Bols,
gyönyörűek ezek a gyerekek!!!! Már most!!!!!!!!! Vigyázz rájuk nagyon!!!!
Ti mikor voltatok a kaáliban??? Nem találkoztunk véletlen??? Mi kettőtől voltunk lent kb fél háromig, én utána felmentem tranferre, csak a férjem volt lent néha Bencussal
.
Puszi,
hááát, köszönjük szépen a táblit!!!!!!! Én ebből most kimaradtam, pedig Hunciéban bennevoltam
. De sebaj, elküldtem neked az adatokat!!!!
Még mindig ((((((((((((((((((Puszi))))))))))))))))
Arikon,
nyugalom, már tényleg csak pár nap!!!!!!!!! Nagyon jól bírod, hogy nem tesztelsz!!! Én nem tudom, hogyan fogom bírni
. Érzel valamit, hogy vagy???
Lányok, a vérvétel eredményét ki mondja meg??? Az orvosod vagy a laboros??? És ha aznap nincs bent a Te orvosod? Kb mennyi idő az eredmény???
Hunci,
köszönjük a jókívánságot!!!!!
Hovnika,
mielőbbi babásodást Neked!!! És se vagyok ismerős szegeden!!!
Iris,
drukk a kezdéshez!!! Tulajdonképpen a suprefact mire van????
Viki,
már csak egy hónap!!!! Kitartás!!!! Ez fogigátló??
Még egy kérdés... bocsi, ha sok lennék
A doktornő azt mondta, hogy ha sikerült, akkor is csak 12 nap után mutatja ki a vérvétel. Ilyenkor a folyamat ugyanolyan "hosszú", mint spontán terhességnél??? Tehát hiába 3-5 napos embriókat kapunk vissza, az olyan, minta az első naptól indulnánk??? érthető vagyok???
mert én néha azt hittem, hogy a 3 nap beletartozik a 14 napos luteális szakaszba, tehát elvileg korábban kimutatja a vv és a teszt az eredményt...
Hogy van ez????
Mi egyébként jól vagyunk, néha feszülget a pocakom, de ez jóóóó érzés!!!! Igyekszem sokat pihizni és nem stresszelni