Új privát üzeneted érkezett!

Pancsikám,
ez a beszéd! Nagyon örülök Neked, és nagyon várom a PÜ-edet. Kiváncsi vagyok mit is írhattál. :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

És még laptetőd is van! Ez igen!

Andikám,
jól esnek a szavaid. Remélem, hogy mielőbb kihal ez a topic. Bár még Én is itt rontom a levegőt, pedig már babás vagyok. Valahogy nem akaródzik átmenni a másikba. Nem baj, ugye?

Mimi,
miért nem jössz gyakrabban? Annyira hiányzol. Gyógyszert tartsam még Neked? :lol:

Kép

Kép

babe3

Hát aszem elment a pü.De most itthagylak egy órára titeket megyek Ágit köszönteni. ÁGIK BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D :D :D
pancsi76

Én nem tom Pancsi, de még mindig nem kaptam PÜ-t.
:? :? :? :? :? :? :?

Kép

Kép

babe3

pancsi, babe, összes püre válaszoltam :) Nekem szól a gép ha jön, volt valami ilyen beállítási lehetőség regisztrációnál. Csak azzal nem boldogulok, hogy ezt az oldalt betegyem a kedvenceim közé

babe, nehogy eltűnjetek erről az oldalról, csak azért mert ott a pocilakó, kell a tapasztalat mindenről, meg a remény, hogy sikerülhet.Valamelyik előzményben olvastam, hogy itt is van táblázat, aztmeg lehet nézni, bele lehet kerülni?

Andi, a vv-hez kitartás, nemtom az előzményeidet, de ha kapsz bogyót pajzsmirigye, az szívás, mert akkor elég gyakran kell járni kontrolra és az mindig vv-t jelent :(
dorkabab

Dorkabab,
örülök, hogy szeretnéd, hogy maradjak. Írok majd a válaszodra mindenképp, ha kiváncsi vagy arra, amit "beszéltünk". És a remény hal meg utoljára, úgyhogy a lényeg, hogy bízz Magadba, hogy igenis NŐ vagy és sikerülni fog, mert................................ (na ezt inkább majd, PÜ-be). :shock:

Kép

Kép

babe3

Dorka!

Lukácsné hozzászólása végén van egy táblázat, ott megtudod nézni. Küldd el neki az adataidat, bizti szívesen beletesz téged is.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Andikám!

Kitartás!!!!!!!
Puszillak!

heni77

Dorka: az előzmény az annyi, hogy nem viselem túl jól a vv-t... a lányoknak már meséltem, hogy nekem ebben az egész meddőségi kezelésben a vv. a szűk keresztmetszet, ezt viselem a legnehezebben.. :) Tudom hogy ez tök röhej, nevessetek is ki érte nyugodtan, de mindenkinek megvan a maga stikkje.. nekem ez :)

Szokott lenni vetődéses extrád műsor részemről.. :lol: :lol: , bár mostanában emberem mindig bejön velem, és már előre szól, hogy gáz vagyok ilyen helyzetben.. Merthogy én, mikor ottvagyok, rohadtul szégyellem ám!! :)
De legutóbb már büszke volt rám, mert tudtam viselkedni... :).. igaz a János kórházas kp. laboros vv-s nő végig dumált, terelte a figyelmem.. meg hagyott utána ülni egy kicsit.. nem egyből álltam fel.. meg jó volt a hangulat :).. így saját lábon jöttem ki, úgy mint a normális emberek :))))))))
Szóval egyrészről ez biztosan pszichés nálam, másrészt meg a sima rosszullét a vv. után.. csak a kettő együtt néha kiüt.

Pajzsmirigyes vv "csak" azért kell egyébként, mert egyrészt nem minden volt rajta azon a vv-s leleten amit az endokrinológiára vittem, másrészt meg nem is volt a legfrissebb, így az ottani dokinéni, azt monda, hogy úgy írja fel a Met-et csak, ha előtte ezt megnézzük, hogy minden rendben van-e.. Nem örültem neki a vv. miatt, de annak viszont igen, hogy EZ A DOKI LEGALÁBB ALAPOS !!!!!!!!!!!! ÉS NEM KEZD EL ÚGY VELEM BÁRMIT IS SZEDETNI, HOGY HA VAN MÉG BÁRMI NYITOTTNAK TŰNŐ KÉRDÉS AZ ÁLLAPOTOMAT ILLETŐEN!!!!!!!!!!

Henikém: Köszi, édes vagy!!!! :)

andi
andrea-1

Lányok, köszönöm a hugi köszöntést :D Szegény épp lázasan fekszik egy ausztriai sítáborban :( Már javulgat, úh. remélem, még holnap azért tud boardozni, mert szombaton már jönnek haza...

Én sem láttam ezt a Széf-es nőcit, de mondták, h. már a Balázs kérte, h. hagyja abba a visítást, stb. Hát biztos durva lehetett :lol: Lehet, az ilyen műsorokba direkt idiótákat keresnek a nagyobb nézettség érdekében :roll: ahogy a Mónika és Józsi barát borzadályba is!

Zsu, bakker, még beszéltük is ezt a szar Deca-t :cry: most már mind1...

Andrea, én is baromi parázós voltam vv ügyileg, most annyit változott, h. előtte való nap már nem hisztizek, de közvetlenül előtte már kezdek. Sosem nézek oda és mindig elmondom (babonából) a nővérkének, h. óvatos legyen, mert rosszul vieselem ám :D Szal nem vagy egyedül, más is rühelli!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Dorkabab!Pihenj sokat!Szoriitunk!

Kubuspace, hihhhetetlen, hogy mikor kelsz…Majd nehogy örökölje a babus, és kukorékoljon Nektek minden hajnalban! :wink:
Nagyon sajnálom, hogy a barátod meghalt. Remélem minél hamarabb fel tudod majd dolgozni.

Heni, pedig folyamatosan küldöm a manókat… Mért nem értek még oda? :evil: :evil: Szerintem ha még ma nem jön meg, akkor a hétfő az nincs későn. De akkor már inkább annak szoriitok, hogy mondjuk szombaton jöjjön meg, csak hogy ne aggódgass a számok miatt. :wink: Engedetlen manók!! :evil: :evil:

Kiss Angyal, szerintem te menj be holnap, ha már de megjött- ahogy Irénke is mondta :)
A széfes párról én nem hallottam, no meg a klinikáról sem. De ha sikerül találni valamit, akkor léci oszd meg , mert engem naggggyon érdekel!

Vicky, ujujujujjjj! ))))))))))))))))))))o((((((((((((((((((((((

Zsu, ez nagyon jó!!Megy a drukk, hogy azért még a 4. megtermékenyüljön!! Huh, hogy biirod ki holnapig?! :wink: Egyébként én is megyek a BMC-be holnap, uh-ra. A holnapi lesz a 8. stimus napom. Mindkettőnknek jó napja lesz holnap!!

Lukácsné, sajnálom, hogy neked is temetésre kell menned. Részvétem. Vigyázz magatokra!

Rodina, remélem minden simán ment ma!Mi volt?

Dorkabab, azért szoriitunk majd az inszemhez. Hátha az alig átjárható is épp elég lesz!!

Andi, jó, hogy bejelentkeztél, ide! :) A sorrend sztem tök logikus! Holnapra megy a drukk, úgyhogy ne ess hasra egy kis vérvétel előtt…pontosabban után!!! :)
A hétvégét meg előre irigylem! :wink:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navared, én is köszöntöm a hugod!!És gyors jobbulást neki, jó lenne gondolom siielnie is kicsit, ha már ott van... :?

M
muzsi

Lányok!

Tudtok abban segiiteni, hogy EKG-t csak 14 órától csinálnak?
Illetve abban, hogy nekem csináltak EKG-t októberben a műtétemhez, nem lehet, hogy az jó még? :roll:
Köi!!

M
muzsi

Zsu, Vörösmacs!
Köszi szépen az infókat!!! :) Okosabb lettem ismételten :D

Zsu!
Küldöm én is az osztódósugikat a 4.-nek is!!!

Babe!
Küldtem privit!
A fordulónk még odébb van, majd augusztusban lesz. "Már" két éves házasok leszünk :wink: de októberben már 7 évesek leszünk!! :roll: :!: Hogy repül az idő!!
dmimi

Heni!
Én már régen elindítottam neked a mensimanókat!!! Még mindig nincsenek ott? Lehet, hogy eltévedtek?!?!
dmimi

Helló csajok!

Hívjátok vissza a manókat :) mostmár ráérnek szombaton, vagy péntek este :wink:
Szóval mostmár mindenképpen hétfőn megyek......szerintem

Muzsikám!
Drukk, hogy holnap jó sok és szép petikéről szerezz tudomást!!!

Zsu!
Hajrá ítí! :)

heni77

[quote="dmimi"]H írta:dmimieni!
Én már régen elindítottam neked a mensimanókat!!! Még mindig nincsenek ott? Lehet, hogy eltévedtek?!?!

Hát curvára elakadtak ebben a nagy hóban :)

heni77

Andi,
Cseppet sem ciki, én meg azt nem bírom, ha tűt szúrnak belém. Amikor annak idején megtudtam, hogy itt mindennap szúrni kell, néha még többet is, hát gondolhatod…végül most magamnak szúrok, azt még inkább elviselem, mint hogy más döfködjön, de az első stimunál, hát bizony én is szédelegtem míg szúrtam magam

muzsi, köszi a drukkolást. Arról hallottatok, hogy van olyan doki, aki azt vallja, ilyenkor azért sem jó az inszem, mert pete még csak kijön meg fickók is bejutnak, de állítólag az osztódó sejtecske már túl nagy és ilyenkor nagyobb a veszélye a méhen kívülinek  Ezt nem mertem megkérdezni dokinénitől, mert féltem hogy kiverem a biztosítékot nála…

navared, huginak jobbulást
dorkabab

heni, épp akartam indítani a szánkós futárt, de akkor mondom neki, hogy elég, ha szombatra érkeznek :D
dorkabab

Muzsi, köszike neked is! Na ja, ha már azért ment, h. síeljen, azaz boardozzon és jól érezze magát.... szegény :(
Én is úgy tudom, h. 14.00-tól lehet elvileg menni ekg-ra, de én korábban mentem (13.00) , rá kell kérdezni a BMC recepción! volt olyan csajszi, aki még korábban. De lehet, h. elég lesz az októberi, az nem túl régi! Kérdezz rá!

Heni, tessék alkalmazni a talpmasszázst! :wink: és vegyél egy forró fürdőt, de ne a sarki boltban :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, mensihozó praktikák alkalmazása kizárólag péntek este!!! :D

Köszi Dorkabab!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Halleluki! :lol:

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, már kezdenek hatni és javulgatok. :)

Zsu:
Ezek nagyon jó hírek! Juj de izgi, drukkolok a negyediknek is. Hajrá beülti és hajrá laptetűűű!!! :wink:

Sztyopáné:
Kezdenek hatni a gyogyók, már a javulás útjára léptem. Leszívásig rendbe kell jönnöm! Szerintem jól tetted, hogy beóttattad magatokot. :)

Lujzici:
Megijedtél, nehogy Misibára hajazzanak a lurkók mi? :lol: :lol:
Az is lehet, hogy valakinek nagyon megtetszett Mimi párja és lenyúlta a cuccost magának! :D
Na, de komolyan! Tuti nem cserélik össze a kémcsöveket, bizonyára az inszemig/beültiig rengetegszer ellenőrzik a fickók eredetét, szerintem megfelelően ki vannak dolgozva a kontrollpontok az eljárás során. Ne izgúújjjááá! :)

Navared:
Imádlak titeket, mostmár sűrűbb leszek!
Tecc ez a párhuzam a két Barbi között. :)
Hugicának Bolgog Szülinapot és jobbulást!

Muzsi:
Üvegtigris? Nembaj, akkor is tetszik! Pedig már annyiszor láttam és mégsem ugrik be, majd megnézem újra.

Dorkabab:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kubuspace:
Gratula a könyvhöz! Küldtem priv.
Ó, te szegény - részvétem... Gondolom a temetésre el akarsz menni, csak az "iiletékes elvtárssal" nem óhajtasz szembekerülni. Állj jó távol tőle, nem kötelező jópofizni vele. Erőt kívánok hozzá!

Heni:
Barbus milyen huncutka! Azt hittem, hogy még odabent marad egy kicsit... Lehet, hogy Vicky már ANYUCI? :D

Lukácsné:
Öszintén sajnálom a nagybátyád, részvétem... Milyen furi, mostanában annyian elmentek...

Marianna:
54 napja Utrózol, nem semmi! Ha gyöngy lenne, már mennyi nyakláncot készítettek volna belőle?! :lol: Mi csak úgy hívjuk itthon a párommal, hogy p.nagolyó.

DMimi:
Jó évfordulózást kívánok! Mikor lesz, majd ÍRsz? :lol:

KissAngyal:
Szerintem a Széfbe írj egy emailt, vagy dobj reggel egy sms-t a Morning Showba Balázséknak ezügyben - szerintem, ha van vér a pucájukban és jóérzés a szívükben, csak adnak valami elérhetőséget, vagy segítenek kideríteni a klinikáét.

Andrea:
Szurkolok a pénteki Vámpírok Báljára, kívámom essél át rajta hamar. Utána pedig kötelező lesz a széles mosoly, elvégre buli lesz! :) Boldog szülinapot a párodnak!

Pá Drágáim!
sajt@

heni,

Köszi az infot, meg is néztem és már benne is voltam:) Maradék adatot már el is küldtem :) Hát nem csoda, hogy dokinéni töddszőr téma, többségünk hozzá tartozik :) Attól kicsit bánatos lettem, hogy már megint én vagyok a legöregebb :(
dorkabab

mako

te merre vagy veled mi van???

heni
nincs még meg Barbi???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Híreim vannak Vickyről!

Ma 16:15 kor megszületett Barbus

2490 g
49 cm

Mindenki jól van. Pici lánykát elvitték a cukor miatt ellenőrzésre.
Oxic valami kapott aszem ez a szülés megindítására van ( nem vagyok benne bizti, sajna még sosem szültem :( )
Ha minden rendben van vasárnap hazajöhetnek!!!!
Vicky nagyon fáradt volt, azt mondta annyira nagyon nem volt vészes, mert kapott epiduralt.

Gratulálunk mégegyszer, jó egészséget és sok tejcit!!!!

heni77

Dorkabab:
Nem hiszem, hogy te vagy a legöregebb! Én 38 leszek!!!

Heni:
Szuper hírek, köszönet érte! Oxitocin a szer.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Kép
Kép
Óriási-mega-giga GRATULÁCIÓÓÓ!!! :lol:
Remélem mindketten jól vagytok és hamar hazamehettek és a csini babaszobába beköltözik az élet! Nagyon sok tejcsit és boldog baba-napokat kívánok Barbus hercegnőnek!
Majd ha lesz kedved és időd, várom a beszámolót és a fotókat!
Pusszantyú! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vickynek és a kis Barbusnak egészséget kívánok!!!

Muzsi, hát nem hiszem, hogy fogok tudni aludni! :D nagyon izgulok!
Neked is nagyon drukklok, hogy minden rendben legyen az uh-n!
Ja, ekg-t nekem fél 2kor csináltak, ott szokott lenni hamarabb a néni!

Sajt, örülök, hogy jobban vagy, aztán tessék jönni sűrűbben!
Vendég

Gratulálok én is legyetek nagyon boldogok és egészségesek nemsokára követünk és mi is szülni fogunk.
pancsi76

Babe hát azt hittem most el ment de nem találom még a küldött üziben sem.Hát nagyon béna vagyok.Remélem holnap most már ideges vagyok pedig olyan jót írtam..... :( :(
pancsi76

Az oxitocin a méhösszehúzódást segíti vagy generálja jobban...
Örülök én is h. jól vannak!
Heni, ha még beszélsz Vickyvel, akkor mindenki puszikákat küld a lányoknak!

Sajti, ez a p.angolyó, bakker, akkorát röhögtem :lol:
Gyere tényleg többet, mert veled annyit lehet baromkodni :lol: Persze a többiekkel is (pl. Andrea), de egy ikrek humort nehéz túlszárnyallni, aztán lehet, h. csak nekünk tetszik :D Én a legjobban saját vicceimet tudok vidulni, ez gáz...? :lol:
Félreértés ne essék, mindenkit csípek, bírok, imádok ám :oops: :wink: :lol: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok csajok!

Vicky: nagy nagy gratula Barbushoz sok egészséget és tejcsit kívánok!!! Ha tudsz gyere és mesélj :lol:

Navared: hugodnak jobbulást és Boldog szülinapot!!

Zsu: holnapra mennek a drukkok :!: :!: :!: :lol: Mennyit ültetnek vissza? 2-3?

Lukácsné: részvétem a nagybátyád miatt.

Kubuspace:Gratulálok a kiskönyvhöz! Részvétem :cry: Küldtem Pü-t.

Kép
sztyopane

Navared:
Háát lehet, hogy tényleg csak nekünk tecc. :lol: De le van .... ejtve, a lényeg, hogy jókedvünk van és talán átragad a többiekre is!
A p.nagolyónak nagy története van! Zurammal összeköltözten és pár idétlen mütyürt kitettem a szekrényre, köztük egy dió nagyságú sötétkék üveggolyót. Apósom átjött vmi miatt (csak a Zuram volt otthon) és elkezdett matatni, mindent megfogdosott a szekrényen és kérdezősködött, hogy ez mi - az mi. Zuram már unta és az üveggolyóra rámondta, hogy p.nagolyó! Após egyből letette, hogy fúj!!! Utána még suttyomban egyszer megfogta és elkezdte szagolgatni is. Nagy kópé az öreg! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtin én is vidulok Annyira egyéniség és ez át is jön a fórumon.Már arcot is képzeltem hozzá.Nagyon laza. :D :D :D

Most már jobban kiigazodom a nevek köszt,De még mindig nagyon nehéz hogy tudjam ki hogy áll. Nektek is így volt? :oops: :D
pancsi76

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@Lujzici:
Megijedtél, nehogy Misibára hajazzanak a lurkók mi? :lol: :lol:
Az is lehet, hogy valakinek nagyon megtetszett Mimi párja és lenyúlta a cuccost magának! :D
Na, de komolyan! Tuti nem cserélik össze a kémcsöveket, bizonyára az inszemig/beültiig rengetegszer ellenőrzik a fickók eredetét, szerintem megfelelően ki vannak dolgozva a kontrollpontok az eljárás során. Ne izgúújjjááá! :)

Lujzici!
Tényleg ne ijedj meg!! Így utólag visszagondolva, szerintem csak felületesen nézték meg a csövecskét. Látták, hogy az alján nincs semmi, és enni... Mert ugye a sok cucc le tud folyni az aljára, a kevés cucc (és nagyon kevés) az meg csak el van maszatolódva a csövecske teteje felé. Ne izgulj, nem cserélik össze!!! :wink:
dmimi

Avarka, várlak, gyere mesélj, remélem jó híreket kapsz!

Maccs
vörösmacska

Kép Kép Kép Kép
Gratulálok a Vicky családnak, Barbusnak is és a kismamának is jó egészséget kívánok, sok boldogságot, sok tejcsit!

Maccs
vörösmacska

Lányok érdekelne ez a fagyis baba dolog.
Hogy van ez? A megtermékenyitett petéket fagyasszák le?
:?: :?:
pancsi76

Pancsi igen, a be nem ültetett megtermékenyített petesejteket illetve ki-ki milyen állapotú blaszticitákat fagyasszák le,
kivéve amikor ritka esetben petesejtet fagyasztanak, mint pl. nálam, de ez utóbbit egyelőre csak a BMC-ben tudják, máshol az országban nem.

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska és ha a tiedet felengedik akkor lesz a sex de miért kellett igy csinálni? És mily :shock: en az arány túlélés ügyileg?
Mondjuk zsunak 4 megtermékenyül beülti 2 és a többifagyasztva?
pancsi76

Angyalka: Apa jön holnap? Enyém jövőhéten szabin lesz :lol:

Avarka: Merre jársz? Mit mondott a doki?

Sting: te is nagyon elcsendesedtél :D

Kép
sztyopane

Pancsi, pont a napokban meséltem csak itt el, hogy miért is kellett a petesejtjeimet lefagyasztani és miért nem lettek megtermékenyítve. Sajnos :cry: leszíváskor a férjemnek váratlanul nem sikerült :cry: :cry: spermát produkálnia, (pontosan mi történt kérlek olvass vissza) és az én 6 szépségesem pedig ott várakozott, egyébként a petesejtek leszívás után 4 óráig bírják. Így kerültek a fagyasztóba 2x3-as csomagban. Sajnos kérdés, hogy felengedéskor megmaradnak-e és hányan, további rizikó a megtermékenyülés. Már érzem mintha kezdene megjönni, ha megjött utána 3-5. napon valamikor megmutatom magam Tanár úrnak, és ha alkalmasnak találja a berendezésemet, akkor ebben a hónapban megkaphatom őket a 18. napomon, ha minden jól megy a megtermékenyítéssel is, de hogy én pontosan kapok-e valamit, pl. repesztőt vagy ilyesmi azt nem tudom, majd megtudom gondolom ha aktuális lesz. :lol: :lol: :lol:

Nem tudom Zsu hányat kap vissza, nem beszélt róla, de a korát figyelembe véve szerintem kettőt és akkor a többi - ha ő is akarja, megy fagyasztásra.

Maccs
vörösmacska

Vicky, Barbus, csak jókat nektek :!: :!: :!:

Sajti, és meg van még az az üveggolyó, vagy após elcsencsölte végül?

Vörösmacs, istenkirálycsászár az új fotód!!!!

M
muzsi

Sziasztok!

Neharagudjatok, hogy nem irogatok mindenkinek személyeset... nincs időm. Szurkolok mindenkiért és nyomon követem az eseményeket.

Voltam ma rendelésen délután.. továbbra se látszanak a petefészkeim. Azért "kedves Mónika" voltam, ami a BMC-ben nem fordul elő, mert ott nincs rá idő.

Valami csak-csak történik, mert az vérvétel eredményeim nem olyan rosszak, hogy máris ajtót mutatna a doktor úr. Viszont stimulációról szó se lehet.

3. napos vérvételek hónap vége felé: Estradiol, LH, FSH, Prolactin, TSH + AMH és Inhibin B. /remélem jól írtam/

Ez utóbbi kettőt nem támogatott. Az AMH-ról kiderítettem, hogy micsoda, de ha valakinek már volt ilyen és eredménye is van, megköszönöm, ha megosztja velem. Az AMH megmutatja, hogy mennyi időm van még hátra. Szóval nem volt alaptalan a hétfői parám, azzal kapcsolatosan, hogy "lehet lemegy a redőny". Nagyon félek és imádkozom, hogy jó eredményem legyen, mert akkor minden esélyem szertefoszlik. :cry:

Kép
avarka

Megmaradt menopur 75E Por + oldószer 4 db eladó 3.000.-Ft/ db.
Cetrotide 0,25 mg por+ oldószer 5 db eladó 40.000.-Ft / 5db

Jó lenne eladni, mert akkor megtudnám venni a propoliszos kúrát...
avarka

Muzsi:
Háááát, azóta sem találom... :wink: Asszem kilomtalanítottuk. :)

Vörösmacska:
Most látom az új avid, tényleg oltári fazon! :)

Avarka:
Hú, miket tudsz - sajnos... Érdekes ez az AMH - gondolom nem életed hátralévő éveit, hanem a termékeny éveket mutatja meg. :roll: Vagy nem?

Na, lehúzom a redőnyt, kivagyok, elfáradtam: Kép

Jójcakkát anyucik, kismamik és leendők!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Tényleg elfelejtettem mondani, hogy 2 kis drágát kapok vissza holnap!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Most megyek pihenni, ma nagytakarítottam, mert holnaptól nem csinálok semmit és punktum! :D jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gratulálok Vicky!
Jó egészséget kívánok nektek!
lugi

Vicky!
Nagyon gratulálunk nektek!
Nagyon sok tejcsit kívánok!
Barbus! Üdvözlünk ebben a csodálatos világban!

Muzsi!
Szóval reggel mentem hsg-re és még 2 tündéri csajszi volt velem. Jókat dumáltunk! 11 körül mentünk át a röntgenbe, és pikk-pakk megcsinálták. Szerencsére minden rendben van, átjárható vagyok, és nem volt összetapadásom! Utána voltam leletösszegzőn, és a következő ciklusban kezdhetjük az 5. inszemet.
Kaptam bromót! Felet kell szednem, de ahogy titeket olvastalak, ma és holnap még csak negyedet szedek. Ugye, a bromo és a meforal nem üti egymást?

rodina74

Navared! Kubuspace!
Köszönöm a drukkokat!

Felajánlom a laptetőmet annak, akinek szüksége van rá!

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?