Új privát üzeneted érkezett!

Ezen mindkettő, bár a bal oldali merőlegesen a másikra :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bols70 2010.01.20 17:12-kor.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ő az előzőről a baloldali. Kisebb, de csak picikét, sajna mellette van a hematóma. Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, nagyon örülök nektek, a haematóma pedig tűnjön el mielőbb ezt kívánom!

Drukk az akciósoknak++++++++++++++++++ !!!
nani72

Sziasztok!

Mindenkit köszöntök, már ismertem az oldalt ezért mertem írni. Mi most készülünk februárban a szegei Kaáli-ba a doktor Úr-hoz.
Az lenne a kérdésem, közületek jár valaki Szegedre?

Nekünk volt egy sikertelen lombikunk Pesten, most költözés miatt Szegeden folytatjuk.

Mindenkinek sok sikert kívánok és kitartást!

Bols nagy gratula! Tűnjön el a haematóma!

Még egy kérés Szeged illetve Kecskeméten nőgyógyászt tud valaki ajánlani?
hovnika

Bols, nagyon drukkolok édibabáknak!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

bocsi, hogy nem tudtam eddig jönni, hajtás van a melóban, este későn érek haza és esténként nem kell ringatni
nem panaszkodni akarok, nagyon örülök, hogy van munkám

Bols
gratulálok a babákhoz !!!!!!
a pici babáid majd adnak annak a fránya heamatómának ! :D :D :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Baba
hogy vagytok ? már a 11.hétben vagy !!

Puszedli

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Meli
köszönöm a kérdést, kicsit jobban vagyok
a Danovaltól ( danazol ) lelkileg totálisan labilis lettem, de már csak egy hónapig kell szednem és vége

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Puszikám nagyon-nagyon sajnálom. Mi is így jártunk novemberben. Felébredtek mind a hárman, de sejtveszteség volt. Tudom ez nem vigasztal, én is nagyon szomorú voltam, jobban mint az elsőnél. Ölelés Neked és erőt a folytatáshoz :lol:

Bols gratula a babácskákhoz :lol: :lol: .

Én most kezdem a supre-t. Elég kevesen voltak ma a Kaáliban, nem kellett sokat várnom :lol: .

Szép estét mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bols,
De gyönyörűségesek!!!! :)

Húú, Csajok, lassan, de biztosan totál beparáztam. Ahogy közeledik a 25-e egyre idegesebb vagyok...Tudom, nem kellene, meg főőőőő a pozitívizmus stb, de annyira nehéz!

Kép
arikon78

Arikon küldöm Neked a ++++++++++++++++++++ energiát!
Kivárod a vérvételt? Nem tesztelsz előtte?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Hovnika üdv itt.

Én nem ismerek orvost Szegeden. Sok sikert a szegedi folytatáshoz :lol:

irises

Mindenkinek köszönöm! :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bols, györnyörű két szépség :)

Nani, akkor már csak 3 hét türelem, kitartás, minden rendben lesz!!!!!

Arikon, nyugtató energia ragasz +++++++++++++++++++++

Puszikám, küldöm a sok-sok pozitív energiám++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Próba:

Kép

Átvettem a táblakezelést.

Arra kérnélek Titeket, hogy priviben írjátok meg mindig a változásokat és aktualitásokat, mert ha csak itt írjátok, lehet elfelejtem átírni. Az meg biztos! Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, jó a tábla.Köszönöm.

Kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást, és remélem ez a topik idővel kihal és mindenki átköltözik majd a babás topikba :D

Sziasztok.
Vendég

Bols,
gyönyörűek ezek a gyerekek!!!! Már most!!!!!!!!! Vigyázz rájuk nagyon!!!!
Ti mikor voltatok a kaáliban??? Nem találkoztunk véletlen??? Mi kettőtől voltunk lent kb fél háromig, én utána felmentem tranferre, csak a férjem volt lent néha Bencussal :wink: .

Puszi,
hááát, köszönjük szépen a táblit!!!!!!! Én ebből most kimaradtam, pedig Hunciéban bennevoltam :oops: :oops: . De sebaj, elküldtem neked az adatokat!!!!
Még mindig ((((((((((((((((((Puszi))))))))))))))))

Arikon,
nyugalom, már tényleg csak pár nap!!!!!!!!! Nagyon jól bírod, hogy nem tesztelsz!!! Én nem tudom, hogyan fogom bírni :oops: :shock: :oops: . Érzel valamit, hogy vagy???

Lányok, a vérvétel eredményét ki mondja meg??? Az orvosod vagy a laboros??? És ha aznap nincs bent a Te orvosod? Kb mennyi idő az eredmény???

Hunci,
köszönjük a jókívánságot!!!!!

Hovnika,
mielőbbi babásodást Neked!!! És se vagyok ismerős szegeden!!!

Iris,
drukk a kezdéshez!!! Tulajdonképpen a suprefact mire van????

Viki,
már csak egy hónap!!!! Kitartás!!!! Ez fogigátló?? :oops:

Még egy kérdés... bocsi, ha sok lennék :oops: A doktornő azt mondta, hogy ha sikerült, akkor is csak 12 nap után mutatja ki a vérvétel. Ilyenkor a folyamat ugyanolyan "hosszú", mint spontán terhességnél??? Tehát hiába 3-5 napos embriókat kapunk vissza, az olyan, minta az első naptól indulnánk??? érthető vagyok??? :oops: :shock: mert én néha azt hittem, hogy a 3 nap beletartozik a 14 napos luteális szakaszba, tehát elvileg korábban kimutatja a vv és a teszt az eredményt... :oops: :shock: Hogy van ez????

Mi egyébként jól vagyunk, néha feszülget a pocakom, de ez jóóóó érzés!!!! Igyekszem sokat pihizni és nem stresszelni :wink: :oops:
Vendég

Nati: beírtalak és válaszoltam is! :D
Nem értem, miért nem voltál benne a táblában de most már benne vagy!
A vv. eredméynét az orvos (ha nincs a tied, akkor aki helyettesíti) mondja meg, eredmény kb. 1 óra múlva van.
Tesztelni már hamarabb is tesztelhetsz!
Várok pár napot, hogy még mások is frissítsék az adataikat és akkor újra felteszem a táblát!

Roni: még mindig várom a privid! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, köszönjük a táblakezelést!

Huncinak is köszönjük az eddigieket.

Arikon, Tnati,Irises, drukkkkkkkkkkkkkkk!

Kismamiknak pusszancs!

Én ma elhoztam (volna) az Áek-s leleteimet, amiből sajnos szinte semelyik immunpanel nem lett meg, elutasították, nincs rá pénz. Evvan. Lehangoló,elkeserítő,hogy nem végzik el a vizsgálatokat tb-re, csak az életmentő dolgokra van finanszírozás.
/más paciensek is így jártak, tsh-t is már csak sürgősséggel csinálnak/
Majd hívom a sima nődokimat, hogy hogy megyünk ezen tovább....
Ellenben jó hír, hogy van saját peteérésem, és jó a progim is....már csak a jó ,átjárható petevezető hiányzik. :(

na csók mindenkinek és kitartás!
nani72

Nani: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Nani,
ez nagyon durva!!! Azért ezt nem gondoltam volna!!!!
Az egyik ismerősöm amniocentézisre ment volna pozitiv kombinált teszt után, és mikor odaért közölték, hogy megszűnt a finanszírozás.... Vidékről utazott fel pestre... aztán győrben sikerült megcsináltatnia, de azért ez nagyon felháborító :twisted: :twisted: :twisted: Azért remélem valamilyen úton-módon meg tudod csináltatni őket!!!!

Puszi,
köszi a választ, háááááááááát, akkor meglátom, mikor is kezdjem a tesztdömpinget :oops: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Megmaradt menopur 75E Por + oldószer 4 db eladó 3.000.-Ft/ db.
Cetrotide 0,25 mg por+ oldószer 5 db eladó 40.000.-Ft / 5db

Akit érdekel küldjön privit!

Köszönöm!

Kép
avarka

Nani, ez felháborító!

babaimádó
Kép
babaimado

Nanikám, :evil: :evil: :evil: felháborító ahogy zajlanak a dolgok mostanság az egészségügyben, mindannyian tapasztaljuk.
Kitartás, remélem azért megoldod valahogy!!! Szuper, h. van p.érés és a progid is ok! (énis most várom a 14.napi vv + pm eredményeimet, hát kivi vagyok rá....)

Puszi, köszi a táblakezelést előre is (én még egy kis ideig nem leszek aktív résztvevője)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszedli,
olyan jó, h. van táblánk, akkor küldöm priviben a változást! :)
Hogy vagy, sokat gondoltam ám Rád...

Nati mami, :D
Szerdán voltam mélyponton, de biztos azért, mert Férjem egész nap ide-oda rohangált,alig volt itthon. Nagyon uncsi itthon, ilyen helyzetben. Próbálom magam lefoglalni, de nehéz úgy bármit is csinálni, h. közben "kíméljem" magamat. Pedig nálam általálában bejön a takarítás-terápia! :D
Tegnap már sokkal jobb volt, mert elmentünk vásárolni, sokat beszélgettünk, megnyugodtam. :)
A teszthez valóban kell akaraterő, de a legjobb megoldás ha nincs itthon teszt, így nincs ami kísértésbe vigyen. :D
Semmilye tünetem sincsen, leszámítva, h. a hasam néha görcsölget. Remélem attól még lehet ott bent baba.

Nani,
tök jó, h. van péd, és a progid is oké!!
Viszont az, h. nem csinálnak meg vizsgálatokat, felháborító!!!! :evil:

Kép
arikon78

Sziasztok!

Nagyon szívesen a táblát Lányok! :D
Ha mindig priviben fogjátok küldeni a változásokat, akkor sokáig fogom csinálni! :wink:

Arikon: naná, hogy van baba!!! :D
+++++++++++++++++++++++

Én jövő héten megyek konzira a folytatás miatt! :D

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Kérlek szépen titeket szavazzatok a kislányomra!!!!!! Aki eddig is tette nagyon köszönjük!!!!!! Már csak két nap. :) De lécci addig is szavazzatok!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

Drága puszika privi ment!!!! Csak nem találom az elküldöttbe szólj ha nem ment át!!!!!

puszi mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kis*: szavaztam ma is!
Átjött a privi, válaszolok is majd, de sztem csak este! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon, a göcsölgetés TÉNYLEG normális!Nekem is mondták sokan, a doki is!!!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok,

Most csatlakoznék hozzátok a fórumba.
Február végére van időpontom a Bp.-i Kaáliba valószínűleg az első lombikra.
Tudjátok esetleg mennyi idő telik el az első találkozástól addig mire beültetik az embriót/kat?
Sok vizsgálatot amit tudom, hogy kellenek de hosszadalmasabb azt előre megcsináltatom, talán nyerek vele időt.

üdv: szrityi
szrityi

Sziasztok!

Először is BOLS!!!! Cukik a képeid, gratula hozzájuk, a csúnya hematóma meg tünjön onnan, de gyorsan!!!

Arikon, Nati nagyon izgulok értetek!!!!!!! küldöm messziről a vajdasági ragasztókat, hátha jót tesznek :lol: :lol: :lol: !!!!!!

Puszika.............. :cry: :cry: , az enyémek is igy jártak anno szegények...ölelés

Honvika!!! Én vagyok a te embered!!!! Végre még valaki Szegeden, már kezdtem gondolkodni azon miért nem jár senki oda...valami bajuk van????? :lol: :lol:
Tehát én is Szögedére járok, pont drúrhoz! Jól választottál, nekem naaaaagyon bejön a stílusa, odafigyelése!!!! Eddig csak jókat tudok mondani róla! igaz nem ismerek másik Kaális orvost, de nekem ő, a szerbiai orvosgárda után, az abszolut csúcs!
Mi decemberben voltunk első konzin, mindjárt kezdtem is a fogigátlót és épp ma voltam uhun, ma kellett volna kezdenünk a stimut....de....a cisztám még jelen van, ragaszkodik hozzám az édes
:twisted: és ezért dr úgy döntött, nem kezdünk, adunk neki még egy hónap eltünési esélyt... hát el is kenődtem, doki igyekezett megvigasztalni. berendelt február 3-ra ujabb uhura, ciklus közepén. Irigyeltem a többi nőcét akik le fel mászkáltak a kis inekcióhűtőtáskájukkal.... mondta párom vesz nekem egyet, hogy én is vigyem.... majd valami finom kolbászt teszek bele ahahahahhah.

no. kicsit sok lettem. ha van kérdésed, ide vele!!!

puszi mindenkinek!
zsuki 75

Sziasztok,

Én is új vagyok itt köztetek és szrityihez hasonlóan februárban kezdek a pesti Kaáliban. Nekem nagyon sok vizsgálatom megvan, mert már voltam máshol is, kérdésem ugyanaz mint sztrityinek, mire számíthatok az 1. találkozó után?
bableves

Szrityi, Bableves,
üdv itt és sikeres kezdést kívánok! :wink:
Nekem még elég frissek az élményeim, mert most vagyok túl az első lombikon...
Ha meg vannak az alap vizsgálatok (hormon, hsg, ill. spermiogramm) akkor szinte már kezdhettek is.
Nálunk úgy volt, h. az első konzi után, meg kellett csináltatni egy újabb spermavizsgálatot (mert ott volt a gond), és utána már kezdtük is. Ez azért kellett, h. alá legyen támasztva tényleg, "csak" lombikkal sikerülhet a baba. A következő hónapban fogigátlót kezdtem szedni, majd miután megjött, már jött is a lombik kezelés. Tehát igazából az első konzi után 2 hónapra már lombikozni kezdtünk. :)
Bizony szerintem is érdemes előre megcsináltatni a vizsgálatokat.
Melyik dokihoz mentek? :)

Zsuki,
Köszi! :)
a fenébe azzal a cisztával!!!! :evil:

Kép
arikon78

Zsuki!
Sajnálom a halasztást :cry: Ciszta husssss, tűnj el!!!De látom a humorod nem hagyott el :lol:

Bableves,Szrityi!
Üdv a klubban, a kezdés mindenkinél máskor van attól függ mi a bibi, de az első konzinál ez is körvonalazódik.Kihez mentek?Bár tök mind1,mert ott mindenki penge a témában!

Arikon!
Minden elismerésem a tiéd, hogy bírod tesztelés nélkül, meg is lesz a jutalmad :wink:

Nani!
Nem irigyellek, egyre sz@rabb az eü :cry:

Viki!
Mindjárt itt van február eleje:)

Ha nem haragszotok meg dobok 1 fotót a babámról.

KépKép

Kép
keny

sziasztok, köszi amiket leírtatok.

Én a Krizsa doktorhoz megyek.

Mi 3 éve próbálkozunk sikertelenül ebből 2őt orvosi kezelés nélkül. Leiden heterozigóta vagyok. Nekem tavaly volt kezelésre egy terhességem, de sajnos méhen kívül és a bal oldali petevezetőt is ki kellett venni. Aztán még 3 alkalommal kaptam a kezelést amikor a jobb oldalon értek a sejtek, de nem hozott eredményt. Az orvosom küldött lombikra.
Volt valakinek hasonlója itt már tuti, hogy lombik lesz vagy nem?
szrityi

Keny, nagyon édes a babóca!!! kis fonottkalács hihi!

Szia Szrityi! Üdv.köztönk! Kérdezhetem hogy mi az a Leiden heterozigóta :oops: ?
zsuki 75

Sziasztok!

Szrityi, Bableves: Kép Mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Ha van kedvetek, írjatok még magatokról!!!

Arikon: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nati: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Keny,
nagyon édi kis babócád van!
Énis!Énis!Énis!

Arikon,
tuti, hogy nem tesztelsz vérvétel előtt?Hú, hát Te nagyon kitartó vagy! :D Én biztos nem bírnám!
Drukk hétfőre!
Hányra mész?Majd gyere gyorsan a hírekkel!

Puszi,
mégegyszer nagyon sajnálom a fagyikat!
Most hogyan tovább?Mikor mentek a kövire?

Nati,
hogy érzed magad?
Babaragacsok mennek!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
Tesztelsz majd valamikor?Vagy megvárod a vérvételt?Mikor kell majd menned?

Szrityi, Bableves,
üdv itt köztünk!Mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Nálunk az első konzi szeptemberben volt, októberben kezdtem a fogigátlót, és decemberben volt az első lombikunk.

Zsuki,
ronda ciszta monnnjon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Újaknak üdv!

Keny!Nagyon cuki!

babaimádó
Kép
babaimado

Kedves zsuki,

A Leiden génmutáció azt jelenti, hogy a thrombózisra való hajlamom az 8x nagyobb mint a többi embernek. A heterozigóta pedig azt hogy csak az egyik szülőtől örököltem ( ha mindkettőtől lenne az a homozigóta ).
Jelentősége abban van, hogy amikor terhes leszek onnantól kezdve rögtön véralvadásgátlót kell kapnom a terhesség vége után még 6 hétig.
Az én "történetem " dióhéjban:
3 éve próbálkozunk 2őt orvosok nélkül tettük, aztán tavaly februárban elmentem egy endokrinológus-nőgyógyászhoz aki rendbetette a hormonokat ( sárgatest hormon elégtelenségem volt ) és júniusban terhes is lettem, csakhogy méhen kívül, megműtöttek, és kivették a fél petevezetékemet. :-( Akkor a doki azt javasolta legyen még 3 hónapi kezelés ( persze ez már csak az ép oldalra vonatkozott ) és ha nem jön össze akkor menjünk a lombikra. Nem jött össze sajnos. Már így is veszélyeztetett vagyok ( Leiden mutáció miatt ) meg mert volt már méhen kívüli terhességem azt mondta ne kísérletezzünk tovább.

Ez elég vajon a lombik indololtságára vagy ezért még nem csinálják meg?
szrityi

Üdv az újaknak!
Szrityi kitartás, most már jó helyen és úton vagytok, énszerintem ilyenkor már abszolút a lombikozásba kell belevágni és bízni benne.

Zsuki, tök jó, hogy te is Szegedre jársz, köszi a biztatást a DR. Úrhoz. Mi február 18-án megyünk konzira, délután 2-re. Nekem is az első lombiknál ciszta miatt csúsztunk vagy 4 hónapot, de nekem kettő volt és fokozatosan eltűntek. Úgyhogy hajrá, cisztákat legyőzni. Szerintem nekem is van most, mert érzem. Azt hiszem mensikor szoktak felszívódni. Én bioptron lámpáztam is lehet az is segített.
A nőgyógyászod egyébkén kinti?
Többieknek mi a véleménye a bioptron lámpáról, jó cisztára. (az orvos egyébként nem ajánlotta)

Babaragacs++++++++++++++++Arikonnak

Keny, nagyon jó látni ilyen fotókat, mi is ilyet szeretnénk!! Vigyázz rá nagyon!

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Még mindenkit nem ismerek, azt kívánom nektek amire vágytok meglegyen!
hovnika

Melinda: jövő héten megyek konzira, akkor kiderül. 8)

Szrityi: sztem ilyenkor tuti indokolt a lombik!

Kép

Kép

*puszedli*

Szrityi, köszi az okítást :), most ennyivel okosabb vagyok! Azért mi minden kihat erre a nyomorult terhességre..... már azon vagyok kész csoda, hogy valakinek természetesen sikerül!!!!! Lehet hogy jobb nem tudni semmit és csak őrülten szenvedélyesen k...... ahahahaha

Honvika!! nanemár NÉGY hónap....ajajajajj. Neeem én úgy döntöttem elmúlasztom ebben a ciklusban :lol: ! Nekem legtovább 3 hónapig volt eddig, de az 11cm-es volt. Bioptron hm...hát egye fene, megpróbálom azt is, ártani biztos nem árt, esetleg nem segít. Van a normáldokimnál egy, majd kérek kezelést. Ja, és igen a nődokim itteni, mármint, kinti, no szóval vajdasági! Épp most váltottam dokit, ez már a 4. Azt hiszem ez rendes lesz. Az egyik jóakaró ismerősöm ajánlott egy talpmasszázs izé természtgyógyászt...most rávetem magam az alternatívra!

Puszika hajrá jövő hét!!!
zsuki 75

Zsuki: testgyertyázást próbáltad? Az is használna!

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok, köszi mindenkinek a lelki támogatást nagyon jól esik.

Még annyit írnék a " mi történt velem "-hez, hogy a méhen kívüli műtétem július végén volt pont 1 héttel a 30. születésnapom előtt,így gondolhatjátok mennyire volt kedvem ünnepelni?! De a legérdekesebb, hogy olyan október körül borultam ki úgy hogy kb. 1,5 órát bőgtem és nem tudott a férjem megvigasztalni.
Aztán eldöntöttem itt az idő segítséget kérni, és elmentem egy kineziológushoz. Most hétfőn megyek hozzá 4.alkalommal és meg kell mondjam nagyon jó.
Kezdek rájönni, hogy mennyi pénzt és időt áldozunk a dokikra de semmit a lelkünkre pedig ez is lehet ok a sikertelenségre.
Egyik alkalommal pont akkor mentem hozzá, amikor megjött és épp a csalódottság és a sírhatnék határán álltam. Egy úgynevezett stressz oldással kezdte és szinte pillanatok alatt elmúlt bennem az a feszültség amivel odamentem.
Ha van még olyan lány köztetek aki hozzám hasonlóan nehezen kezeli a lelki dolgokat is baba ügyben én javaslom hogy keressetek egy kineziológust, mert sokat segíthet. Eleinte én sem akartam menni már sokkal előbb ajánlották nekem, de az októberi kiborulás rádöbbentett, hogy ez így nem mehet tovább.
szrityi

Srityi: köszönjük a történetet!
Ha szeretnél bekerülni a táblába (bableves, te is), akkor küld el az adataidat!

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, Krizsa dokihoz vagyok bejelentve, eddig máshol volt már egy inszem, két lombik. Nálam egy kicsit átjárható petevezető van + IR, pajzsmirigy gyógyszeresen beállítva+kevés lassú katona
Van ahol ez csak inszemre elég, máshol meg egyből mehettem lombikra. Mit gondoltok itt ez jó lesz lombikra? Nem szeretnék felesleges köröket futni inszemmel
bableves

Sziasztok!

Remélem jól telik a vasárnap!
Nekünk nagyon, délelőtt kirándulni voltunk Dobogókőn, szuper volt, szétszánkóztuk magunkat! Kép :lol:

Arikon: nem teszteltél Drága?
Nagyon szorítok Neked!!!! Kép

Szrityi: beírtalak! :wink:

Nati, Irises: ++++++++++++++++++++++++++++

Bableves: nem tudok erre válaszolni, sztem lombik, de a konzin minden kiderül. 8)

Kép

Kép

*puszedli*

puszedli,

Köszönöm, hogy beírtál.
szrityi

Szrityi: nincs mit! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
újra itt.
Üdv az újaknak, teszt/vv előtt állóknak drukkhegyek.
Olvastam az utóbbi időben, de írni nem igazán volt energiám :(

Bols, neked gratula a duóhoz, hematóma meg tűnjön el!

Puszedli, jó a tábla :) bár én még mindig nem szeretnék bekerülni :wink:

Szép estét mindenkinek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?