Sziasztok!
Cscsi, én is drukkolok, hogy a lehetőségekhez képest jól teljen a kórházi tartózkodásotok!
Linácska, ne hari, de én olyan jót nevettem a kérdéseden!
Mint lányos anyuka, nem is igazán érzem át a dolog jelentőségét...
Találkoztatok végül
Bim-bammal?
Madaran, aranyos lehet Zsigi, ahogy lustálkodik és inkább kitekeredve marad, mint hogy átforduljon!
Ne aggódj, előbb-utóbb ő is belejön a forgolódásba!
Mimi, örülök, hogy Regi is jobban van!
A popsiemelgetést Betti is csinálta pár napig, de most pihenteti ezt a tudományát - most más a kedvence...
Dbea, de jó, hogy tettél fel képeket az usziról! Látszik, hogy Marci nem fél a víztől, de így elsőre nem is nagyon lelkesedett - legalábbis ezeken a képeken nem látszik.
De hogy milyen nagy Marci haja!!!
Nagyon édes!
Ádibaba, jobbulást a gyerkőcöknek! Úgy tűnik, most valami járvány lehet, mert már sok gyerekről hallottam, hogy beteg lett. (Csak itt a topikon is min. 3-an...)
Jimbone, kitartást ezekhez a napokhoz!
Rilla, jaj-jaj, szegény Krisi!
Nehéz lehet nektek, hogy nem tudtok rajta segíteni még így sem, hogy doki is látta!!! Nagyon furcsa, hogy így megoszlanak a vélemények erről a Sinlacról... De ez tulajdonképpen micsoda? Gyógyszer vagy tápszer, vagy mi??? Mert ha inkább gyógyszer, akkor nem is csoda, hogy nem ajánlott sokat adni belőle - de ha inkább tápszer, akkor miért ne lehetne a babácskák kedve szerint adni belőle? Bár lehet, hogy a dokinéni az anyatejes táplálás híve, azért mondta, hogy ne telítődjön el vele Krisi és folytassa csak a szopizást!
Betti tegnap lett féléves!
Ennek örömére elkezdtem neki almalevet adni.
Magával az almával nem volt baja, mert amikor a kanalat csak a szája előtt tartottam, nyújtotta ki a nyelvét, hogy belelógjon a lébe!
Viszont ha a kanalat beljebb toltam, az már nem tetszett neki, fintorgott!
Úgyhogy ma már inkább óvatosan beleöntöttem a szájába az almalevet, le is nyelte - csak a kanál ne érjen a nyelvéhez!
Úgy látszik, hiába adtam neki oda "barátkozásra" már pár napja a kanalat, még nem lettek jóban!
Viszont ez a jeles nap egyéb dolgokban is szokatlan volt - a szokásos napi D-vitaminon kívül kell kapnia mostanában C-vitamint is, meg a havonta aktuális K-vitamint is, így nem volt egyetlen zavartalan étkezése sem, mindegyik előtt ki kellett állnia a próbákat!
Képzeljétek el, egyik ismerősünk mesélte, hogy az ő kisfia 6 hónaposan már felállt!?
Nem is tudom elképzelni... Itt a topicban is még mindenki olyan messze van ettől, hogy lehet, hogy náluk mégis így volt? Jó, tudom, nem szabad összehasonlítgatni a babákat, de ez azért sokkal több, mint ami elvárható lenne, nem?
Erről jut eszembe: Betti új kedvence az, hogy hátonfekve felhúzza talpra a lábait, felemeli a törzsét, majd hátrarúgja magát. Így araszolgat hátrafelé, mint egy kis rák! (Amúgy is rák!
) Csak az a ciki, amikor ezt a pelenkázón mutatja be, szegénykémnek koppan rendesen a feje, ahogy a széléhez lökődik.
Meg a csörgőit olyan vehemenciával rázogatja, fel-le kalimpál velük, hogy már több púp is nőtt a homlokán, ahogy eltalálta magát!
Már volt egy ilyentől sírás is, szerencsére/sajnos pont nem voltam ott, a nagyszülők vigyáztak rá, ők mesélték.