Zsu- Egy nagy kalappal mara
...Babaragacsaimat utnak inditottam feled, remelem odaertek
++++++++
Ancsuka- Remelem nalad is megkapaszkodik a baboca, ugy 9 honapra es te lennel a pozi pelda elöttem
...Nagyon ügyin vegig csinaltad, gratula!!
Bettykem- Hat ennyire meg egyszer sem örültel szerintem pirinek
Szuper!!!Az a szemet ciszta meg takarodjon onnan, de rögtön
Gabi- Neked pirihozo drukkot küldök, mikor szorakozna az ember lanyaval, ha nem ilyenkor
++++++Remelem hetfön te is kezdhetsz!!
Suzy- Nagyon sajnalom pirit
...Sajnos csak közhelyek jutnak eszembe , igy azokat nem akarom leirni....DE ugy is tudod, hogy veled vagyunk
Ranita- Ezek nagyon jo hirek!!!!
Par nap es te is kezdesz!Jo takaritast, ma meg ram is var
...Csinalni nem szeretem, de amikor kesz az olyan jo erzes
Angyal- Kivanom, hogy jok legyenek az eredmenyeid es a kövi ciklusban kezdhess!!!
Az a ciszta elhuzhatna mar a busba
Ancsyka- Üdv.!!
Gyere a hirekkel, szoritok ertetetek!!!
Csajok, korsagom mar egesz türhetö, a torkom mar nem faj, csak az orrom van bedugulva, ejjel a masik szobaban aludtam, Csabi atzavart
...Azt nem is meseltem nektek, hogy nalunk is megoldodott egy csaladi " problema"
....Par szoban: Szoval Apu 2008.novembereben ugy döntött, hogy 35 ev hazassag utan lelep egy masik növel.....Gondolhatjatok, Anyu is, en is, tesoim is teljesen kivoltunk, nem ertettük, mert teljesen jol megvoltak Anyuval, szoval semmi jele nem volt a dolognak, tüzbe tettem volna a kezem Apuert, hogy nem, ö ilyet sosem csinalna......Hat megis....Aztan Anyu honapokig nagyon kivolt, nekem meg baromi szar volt, hogy nem voltam otthon....Probaltam igy, neten keresztül Anyuban tartani a lelket......Aztan minden honappal egyre jobb lett, de hat Anyu berendezkedett arra, hogy ö egyedül marad innentöl kezdve....Es kepzeljetek, hogy most jar valakivel
...Olyan, mint egy szerelmes tinedzser, annyira cuki
....Raadaul a pasit mi is ismerjük vagy 20 eve, egy fönyeremeny, megbizhato, okos, hazias....Szoval Anyukam most olyan boldog amilyennek nagyon regen nem lattam
...Ez annyira jo nekem is Csajok, nem is tudjatok elkepzelni.....Bennem egyebkent sokszor felmerült, hogy esetleg emiatt nem sikerült a baba eddig, mert lelkileg kivoltam es hat az nagyon befolyasolni tudja a dolgokat....Na de ennek vege Lanyok
....Az elet szep
Na huzok takaritani!!!
Pusszantas es drukk hegyek mindenkinek!!!+++++
Szeretettel:
Ancsa