Új privát üzeneted érkezett!

Vayacon: Ciki, nem ciki ez van :)) Ott m mindig van bajom emiatt, hogy gáz vagyok, de utána már csak röhögök az egészen...

Nekem kétszer is volt, hogy péntekre jött meg (reggel).. hétfőn mentem.. jó volt az is, ráadásul addigra már nem volt Niagara.. szóval ha lehet az mondani, még jobb is :)

andi
andrea-1

Sziasztok.
Bocsanat,hogy igy keretlenul betoppanok csak helyesbiteni szerenek 1-2 dolgot :oops: En lennek az a lany akirol Avarka beszelt.Szoval igen en mar valtozokorban lennek vgy mi es ezt kijelentettek 2evvel ezelott :roll: most vgyok 32eves.De a 3.cn-es FSH-m az nem 28 hanem 20-24volt es a AMH az nem 0.3 hanem 0.5volt :!: Az a keves is sokat szamit :!: :)

AMH hormont eleve addig nem is neznek amig nem merul fel a petefeszek kimerules...igy sokan nem tudnak rola meg amugy is egy ngyon uj keletu dolog ez meg.

De sajnos van egy keves % no ezen a foldon aki elobb fogy ki a tuszoibol,mint az atlag no.Mi eleve kevesebb tuszovel szuletunk ezert jon elobb a veg es mikor a petefeszkek leallnak mukodni jon a menopauza...ez egy biologiai folyamat.Megallitani nem lehet :roll:

Avarka
Neked meg annyit nem feladni es,mint mondtam amig az FSH-d nem magas nincs gaz!Nekem meg noverem sincs :? Le a kalappal tesod elott :!:

E2-rol meg annyit azt a tuszo termeli...160 az nem magas :roll: de dobok egy linket es ott a tablazatban megnezhted :arrow: ott az FSH 11 mar a nehezen stimulalhato szelekcioba esik :roll: Amugy nekem a multhavim az 18volt(mivel ez minden honapban mas es mas mindenkinek :!: )

Kivancsian varom a fejlemenyeket 8) Es mindenkinek ngyon drukkolok itt is :!: :!: :!: :!: :!: :!:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

http://gyerebaba.blog.hu/2008/07/08/noi_hormonszintek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.01.22 18:06-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már ezerbillió éve akarom kérdezni: nem vettétek észre, hogy eltűnt a recepcióvezető Mártika? Dec eleje óta nem láttam. Tudtok valamit?
vörösmacska

Heni, ment a privi tőlem is! Egyébként eszem a méhpempőt meg a túró-tonhal-olivabogyó kombinációt ezerrel…na jó, már csak százzal, mert teljesen kész vagyok tőlük. Inni ihatnék többet…
Biztos azé vesz el az urad, mer tetszik neki a filozófiád, már amit a méretről vallasz :wink: :D
Nu de félre téve az én kis gonoszhörcsög hozzáállásomat: de hát ez fantasztikus !! Szerintem naggyon izgalmas és siirósboldogos is… És tutti a pozitiiv tesztecske mint nászajándék!)))))))))))))o(((((((((((((
Ha a partira lehet egy tanácsom: Ne Andit hiivjátok zenésznek…(Bocs Andi :) )
Ja, és nekem se volt vv az első stimus napomon (fogigátlós antagonista vok én is)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Bridget0801, nagyon sajnálom a kálváriád, remélem lesz számodra is megoldás!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Heni: nagy-nagy gratula :D :D :D

Bridget0801: remélem meg fogják tudni oldani a Te problémádat is!!!!!!

Mártika szabin van, Irénkétől tudom...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Arra gondoltatok lányok, hogy egy-egy ilyen stimuláció alkalmával, ahol 8-12 petesejt érik kb. egy évvel öregedik a petefészek?!!
vörösmacska

lujzici, én most 7 napig szúrtam inszem előtt és két nappal utolsó szuri után volt inszem

Lányok, többen mondjátok hogy a sitmu alatt vv is van. Miket néznek ilyenkor? Ez csak a lombiknál van? Nekem az inszemnél semmi vv nem volt

Heni, azért ez mackós buliként sem piskóta! Úgy tűnik párod nagyon szeret téged is és babót is nagyon várja, ez után bizti hamar összejön :wink:

vayacon, nekem most péntek délelőtt jött meg a mensi és csak hétfőn mentem és aznap kezdtem is szúrni

vörösmacs, én parázok is tőle rendesen :shock: , mert 1. lombiknál az egyke petefészekből még hoztam 6 petét, de 2. stimunál nagyobb adag hormonnal már csak hármat…és sajna az én családomban a nők mind hamar leállnak a mensivel...ráadásul úgy tünik, hogy ez az egy petefészek hónapról hónapra túl vállalja magát és mensi előtt még termel egy 2. petét is
dorkabab

Sting!
Én kétszer lettem terhes-bár nem maradtak meg a babák -, de mind a két alkalommal annyira görcsöltem, hogy azt hittem bármelyik pillanatban megjöhet! Sőt, mikor ikreket vártam, akkor a tesztelés előtti este annyira görcsöltem, hogy le kellett feküdnöm, és azt hittem szétszakadok. Másnap pozit teszteltem! Szóval fel a fejjel! Nagyon drukkolok!

Vayacon! Kubuspace!
Kösz a szurkolást!

Vayacon!
Én még nem voltam a BMC-ben inszemen, csak annyit tudok, hogy a ciklus 2. napján kell menni. Gondolom előtte való nap fel kell hívni őket! Bár ezt én csak gondolom!

Dmimi!
Sajnálom a fogad! Remélem most már jobb!

Muzsi!
Kösz a bíztatást!
Nagyon drukkolok a punkcióhoz! Szerintem a 7-es endo jó, és hidd el, hogy ez még nőni fog! A tüszők még nőni fognak! Nagyon szurkolok!

Lujzici!
Én ma még negyedet veszek be, de holnap már felet. Remélem nem kavar be a meforallal.
Az szíves dokinak nem mondtad a bromót? Ő biztos meg tudta volna mondani, hogy szedheted-e. Sajnálom,, hogy kihagyjátok a következő hónapot, de teljesen megértem!

rodina74

kiss angyal
A Hugomnak 3 sikertelen volt a Kaáliban és én találtam meg neki a Konc tanár úrat.. ott elsőre sikerült!

Bridget!
Bocsi, hogy elírtam néhány adatot.. emlékezetből írtam. Nagyon bízom benne, hogy az én értékeim jók lesznek. Remélem tanár úr is reménykedő lesz, nem fog könnyen lemondani rólam... :?

Vörösmacs!
Azon már régebben én is elmélkedtem, hogy a felturbozott peteéréssel hamarabb elfogynak isten lányának petesejtjei, amelyek száma a fogantatásunk pillanatában eldöntettett!
Vagyis azzal, hogy küzdünk és örülünk /nénk/ a sok megérett petesejtnek azzal párhuzamosan mindenegyes petesejt -1 hónap a nőiességünkből! :roll:
avarka

bridget, jók a táblák amiket küldtél, kicsit jobban bele is mélyedtem az oldalba és most olvasgatom az oldalon (http://www.infertility.hu/inde.html) a PGD-t (genetikai rendellenességek kiszűrése még a petéből, vagy embrióból), erről van valami tapasztalatotok? Hol csinálnak ilyet, meg egyáltalán kinek mikor? Vagy ez is olyan, hogy ha van eszem kérem magamnak mint az IR vizsgálatot? Ahogy olvastam, a korom miatt ez igencsak indokolt volna és talán több esélyünk is volna a sikerre
dorkabab

Sziasztok csajszik....orom titeket olvasni es megsugom mas zugolvasotok is van :wink:

Nagy problema nincs...lombikozunk es meg nem adtak fel az eselyt...bar a Kaaliban 1% eselyt adtak amit ala is irattak velem,hogy ennek tudataban megyek bele a lombikba...nekem ez a AMH hormon eredmeny tobb %-ot adott szerintem mert az itteni dokim(itt amcsiban) azt mondta,hogy 0.5 az nem lehetetlen....bar orult volna egy 0.8-1egesznek de nem lehetetlen!Viszont 0.1-nel azt mondta volna de ne is probalkozzunk :roll: viszont en meg attol messze vgyok :) es a kaalis dokim is azt mondta o kuzdeni fog azert,hogy babat gyartsunk nekem amig en bennevgyok es nem adom fel...nana,hogy rajtam ez nem fog mulni...megkonnyeztem mikor ezt mondta...nem is ismertem...elso konzis napunk volt talan :idea:

Szoval nincs veszve semmi csak egy jo honapot kell kifognunk.Avarkanal szerintem mas lehet a bibi :? FSH-ja nem annyira magas szerintem,hogy ilyesfajta stadiumban legyen de nem talalgatok mert nem vgyok en orvos. :oops: remelem mielobb kiderul nala is es orvosolnak mindent...masnem donorral en is probalok a gondolattal megkuzdeni bar,mint irtam nekem nincs lany tesom igy kicsit nehezebb :roll: Merthat a meh szerkezete ilyenkor meg a korunknak megfelelo csak a p.feszkunk "oregebb" a kelletenel.

Dorkabab
Orulok,hogy tetszik az oldal...van sok mas erdekes cikkem is mikor kinek mire van szuksege :wink: A getetikai dolgot ha jol tudom nem keresre csinalnak :!: Mivel a 2.lombikomnal ami oktoberben volt lett 7tuszo amiben volt 3pete...abbol 1megtermekenyult...es nem osztodott :? :arrow: a dokim azt mondta ngyon rossz minoseguek voltak a petek es talan kene egy genetikai tesztet csinaltatnom.Na ott mondta a doki,hogy ilyen esetben marmint eredmenytol fuggoen...ha kijon,hogy kromoszoma rendellenesseged van...az embriokat megnezhetik!De csakis ebben az esetben :!: :roll: Mert ha megvizsgalnanal minden egyes embriot ezzel ezt halkan mondom mert nem vgyok biztos benne de kontrolalni lehetne a fiu es lany gyermeket...ami pedig tilos :roll:
Szoval,hogy roviden kifejezzem magam kersz egy genetikai vv-t es ha netalan problema adodik akkor neznek ilyet az embriodban(bar szerintem inkabb ne legyen :wink: )

Avarka
Semmi problema...en is csak a sajat adataimat tudom fejbol :wink: Mikor mesz dokihoz :?:

Kis angyal
Mindenkinek a gondja megoldodik kinek igy kinek ugy csak sosem szabad feladni :wink:

Muzsi
neked is koszonom a kedves szavakat...tetszik az avatarod 8) ezek cirmos golyok? :shock:

Vorosmacs
Erdekes gondolat vezetes :wink: Nekem az elozo dokim (nem magyar) azt mondta egy honapban tobb tuszi es novekedesnek indul egy normal ciklusban....aztan egy lesz adominans ami teljesen megerik a tobbi meg osszesorvad es elhal...szoval most,hogy igy olvastam a soraid...talan ezek a nekiindult tuszok azok amik stimura beernek...es igy nem vesz karba de tobbet sem termelunk,mint normal esetben :idea:
Megkerdeztem a dokimat ha most fogigatlot szednek mondjuk sokaig akkor en ezzel megovom a maradek tuszoimet?Azt mondta ez azert nem igy mukodik mert ennyi erovel valaki csak elkezdi szedni jo koran a fogigatlot 30eves koraig es megvan az ossze tuszoje?!...szal erdekes dolgok ezek...
Hosztam meg egy erdekes oldalt nektek :arrow: http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_medd_ovul.php

Tovabbi jo csevegest es drukk mindenkinek 8) :!: :!: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Lányok!

Brigi köszi a hasznos oldalakat ez is nagyon jó volt!
Zsu hogy vagy?
Lányok nem semmi ami veletek történik.
Egy kis eszme fejtés:
Ha az én petefészkeim rosszul müködnek vagyis kiszámíthatatlanok, akkor a terhesség létrejötte után hogyan legyek biztos benne hogy elég progresteront termel hogy a korai terhességet megtartsa?
Mert volt már egy terhességem ami elhalt. Lehet hogy akkor is ez volt a gond? És hallottam már olyan esetet is ahol a csajszinak a 4-dik lombiknál néztek hormonszintet és ott látták hogy nagyon alacsony a progresteron szintje de ezt is csak véletlen vérvétel volt.Lehet hogy már az elsőnél néznék sikerült volna./ez Kális volt/.Ők pharma futárral hoztak valami injekciót németből és 30 napig szúrta.Most ezek a gondolatok foglalkoztatnak.Ha van valakinek véleménye az ügyben kérem írja le.

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT KINEK BULIT KINEK PIHENÉST BABÁSOKNAK SEMMI AGYALÁST!!!!
pancsi76

Sziasztok!

[quote="andrea-1"]
írta:
andrea-1A februári partyra a meghívottak tudják majd hogy mi lesz a rendezvény oka? Vagy nekik meglepetés lesz??

andi

Helyesbítenék. Mindenki tudja mire jön, csak én nem tudtam mire jönnek :)
Hozzá kell tenni, hogy párom szülinapját minden évben hatalmas bulival ünnepeljük, azt hittem most is ez alkalomból lesz a buli, ami végső soron igaz is, csak nem tudtam, hogy bulit tartunk az eljegyzés alkalmából is :)
Úgy bukott ki, hogy kérdezi a lökött ( elfelejtette, hogy engem nem avatott be a részletekbe, mert ezek a pasik nem tudnak úgy füllenteni, hogy ne bukjanak le ), hogy mi lesz a tortával?? :shock: :shock: :shock:
Mondom neki, honnan veszed, hogy lesz a szülinapodra torta??? :shock: ( mindig volt neki )
Akkor mondja, hogy mi van!!!!!

Vayacon!
Nekem is tegnap jött bládi, és csak hétfőn megyek UH ra a kezdés miatt.

Bridget!
Sajnálom a történetedet, nagyon kívánom, hogy legyen számodra megoldás, és tényleg ne add fel!!!!!

Muzsi!
Kapd be a bal bokám az életfilozófiám miatt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó!!!!!! Én is imádom ugratni az embereket!!!!!
Amúgy még nem vesz el a dög!!!!! :)
Zenésznek tényleg nem Andit hívjuk. Ilyenkor nálunk bömböl a cigány-mulatós lagzis!!!!!! Ha a szomszédok meglátják tesómék kocsiját, főleg ha az be is áll a garázsba ( akkor itt alszanak)már a fejüket fogják!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ja!
Számolgattunk, lehet pont aznap lesz a punkció :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam is Attilának, akkor velem k.rva jól jár, így altatás után. Occcsssóba leszek a bulin, max egy pohár bor, és fejreállok :)

[quote="vörösmacska"]A írta:vörösmacskarra gondoltatok lányok, hogy egy-egy ilyen stimuláció alkalmával, ahol 8-12 petesejt érik kb. egy évvel öregedik a petefészek?!!

Érdekel is engem, ha már lesz babánk!!!! :wink:
Ott sz@rom le, mi lesz a petefészkeimmel, ha már végre anya lehetek!!!!
Bocs ez lehet durva, de így gondolom

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Pancsi!

A 24.napi vv en néznek progeszteron szintet.
Ha nagyon alacsony valakinek, akkor szokták a progiszuri kérni, ha normál tartományban van akkor is szokták támogatni, de ilyenkor elég a p.nagolyó :)

heni77

Miért ez a p.nagolyó is tulajdonképp hormon gyogyó? Már bocsi a tudatlanságom miatt de elég ködös az ügy /de azért már tisztul/.
pancsi76

Szia Pancsi!

Igen, ez progeszteron!!!!

heni77

Sziasztok!

megint rohadt sokat irtatok!kicsit eltűnik az ember dolgozni és máris oldalakat irtok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rodina74:Szia!köszönöm szépen a bíztató szavaidat!sajnálom hogy neked is elég göröngyös az utad a manókáig!
de hála istennek össze szedtem magam és semmim nem fáj de komolyan...nem vérzek cicim sem fáj jól érzem magam...

és csak előre nézek!!!!!!!!!!!!

köszi csajok hogy felráztatok!

Angyalom:de jó hogy ilyen szépen alakulsz a szuriktól!
gondolo9k rád is sokat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bridget0801:Szia!üdv itt nálunk!remélem mihamarabb te is babás leszel!!!!

:lol:

pancsi76:igen azért kell a progi golyót dugdosni nehogy vetélés legyen ha összejön a manó!én pl nem vagyok odáig érte de az én kis adagom napi 3x1 még kibírható!

Henikém:Gratula a gyűrűhöz! :lol: :lol: igen a papír nem sokat számít de azért valahol mégis....

puszi neked!

bocsánat de nem tudok most nagyon irni holnap bepótolom :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok Lányok!!

Köszönöm szépen, már nem fáj. Tegnap délután még azt hittem, hogy felkötöm magam, olyan borzalmas volt. Meg lementem én a fogdokihoz, de olyan curva sokan voltak.... Lementem patikába, vettem voltarent, és azt az utasítást kaptam hozzá, hogy napi 3*2-t vegyek be. Azt mondta a néni, hogy így kifejti azt a gyulladásgátló hatását, mint a cataflam, és így nem fog (annyira) fájni se. Úgy néz ki ez bejött. A hétvégét még tuti túlélem, aztán megvárom, hogy a gyulladás lemenjen, aztán tényleg megyek fogdokihoz, mert legközelebb biztos beledöglök.

Heni!!
Eljegyzési parti??!?!! Tök jó!!!
Nekünk ez nem volt. Mikor kint voltunk görögben, akkor kérte meg párom a homokban térdelve a kezem. Aztán a legközelebbi helyen vettünk gyűrűt. Ekkor már két és fél éve voltunk együtt. Aztán a téma felejtőbe ment...
Tavalyelőtt még a télen elmentünk egyet duhajkodni, szóval ittam, de rendesen. És egyszer csak kitört belőlem,, hogy Bammeg! Mikor veszel el már feleségül?!?!?!!! Erre hirtelen köpni-nyelni nem tudott, de aztán azt mondta, hogy Amikor szeretnéd! Akkor elővettem a mobikomat, megnéztem a naptárt, modtam, hogy akkor legyen aug. 8. Azt hittem, hogy az szombat lesz...de nem mert a köcsög mobil vasárnappal kezdte a hetet. Pedig milyen szép lett volna: 2008.08.08. Lett belőle 2008.08.09.
Szóval egyszer ő kérte meg a kezem, egyszer meg én a sajátomat?? Nem is tudom. :oops: :lol:

Jah, és a legszebb az volt (anyuékkal voltunk Görögben) Kishugi még nagyon pici volt, 5 v.6 éves. Meglátta, hogy gyűrű van meg minden, de már előző nap megbeszéltük, hogy együtt megyünk és megnézzük a templomot. Kishugi meg sírvafakadt "Nincs is egy szép ruhám, amit felvehetnék" Másfél órán keresztül vígasztaltuk, mire megértette, hogy még nem lesz esküvő. Aranyos volt! :lol:
dmimi

Szijasztok! Tegnap nem tudtam jönni, mert a húgom mellé még anyukám is elkapott vmi nyavaját és mentem ápolni :) De olvastalak benneteket...muszáj is, mert egyszerre ennyi mindent befogadni képtelenség :oops: :P

Bridget, üdv. én is! Jó h. megosztasz velünk ennyi okosságot, azért kis hazánkon kívül, főleg nyugatabbra, másként mennek a dolgok! És nagyon remélem, h. neked/nektek is lesz megoldás!!! A lényeg: NEM FELADNI!!!!!

Heni, gartula az eljegyzési páréhoz :lol: Biztos nagyon emlékezetes, bulizós és egyben szép is lesz!
Mi konkrétan megbeszéltük, h. akkor veszünk most már gyűrűt... nagyon romantikus a párom, ám :D Bár én sem vagyok az a túl nyáladzós fajta (ezzel nem szeretnék senkit megsérteni :oops: ), de azért ennél többet is el tudok viselni!

Andi, akkor nagyon jó szórakozást nektek és majd én is kíváncsi vagyok a jósnő véleményére! Nem semmik vagytok, az biztos! Szívesen elmennék megnézni benneteket :wink: ! Tessék belazulni, aztán "sz@rni a farmra", a'la Elli :lol:

Sting, igen, szerintem is marhára találó a mottóm :D néha még úgy is meg lehetne változtatni, hogy: "sosem tudhatod, mit hoz a következő perc...." De ez a jó, h. mindig megtörténhet sok-sok szép dolog bármelyik pillanatban!!! Úgyhogy ehhez tartsd magad és akkor febr. 4-én pozitív teszttel gazdagodhatsz!

Angyalka, tök jó hírek kedves Zebratárs! Sietek, h. utolérjelek!!! Mert együtt leszünk babásak, és kész!

Avarka, ez nagyon szép tényleg a húgodtól és úgy látom ő is meglehetősen kitartó egy nőci... családi vonás :wink: Ne is gondolj a klimaxra, nem szabad, tudod, a gondolatainkkal mindent megteremtünk, MINDENT: jót és rosszat is, szóval nagyon vigyázni, nem engedni elkóborolni őket!

Muzsi, szuper eredmények, a mnyh is okés lesz, meglásd!
Beérik annyi tüsző is amennyi kell! Jól reagálsz, ennek nagyon örülök, endo meg csak kapkodja a fejét :? :lol:
Amúgy egy kicsit hadd okoskodjam: akinek tényleg nem elégséges a progiszintje, az kap az Utro mellé szurit is, de ez nem progesteron, hanem pregesztin, a célja ugyanaz: a terhesség megtartása, de ez sajnos nem igazi progi, hanem egy módosított fajtája, igazit nem tudak adni :( ugye Muzsi???

Amúgy a Deca után, igazi stimu előtt nekem sincs uh, hanem csak a stimu alatt kb. 2x... Én erre mindig rákérdezek, de csak uh-val nézik az állapotomat először, ill. pisit kell vinni, azaz biostrip... jól írtam dokik? :D !

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon, ikertesó, milyen jó lehet nektek! :lol:
Laptetőt begyűjteni az inszemhez!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok!
Ettől a petefészkes kimerülés témától csak én sz@rtam össze magam?! :twisted:
Teljesen kiütötte az agyamat ez a dolog! Én ebbe még soha bele sem gondoltam!
Már nem csak az idővel, de a saját tüszőimmel is versenyt futok?!
:roll: :oops:
Kész vagyok!

rodina74

Rodina, ne sz@rd össze magad, ha lehet :lol: Ha lehet hinni - és miért ne, hiszen logikusan hangzik - amit Bridget nem magyar orvosa mondott, miszerint minden ciklusban több pete is érik, nem csak amikor stimulálva van, csak nem mind éri el a fejlett állapotot. Amúgy normál ciklus során is lehet többször peteérés, ez tuti, persze nem mindig és nem mindenkinél! Szóval no para!!! Kamaszkorra kb. 200.000 petesejtünk van, ami azért csak elég 1-2-3 babához, nem???? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Úgy látom, ma délután csak mi (Rodina és Én) működünk :lol:
Mi van lányok, mindenki bulizni megy este, aztán készülni kell???
Amúgy én is mindjárt elhúzok itthonról, megyünk eszünk egy hagymalevest és iszunk egy jópofa sört :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni: ez nagyon klassz! De aranyos ez a fiú!
Én imádok házasságban élni és az esküvőnk napja volt életem legromantikusabb napja. Nagy nap volt, mert előtte nem laktunk együtt és már alig vártuk, hogy életünkben először egymás mellett ébredjünk fel. :-)
Biztosan klassz buli lesz.

Inszemesek: nekem Szűcs doki azt mondta, hogy 3. cn-on kell mennem UH-ra (plusz/minusz 1 nap, vagyis 2-4 napokon amikor ráérek), és akkor felírja a szurikat is.

Rodina: a szíves doki szerint mehet a bromo a szívgyógyival együtt, szóval ez nem lesz gond.

Új infó mindazoknak, akiknek megfoganni sikerül, de nem marad meg a baba: a barátnőm dokija kiokoskodott két autoimmun betegséget, amitől szintén lehet vetélés. Vérvétellel meg lehet állapítani h ez-e a baj, és ha igen, gyógyszeresen lehet kezelni. Ha valakit érdekel az infó, szívesen rákérdezek!

Kép
lujzici

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk, mert még ha sokat ülök akkor fáj a hasam...

Köszönöm a drukkokat, nagyon jól esik!

A beavatkozáson hamar túl voltam, és nem egész egy órát fekhettem is, ugyanis már a következő lány ott várakozott a ágyam végében :shock: Így kiköltöztünk a fotelokhoz kb 11kor és 2kor kaptam meg a zárót! :shock: Hát ott ülve nem volt kellemes, fájt nagyon, de pénteken nagyon sokan voltak.. :shock:
Még a műtőben megmutatta a drnő uh-n a kis édeskéket, hogy ott vannak a mnyh mellett, ez annyira jó volt, majdnem sírva fakadtam! :oops: :)

Na megyek pihenni! Ahogy tudok jönni jövök!

Szép estét!
Vendég

Zsu!
Jól van te drága, pihenjél csak!! :)
Hány bébit is kaptál most?
Küldöm neked a babaragacsokat!!
dmimi

Navared!
Hát kösz, hogy ezt leírtad, kicsit megnyugodtam! Nekem 15-nél több tüszőcském szokott lenni, stimu nélkül. Szóval én hamarabb kifogyok...remélem 2 babára még elég lesz! :?

Lujzici!

Ha lesz lehetőséged kérdezz rá légyszi. Bár szerintem nekem ezeket megcsinálták, mert én elmentem az immunológiára-hematológiára és kértem, hogy csináljanak meg minden vizsgálatot, amit csak lehet! 15 kémcsőnyi vért vettek le és 3 oldalnyi táblázatom lett eredményekkel!
De azért megnézném, hogy benne voltak-e azok a vizsgálatok!

Zsu!
NAgyon drukkolok!

Most 1 hétig nem leszek, addig remélem sokan fognak babásodni! Szeretnék 1 hét múlva sokaknak gratulálni a zebrás teszthez! Szóval ne tessék majd elszomorítani! :lol: :wink:

rodina74

Lányok, most csak egy gyors kérdés: mennyi pénzt vigyek magammal, mikor megyek az első uh-ra inszemet kezdeni? köc előre is

további jó pihit, bulit - kinek mit
vayacon

lujzici, engem érdekel feltétlen, most már úgy vagyok vele, hogy jobb előre tudni a lehetőségeket és megcsinálni minden vizsgálatot amit csak lehet

zsu, sajnálom, hogy így jártál, de bízzunk benne, hogy pont ezért fog sikerülni!

rodina, hol csináltattad azt sok vizsgálatot és kellett hozzá beutaló, illetve mit kellett kérned, hogy ennyit vizsgálatot megcsináljanak?

vayacon, én eddig még egy fillért sem adtam. Lehet, hogy pont ez a baj?
dorkabab

Sziasztok,

Muzsi,
Látod az időpontot ? tudom tudom no comment :lol:
Jó hírek, remélem hétfőn még szebb méretekről fogsz beszámolni.

Andi,
Remélem jót buliztok hétvégén. Jósnős reakcióra kivi vagyok nagyon.

Kiss Angyal,
Szupi hírek.

Heni,
:lol: :lol: szájam fülig. De édes Teapa. Hát az meg pláne h elszólta magát.

Lujzici,
17 napig szúrtam, két napra rá inszem.

Bridget,
Sajnálom a történetedet. Kívánom hogy mielőbb babázhass.

Dmimi,
Szép volt a lánykérés 8) Kishugi de édes lehetett.

Zsu,
:lol: :lol: :lol: ))))))))))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt,

Dorkabab, nem úgy értettem, hogy az orvosnak mennyi pénzt adjak, szerintem itt nem nagyon szoktak elfogadni. Arra gondoltam, hogy nyilván akkor már ki kell váltani a gyógyszereket, és első alkalommal ez mennyit szokott kóstálni?

Kubuspace, nem semmi milyen korán tudsz kelni. :wink: Megkaptam a pü-t, elküldöm még egyszer a számom, hátha most le tudod írni.

Zsu, én is szorítok. Jól értem, neked most lombik volt, ugyi?

Sting, örülök, hogy már bízol. Megy a drukk neked. ++++++++++++

Heni, de hát ez tök jó. Manapság sokaknak nem jelent nagy dolgot az esküvő, de azért belegondolsz, milyen jól esik, hogy valaki ezzel azt mondja: annyira szeretlek, hogy le akarom élni veled az életem - illetve nem is csak mondja, tettekkel bizonyítja. Szóval ezért ez mindenkinek jól esik, bárki bármit mond. Persze nem vagyunk egyformák. Az eljegyzési parti meg külön jól hangzik. A férfiak nem tudnak titkot tartani... :wink: :lol:

Érdekes, hogy valaki csak 7 napig szúr az inszem előtt, valaki 17-ig... Gondolom ez attól függ, ki mennyire stimulálható..
vayacon

Vayacon!

Szerintem 30-40 000 ret vigyél magaddal!!!!

Zsu!
Küldöm a babaragacsokat!!!!!! Mikor mész eredményhirdetésre?

Kubu!
Gratulálok a betöltött 12. héthez!!!!

Holnap jön valaki??? Én szerintem kb az első leszek a sorban, szólítsatok meg!!!!!!!!!

puszi

heni77

Sziasztok

Köszi mindenkitől a babaragacsokat, bezsebelem mind! :D

Dmimi, 2 kis édest kaptam vissza!

Vayacon, igen lombikom volt!

Heni, gratula az eljegyzéshez! Február 3.-án kell mennem vv-re! Már most nagyon izgulok!
Vendég

Sziasztok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:örülök hogy jól vagy mostmár :lol: :lol: most nézem 3.án kell menned vissza !az már nem sok idő:)

Vayacon:én 8napig szúrtam magam inszem előtt és persze ez attól függ kinek hogy reagál a szervezete :lol:
pénz kérdés?attól függ mit ir a dokid fel!
én merionalt kaptam ami lényegesen olcsóbb mint a többi! :roll:

Kép
sting1982

Sziasztok!
Megvolt tegnap a vendégjárás.. nagyon jól siekrült.. jó hangulat volt.. és felettébb érdekes.. mondhatnám egyben ijesztő is volt az este!!
Minden részlettel nem untatnálak Benneteket, jópár dolog szóbakerült.... a jósnő gyerektémában azt mondta lát gyereket 1 éven belül.. hmmm hát úgy legyen.. :P Mondjuk a nemére nem kérdezett emberem rá :))) Meg meló úgyben kérdezett többet, mert most az is nagyon aktuális nála.
Viszont képzeljétek, a férjemmel évek óta azt tapasztaljuk hogy felette a lehető legkülönbözőbb helyeken villanyok alszanak ki.. utcán, járművön, épületekben. Ez régebben azt mondja nem volt, de mióta (idén lesz 10 éve) együttvagyunk szinte havi gyakorisággal! Na most jóscsajszi közölte vele, hogy egy idősebb férfi van mellette. A férjem 76 januárjában született, nagyapja 75 novemberében halt meg! Úgy tudjuk nagyon várta az unokát, és mindenki lányt várt a családban, csak az öreg állította, hogy fiú lesz a férjem. Vélhetően a nagypapa van mellette, a villanykialvások pedig azt jelzik, hogy menne már el, de még valami ideköti!!!
Huh.. csak néztem mint moziban, hogy mi a fax van? Ez a nő honnan szed ilyen dolgokat.. mert rólam tudni kell hogy se az istenben, semmi természetfelettiben NEM HISZEK... én az igazi szkeptikus vagyok az ismeretségemben.. amit látok, ill. van racionális magyarázat csak azt hiszem el. Rajó, a férjem, viszont nagyon fogékony az ilyen dolgokra, ezért is "kapta" a jósnőt ajándékba...

Na de hogy elmondjam, hogy mitől is volt a tegnap éjjel ijesztő.. hát fokoztuk tovább a "'bajt"... az egyik lány a társaságban elmesélte miután elment a jósnő, hogy lehet szellemekkel, angyalokkal beszéni.. szó szót követett a társaság kitalálta, hogy próbáljuk meg. Senki nem csinált még ilyet csak ez a lány, aki szóbahozta, szóval brahira vettük...én még kicsit röhögtem is magamban a dolgon.. bár a vérképző vörösbor is hatásba hozott.. :).. hogy jó hecc lesz...
Na és itt jön amire nem tudok ésszerű magyarázatot adni, és idegesít is kicsit, hogy mi volt ez az egész..... kijött, hogy nekem a mamám az őrangyalom.. (ne nevessetek ki)... válaszolt olyan kérdésekre amit a többiek biztos nem tudtak.. hogy mama annó hogy hívott engem!!.. mi volt az a kaja amit tesómnak mindig csinált (nudli, de nem így hívtuk... ).. hát én elbőgtem magam...mert eddig ilyet tényleg csak filmekben láttam.. Viszont tök megnyugvás érzetem van még most is.. abszolút semmi félelem, v ilyesmi... VOlt pár kérdés amire érthetetlen dolgok jöttek ki.. de volt amire értelmes..
Páratokkal már beszéltem arról, hogy a bmc-vel kapcsolatosan milyen terveim vannak a továbbiakban... Ezekre is kaptam választ. hogy mit kell lépnem... konkrét doki névvel. !!!!! Huh.. még mostis feláll a szőr a hátamon, ahogy erről írok!!.. Hogyan volt ez az egész lehetséges?
Aztán a többiek is kérdeztek...kijött, hogy az egyik lány, aki most szingli, lesz egy fia, de egyedül fogja nevelni... A másik most költözik, de nem lesz ott boldog, nem jó döntés.... A férjemnek meg nagyfater állítólag addig lesz itt, míg nekünk megfogan a gyerekünk, merthogy ezért van még itt..utána fog elmenni még a gyerek megszületése előtt. Tök részletesen kérdeztünk ebben a témában és egyértelmű válaszok jöttek ki, bárki is kérdezett ezzel kapcsolatban a társaságból!
Szóval félelmetes volt...
Az egyik fiú, viszont gúnyolódott, meg röhögött.. és mikor rá került a sor, hogy van-e itt őrangyala.. v. valami ilyesmi volt a kérdés.. hát gyerekek a tányér úgy elkezdett az ujjunk alatt pörögni.. olyan vadul, veszettül cikázva, hogy azonnal abbahagytuk a szeánszot, lefordítottunk mindent... Huh....
Én meg azóta is keresem a magyarázatot erre az egészre...

Csinált már valaki közületek ilyet, vagy csak mi vagyunk ilyen hülyék :) ???

andi
andrea-1

Andi, erre a bulira tuti fogtok jó ideig emlékezni :D Nem semmi amit műveltetek! Az viszont klassz, hogy erre az évre már babát jósoltak nektek, hátha tényleg bejön! Küldtem neked pü-t, de vacakolt a gép, szólj, ha nem ment át, ha meg többször is akkor bocsi
dorkabab

Andi, hááát most kezdek neki másodszor, de a gépet, mintha megszállta volna vmivagy inkább vki? Ez most nem gúnyolódás, nehogy félre érts! Csak amikor olvastam a hsz-edet a hideg futkosott mindenemen :? utána pedig folyton elkúszott felfelé az oldal....
Én abszolút hiszek az ilyesmiben, és attól még h. nem látunk vmit, az még nem biztos, h. nincs is, ez az én filozófiám. Én nagyon sokat foglalkozom ezzel a témával, pl. pénteken meditáción voltam és nagyon durva volt, már előre tudtam mit fog a csajszi (aki a meditációt tartotta) mondani és amikor meghallottam, mindig kirázott a hideg. Fantasztikus volt az egész! Most is egy ilyen témájú könyvet olvasok.
Szóval nagyon érdekes ami veletek történt, legyél kicsit nyitottabb, mint ahogy a férjed is, most más idők jönnek!!! :wink: :)
És az meg szuper, h. kisbaba is szerepel a közeljövőtökben!!! Ja és gyorsan jöjjön is mert nagypapa menne ám már haza :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andrea: jó buli lehetett nálatok :D :D :D én hiszek ezekben a dolgokban....Voltam többször is jósnál,és nekem bejött amiket mondott...

Írok privit...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andrea!
Tényleg jó lehetett a buli!!

Zsu!
Febr. 3?! Remélem nagyobbik kistesóm szülinapja számodra is örömteli lesz!!!:D
dmimi

Gratula az eljegyzéshez! Jól jön a lelki harmónia + energia! Biztos meghozza a hatását! :lol:

Megkérdezhetem, hogy mire kell fizetni?
[quote="heni77"]
írta:
heni77
Szerintem 30-40 000 ret vigyél magaddal!!!!

avarka

Hű Lányok, ma sem volt vmi nagy a termés.... :( na majd holnaptól, mikor mindenki kipihenten alig várja, h. leírhassa mi minden történt vele a 7végén :wink: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Avarka, az inszemes szuri(k) ára lesz kb. ennyi! Csak a dokik mindig mondják, h. vigyünk lóvét magunkkal... ennyi :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi... már azt hittem, hogy zugfizetés van valamiért és akkor jobban haladnak a dolgok!? :roll:
avarka

Jó reggelt,

Heni,
Nagggyon szép napot Neked mára.
Köszi a gratot a 12-hez. Haladunk szépen lassan.

Zsu,
Hogy vagy ?

Andrea,
Húúúúúúúú
Soha ilyenben nem volt részem, de én hasonló helyzetben hinnék benne.

kubuspace

Andrea, hát nem semmi buli volt nálatok. :lol: Szerintem is sok olyan dolog van, amit nem tudunk, nem látunk, mégis létezik. Csak ebben a mai kultúrában, ami körülvesz minket, nehéz hinni benne.

Kubu, jó volt talizni. :lol: Hányinger jobb már? Képzeld kiderült, hogy barátnőmék kb 1 percre laknak tőletek, a Spar túloldalán.

Mi tegnap vacsizni voltunk, jó sokat ettünk. :oops: Ezután jó nagy hülyeséget is álmodtam, de tudtam előre, mert nálam mindig ez van, ha bezabálok este. Viszont terhesség is volt benne, amit jó jelnek veszek. :wink:

Nekem drukkoljatok, ha megjön, akkor szerda-csütörtök, hogy pénteken már tudjak menni.

Kivel mizu? Tényleg nagy a pangás.
vayacon

Vayacon,

én is nagyon örülök hogy találkoztunk. A párod is annyira szimpatikus, mosolygós volt. Mondtam is a férjemnek amikor feljöttem hogy nagyon kedves pár vagytok.

Most hányinger picit jobb, de még nem az igazi. Mindenesetre este fél 9-re erőt vettem magamon és megittam a kal-magot. Brrrr

na akkor ennél jobban össze sem tudtuk volna hozni a talit.

örülök az álmodnak :D
drukkok mennek a hétre (is)

kubuspace

Sziasztok Lányok!

Nagyon sokat írtatok nem is igen tudtam visszaolvasni.

Lényeg:

Heni,
nagyon-nagyon GRATULÁLOK Nektek eljegyzésetek alkalmából, és sok boldogságot kívánok. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és a legszebb ajándékot addhasd a Párodnak. Tuti sikerrel jártok most Ti is. Én nagyon szorítok. Ja, és Heni mega-giga DRUKKOK mára. Minden OK lesz.

Vicky,
nagyon gyönyörű a Kislányod. Remélem már otthon vagytok. Most bizti nincs időd semmire. Nem baj, Barbikára koncentrálj.

Sting,
ejnye-bejnye, mondtam, hogy ne figyeld azokat a fránya jeleket. Én se tettem :lol: :lol:
Na jó, csak egy kicsit. Bizti sikerült. Én legalábbis úgy érzem.

Andika,
jól vagy, Szívem? Minden OK? Mikor kezdtek megint? Nem semmi a jósnős dolog. De Én erre azt mondom, hogy tavaly nyáron Nekem kártyából jósolták meg, hogy tuti lesz Babám (időpontot nem mondtak), és még azt is mondták, hogy végig kell majd feküdnöm a terhességemet. Eddig minden OK, remélem így is marad.

Mimikém,
IWIW-en megkaptam az üzidet, nagyon Édes vagy, hogy érdeklődsz. Fogacskád hogy van? És a pici lelked? Küldök egy hatalmas léleksimit. Remélem jól esett.

Mindenkinek, akit érdekel:
pénteki UH szerint Drágaságom már 19mm, láttam a kis szívét dobogni, és már vannak ici-pici végtag bimbói. Akinek be vagyok jelelöve IWIW-en, az ott meg is nézheti. De majd megpróbálok ide is képet tenni fel.
Röviden ennyi. Ja, igen azt mondta a Nőgyógyászom, hogy 22-én kell mennem a nyakiredő vizsgálatra (Down-kór szűrés), és ha ott minden OK, akkor indulhat a terhesgondozás. Nagyon izgulok, hogy minden OK legyen. De mondta, ha akarok menjek 2 hét múlva és megnézi a Picurit, mit "alkotott" odabennt. :lol: :lol:

Mindenkinek millió Puszi és drukk hegyek mennek, akinek kellenek :wink:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Kubu, köszi a bókot, jól esik :oops:

Én is beszéltem ám a pároddal, bár biztos mondta. A hangja alapján ő is kedves, tetszett, ahogy beszélt rólad: "a kisasszony már elindult" - tök aranyos volt.

Egy hős vagy, hogy megittad azt a löttyöt :lol:

köszi a drukkokat is :) alig várom, hogy leteljen ez a pár nap
vayacon

hoppá, újabb laptetű :lol:
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?