Zsuuuuu, mesélj, milyen volt a beülti??!!
Andi, hogy ment a vérvétel?Aham, szal nem sikerült annyira keménynek lenned?
A lényeg, hogy túl vagy rajta. Aztán akkor már csak ki kell tudni várni, hogy meglegyen az eredmény.
Rodina, jajj, de jó, hogy mindent rendben találtak!!! Az 5. sikerülni fog!!+++ A bromo és meforal nekem nem abrakom, szal nem tok segiiteni sajna.
Sajt@, meggyógyultál már? Te hol is tartasz most? Mostanában lesz már a punkció?
Avarka, nagggyon szoriitok, hogy sikerüljön megoldást találni!! Lehet butaság, de ösztradiolt nem lehet pótolni?
Én egy fürdőzéssel (uszoda, pezsgőfürdő, szauna…) tudok kikapcsolni, te is próbálj meg laziitani valahogy, ne idegeskedj annyit. Persze tudom, hogy k.rva nehéz..
Heni, igen, a Cetrotide a korai tüszőrepedés ellen van. Én is ezt szúrom most. Ó, most értem oda, hogy megjött a bládi!!Persze, hogy nem lesz ciszta!!Hétfőn indultok, zebratárs!!!!
ÓÓÓÓÓÓ, nagggyon édes a Barbus!!! Vicky, nagyon szépet hoztatok össze!!!!
Sting, na nehogy már most kilegyél, hisz még jópár nap hátra van!! Megy a drukk, és tessék pozitiivan állni a dolgokhoz!! ++++++ Tudod, hogy nem szabad ilyen jelekből kiindulni,hisz annyi példa és ellenpélda is volt már!drukkdrukkdrukk
Vayacon, neked idősürgetőt küldtem!
Dmimi, nekem a pálinkával való öblögetés szokott volt segiiteni. Aztán ha az sem vált be, akkor lenyeltem…Úgy már nagyon jó volt!:)
Huh, Navared, ez a fogas dolog iigy elképzelve is borrrrrrrrrrzasztó volt...
Én ma voltam uh-n, ez a 8. stimus napom. Az adagjaim továbbra is maradtak a régiek. Mnyh 7 mm-es, a legnagyobb tüszőm 14 mm, vannak 12-esek, meg 11,10,9,8
és itt nem folytatta a doki sem tovább. Nemtom, abból, hogy nem emelt az adagon, azt gondolnám, hogy nem rossz ez iigy, de sztetek nem kevés a 7 mm-es endo? Illetve megnőhetnek még a 8 mm-es tüszikék is? Hétfőn kell kontrollra mennem megint, azt mondta a doki, hogy valszeg szerdán punkció.
Tudja valaki, hogy érett pete mekkora tüszőnél lehetséges?