Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

TIMI-épp akartam írni-mi ez az egy héten egyszer jövök???? :lol: :lol: -de megelőztél....akkor most kipipáltad a könyveidet? :roll: :D :D
ha megjöttetek írjad mi van Jázzal!!!-gondolok rátok.....
és nem értem miért nem szervezel Adrinak zeneovit otthon :wink: 8) 8) -gondolom gyerkőcöket nem probléma szerválni az éneklést meg megoldod fantasztikus hangoddal :roll: :wink: :lol: :lol:

VERÓ-jó kis csajaid vannak....kis színészek :wink: és ki az ovónéni?-mert gondolom Zsófesznek még nem sok választása van :roll: :D :lol: csak ül és figyel......
ritka pillanatok...szóval vannak ilyenek is???? :wink: 8)

KRISZTI-töltsed magad :wink: 8) milyen volt az éjszaka fiúknak???

JUDY-látom rohanóban.....mi lesz ha elmész dolgozni???-ki fog ügyeket intézni??? :roll: :roll: Ancsáról régen láttam képeket.... :wink:

ANCSA-hómaci milyen lett????-dokival sikerült beszélni?-holnap buli? :wink: :D :D

SISSY-hol vagy?? :D vagy most a színházra koncentrálsz? :roll: :lol:

ORSI,BRIGI-nagyon eltűntetek.......

mi ma megyünk tesómmal dokimhoz-úgy néz ki vált...ha minden jól megy ő is Kútos lesz :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vero,
na nekem se mindig jön össze, de általában itthon van hétvégén :)

Timi,
köszi, uszi jó volt :D Ancsa hálistennek tanult egy új szót és szorgalmasan gyakorolta. Mit gondolsz melyik szó az? Hát persze hogy a NEM :D :D
Amúgy jó fej a kiscsaj, a kertkapun alacsonyan van a kilincs, azt már eléri, úgyhogy mikor kimentünk havat lapátolni, kisasszony kiengedte a Bobit, rohanhattam végig az egész telepen, hogy visszahozzam :roll: :D
Na majd ha túllendülök a Róma első embere sorozaton (12 kötet :wink: ) akkor megnézem ezt is közelebbről :D

Tenci,
intézzük ezeket mindketten, akkor is ez lesz :wink:
Na jó, csak neked néhány kép:
Bobival (ő kevésbé élvezi) :D
Kép
joghurtevés
Kép
komment nélkül :?
Kép Kép
Anya, mit nem lehet ezen érteni???
Kép
Azt mondtam fújjál buborékot!!!
Kép

Asszem ennyi elég belőlem mára :wink: :roll: :D :D
Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Tenci!
Vagyok, nem tűntem el, csak nagy volt a csönd, mikor én jöttem fel.
Hát olyannyira készülök a színházra, hogy jó lenne egy csizmát venni, mert konkrétan egy fekete nike cipőben nyomom, de abban mégsem jelenhetek meg ott. De eddig esélytelen, mert így a végefelé annyira meg van dagadva a vádlim, hogy a zipzárt fel sem tudtuk húzni :(
Na majd még körbenézünk egy-két helyen, csak már nincs is akkora választék, így lassan szezon végén.

Hogy érted, hogy Kútos lesz. Tesód is babát vár, s ott fog szülni?

Tigrincs!
Egyébként a volt Vidám Színházba megyünk, s a darab címe Fekete Péter. Most nincs nálam a színházjegy, de Haumann Péterre emlékszem, meg a Kárász Zénó...
Aztán az előadás végén svédasztal, azt a férjecském nagyon szereti. Tavaly is annyira belakott a sok jóból, hogy másnap nem is tudott menni dolgozni. Még jó, hogy most pénteken lesz, bár ha megint szarul lesz, akkor ugrik a szombati akvárium átcipelése. Mert az az egy még ott maradt a régi lakásban.

Judy!
Nagyon-nagyon jók a képek, beszarás a kiscsaj!

Kiscsillag!
Kincső is nagyon helyes, olyan kis huncut szemei vannak!

Én ma voltam ctg-n, s végre volt Sándor doki is. :) Megvizsgált, a külső méhszáj van 1 ujjbegynyire nyitva, egyébként szépen rövidül a méhnyak és szépen puhul a méhszáj. Ezt mondta. No meg azt, hogy nem lesz itt semmi gond a szülésnél. Próféta szóljon belőle, s zavarjuk le hamar a szülést. :)
Ctg. is rendben, fájások még nem láthatóak.
Jövő hét csütin kell mennem legközelebb, mert szerdán költöztetik át a szülőszobákat a másik szárnyba. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert én már nem a régi helyen fogok szülni. Pedig az annyira szépen és hangulatosan van megcsinálva.

Most már megyek ebédelni! :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Tenci:
Nem tüntem, el, csak nem jutok géphez. Ha leülök, akkor Petya azonnal ugrál rajtam. Este mikor elalszik, akkor Benedek kel fel és éjfélig szórakoztat, aztán már nincs erőm írni. (Most épp az apjával játszik azért tudtam ideülni).
Remélem tényleg a bűvös 3. életév elhozza a szobatisztaságot is.
Ma kapott előszőr egy kis almát, igáig kitartottam a szopival :-)

Sissy
: Nagyon szép a gyerekszoba!!! Már nagyon izgalmas!! (Nekem ilyenkor már Benedek megvolt, Petya meg még hamarabb)

Kriszti: Fántzi Mónit csak látásból ismerem. 6 hónapos korában kezdem a hozzátáplálást. Ma kapott előszőr a, idáig csak szopizott. Remélem nekem is ilyen könnyen lesz szobatiszta Petya. Zsombinál próbálkoztál a szobatisztasággal?

Timi: Ma kapott először almát Beni :-) Idáig csak szopizott :-)
Ráül a bilire, WC-re Petya, de nem hajlandó semmit sem bele csinálni. Sőt ma reggel levettem a pelust, ráültetem a WCre pattanit is le róla és kértem, hogy adjak rá pelenkát. Remélem, hogy a nyáron szobatiszta lesz.
Gratula Jáznak a bilizéshez és az álláshoz!!!!!
Irigy vagyok az olvasásért.. egyenlőre nekem esélyem sincs rá...
Mi volt a fül-orr-gégszeten?

Kriszta: Örülök, hogy te is bejelentkeztél! sajnálom a betegeskedést. Remélem már jobban vagytok!! Pszichológus az nekem is kéne...

Veronikusz: Gratula a -19 kg-hoz!!! (Nekem min. egy 10-est kéne ledobnom)

Ancsa: Nagyon ügyes Szofi!! Csak így tovább!! Lara megy oviba?
Szerintem nagyon hasonlít Larára Szofi baba!

Lilluska: Isten Éltesse Dorottyát utólag! nagyon fincsinek néz ki a torta!! Te sütötted?

Judy: Nagyon jók a képek!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Köszi a biztatást a fiúkkal-alvással kapcsolatban.
Zéti eddig rácsos ágyban aludt, most került igazi nagyfiús ágyba. Azért volt a para, mert ugye nem tudott kimászni, erről meg simán lejön.
Eddig is egy szobában voltak, elvileg, gyakorlatilag azonban Zsombi mindig velünk aludt egy ágyban... Na ennek akartunk véget vetni.
Amúgy meglepően könnyen veszik az akadályt a srácok. Zéti nem mászik le az ágyáról, és Zsombi is csak olyan hajnali 3-4 felé jön át közénk. Ez nekünk már hihetetlen ++++++ változás.

Feltöltődés: sajna minden babavárásra jut valami stressz. Zsombival és Zétivel a lakásvásárlás, költözés (mindkétszer 30. hét környékén). Most épp autót keresünk, mert a miénkbe nem fér be a 3 gyerekülés. Én meg sajnos vagyok olyan makacs(? nem biztos, hogy ez a jó szó rá), hogy szeretném látni, mit veszünk, bele szeretnék ülni, megcsavargatni a kormányt, belenézni a motorházba, leellenőrizni, van-e pótkerék, stb. Az idő viszont sürget, most már nehezebben mozgok, vizesedek nagyon, csak a félcipőm jön fel rám... Szóval nyűg van elég , pedig olyan jó lett volna nyugiban tölteni az utolsó heteket.
(Bocsi a panaszkodásért!)

Judy, Ancsa nagyon édes! Szépséges kiscsaj!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Cukorfalat:
Időnként megpróbáltuk a bilit Zsombinak, de egyáltalán nem hatotta meg a dolog. Nappalra kb. 2-3 nap alatt lett szobatiszta (kakit kivéve - az sokáig még pelusba ment). Aztán egyszer elfogyott a pelus (anyósoméknál hagytuk véletlenül, és már késő volt, hogy elmenjünk venni itthonra), így éjjelre is szobatiszta lett (azóta sem pisilt be éjszaka). A kaki nehezebb ügy volt. De amikor már nem bírtam tovább, ez a pelus is "elfogyott". Direkt gagyit vettem, hogy ne érezze jól magát benne, mert képes volt hosszú ideig aszalódni benne.
Ja, és a bili nyomta a fenekét.
Most készülünk épp új wc-ülőkét venni (ki kell cserélni a nagyot is). Kinéztem a brendonban egy olyat, ami dupla (le lehet hajtani a szűkítőt).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Judy!

Képek nagyon cukik! főleg a "fújjá mán buborékot"! :lol: :wink:
Jelentem alássan, hogy a 6.könyv kivégezve! 8)
Róma első ember?! Hűha, nem semmi!!! :shock: :D És hány oldalas egy kötet?

Kiscsillag!

Köszi a képet! És látom egészen friss még! :wink:
Én még nem találkoztam olyan gyerekkel...legyen az fiú vagy lány....aki "csak" 1 emberes lett volna! :wink: :D
Bocsi Csajok Mindenkitől! Nem sértésnek szánom!!! 8)
A valóságban legtöbbször tényleg úgy néz ki, mintha egyedül lennénk Rájuk, de szerintem mikor megszületnek, megszületik bennünk is a "dupla/tripla erő"!!!! :wink: :lol: Ezért is "passzoják" vissza az Apukák, ha már nem nagyon bírnak velük, mert ahogy nálunk szokta mondani a Párom "Anya! Ehhez már Te kellesz! Én nem bírom!" :wink: 8) De azért nagyon szeretem/szeretjük az Apukákat is!!!! :wink: :lol:

Kriszti!

És Zéti nem volt féltékeny, mert Zsombi veletek aludt? :roll: Ő sosem akart közétek befeküdni? 8)
Örülök, hogy jól haladtok a külön alvással! :wink: Ügyesek vagytok!
És milyen autótok van? És milyenre akarjátok lecserélni? Van külön-külön autótok a férjeddel? Nálunk is igencsak érik a csere az autómra! :? Majd megszakad a szívem a "Bajoromért" :cry: :oops: :roll: de most már muszáj lépnünk autó ügyben!

Sissy!

Húúúúúúúúúúúú, nagyon drukkolok a holnapi naphoz, hogy jól sikerüljön a színház!!! :wink: És ott minden előadás után van svédasztal vagy ez csak a Fekete Péter előadásra vonatkozik? Vagy ez valami "különleges" előadás és azért van utána svédasztalos kajálás? Mikor lesz vége az előadásnak? Mert akkor a végére oda megyek és valami hátsó ablakon adhatnál ki nekem valami kajkót! :wink: :lol: 8) Olyan régen "találkoztam" már svédasztallal! :wink: :D
Remélem azt is, hogy kapsz valami jó kis csizmit! Hát igen, az ember a végén már csak sprotcipőben vagy papucsban érzi jól a lábát! 8) Mondjuk a papucshoz most kicsit hideg van 8) de talán egy "bundás klumpaféle" lehet jó lenne!? :wink: :lol:
De most komolyra.....Nem tud valaki kölcsön adni erre az egy estére Neked egy csizmát vagy valami "szebb" bakancsot? Mekkora a lábad? Holnap járok a városba....megpróbálom előkeríteni a szebbik "kis csizmámat". Na? :wink:

És Tenci helyett válaszolok...csak mert nem tudom mikor jön legközelebb! 8) Biztos nem fog rám megharagudni érte, sőt talán fel is hatalmazna, hogy dumálhatok a dologról! :wink: 8)
Igen, a Húga kisbabát vár. Dévais volt, de mivel nem biztos, hogy Dévisz ott lesz a szülésénél "tuti dokit szeretne"! És megkérte Tencit, hogy kérdezze meg a a dokiját (Tóth doki), hogy elvállalná-e a terhesgondiját a fent maradó hetekre. Ha jól tudom, most tart Kati a 22. hétnél. Május 26-re van kiírva! :wink: Szóval még bőven belefér a "TB-s" szülésbe! És ha minden igaz, akkor a Kishölgy a Kendra Nina névra fog hallgatni! Már ha hallgatni fog egyáltalán valakire is! 8) :wink:

Tenci!

Délután vagy holnap írok! 8) Addig tartsá ki! :wink:
És Katit "bevállalta" a buszvezető? 8) :twisted: :wink: Egyébként csókoltatom! Mármint Katit!!!! :lol: :wink:
Ja és kérdezted a múltkor csak még nem írtam....bocsika....napi két szopi.....reggel és este.....egyébként mindent eszük, amit Anyuci főz!!!! :wink: 8) Toji levesen és tejfölös főziken kívül. De már azt sem kell sokáig hanyagolnia! 8)
Doki bácsi írt Neki Sinlacot.....hogy mégse a bóti DM-es tejpépet egye.....de hát olyan büdös és "kaki" :oops: ízűűűű...már bocsánat!!!...., hogy ááááááááá, nem erőltettem Neki a dolgot. Megkapta Adri ovistársának a Kishúga, mert Ő meg "kétarcra" eszi Sinlacot! :D Hiába adott aszisztenciális néni :D még "receptkönyvet" is hozzá nem kell Jáznak semmivel sem! Így hát marad a DM-es, meg Hippes, meg Humanas tejpép. Eddig sem volt tőle semmi baja....KOPPKOPPKOPP......gondolom ezután sem lesz!!!! És már eszi kb. vagy 3 hónapja.
11 hós méreteire most nem emléxem, de jövő 7en megyünk az 1 éves mázsára és akkor majd beszámolok. Okés? :wink:

Brigi!

Pont félévesen kapott almát! :wink: Na és hogy ízlett Neki? Mi lesz a következő, amit kap?
Szóval akkor még bőven nyomjátok a szopi, mi?! Hányszor egy nap? És most hogy áll súlyban?
Petyával hogy vannak? Erről már régen írtál. Gondolom most már azért kicsit meg tudja magát védeni! 8) Picikét visszaüt esetleg?! Vagy lehet, hogy már nincs is bunyó köztük?! Petya kicsit lenyugodott?! :roll: Na tessék beszámolni a fiúkról, jó?! :wink:

Tegnap voltunk HP fülorrgégén. Doki néni egy "Istennő"!!! :wink: :D Meglátott minket és első kérdése az volt, hogy "Hogy van Adri?" :shock: :D De régen láttam már Magukat! " Jázmint majd meg zabálta olyan tündér volt. Vigyorgott mindenkire, mint a vadalma! :D Meg olyan cuki arcokat vágott, hogy nem lehetett megállni mosolygás nélkül! :D Tök simán engedte, hogy megnézze a fülét, orrát, aztán mikor mondta neki, hogy "nyisd ki a szád, had nézzek bele!" Jáz meg kinyitotta és simán bele tudott nézni :wink: majd leesett az álla, hogy megértette, amit mondott Neki! :shock: :lol: :wink: Szóval Imádom a Doki nénit!!!!:wink:
Egyébként semmi extra nincs Jázzal. Hónapok óta folyik az orra és úgy vettük észre, hogy kicsit nehezebbe veszi az orrán a levegőt...vagyis nem is az orrán veszi a levegőt hanem a száján :roll: mint az anyja :oops: ......és Apa már nem bírta ezt tovább hallgatni és ezért mentünk el. Mondta, hogy kicsit meg van duzzadva az orrnyálkahártyája és van rajta egy kis "takonygombóc", de semmi több. Kapott HP-s orrcseppet és február 3-án kell visszamennünk. Akkor visszük magunkkal majd Adrit is, mert mondta, hogy meg akarja mérni a hallását, hogy milyen! Meg meg is nézné szívesen még egyszer, hogy milyen lett a műtét után majdnem egy évvel a torka meg az orra!!! Szóval tényleg nagyon rendes!!!!

Na ennyi voltam, mert Jáz biztos mindjárt felkel és ebédelni óhajt majd! :D
Meg elkezdem a könyv 7. részét is! 8)

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Ez még lemaradt: :wink: szóval Lacinak tetszett a csizma és a hótaposó is, bár az utóbbira tett egy megjegyzést, hogy ki hord ilyet, de meg se hallottam, mert nekem nagyon bejön. :D
Lányok még itthon. Hétfőn kezdik az ovit, Zsófi meg kedden megy majd bölcsibe DE. Már alig van hajam!!! :evil: mint a hétördögök!!! :oops: :lol: na jó! Csak egy kicsit, mert ugyanakkor meg angyalok! :lol: Míg én megfürdetem Zsófit, Kata mindent elpakol maguk után!!!! :shock: ez néha néha rájön Katára és akkor boldogan jön oda, hogy ölelgessem meg :D:D:D én meg mint aki meglepődik, „leesik az álam” :lol: Zsófi meg kis édes bogyó! Ha látja, hogy nyomom ki a fürdetőt, már áll is fel a kiskádban :lol: este meg mondom nekik, hogy „fekszik-alszik” :lol: már veti is magát hasra és röhög :lol:
Zeneovi: :lol: ilyen kis muzikális? Fog is valamin zenélni tanulni? :D
Jáz: nem lehet hogy CSAK a fogzástól van izgalomban az orr-nyálkahártya???? :oops:

Tenci!
Ha épp szülinaposat játszanak, akkor valami miatt mindig Zsófinak van szülinapja! :shock: :lol: óvó nénist meg felváltva hol Kata, hol Szofi :D De Szofi egyedül is szokta ezt játszani! Betojok a dumáján!!! :lol:

Judy!
Ancsa nagyon édi! :lol: kutya jól tűri az alsó madár fogást! :lol: és jól látom, hogy már egyedül eszik??? WOW!!! :D:D:D

Sissy!
WOW! Alakulnak akkor itt a dolgok! Mármint a szülés! :wink: azért a színházhoz jó szórakozást!!! Csizma: én most a Premier Outlet-ben és a budaörsi Auchanban vettem 1-1 csízmát! :wink: sok szerencsét!
Szülőszoba: :oops: mi meg már nem látjuk az újat!!! :oops: :cry: még ha lenne is négyeske, akkor sem hiszem hogy ennyi pénzt szeretnék egy szülésért ott hagyni :oops: (azért a bemegyek, potty, gyerek ki, és hazamegyek-ért :D ) Olyan elszomorító nekem ez az egész! De az meg tök jó, hogy Ti még ott szülhettek!!! :D:D:D

Brigi!
Egy dolog nyugtasson! Én még nem láttam olyan fiatal felnőttet, aki pelenkás lenne!!!! :D szóval előbb vagy utóbb megjön nála is az igény a bugyira és a száraz popóra!!! :oops: kitartás! Szopival meg nagyon ügyi vagy!!!

Steffi!
hol vagy? hogy vagy?

Kriszta!
hogy vagytok??? eltűntél! :oops:

bocsi ha kihagytam valakit, de csak átfutottam a végét ... :oops: ha kihagytam valamit, szóljatok!!! :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

JUDY-nagyon édes pofi Ancsa!!!! :lol: :lol: :lol: és kész nagycsaj már :wink: :wink:
képen apóskád vigyorog? :D látom nagyon tetszik neki Ancsa produkció :D ma hányszor hallottad a NEM szócskát???? :roll: :lol: :lol: :lol:

VERÓ-akkor hány éves is Zsófi??? :wink: :lol: :lol: ennyi szülinap...... :D egyébként tök jó,hogy ilyen szerepjátékokat játszanak-nálunk még egyenlőre oktatás és magyarázás ezerrel-de már lázadás ott van Benedek mozdulataiban :lol:
és igen kihagytál valamit :wink: :lol: képeket ígértél......tudod alkotás :D :D :D

TIMI-de jó,hogy semmi komoly Jázzal..de ez milyen orrcsepp???-nagyon jó,hogy ilyen klassz dokinénit fogtatok ki ez már fél gyógyulás :wink: :lol: :lol: nálunk már tejpép sem nyerő.....amit mi eszünk-na az jöhetne ezerrel..... :lol: :lol: :lol: de mingyááááá egy év!!!!-elhiszed??? :roll: :D :D :D
és igen Kati is Kútban szül-tegnap lezsíroztam :wink: :lol: :lol: nagyon ott volt doki-érvek persze voltak-de mint protekció2x is -elvállalta-nagyon boldog tesóm.....majd megyek vele szülni :wink: :lol: :lol: :lol:

SISSY-Timi leírta....köszi :D
és melyik szárnyba költözik???-a szülőszobákat már bombázzák szét?

BRIGI-ügyi vagy!!!!-de akkor most már nincs is tej?-és hogy ízlett az alma Beninek???-és ugyan már hol van még Petya a 3évhez?még fél év-annyi minden történik fél év alatt........addigra Benid is elindul-és ez még most olyan hihetetlennek tűnik.... :roll: :D :D de annyit fejlődnek....és olyan gyorsan :roll: :lol: :lol: :lol: :D aztán meg csak azt vesszük észre hogy hozzák a csajokat :roll: :wink: :wink: 8) :lol:

KRISZTI-gyere csak mondjad mi van :D :wink: :lol: és igen én is megnézném a helyedben milyen autót veszek meg :wink: :wink:
és használjátok ki az időt hajnali 4ig!!! :wink: :lol: :lol:

na megyek mert mennék 4re fogdokihoz-de még autó valahol Érd térségében van-remélem hazaér Miki :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Cukorfalat, a szobatisztasághoz még annyit, hogy komoly motiváció volt a thomasos alsógatyesz...

Tigrincs, sajna nincs külön kocsim, de már többször megfordult a fejemben, hogy ezt kéne venni. Most egy Nissan primeránk van, bika erős (140LE), tök jó vezetni, de hiába, ha nem férünk bele. Valamilyen egyterűt szeretnénk. Amit eddig néztünk: Mazda MPV, Citroen C4 grande picasso.

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:11-kor.
Vendég

BRIGI-még akartam:-Boldog felediket Benedeknek! :D

LILLUS-édes csajok!! :D és édes pasi merre van???? :roll: :D :D :D
fogzáshoz drukk-mi is szenvedünk,de még csak kettőnél tartunk....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket és az eddig szavazatokat!!!
Minden gyerek nagyon gyönyörűűűű!!!!! Igazán örülök, hogy maradt a rég légkőr. :)

Szavazzatok ma is lécci!!!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

Bencze Kincső Dorka

Köszönöm!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

sziasztok :)

Sissy,
hű, a csizmavásárlás tuti nem egyszerű... Emlékszem, én is egy kényelmes sportcipőben nyomultam a végén már, mást el se tudtam volna viselni a lábamon :? Remélem sikerül találnod...
Hova költöztetik a szülőszobákat? Na nem mintha a régieket láttam volna :oops:

Brigi,
nagyon ügyesek vagytok a szopival!!! Petya meg biztos szobatiszta lesz előbb utóbb :wink:

Timi,
úgy 500 oldal körül. Most kezdtem a 4.-et. Úgyhogy kitart még egy darabig :D
Szuper, hogy ilyen jó doktornénitek van!!! Az már tényleg félsiker!

Tenci,
igen, az apósom :) a NEM-et??? Hát, már nem számolom. Kb mindenre az a válasz :) De ma is alakított az ósanban :D Alig sikerült lebeszélnem arról, hogy megvegyünk egy 1500ft-os műanyag tányért, csupán azért mert Micimackó van rajta :roll: Erre kb 20mp-el később talált egy micimackós bögrét és szó nélkül behajította a bevásárlókocsiba... Szerencsére ezt is észrevettem még időben :roll: Jó fej a kiscsaj, na :D

Vero,
hát, a kanalazás ilyen szinten megy (fele mellé :D ), egyébként kézzel eszik, de azt tényleg tud egyedül - amíg meg nem unja :D
Kutyi szegény meg csak néz ránk lógó füllel, hogy mentsük már meg ettől a nőtől :D

Kriszti,
hajrá autóvásárlás!!! Én se bírtam volna ki, hogy ne lássam mit veszünk meg :D Mazda MPV nagyon szép, a C4 picasso nekem kicsit már busz :oops: Mi Peugeot 307SW-t vettünk, abba is belefér a 3 ülés :wink: :D

Lilluska,
csajok csodaszépek :D Hát igen, az ilyen nagylányok már meg is akarják mutatni, hogy ők milyen nagy csajok már :D :D
Fiadról fotó???

Nnna, hiszti indul... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szevasztok Csajok,

még élek... időm nem sok... csak egy UFF-ra jöttem. Noel most épp alszik - ritka pillanat - ki kell használnom az időt. :wink:

ha van kedvetek nézzétek meg az oldalunkat, tettem fel képeket meg videókat. nagyon cukik. :lol:
http://szikoda.multiply.com/

látom mindenki jól! Bogi szemei még mindig csudaszépek.
és Anna is a kádban, azok a pofák!! :lol: :lol: és mit csinál a kutyával?? Kolos a macskákat szokta emelgetni, szegénykék. :D

Sissy, neked már mindjárt itt a vég. hajrá te lány. ügyes légy!! csizmát vettél?

Kriszti, autóvásárláshoz sok sikert. nem könnyű. amúgy én is kipróbálnám, meg beleülnék, hogy jó-e, mindene megvan-e...stb. ez alap!
nekem a Mazda jön be. jól néznek ki.

Tenc, srácok komiszoak még mindig?? szétszedik a házat? nálunk most halász Judit megy orrba-szájjba. :wink: kicsit uncsi.

Timi, örülök, hogy nincs nagy baja Jáznak. zeneovi megvolt?? mindkettő??

ha vlkit kihagytam Bocsánat!! és szóljon nyugodtan.

puszi és szép hétvégét mindenkinek!!
snooopy

Orsi,
kitartás, lesz ez jobb. Én se akartam elhinni akkortájt, de tényleg!! :D

Kiscsillag,
szavaztam :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci!
Odaértél a fogorvoshoz? Mért mentél? Csak kontrollra? Vagy fájt? :oops:
Tartozás: igen, tudom, de problémáim vannak a géppel (nincs benne elem) + a gépem megint xaraxik (kevés a memória :oops: ) hát! Nem tudom így mit tudok alkotni! :roll:

Lilluska!
Jaj de gyönyörűek a lányok!!!

Brigi!
Boldog felediket nektek!!

Orsi!
:lol: :lol: :lol: két kis tündér!!! Noel meg egy kis angyal! Panaszod ne legyen! Ilyen édi baba nem lehet rosszcsont! :wink: Ahogy meg Kolos „felemeli” :lol: Két maszat! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy, néztük a Peugeot 307SW-t is. De aztán arra jutottunk, hogyha közel annyiért tudunk venni nagy egyterű, akkor inkább az utóbbi.

A C4 G.Picasso és a Mazda MPV amúgy majdnem egyforma nagyok...

Lilluska, szépek nagyon a lányok!

Én holnap készülök sütni, a krémhez a puding már kész.

Na,Zéti itt garázdálkodik, mennem kell....

Kép
Kép
Kép
szzsk

KRISZTI-és mi jót sütsz???valami ünnepség lesz-vagy csak szeretsz sütögetni mindegymikor :D :lol: :lol:gondolom srácaid szeretik....
hű ha mi is három gyerőkkel nyomnánk tuti Renault Grand Scenik lenne a befutó....és persze hogy egyterű :wink: :lol:

VERÓ-igen fájt már de csak csütörtökre kaptam időpontot....bal alsó hetes tök jó volt kívülről-de ahogy belefúrt-ott volt gáz-úgyhogy gyógytömés-vissza jöv hét csütörtök....lehet gyökértömés lesz :( a lényeg már nem fáj ami biztató..... :roll: :roll:
képeket meg persze ráér.... :wink:
és te hogy vagy mostanság???-akkor jöv héttől lazulás??? :D :D mikor jársz Érd felé?-és terveiddel hogy haladsz?-lovaglás....stb

ORSI-HalászJ nálunk is nagy popsztár :lol: :lol: :lol: nagyon hasonlít anyósomra-Mikey mindig azt mondja anya KatonaMarikát rakjad be :lol: :lol: ül és bambul és rázza a fejét-és már Benedek is :D
képek nagyon jók-látom kendőzöl ezerrel....-Noel szereti?elvan benne???
és nem írtad milyen az élet Gyöngyösön???

JUDY-nagy micimackó rajongó Ancsa??? :D és nem is értem miért nem engeded kibontakoztatni mikor ő már vásárolni akar!!!!-hiszen nőből van!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ancsa ne hagyd magad!!!!!!!!! :D :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szép estét!

Orsi!

De jó, hogy jöttél!!! :wink: :lol:
Képek tök jók! :D Koli kukoricázik és közben loptopol....hát az csúcs!! :wink: És már kisautóznak Noellal.... :lol: :wink: , de legjobban az utolsó Noeles kép tetszik, aminek az "Anyucikámhoz kötődtem és mosolygok, mint a vadalma" címet adtam! Hát ezt a képet megzabálom!!! :lol: :wink: Csak sajnálom, hogy Anyuci arca nem látszik! :?
Örülök, hogy minden okés Veletek! És hidd el, lesz ez sokkal, de sokkal jobb is! :wink:
És tényleg, milyen a gyöngyösi élet? :wink:
Úgy látom Judit néni 2 éves kortól nagyon nyerő!!!! 8) Ezen a korszakon én is átestem! Napi szinten hallgattuk! :roll: Ez is el fog múlni! Kitartás ehhez is! Aztán majd jön Irigy hónaljmirigy, meg Ganxta Zolee, meg Magna Cum Laude....soroljam még?! :D 8)

Vero!

Férfiak!!! :twisted: :P Biztos jó az a hótaposó.....rá se ránts! Bizti csak azért irígykedik, mert pasiknak nem csinálnak olyat! :wink: :D
Mondjuk én nagyon nem csodálkozom, hogy folyik az orra Jáznak, mert Adri is ugyanígy volt vele, mikor fogzott. Végülis miért különböznének ebben?! :wink:
Tényleg nincs semmi komoly baja, doki néni szerint sem! És ez a lényeg!
Adri már "szupertörpe" kora óta nagy zeneimádó!!!! Mikor még nagyon picike volt, a zene....tök mindegy, hogy milyen, lehetett rádióban szóló is.....mindig megnyugtatta!!
Kb. 2 éves kora óta, ha meghall valami zenét, elkezd táncolni meg énekel.....na ez szerintem hagy némi kívánni valót maga után :roll: ......és képes ezt akár egy óráig is csinálni. 8)
Hogy fog-e valamilyen hangszeren tanulni....ezt még nem tudom. Az oviban van mindenféle hangszer és mindig választanak valamit maguknak a "zeneórára". Persze azért "összevissza" fújják/nyomják/ütik.....de hát egyenlőre nem is az a lényeg, hogy "szuperül" csinálják. Szóval, ha már majd sulis lesz és szeretne valamilyen hangszeren tanulni én nem állok majd az útjába! :wink:
Egyébként a legújabb amit két hete kezdett el, hogy "angolul beszél"! :shock: 8)

Judy!

És ki Róma első embere? Kiről szól a könyv? Ezt múltkor elfelejtettem megkérdezni. :roll:

Lillus!

Két nagy lány nagyon aranyos! :wink: És Dorottya egy hős volt az oltásnál!!! :P Pasik meg már csak ilyenek! Félnek egy kis tűszúrástól, mint a tűztől! 8)
És Boginak azok a hatalmas szemei..... :shock: :D még mindig lenyűgözőek!!!! :wink: És ott akkor átvette a karácsonyfa szerepét?! :wink:

Tenci!

Te hova jársz fogdokihoz? És mennyiért? Nekem fogdoki nénim nyugdíjjazta magát januártól, de annyira, hogy már a magánjában sem dolgozik. :? Szóval, ha kellene egy jó ....és nem túl drága....fogdoki, tudsz nekem ajánlani?
Hogy HP-s orrcsepp mit takar foggalmam sincs! De ha két hét múlva megyünk doki nénihez kontrollra majd megkérdezem Neked, okés?! :wink:
Szóval buszsofor bevállalta Húgit! Király! 8) Akkor majd megyünk még látogatóba a Kútba!!!! :lol: Csak szülni már nem! :? 8)

Kriszti!

Hát ha szavazhatok autóra, akkor én a Mazda MPV-re szavazok! Franciák nekem nagyon nem jönnek be! :roll: (Bocsi Tenci és Judy! 8) )
Barátunknak van MPV-je és nagyon szuper!!! Jól bírja a gyűrődést! És mivel a Barátunk zenész, gondolhatod, hogy mennyit utazik, meg viszi a hangszereket, erősítőket, stb.
Nálunk Ford Galaxy a nyerő! A Párom talált már egy jópárat Használtautón.....mert nem akarunk full újat, csak valami 1-2-3 évest......de hát ami ugye nekem tetszik, mondanom sem kell, hogy az 5 közül a legdrágább! :oops: :roll: 8) De mivel nekem kell megválnom az autómtól, azért valszeg a döntő szó az enyém lesz! 8) :roll:
És persze mi is szeretnénk megnézni az autót és kipróbálni, szóval mi sem kapkodjuk azért el a dolgot! :wink: Ha már az ember nem kevés pénzt kiad érte,az autóért, akkor szerintem jogos, hogy ki akarja próbálni és meg akarja nézni!
Meg ami még nálunk "lényeg", hogy nem veszünk semmit hitelre!! :roll: Lehet hogy ez nem mindig jó, de amit nem tudunk megvenni kp-ra azt inkább nem vesszük meg. :roll: Mondjuk nagyon nincsenek olyan dolgok/igényeink, amihez hitel kéne. :roll:
Na, Fiúk már kezdik megszokni a külön szobát és az ágyikót?! Hajrá Zsombi és Zéti!!! :wink: :D
Neked meg kitartást még erre a kis időre a szülésig és jó autóválasztást és vásárlást! Gondolom ezt még szeretnétek megejteni Zoárd születése előtt.

Sissy!

Remélem tudtál venni valami jó kis csizmát vagy legalább kaptál kölcsön! :wink: Gondoltam/gondolok ám Rátok! Remélem jól érzitek/éreztétek Magatokat! És svédasztal milyen volt? :wink: És az előadás?

Na ma estére ennyi voltam! :wink: Szép álmokat Mindenkinek!

"Eltűntek" jelentkezzetek!!!! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Nekem is az MPV jön be inkább. Csak az a baj velük, hogy nagyon sok bennük a km. 2005-nél fiatalabb nem nagyon van a piacon, mert elvileg gyártják, csak nem jut el Európába... Helyette van a Mazda5, amit családi autónak szántak, csak nem fér be 3 ülés hátra (kipróbáltuk).
A Renault azért nem jó, mert sajnos ez most a lakótelepen nagyon "kelendő". 2 ismerősömékét is ellopták (gyerekülésestől), az egyiket a szomszéd tömb parkolójából.

Etenci, jönnek a szüleim, és apumnak itt üljük meg a 67. szülinapját. Csak sima csokitorta-szerűséget sütök piskótából. A krémet meg pudingból keverem ki vajjal-cukorral. Tetejére készítek (vagyis szeretnék) tojásfehérjéből habcsók-fedelet, azt megcsorgatom olvasztott csokival.
Amúgy nem szeretek a konyhában ténykedni (nagyon kicsi). A fiúk miatt persze muszáj volt megtanulnom mindenfélét elkészíteni. Pl. palacsintát is azóta sütök, amióta Zéti is eheti. Előtte 1-szer sütöttem... Piskótát Zéti első szülinapjára készítettem. Szóval nem vagyok egy konyhatündér. Bár Zsombi 3. szülinapi tortája a Bartos Erika féle sünitorta volt (na azzal küzdöttem egy napot). Az egyszerűségre törekszem, ezért nem is volt sokáig habverőm...

Tigrincs, igen szerencsére szokják a fiúk a saját közös szobát. Bár tegnap éjjel kis visszaesés volt (Zsombi sírt, Zéti játszott sokáig), sőt hajnalban Zéti is megjelent a hálóban!!! Az 140cm széles ágyunk nem bír el ennyi kezet-lábat-testet... :) Zoli visszavitte a gyerekszobába Zétit, és lefeküdt mellé, én átmentem a dolgozóba, Zsombi maradt a hálóban. :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

LARA-BOLDOG BOLDOG HARMADIK SZÜLINAPOT!

és mindenkinek szép hétvégét....majd jövök még de most rohanóba vagyunk :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Én is csak rohanóban, mert megyünk ebédre keresztanyámhoz!

Boszi!

LARÁNAK NAGYON SOK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT!

Most rohanunk, majd délután vagy este még jövök!

Jó hétvégét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszönjük szépen!!

Judy
Kicsi névrokonom imádnivaló!! PUszikáld meg a nevemben!!

Lilluska!
Gyönyörűek ezek a szemek!!! Mind a két csaj!! és hol a kis Pasi???

Úgy szeretem az ilyen gyermekeket, akikben ennyi szeretet van és ki is mutatják!!Dorottya ezen a képen!!!

Na most ennyi mert hosszú nap volt!!

ancsaboszi

Hol van mindenki?-Senki nem jön már???

TIMI-fogdoki-igazán most voltam először ennél a csajnál-amúgy Battán :D a mi dokink Budán volt nagyon szupi,haveri szinten tartottuk a kapcsolatot de meghülyült felszedett valami bigét és lelépett itthagyva családját rendelőjét mindenét és külföldre települt :roll: pedig komolyan mondom ő lett volna az uccsó akire azt mondtam volna becsajoz és minden....de ezek szerint nem csak a fogakat értette jól tömni :roll: :D sajnálom mert tényleg jó doki volt....
szóval a battai fogdoki nagyon szimpi és ügyes modern magánrendelőbe-árak: szerintem bárhová mész magánba, közelítő árakat találsz-még annyi hogy csajszi-ami nekem először persze furi,eddig csak férfi jöhetett szóba ha fog ill nőgyogyiról beszéltünk :roll:
orrcsepp infókat várom :D
és igen megyek még a Kútba-ha nem is én szülök :D megyünk :D
Nagyon ügyi Jáz a bilivel-nálunk ez kivitelezhetetlen :D mint a kukac olyan Benedek egy perc nyugta sincs-mintha félne hogy lemarad valamiről... :wink: :lol: :lol: :lol: lehet igaza van,ha Mikey tempóját nézzük....akkor mennyi pelusnál is vagy egy nap????-nálunk minimum 7 :roll: :lol:

ANCSA-buli volt???-torta?-és képek esetleg? :roll: :D :D -látom hosszúak a napjaid......

KRISZTA-tortád milyen lett? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!!

Légyszíves nyomjatok egy szavazatot a hajrában is a kislányomra!!! Smile
Nagyon szépen köszönöm!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-s ... nd=nevezes

puszika

Kép
Kép
kiscsillag

snoopy
Megnéztem Noelt nagyon édes és gyönyörű kisfiú!! :) Gratulálok!!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Próbáltam szavazni. Mikor zárták/zárják le?

Fotók (2 a tortáról, 2 a gyerkőkről).
Kép

Kép

Kép

Kép

Tudtok valamit a kórházi átalakításról? Azt olvastam, hogy a szülőszobákat áthelyezik egy másik folyosóra. Ez mikor válik aktuálissá?

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok,

jövök én Tencikém, csak sűrű volt a hétvége :wink:

Kiscsillag,
szavaztam most is :wink:

Ancsa,
Larának nagyon boldog szülinapot!!!!
Puszikat átadtam :D

Kriszti,
Azt kell venni, ami Nektek tetszik :wink: Nekünk ez jött be. Biztos hogy ti is megtaláljátok, az igazán nektek való autót :D Az viszont biztos, hogy a Mazdáknak csillagászati áruk van :? Vagy sok bennük a km...

Tenci,
hát vásárolni már tud(na) :D Nagy Micimackó fan most épp. Anyóstól is le akarta nyúlni a párom öccsének az ezer éves plüss Micimackóját ma. De mivel azt nem lehet (párom öccse azzal járt bölcsibe meg hasonlók, szóval nagyon hozzánőtt :D ), ezért végül beértük egy plüss Malackával :D És még a következő 2 alkalom is biztosítva van, mert még van Tigris és Nyuszi is :D

Timi,
hű, hát mikor ki :wink: Ez amolyan történelmi regény, elég nagy időszakot ölel át, azalatt pályáznak erre a címre egy páran... De még Julius Ceasar előtti idők - illetve a vége felé belép ő is majd és nem tudom meddig tart a sorozat.
Apukám járt nyáron egy magán fogdokihoz Érden, aki neki nagyon szimpi volt - ami apukámnál már nagy szó!!! Úgy fél a fogorvostól mint a tűztől - ő csinálta apu egész fogsorát. Fiatal srác, tőlem 1-2 évvel idősebb, nekem az öccse volt országos haverom a gimiben :D Árakat nem tudok, de majd megkérdezem neked. Ja, és ha megbeszélsz vele egy időpontot az bombabiztos!!! Ha apunak 5 percet várnia kellett már nem győzött elnézést kérni...

Na megyek, még el kell küldenem sógornőmnek a ma alkotott lángosom receptjét :D Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

szzsk
köszi , ma éjfélkor. :(
Nagyon édesek a gyerkőcök!! :) És szuper a torta is, biztos finom is volt! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Az előbb elbénáztam, de most sikerült végre szavazni.
Köszi a fiúk nevében is!
Torta jó lett (most toltam az arcomba a végét...) :)

Judy, eccer úgyis megvesszük AZ AUTÓT. De addig is kéne valami... :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

Larának így utólag is, de nagyon-nagyon boldog 3. születésnapot kívánok!!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Larának mi is boldogságos 3. szülinapot kívánunk (utólagosan is, de szeretettel)!!!

Holnap megyek a kórházba, kíváncsi vagyok, mit mond Vida doktor. Sokszor érzem a gátam, néha össze sem tudom rendesen zárni a lábaim, és úgy megyek, mint a kacsa... :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

KRISZTI-és elég volt a torta vége? :lol: így jár aki nem eszik gyorsan :wink: :lol: :lol: -tényleg jól nézett ki....
látom Zétit nem éheztetitek-ő is benyomta az összes virslit? :D :lol: :lol:
Zsombi pipázik még?-cumizik?-mi hívjuk pipának :roll: :lol: :lol:
te mikor kezded a ctg-t?

SISSY-és ti hogy vagytok?-piciTomi nem kopogtat kifelé? :D

JUDY-szóval lehet alkut kötni Ancsával :D jó fej csaj.....de a vásárláskor nem menekülsz-ameddig a kéz elér :wink: :lol: :lol:
milyen szupi lángost alkottál? jogok levédve? :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Bocs de most csak gyorsan :oops:

Tenci,
jogok abszolút nincsenek levédve, a netről van a recept :wink: kéred?? :D

Szaladok, kicsit nyügi a kisasszony, oltás volt ma :? Amúgy 10900g-al és 81 centivel mérlegelt. Nem egy hatalmas gyerek, na :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Etenci, igen, Zsombi még sajnos cumizik... Csak az éjszakai alváshoz van (pedig el tud aludni nélküle is).
Torta elég volt, amúgy, én csak a maradékot ettem meg, nehogy a hűtőben valami baja essen... :D
A virsli négyünk adagja (14db).

CTG-t nem tudom, mikor kezdem, lehet, hogy már holnap odaültet dokibácsi a gép elé. Elvileg febr. 27-re vagyok kiírva, holnap meg jan. 26. Nem hiszem, hogy visszahívna ezért még a héten.

Judy, milyen oltást kapott Ancsa? Lángos recipe engem is érdekel. ;)

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:12-kor.
Vendég

sziasztok,

Megint nagy a pangás... Mindenki megfagyott? :D

Kriszti,
Hú, lassan te is a végénél jársz, izgi :D :D
Lángos recipe: http://www.mindmegette.hu/langos.recept
Nekünk bejött :D És most az élesztőt se nyírtam ki :D (a kakaós csigát legutóbb itt szúrtam el :oops: )
Virsli nálunk is bejön, Ancsa is másfél-kettő körül fogyaszt :D

Lilluska,
Jóóóó ez a csoportkép :D :D Fiad is jó nagy már... Nőnek mint a bolondgomba :roll:
Nem, ez már a 18 hós volt meg a bárányhimlő. Most már 6éves koráig nincs több - max a kullancs, de azon még gondolkodom erősen... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:46-kor.
Vendég

Lilluska,
ma már teljesen jól van, épp most üldözöm, hogy el tudjunk menni úszni :roll: :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Larának utólag is nagyon sok boldog szülinapot! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
pár kép a szoknyákról, fátylakról. Ezeket nem én csináltam. Most kaptam őket. Majd még lesz jobban látható kép is!!! de addig is .. :wink: :lol:

Kép Xmas ajándék :lol:

Kép a tiara apuci szerzeménye, de az arany díszt én varrtam rá a fátyol gumijára előre :D

Kép

ovis képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tigrincs!
A színház jó volt, bár láttam már jobb vígjátékot is. A svédasztal elég gyér volt sajna, a válság miatt most nem volt rá keret. Így csak pogi, mini szendvics, üdítő, pezsgő volt.
Pedig a gyümi napom után úgy rá voltam gerjedve, de jól hoppon maradtam.

Tenci!
Nálunk minden rendben, pici Tomi még nem kopogtat kifelé. :) Csütin ctg., akkor talán többet tudok.

Kriszti!
A torta valóban guszta volt, küldhettél volna nekünk is egy kicsit cyberpostán. :)

Judy!
Remélem a kiscsaj már jobban van és nem nyűgösködik. Jó úszizást délutánra.

Lilluska!
A gyerkőcök tünemények!
Te meg egyre inkább élvezni fogod a vezetést, meglásd. Belejössz, mint kiskutya a pisilésbe. :)

Vero!
A lányok is nagyon helyesek, s a nagylány már kész hölgyemény! Csodaszép szemei vannak. Apuci lassan lesheti az udvarlókat!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

VERÓ-de jó hogy itt-és még képek is :wink: :lol: :lol: :lol:
címlapra való lánykáid vannak :D nagyon szépek :wink: de hol van Zsófi?-lelépett a fotózásról??? :roll: :wink: :lol:
rucik nagyon ott vannak-látni a csajokon,hogy élvezik :wink: :lol:
tényleg ügyi vagy :wink: 8) :lol: korona csak Katának jár?-vagy osztoznak rajta? :roll: :D
ovisképek is nagyon jók.....Kata igazi csibészes huncut csajszi,Szofi meg mint kismodell-szóval Lacival köthetitek a gatyót fel úgy 15év múlva.......és akkor még nem is beszéltünk Zsófeszről :wink: :lol: :lol:
Katán az a gyűrű-beszarás :lol: :lol: :lol: naggggyon komoly..... :D
amúgy gyerkőcmentes napjaid?-mit is csinálsz napközben?? :roll: :lol: :lol:

LILLUS-majd a negyediknél már tudni fogod :lol: :wink: :lol:
családi fotó-édesek :D :D
fogzással hogy álltok???

JUDY-sikerült elfogni Ancsát??? :wink: :lol:
oltás persze nincs több kötelező 6évesig....de ki tudja mit javasolnak és mondanak,hogy jó lenne ha beadatnád.....szóval lesz itt még szuri....persze a te döntésed-mondjuk mi kullancsot beadattuk és fogom Benedeknek is...

KRISZTI-gyere és mesélj mi volt-és mi van az ötödiken :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sissy!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a színházban! :D végül találtál csízmát? Bocsi ha már írtad! :oops:
Lányok dicséretét köszi :D Kata szeme se csúnya, de szerintem Szofi szemei lesznek nagyon veszélyesek majd a fiúknak :lol: (Kata van a Karácsonyi ovis képeslapon, Szofi meg a két alsón! :wink: csak mert nem írtam oda az Újak kedvéért! :oops: :D)

Kriszti!
A torta tényleg nagyon gyilkos!!! :lol: nyamíííííííííííí :lol: lurkók meg nagyon helyesek! Látom étvágyuk az van! :lol:

Tenci!
Ilyen tiarája nem csak Katának van! Katának lila, Szofinak rózsaszín és ha megnyomod a közepén a szív alakú követ akkor villog!!! :lol: betojás! Nem? :lol: gyűrűje meg mind a kettőnek van egy pár :D :lol:
Zsófi szerencsére még nem ovis, így őt nem fotózta ez a kezdő fényképész :evil: komolyan olyan pancser életlen képeket adtak 300Ft-ért hogy azt hittem lefejelem!!!! :evil: még én is jobbat csinálok a gagyi gépemmel! :D nem baj! :D
Gyerkőc-mentes napok: olyan nincs :D ma is itthon van Zsófi :oops: szegénykének a 15 hós oltás meghozta az ígért taknyolást és most már csúnyán köhög is :oops: lehet kapott még hozzá valami extra-nyalánkságot a nagyoktól??? Talán Kata torokfájását? Nem tudom, de ma nem ment bölcsibe. :oops:
Rucik dicséretét meg köszi szépen! :D fejlődök, lassan!!! :lol:
Fogad azóta teljesen rendben van! Azóta is folyton kint lógtok? Dobjál már képeket légy szí a fiúkról!!! :D
És hogy bírod a diétát? Hős vagy!!! Én ezt a 90-est nem bírom :oops: viszont minden nap ráállok a leg-magic-re :lol: nem semmi gép. Kár hogy kicsit hangos. Ha a fal másik oldalán alszik Zsófi. :oops:

Tigrincs!
Hogy állsz a könyvekkel? 7.-nél? Vagy már a 8.-nál? Én is gondoltam elkezdek olvasni, de 2 perc után akkora szunya lett belőle :lol:
Kettesben nyomjátok Jázzal? Hogy áll a 2-lábon járással? :D vagy már azért nem jössz, mert tepersz utána??? :lol:

Kriszta!
Merre jársz?

Steffi!
??????? olvasol még minket???

Kriszti!
Tényleg, gyere és mesélj! Minden infó érdekel! No és hogy veletek mi újság?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Megvolt a CTG, minden normális, Zoárd néha pörgött, néha elcsendesült, egyenlőre jól viselkedik (anno Zsombival lépcsőznöm kellett, mert bepunnyadt, Zétivel meg böködték a hasam, hátha produkálja magát). Jövő hétfőn vagy szerdán kell mennem legközelebb.
Az 5. emeletről nagyon nem tudok nyilatkozni, egyenlőre még minden a régi helyen működik. Valamiféle feszültség érződik a levegőben, de nem idegeskedik senki. Nagyon türelmesek a szülésznők, orvosok.

Judy, sikerült eljutni úszni? :lol:
Recit köszi!!!
A kötelezőkön felül egyenlőre csak a prevenart kapták meg a fiúk. Sokat agyalok amúgy a többin is, de dönteni nem tudok...

Vero, nagyon édesek a lányok! A két kis királylány, abban a csoda-ruhában, fantasztikus. És az ovis fotók is meseszépek! Micsoda szemek, és göndör fürtök!!! :oops: :oops: :oops:
Jobbulást a kis betegnek!

Lilluska, milyen szép a 3 gyermeked!
Nekünk is el kellene menni ortopédiára, Zéti kicsit csámpi, de attól tartok, hasonlóképpen járnánk mi is. A láthatóan befelé lépkedő Zétike nem kapott gyógycipőt, mert a doki szerint tök normális a lába... Mindenki más szerint kellene (gyerekorvos, védőnő, konduktor), de a szakorvos írhatja csak ki...

Sissy, legközelebb szólok, hogy mikor nyisd az ablakot! ;)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Helló Csajok!

Az a különleges helyzet állt elő, hogy mindkettő :!: alszik 19:45óta :shock: 8) :wink: :D Persze egy ilyen "elsemhiszemhogyilyenelőforul" estén Zsolti dolgozik :cry: Bár ha itthon lenne is...beszélni is alig tudom a takonytól :? :| Ennek mondjuk lehet, hogy ő örülne :lol:
Ha valaki a fejemre koppint vagy csak szimplán megkeres, akkor ide-ide kukkolok :oops: Látom vannak új pocis a fronton - Helló szzsk!- és szomorúan olvasom, hogy átépítik az osztályt meg mindeféle bizonytalanság van már megint :?
Tényleg nem sűrűn jövök :oops: látom Sissy mindjárt szül...én valahol a 16. hét táján leragadtam :oops: :roll: De hajrá! drukkok mennek! Klassz kissrác lesz KisTomi és pikpak kirepül 8) :lol:

Ancsa
Larának Boldog Szülit!
Majd nézem a blogotokat! Kíváncsi vagyok a legkisebbre/is :wink:

Orsi
Megszoktad már a 2gyerekes létet? Már csak pár hét és minden sokat fog javulni :wink: Mikor szívesen fellövettem volna magam a Holdra, akkor erre koncentráltam, hogy csak a 10. hétig kell kibírni! Onnan jobb lesz. Mindenki ezt mondta és lááááám, valóban :D 8) :wink:

Judy
Mekkora már Anna :shock: Jó, jó, lehet, hogy nem magas, de akkor is. Nagylány....

Vero
A csajok döbbenetesen szépek!!!! Életlen kép ide, életlenkép oda....Tényleg lesz min izgulnotok, ha kamaszok lesznek :roll: :lol:
Duplo családiház milyen? Mi is néztük, hogy majd veszünk Lindának ha egyszer 2 éves lesz :lol:

szzsk
Te is III.kerületi látom :D Merre laktok? Látom most is fiú...gatya fel :P Nálatok teljes lesz a női elnyomás :roll: :lol: :lol: :lol:

Timi&Tenci
Csók Csajok 8) :P :lol: Várom a fényképes beszámolót a lányokról/fiúkról :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép
Kicsit sok a kép, de van lemaradásom bőven :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szép estét Csajok!

Vero!

Bevallom őszintén, 7. könyvet kezdtem el.....de csak elkezdtem és kb. a 10. oldalnál tartok! Kicsit "megcsömörlöttem" :oops: .....úgy érzem. Úgy hogy most már vagy 4 napja nem olvasok! Pedig tényleg jó a könyv és jó volt minden része eddig, de azt hiszem, hogy kicsit sok lett a "jóból". Úgy hogy most félre tettem. Evvan! :roll: :oops:
Hát igen.....ovis fényképészekről lehetne beszélni. Nálunk a tavalyi volt naggyon szar!!! :? Az ide elég jól sikerült. És nálunk is 300 píz volt egy kép! :wink: A csoportkép meg 400. Olyanotok nem volt?
És már bocsáss meg nekem :oops: :roll: tényleg mindkét Csajszi GYÖNYÖRŰ.......de Szofi szemei......na azok tényleg nem semmik!!! :D
Viszont göndörfürtök Mindkettőnél még mindig nagyon szupik!!! :wink: Zsófinak is "kézcsókjaim" :wink: és természetesen Őt sem felejtem ki a Szépségek közül, csak Róla most nem raktál képet! :roll: És tényleg....göndörödéssel hogy áll Zsofesz? :wink:
Jáz inkább még kapaszkodva mászkál, a "menés" az egyenlőre még csak 2-3 lépésben nyilvánul meg :D és még mindig gyorsabban halad 'négyben', úgy hogy inkább úgy teper! De ami késik......és addig talán jobb is nekem! :wink: Viszont ma reggelre kibújt a jobb alsó 2-es foga is, úgy hogy most már 7 foga van. És szerintem a bal alsónak sem kell több 2 napnál és az is meg lesz. 8)
Tényleg, Zsófi hogy áll a fogzással?

Ren!

Igyekszem-igyekszem! :wink: Göndör Pasi nem semmi!!!! :wink:
Linda "macsekről" nem is beszélve! :wink:

Kriszti!

"Z-ék" nagyon aranyosak!!! :wink: Látom azért Zsombi elorrozott egy pár virslit Zéti elől!!! :lol: Tudom, ne legyek telhetetlen :oops: :roll: de legközelebb lehetne olyan kép is amin Zsombi arca is látszik? :roll:
Autó kereséssel hogy álltok? Vagy most kicsit "parkolópályán' van a dolog? Elkapkodni tényleg nem érdemes. Meg lesz az! :wink:
Ja és a torta is nagyon jól néz ki, bár én nem vagyok nagyon édesszájú! :roll:

Sissy!

Sanjálom, hogy svédasztal nem olyan volt, mint amilyenre számítottál, de remélem azért nem haltál éhen! 8) Nem ültetek be valahova vacsizni helyette vagy egy esti teára/forró csokira sütire valahova? És tényleg, csizmi megoldódott? Mert erről nem szólt a fáma! :wink:
És hát igen. Sajnos van olyan is, hogy nagyon jó színészek játszanak egy darabban, de a darab témája nem olyan jó és akkor nem tetszik igazán az embernek! :? Sajnálom, hogy nem volt valami túl jó!
Na de majd Tomi!!!! Ő majd hoz még több vidámságot, szeretetet és jókedvet az életetekbe!!!!! :wink: :lol:

Lillus!

Nagyon aranyosak mindhárman azon a karácsonyi képen! És hurrá!!!! Végre láttam Hunort is! :wink:
Ugye, hogy milyen jó vezetni??!!?!?!?!?! :wink: :lol: Mondtam én!!! :wink:

Judy!

Fogdokiról előre is köszi az infókat. Ha megkérhetelek elküldenéd őket inkább mélben? :roll: Köszi!
Könyvet értem. Szóval több emberkéről szól. Jó volt az uszodázás?

Tenci!

Neked is köszi, ha leírod fogdoki infókat. Én nem toom, hogy milyen árak vannak magándokiknál, mert sosem voltam "úgy kifejezetten" magánrendelőben magándokinál, de azt tudom, hogy azon eléggé kiakadtam, mikor János volt egy barátjával az Ő fogdokijánál, két fogát "tömték" 80 ezerért!!! :shock: :evil: Darabját 40-ért! Na ez azért nekem durva!!!!!! És azért azt nem hiszem, ....már bocsika.....hogy bárhova megyek "megközelítő árak" lennének! :?
Pelusos kérdésedre válaszolva, nálunk napi 3 db fogy. Az éjszakára kapottal együtt! 8) Pisil-kakil ez a Gyerek bilibe!!!! :wink: Spórol a Zanyjának!!!! :wink: Naggyon rendes!!!! Most bontottam ki a 17. zacskó pelust! 8)

Kiscsillag!

Kincső nyert? Remélem igen! Akkor kérünk majd egy győztes képet! :wink:

Steff, Orsi, Brigi, Kriszta, Heni, Gabi, Linocs meg akit még esetleg nem írtam.....nagyon eltüntetek! :?

Megyek aludni! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaaaaaaaaa......és....

Vero!

Bocsi, a lényeget majdnem lehagytam!!! :oops: :roll:
Nagyon szupik azok a királylányos ruhák!!!!! :wink: :lol:

Ren!

Nagyon jó az új avatar képetek! :wink:

És CukiKati!

Te is merre bóklászol? :roll: Ennyire beindult a tőzsde? 8)

És még Tenci!

Miért írja Benedek vonalzója, hogy már 1 éves???? :shock: Hiszen ma még csak 26-a van!!!! Vagy rosszul emléxem?! Na azt kétlem!!! Sosem fogom elfelejteni Jázi születését.....sem! :wink:

Na most már tényleg léptem!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?