Új privát üzeneted érkezett!

Életjel: Hétfő du. megyünk az Odú pszichológusához, egyenlőre csak mi szülők.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Eszter, eddig nem akartam erről írni, nehogy emiatt megint vitát robbantsak ki, de akkor mégis leírom... :oops:
A homeopátiáról van szó. Sokfélét próbáltunk mi is, én is és Lalinak is adtam ilyesmiket, de nekünk soha semelyik sem használt. :shock:
Terhesség alatt szépen begyűjtöttem a szülés előttre/alattra való cuccokat, 3 helyen álltam sorba nagy pocakkal, mire mindent beszereztem, amit a szülésznő javasolt. Elkezdtem szedni a 37. hét után és pár nap alatt csupa pöttyös lettem tőle. Akkor konzultáció után abbahagytam a szedését, a szülésre már be sem vittem a bogyókat. Azóta is itt porosodnak felbontatlanul a szekrényben...
Stodalt, Sinupretet sokszor szedtem, főleg a szoptatás alatt, sokszor voltam benne köhögős betegségekben. Semmi de semmi hatásuk nem volt... Megittam egy üveg Stodalt és utána mentem feliratni normális gyógyszert, ami hatott is...
Másnak biztosan bejönnek ezek és lehet érte követ dobálni, de én jobban bízok a rendes gyógyszerben - hiába van káros mellékhatása pl az AB-nak, ha az gyógyít meg, a homeós meg nem... :roll:
A vitaminok persze mások, az oké, de ezek a homeósok szerintem max csak kiegészítő terápiára alkalmasak más gyógyszerek mellé.
De mondom, ez csak saját tapasztalat, nekünk nem váltak be...
Kíváncsi vagyok, mi lenne a témáról mondjuk Haragosi véleménye, vagy Timié. :wink:

Anett, igen hétfőn már bölcsizünk! :wink: Örülök, hogy Málna nem sírt, majdcsak megszokja a reggeli elválást is...
Azon agyaltam, hogy biztosan lesz farsang a bölcsiben, de egy ekkora gyereket hogy lehet beöltöztetni? Egyáltalán muszáj beöltözni? Lali nem hinném, hogy megtűrne magán bármilyen jelmezt... :roll: Az új ruháknak is hosszas szoktatás kell, mire hajlandó ellenkezés nélkül felvenni őket...

Eszter, majd tavasszal varratok, mert lábra akarok, bokára. Hogy pontosan mit, még csak most kezd körvonalazódni, egyelőre csak a fejemben van meg, majd megpróbálom lerajzoltatni a sráccal.
Sajnálom a rosszemlékű szülinapot, de jó, hogy Dávid nem vett észre semmit belőle. :) Isten éltesse! A havas játékért irigykedek, Lali utálja a havat, ordít, ha hóesésben ki merem vinni. :shock: Ha meg vizes lesz a ruhája, akkor meg aztán világ vége van. Igazi városi kölök. :lol: :roll:

Zitus, oké. :) Jobbulást Botinak!

Monka, boldog hófordulót nektek! :D

Megyek, szalad a lakás, reggel ablakszerelő volt nálunk, a 2 éves panelprogramunk hozta a jó magyar színvonalat, az összes ablakunkon végigrepedezett a szilikon tömítés és süvített be a hideg. :twisted: Most takaríthatok, függönyt mosok, ha már úgyis le kellett szedni őket... :roll: :twisted: :evil:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Eszti: Boldog szülinapot Dávidnak! Képek?

Szilcsi, Zituska: Jobbulást a fiúknak!

Szilcsi: Ez az ablak dolog gáz :( Nekünk is süvít be a szél meg a hideg, de nekünk még régi ablakaink vannak, majd tavasszal lesz a panelprogramos felújítás, abban bíztam, hogy akkor már jobb lesz...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Szeretettel köszöntjük az ÁGNESEKET!!!!!!

Boldog születésnapot kívánunk Dávidnak, Dénesnek, Noéminek!!!

Melinda!
Én sokat beszélgettem az ODU pszihólógusával (Évi) és szimpatikus, kedves volt.
kívánom, h hamar rendeződjenek a dolgok és kicsi lányod meggyógyuljon!!! (szombaton voltunk felétek, integettem!!! :wink: :D )

Enikő!
Én nem tudtam milyen borzalmakat kellett megélned Vius születésekor. Drukkolok, h mindenki megkapja amit megérdemel!!!
A vásárhelyi intézménynek mi a neve????

Rólunk annyit, h végre Ábel halad a beszéddel. (olvastam egy cikket, h a beszéd is egy tanulási folyamat akár a járás, szobatisztaság és mindenki máskor lesz érett rá. A gyerekek (főleg fiúk) 4% a nem beszél háromévesen. Valahogy megnyugodtam, na azóta dumál. :D Zömében én értem csak, de napról-napra tisztább a kiejtése. Kell a segítség, de haladunk. Visszamentünk az ODU s fejlesztőnkhöz, igaz még a papirok intézése folyik.

Konsti jól van, igaz amióta megkapta a 15 hós oltást keveset eszik... :o :shock:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Hefe! Boldog szülinapot Dávidnak! :):) Sajnálom az elrontott szülinapot! :( Mi volt a szuper ajándék?

A.T. Zita! De igen, én is úgy tudom! Én vele maximálisan meg vagyok elégedve, csak neki és a szülésznőmnek köszönhetem, hogy rendesen szülhettem, ő tartotta a hátát és képviselte az érdekeimet a vezetőséggel szemben! :)
A rossz tapasztalatokat a klinikáról az 1 hét alatt szereztem, amit a terhes pathológián töltöttem, és az éjszakai ügyeleten!
Ő egyébként mindig nagyon alapos volt, az egyetlen beteg voltam az egy hét alatt, akihez naponta bejött a dokija és megvizsgálta... És már az is előfordult, hogy felhívott itthon és érdeklődött hogy vagyok, mert aggódott a kiújuló torzió miatt! :)

Zsuzsu! Gratula Ábinak! :) Nemsokára eljön az idő, hogy be sem áll majd a szája! :)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Klzsuzsi!
Csak azért kérdeztem, mert Enikő is Emőkénél szülte a Violát, és hát tudjuk mi lett a vége. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Ilcsi :)
Botiék is farsangoztak már a bölcsiben is, de nem volt kötelező beöltöztetni a kicsiket! Volt olyan gyerkőc, aki - ahogy Te is írtad Laliról - nem viselte el magán a jelmezt, meg nem értette, mi ez a hajcihő. De Boti pl. tökre élvezte, sütőtök jelmeze volt, nagyon cuki volt benne! :lol: Táncoltak, buliztak, volt süti, meg üdítő. :D
Tavaly az oviban is volt farsang, de az óvónők direkt kérték, hogy ha nem ragaszkodik a gyerek a beöltözéshez, inkább csak álarc legyen. Botinak egy katicás sapija, és álarca volt.

...
Hát kicsit izgulva, és reménykedve, hogy nem jön közbe semmi, és minden simán fog menni, elárulom Nektek, hogy márciustól újra a régi, és nagyon szeretett szakmámban fogok dolgozni, kozmetikusként!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!
Lesz farsang én megkérdeztem,de nem kell beöltözni csak aki akar, de azt mondták,hogy nem tűrik még a kicsik a beöltöztetést! Én akartam a Tescoban katicás jelmezt venni,nagyon édes, és elfogyott :cry: Málna katica mániás. Maszkot tuti nem viselne el,de ez nagyon édes volt, szárnyakkal meg kicsi szarvacskákkal pöttyös ruci! Így mi nem öltözünk be, gondozónők be fognak!

DÁVIDNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Képeket kérünk!

Zsuzsi!Gratula Ábelnek,be fog indulni,akkor meg azt várod, hogy néha csendben legyen, Málna örökké énekel meg mondókázik, de üvöltve, már alig várom este, hogy aludjon :D

Zitus!
Örülök,hogy olyan munkád lesz amit szeretsz, az sokat jelent!
Ha nem lenne egy tündér és szuper kozmetikusom, hozzád mennék. Hol fogsz dolgozni ha nem titok még?És milyen termékekkel?

Én hulla vagyok ,még 3 vizsgám lesz jövő héten és kész,ha sikerül ha nem, mert már uv hét lesz!
Szilcsi nekem megvan minden????
20140113113746

Sziasztok!

Klzsuzsi, és maga a zsúr mit takar? Mit adnak?

Monka, hát lehet, hogy "szabálytalan" volt, de legalább ízlett Lillának a barack. Mert ha nem jönne be neki, a cumisüvegből sem itta volna ki! Én már leírtam a múltkor, hogy Peti is nagyon sokáig csak úgy evett pluszt, hogy összeráztam neki a tápszerrel, tehát nem az új ízekkel volt problémája, hanem a kanalazás nem tetszett neki. De később abba is belejött, így nem nagyon érdekelt, hogy csúnyán nézett rám a védőnénink, amikor elmondtam neki, hogy mi a helyzet. :)

Hefe, nem belevau, de ha látod, hogy Doró terhelésre jobban köhög, nem ártana megnézetni egy pulmonológussal. Mi anno magánilag vittük el Petit, mert itt is hosszú a várakozási idő, de legalább megnyugodtunk. Lekopp tavaly nov. óta nem volt Petinek rohama.
Nekünk az óvodában eddig nem is volt szülői...

Szilcsi, na érdekes, mert pl. a Stodal és a Hedelix nálunk nagyon bevált. Van még itthon lázcsillapító és hányáscsillapító golyócska is, ha kellett, adtam, és nálunk az is hatott. Lehet, hogy ez gyerek (felnőtt) függvénye?
Viszont van egy homeós orrcsepp, amit még terhesen adtak a gyógyszertárban, hogy ne a Vibrocilt használjam, na aztán mentem inkább a Vibrocilért azzal, hogy nem nekem lesz, mert az legalább kitisztította a nózimat.
Hó: Peti imádja, a legutóbb, mikor nagy hó volt, én levittem őt, a bnőm meg lehozta a lányát, és olyan jót játszottak, csináltak angyalkát, stb.

Zsuzsu, köszi!
Nagyon ügyes Ábel, és tényleg, hamarosan majd csak lesel, hogy miket fog mondani!

Ági és
KépKép
exdeus

A.T. Zita! Gondoltam, hogy azért kérdezed, azért is írtam! De ahogy olvastam, Enikőnek az osztályos orvosokkal is sok problémája volt, sajnos... :( (Mellesleg egy kedves ismerősöm terhes, és dokit akart cserélni. Rákérdezett egy orvos ismerősénél egy-két nődokira, ő azt mondta, nyugodt szívvel tudja ajánlani mindet, majd hozzátette, hogy majd minden ismertebb nőgyógyász ellen folyik valamilyen eljárás, mert oltári sok betegük van és nyilván gondos (( vagy kevésbé gondos)) ellátás mellett is hibáznak, ők sem mindenhatóak. A sztori ennyi, másodkézből hallottam, megerősíteni nem tudom, neveket nem is kérdeztem meg. Szóval én nem cserélném le az enyémet, mert Enikőn kívül még legalább 5 ismerősöm szült nála, mind meg volt vele elégedve, én is, pedig egyik szülésem se volt egyszerű, egy petefészektorzióval komplikált császár és egy császár utáni hüvelyi szülés.)
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Anett, ma láttam a Cora katalógusban katicás jelmezt. :wink:
Lali akkor szerintem nem fog beöltözni, én varrni nem tudok, venni meg nem fogok azért, hogy aztán hisztizzen, hogy le akarja venni. Majd jövőre...
Vizsgák: elvileg a szóbeliken túl vagyok, életem legjobb átlaga lett most, 12 ötös, 2 négyes, de még két dolgozattal adós vagyok. Februártól már gyakorló tanítok, attól kicsit tojok, mert a móravárosi szakközépben leszek... :roll: Márciusra végzek minden fontossal, onnantól már csak az államvizsgára kell készülnöm. Ha az is meglesz, akkor egy év szünet, és jövő szeptemberben megyek a BTK-ra a szakmám master képzését megcsinálni. :)

Zitus, na végre, örülök, hogy sikerült végre munkát találni és hogy kozmetikában, az egyenesen csúcs!!!
Jövő szombaton egy szülinapi retro parti? Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre! :D

Exi, én is arra gondoltam, hogy talán emberfüggő, hogyan hat valakire a homeopátia. Ha minden igaz, holnap kipróbáljuk a szánkózást anyuéknál, kíváncsi vagyok, milyen eredménnyel.

Most nagyon dilemmázok, áprilisban mehetnék kollégákkal kirándulni 4 napra, vihetném a családot is, de azt nem akarom. :oops: Szeretnék nélkülük kikapcsolódni, igazán kikapcsolódni, de nem tudom, Lali hogy viselné, hogy 4 napig nem lát. :?

Kép
szilcsi

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket! :lol:

Szilcsi: Homeo: Akkor egyezik a véleményünk. :D És még az a macera azzal, hogy nem ehet-ihat előtte-utána, mentolos fogkrémet nem lehet használni, sok hűhó semmiért, legalábbis nálunk. És mégiscsak gyógyszer.... Szóval én többé nem kísérletezek vele! A kirándulással kapcsolatban pedig, ha nélkülük szeretnél elmenni, akkor szerintem nincs okod aggodalomra. Szerintem a gyerekeknek is szükségük van arra, hogy eltávolodjanak tőlünk néha egy kicsit. Pár nap a mamánál, egy kirándulás nélkülük, szerintem ezek után még szívesebben vannak velünk, ők is feltöltődnek és jobban tudják értékelni, hogy vagyunk, és szeretjük őket! Szerintem nincs ebben semmi rossz! Tetkóról majd kérünk fotót! :lol:

Klzsuzsi: A szuper ajándék egy vonatos-zenélős-figurás izé volt, majd dobok képeket. Doró is ennek a játékcsoportnak egy tagját kapta 1 évesen, még mindig játszik vele, most meg már vezsekedtek rajta, hogy ki játszon vele, így bővítettük a készletet, bár ez egy kicsit más, most újabb ok a vezsekedésre! :lol: :lol: :lol: De ez a vonat tényleg várakozáson felül szuper! :) Itt a link:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=3030

Zsuzsu: Én akkor nyugodtam meg, amikor elkezdtünk az ODÚba járni, onnantól beszél Doró! :lol: Biztosan összefügg, de nyugi! Minden rendben lesz! :lol:

Exi: A dokinénink tüdőgyógyász is, én bízom benne, hogy ha nem hallott semmit, akkor nincs is nagy gond, Doró csak köhögött eddig. Tudod, trambulint kapott Karácsonyra a nagyszülőktől :roll: képzelheted mit össze pörög! Ha ugrál, akkor persze jobban köhög. Hallatszott, hogy le van rakódva neki nagyon, de az orra nem folyt egyáltalán. Mióta a "rendes" gyógyszert kapja, elindult az orrfolyás, szerintem csak annyi volt, ill. bízom benne! De ha hétfőig nem jön rendbe, megyünk vissza a dokihoz és akárhová elviszem, csak gyógyuljon meg!

Dobok pár képet az ünnepeltről, de a tortát röstellem feltenni :oops: :oops: :oops: , max majd a kajásba, azt talán kevesebben nézitek! :lol:

Képek:

Kép Dávidka játszik Kép :)

Kép Doróka is játszik :D

KépKépKépKép
hefe

Ja, bocs a képekért, irtó rosszak lettek, de csak párat fényképeztem, én (apa szokott), két tortaszelet és üdítőtöltés közben, szóval ilyenek lettek! :oops:

KépKépKépKép
hefe

DÉNESNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

ÁGNESEKNEK UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT!
20140113113746

Sziasztok!

Szilcsi!
Meg tudnád írni nekem hol vettétek és mennyiért azt a babakerítést, amivel kirekesztettétek Lalit az apja dolgozórészlegéből?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Helló!

Hefe! Szépek a gyerkőcök! :):) Ismerem ezeket a játékokat, unokatesónak van ilyenből kulcsos-formabedobós kisháza, Dénes még most is imádja, Matyinak szeretnék egy olyat majd az első szülinapjára!

Exi!
Ebben egy 16 alkalmas bérlet van benne, meg a játszóház használata Dénesnek és barátainak a zsúr idejére. Tavaly még nem volt a bérlet, viszont volt külön terem ahol tortázni lehetett és ők adták a tányérokat, villákat stb. Nekem a régi verzió jobban tetszett. Most a szülők számára kitett asztalok vannak összetolva, ott lehet megteríteni (mondjuk onnan belátni az egész játszóházat, nem úgy, mint a külön teremből).

Szilcsi! Miért nem gyakoroltok Lalival? Hétvégénként elvihetnék a nagyszülők, hogy szokja a nélküled elalvást. 1 éjszaka, aztán kettő, persze ha van rá lehetőség. Mi se nagyon tudtunk ilyet gyakorolni Dinivel, mert a nagyszülők Baranyában és Fejér megyében élnek.

Zituska!
Gratula a munkához! :)

Megyek, megkezdem a készülést a hétvégére. Szülinapi buli holnap, egész hétvégére jönnek vendégeink, romeltakarítás hétfőtől... :roll:
Jövő hétvégén meg disznóvágás lesz, vettünk egy röfit közösen egy másik családdal, náluk lesz az egész lebonyolítva. Húzós hét lesz, az biztos!

Az Ágiknak és is boldog névnapot kívánok!
zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hefe! Boldog szülinapot Dávidnak! Ugye nem a Tápéi (v. Petőfitelepi?) gyerekorvoshoz jártok, ott tudok egyet aki tüdögyógyász is, na én inkább ezt elhallgatnám a nevében, amugy nem csak azért mert tüdögyull. észre sem vesz, de több mindent is hibázik. Hülye hugom meg nem hagyja ott, hova menjen akkor?

Más nem irt hétvégén jönne kikapcsolodni, igy gondolom egyedül leszek este:(

Bea! A férjemnél a Sinlac. Most megyek anyuékhoz, hétfön már nála lesz.

Farsang. Orsiéknál sokan beöltöztek, mi nem. Norbiéknál jövö héten lesz, nem vettem jelmezt, bölcsire nem szoktam, de lesz rajta egy Micimackos álarc.

Ja és Norbi meggyógyult, a köhögés pár nap alatt elmult, taknyosságba meg szinte bele sem ment, szóval köszönöm akik ajánlották a Salint!!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Petőfin nem egy gyerekorvos van, de igen, itteni orvoshoz járunk, mert a mi körzetink az utca gyerekeinek felét már félre kezelte, szóval ez még mindig jobb, még ha az is, akiről írsz! :lol:

Dénesnek nagyon boldog 4. szülinapot kívánunk!

e.

KépKépKépKép
hefe

Ágneseknek boldog névnapot utólag is!

KépKépKépKép
hefe

Zita!
Szandi akkor helyrejött spontán?Vagy hogy kezeltétek ki?

Nőgyógyászhoz szeretnék én is eljutni,de a Vasas-ba nem szeretnék menni a rossz tapasztalatok miatt.Akkor hová menjek...,jó kérdés
Klinikára?
Emőke nekem nem jött be..

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Enikő!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: KÖszi :) hmmmmm csodaszép a rózsa :D

Szilde: A Szabó Kornél a Vasasba rendel, ingyé van és sztem marha jó fej, én is nála voltam a múlt héten..... Időpontot is lehet kérni és akkor nem kell fél napott ott ülni!!!!! :wink:

Nagyüzem :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emőke terhes, nem sokáig fog beteget vállalni gondolom.

Szabo Kornélt én is többször javasoltam itt, sokat feküdtem korházban és bár nem ö volt az orvosom, nagyon sokat törödött velem, a császárnál meg öt kértem fel asszisztálni a dokimmal (a dokim is beleegyezett).

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönöm szépen a dicséreteket,Barni nevében is!!!!
Barninak mi csak jövőre tervezünk kis tesót! :oops:
Bár Barnabás kérése az volt,hogy ő sok-sok nagy kisfiútestvért,(kb 5-6 éveseket) szeretne ,akikkel már lehet autózni,és kislány tesó az tuti nem kell................. :lol: :lol:

Enikő,Zsuzsi Dénese,Zituska Noémije,Hefe Dávidjának Boldog Szülinapot Kívánok!!!

Szilcsi,Barni tavaly,és a kérésre idén is a változatosság kedvéért autószerelő lesz!!!
Olyan overáll volt/lesz rajta,ami kezeslábas,és nagyon odavolt ért,meg kényelmes is!!!

Zituska,örülök hogy sikerül a munka,lehet rám is férne egy nagykezelés............. :D

Kép
bibi226

Cseppek, a Vaterán lőtte apa, 8 szögletű babakerítés, 30e ft volt. De ez akkora, hogy a panelszobába be sem fért kinyitva teljesen.

Zitus, na akkor én is törzsvendég leszek, rám is rámférne egy kis "kozmikus nyúzás". :lol: Öblítő megvéve... :wink:
Noéminek nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Anett, itt a Müllerben oltári édes katica jelmez van, nincs 3e Ft, plüss és bársony kislányruha, fejdísszel. 98-as mérettől van, ha nagyon szeretnél Málnának, érdemes átmenni Vásárhelyre a Müllerbe. Az állatos - krokodilos, oroszlános stb. - jelmezek már 7 E-be kerülnek... :roll:

Bibi, na már itt tartotok, hogy tesóprojekt lassan? :lol: Ez tök jó!!! :lol: Jelmez :lol: , akkor nem unt rá Barni. :D

Enikő, boldog születésnapot!!! Lett valami a mai taliból?

Megbeszéltem ma a tetoválást, csodaszép skiccet rajzolt a srác nekem, jövő hétre kidolgozza és átküldi mélben, színes lesz végül, márciusban megyek hozzá majd, anyum is jön, ő is varrat, meg tesóm is. :lol:
Mivel többen kérdeztétek: a bokám fölött lesz egy nyitott könyv, a közepéből egy szál liliom nyílik ki, aminek a kacskaringós szára körbetekeredik a bokámon. A könyvben lesz egy díszes L betű. A könyv régies lesz, barnás, a liliom rózsaszín-narancssárga, a szára zöld, fehér kontúrokkal.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ilcsi :) Bibi :)
Oké, várlak Benneteket! :wink:

Anett :)
(meg akit még érdekel)
Újszegeden fogok dolgozni, a Marostői u-ban, és több mint valószínű, hogy Rosa Graf-al.

Ilcsi, köszi, a héten beszaladok érte, majd rád csörgök előtte, és megbeszéljük, mikor!
Klassz lesz a tetkód! Én a kozmetikai tetkóimat szeretném újra csináltatni. Még látszódnak, de már halványan...csak arra még gyűjtenem kell..

Botond jól van, 1 napra ment fel a láza, 1 nap ovizás után... Nem tudom, hogy nem pihente esetleg ki, vagy ráfertőződött... A lényeg, hogy most már jól van.
Noémi viszont carul... :cry: Tegnap egésznap 40 fokos, lehúzhatatlan láza volt, és fosizott.
Ma már jobban van, a fosi elmúlt (remélem), a láza már "csak" 38-38,5
Szép szülinap.. :cry: :cry: :cry:
Tegnap lett volna az ünneplés első fele, sütöttem Neki tortát még pénteken. Buli elmaradt, tortán azért a gyertyát meggyújtottuk, megkóstoltuk, és küldtünk a családnak kóstolót belőle. Az ünnepelt sajnos a fosi miatt nem ehetett belőle. :( :(
Ma Anyukámék jönnek, de ez sem lesz nagy buli sajnos...
Talán jövőhéten bepótoljuk, sütök Neki másik tortát...

Azért egy kép a kis beteg ünnepeltről:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!
A homeok-ról ugyanaz a véleményem és képzeld a jelmezről is sőt még a hó és hideg párosításról is :wink: Zsoltika tiszta Lali :lol:
Nem tűr meg magán semmilyen ismeretlen ruhát és mostanában öltözni sem szeret, a sétálás is tortúra mert nem szereti a havat a szánkóra még csak ráülni sem akart, talán majd jövőre :roll:
A tetkó leírása jól hangzik, nekem csak szemöldök tetkóm van :D

Zitus!
Nem is tudtam, hogy kozmetikus szakmád van, az tök jó :lol:
Szorítok, hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnéd!

Mindenkinek aki ünnepelt sok boldogságot :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

ÓÓÓ szegény Noémi!
Majd bepótoljátok, jobbulást kívánunk neki és boldog szülcsinapot!
A torta nagyon szép!!!Gratula!

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!

Zitus :) Jobbulást és persze nagyon boldog szülinapot kívánok Noéminek! Ezt a tortát te sütötted??? :shock:

Enikő és az összes kis ünnepelt :) Titeket is Isten éltessen utólag is :)

Ágik :) Nektek pedig boldog névnapot! :)

Enikő! Vásárhellyel mi újság? Most már tuti, hogy kipróbáljátok?

Bibi :) Örülök, hogy Barni azért nem marad egyke :wink:

Homeó védelmében egy kis szösszenet: én azt mondom, nekünk jóval többször használt, mint ahányszor nem használt. És kérem, akinek nem inge, ne vegye magára, de pl. a legtöbb ember azt sem tudja, hogyan kell ezeket a szereket tárolni :roll: Mielőtt nem jártunk homeopatához, én sem tudtam. És kútfőből meg gyógyszertári kiadványokból sem érdemes homeopátiázni, mert a semminél alig ér többet :roll: Ha valóban homeopátiával akartok gyógyulni, akkor keressetek fel egy szakembert! Ugyanúgy, ahogy antibiotikumot sem saját magatoknak írtok fel. És ahányszor a hagyományos gyógyszerek nem használnak, vagy csak mondjuk az ötödik, mégsem hallottam még senkitől, hogy nem hiszek az allopátiában :roll: Várom a köveket :wink:

KépKép

KépKép
timika

NOÉMIT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!
Sajnálom,hogy pont beteg lett szegény,majd pótoljátok akkor jövő héten!A Rosa Graf nagyon jó szerintem is!
20140113113746

Sziasztok!
Hazajöttünk a telelésből. Nagyon jó volt, nehéz lesz visszazökkenni…

Két hete Marcsi belázasodott (szombaton délben), hétfőre már nem volt láza, csak egy kis takony. Drukkoltam, hogy Dorkán is minél hamarabb kijöjjön, ő hétfőn lázasodott be, szerda reggel még volt hőemelkedése, aztán lement magától, örültem, hogy ennyivel megúsztuk, de korai volt, másfél nap lázmentesség után, péntek reggel megint elkezdett felmenni a hője (ilyen még nem fordult elő egyikükkel se), indulás előtt napon. :( Este és éjjel is adtam Panadolt neki, reggel 37,4 volt, én már el se akartam indulni szombat hajnalban, de apa rábeszélt. Már előző nap kiváltottuk az Augmentint, hogy el tudjuk vinni magunkkal, és D megkapja élete első ab-kúráját, ha szükség van rá, ott húztam meg a határt, hogy ha hétfőn bármilyen hőemelkedése lesz, elkezdjük. Az út alatt szombaton maradt a hőemelkedés, délre megint 38.4, panadol, estére is csak 37-valamennyi, éjjel megint láz, Panadol. Vasárnap reggelre 36.4, és aztán semmi, hála istennek, csak a kis takony, 2-3 nap múlva az se. Úgyhogy ezt megúsztuk. Ja, én is pocsékul voltam az út alatt, aztán nagy alvás+fokhagyma+hegyi levegő, vasárnap még éreztem, aztán semmi.

szilcsi: köszi, majd szólok, ha itt van a kütyü! Lalinak gyógyulást!

Karmen: : írtam mailt! Mikor van ez a játszóbölcsi? Ott kell hagyni, vagy vele kell maradni?

Anett: írtam mailt!

Zituska: merre mentek síelni? Gyerekeket viszitek? Milyen ez a csudaöblítő? Noémit Isten éltesse sokáig! Szegénykém, gyors jobbulást! Meló: gratula! A kozmetikával nem az volt a gond, hogy délután több a meló, amikor a gyerekekkel lennél? :roll:

Melinda: nálunk is ilyen "komoly" okok voltak az eséseken kívül, pl. nem akarta hagyni a szemcseppentést, ilyesmi. Kíváncsi vagyok, mit mondanak az Oduban, nekem eszembe se jutott hozzájuk fordulni. De micsoda zöldség már, hogy magadat hibáztatod, ez teljesen független a neveléstől. Marcsival előfordult az oviban is, amikor senki a családból nem volt ott, én nem hiszem, hogy ez csak azért, vagy minden gyereknél azért van, hogy közöljön valamit, sokkal inkább „reflexes” dolognak láttam én Marcsinál. Van olyan gyerek, aki tudatosan elő tudja idézni, ugyanolyan céllal, mint a hisztit, mert megtanulta, hogy a szülei megijednek, és inkább megcsinálják, amit kér, csak ne legyen apnoé. Marcsinál semmi ilyen tudatosság nem volt benne soha, az biztos.

jégvirág: azért ez a véleményed hisztiügyben, mert van egy nemhisztis lányod! :lol:

Fejreesés: nekünk dokinéni azt mondta annak idején, amikor felhívtuk, mert Marcsi először eldőlt és beütötte a fejét „komolyabban”, hogy figyelni kell, ha hány, sikoltozva sír (nem csak azonnal utána) vagy bármi más fura (pl. pupilla), akkor menjünk.

zozo: itt csak Römer van, jól látom?

Enikő: sajnálom :cry: Volt fogadott orvosod akkor?

hefe: Isten éltesse Dávidot!

klzsuzsi: Isten éltesse Dénest!

Homeopátia: szerintem a hatásosságához egyszerűen nem férhet kétség. Ha valaki másban nem hisz, vannak rangos tudományos folyóiratokban (amikben nem jelenik meg akármi)közölt cikkek, amik leírják a hatásokat. Én személyesen ismerek olyanokat, akiket komoly bajukból gyógyított meg (miután az akadémikus orvoslás többféle antibiotikum- és egyéb kúrája hatástalan volt), innentől kezdve számomra nem kérdés, hogy működik. Az antibiotikum korszakalkotó felfedezés, nagyon értékes orvosi eszköz, de túl sokat alkalmazzák, az esetek nagy részében nem kellene, utóbbi vonatkozik a többi gyógyszerre is. szilcsi, hefe, az, hogy nektek nem vált be, szerintem csak annyit jelent, hogy nem a megfelelő szert alkalmaztátok, vagy nem tartottátok be az előírásokat. A Stodal-t én se veszem meg, az nekünk se használt semmit, de ezzel kapcsolatban azt is tudni kell, hogy a klasszikus homeopátia nem alkalmaz többkomponensú szereket, mint a Stodal vagy a Homeogene stb. A Sinupret meg gyógynövényes, de nem homeós szer tudomásom szerint, nekünk az bevált.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Enikő: Utólag is boldog szülinapot!

Ágiknak boldog névnapot!

Zituska: Noéminek is nagyon boldog szülinapot és gyors gyógyulást!

Írtam egy hosszabb hozzászólást, de Gréti elnyomta, úgyhogy most csak ennyi :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kell valakinek grapefruitmag-csepp vagy bármi más az Ökonettől?Megyek a héten a boltba, akinek esetleg kell valami, írjon, ha lehet, e-mailt, itt a címem lent. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen!Enikő!:)
Köszi.Akkor majd megpróbálom.
Nem ő csinálja a terhesgondozást is?Vagy az más?Ismerős a neve.

Minden betegnek gyógyulást, minden ünnepeltnek sok boldogságot!

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :)
Tegnap már jobban volt Noémi, már csak hőemelkedése volt, így még élvezte is valamennyire a buliját.
Sajnos éjjel megint lázas volt, de most megint láztalan.

Norus :)
A Mülleres öblítőről van szó, Softlane a neve, én imádom, isteni az illata, és nagyon tartós is! De sajna Szegeden nincs Müller. :? , így Ilcsi a megmentőm, hogy amikor Szenrtesen vannak, hoz nekem párat! :)
Salzburgba megyünk, gyerekek nélkül 3 házaspár. Egy sípálya melletti hüttét bérlünk. Én még soha nem síeltem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog menni! :shock:
Kozmetika: jól emlékszel, de itt fél műszak lesz az enyém, és csak két nap leszek délután, amit a gyerekek miatt nem bánok. Bízom benne, hogy azért délelőtt is lesz vendégem, hátha nem mindenki délután akar szépítkezni!
Ez egy váratlan, és kihagyhatatlan ajánlat volt, és nagyon örülök, hogy mégis kozmetikázhatok! :D

Ilcsi :)
Megbeszélem Robival, mikor adja oda a kocsit, és vigyáz a gyerekekre, hogy be tudjak menni hozzád!
Hívlak!

Kép
Kép
zituska28

Zituska: akkor hajrá, bíztatásul mondom, hogy én is mindig délelőtt megyek a kozmetikushoz! Persze nem tudom, mi lesz, ha dolgozni fogok, esetemben csak évi 2-3 alkalomról van szó, de emiatt nyilván nem mennék szabadságra :lol: Sípálya mellett, az igen! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni! :wink: Én most fogadtam meg, hogy jövőre oktató nélkül nem megyek sípályára :lol: Mi is a Salzburger Sportwelt-ben voltunk, az a legközelebbi komolyabb síterep. Itt felmész az autópályára, ott meg le. :wink:

szilcsi: úton a kütyü hozzád, már oda is ért szerintem! :wink:

Salin: akkor most állandóan használjátok alváshoz, vagy csak ha betegek a gyerekek vagy bárki más a családban? :roll: Megjött a miénk is, szerintem nem vészes a hangja, egy számítógépnél tuti csendesebb.
Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zituska, remélem, lesz vendéged. Én Norus ellentéte vagyok, nekem csak a délután jó, mert ugye négyig meló, kivéve, ha épp szabin vagyok...
Most nincs kedvem visszaolvasni, mikortól is leszel?

Ági és
KépKép
exdeus

Norus! :)
Ide megyünk:
http://www.huettenpartner.de/huette.php ... de=GRA-SBG
Majd élménybeszámolok! 8)
Nagyon édes Marcsi, profi sielőnek tűnik! :D
Tényleg, Ő mikor kezdett síelni? Most vagy már korábban?

Salin nálunk minden éjjel megy, most hurutosak kicsit a kölkök, így egésznap megy, mindig abba a helységben, ahol épp vannak!
Orrcseppet azóta nem használunk! (meg zyrtec-et se :wink: )

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Kedves Anyukák,Kismamák és Mindenki!

Figyelmetekben ajánlom most induló honlapom:

www.pokroc.hu

Üdvözlettel:
Gyöngyi
leonszita

Nálunk betegség alatt fog menni a Salin. De ált. kicsit mindig taknyos valamelyik, igy télen tuti használni kell.

Nóri! A Siha közben ha van még játszó most nem tudom milyen, amikor mi jártunk nem lehetett otthagyni a gyereket. Itt Mórán itt lehetett hagyni, de akkor még csak ritkán tudtam pár percre kimenni, de egyre jobban sikerült igy a végén már nem aggodott ha kint maradtam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóra, köszönöm szépen, megkaptam a kütyüt. :lol: Be is üzemeltem Lalinál, szerintem sem vészes a hangja, Lali simán elaludt mellette (meg én is, 10-kor keltem, mikor apa hazaért). :oops: Nagyon bízom most benne, hogy kihúzza Lali fejéből a trutyit.
Marcsi milyen magas? :shock: Nagyon vagány a képen!

Karmen, nálatok ennyire csendhez vannak szoktatva a gyerekek, hogy nem tudtak a Salin mellett aludni? Szerintem nem vészes a hangja. És úgy működik, hogy elalvás után kapcsolod be, nem ébrednek fel rá?

Zita, oké várom a hívásod, már bevittem a melóba a pakkot. :) Tudod, hogy ezer éve nem találkoztunk??? Lehet, meg sem ismerlek majd... 8) :lol: Noncsinak gyors gyógyulást, szegénykém, a képen is látszik, hogy beteg, és szerintem sokat csajosodott is, vékonyabb lett az arca.

Bea, jár még hozzátok gyógytornász Bea? Biztos megvan a véleménye rólunk, hogy nem hívtam ki, de azért nem akarok 2e ft-ot fizetni, hogy egy órát beszélgessünk...

Holnap megyünk tanácsadásra, be vagyok tojva, kiderül, megyünk-e sebészetre (köldöksérv+kukiproblémák), most megint be van gyulladva neki csúnyán. :( Múltkor azt mondta dokinéni, így nem biztos, hogy megvárjuk a 3 éves kort, mert extra letapadt a kukaca és a köldökét is folyton piszkálja. :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Enikő-Szilcsi!
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! Tegnap kiderült, h ROTA vírus okozta a bajt a szomszéd kisfiúnál.......Döbbenet.......
Talán pénteken kiengedik. A szűlök megbékéltek a helyzettel, amikor lehet mennek a fertőzőre, de azért nagyon hiányzik itthon a kisfiúk.

Eszter!
Képzeld, tegnap délben mondja az óvódavezető és az óvónőnk, h ne akarjak én fejlesztést Ábelnek, mert ők úgy látják, h beindult és nincs szüksége segítésre. .... :?: :?: :?: :o :)

Sajna Ábel nem úszta meg a csütörtöki "hópartyt", 38.4 a hője, csúnyán köhög, így apa viszi a doktornénihez.... :( :( :cry:

Melinda!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, nekem is van egy ismerősöm, akinél rotás most a kisfiú...lehet, hogy épp a szomszédotok???

Szilcsi, mi épp pénteken voltunk sebészeten, tavaly nyáron Tornyos visszarendelt ez év elejére, hogy műteni kell a köldöksérvét és egyúttal a kukacát, de valamilyen csoda folytán Peti köldöksérve múlóban van, a kukiját pedig addig nem javallja piszkálni, amíg pisiléskor felduzzad a bőr, így ha nem lesz panaszunk, egy év múlva kell csak visszamenjünk.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szilcsi: Nem jár már több mint 1 éve Bea hozzánk, fél éve volt kb., rákukkantott Levire, akkor mondta, hogy minden oké, és most már nem is jön többször. Bár néha gondolkodom rajta, hogy garanciába visszaviszem hozzá Levit, mert túl jól sikerült kikezelni :lol: Remélem nem hagymászónak készül a lelkem!

Exi: Hú, ez nagyon jó, hogy múlóban a köldöksérv! A doktornőnk mit mondott rá anno, kinőhető? Mert Levi köldöksérvére azt mondta, azt nagy valószínőséggel nem fogja kinőni :( Csütörtökön megyünk tanácsadásra, meg akarom mutatni Levi pocakját, mert gyanús, hogy neki is szétjött a hosszanti hasizma, mint nekem :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, jót nevettem azon, hogy visszaviszed Levit garanciába. :lol:
Köldöksérv: úgy tűnik, Lalinak elmúlt, vagyis záródott magától. Azt mondták is nekünk, hogy az esetek többségében záródik magától, most nem tapintott semmit a doktornő, de figyelni kell, hogy síráskor, erőlködéskor nem dudorodik-e ki.

Exi, jól megúsztátok akkor a műtétet. Én is abban reménykedtem, hogy a köldökkel együtt a kukit is megcsinálják altatásban, de így nem valószínű, viszont a kukijával sürgősen menni kell a sebészetre, mert megint gyulladt és már egyre sűrűbben gyullad be. :(

Lali megint hízott szépen, most már majdnem 13 kiló és 91 centi. :D
Kaptunk beutalót szemészetre, sebészetre és ortopédiára is, valószínűleg kell neki is betét a cipőjébe. :?

Zsuzsu, sajnálom a szomszédotokat, átérzem, milyen, amikor fertőzőn van a gyerek. :cry: Kitartást a szülőknek és gyors gyógyulást a kicsinek!!!

Melinda, ma szülinapos vagy? Isten éltessen! :lol:

Hja és egy kérdés: Tornyosnak van magánrendelése? Vagy tudtok jó gyermeksebészt ajánlani, akinek van magánja is? szeretnék kérni elérhetőséget és árat is, jöhet priviben is! Köszi! :D Nem szeretnék fél napokat ülni az ambuláns rendeléseken...

Kép
szilcsi

Szilcsi: Privi ment.

Melinda: Isten éltessen!
Lindikét is Isten éltesse holnapi szülinapja alkalmából!
Mi volt az Odúban?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi!
Tornyosnak a Miniklinikben van magánrendelése,3-4 ezer a tarifa. :wink:
Nagyon kedves, jó doki. :wink:

Zsuzsu!
Az egyik ismerősünk kislánya szilveszterkor volt a fertőzőn rotával. :cry: Az anyukát nem engedték be persze, ott cirkuszolt szegény, hogy legalább had menjen be szoptatni, vagy a lefejt tejet adják oda. :roll: Persze semmit nem engedtek. :cry:
Szegény csaj próbált a hivni a klinika vezetőjét a Túri profot is, végül a helyettessel beszélt és 1 nap után saját felelősségre hazavitte a kislányt.
Egyszerűen nem értem, engem 2 éve miért engedtek be a Márkhoz, mást meg miért nem? :shock:
Mondjuk Márk a laringitisz miatt került be, de mivel egyet fosizott ezért került a fertőzőre.Gondolom ez lehet a lényeg. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska: nagyon klassz helynek tűnik, mindig is vágytam ilyen „külön házas” szállásra, pláne saját szaunával! Marcsi nem síel még, csak az utolsó két napra kölcsönöztünk neki felszerelést, hogy kipróbáljuk. Húztuk sík terepen a síbottal, meg csúszott lejtőn is, úgy, hogy elkaptuk. (Mert ugye a sísportban nem a siklás a művészet, hanem a lassítás, de majd meglátod! :wink: ) Rengeteg pici gyerek van a pályákon (2,5-3 év körül), de Marcsi tuti alkalmatlan lett volna rá ennyi idősen, Dóri is az, kétségbe esik attól is, ha havas lesz a kesztyűje. Jövőre szeretném őket rávenni, vagy legalább Marcsit. Ha egy kicsit belejönnek, olyan ügyesek, meg lelkesek, és sokkal könnyebben tanulnak, mint a felnőttek. Az apartmanházban, ahol laktunk, a szomszéd család 4 évese reggel 9-től du. 4-ig síiskolában volt már, mondjuk nem tudom, ez -e az első idénye, vagy már volt, én ezt kicsit soknak tartom, bár, ha szereti, és bírják a szülők pénzzel, miért ne.

Zsuzsu: jobbulást!

szilcsi: szívesen, remélem, hatni fog a sós levegő! Dorka is 91 cm, de inkább 15 kiló felé jár.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Megértelek,hogy izgulsz.Csak sebészetre ne kelljen soha menni.Hannával megjártuk mi is köldöksérvvel.
Drukkolok.Jó lenne,ha vhogy helyrejönne Lali.:)
Egy biztos,hogyha mégis műtik, jobb előbb, amíg kisebb, mert hamarabb elfelejti.Hanna már túl nagy és okos volt, nagyon megszenvedtünk.

Képzeljétek múlt héten voltunk kardión a gyerekklinikán,és a professzor asszony már csak a lyuk helyét látta Kevin szivén.Gyakorlatilag bezáródott,nincs benne már áramlás,úgyhogy még kicsit alakul és ok.
Juhéj, megúsztunk mi is egy műtétet(különben 2 évesen muszály lett volna).Exi szuper,hogy ti is.Örülök.

Zsuzsu!
Sajnálom a kisfiút!
Ábelnek is jobbulást!Most akkor tényleg nem kell fejlesztés?Az jó.
Csak így tovább! :wink:

Melinda!
Boldog szülinapot!
ODU?Mi újság?

Norus!
Üdv itthon!
Férjem csak áradozni tud a sielésről, különben is nagyon szereti a telet, a havat...
Én kevésbé..,sielni sem tudok... :oops:

Zituska!:)
Gratulálok.És sok sikert a jövőbeli munkádhoz!!
Gyerkőcök jobban vannak??
Nálunk Hanna megint beteg..,én nem értem miért ilyen gyakran..
Hogy menjem majd így suliba?Ott nem hiányozhat ennyit..

Zita!
A feketeretekről írnál légyszi?

Hefe!
Doró köhög még?Tényleg lehet asztma.Hannánál is így kezdődött..Remélem nálatok nem az.
Klasszak a játékok.:)

És egy kérdés..
Ti tapasztaltatok már olyat,hogy nyitjátok ki a lejárt mosogatógépet és ott van benne egészben a tabletta?Már többedik eset, pedig ez előtt is ilyen fajta tablettákat használtunk.(Lidl, ill Tesco)
Most a gépnek van baja, vagy a tabletta selejt, vagy mi van ilyenkor..??? :roll: :roll: :twisted:
Moshatom el kézzel az "elmosogatott" cuccokat?

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok Lányok!

Remélem tudtok segíteni. Szegeden keresek nőgyógyászt, most jelentkeztünk be a Kaáliba, de ezen kívül olyan orvosra is szükségünk lenne aki lombikozás közben, ha kell kezel.
Főleg ciszták miatt van mostanában panaszom, de műtöttek is már vele háromszor.
Szegeden is van nőgyógyászati klinika úgy hallottam, csak nem ismerek senkit,és mivel gyakran megyünk a majd arra ezért gondoltuk egy jó orvost talán találunk.

Segítsetek, ha tudtok, előre is köszönöm:

Hovnika
hovnika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?