Új privát üzeneted érkezett!

Teszti!
Én a fiam születése előtt már úgy láttam, hogy jól döntöttem, hogy Őt választottam! Nem is szülnék másnál! Nagyon örülök, hogy Te is elégedett vagy Vele! Remélem én sem fogok csalódni.
Szonja! Neked már lehet ilyeneket csinálni, hiszen Te maholnap szülni fogsz! Én még korainak érezném! :)
Holnap írok majd, hogy mi volt! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Szia Adrienn!
Igen, tudom, azért szoktam mondani, hogy nincs előzés... :wink:

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!
Hol vettél mosható pelust? És kell még hozzá valami? Bár gondolom, hogy ez már nem olyan, mint rég, hogy kellett rá gumibugyi, biztos kívűlről már be van vonva valami vízhatlannal, ugye? És ebbe is vannak méretek, vagy nyúlik, mint a rétes tészta?
Esetleg volt már közületek valaki, aki ezt használta, vagy hallott tapasztalatot.
Mert most került kezembe egy babás újság régebbi száma, ahol pont azt taglalta a cikk, hogy éves szintre levetítve a mosható százezres tétellel jött ki olcsóbban az eldobhatónál. És mint környezetvédő aktivista is lehet, hogy támogatnám :D
Hogy egy adaggal többet mosok, nem gond, így is sokszor mondom a családnak, hogy hívjanak csak Masának. Mosó Masának.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Megvagyunk! Minden rendben, zárt a méhszáj, az orvosom azt mondta, hogy nem kell attól félnem, hogy kinyílik a méhszáj. Megkaptam a beutalókat nagy laborra, holnap megyek oda, meg időpontért az aneszteziológushoz. Az uh-n is rendben volt minden, szerencsére mégis a saját doki csinálta. Most fejre gyúrt a Kicsikém, az egyéb testrészei minimálisan növekedtek, de a feje!!! Hm... Nna, remélem az esze nőtt ekkorát! :D
Most megnyugodtam kicsit, bár a dokim szerint is nagyon lennt van már a baba, de azt mondta, hogy még nem szüljek... Háát, nem is akarok! :)
Szonja! Nálad mi volt a dokinál????
Én nem ismerm a mosható pelust.... Még nem is gondolkodtam rajta... eddig... :)
Vendég

Sziasztok!
Kattkat!
Nagyon köszi! Asszem úgy lesz a legjobb, ha rendelek egy pár darabot, megpróbáljuk, és ha beválik, rendelek még.
Egyébként nekem szimpi nagyon a dolog.

Adrienn!
Örülök, hogy minden rendben. Azt nem kérdezted, hogy miért fáj állandóan a hasad?

Hát mi nem szülünk még, növögetni kell még neki. A helyzetünk maradt olyan, mint az előző héten (kevesebbet is fájtam) méhszájügyileg. Ha van valami, induluk, egyéb esetben jövő héten vizsgál a doki.

Vigyázzatok magatokra, megyek megnézem a pelusos oldalakat!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Áááá, Szonja! Még a végén együtt leszünk bennt! :) Jó lenne (tudom, Te nam annyira örülnél neki, ha addig kellene húznod)
Nem baj, addig maradjanak csak bennt a babáink, amíg Ők úgy érzik, hogy szükséges. Aztán úgyis kikopogtatnak! :)
Én ma voltam nagy laboron, jövő hét csütörtökön megyek NST-re meg aneszteziológushoz. Már csak 2 hét, és itthon kell hagynom a családot.... Nagyon nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogjuk kibírni több mint 2 hétig külön....
Vendég

Sziasztok! Gyors bekukk.
Nagyon-nagyon jó babázni. Már kezdünk a picivel összehangolódni. Értem, hogy mikor kér enni, akkor máshogy sír.
A fürdetéskor sír még nagyon, azt nem szereti. Hogy tudnám megszerettetni vele? Pedig már pancsi is van, mivel a köldökcsonknak visszlátot intettünk:)
Rájöttem, hogy a fekve szoptatás nagggyyon kényelmes, így már ezt csinálom. Király! A védőnő csütörtökön azt mondta, hogy szépen kikerekedett Dorka, nagyon jól eszik. (le is kopogom gyorsan!)
Kép

Adrienn, 2 hét? A családot bizti nehéz lesz otthagyni. De most már bemehetnek hozzád a kórházba minden nap, nincs látogatási tilalom. És hamarosan hazafelé jöttök a picúrral:) Kitartást neked!

Teszti, gyönyörűek az ikreid. Örülök, hogy taliztunk a kórházban és megismerhettelek!!! :)

Drukk a többieknek is, kitartást!:)
Vendég

Sziasztok Lányok! Én is a Péterfyben fogok szülni júliusban, dr Zacher Pálhoz járok terhesgondozásra. Tudja vki esetleg (pü-ben) mennyi nála egy szülés?

Előre is köszi a segítséget és mindenkinek kellemes babavárást!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Twist! De jó, hogy bekukkintottál. Mennyi haja van Dorka babának, már kész kis hölgy!
A kisfiam sem szeretett az első hetekben fürdeni. Aztán egyszer csak megszerette, hogy mitől, ne kérdezd. Mikor hasra fordítottuk a kádba, úgy mocorgott, uszikált, hogy alig bírtuk tartani....

Adrienn!
Mindegy, én mit akarok, még egyenlőre tényleg jó helye van benn. Majd csak kibírom már, nem én vagyok a lényeg, hanem a babó.
Veled amúgy minden rendben?
Azért jó lenne találkozni!

Kattkat! Mi van veled?
Kata?

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:19-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok csajok!

Hát,én nem hiába tüntem el.. :)
vasárnap este már 2-3 perces (állítólag még csak) jósló fájásaim voltak..fél 10kor be is mentünk mert már durvának éreztem..ennek ellenére bent még azt mondták ez semmi,és a párom is haza küldték,hogy talán délben lesz valami..na,mondom baromi jó,mert addig tuti meghalok..
este fél 11re már annyira durva volt,hogy sírtam,de még mindig csak jóslónak mondták..
aztán egy óra nst..fél12,na akkor már könyörögtem,hogy legyen már valami,és hogy érzem valami nem stimmel,mert már nagyon kezd feszíteni alul..akkor megnéztek,hogy még mindig nem az igazi..
hááát,mondom ezt nem hiszem el..
a vége az lett,hogy beöntésre senm volt idő és az érzéstelenítésre is épp hogy,ja és párom is az utolsó 40 percre ért be,mert 2óra 10 perckor 3000grammal és 52cm-el megszületetta kis drágám..
szóval hipergyors szülés volt :)

A csecsemősök meg mindenki!!!,de tényleg mindenki nagyon rendes volt!!
Kia és Bea(aki épp volt bent szülésznő) egyszerűen csúcsszuper aranyosak!

3nap után haz jöttünk saját feleelősségre,mert azért bent pihenni nemigazán lehetett.. :(

itthon npközben nagyon jó baba,nem is nagyon sír..este van a nyűgi..éjjel az elég sírós..szerintem pocifájós :(
Tejci már van,de megszenvedtünk vel :(

De minden szuper!!isteni érzés anyának lenni!!! :)

Remélem mindenki jól van!!
majd néha felnézegetek..most is éppen alszik :)

Pusszancs!
pako

jA,HA BÁRMI KÉRDÉS VAN,ÍRJATOK!!!!
pako

Sziasztok!
Pako! Gratulálok a babához! :)
olyan jó, hogy ilyen gyors szülésed volt! Nem igazán volt idő agyalni meg parázni! Nekem is hirtelen gyorsasággal jött az első, mire felfogtam, hogy mi zajlik körülöttem, addigra túl voltam rajta! :)
A szoptatásban segítettek bennt??? Könyörögni kellett nekik, vagy ha kérted, akkor "szívesen" segítettek??? Én annyira félek ettől...
Vendég

Sziasztok!
Pako! Gratulálok a babához! :)
olyan jó, hogy ilyen gyors szülésed volt! Nem igazán volt idő agyalni meg parázni! Nekem is hirtelen gyorsasággal jött az első, mire felfogtam, hogy mi zajlik körülöttem, addigra túl voltam rajta! :)
A szoptatásban segítettek bennt??? Könyörögni kellett nekik, vagy ha kérted, akkor "szívesen" segítettek??? Én annyira félek ettől...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:20-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi csajok a gratukat! :)

Szóval..én először nem alapítványiban voltam,csak utolsó nap.Addig egy két ágyasban,de annyira azért nem volt borzasztó...csak hát,így nem lehet annyira pihenni,meg a wc,fürdő dolog miatt nem túl kényelmes(azért picit messzebb kellett mászkálni,és hideg is volt ott)..az alapítványi viszont megéri!már ha van...
A csecsemősök közül talán egy nem volt csak annyira szimpi,de amúgy tényleg mindenki segítőkész volt!!bármit kérdeztem,de szinte nem is kellett,mert maguktól elmondtak mindent!
Jött egy szoptatási tanácsadó is külön,ő is nagyon-nagyon kedves volt,meg a védőnő is.Ő első nap jött és sokmident elmondott.
(úgyhogy Adrienn szerintem ne aggódj!!! :) )

Amúgy meg tényleg baromi formás kis baba és gyönyörű!de tényleg! :)

Gátmetszés nem vot,pedig nagyon gyorsan jött..egy picurit repedtem csak belül,de arra is csak a bizti kedvéért öltöttek egyet...
Úgyhogy egy szavam nem lehet :)

Ha eszetekbe jut még kérdés,nyugodtan,mert tudom,hogy nekem is rengeteg volt és nem tudtam,hogy ott mi hogy zajlik..

jó babavárást addig! :wink:
pako

Sziasztok!
Pako!
Tudtuk ám, hogy nem véletlenül hagytál el minket :wink:
Gratulálok, sok egészséget és tejcit nektek!
Jó hallani, hogy veled is minden rendben volt, és a kórházból is jó híreket hoztál.
Egyet azért nem értek: 2-3 perces fájásokra mi alapján mondják, hogy josló?
Ha 3 nap után jöttél haza saját felelősségre, akkor elvileg meddig kell benn lenni?
Ja, és ezek szerint rutin a beöntés?

Kattkat!
Lehet, hogy a babód izgul a ctg-n :D ? Egyébként az enyémnek is akkor gyorsul fel a szívverése, ha mocorog. Igaz, nem ennyire, 180 volt eddig a max. De a doki tutira mondaná, ha valami nem lenne ok. Úgyhogy nyugi :D tudom, könnyű mondani.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:21-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:22-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Úristen, Kattkat, ha neked 18 napod van, akkor nekem 11...
Még így ezt nem gondoltam végig...pánik indul.

Én azt hittem éjszaka megszülök. De ez egy tök poénos bébi. Napjába többszőr vannak fájásaim, az éjjel a derekam is leszakadni készült. Megesküdtem volna, hogy egy óra múlva indulhatunk. Nos... egy óra múlva már éppen csak kapirgált. Igaz, azt reggelig.
Asszem az én babóm olyan kis tréfike, mint a Bea babója volt :D asszem fontolóra veszem a lépcsőzést.

Ja, egyébként Kattkat Te sokkal jobban észnél vagy nálam. Nekem is ezek a kérdéseim, mindig megfogadom, hogy meg is kérdezem őket a szülésznőtől....aztán ülök bambán a ctg-n arcomon bamba mosollyal, mint egy agylágyult. Téged hogy került el az a terhességi koncentráció tompulás?

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:24-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

A kórházban angol pólyában vannak a babák, alatta egy kising van csak. Én nagyon sokat szívtam vele, mert össze-vissza állt rajtuk, mert ugye nem 2 kg-os gyerekekre találták ki. Vagy csak egyszerűen én voltam béna! :lol:

A kórházba kell vinni eldobható pelust, van pelenkázó - legalábbis az alapítványiban van, hogy a másik szobában van-e, azt nem tudom.
A fürdetés fél 8-tól van, Neked kell vinni fürdeni a gyereket egy pelenkával együtt.

A www.peterfyszuleszet.hu oldalon részletesen le van írva, hogy mit célszerű vinni a szülőszobára illetve a kórházi benntartózkodásra.

Twist! ÉN is örülök, hogy találkoztunk, de elég vicces volt, hogy a csecsemős nővér jobban tudta, hogy ki-kicsoda. Dorottya baba is nagyon édes! Kezd már nézelődni? Nekem már egyre többet vannak fent a picik, olyankor nézelődnek egy picit, de nem nagyon látnak még szerintem sok mindent. Ahhoz képest, hogy nem első babák, néha elég bénának érzem magam velük. Még azért össze kell szoknunk!
teszti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:25-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Kattkat!
Szerintem tutira fehér köpeny effektusa van. Már most jó fej gyerek :D

Még egyben vagyok, de már nagyon szenvedek. Most az alsó testáji csontjaimban érzek olyat, mintha szét akarnának csúszni. Komolyan mondom nagy kihívást jelent a járkálás, annyira fáj. De mindegy, majdcsak kibújik.

És Te hogy vagy?

Olvasgattam ezeket a pelenkás topicokat. Hááát...... lehet, hogy mégse annyira jó. Mert úgy tűnt számomra, hogy mikor már nagyobb, éjjelre mindenfélével fel kell tuningolni, hogy ne ázzon át. Az eldobhatóssal mi viszonylag kevésszer áztunk át. Szóval még agyalok rajta.

Adrienn? Többiek?

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Mi is jól vagyunk, köszönöm! :)
Szonja! Nem csodálom, nekem már hetek óta vannak olyan napok, amikor kihívás a mellékhelyiségbe eljutni... :( Most már tényleg a finishben vagy! :)
Kattkat! Én is ma voltam védőnőnél... Utoljára.... Már csak a gyerekkel a kezemben megyek legközelebb! :)

Én alapból nem voltam elájulva a mosható pelustól, így is van annyi mosnivalóm, hogy csak na! :P Környezetvédelmi szempontból meg amit megspórolunk a réven, azt elvesztjük a vámon. A mosószerek, az energiafelhasználás ugyanúgy környezetkárosító, én ráadásul mindent szárítógépben szárítok, azt nem is tudom, hogy ezt a pelust lehet-e... NNa, mindegy, biztosan van előnye is, én elfogadom, ha Valaki ez mellett dönt! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:26-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Úgy látszik, én kifogom a "leglekesebb" és legsegítőkészebb védőnőket: a mostanit utoljára december elején láttam. Akkor abba maradtunk, hogy majd hívom, ha megszülök. Hát lehet, hogy arra várhat részemről. Ne hívogasson hetente, de azért egy telefont megereszthetne, hogy egybe vagyok még. Igaz, amikor a 20. héten veszélyeztett terhes lettem, mondta, majd hív. 2 hónap után jutottam eszébe, gondolom közben tele lehetett aggodalommal.

Én nem feltétlenül a környezetvédelem miatt gondolkodtam a moshatón. Azért is, meg mert az okos Kismamában olvastam én is a 100 ezres nagyságrendű megtakarítást. Belekalkuláltam a mosópor, meg energia árát is. Igazából, hogy egy adaggal több, vagy kevesebb, engem már nem ráz meg, mint Te Adrienn, én is állandóan mosok. Gondolom a Te fiadnak is van olyan, hogy egy nap simán rámegy 3 garnitúra ruha is... Apának meg egy nadrád + egy felső kitesz egy adagot ilyenkor télen. A rohadt zokni mennyiséget már nem ecsetelem....
De kicsit megrázott, hogy nap közbe 2 óránként pelenkázhatom, ha nagyobb lesz, éjjel meg kitömhetem a komplett tetra pelenka készletemmel, hogy ne ázzon át. Szóval itt letettem a környezetvédelemről és a spólolásról :oops: ennél kényelmesebb vagyok sajnos. Azért várom majd a tapasztalataidat Kattkat, mert meggyőzhető vagyok....

Én tök antiszociális vagyok már. Szétszakadok, fáj a derekam, fáj a hasam... szumma szumárom elviselhetetlenül hisztis vagyok. Asszem az egész családnak megváltás lenne, ha megszülnék. Tudom, hogy akkor se lesz leányálom, de legalább már tudnék mozogni. Azért hiányozni fog ez az állapot, csak nem ennyire a vége....Szóval most egymásnak tökéletesen ellentétes dolgokat írok. Hormonok....

Kattkat!
Nekem nem volt anionos (vagy milyen) betétem, mégis egy hét után már semmi bajom se volt a sebemmel. Azért az elején nem voltam olyan virgonc - mint ahogy más sem - úgyhogy most törekszem a gátvédelemre. Mindegy, ha mégsem jönne össze, azért megjegyzem ezt az anionos valamit, hátha most nem leszek ilyen szerencsés, és csak ez segít. Jó tudni, hogy ilyen is van.

Te egyébként mazochista vagy :D az ágyáthúzást megértem, mert imádom a tiszta, friss ágyneműt. Ebből kifolyólag az uram nem annyira, mert a húzocskázást igyekszem rá hagyni :D az igazságos munkamegosztás keretében. A macskát is, merthát egy idő után beájulsz az alom szagtól. De porszívózni.... igaz, helyetted se csinálja meg senki. Mindenesetre, azért mostmár a nagytakarításról mondj le, vigyázz inkább magadra.

Adrienn!
Hát igen, a wc most már egyébként is legutálatosabb hely számomra. Már annyira lenn van a babóm, hogy éjjel 2 óránként megyek. És ha nem kelek fel időben, úgy bekeményedik a hasam, hogy szikrákat szór a szemem....
Vérnyomásod, cukrod rendben?

Vigyázzatok magatokra! Ja, úgy döntöttem hétvégén most már szülök :D Hátha nekem is bejön, mint Pakonak :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:27-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!
Ez jó: keltetőgép.
Nekem az éjjelem volt cafat: óránként keltem pisilni.
Gondolkodtam, hogy feltalálom a süllyesztett wc deszkát. Mármint a két lábánál süllyesztett, hogy ne nyomódjon a pocakom pisilés közbe. Maradna a guggolás. Na ezt nem részletezem, érzitek Ti is.

Nekem nagyon sokat keményedik a hasam. Egyre tovább tart, és egyre brutálabb érzés. Főként ülés és pisilés közbe tör rám. Azt nem ecsetelem, hogy se ülni, állni, feküdni, tudjátok....
Egyébként irigyellek azért a kis hasmenésért.... :D

A savra próbáld meg a kekszet. Nekem a lányok javasolták itt. Éjjel, vagy nappal ha marja a torkom, eszek egyet és már az is használ. Éjjel gyakorlatilag félálomba eszem :D

A tappancsaim nekem is fájnak reggelenként, egy 5-10 percet még szoktam feküdni és egy kicsit tornáztatom. Ettől kicsit jobb szokott lenni.

Én csütörtökön megyek ctg-re. Ha még egybe leszek. Ettem ma csípőset és gondolkodom egy meleg fürdőn is. A lépcsőzésről letettem, meggyőztél :D De lehet, hogy ennek ellenére az én kis drágám kitart még ebbe a 8 napba :D

Adrienn!
Mi van veled, remélem minden rendben!

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:28-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok! :)
Velünk minden rendben... Sokat görcsöl a hasam, olyan mensis fájással, de ezen kívűl nagyjából megvagyok. A szeméremcsontom és a medencém már kész van, de ezek is az utolsó hetekkel járnak... :) Éjjel úgy tudok csak megfordulni, hogy úgy nyöszörgök közben, mint egy vénasszony... Apa mindig felriad rá, mert azt hiszi baj van....
Hasmenés: ha lenne, jó is lenne, mert folyamatosan szorulásom van, de a múltkor kicsit lazább volt, és akkor meg attól ijedtem meg, mert az is lehet a szülés előjele... Szóval, nekem a kp nem vált be egyáltalán, mert nekem nem az ingerrel volt a baj, az volt folyamatosan, csaK nem tudtam kitolni :D Én a Leavolac szirupot használtam, abból reggel kellett éhgyomorra 30 ml-t meginni, és utána arra a napra nem kellett tervezni sok mindent, csak amit a mellékhelységből elvégezhető! :D Viszont nagyon jól kipucolt... Nekem nem is szabadott volna használni a cukrom miatt, de nem volt bajom tőle...
Szonja! Ctg-re a magánrendelésre mész???? Délután???? Majd írj! Én holnap megyek az első ctg-re! :) Délelőtt....A Pálmához. :)
Vendég

Sziasztok!
Én valami kapszulát vettem be a múltkor (a nevét elfelejtettem), csinált jó kis hascsikarást, aztán alig értem ki a mellékesbe...De arra is azt írták, hogy ritkán lehet használni. Utána valahogy azért mindig megoldódott magától, de most asszem megint használni fogom. Egyébként azért várom a hasmenést, hogy hátha már szülök :D mostanában egyébként minden szülési jel várat magára, csak keményedek meg hát a csontjaim. Szerintem, ha a babón múlik kivárja a kiíírt időpontot.....
Én már átköltöztem a gyerek szobába, apa meg a gyerekkel alszik. Még mindig kellemesebb egy-két kis lábacska a bordák között, mint az, hogy én forgolódok, mint egy bálna, nyögök közbe én is (a férjem is rögtön ugrik, mert azt hiszi szülök :D ) és pisilni járok óránként.
Úgyhogy várok egy jó kis frontra....

Igen, magánrendelésre megyek. Asszem holnap utoljára, mert utána már a kórházba kell mennem. Nem értem, de nem egy disznó ára, és utána a doki megnéz, megvizsgál. Úgyis oda is kell mennem kell hetente. Titeket nem vizsgál a dokitok hetente? Vagy ott a kórházba megteszi ctg után?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Engem eddig nem vizsgált hetente. Múlt héten vizsgált, most nem fog szerintem, csak jövő héten, amikor befekszem. Onnantól viszont hetente 1x minimum... És én valószínűleg soha nem leszek annyi idős terhes, mint Te most, mert a fiam 37.hétre jött (37+2), a lányom meg max. a 38+2-ig maradhat... :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok.

Én is Péterfys kismama vagyok. Remélem hamarosan igénybe vehetem a kórházat.

Szia Kattkat. :)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy olvastam, hogy valaki a dr. Kiához jár. Olyan szita az agyam, hogy már nem emlékszem ki. :oops:
Tőle szeretném kérdezni, hogy a vizsgálatokat a 37. héttől ő hol csinálja, mert nekem olyan össze-vissza ez a dolog. Az nst-t a fogadott szülésznőnk csinálja a kórházban, de vizsgálni hol fog. Lehet én vagyok most ilyen lüke, de nem értem.

Előre is köszönöm a választ. :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Megvolt az első NST is... :) Természetesen végigaludta ez a konok leányzó (csak hogy este tudjon kalimpálni brrrrrrrrr...). Hogy a dokimat idézzem a ctg láttán: "hát, ez nem valami acélos" :D De azért mindent rendben talált! :) És ez a lényeg...
Nna, az aneszteziológia már nem volt ikyen egyszerű... Igaz, hogy pont egy héttel ezelőtt kaptam reggel 9:00-re időpontot, ehez képest ott ültem 12:10-ig... Nagy nehezen Asbóth doktor előkerült, és Ő azonnal foglalkozott is velem. Nagyon szimpatikus orvos, nagyon jó fej volt! :)
Vendég

Sziasztok!
Látom, akkora formában voltam délelőtt, hogy sikerült az űrbe lőnöm a hozzászólásomat :D
Ja, és a délelőtt kettő órát takart :D ugyanis addig én is az ágyban voltam, és kettőkor még pizsiben nyomogattam a gépet. Csak azért keltem fel, mert mennem kellett a dokihoz.

Egyébként egész délelőtt fájt a hasam, majd a kocsiba is a dokihoz menet. Na ekkor már durvábban, de úgy voltam vele, hogy jó helyre megyek :D Na a rendelőben volt egy még durvább 5 percem, az Adrienn meg is kérdezte, hogy fáj valamim, mert olyan zilált vagyok :D Aztán elmúlt, na nem teljesen, azért még most is érzek gyenge mensis fájdalmat. A ctg nem mutatott fájást, de az állítólag nem jelent semmit. Az se, ha mutat, az se ha nem. Aztán megvizsgált a doki: 2 cm-re kinyílt a belső méhszájam. Ez egy kicsit megnyugatott. Már csak 8 kell :D
Ha még egybe vagyok kedden kell mennem a kórházba ctg-re, meg asszem erre az amnió izére. Vagy lehet, hogy arra nem, nem igazán értettem :oops: Remélem most, hogy nyitva van a méhszájam, nem lesz olyan fájdalmas. Persze az is lehet, hogy azt már nem kell csinálni. Holnap tuti, amit tuti lépcsőzök egyet :D

Adrienn!
Nekem az elsővel volt így: mindig aludt. Állandóan mutogatni kellett az eredményt a dokimnak, mindig tiszta ideg voltam. Most meg széjjel rúgja a hasamat minden alkalommal. Igaz, ezt megteszi napközbe is :D Nem tudom, mit művel benn, amikor állítólag már alig fér el :D
Lehet, hogy mégis talizunk a kórházba?

Kismaki!
Nekem a dokim a Kia, de én a rendelőbe jártam eddig ctg-re, ott csinálta a vizsgálatot. Ha még egybe leszek, jövő héten megyek a kórházba ctg-re. Hogy vizsgál-e, az még rejtély számomra, de majd megírom.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:31-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!
Tudom, hogy most én vagyok az rangidős :D mármint a szüléshez legközlebb állók közül. De nem azért, most már azért Neked is rezeg a léc :D simán talizhatunk a kórházban. Lehet, hogy átkiabálunk egymásnak a szülőszobában? :D
A bőröndöd össze van már pakolva?
Te nem vagy betojva (már bocs)? Namert én nagyon, annak dacára, hogy ledobnám már a vízipók jelmezt. De azért mélyebben nem gondolok a szülésre, mert akkor inkább összevarrnám ott lenn :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:32-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jaj, tényleg jó lenne, ha találkoznánk. Nekem majd holnap derül ki, hogy hányra kell mennem. Akkor majd megbeszéljük...
Csütörtökön meg szülünk :D és pénteken találkozunk Adriennel is :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Szonja! Itt volt a front a nyakunkon tegnap, és Te meg nem szültél, ez tényleg arra utal, hogy mégiscsak megvársz! :) Én nagyon örülnék, ha találkozhatnánk! Te, Kattkat, én... Ki akar még csatlakozni???? Új jelentkezőket is várunk! :)
Vendég

Szonja írt:

Reggel 8 órakor kibújt az én kis angyalkám 3010 gramm, 51 centi. Hiper gyors volt 5-kor elfolyt a vizem 8-kor már a kezemben volt!

Gratulálunk!!!

Kép
kata05

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:36-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Látom már jó sokan a finishben vagytok. Ha belegondolok, hogy ma lennék 38 hetes, erre már van kettő 3hetes babócám! :lol:

Apa éppen fürdet, így van még kb. 3 percem, mielőtt etetni mennék. A babák változatlanul jók, csak éjszaka szenvednek egy kicsit. Tegnap este 10-től hajnal 1-ig szórakoztattak, utána még egyszer keltek 3-kor enni, utána pedig már csak 8-kor. Alakul az éjszakánk is, de a teljes északai alvás még várat magára. De sebaj! Alszom napközben! :lol:

Remélem mindnyájan jól vagytok.

Adrienn! Mikor fekszel be? Ha jól emlékszem jövő héten pénteken? Drukkolok Neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! Mi a helyzet a cukroddal és a vérnyomásoddal? Én már nagyon örülök, hogy nagyon nem kell szenvednem a diétával. Viszont megvolt az előnye is, kevesebb a súlyom, mint a terhesség előtt, rámjönnek a régi ruháim. Azért van még egy kis úszógumi, de majd lemegy. Úgysem szándékozom bikinit felvenni! :oops:

Na mennem kell, jeleznek az éhenkórászkáim!

Jó éjszakát Nektek!
teszti

Sziasztok!

Egy időben (kb egy éve :P ) írtam már ide, csak a manók miatt nehéz volt magamhoz térni.
Teszti! Olyan jó, hogy van még itt rajtam kívül ikres! Amikor terhes voltam, akkor nem járt erre senki két babával!
Gratulálok a babáidhoz, szép súllyal születtek!
(a magamhoz téréssel nem akarlak ám ijesztgetni, csak idővel fokozódik a teendők mennyisége :D )
Ha bármilyen ikres kérdésed lenne, akkor szívesen segítek!

Remélem így hosszabb idő után újra csatlakozhatok a csapathoz!

Drukkolok a finisben lévő kismamáknak!

Üdv: R.

Kép
ribizli85

Sziasztok!
Igen, nekem is írt Szonja, csak éppen nem voltam itthon, így látom Kata már megelőzött a jóhírrel! Kata! Magatokról is írj! :) Jobban vagy már?
Itt is nagy-nagy gratula, Szonja! Sok tejcsit és mégtöbb egészséget kívánunk az egész Családnak! :)
Kattkat! Mi még találkozhatunk! :D Legyen majd Neked is ilyen gyors szülésed, azt kívánom! :) Azért Te tényleg megvárhatnál! :)
Teszti! Nagyon örülök, hogy bekukkantottál! Nem lehet egyszerű, de nagyon örülök, hogy jól vagytok! Olyan jó olvasni Rólatok! :) Igen, pénteken (5.-én) befekszem, 17.-én meg szülök :D
Csak szopiznak a gyerkőcök, vagy kapnak pótlást is? Elhiszem, hogy eleged lett a diétából... Már én is utálom, csak nálam az a baj, hogy szülés után sem hagyhatom abba... :cry: , de olyankor sokkal hamarabb hajlamos vagyok elcsábulni.... :evil:
Ribizli! Jó hogy benéztél megint! :) Neked sem lehet könnyű két szaladgáló leányzó mellett még ide is írogatni, de Rólatok is szívesen olvasunk itt!!! :) Gyere gyakrabban! :D
Nna, megyek elteszem magam holnapra, ez az utolsó éjszakám leányként, holnaptól asszony leszek.... :shock: :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?