Új privát üzeneted érkezett!

Na miújság csajok???
Mi ez a nagy pangás???
:( :( :(
csip-csip18

Nálam annyi a helyzet, hogy kezd megjönni, csináltattam béta hcg, pedig azt mondtam, hogy soha többet , de mégis, 0,6 lett és 5,3 felett van terhesség!
Valahogy érzetem is, de ez van...

Mindenkit puszilok, délután másodállás, ma már nem biztos, hogy leszek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Tetőőőőőőőőőőőőőő, hozzon szerencsét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Sziasztok!

Ma beszéltem a dietetikussal...
Nem mondott sok újdonásgot, tejet nem ihatok, 160 gr Ch diétán vagyok...
Már hétfő óta, egész jól bírom...eddig a legmagasabb értékem reggeli után egy órával 5,5 volt..
Egy héten max 3-4 alkalommal kell mérni, és ami fontos érték az a reggeli utáni, mert akkor a napi legmagasabb...
Kaptam egy csomó papírt, meg táblázatot, meg elrettentő példát...
Remélem ha tartom a diétát, akkor rendben lesz a terhesség végéig...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Naa de hát most már tényleg csajok, mi van hol jártok???
Onlány, Edii, Betty, Suzytündér, Anita, Anyca, Ti nagyon rég voltatok már itt :( :( :( :( :( :(

Ancsám: Te is hiányzol bár te szóltál, hogy nem jössz...

Juli: Hogy vagy???

Suzy: Most mi van nálad???Beköszönt az a csúnya piri???

Iner: Te ennyire cukros vagy??? Vagy csak a terhesség alatt???
Reméljük sikerül betartani, vigyázz magatokra :D

Csajok Én megyek lassan, huuuuuuuu szolizni muszály ma, mert csőcsere volt :D :D :D :D :D
Pedig eléggé nyomotul vagyok, majdhogy nem le szakad az alhasam :(
Szép Estét!!!
Puszi
csip-csip18

sziasztok!
szia csip!
vagyok, csak kicsit nyűgösen. lázam ma először nincs. 37,5. ez már tök jó. ennyi máskor is simán szokott lenni. a hasam viszont egész nap szokatlanul sokat fáj... és persze közben visszaszámolok: még 5 nap a kórházig. és aztán nem is láttok jó pár napig :roll:

edii!
ha tudod tartani a diétát (nagyon szigorúan, nincsenek egészen apró bűnözések sem), akkor minden rendben lesz :)

zsu!
:(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt Mindenkinek!

36,3 a hőm, görcsölget a hasam :!: :evil:

Szép napot, később jövök!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok !!

En is elek, dögrovason vagyok, elkaptam valamit, pedig mar nagyon regen nem voltam beteg, pont par napja beszeltük Apjukkal, erre tessek....( lehet a rohadt korhazbol hoztam haza)Orrom folyik, torkom kapar, NeoCitrant nyomom, remelem holnapra eltünik :wink:

Mindenkit nagyon puszilok, most nem tudok visszaolvasni, csak mar hianyoztatok :D

Csoközön:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
Jobbulást :!: kúráld magad :!:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon sajnálom :cry: !! Pedig annyira biztató jel volt a magasabb hő :roll:
De fel a fejjel :wink:

Ancsi!
Kúráld magad,jobbulást!!! :wink:

Iner!
Nem lesz gond ha tudod tartani a diétát... szegénykém,nem lehet könnyű, de kitartás!!! :wink:

Csip!
Megvolt a szolizás??? 8)

Nemsokára készülödök,9-re megyek a fogdokihoz,aztán védőnőhöz ahol végre megkapom az eredményt,ami remélem tökéletes lesz,aztán robogok Bajára a dokinak megmutatni :shock: ... Nagyon izgulok hogy jó legyen az eredményem(szerintem az miatt voltam ma már 2-szer nagy wc-n :lol: )...
Ráadásul a hó is esik csúszik minden,remélem nem dobok egy hátast(multkor majdnem sikerült :( )...

Majd jövök a hírekkel!!!
Szép napot mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Kírus
Csakis előre nézek... :wink:

Vigyázz magadra, nálunk is esik a hó :!:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++várunk az eredménnyel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu,látom csak te voltál azóta :roll:

Megjártam mindent,de Bajára tök potyára buszoztam be(csak össze fagytam) :evil: :(
Mikor már én kerültem volna sorra,közölte a doki hogy a műtőbe kell mennie azonnal,és nem tudja lehet órák múlva szabadul ki onnan így ne várjunk rá,majd jöjjünk vissza holnap....
Na akkor felment a pumpám,majd én holnap buszozok megint hát biztos hogy nem.....ugyhogy majd egyszer megmutatom neki az eredményt, lecarom!!!
Egyébként van pár eltérés az eredményen,de azt mondta a védőnő hogy nem vészes... ugyhogy most sokkal okosabb nem lettem,de nem is idegesítem magam,majd egyszer elviszem neki megmutatni ha mást nem majd akkor ha megyek a magánjába :roll: (febr.10)...
Legalább addig sem kell befeküdnöm ha esetleg valamit nem talál jónak...

Többiek??? Sehol senki???
Vendég

sziasztok!

itt vagyok, csak többnyire olvasó üzemmódban! :) most telekajáltuk magunkat, és próbálok levegőt venni!!! :lol: rántott sajt-tartár-rízs! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip 2,5 cm az ülőmagassága, tetőtől a talpáig szerintem olyan 3 cm lehet... most majd nagyon gyorsan fog nőni, heti 1-1,5 cm-t... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu sajnálom! :( jól emlékszem, hogy mostanra terveztétek a 4. inszemet? belevágtok?

Ancsa nálam is így kezdődött!!! :( jobbulást!!!

Juli sok sikert a jövő hétre! és kitartást!

Iner szigor és következetesség!!! és akkor nem lesz baj! most már nincs sok hátra... 3 hónap pikk-pakk elszáll!!!

nálunk minden ok, a keddi vizsgálat óta 20 cm-el a föld fölött lebegek! :lol: állandóan a szemem előtt vannak a kis kalimpáló végtagok... :lol: élvezzük apával ezt a hetet! jó lenne már, ha mindig itt lenne!!!

szóval öröm, bódottá!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

puszilok mindenkit! szép estét!

Kép
gtunde75

Kírus
Nem jött senki, Én néztem, de aztán elkalandoztam máshová... :wink:
Na ez marha jó...ebben a jó időben hiába megy az ember :!: :evil: sajnálom, hogy nem tudtál a dokiddal konzultálni :!:

Tündi
Nem megyünk inszemre, mert elegem van a hormonokból és főleg azért sem, mert hormon mentes hónapban sikerült sponátn, most meg Clostil is volt és megjött :shock: hát, hogy van ez :?: :?: :?:

Nem terhelem most magam, várom a csodát és bízom a spontánkodásunk sikerességében :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu szerintem jól döntöttél!!!! hajrá spontánkodás!!! :lol: :lol: :lol: :lol: továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép
gtunde75

Tündi
köszike :wink:
Próbálok majd nem annyira a projektre gondolni, egy kicsit többet mozogni, kevesebbet dolgozni...mert uyge fel jött egy-két klió a hormonoktól :!: :roll: :wink:

Én is drukkolok továbbra is Nektek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Jelentem túl vagyok a gyakorlaton. A három jegy átlaga 4-es lett. Legalábbis utána felhívtam a műkörmös tanárt és ő mondta. De én olyan sík ideg voltam. Én 2-est sem adtam volna egyikre sem. De állítólag mindenki béna volt. Holnap reggel szóbeli. Az elsők között megyek be. Szóval 8 és fél 10 között gondoljatok rám! Nagy szükségem van rá. Hiányoztok Lányok! De jövő héttől minden helyre áll és rendszeresen itt leszek.
Juli kiderítette a cukromat. A két órával későbbi 8,8 lett. Szóval én is belépek a diétázók sorába. Kedden megyek a védőnőhöz, majd ő megmondja mi legyen.

Joli
Kép
Kép
joli83

Szép jó reggelt csajok kismamik :D

Kírus: nem volt meg a szolizás :(...
Mert apjuk nem jött értem így metróval mentem haza...És nem akartam itt maradni még 20 percet mert akkor a metro már csak 10 percenként jönn :D
De majd ma :D :D :D
Sajnálom, hogy nem tudtál talizni a doki bácsival...De reméljük minden a legnagyobb rendben van :D

Suzy: Szernitem is inkább spontán :D :wink:

Joli: Drukk a holnaphoz :D

Nálunk semmi különös nincs meg vagyunk a lakással való felújítást most szüneteltetjük, mert kicsit sok volt ez most így :wink:
Tegnap meloztm és anyu lábát is megcsináltam aztán együtt Tescoztunk és elmentünk nekem venni egy Puma cipőt ami tele van kövekkel (nekem amúgy van ilyen cipőm fehérbe, csak azt beraktam a mosógépbe és haza vágta :( ) De most kaptam feketébe :D
Totálissan örültem :D :D :D
csip-csip18

Jó reggelt!

Csip! nekem csak a terhesség hozta elő a cukrot, de most a 160 ch-s diétát egész jól bírom...kop-kop-kop, és azóta nem ment 5,5 fölé a reggel utáni cukrom...remélem kitart még 3 hónapot és nem kell inzulin...

Ancsi! remélem már jobban vagy...

Kírus! nem olyan nehéz a diéta, mint ahogy hangzik, mert egyáltalán nem eszem keveset, sőt, néha ebédnél az 50 gr ch -t alig bírom legyűrni...még jól bírom...kicsit lemaradtam, milyen eredményt kellett volna megmutatni a dokinak?

Tünde! de jó...örülök, hogy ilyen nagy már a baba a pocakodban...emlékszem az elején én is mindig számolgattam, hogy mekkora már...az a pár centi is olyan soknak tűnt... :D

Zsu! akkor most elmarad a januári inszem? és nem szedsz clostyt sem? drukkolok nagyon, remélem sikerül, hiszen nem is olyan rég már...

Juli! Gratulálok a jó vizsga eredményhez, a cukrot meg sajnálom...de ha bármi kérdésed van a diétával kapcsolatban szívesen segítek, amiben tudok, és sztem Onlány is... :wink:

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

sziasztok!

kírus!
sajnálom, hogy potyára jöttél be tegnap Karaszhoz. sajnos ő ilyen. mindig rohan :? sosem ér rá... de én megszoktam... mondjuk nekem könnyű, mert ha elküld, akkor legfeljebb visszamegyek egy óra múlva.

joli!
grt a vizsgáidhoz!
még megy a drukk holnapra :)

ancsi!
jobbulást :!:

zsu!
megértelek... mivel minden külső segítség nélkül sikerült már, felesleges a hormonokkal terhelni a szervezetet.
egyszerűen csak érez6zétek jól egymást :!:
(megjegyzem, volt akinek annyira elege lett a baba-gyártásból, hogy megbeszélték a párjával, hogy pé-kor ezek után nem lesznek együtt... 2. "védekezős" hónapban bekopogtatott a gólya :lol: )

én lassan kezdek ráparázni a jövő hétre. tegnap 3x is elővettem a telefonom, hogy na most hívom fel a dokit, és mondom le a jövő heti kórházasdit :roll:
már csak (vagy még :?: ) 3 nap :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jo reggelt Csajszik!!

Megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Juli- Szegenykem, tenyleg csak 3 nap??? :shock: Egy hatalmas nagy kalap kakat küldök neked, hogy ne fajjon semmi :roll:

Zsu- Sajnalom a szemet pirit, szerintem is jo ötlet a spontankodas, de akkor probald meg ugy csinalni, mint elözö honapban, hogy nem is foglalkoztal vele, mert megvoltal gyözödve, hogy spontan nem sikerülhet, es az volt a jo modszer akkor ezek szerint :wink: ...Csak ha tudnam, hogy lehet nem arra gondolni akkor en lennek a legokosabb ember a Földön :D

Csip- Grat a cipöhöz :wink: ...Remelem azert parszor összegyürtetek a lepedöt Apjukkal!!!...Na akkor a nagy talalkozas nem is volt annyira veszes, csak rolad meg a gyerek temarol mar leszallhatnanak, nem??? :roll:

Iner- Nagyon ügyes vagy, hogy igy tartod a dietat, pedig biztos nem egyszerü.....En felnezek mindig az ilyen emberekre csajok, mert en imadok enni, nem tudom, hogy nekem hogyan menne....Bar a babaert gondolom mindenki mindent megtesz :wink:

Kirus- Sajnalom, hogy nem jutottal be a dokihoz, de februar 10 mar nincs is messze :wink:

Tünde- Gartula a csodaszep "fotomodelledhez" :D ...Annyira cuki, meg lehet zabalni!!Hasznaljatok ki akkor ezt a hetet :wink:

Joli- Drukkhegyseg mara a vizsgara!!!+++++A 4-es nagyon jo jegy, ügyes voltal :lol: ...A cukrot sajnalom, de itt vannak mar szakertök a temaban :!:

Onlany, Susytunder, Ediii-??????

Csajok korsagom felig muloban, mar csak az orrom folyik, de a torkom mar nem faj, hala Istennek.....Ma ki kell takaritanom az egesz lakast, mert pormacskak vannak mar a sarokban :D

Mindenkinek nagyon szep hetveget kivanok!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsám: hhhhhuuuuuuuu nem is tudom megszámolni, hogy ezen a héten hányszor gyürtük össze a lepedőt :oops: :oops: :oops:
Egy párszor tuti :lol: :lol: :lol:
Meg is jegyezte apjuk, mi van anyukám gyurunk a gyerekre :lol:
Hát csak mosolyogtam...
Majd kiderül, hogy lesz-e valmi belöle...
Amúgy meg olyan kiszámíthatatlan, hogy csak na... :?
Mert amikor a nőknek van ez a tojásfehéres folyás akkor van még 24 óránk, hogy össze jöjjön.Nem?Jól írom?
Hát mert az nekem reggel volt Vasárnap, és apjukkal este gyürtük össze a lepcsit, aztán minden 2 nap :oops:
Szóval elötte nem nagyon (pedig lehet elötte kell jobban-sűrűbben együtt lenni???)
Mert mi inkább, hogy utána voltunk...
csip-csip18

Na de hát mi van csajok???
Ezt a pangást :? :shock: :?
csip-csip18

sziasztok!

csak beugrottam szép hétvégét kívánni!!! mi holnap elutazunk párom szüleihez elmondani a jó hírt, így nem leszek!
:lol: :lol: :lol: :lol:

vigyázzatok Magatokra és egymásra!!!

puszi!!

Kép
gtunde75

Csajem- hat en nem ertek ehez a tojasfeherjes dologhoz, mert en mindig LH tesztel neztem a peteerest, de ha 2 naponta együtt voltatok akkor mindent megtettetek az ügyert :wink:

Tünde jo hetveget nektek is :D

Mindenkinek nagyon jo hetveget Csajok, nem tudom mikor fogok tudni jönni, mert a hetveget altalaban egymasnak szenteljük s szerelmemmel :oops: :D

Nagy cuppanos mindenkinek!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csajok!

Hamarosan indulok vizsgázni! Nagyon szorítsatok!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

Tegnap végeztem a fogorvosnál!!! :D Azt mondta ha Március közepén lesz még erőm akkor menjek el egy controllra esetleg fogkő szedésre,mert tudja hogy utána nem lesz időm rá(hát hogy fejen találta a szöget) :lol: ...
Nagyon megvagyok elégedve az új fogdokival jól dolgozik,fiatal nő és tök rendi barátságos( nem úgy mint elötte az öreg hapsi :twisted: )

Joli!
Megy a drukk!!!!!!! Ügyes leszel!!! :wink:

Iner!
Toxaemiás eredményt kellett volna mutatnom a dokinak...

Ancsi!
Megvolt a nagytakarítás??

Tünde!
Jó kikapcsolodást nektek!!!

És mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!! :wink:
Vendég

Halihó!

Kírus
Nagyon szép az új vonalzid :wink:

Tündi
Szép hétvégét :!: :wink:

Joli
Remélem jól sikerült a vizsgád :!: :?:

Iner
Nem megyünk inszemre, hiszen megy az spontán is... :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

joli!
vizsgád?

de szeretnék már holnapután lenni... :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Azt elhiszem...
Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++még nem volt ilyen kivizsgálásod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
de volt már, csak akkor ambulánsan.
igazából a befekvés zavar... meg az, hogy messze leszek a kedvestől :oops:
a vizsgálat miatti idegességgel még úgy ahogy elvagyok... vagyis az inkább majd közvetlen előtte jön.
meg ugye ott van a "vajon mit találnak?"

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csajok!

Köszönöm a drukkot. Sikerült olyan tételeket húznom, amiket tudtam. A végső jegy, amit a bizimbe írta az egy jeles volt! Holnaptól jövök!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Tegnap már nagyon vártunk Julcsival, hogy mikor jössz...
A lényeg, hogy itt vagy és gratulálhatok :wink:
Kép

Valahogy éreztem, hogy jól fog sikerülni, holnaptól várunk :!: :wink:

További nagyon szép hétvégét Mindenkinek :!:

Julcsi
Nagyon fogok holnaptól szorítani+++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Joli!
Gratula a jeles vizsgádhoz!!! :wink:
Várunk holnaptól!!

Juli!
Holnaptól meg neked megy a drukk, szorítás!!!! Kitartás a vizsgálatokhoz! :wink:

Zsu!
Köszi a vonalzó dicsit!!! Kell egy kis változatosság :wink:

Szép du-t mindenkinek!!!
Vendég

hali!

joli!
ügyi vagy :) gratulálok!

köszi a drukkokat csajok! most is csak elköszönni jöttem. csütörtökön, talán szerdán már jövök...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Nagyon, de nagyon drukkolunk Neked és hiszem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk vissza jó hírekkel :!: :wink:

Kírus
Már nemsokára itt az idő :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Elveszett bárányka...

Julcsi
Drukkolok neked nagyon!

Joli
Nagyon ügyes voltál, fölöslegesen paráztál.

Nem tudom mennyire tudok vissza olvasni, de igyekszem majd. Nekem kicsit nehéz napjaim voltak, de lassan minden rendeződik.

Túl vagyok a terheléses cukor vizsgálaton, holnap lehet menni az eredményért, de nem tudok, így majd valamikor megkapom.

Zsu
Lassan kitavaszodik, jönnek a madarak rakják fészküket... hátha neked is szerencsét hoz, de én kívánom, hogy még azelőtt jó híreket halljunk.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy!
Reméljük jó lesz a cukoreredményed!!!
Várunk sürűbben :wink:
Kristóf jól van?

Lánykám tegnap estefelé belázasosott,azt mondta fáj a torka...adtam neki lázcsillapítot meg szopogatós tablettát,aztán rá fél órára semmi baja nem volt.. éjjel sem és ma reggel sem ugyhogy mehet oviba...
Remélem nem betegszik le,hisz szerdán viszem végre az oltásra(h1n1)..ugye várnunk kellett most 1 hónapot a barihimlő után azért nem kapta meg eddig :roll:

Most már 2 éjjel rettentő pocsékul aludtam :( , melegem volt, forgolodtam aztán egyik oldalamon piszkált a kis fickó ha megfordultam akkor meg a másik oldalamon..hu kész voltam ...
Szenvedek :D

Iner,Ediii merre vagytok??!!

Edii!
Gratulálok!!! Mesélhetnél az esküvőről!!! :wink: Szépek voltatok/vagytok!!!
Vendég

Sziasztok!

Joli Kép
GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol:

Csip remélem rendszeresen gyűritek azt a lepedőt!!! :wink: :wink:

Kírus jaj, nehogy beteg legyen az a gyerek! szegény, most jött ki a pöttyökből! :lol: adjál neki sok c vitamint!!!

Juli lélekben Veled vagyok!!! kitartás!!!

Zsu elárulod mit sportolsz? futni jársz? és egy héten hányszor nyomod? :lol:

Nálunk lezajlott a hétvége, anyósom annyira örült, hogy a kezébe nyomott uh képet egy órán keresztül szorongatta-nézegette... apósom azt hitte, hogy egy kiskutya van a képen... :lol: :lol: :lol:

aranyosak voltak! :lol: :lol: :lol: :lol: persze nem segíthettem semmit, és tömtek... de az az igazi kiszolgálós történet volt, még a narancsot is megpucolták nekem, és gerezdekre bontva szolgálták fel a filmnézés közben! :lol: :lol: :lol: tündériek voltak! :lol: :lol:
pedig ő már a 3. unokájuk lesz... :lol: :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!

Kép
gtunde75

jaaaaaj! Edii meglestelek én is ám wiw-en... :lol: :lol: :lol:
nagyon szép menyasszony voltál!!! :wink: :wink: :wink:
gratulálok!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok

Tünde: De cuki voltak, tündériek :D :D :D Apája ment dolgozni???
Most nem volt lepedő gyürés :( Pihenni is kell... Mert apjuk ki van teljessen :oops: ...Amúgy már semmi folyásom nincs...Szóval remélem jó időben voltunk 2 naponta :D :D :D :D :D

Kírus: jó az új vonalzód...A csöpségszert már most éjszakázni :D

Suzytündér: Gyere sűrűbben!!!

Joli: láttod Én megmondtam, hogy nem egy nagy "was is das" :D

Ancsa: Reggeli-hajnali- kelés megvolt???

Juli: Várunk vissza, drukkk....
csip-csip18

Kírus, iner: Láttam ám pocakos fotót az iwiw-en :D :D :D :D
csip-csip18

Tünde!
Le a kalappal anyósodék elött,szerencséd van hogy ilyen rendik,csak tartsák is meg ezt a jó szokásukat :wink:

Csip!
Úgy legyen++++++!!! Mennek a pozi jelek :wink:
Hát nagyon remélem hogy nem lesz egy éjszakázós ez a gyerek :lol:,elég volt Kíra... hu rossz alvó volt nagyon sokszor a hajamat tudtam volna tépni :lol: ...
De persze benne van a pakliban hogy a kis Nimród is olyan lesz :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...később leszek :!: :wink:

Susy
8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Kírus
Jobbulás a lánykádnak, vagyis remélem nem jön ki rajta semmi. Köszi a kérdést Kristóf jól van, apa betegeskedik picit, de remélem rajta sem jön ki semmi komoly.
És már jó alvó a lánykád, mert most mi is ilyesmivel küzdünk.

Lányok nekem nem nagyon nő a pocakom. Pénteken voltam könyvelőnél, és azt kérdezte, hogy hol a hasam? Bár hízni sem híztam sokat, de nem is nő a hasam, simán le tudom tagadni egy bővebb felsőben, hogy terhes lennék. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Suzytünder: Biztos nő, csak már te nem veszed szre...
A könyvelő meg viseljen szemüveget!!!!

Edii: Én is meglestelek :D :D :D

Suzy: Miújság, hogy vagy ma??? Sok ma a melo???

Kírus: jól jönne a pozítiv jel :wink:
csip-csip18

Sziasztok Csajok!!

Olvasok..... :D

KépKép
gyancsi

Kirus- Ügyi vagy a fogdoki miatt, jo, hogy ha bizalommal vagy fele :wink: Remelem nem betegszik le Kirus az oltas elött!

Julcsi- Kezem-labam fülem-farkam csuriban van erted++++++Remelem minel hamarabb visszatersz közenk! :wink:

Juli- Gratulalok a jeleshez, annyira ügyes vagy!!!! :D Na latod , tul vagy rajta es ilyen ügyesen, nem semmi csaj vagy :wink:

Zsu- Hogy sikerült a vizsgaztatas??

Susytunder- Vegre te lanyzo, mar aggodtunk am erted :wink: ...Remelem minden rendben lesz a cukiddal, drukkolok, hogy igy legyen+++++Gyere sürübben, hatha jobb kedvre tudunk deriteni :lol: ...Biztos, hogy nö a pocakod, csak te mar nem latod....A baratnömnek az 5-ig honapig szinte semmi pocakja nem volt, aztan egyszer ugy beindult, mint a bolondgomba :wink:

Ediii- Hol vannak a kepek??En is, en is, en is :D

Tündi- Akkor szuper Anyos es Apos pajtasod van :D Ez aztan a kiszolgalas, örülök, hogy jol telt a hetveged :wink: Tenyleg ti hazasok vagytok a paroddal??

Csip- Csajeeeem!!Hat persze, hogy megvolt a hajnali keles, 2.15-kor, ugyhogy huzok is mindjart egy kicsit pihenni, mert aztan neki kell allnom ebedet fözni az Uramnak :D ...Hat ha 2 naponta kekszeltetek, akkor nagy az esely :lol: Drukkkk+++++

Csajok leptem, mindenki vigyazzon nagyon magara!!

Pusszantas

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?