Szijasztok! Tegnap nem tudtam jönni, mert a húgom mellé még anyukám is elkapott vmi nyavaját és mentem ápolni
De olvastalak benneteket...muszáj is, mert egyszerre ennyi mindent befogadni képtelenség
Bridget, üdv. én is! Jó h. megosztasz velünk ennyi okosságot, azért kis hazánkon kívül, főleg nyugatabbra, másként mennek a dolgok! És nagyon remélem, h. neked/nektek is lesz megoldás!!! A lényeg: NEM FELADNI!!!!!
Heni, gartula az eljegyzési páréhoz
Biztos nagyon emlékezetes, bulizós és egyben szép is lesz!
Mi konkrétan megbeszéltük, h. akkor veszünk most már gyűrűt... nagyon romantikus a párom, ám
Bár én sem vagyok az a túl nyáladzós fajta (ezzel nem szeretnék senkit megsérteni
), de azért ennél többet is el tudok viselni!
Andi, akkor nagyon jó szórakozást nektek és majd én is kíváncsi vagyok a jósnő véleményére! Nem semmik vagytok, az biztos! Szívesen elmennék megnézni benneteket
! Tessék belazulni, aztán "sz@rni a farmra", a'la Elli
Sting, igen, szerintem is marhára találó a mottóm
néha még úgy is meg lehetne változtatni, hogy: "sosem tudhatod, mit hoz a következő perc...." De ez a jó, h. mindig megtörténhet sok-sok szép dolog bármelyik pillanatban!!! Úgyhogy ehhez tartsd magad és akkor febr. 4-én pozitív teszttel gazdagodhatsz!
Angyalka, tök jó hírek kedves Zebratárs! Sietek, h. utolérjelek!!! Mert együtt leszünk babásak, és kész!
Avarka, ez nagyon szép tényleg a húgodtól és úgy látom ő is meglehetősen kitartó egy nőci... családi vonás
Ne is gondolj a klimaxra, nem szabad, tudod, a gondolatainkkal mindent megteremtünk, MINDENT: jót és rosszat is, szóval nagyon vigyázni, nem engedni elkóborolni őket!
Muzsi, szuper eredmények, a mnyh is okés lesz, meglásd!
Beérik annyi tüsző is amennyi kell! Jól reagálsz, ennek nagyon örülök, endo meg csak kapkodja a fejét
Amúgy egy kicsit hadd okoskodjam: akinek tényleg nem elégséges a progiszintje, az kap az Utro mellé szurit is, de ez nem progesteron, hanem pregesztin, a célja ugyanaz: a terhesség megtartása, de ez sajnos nem igazi progi, hanem egy módosított fajtája, igazit nem tudak adni
ugye Muzsi???
Amúgy a Deca után, igazi stimu előtt nekem sincs uh, hanem csak a stimu alatt kb. 2x... Én erre mindig rákérdezek, de csak uh-val nézik az állapotomat először, ill. pisit kell vinni, azaz biostrip... jól írtam dokik?
!