Sziasztok!
Judy!
Képek nagyon cukik! főleg a "fújjá mán buborékot"!
Jelentem alássan, hogy a 6.könyv kivégezve!
Róma első ember?! Hűha, nem semmi!!!
És hány oldalas egy kötet?
Kiscsillag!
Köszi a képet! És látom egészen friss még!
Én még nem találkoztam olyan gyerekkel...legyen az fiú vagy lány....aki "csak" 1 emberes lett volna!
Bocsi Csajok Mindenkitől! Nem sértésnek szánom!!!
A valóságban legtöbbször tényleg úgy néz ki, mintha egyedül lennénk Rájuk, de szerintem mikor megszületnek, megszületik bennünk is a "dupla/tripla erő"!!!!
Ezért is "passzoják" vissza az Apukák, ha már nem nagyon bírnak velük, mert ahogy nálunk szokta mondani a Párom "Anya! Ehhez már Te kellesz! Én nem bírom!"
De azért nagyon szeretem/szeretjük az Apukákat is!!!!
Kriszti!
És Zéti nem volt féltékeny, mert Zsombi veletek aludt?
Ő sosem akart közétek befeküdni?
Örülök, hogy jól haladtok a külön alvással!
Ügyesek vagytok!
És milyen autótok van? És milyenre akarjátok lecserélni? Van külön-külön autótok a férjeddel? Nálunk is igencsak érik a csere az autómra!
Majd megszakad a szívem a "Bajoromért"
de most már muszáj lépnünk autó ügyben!
Sissy!
Húúúúúúúúúúúú, nagyon drukkolok a holnapi naphoz, hogy jól sikerüljön a színház!!!
És ott minden előadás után van svédasztal vagy ez csak a Fekete Péter előadásra vonatkozik? Vagy ez valami "különleges" előadás és azért van utána svédasztalos kajálás? Mikor lesz vége az előadásnak? Mert akkor a végére oda megyek és valami hátsó ablakon adhatnál ki nekem valami kajkót!
Olyan régen "találkoztam" már svédasztallal!
Remélem azt is, hogy kapsz valami jó kis csizmit! Hát igen, az ember a végén már csak sprotcipőben vagy papucsban érzi jól a lábát!
Mondjuk a papucshoz most kicsit hideg van
de talán egy "bundás klumpaféle" lehet jó lenne!?
De most komolyra.....Nem tud valaki kölcsön adni erre az egy estére Neked egy csizmát vagy valami "szebb" bakancsot? Mekkora a lábad? Holnap járok a városba....megpróbálom előkeríteni a szebbik "kis csizmámat". Na?
És Tenci helyett válaszolok...csak mert nem tudom mikor jön legközelebb!
Biztos nem fog rám megharagudni érte, sőt talán fel is hatalmazna, hogy dumálhatok a dologról!
Igen, a Húga kisbabát vár. Dévais volt, de mivel nem biztos, hogy Dévisz ott lesz a szülésénél "tuti dokit szeretne"! És megkérte Tencit, hogy kérdezze meg a a dokiját (Tóth doki), hogy elvállalná-e a terhesgondiját a fent maradó hetekre. Ha jól tudom, most tart Kati a 22. hétnél. Május 26-re van kiírva!
Szóval még bőven belefér a "TB-s" szülésbe! És ha minden igaz, akkor a Kishölgy a Kendra Nina névra fog hallgatni! Már ha hallgatni fog egyáltalán valakire is!
Tenci!
Délután vagy holnap írok!
Addig tartsá ki!
És Katit "bevállalta" a buszvezető?
Egyébként csókoltatom! Mármint Katit!!!!
Ja és kérdezted a múltkor csak még nem írtam....bocsika....napi két szopi.....reggel és este.....egyébként mindent eszük, amit Anyuci főz!!!!
Toji levesen és tejfölös főziken kívül. De már azt sem kell sokáig hanyagolnia!
Doki bácsi írt Neki Sinlacot.....hogy mégse a bóti DM-es tejpépet egye.....de hát olyan büdös és "kaki"
ízűűűű...már bocsánat!!!...., hogy ááááááááá, nem erőltettem Neki a dolgot. Megkapta Adri ovistársának a Kishúga, mert Ő meg "kétarcra" eszi Sinlacot!
Hiába adott aszisztenciális néni
még "receptkönyvet" is hozzá nem kell Jáznak semmivel sem! Így hát marad a DM-es, meg Hippes, meg Humanas tejpép. Eddig sem volt tőle semmi baja....KOPPKOPPKOPP......gondolom ezután sem lesz!!!! És már eszi kb. vagy 3 hónapja.
11 hós méreteire most nem emléxem, de jövő 7en megyünk az 1 éves mázsára és akkor majd beszámolok. Okés?
Brigi!
Pont félévesen kapott almát!
Na és hogy ízlett Neki? Mi lesz a következő, amit kap?
Szóval akkor még bőven nyomjátok a szopi, mi?! Hányszor egy nap? És most hogy áll súlyban?
Petyával hogy vannak? Erről már régen írtál. Gondolom most már azért kicsit meg tudja magát védeni!
Picikét visszaüt esetleg?! Vagy lehet, hogy már nincs is bunyó köztük?! Petya kicsit lenyugodott?!
Na tessék beszámolni a fiúkról, jó?!
Tegnap voltunk HP fülorrgégén. Doki néni egy "Istennő"!!!
Meglátott minket és első kérdése az volt, hogy "Hogy van Adri?"
De régen láttam már Magukat! " Jázmint majd meg zabálta olyan tündér volt. Vigyorgott mindenkire, mint a vadalma!
Meg olyan cuki arcokat vágott, hogy nem lehetett megállni mosolygás nélkül!
Tök simán engedte, hogy megnézze a fülét, orrát, aztán mikor mondta neki, hogy "nyisd ki a szád, had nézzek bele!" Jáz meg kinyitotta és simán bele tudott nézni
majd leesett az álla, hogy megértette, amit mondott Neki!
Szóval Imádom a Doki nénit!!!!:wink:
Egyébként semmi extra nincs Jázzal. Hónapok óta folyik az orra és úgy vettük észre, hogy kicsit nehezebbe veszi az orrán a levegőt...vagyis nem is az orrán veszi a levegőt hanem a száján
mint az anyja ......és Apa már nem bírta ezt tovább hallgatni és ezért mentünk el. Mondta, hogy kicsit meg van duzzadva az orrnyálkahártyája és van rajta egy kis "takonygombóc", de semmi több. Kapott HP-s orrcseppet és február 3-án kell visszamennünk. Akkor visszük magunkkal majd Adrit is, mert mondta, hogy meg akarja mérni a hallását, hogy milyen! Meg meg is nézné szívesen még egyszer, hogy milyen lett a műtét után majdnem egy évvel a torka meg az orra!!! Szóval tényleg nagyon rendes!!!!
Na ennyi voltam, mert Jáz biztos mindjárt felkel és ebédelni óhajt majd!
Meg elkezdem a könyv 7. részét is!
Szép napot Mindenkinek!
Pussz!