Új privát üzeneted érkezett!

Nagy-nagy gratula a lányoknak és sok finom tejcsit a pici lánynak!

Sajti, én már elmúltam 38 8) … A p.golyó nagyon bejött, mikor most voltam érte patikában, kérdezték hogy ismerem-e, nehogy szájon át próbálkozzak vele... :lol:

Óóó Avarka, ezek vacak hírek :cry: :cry: :cry: remélem, hogy azért valahogy csak sikerül újra stimulálni téged is!
dorkabab

Sajt@!
Elég nagy baj lenne nekem, hogy ha a termékeny éveimnek huss vége lenne! 35 éves vagyok. Nálam ez egyenlő a világvégével...

Dorkabab!
Nem adom fel természetesen. Beszélgettem lányokkal itt a babaneten és nagyon alacsony eredménynél sem adta fel az orvosa! Kérdés, hogy Koncz tanár úr milyen értéknél érzi azt, hogy nincs mit tenni!

Azért abban is reménykedem, hogy ez tökéletes lesz és inkább más bibi van, sokkal egyszerűbb. Mondjuk a prolactin szintem nem jó... sokat idegeskedek!

Kép
avarka

Többen kérdeztétek, hogy mi az E2 és milyen eredmény kellene. Találtam egy táblázatot.
Nekem a 12. napon 160 körül volt. Akkor volt tűszőérésem! Vagy még sem? Persze ez stimuláció hatására kiugróan magasnak kell lennie!

Kép E2 vérvételi eredmény
avarka

Sziasztok!

Húú már megint mennyit írtatok!!! :shock:

Zsu!
Drukk drukk mára!!! Gyere mesélj majd!

Sajti!
A p.nagolyó nekem is curvára tetszett, hát még a története. Bizti gondolta após, hogy mennyit változott a világ azóta :) :) :)

Macsek!
Tök jó az új avatarod :( teccik :) Szerintem az akciótok előtt lesz tüszőrepesztő, "becsapják" a szervezetedet, mintha rendesen történne minden. Egyszer én rákérdeztem erre, hogy miért kell ez, hiszen nekem rendesen is van PÉ, ovuláció. Erre azt mondta W.doki, hogy azért van így, hogy ők diktálhassák a szervezetnek, hogy mit kell tennie, és ne magától cselekedjen, mert akkor nem számítható ki minden, és ott kéne úgymond laknom az intézetben, hogy félnaponta vizsgálhassanak.

[quote="pancsi76"]L írta:pancsi76ányok érdekelne ez a fagyis baba dolog.
Hogy van ez? A megtermékenyitett petéket fagyasszák le?
:?: :?:

Igen, de nevezzük nevén a gyereket :) Az embriókat fagyasszák le. Ha sok petesejtet sikerült leszívni, és megtermékenyíteni, akkor 5 napig tenyésztik őket. Ilyenkor az 5 nap végéig sajna a gyengébbket elveszítjük. Pl. Nekem anno 11 petesejtet sikerült leszívni, mind érett volt, és mindet sikerült is megtermékenyíteni ICSI vel. De az 5.nap végére már csak 5-en maradtak, ők a blasztociták. Kettőt frissiben visszakaptam, 3 at lefagyasztottak. Sajna előfordul, hogy nem ébrednek fel a fagyasztott álomból, szerencsére ez nálam nem fordult elő!!! 2 t felengedtek, fel is ébredtek, visszakaptam őket. Így még 1 maradt a frigóban.

Avarka!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Megnézem, hogy nekem miket ír fel a drnő, és lehet érdekelne a Cetrotide, majd jelentkezem ezügyben, okés?
Lukácsné!
Ez a tüszővédő ugye?? Hogy ne pukkanjanak szét idő előtt. Aszem te is ezt kaptad, nem? Megmondom őszintén ezt nem ismerem, mert én anno orgalutran t kaptam tüszővédőnek. Na az sem volt occsssó!! :shock:

Rodina!
Csupa jó hírek, de jó!!!!
Hajrá 5.inszem, ennek már sikerülnie kell, hiszen "szerencsére" egy csomó baj kiderült amit orvosoltok addig, és minden rendben lesz!!!!

Ja!
Reggelre ideértek a mensimanók!!!! Hétfőn megyek p.navizitre! Ha nincs cisztám, és már miért lenne, sosem volt, KEZDÜNK!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Na!

A másik topicból loptam.

Vicky Barbus kislánya:

Kép

heni77

Jó reggelt,
Rengeteget írtatok :D

Andrea,
Megagiga drukkok a mai vérvételhez.
Párodnak boldog szülinapot.

Navared,
Hugi gyógyuljon. Szegényke.

Muzsi,
Drukk drukk.
Marci fiam (ezidáig) a példa h nem örökölte a kukorékolást, ő inkább 9-10 között méltóztatok ébredezni, remélem marad ez a trend 8)
Köszönöm a kedves szavakat.

Zsu,
Drukk drukk.

Sajt,
Örülök h alakulsz, naná h leszívásig rendben leszel. De nagyon vigyázz Magadra.
Privit láttam, mindjárt intézkedem :D
Jaja valahogy megoldom a keddet, mondjuk nála már az is kiverte a biztosítékot h 9 év alatt nem lett gyerekünk, még jó hogy most a nagy kabát alatt nem látja h jön a 2nd generation, tutira nyakamat tekerné.

Heni köszönjük a híreket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky!

Hatalmas gratula Nektek.
Nagyon sok tejcsit kívánok!
Pici Barbus! Üdvözlünk !

kubuspace

Jó regg.

Avarka, előszedtem a papíromat, nekem E2 sima ciklus 4. napján 52,7 volt. A stimulációkor a 8. napon pedig 1492.
Amikor azt írod, hogy stimulációról szó sem lehet, ugye úgy akartad írni, hogy "egyelőre"?
Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid. Nem lehet, hogy egyszerűen másikfajta injekcióval kellene stimulálni? Jó nem tudom mit kokoskodok, ez biztos nem ilyen egyszerű, de akkor is azt mondom, hogy jó kezekben vagy, hidd el minden rendben lesz, csak először Tanár úr körbe akar járni mindent. Egyébként arra nem emlékszem, hogy mielőtt idejöttél előtte sem látszódtak a petefészkeid? Lányok, mitől van az, hogy valakinek nem látszódnak, vagy keresni kell UH-kor?

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt mindenkinek!!!!!
Heni nagyon köszönjük hogy közvetitessz. Gyönyörű mint egy állom ez a kispuncis.Vikinek Mielöbbi hazatérést,sok tejet és egészséget.

Henikém köszi a felvilágot remélem következő stimura nekem is lesz annyi hogy fagyasztani is lehessen. Mert most csak 1db lett én is nehezen vagyok stimulálható az endo miatt.
Akkor vörösmacskával eggyüt indultok.Nagyon szorítok nektek sikerülni is fog.
:D
pancsi76

Csajok! Sziasztok!

Heni:SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK VICKYNEK ÉS BARBIKÁNAK!SOK SOK TEJCSIKÉT !Gyönyörű kisbaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálam:esküszöm nem nézem a tüneteket még hova is nézném...de mint az első vagy második inszemnél is volt pont beülti után pár(2-3)napra rá olyan mensisen fájdogált a pocim,aztán kis időre rá elmúlt és mielött megjött volna megint éreztem és már tudtam nem sikerült az inszem.
NAH MOST IS UGYANEZ VAN!kivagyok!

Kép
sting1982

Sziasztok!

Olvasgattalak benneteket, csak nem volt időm írni. Meg annyit termeltek, hogy ezt nem is lehet győzni. :wink:

Vicky-nek óriási gratula :P Édes, gyönyörűséges pici manója van.

Kubu, írtam pü-t!

Avarka, 35 nem a világvége. Ne izgulj, minden rendben lesz! Szorítok, hogy jó eredményeket kapjál.

Sajti, te egy őrült csaj vagy, p.nagolyó, uff, én is nagyokat nevettem. Persze a szó jó értelmében mondom. :)

Rodina, drukk az 5. inszemhez. Jól hangzik, hogy rendbehoztak, biztosan sikerülni fog. :)

Inszemesek tudtok segíteni, mikor kell menni az első uh-ra? Hány órára? Mert nekem nem mondta a dokinő, és én meg elfelejtettem megkérdezni. Lehet, felhívom a BMC-t ma, de azért jó lenne, ha tudnátok segíteni.

Nekem még 1 hét 1. inszemig, nagy az izgalom, alig várom és lassan telik az idő. :( Ez nektek is így volt?
vayacon

Sting, én úgy tudom, a mensis fájdalom babát is jelenthet. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy meg fog jönni... Drukkolok, hogy így legyen!
vayacon

Sztyopané,
Köszönöm.
Nézem mindjárt a privit.

Sajt,
Kész vagyok most olvasom após-üveggolyó sztorit. Na a párod is megéri a pénzét :lol:

Avarka,
Jaj istenem, annyira szorítok h jó legyen az eredmény.

Rodina,
Örülök h minden rendben volt.

Heni,
Csak befutottak azok a manók :D

Vicky,
Gyönyörű a kis hercegnőd.

Sting,
Nyugi, drukk drukk dábölhipermega h minden okkés legyen.

kubuspace

Kubu:én is irtam neked privit bár nem ma!nekem t ebe vagy jelölve iwiw-en?nem tom :oops:
köszi a bíztatást de valahogy a lelkesedésem most már elillant!

Kép
sting1982

Heni:csak odaértek a hótól ezek a mensi manók :lol: :lol:

Zsu:visszajelöltelek :lol: :lol: drukk a beültire :lol: :lol: :lol:

vayacon:aranyos vagy de már mint irtam jártam így!nem hiszem hogy ennyivel a beülti után mensis jellegű nem is fájdalom nem is tudom mihez tudom hasonlítani de szerintem ez nem azt jelzi!de azért kedves vagy! :lol:
uhura mensi 2.3.napján ahogy kijön akkor kell menned!természetesen szerintem mindenki várja az alkalmat a kezdésnél mert hát nagyon szeretnénk azt a kisbabát,vagy babákat!ne izgulj,minden ok lesz :lol: én uhura mindig valahogy du mentem addigra lemegy a sor!

Kép
sting1982

Heni!
Nagyon jó lenne, ha elbizniszelhetnénk a gyogyót.. és még helyben is vagy.. :lol: ugye?

Vicky! Csoda szép kisbaba... egészséget és egészséget kívánok!

Vörösmacs! A stimulációm hetedik napján 163 volt az E2-m. Most a 12. napon is ugyanennyi ctimuláció nélkül. Nem tudom, hogy milyen mértékegységben mérik, így az előzőekben feltett táblázatból nem tudom megállapítani, hogy jó e vagy sem. Tanár úr azt mondta, hogy van valami, de vakon tapogatózik...

vayacon, kubuspace!
Köszi a szorítást. Biztire veszem, hogy minden rendben lesz, hiszen ha már a nőiességem végét járnám az FSH-m is magas lenne...

Ezerrel szedem a bogyóimat és megteszem, amit lehet!

Hugom felajánlotta, hogy ad petesejtet, ha ez az egyetlen megoldás....
avarka

Sziasztok!

Először is a legeslegeslegfontosabbat: Vicky.... GRATULA, gyönyörű a kis Barbi királykisasszony, nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!! :)

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat, túlvagyok a vv-n, jelentem: túléltem, az elmaradhatatlan műsor persze megint megvolt részemről.... (pofámról a bőr lesült újfent)... pedig úgy mentem oda, hogy na majd "most megmutatom".. :).. hát...jött össze. Bár ájulás legalább nemvolt.. és már ez is előrelépés...
Azt mondták eredmény 1 hét múlva, és a dokinak megküldik. Viszont a doki majd csak február 10-én lesz.. úgyhogy remélem előtte azért sikerült valahogy a leletekhez hozzájutni. Majd telefonálgatok ezügyben.

Most ennyi, majd még később jövök, csak kicsit még kóválygok..:)

Puszi Mindenkinek
andi
andrea-1

Helló!

Sting!!!!!!
Basszus ne csináld ezt mert kip..csázlak!!!! Tessék má' észhez térni!!!! Semmit nem érezhetsz még, sem a mensiből, sem a babából!!!!!!!
NYUGI BÉBI, SIKERÜLNI FOG, csak ne agyalj!!!!!
Mindig ezt csinálod, előtte tök lelkes vagy, mikor meg kéne elveszted az erődet!!!!! Tessék felemelni a fejed és előre!!!! Foglald le magad valamivel!!!! Találkozz barátokkal, vagy mit tudom én, de na agyalj!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Okés drágám???? Légyszi ne add má' fel!!!!!
Puszillak!!!

Avarka!
Jelentkezem, ha kell a cucc, majd lemegyek érte, és legalább ehetek egy túrós tatyót is a Norbisból :wink:

Kubu!
Olyan cuki a kisfiad, azt hittem megzabálom amikor láttam a képeket az iwiw en. Kiskócos!!( hol van a mamád? :) )

Vayacon!
Mensi 2-3.napján kell menni, hogy hány órára??? Amikor odaérsz!!! :)

Pancsi!
Elég oda 1 petesejt is, hogy jöhessen a kistesó :)
Persze jobb a több, mert akkor további kistesóra is marad :wink: :wink: :wink:

heni77

Andi!

Húgom is ilyen, tőlem vért vesznek, ő meg odakint elájul :)

Nem baj, megérte!!! Mert lassan, de biztosan meglesz az eredménye, ígérem!!! Jó? :wink:

heni77

Jajj még amit akartam.

Avarka!
Elbőgtem magam a húgod ajánlatán!!!! Csodálatos tesód lehet. Látod, ha esetleg mégis baj lenne, akkor sincs, mert van rá megoldás!!!!
De úgysem lesz gond, de talán nyugodtabb leszel kicsit, ha van "b" terv is :wink: :wink:

heni77

Heni, ez jó hír, akkor most lesz egy nyugodt hétvégéd 
Barbus picilány nagyon édes :) remélem a fotózkodás után jól betakargatták, nehogy megfázzon

Sting,ez pocsék érzés :cry: , de hátha most máshogy lesz... mikor tesztelsz?

vayacon, én most mindig olyan 9-10 körül mentem, de úgy láttam igazából mindegy, mert ahogy jövünk, szép sorban hív be dokinéni

Andi, ügyes vagy és tényleg ne izgasd magad a műsorért, hidd el, ez nem szokatlan nekik sem, mások is ájuldoznak
dorkabab

Gyönyörű a kiskirálylány!!! Gratulálok Vicky!!

Drukkok mennek minden akciósnak!!!

Én most már megint nem vagyok jól. Az a curva bölcsességfog!!! Nem aludtam az éjjel, annyira fáj!! Napközben nem annyira. de az a legrosszabb, hogy ilyenkor fáj a fejem és a fülem is!! :evil: :evil: Igaz, már egy éve szenvedek vele, de csak 3 hónapban 1szer fáj, és a szünetben mindig elfelejtem, hogy tán kéne menni szájsebészetre kiműttetni,vagy vmi hasonló. Ma az lesz, hogy megvárom hugit, hogy megjöjjön a suliból, aztán majd elkísér engem. Iratok fel vmi fájdalomcsillapítót. Mert ilyenkor nem tud velem semmit sem csinálni, mert még az ínyem is be van gyulladva. Jah, a jobb szemem csak félig bírom kinyitni, mert úgy bedagadt a pofám éjjel és még a jobb karom sem működik jól, bizsereg az egész vagy vmi hasonló. Én ebbe belehalok!!! :cry: :evil: Most is aludtam vagy 3 órát 20 részletben. Kész vagyok teljesen.... :cry:
dmimi

Henikém:te egy olyan kis drága egy csajszi vagy!és jól látod mindig tök lelkes vaok és mikor már picit nem stimmel valami kész vagyok lelkileg :cry:
de hidd el én már mielőtt (és ettől függetlenül) mikor megjön én 2héttel előtt én már érzem és nem hülyülök :!:
oké nem agyalok eddig sem tettem legalábbis most a 4.nél nem!befejezem csak előre nézek!de mindennap a gondolataim arra összpontosítom hogy most tuti sikerült!
puszika neked!

dmimi:te szegény!bölcsességfog az nem egyszerű történet!jobb hamar túlesni a kivésésén :!: :!: :!: :!:
lemegy a gyulladás irány a doki!!!!!! :wink:

Kép
sting1982

Először is: Vicky gratula, édes a kicsi Barbid, kis formáska! Majd kérünk még képeket!!!

Dmimi, te szegényke :cry:
Én is szenvedek néha a fogammal, azaz az ínyemmel, ott ahol a bülcsességfogam helye van. Sokáig azt hittem, h. az akar kibújni és elmentem panoráma röngtenre, ahol is kiderült, h. soha a büdös életben nem fog kinőni a bölcsességfogam egyik oldalon sem, ui. nincs gyökere, na meg túl sok helye sem. Azért fáj időről időre, mert leghátul a darabka íny nincs ránőve az utolsó fogamra mindkét oldalon és alá megy kaja (ez kivédhetetlen), ami ott elkezd bomlani, stb., aztán begyullad. Megoldásként felajánlotta a fogdoki, h. megnyitja azt a kis darab íny részt még jobban, h. magától ránőjjön a fogra. A jobbal kezdtük és annyira iszonyú volt, h. úgy döntöttem a másik fele úgy marad. Egy kb. 5 cm hosszú viszonylag vastag tűvel érzéstelenítette el (mikor megláttam, azt hittem csak viccel, vagy mi?), amitől majdnem összef...tam magam! Amikor következő alkalommal mentem, azt mondta, h. ez amúgy nem 100%-os megoldás... baromi kedves :( Végül is azóta a jobb felemmel nem volt gáz, a balnál kicsit éreztem. Neked tuti, h. az nő, mert azért ennyi idő alatt nem kellett volna már kibújnia??? Bár nem vagyok fogorvos...

Andrea, akkor ezen legalább túlvagy! Éééés holnap buli van!!! (Ugye nálatok? Férj szülinap, party...) :lol:

Avarka, tényleg nem feladni!!! Nehogy már klimaxos légy, ne idegelj, még nem lehetsz az!

Sting, tessék Heni nénire hallgatni, és vegyél példát Baberől (ez csak vicc volt :D )
Legyél olyan lelkes, mint előtte, az jobban állt :wink: !

Zsu, majd azért lökj egy hsz-t ha hazaértél!!! Drukkkkkkk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

bülcsességfog :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared! ez egy jó mondás ami neked is ki van irva

"Sosem tudhatod, mit hoz a holnap..."

és nem tudhatom....

Zsu:irj majd!

:lol: :lol:

Andikám:legalább ez a része megvan..

Kép
sting1982

Avarka ezelőtt milyenek voltak hormonszintjeid, vannak előző leletek? Én úgy emlékeszem te iszol pl. berry nektárt? Nem módosíthat? Nekem a foreveres Multi macátúl olyan magas lett a vérnyomásom, hogy gyógyszert kaptam, de nem akartam szedni és ahogy elfogyott a gyogyó érdekes módon vérnyomi visszaállt.

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs:
Sajnos minden leletem a BMC-ben van. Most kérni fogok másolatot az utolsó full vv-ről.
Tavaly márciusban még minden okés volt vv ügyileg és UH-n is.
A mostani FSH-m is 11 volt, szóval az sem olyan magas, hogy klimaxoljak :? Berry nectár mibe szólhat bele? Az csak erősít és serkenti a petefészek és nemi szervek működését?! Multi Macát nem szedtem soha, csak a párom szedi: 2x1 -et.

Egy másik topikban egy amerikában élő magyar lánynál csináltak kint amerikában ilyen AMH-t és neki az FSH-ja is 28 volt.. mégis túl van két lombikon és nem küldte el az orvosa. Az AMH értéke is 0,3.. ami igen alacson, szinte semmi.

Navared: Ez az amerikai lány 30 évesen már klimaxol

Találtam egy angol táblázatot az AMH értékekre:Interpretation AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml

Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml

Ugyan ezezn az oldalon a 3. napos FSH értékek a következők:

Day 3 FSH level FSH interpretation for DPC Immulite assay
Less than 9 Normal FSH level. Expect a good response to ovarian stimulation.
9 - 11 Fair. Response is between normal and somewhat reduced (response varies widely). Overall, a slightly reduced live birth rate.
11- 15 Reduced ovarian reserve. Expect a reduced response to stimulation and some reduction in embryo quality with IVF. Reduced live birth rates on the average. 15 - 20 Expect a more marked reduction in response to stimulation and usually a further reduction in embryo quality. Low live birth rates. Antral follicle count is an important variable.
Over 20 This is pretty much a "no go" level in our center. Very poor (or no) response to stimulation. "No go" levels should be individualized for the particular lab assay and IVF center.

Heni: vendégem lennél akár 3 túrósbatyúra is :lol:
avarka

Navared: Igen, túlvagyok.. és igen, holnap buli!!! :).. Hétfőn lesz még csak hivatalosan a szülinapja.. de szombaton tartjuk. Tegnap már megvolt nagyjából a bevásárlás... mára már csak pár dolog van..
Amire nagyon kíváncsi leszek, az az, hogy a barátnőm meglepetésként hívott egy jósnőt!!!.. Ez lesz az ő ajándéka!!! A férjem persze nem is sejti, kiváncsi leszek a fejére, mikor megjön a jósnő.. :)... Hogy ilyenek az eszébe jutnak a barátnőmnek, hát besz@rás.... :lol: :lol: :lol:
Gondolom előkerül a vizipipa is... borozás.. sajttál... zene..... Az egyik srác ígérte, hogy hoz héliumos lufit.. tudjátok az ilyen hülye hangot csinál ha beszívod és úgy beszélsz.. Szóval ökörködés, jóhangulat nagy eséllyel várható a köbön :))))) Na.. szóval kieresztem a gőzt... és ahogy Ellie mondta a Dallas egyetemisták által átszinkronizált verziójában.. "Sz..rok a farmra...".. :)))

Mimikém: sajna a fogad miatt!!! Nekem ha nagyon fáj valami, akár fog is, a Cataflám a nyerő.. persze erős gyogyó, de viszonylag gyorsan hat.. legalábbis a nagy fájfalmat leviszi.. de az okot persze nem szűnteti meg.

Sting Drága: Heni kip.. csázós irgum-burgumjához csatlakozva :)... tessék ++++-an gondolkodni!!!

Avarka: Én ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, de nagyon drukkolok Neked, hogy ezek ne így legyenek. 35 év az még olyan kevés.. és mint a korban előtted levő, magam is érintett lehetek e témában... még extrábban megy a drukk!! Bízom benne, hogy rendben leszel! :)
És igen, én is megkönnyeztem a B lehetőséged, a húgod, hogy ilyen rendes. Egyszer láttam egy dokumentum összeállítást, asszem a Spectrumon olyan nőkről, akik petesejt donornak jelentkeztek, hogy más nőkön így segítsenek. Nálam ez hogy ilyenben segít valaki, mndenképp a "hős" kategóriába tartozik. Az hogy másért ilyen "áldozatot" hozni! Arról volt ott szó, hogy a 2 nő ciklusát gyógyszeresen teljesen összehangolták, a donor nő kapta a hormoninjekciókat, leszívás, mint az itteni lombikosoknak.. és a mindezzel együttjáró fájdalom, hatások.. Le a kalappal azok előtt, akik ezt bevállalják másért!! Minden tiszteletem. Riszpekt.

andi
andrea-1

Andrea-1!
Jó pár évvel ezelőtt, amikor már a 3. sikertelen lombikon, 1 méhen kívüli terhességen volt túl a hugom én is megtettem volna neki bármit. Neki mindig sok petesejtje érett csak valahogy nem fogadta be a szervezete.. akkor az merült fel, hogy én szívesen kihordom a babájukat, hiszen nekem már van egy. Szerencsére a dolog megoldódott és van három gyönyörű 4 éves kislányuk!
Az egyik olyan pofira is mint én.. akár az enyém is lehetne :wink:
avarka

Megható, milyen jó testvérek vagytok! :)
Tiszta szívemből szorítok érted!!!
andrea-1

Sziasztok!

ZSU híreket hoztam!
Túl vannak a beültin,fagyiba sajnos már nem került 1 se! :cry:
Jól van,kicsit fájt,de nem vészes,fotó is lesz. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vayacon,
Válaszoltam.

Sting,
Tegnap bejelöltelek :D és Te is vissza.
Na ne már, ne mondj ilyeneket, csak pozitívan lécci.
Heninek tök igaza van.

Avarka,
Ez a beszéd, legyen minden rendben.
Hugid de aranyos.
És most h a végére értem Te is :D
Három 4 éves lányka :lol: :lol:

Andrea,
Ügyi vagy h túlélted a vv-t.

Heni,
Fiam nevében is köszönöm.

Dmimi,
Ajaj jobbulást Neked.

Navared,
Na a Te fogsztorid se semmi. Brrr.

kubuspace

Cukigabi,
köszönjük Zsu híreket.

Zsu nagyon várunk :D

kubuspace

Avarka, ez talán szentségtörésnek számít, de ha nagyon nem boldogulsz itt, esetleg párhuzamosan meg lehetne mutatni másik dokinak is a leleteidet, végül is veszíteni ne vesztetsz vele
Húgod előtt le a kalappal, nagyon rendes csaj lehet, hogy vállalja ezt érted

Andi, ez nagyon szuperul hangzik, állat jó lesz az a buli. Majd mesélj, jósnőre mi volt a reakció, na meg hogy mit mondott

Mimike, küldök gyógyulós puszikat fogadnak, aztán ha lement a gyulladás sipirc dokihoz. Szervezetednek sem tesz jót, ha van egy állandó gyulladós gócpont.

cukigabi, zsunak indul a szurkolás, reméljük fagyira nem is lesz már szüksége
dorkabab

Zsuuuuu, mesélj, milyen volt a beülti??!!

Andi, hogy ment a vérvétel?Aham, szal nem sikerült annyira keménynek lenned? :( A lényeg, hogy túl vagy rajta. Aztán akkor már csak ki kell tudni várni, hogy meglegyen az eredmény.

Rodina, jajj, de jó, hogy mindent rendben találtak!!! Az 5. sikerülni fog!!+++ A bromo és meforal nekem nem abrakom, szal nem tok segiiteni sajna.

Sajt@, meggyógyultál már? Te hol is tartasz most? Mostanában lesz már a punkció?

Avarka, nagggyon szoriitok, hogy sikerüljön megoldást találni!! Lehet butaság, de ösztradiolt nem lehet pótolni?
Én egy fürdőzéssel (uszoda, pezsgőfürdő, szauna…) tudok kikapcsolni, te is próbálj meg laziitani valahogy, ne idegeskedj annyit. Persze tudom, hogy k.rva nehéz..

Heni, igen, a Cetrotide a korai tüszőrepedés ellen van. Én is ezt szúrom most. Ó, most értem oda, hogy megjött a bládi!!Persze, hogy nem lesz ciszta!!Hétfőn indultok, zebratárs!!!!

ÓÓÓÓÓÓ, nagggyon édes a Barbus!!! Vicky, nagyon szépet hoztatok össze!!!!

Sting, na nehogy már most kilegyél, hisz még jópár nap hátra van!! Megy a drukk, és tessék pozitiivan állni a dolgokhoz!! ++++++ Tudod, hogy nem szabad ilyen jelekből kiindulni,hisz annyi példa és ellenpélda is volt már!drukkdrukkdrukk

Vayacon, neked idősürgetőt küldtem!

Dmimi, nekem a pálinkával való öblögetés szokott volt segiiteni. Aztán ha az sem vált be, akkor lenyeltem…Úgy már nagyon jó volt!:)

Huh, Navared, ez a fogas dolog iigy elképzelve is borrrrrrrrrrzasztó volt... :?

Én ma voltam uh-n, ez a 8. stimus napom. Az adagjaim továbbra is maradtak a régiek. Mnyh 7 mm-es, a legnagyobb tüszőm 14 mm, vannak 12-esek, meg 11,10,9,8 :) és itt nem folytatta a doki sem tovább. Nemtom, abból, hogy nem emelt az adagon, azt gondolnám, hogy nem rossz ez iigy, de sztetek nem kevés a 7 mm-es endo? Illetve megnőhetnek még a 8 mm-es tüszikék is? Hétfőn kell kontrollra mennem megint, azt mondta a doki, hogy valszeg szerdán punkció.
Tudja valaki, hogy érett pete mekkora tüszőnél lehetséges?

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi!

Ne aggódj, nőni fog még minden!!! Eszed a méhpempőt? Az nagyon jó a mhny vastagítására!!!mDe az is nőni fog még tuti, Akkor kezdj el aggódni, ha ET előtt is "csak" 7 mm lesz, jó?
:wink:

A 8 mm esek nem bizti, hogy addigra megnőnek, de a 14,12,11,10 esek tuti. Sok fehérje, rengeteg folyadék!!!!!!
Ne izgulj!!!!!

Írtam pü t.

Pussszzz

Zsu!
Én is nagyon várlak!!!!

heni77

Érett pete? Na azt nem tudom, de valószínű, hogy kb, legalábbis én úgy gondolom a 18-20 mm felettiekben lehet.
Aztán ki tudja, lehet a minőség fontosabb, mint a méret.
Tudod, nem a méret a lényeg :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
És persze azért kicsi, hogy ne fájjon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki

heni77

Helló lányok!

Csak egy gyors bekukkantás lesz most részemről, mert konferencián vagyok és nincs időm fórumozni...

Vicky: gratulálok én is, gyönyörű kislány!

Zsu: akkor hát teherbeestél! :D Gyere és mesélj, milyen volt!

Rodina: de jó, hogy minden oké volt a HSG-én! Én is bromót kaptam, és én is negyeddel kezdem majd. Még nem kezdtem el szedni, mert szerintem mi most kihagyjuk ezt a következő ciklust, amig kivizsgálják szívemet. Vagy elkezdjem szedni? Hm...

Csajok, inszemnél hány napig stimulálnak, és hanyadik napon van az inszemináció?

Sok puszi mindenkinek,

Lujzi

Kép
lujzici

Sziasztok,,

úhhh,mennyit tudtok írni...még el sem olvastam mindent...

Szóval, az antagonista protokollnak nem része a fogigátló :lol: :lol: :lol: adható,de NEM a része :!: :!: :!: én ma már szúrom is magam :wink: 2 merional, 150 Gonal...van már most magától 3-3 tüszőcském...26.-án újra u.h és február első hetében lesz a leszívás vmikor...A Dr.Nő tündér volt, meg is dicsért,hogy mind a 2 hormonom amit ilynekor néznek,sokkal jobb mint eddig volt...

Hencsikém: úgy készülj,hogy hétfőn lesz vv is, az kb 1,1 1/2 óra mire meg van az eredmény és csak utána tudja felírni a szurit a dokker...Ma reggel 7-re mentem és 1-ig voltam ott ,igaz közben elmentem egy temetésre,de ha maradok akkor is 30-40 perccel végzek hamarabb...

Vicky: Nagyon szép a Barbara kishercegnő :D Sok boldogságot Nektek :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Agyalka te még mindig a fogigátlónál tartasz? :o :lol: :lol: na nem írom le még egyszer

Maccs
vörösmacska

Angyalkám!

Kössz, hogy szóltál, így akkor jobb is, hogy hétfőn megyek, mert akkor szabadnapos vagyok.
Nem is emlékszem, hogy az indításnál is volt anno vv.. :shock: :shock: :shock: :shock:

Na f@sza odaveszett a szabadnap :evil:

Még a végén te is zebratársam leszel :) Muzsival együtt.

Más téma:

Húúú csajok mit tudtam meg!!!!!

Szerintem nem is meséltem, hogy karira szupertitkos ajándékot kaptam apától. Annyira titkos volt, hogy tényleg nem tudtam mi lesz az, pedig ő az a típus aki mindig elmondja előre a meglepit, én meg ezt úgy utálom, de most kibírta, hogy ne mondja el.
Szóval karikagyűrűt vett.
Nagyon örültem neki, de így 6 év után nem is tudom....szóval semmi nem változott köztünk egy ékszerrel, ha értitek mit akarok mondani.
Hozzá tartozik a sztorihoz, hogy sosem akartunk esküvőt ( szerintem még most sem, de ezek után ki tudja :) )csak felhúztuk a gyűrűt aztán szia.Nem hisszük, hogy egy papír ennél is boldogabbá tesz minket.

Na most meg elkotyogja, hogy febr 5-én ebből az alkalomból party t szervez :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: családdal meg a barátokkal!!!
Menten becarok. Mondjuk amúgy is akartunk egy kisebb mulatást, merthogy a szülinapja is lesz, na de eljegyzési buli?????
Annyira nem az én világom, süti, kaja, pohárköszöntő, meg ilyesmi.
Utálom az ilyen hivatalosabb ceremóniféléket!!!!
Ahogy ismerem anyóst már lehet papot is hívott!! :) :shock: :shock: :shock:

Annyit sikerült egyeztetnünk, hogy semmi szmoking meg talpig blúz, az a lényeg, hogy MI jólérezzük magunkat. Szóval mackós-tréninges bográcsbuli lesz!!!

Remélem max 1 hónap múlva én is megadom az ajándékot az alkalomra egy + teszttel
:wink: :wink:

heni77

[quote="vörösmacska"]A írta:vörösmacskagyalka te még mindig a fogigátlónál tartasz? :o :lol: :lol: na nem írom le még egyszer

Ja!
És te meddőnek érzed magad???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Heni, értelek ám!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

V.macska,Heni: Mi nem vitáztunk,csak Macsek és Én más-más cikket találtunk a antagonista protokollról...ezért írtam...én mérges lettem,hogy megint 1 hónap ki fog esni,mert 20 napig kell szedni azt a gyógyszert amitól nem eshetek teherbe...pedig eddig is az esélytelenek nyugalmával tengettem a napjaimat...nem kell hozzá még fogigátló is :D

Sőt valaki kérdete is ,hogy mi a differencia a protokollok között és ha jól emlékszem a begyűjtött infó alapján Macsek azt írta,hogy része a fogigátló...szerintem jobb jól tudni a dolgokat,mint téves infókat mondani...Na részemről dobtam a témát...

Andrea: nagy ügyes voltál,hogy nem ájultál el :D én általában elszoktam dobni magam :D

Sajt: p.gólyó :D :D :D Bakker a Pároddal jól kiegészítitek egymást :D Tuti nincs 1 unalmas percetek sem :D

Avarka: tök jó,hogy ilyen szuper tesók vagytok...Minden rendben lesz csak bízzál benne :!: :!: :!: Tesódnak a 4. lombik sikerült :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Heni ez csodálatos, gratulálok! Lehetett volna akár Valentin napon is...

Egyébként nekem, mint fogigátlós antagonista protkósnak :lol: :lol: nincs is semmiféle vérvétel kezdéskor, sőt már előre megkaptam a recepteket, nem is kellett bemenni, csak elkezdeni a bökést....
vörösmacska

Tráááálááááállllllááááálllááááá tráááláááálllllááááállllláááááá (gyk: ez a nászinduló dúdolása leírva) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúúú Heni, ez tök jó!!! Én nagyon bírom az ilyen dolgokat !! :)

Egyébként nagyon sokáig én sem akartam esküvőt.. aztán egyszer csak ez egyik napról a másikra megváltozott.. annyival hogy oké legyen esküvő.. 2 tanuval.. uccáról, farmerban... Ez viszont az uramnál kiverte a biztosítékot.. hogy ő úgy engem biztosan nem... ő nem erről álmodott, meg minden ilyen dumával jött...... Szóval nálunk lett szmoking, meg jelmezes felvonulás... Mondjuk én így utólag nem bántam meg.. a ruha a mai napig itt van a szekrényben.. Néha előveszem.. nosztalgiázok.. :)

A februári partyra a meghívottak tudják majd hogy mi lesz a rendezvény oka? Vagy nekik meglepetés lesz??

andi
andrea-1

Heni akár ZebraTársak is lehetnénk majd, de nekem majd csak akkor bizti ha Tanár úr azt mondja "beültetünk" , hétfőn-kedden-szerdán valamikor bemegyek megmutatni magam. Ha minden igaz holnap jön meg rendesen, legalább is úgy tűnik most.
vörösmacska

Andrea, ne szégyelld magad, hogy nem bírod a vv-t, erről nem tehetsz. Nekem egy volt barátom dobott hátast férfi létére vv-kor, mindig elájult. Egyszerűen lehet, hogy a szervezetetek nem bírja, ez van, card le. :wink:

Én a vv-től nem parázok, de azt el sem tudom képzelni, hogy fogok tudni magamnak majd injekciót adni. De azt hiszem, meg fogom tudni tanulni. :roll:

Avarka, tök jó hogy ilyen jó tesód van. Szerencsére nekem is van egy ilyen, az ikertesóm. :lol: AZt hiszem, ő is megtenné-e ezt értem. És még a külsővel sem lenne gondunk, mert ha rá hasonlít a baba, akkor rám is. :lol: :lol:

Irigylem húgodat a három kiscsajért ;) bár biztos nem lehet egyszerű velük, de gondolom imádja őket.

Mimi borzasztó lehet ez a fogfájás. Én kb fél évig szenvedtem egyszer egy fájós foggal, és nem jöttek rá, hogy mitől fáj! AZtán kiderült, hogy a fogorvos úgy tömött be korábban egy fogat, hogy a tömés hozzáért az ideghez. ÁÁÁÁÁÁ a mai napig emlegetem, hogy lehetett ilyen béna. Tényleg szabadulj meg tőle, az lesz a legjobb.

Zsunak drukkok! +++++++++++++++++++++

Muzsi, szorítok érted is! ++++++++++++++++++

Inszem szakértők nekem is lenne kérdésem. Volt valaki, akinek péntekre esett a mensije. Tényleg elég akkor hétfőn menni? És ha reggel jön meg, akkor is? Vagy inkább menjek be pénteken? Nekem pont esélyes a péntek, azért kérdem.
vayacon

Juhéjj laptető, elteszem a jövő héten kezdődő inszemre. :wink:
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?