Halleluki!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, már kezdenek hatni és javulgatok.
Zsu:
Ezek nagyon jó hírek! Juj de izgi, drukkolok a negyediknek is. Hajrá beülti és hajrá laptetűűű!!!
Sztyopáné:
Kezdenek hatni a gyogyók, már a javulás útjára léptem. Leszívásig rendbe kell jönnöm! Szerintem jól tetted, hogy beóttattad magatokot.
Lujzici:
Megijedtél, nehogy Misibára hajazzanak a lurkók mi?
Az is lehet, hogy valakinek nagyon megtetszett Mimi párja és lenyúlta a cuccost magának!
Na, de komolyan! Tuti nem cserélik össze a kémcsöveket, bizonyára az inszemig/beültiig rengetegszer ellenőrzik a fickók eredetét, szerintem megfelelően ki vannak dolgozva a kontrollpontok az eljárás során. Ne izgúújjjááá!
Navared:
Imádlak titeket, mostmár sűrűbb leszek!
Tecc ez a párhuzam a két Barbi között.
Hugicának Bolgog Szülinapot és jobbulást!
Muzsi:
Üvegtigris? Nembaj, akkor is tetszik! Pedig már annyiszor láttam és mégsem ugrik be, majd megnézem újra.
Dorkabab:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kubuspace:
Gratula a könyvhöz! Küldtem priv.
Ó, te szegény - részvétem... Gondolom a temetésre el akarsz menni, csak az "iiletékes elvtárssal" nem óhajtasz szembekerülni. Állj jó távol tőle, nem kötelező jópofizni vele. Erőt kívánok hozzá!
Heni:
Barbus milyen huncutka! Azt hittem, hogy még odabent marad egy kicsit... Lehet, hogy Vicky már ANYUCI?
Lukácsné:
Öszintén sajnálom a nagybátyád, részvétem... Milyen furi, mostanában annyian elmentek...
Marianna:
54 napja Utrózol, nem semmi! Ha gyöngy lenne, már mennyi nyakláncot készítettek volna belőle?!
Mi csak úgy hívjuk itthon a párommal, hogy p.nagolyó.
DMimi:
Jó évfordulózást kívánok! Mikor lesz, majd ÍRsz?
KissAngyal:
Szerintem a Széfbe írj egy emailt, vagy dobj reggel egy sms-t a Morning Showba Balázséknak ezügyben - szerintem, ha van vér a pucájukban és jóérzés a szívükben, csak adnak valami elérhetőséget, vagy segítenek kideríteni a klinikáét.
Andrea:
Szurkolok a pénteki Vámpírok Báljára, kívámom essél át rajta hamar. Utána pedig kötelező lesz a széles mosoly, elvégre buli lesz!
Boldog szülinapot a párodnak!