Új privát üzeneted érkezett!

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="lombikbaba"]E írta:lombikbabannyi erővel én is aggodalmaskodhaték folyamatosan.... 5 stimuláció, 4 embrióbeültetés után...8 éves baba-projekt után lettem terhes...
És éppen a folyamatos, egészséges szintet meghaladó szorongás miatt lenne jó szakemberhez fordulnod!

Tudod...sajnos nem vagyunk egyformák...én mindig is ilyen aggodalmaskodó tipus voltam :( :( :(
Hiába vagyok csak 33 éves...nagyon sok dolog,katasztrófa történt a családban ami megviselt...12 éves korom óta...
Hidd el,kezeltek...
DE NEM VAGYOK SÁRGA LAPOS :D :D :D
Szakemberrel kapcsolatban vélemény pü-ben...

Az én életemben is nagyon sok tragédia történt... elég az, hogy alig 10 éves voltam, mikor meghalt az anyukám... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy ezeket leírtam. Nem akartam senkit se megbántani... csak már napok óta kedvem se volt a fórumot olvasni... :cry: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenkitől elnézést kérek és lelépek végleg.Nem szeretném hogy miattam romoljon meg a közösség!!!
Még egyszer ne haragudjatok ha megbántottam valakit! Nem állt szándékomban!!!
Gondltam itt hozzáértőbbek vannak mint én és kérdezhetek,elmondhatom a dolgaimat.
Tényleg nem szeretném,hogy valaki miattam ne járjon ide.
Inkább elmegyek én :arrow: Ti többen vagytok :)
Még Egyszer Elnézést Mindenkitől!!!!
Sajnos én ilyen vagyok és vagy elfogadtok vagy nem.....
Kép

Mindenkinek Problémamentes Babavárást,Jó Egészséget és Sok Örömöt Kívánok!
Sziasztok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

ritkán tudok írni, de azért ide tartozónak érzem magam, sorstársnak :) .

Lányok,
fel a fejjel! Jövő ilyenkorra mindannyiunknak egy kellemes emlék lesz ez az időszak. Mindig van min aggódni, de a neheze akkor jön amikor megszületnek ezek a kis babócák, akik most még mit sem sejtve szépen fejlődnek a nagy biztonságban. Sokunknak rögös út vezetett idáig, vannak közülünk akik veszteséget élnek épp meg, gondoljunk egymásra! Én személy szerint nagyon drukkolok azoknak, akiknek még nem költözött be a baba a pocakjába és azoknak is, akik az aktuális várandós hetükön aggódnak. Én is félek dolgoktól, vannak kételyeim, de muszály előre nézni, a jót meglátni, főleg ha már van másik gyerekünk is. :) Senkit sem ítélek el/meg, mások vagyunk mindahányan, de egy közös van bennünk, az anyaság igénye, a gyermek utáni vágy! Kívánok mindenkinek itt, békés egészséges babavárást, nyugalmat és türelmet önmagunkhoz és egymáshoz!

Szép napot nektek!

(Remélem senkit nem bántottam meg)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jajjjj...mi történt itt...????
Tessék szépen mindenkinek ide járnia,és együtt várni a szép babókat!!!
Csillag,ejnye,senki se akarta ezt h.elmenj...

Mindenki másképp értékeli a dolgokat.Én is sokat parázok,paráztam ha fájt a hasam,mert első terhes vagyok... :oops: és hát a rossz emlékek,élmények sem tesznek jót nyilván...
De meglátjátok betöltjük a 12.hetet (hehe én ma... :wink: :oops: sokan pedig már "rég")és nem lesz ennyi aggódnivaló.
Nyugi...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag,

ne menj el! Mi pont egy napra vagyunk kiírva! Éld meg ezt úgy, hogy ez a társaság segíteni akar(t), kimozdítani a negatív spirálból! Minden rendben lesz, majd húzlak magammal, jó? A kislányunk 7 éve augusztus 20-án született, most is arra gyúrok/gyúrtunk, hogy a testvérke is akkortájt jöjjön!! És láss csodát, így lett! :)
Minden okés lesz, pihenj egyet, olvass, beszélgess a gyerekekkel, süss vmit, persze kizárólag kímálő üzemmódban! Én mindjárt takarítok picit, csak óvatosan, mert nekem is ez van előírva.

Ha ez kell jövök gyakrabban, csak "ne add fel"!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jobb reggelt!

Én még nem vagyok képben, csak látom, hogy Csillag Kriszti menekülöre fogta! Nem így van ez ám babám, nem ér meglépni ill. lelépni és duzzogni és megsértödni és tudomisén még mit nem ér! Szerintem senki nem rág be a másikra csak azért, mert más véleménye van ugyanarról a helyzetröl. A terhesség mindannyiunkat kissé kifordít önmagunkból, érzékenyebbek és ingerlékenyek vagyunk, de ez természetes. Emiatt nem érdemes nekünk felmondani és elpárologni, attól nem lesz semmi se jobb, még a lelkiismeret sem. Mindig vannak ilyen hullámvölgyek egy félreértés miatt, de lerendezödik az is és elsimulnak a hullámok. A mi auguszturi topikunkban is volt ilyen duzzogási hullám egyszer-kétszer, de néhány hét után megengesztelödtek a felek és immár ugyanolyan kellemesen folyik a csevegés, mint annak elötte. Kérlek tehát Csillag ne ad fel és ne szívd ennyire mellre, akármiröl is legyen szó és legföbbképpen ne hagyj minket faképnél, mert a te aggódásod nekem már mindennapos kellékem, ha te nem pezsegsz, nagyon megálla a fórum élete. Én szeretem az érzelmi ingadozásaidat és kitöréseidet, az aggodalmaidat és a félelmeidet, mert ugyan orvosolni egyiket se tudjuk, az idö kerekét és az átélt tragédiákat se tudjuk meg nem történtté tenni, de azért jöttünk össze, hogy egymásnak segítsünk a holtpontotn átlendülni, a tanácstalanságban tanácsot adni, ha elvesztjük az orientálódást, újra irányt mutatni. A szeretet és a gyülölet rokon érzelmek, hajszál választja el öket egymástól, mint ahogy a csikizés is a fájdalom elöszobája. Ne essünk át a paci túloldalára, nyergeljünk le és hagyjuk a lovat is békében legelni!
Ömlengés befejezve, béketárgyalásra össze vagytok hívva! Békepipa kiosztva, már csak szívni kell! :)

Mentem visszaolvasni a dráma részleteit!

Mellesleg nekem is szar a közérzetem, mert a róka állandóan csiklandozza a tokámat és mindig a hányás határán állok, nem sok kedvem van semmihez, de müködnöm kell. A múltban átélt drámákat pedig nem most kéne depresszióvá nevelni, hiszen a babavárás egy boldog (ha aggodalmakkal is teli) fejezet kéne hogy legyen az ember életében!

Barbi
Vendég

Zsófi,írj majd hogy mi a helyzet. Én is a kórház hozzáállására gondoltam-haladéktalanul,levélben...hm..ez a "mi megtettünk mindent" szöveg.. :(

Bekri,hát vagy kukac vagy nem :lol: hamarosan úgyis kiderül.

Ircsi,neked a dokidnál van 4d UH? Hűű de irigykedem :)

Csillag,nyugodj meg szépen oszt gyere továbbra is :wink: leadjuk neked a rendeléseket a bébiknek festett bodyra...hm?? Kinek mi legyen a jele?
Mondjuk én már ki is néztem...szeretnék apának egy pólót és a bébinek egy bodyt vagy pólót,mutatom:

Kép
Kép
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja mer'nekem egy kőkemény metál bébim lesz :lol: kukaccal vagy anélkül.

evilany

És remélem Ircsi is továbbra is járni fog hiszen ő a topik dr :wink:

evilany

Kép

Nem ez a dolgok megoldása.......

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Igen, a dokimnál van 4d, de a klinikán is... ma már egy normálisabb UH-készüléket át lehet kapcsolni 3-4D üzemmódba :wink:
(DOTE-n még van bizonyos előnye az ottani dolgozóknak :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem tudok mást írni,mint amit érzek.
Hazudni meg nem akarok!!!-így inkább nem szívesen írok ide...ezért "megyek el" olvasgatlak majd benneteket,de inkább nem írok.
Nem haragszom senkire!!!!Főleg nem Ircsire...tudom hogy itt nem akar senki a másiknak rosszat!!!!
Bár nem tudom mi volt az ami miatt Ircsi nem szívesen jött ide....visszaolvastam 60-ig...lehet nagyon hülye vagyok!!!
De TI írtátok...nyugodtan írjam le ...mert aki biztos a dolgában,úgy sem fog "kétségbe" esni.
Én tényleg nem akartam senkit megijeszteni!!!!-de mivel is??? nem tényeket írtam...kérdeztem :D
Na ezért nem kellene nekem írnom...
Ez is hülyén jön ki...mert olyan személytelen az írogatás...nincs benne hangsúly...és félreérthető!
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

további szép napot,megyek csinálom a dolgomat!!!!
Amihez értek!
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én megbeszéltem az egyik saját dokinkkal h.valamikor 1 hónap múlva-ha addig nem derül ki de azért az nem vszinű-meglessük a baba nemét ECHO-val,(szív UH) azzal is látható azért :wink:

evilany

Evi,

Metál anyu nincs???? :)

Csillag,

Gyere idefele visszafeleje, meee azéééé is szólni fogunk!!!!!!!!!!!

Mondd el mi bánt, mondd el mi van veled, csak ne rágd magad!!!

Nem ismered a Vonzás Törvényét? A jót kell bevonzani, nem a rosszat! :roll:

Kép
xtina75

evilany

sziasztok!

Évi, köszi az édeklődést! negatív!!! ;) más körülmények között nem örülnék ennek ennyire!

a polók nagyon jók!!! baba body is!

a konfliktba beleszólni nem tudok, nem vagyok itt veletek az elejétől... viszont én úgy lennék vele, ha valami/valaki nem érdekelne, vagy egyáltalán nem tudnék azonosulni a gondjaival, akkor azt nem olvasnám, nem reagálnék rá, de attól még nem vonulnék vissza! főleg, hogy a többiek meg tök jó tanácsokkal látnak el! és Barbi jól mondja, nálunk is voltak félreértések, de végül mindenki megnyugodott, meg átgondolta a hsz-it, és azóta minden okés!

de azt nagyon sajnálom, hogy nézeteltérés van! :(

sophie27

Tervem hogy elkészítem apának és a bébinek :) időm mint a tenger..bár eredetileg Csillag segítségére gondoltam :wink:

Sophie,hálistennek!!!

evilany

Évi
Echo :lol: (érdemes magzati szív-UH-t is csináltatni akkor) :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Nagyon szívesen segítek majd benne...mégis csak a te kezed munkája lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, ez a póló (a betűs) pofonegyszerű. Én így készíteném:

Felnagyítod a képet, kinyomtatod, ha szerencséd van, elsőre sikerül a méret a pólóra :) Ráragasztod egy vastagabb kartonra, kivágod a betűket (sniccer és vonalzó segítségével sztem). Amely pólóra szeretnéd, annak az eleje alá beraksz egy másik kartont, nehogy a hátoldal is kapjon belőle. Aztán rányomod a betűs kartont elejére, jó erősen rászorítod mondjuk kesztyűben :) és textilfestékspray-vel lefújod az irományt. Leveszed pár perc múlva a kartont, hogy ne follyon meg a festék, ha rögtön lekapod és várod, hogy megszáradjon. Nekem volt ilyen pólóm még úttörőtáborban, tök imádtam. Szerintem előtte darab anyagon próbáld ki. Lehet, hogy öntapadós fóliából kivágva a betűket és a fóliát felragasztva a pólóra nagyobb az esély, hogy nem folyik alá a spray. Na, majd úgyis kipróbálod :)

maccs01

Zsófi, nagyon örülök, hogy ez a teszted negatív lett!!! Egy adag optimizmus.

maccs01

De Évi, ha már te csinálod, akkor legyen magyarul: Metál Anyu... nem?

Kép
xtina75

Tina, jó a vonalzód! Változtattál a színén, mintha fehérre emlékeztem volna, valami kevésbé feltűnőre :):):)

maccs01

... csak IRIGYKEDEK!!! Én is akarok már ilyet na!

maccs01

Az előző az volt, hogy "Most 3 hónap csend. De eljön még az én időm". Na de megjött 12 nappal a műtét után, tehát már csak 29 mínusz 12nap + fél hónap és próbálkozhatunk! A lerövidülés miatt csináltam új vonalzit.

Neked meg két olyan "vonalzód" van, hogy gyönyörűség... arra meg én irígykedek.... :)

Kép
xtina75

Tényleg, tényleg, most már jól emlékszem rá! Nagyon tetszik az új!

maccs01

Sziasztok, látom volt kis vitátok. Én is szoktam vitázni nekem is nagy a szám és kimondom ami nem tetszik :oops:
Ezen vitához nincs azonban sok hozzátenni valóm. Engem nem befolyásolt Csillag aggodalma, igaz nem is voltak görcseim manapság. Csupán tegnapelőtt hányinger. Na de elmúlik ez az elő trimeszter és a depis hangulatunk is 8)

Csillag NEM MENJ EL!!!!!!

Ircsi te sem!

Évi a pólók klasszak.

Macss kitartás nemsokára nem csak ovus vonalzód hanem babás vonalzód is lesz!

Sucer na megvan a takarítás én addig halogattam míg hazaért a párom és aranyosan megint elvállalta :oops: igaz előbb aludt, vacsiztunk és most brüngeti a porszívót. Azt mondja nyugodtabb ha nem terhelem túl magam pedig nem beteg csak terhes vagyok! Azért jól esik, hogy ennyire figyelmes jó nagy marha a porszívónk, nekem kellett olyan amivel fel is lehet mosni, szar kár volt annyi pénzt kiadni érte nagyon babrás és nyomot hagy a laminált parkettán így ritkán használom.

Bmaass elkerül ma róka koma, hogy telt a napod?

Zsófi én sem tudom vajon miért ennyire drasztikus a levél tartalma, remélem hétfőn megtudod és nem volt gond és lehet Maccsnak igaza van és nem találták meg a babád és azért paráztak. a teszt ha negatív akkor nincs méhen kívülid sem :wink: Drukkolok majd neked, hogy csak vak lárma legyen és semmi de semmi komoly.

Szép estét mindenkinek és puszi azoknak is akiknek nem írtam személyest. Szilvi te hétvégén idekerülsz? Királylány te? Ti inkább munka közben írogatok amint látom :lol:

Kép
Kép
melisch

Évi, mi most, fórumtalira csináltunk, vagyis az egyik lány kitalálta, hogy csináltassunk egyenbody-t gyerekeknek! ezt egy öntapadós, nyomtatható-vasalható fóliával csinálták meg, aztán ennyi. lehet kapni fehér pólóhoz, meg sötét pólóhoz való fóliát is. elég macerkás vele dolgozni, de szerintem nem annyira, mint a kartonlaposnál, ahol esetleg minden betűt, motívumot ki kell vágogatni. de végülis Te nagyon ügyi vagy, láttam a fotókat a falfestményről, szóval neked bizti meg sem kottyan! :)

például: http://www.fotomarket.hu/product.php?pid=14806

sophie27

Köszi a tippeket :)
Hát igen magyar felirat lesz,Metál apu,anyu,bébi :)

Ircsi,magzati szív UH? Lehet méhen belül? :shock:

evilany

Zsófi, és mit raktatok az egyenbodyra? Felirat, kép..?

Kép
xtina75

Évi, azért magzati, mert méhen belül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.23 22:03-kor.

maccs01

végül nem lett túlbonyolítva... egy oroszlános grafika, benne az adott baba arca, íme: (már amennyire látszik...)

Kép

sophie27

Zsófi, nagyon Aranyos!

Látom, te is cseréltél vonalzót... Megőrülök! Már nézegetem én is az újakat :) magamnak.

maccs01

Ircsi, ez a kismama relaxációs oldal nagyon klassz! bár olyan magas nekem elképzelni, hogy el tudok full lazulni, de lehet, hogy legközelebb belevágok! azért ez a 15 perces relaxáció 2-3 órás alvással is felér, mármint, hogy segíthet a nehéz időkben, marha jól hangzik! bár gondolom, hogy hosszú távon azért ez sem egészséges... nem?

sophie27

Maccs, ez már régi (lassan 1 hónapos sztem.), csak a másikat töröltem... ennyi!

köszi a dícséretet!

Te sem tudsz aludni!? :P

sophie27

Nem, nem tudok aludni. Bár szerintem, már te sem vagy itt :)
Centi ügyben ezek szerint tök vakegér vagyok :oops:
Elkezdtem enni a Flavon - méregdrága - lekvárt és baromi finom. Szerintem egy vacsorára elfogyna nálunk, ha szabadna :) Meg szedem a vasat a rossz laborom miatt, úgyhogy még 4-6 hónap, míg feltöltődök vele. Már érzem a hatását, nem vagyok olyan rohadt fáradt, hónapok óta először, tehát most éjszakázom... ez remek lesz... :twisted: A most már átavanzsált genyó háziorvosomnak perkáltam, hogy megcsinálja a vérképet. Mondtam a vetélést, hogy állandóan fáradt vagyok, alig fog az agyam, hullik a hajam csomókban... és NEM. Úgyhogy megtömtem a zsebét és kiderült, hogy a vas kritikusan alacsony. Ez volt Ricsivel való terhességem előtt is, aztán pikk-pakk összejött a picúr. Nem tudom, hogy mennyiben függ össze a kettő, de tök mindegy, így nem maradhatok.

maccs01

Jó reggelt kismamik, ovulálók :) és pirire várók!

Csillag, Olvasd el, amit Ircsi írt honlapot:

A természetes stressz
Ki ne ismerné a feszült helyzetben, vizsga előtt jelentkező torokszorítást, gombóc érzést, remegő hangot? Ki nem vette még észre magán, hogy ilyenkor görcsösen szorítja a tollat, amivel ír, szükségtelenül feszíti az izmait, felhúzza a vállát? Ez a szervezet természetes reakciója, ha veszély fenyeget. Felgyorsul a szívritmus, emelkedik a vérnyomás, megfeszülnek az izmok. Készenlétben vagyunk. Az állatvilágban ez a készenlét a túlélést szolgálja. Ha szükséges, akkor azonnal támadni vagy menekülni kell. A veszély elmúltával a szervezet megnyugszik, a pulzus, vérnyomás visszatér a normális szintre.

Az egészségtelen stressz
A mai ember életében a készenlét elszakad a túlélést biztosító harctól. Ám hiába nem az életünk múlik egy vizsgán vagy a főnökkel folytatott beszélgetésen, a szervezetünk mégis úgy reagál, mintha veszélyhelyzet lenne. Ha túl sokszor éljük át vagy állandósul ez a stressz, akkor megterheli a szervezetet, betegséget okoz. A felgyorsult szívverés a magas vérnyomás, az izmok feszülése, a felületes légzés átmenetileg elviselhető a szervezetnek, de ha állandósul, akkor szív és érrendszeri betegség, alvászavar, hát- és vállfájás alakulhat ki. Az állandósult stressz átélése sokszor lelki zavarokat (szorongást, lehangoltságot) okoz.

Hidd el, főként a te érdekedben írtuk azt, amit írtunk. És elmondtuk már sokszor, többen is, hogy szedd a magnéziumot, de mindig visszakérdezel, hogy nem lesz sok? Elolvastad a papírját, ami neked van? Az enyémen 48 g volt (amit először vettem), és Ircsi például 1500 g-ot szed!!! Amikor én vetéltem, a doki nekem 500 g-ot mondott, szóval nem nagyon lehet túladagolni! (Én akkor vettem 250 g-osat, Bérest, hogy ne kelljen 10-et bevenni, csak kettőt) És pont ezt a belső feszültséget oldja, tudod, amikor érzed, hogy megfeszülnek az izmok... nagyon kell!!!! Én már sajnos nem vagyok terhes, de még mindig szedem!

Kép
xtina75

M A G N É Z I U M

Miben segít?
■Segít a depresszió leküzdésében.
■Hozzásegít, hogy a szív és a kreingési rendszer egészségesen működjék, és védelmet nyújt a zsívroham ellen.
■A fogakat egészségesebb állapotban tartja.
■Segít megakadályozni a kálcium lerakódását, kálciumot tartalmazó vese- és epekövek kialakulását.
■Elmulasztja a gyomorrontást.
Terhesség alatt megvéd a spontán vetéléstől, a rendellenességek kialakulásától, a koraszüléstől és az idő előtti fájások kialakulásának kockázatától. A magnézium csökkenti a méh ingerlékenységét.

Az emésztés elégtelen lehet, ha étkezés közben vesszük be a magnéziumtartalmú készítményt, mert a gyomorsavat megköti. Ezért étkezések között szedjük be. Ha valakinek sok a sava (gyomorsav túltengés) akkor éhgyomorra bevett magnézium tabletta kiváló savkötő.

Hiányállapotok
Magnézium csökkent bevitele mellett fokozott fáradékonyság, idegrendszeri problémák és anyagcsere-zavarok léphetnek fel, esetleg a vérkeringés is romolhat. Személyiségváltozás, izomgörcsök, anorexia, hányinger egyaránt szerepelhet a tünetek között.

Túladagolás
A magnézium-bevitel kismértékű növekedése általában semmilyen problémát nem okoz, azonban túlzottan magas magnézium-bevitel mellett fokozódik a foszforürítés is.

Kép
xtina75

Sziasztok!
Köszönöm az irományokat.
Mindent elolvastam...de ez most úgy jön ki mintha sík hülye lennék?!
Azért mert megkérdeztem nem-e lesz sok...az nem azt jelenti, hogy nem szedem azt a mennyiséget.Szedek Magnéziumot,a B6-ot,Femibiont,Kálciumot és a Sedatif-ot.
De ezt már leírtam.Még relaxációs zenét is hallgatok,van hogy napközben is...álltalában este lefekvésnél szoktam Mp3-on hallgatni.
De már megint magyarázkodom... :(
Teljesen mindegy mit írok...én ilyen vagyok. :( :)
Ez van!
Nem lehet mindenki egyformán okos...szerintem.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aranyosak vagytok..és ismétlem nem haragszom senkire...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na jól van, Csillag, én befejeztem. Senki nem hülyézett le. Csak jót akartam, és meggyőzni.

Kép
xtina75

[quote="sophie27"][ írta:sophie27b]Ircsi, ez a kismama relaxációs oldal nagyon klassz! bár olyan magas nekem elképzelni, hogy el tudok full lazulni, de lehet, hogy legközelebb belevágok! azért ez a 15 perces relaxáció 2-3 órás alvással is felér, mármint, hogy segíthet a nehéz időkben, marha jól hangzik! bár gondolom, hogy hosszú távon azért ez sem egészséges... nem?

Szakembertől kell a technikát megtanulni!
Káros hatása nincs! (hacsak nem folyamatosan alvás helyett használod :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="sophie27"]v írta:sophie27égül nem lett túlbonyolítva... egy oroszlános grafika, benne az adott baba arca

Naggyon tuti

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]N írta:xtina75a jól van, Csillag, én befejeztem. Senki nem hülyézett le. Csak jót akartam, és meggyőzni.

Nem azért írtam :)...mert valaki azt mondta volna...csak egyfolytába ugyan az van szajkózva...nem vagyok értetlen!!!Még ha néha annak is tűnök (a félelmeim miatt). :)
Senki nem állította hogy TE vagy bárki lehülyézett volna!!!!!!

Ezért mondtam hogy a fórum is személytelen!!!!!!!!!
Itt nincsenek hangsúlyok...vagy ti hallotok valamit? Mert nálam nincs hang...
:)
Max...ha odaképzelem-amit inkább kihagynék!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem lépjünk túl ezen a témán!
:) :) :)
Másról is lehet társalogni nem?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság