Új privát üzeneted érkezett!

Ancsyka!
Ha esetleg ez nem sikerül,bár nagyon drukkolunk ,h ne így legyen,akkor szerintem Bettyből kiindulva köv.ciklusban mehetsz a fagyikért.
Betty is mehetett.

Kép
cukigabi
Budapest

Már megse lepődöm :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

ancsy, én nem értek a tesztekhez, soha nem úgy vettem melyik milyen érzékeny. sajnos nem tudok segíteni az tény szerintem, hogy elég hamar teszteltél, de ha pozitív lett akkor nagy baj nincs. A vérből pár óra múlva meg fogod tudni. Nagyon szorítok.

Gabi, laptető..... :D

Zsu, nagyon jó híreket hoztál és reméljük a 4. is sikeres lesz.
mennyit adnak vissza? 2-t?

puszi csajok, mindenkinek megy a drukk.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsyka
Én csak annyit írnék, hogy az elég furcsa, hogy a 25-ös teszttel pozitív, a 10-es teszttel meg nagatív :shock: ha már a 25-ös mutat halvány két csíkot, akkor a 10-es érzékenységűnek már egyértelmű pozinak kell lennie :!: sztem
Majd jön Betty nemsokára és biztosan segít Neked, Ő ebben nagyon profi :!: :wink:
A holnapi béta HCG lesz az egyértelmű és pontos eredmény!

Gabi
:lol: :lol: :lol: ez már a harmadik :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Drukkolok nagyon, hogy minden hormon eredményed jó legyen és lehessen kezdeni és nemsokára pozitívat tesztelni :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Gyancsi!
Jobbulást neked!Én is jó régen voltam már beteg,erre most a lombik előtt 1 héttel persze hogy megfáztam.

Betty!
:?:

Angyal!
Sajnálom,a cisztát,de mensivel elfog tűnni és az eredmények is biztos jók lesznek.
Akkor 2 hét múlva te is kezdesz?

Ranita!
1 hét?Az nagyon jó!Reméljük neked nem fog késni!!!

Zsu!
Ancsu jót kérdez,mennyit kapsz vissza?

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu,
ez szép eredmény :D .
Holnapra mennek a drukkok!!!
Mennyi decád van? Lehet, hogy majd érdekel, attól függ, hogy mikor jön meg :roll: .

Angyal,
akkor drukk, hogy eltűnjön az a fránya ciszta!

Ancsy,
én is érdekesnek találom, hogy a 25-ös tesztnél volt csík, a 10-nél pedig nem. Még ha fordítva lett volna..... Csinálj reggel is tesztet, de a vv lesz akkor a biztos. Mindenesetre a 2. csík nem jelenik meg csak úgy :roll: .

Suzy,
:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Én is igy vagyok vele, hogy kicsit fura...már alapból nem hittem az első tesztnek ezért csináltam ma reggel ismét egyet, ami ugyebár negativ lett :(
Szerintem valami hibája lehetett a tegnapi tesztnek ami pozitiv lett!
A ma reggeli szerint nincs már velem a baba :(
Na majd holnap.... :roll:
ancsyka

Bakker
megjött piri :D :D :lol:

Minyá jövök, visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Húú, még a színt is eltévesztettem :lol:
Ezt betudom az iszonyat fejfájásnak :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka
hogy vagy :?:
Köszi az ötlelet a teáról, most már nem lesz rá szükségem remélhetőleg :D

Zsu
holnapra drukkhegyek neked, szép eredményeket értél el++++++++
Ha esetleg a negyediket nem tudnák megtermékenyíteni, de ne így legyen, akkor mind a 3 megy vissza :?:

Gyancsi
gyógyulj meg, jobbulást neked :!:

Szuzy
már beszéltünk telón 8) , de itt is írom, franc essen piribe :evil:
Elmehetne már a pi...ba 9 hónapig :!:

Ancsyka üdv. itt 8)
Ha szerdán volt beülti, akkor ma vagy ET+8. Hány naposak voltak az embrik :?: Mennyit kaptál vissza :?:
A tesztekről: a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelődni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletből kimutatható lesz. Ezért az is fontos, hány naposak voltak az embrik.
Clearblue mutatja ki leghamarabb a HCG-t a vizeletből-én legalábbis mindenhol ezt olvastam.
Ha tesztelsz, mindig egy fajtával csináld, mert ha egyik nap egyik fajtát, másik nap másikat csinálsz, lehet eltérés, mert minden teszt más. Hiába más az érzékenységük.
Nagyon szorítok, hát kíváncsi leszek az eredményre :!:
A fagyis beülti mehet a kövi ciklusban mindjárt, csak a stimuk között kell 3 hónap szünet.

Gabi
drukk, hogy megjöjjön még az éjjl, vagy legkésőbb holnap :!:

Ranita
te is egy hét, és kezdesz :D
Csajok, babaeső elkezdődik :!: :lol:

Angyli
nagyon drukkolok neked is, hogy jók legyenek az eredmények, és kezdesd a shortot 8)

betty615

Betty!
Kép De jó neked!
Reméljük ürül a ciszta is!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
én is nagyon remélem :!:
De sztem igen, mert a mai napig úgy szurkált az oldalam, mint pé-kor szokott, de mostanra nem érzek semmit :!:
Úgyhogy ciszta meghalódott Kép .....reméljük legalábbis :!:

betty615

Betty!

Az embriók 5 naposak voltak, blasto állapotban és 2 db lett beültetve.
Hát nem tudom, valahogy nincs sok bizodalmam a pozitiv kimenetelű dologban, mert tünetmentesen csináltam végig ezt a 8 napot, semmi, de abszolút semmi gyanús jel :(
De az is tuti, hogy soha többé nem tesztelek, ez csak egy plusz feszültség ...
Tudom, hogy optimistának kellene lennem, de a reggeli teszt után már nem megy, kicsit már felkészitettem a férjemet is, hogy ne nagyon várjon holnap jó hireket :(
ancsyka

Betty
A másik szín nekem sokkal jobb, mert élesebben látom... :lol: :lol: :lol:

Ancsyka
Drukkolok, hogy kimutatható legyen a hcg és babás legyél+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én holnap nem nagyon leszek, úgyhogy már most küldöm a szívből jövő drukkjaimat kedves topik társaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

3-man is egyszerre írtunk :shock: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Neked is meg fog jönni reggelre, mert előcsaljuk a szemétjét... :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Erős a gyanúm,h ebből csak jövő héten lesz valami :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
akkor legyen ez a szín a kedvedért :lol: 8)
Fura, hogy 3-an is egyszerre írtunk :o

Ancsyka
bármilyen hihetetlenül hangzik, még nem szabad feladnod :!:
A v.v. után okosabb leszel, arra pedig már csak pár órát (nem is napokat ) kell várnod.
Elhiszem, hogy feszült vagy, de tüneteket se keress, és ne bizonytalanítson el egy negatív teszt.
Az érzésekről: Én az elsőnél szentül meg voltam győződve 100%-ban, hogy sikerült, pedig nem éreztem végig semmit :!: Hát nem így lett sajnos, de az utsó pillanatig reménykedtem, végül piri vetett véget reményeimnek. Viszont volt halvány pozi tesztem-nem is egy, úgyhogy tuti elkezdődött valami.
A másodiknál végig éreztem tüneteket, de látod, ez sem sikerült.
Pluszban még egy szép kis 3 cm-es cisztát is kaptam ajándékba :twisted:
Most jön majd a harmadik, hát most már nem is tudom, mit higgyek, de nem adom fel akkor sem :!:
A tesztelésről: Én a 3 év alatt rengeteget teszteltem, és mind negatív volt...egy értelmes pozi tesztet nem csináltam még. És valahogy ezt szoktam meg......ez hülyén hangzik, de így van. Most már meg sem lepődök, mikor nega lesz egy teszt, majd akkor ájulok el sztem, ha egyszer egy pozit látok :lol: :lol:
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha nem vagy rá felkészülve, hogy esetleg negát tesztelsz, akkor inkább ne idegesítsd magad a teszteléssel. Sok olyan embert ismerek, aki ilyenkor, mikor meglátja maga előtt a nega tesztet, kiborul...
Hát én azt mondom, ezt is valahogy meg kell szokni....és bízni kell....és ha egyszer mégis más lesz a teszten, mint ami addig hosszú időn keresztül, akkor el kell fehéredni, meg kell lepődni....és örülni, örülni, örülni :!: :!:

betty615

Gabi
Hát ezt Te érzed a legjobban, hogy mi várható azt hiszem, Én csak drukkolni tudok, de azt nagyon teszem :!: :wink: úgyhogy...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzykjúúúúú :lol:
Má megen egyszerre :lol:

betty615

Köszi mindent Betty és nektek is csajok a drukkot :)
Holnap megirom, jók legyetek :P
ancsyka

Betty
köszi :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Hát ez van :D

Ancsyka
Nagyon várjuk a jó híredet és drukk egész éjjel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor mész :?:
Én nem leszek holnap gépközelben csak 11-ig, de remélem, h valaki megírja sms-ben :!: :?: :wink: előre is köszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
ha jövök gépre, én szívesen megírom :wink:

Ancsyka
kezem-lábam csuriban érted, várunk a hírekkel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és tudod.....addig is nyugi :wink:

betty615

Betty
ok, várom :!:

Ancsyka
próbálj meg megnyugodni, tudom könnyű ezt mondani...Én sem tudok ilyenkor nyugodtan aludni :roll: :oops:

Jó éccakát Mindenkinek :!: megyek alukálni, holnap még dolgoznom kell :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

betty615

Sziasztok

Azt elfelejtettem, hogy 2kis édest kapok vissza, legalábbis ezt mondta, ma a Kanyó drnő (a biológus).

Most nem olvasok vissza, megyek pihenni!

Nem tudom, hogy holnap hogy leszek, de Gabival üzenek mindenképp!

Na pusssz

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Zsu
várjuk az üzeneted :!:
drukkhegység neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

betty615

Szép napot mindenkinek!

Zsu!
Ezerrel megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

Mi nem mentünk,mivel piri még nincs itt.Remélem hétvégén jön.

Itt nálunk lassan térdig érő hó van :?

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu,
drukk, drukk, drukk...... :D

Ancsy,
neked is, gyere majd a hírekkel. De nem túl korai még ez a vv is :roll: ?

Betty,
Kép

Gabi,
miért is ne pont ilyenkor szúrna ki veled :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Megyek Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
neked aztán kijutott mára :lol: :lol:

betty615

Jo reggelt Lanyok!!

Megyek az olvaso szakkörbe :D

KépKép
gyancsi

Zsu- Egy nagy kalappal mara :D ...Babaragacsaimat utnak inditottam feled, remelem odaertek :lol: ++++++++

Ancsuka- Remelem nalad is megkapaszkodik a baboca, ugy 9 honapra es te lennel a pozi pelda elöttem :wink: ...Nagyon ügyin vegig csinaltad, gratula!!

Bettykem- Hat ennyire meg egyszer sem örültel szerintem pirinek :D Szuper!!!Az a szemet ciszta meg takarodjon onnan, de rögtön :evil: :D

Gabi- Neked pirihozo drukkot küldök, mikor szorakozna az ember lanyaval, ha nem ilyenkor :roll: ++++++Remelem hetfön te is kezdhetsz!!

Suzy- Nagyon sajnalom pirit :roll: ...Sajnos csak közhelyek jutnak eszembe , igy azokat nem akarom leirni....DE ugy is tudod, hogy veled vagyunk :wink:

Ranita- Ezek nagyon jo hirek!!!! :lol: Par nap es te is kezdesz!Jo takaritast, ma meg ram is var :roll: ...Csinalni nem szeretem, de amikor kesz az olyan jo erzes :wink:

Angyal- Kivanom, hogy jok legyenek az eredmenyeid es a kövi ciklusban kezdhess!!! :wink: Az a ciszta elhuzhatna mar a busba :roll:

Ancsyka- Üdv.!! :wink: Gyere a hirekkel, szoritok ertetetek!!!

Csajok, korsagom mar egesz türhetö, a torkom mar nem faj, csak az orrom van bedugulva, ejjel a masik szobaban aludtam, Csabi atzavart :D ...Azt nem is meseltem nektek, hogy nalunk is megoldodott egy csaladi " problema" :D ....Par szoban: Szoval Apu 2008.novembereben ugy döntött, hogy 35 ev hazassag utan lelep egy masik növel.....Gondolhatjatok, Anyu is, en is, tesoim is teljesen kivoltunk, nem ertettük, mert teljesen jol megvoltak Anyuval, szoval semmi jele nem volt a dolognak, tüzbe tettem volna a kezem Apuert, hogy nem, ö ilyet sosem csinalna......Hat megis....Aztan Anyu honapokig nagyon kivolt, nekem meg baromi szar volt, hogy nem voltam otthon....Probaltam igy, neten keresztül Anyuban tartani a lelket......Aztan minden honappal egyre jobb lett, de hat Anyu berendezkedett arra, hogy ö egyedül marad innentöl kezdve....Es kepzeljetek, hogy most jar valakivel :D ...Olyan, mint egy szerelmes tinedzser, annyira cuki :lol: ....Raadaul a pasit mi is ismerjük vagy 20 eve, egy fönyeremeny, megbizhato, okos, hazias....Szoval Anyukam most olyan boldog amilyennek nagyon regen nem lattam :D ...Ez annyira jo nekem is Csajok, nem is tudjatok elkepzelni.....Bennem egyebkent sokszor felmerült, hogy esetleg emiatt nem sikerült a baba eddig, mert lelkileg kivoltam es hat az nagyon befolyasolni tudja a dolgokat....Na de ennek vege Lanyok :D ....Az elet szep :lol:

Na huzok takaritani!!!

Pusszantas es drukk hegyek mindenkinek!!!+++++

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Most egy kis időm van jövök, de délután egyáltalán nem leszek :!:

Gabi
A pics...ba, reméljük a hétvégén megy piri hozzád, mert Én nagyon küldöm :!: :wink:

Nekem most nagyon erős vérzésem van, mára annyira elöntött... :evil:

Ancsi
Örülök, hogy jobban vagy :!: :wink:
Mi a férjemmel mindketten nagyon horkolunk, állandóan be van dugulva az orrunk, mert orrsövény ferdülésünk van és hát el lehet képzelni, főleg nyáron, amikor nyitva az ablak ... :lol:

Ez egy óriási öröm szerintem egy gyerek számára, ha az anyukája újra boldog tud lenni és mennyire fájhat , mekkorát csalódhat az édesapjában :shock:
Nekem az apukám meghalt 18 éves koromban-alkoholizmus miatt-és mi a nővéremmel annyira örültünk/örülünk, hogy a drága anyukánk nincs egyedül, mert van egy élettársa, aki egy nagyon, kedves, dolgos jó ember, akinek nem volt családja, pedig annyira tud szeretni :!: már 11 éve együtt vannak és ez nekünk annyira sokat jelent, hogy az anyukánk nagyon jól van és túl van az elmúlt rossz dolgokon :!: :wink:

Ranita
Jól belefogtál a melóba, hogy haladsz :?: :wink:

Betty
Várom majd a sms-t :!:
Telóztál a klinikára :?:

Mindenkinek nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jajj csajok valamit elfelejtettem....Akinek mar volt HSG-je....Az normalis, hogy meg mindig barnazgatok/verezgetek?? :shock: :roll:

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Én egyáltalán nem véreztem,de szerintem nekem nagyon nagy szerencsém volt,mert nem is fájt.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy- Egyszerre irtunk :D ...Nagyon örülök, hogy Anyukad is jol van, talpra allt es ujra boldog, nektek sem lehetett egyszerü :shock: ....De mar tul vagyunk rajta, ez annyira jo erzes, nem??? :D Remelem most mar minden igy marad :wink:

Na huzok takizni :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita!
Én már végeztem is ezekkel a dolgokkal+ágyat is húztam :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi akkor te tenyleg szerencses vagy :wink: Irigy-Irigy :D

KépKép
gyancsi

Gabi
Te nagyon kis ügyi vagy :lol: még mindig semmi :?: :?: :?:

Ancsi
Én úgy tudom, hogy egy hétig normális utána a barnázás :!: :?:
Valóban, nagyon jó érzés :!: reméljük, hogy most már minden rendben lesz és így marad, mert most jóóóóóóóóóóóóóó :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még délután Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Még semmi,2 csepp barni!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,
jól haladok Kép , bár a portörlést elnapoltam. Azt úúúúgy utálom.
Jöttem kukkolni van e valami hír a lányokról, de látom semmi.

Gyancsi,
nagyon jó hír ez anyukádról, örülök én is veled :D . Az biztos, hogy nem lehet annál rosszabb érzés, mintha azt látjuk, hogy a szüleink nem boldogok, nincs társuk. Biztos, hogy kihat a mi életünkre is.Az én szüleim szerencsére együtt vannak :roll: :D .

De én különben már semmi ilyenen nem lepődök meg. Nálunk most ez a divat. Mindenki csal mindenkit. Apával mostanában csak kapkodjuk a fejünket, hogy mik vannak :shock: . Olyanokról derül ki, akiről soha nem gondoltam volna........

Kép

Kép
ranita1979

Én szülem 6 éves koromban elváltak,azóta 1-szer láttam apámat.
De nem hiányzik.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
de jóóó neked :D . Megyek teregetni.

Most biztos kérditek mit csinál ez egész héten, hogy most ennyi a dolga :D . De nem hiszitek el, én minden nap tudnék porszívózni, mosni, vasalni, főzni..... Mindig annyi minden összejön....Pedig nem is nagy a lakás :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Ezzel Én is így vagyok :!: :wink:

Gabi
Hát akkor dolgozz még egy kicsit és hátha megjön :!:

További szép napot, jó munkát csajszik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes napot, szép hétvégét kivánok lányok :!:

Suzy:!:

Köszi a drukkot!
Remélem, hogy jobban érzed Magad, bizom a jövő hónapi sikeredben :!:
A következő hónapra+++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Remélem jók lesznek az eredmények, most főleg az ösztrogénen van a hangsuly, ha nem magas és jó lesz az értéke már aznap kezdünk, ahogy megyünk a Kaáliba.
Ez vagy szerda, csütörtök lehet, ahogy megjön.

Remélem, hogy piri mostanra már megjött és tudsz kezdeni legkésőbb hétfőn :!:
Szoritok+++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Várjuk a jó hireket :!:
Megy a drukk++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Remélem a legjobbakat a fránya cisztával kapcsolatban :!:
Örülök, hogy jobban vagy már :D

Ez elszomoritó, hogy 35 évet csak igy eldobott apukád :(
Viszont nagyon erős az anyukád, sikerült tullépnie rajta egy normális társsal, aki ráadásul még házias is.
Édesanyád is megérdemli a boldogságot
:wink:
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Köszi remélem eltünik a francba most már az a szemét ciszta :!:
Egy hét gyorsan elrohan és már kezdel is, nagyon örülök neki :D
++++++++++++++++++++++

Ancsyka :!:

Várd meg a vérvétel eredményét, ilyen hamar ne mondj le arról, hogy sikerült :!:
Lehet, hogy csak a reggeli teszt volt hibás :!:
Drukkolok++++++++++++++++++

Betty :!:

Végre, hogy már odaért piri Hozzád, remélem, hogy a ciszta is távozik vele együtt és jöhet a következő sikeres program :!:
Drukk++++++++++++++++++++++++

Ancsuka :?:

Melinda :?:

Bri :?:

Kamilla :?:

lucuzs :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Hát hazaértem....életemben először most hallottam, hogy terhes vagyok..... DE, azt is, hogy csekély az esélyem, hogy meg is marad!
Megvolt a vérvétel, halál biztosan üllttem ott, hogy úgysincs semmi, mert nem érzem legbelül...erre tessék!
A dokim közölte, hogy terhes vagyok, de sajnos a Hcg szintem a szokásos 70 körüli helyett csak 10!!!!!
Szerintem ebből, mindenki tudja, hogy ez mit jelent?! Ma még terhes vagyok , aztán....
Most az orvos azt mondta, miután kitért az egyenes válaszadás elől., hogy ez a felszivódás-e, azt mondta, hogy látott ő már csodát, úgyhogy csütörtökön ismét vérvétel...persze, ha közben megjön, akkor egyértelmű
Csajok, annyira bánom, hogy igy álltam hozzá,nem hittem benne és most tessék, ez ezerszer rosszabb igy mintha egyáltalán nem is lett volna bennem semmi :( :( :( :( :(
ancsyka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?