Juli- Szegenykem, tenyleg csak 3 nap???
Egy hatalmas nagy kalap kakat küldök neked, hogy ne fajjon semmi
Zsu- Sajnalom a szemet pirit, szerintem is jo ötlet a spontankodas, de akkor probald meg ugy csinalni, mint elözö honapban, hogy nem is foglalkoztal vele, mert megvoltal gyözödve, hogy spontan nem sikerülhet, es az volt a jo modszer akkor ezek szerint
...Csak ha tudnam, hogy lehet nem arra gondolni akkor en lennek a legokosabb ember a Földön
Csip- Grat a cipöhöz
...Remelem azert parszor összegyürtetek a lepedöt Apjukkal!!!...Na akkor a nagy talalkozas nem is volt annyira veszes, csak rolad meg a gyerek temarol mar leszallhatnanak, nem???
Iner- Nagyon ügyes vagy, hogy igy tartod a dietat, pedig biztos nem egyszerü.....En felnezek mindig az ilyen emberekre csajok, mert en imadok enni, nem tudom, hogy nekem hogyan menne....Bar a babaert gondolom mindenki mindent megtesz
Kirus- Sajnalom, hogy nem jutottal be a dokihoz, de februar 10 mar nincs is messze
Tünde- Gartula a csodaszep "fotomodelledhez"
...Annyira cuki, meg lehet zabalni!!Hasznaljatok ki akkor ezt a hetet
Joli- Drukkhegyseg mara a vizsgara!!!+++++A 4-es nagyon jo jegy, ügyes voltal
...A cukrot sajnalom, de itt vannak mar szakertök a temaban
Onlany, Susytunder, Ediii-??????
Csajok korsagom felig muloban, mar csak az orrom folyik, de a torkom mar nem faj, hala Istennek.....Ma ki kell takaritanom az egesz lakast, mert pormacskak vannak mar a sarokban
Mindenkinek nagyon szep hetveget kivanok!!!
Szeretettel:
Ancsa