charlott: Hát én sem értem, hogy lehetek ennyi, mikor mindent eszem, rengeteg cukor, "zsír"... Régen volt gondom az egyik pajzsmirigy-hormonnal, remélem nem az jött vissza.
A csuklást én ilyen "idegmozgásnak" érzem... Biztos volt már veled olyan, hogy a szemhéjad remegett alul főleg - no pont olyan érzés csak a hasadban...
Mintha egy ideg tikkelne.
csöpplány: Ruhás fotó is jöhet, sőt, amin csak a hasad látszik meg vmi arány, az is.
Mi csak csupasz fotókat csinálunk, mert ruhában csalóka vagyok...
Vagy mérd te is körbe, mekkora vagy.
Amúgy fura, a mi babónkat is most éreztem először csuklani a héten, pedig mozogni ezer éve mozog...
Sőt, tök rendes fiúcska, ha a férjem megfogja a hasam, akkor is rugdos, mint az őrült, nem az a nyugis típus... Nem tesz különbsége köztünk...
Nem lehet háton feküdni?? Hát ez nekem új... Ne már... Hát akkor hogy lehet? Hason ugye nem, háton se ezek szerint, de ha én oldalt fekszem, mindig az az érzésem, hogy egy helyre "folyik" a hasam és nem kapok levegőt...
Hm. Lesznek még itt szép napok...
Amúgy a napokban eléggé kivoltam: fájt a hasam.
Szerintem nagy a babó, én meg kicsi vagyok és egyszerűen nincs helye... Lehet, ezért is rugdos ennyit... 2 héttel van előrébb kb. Kicsit aggódom, hogy már a méhkeményedéseket érzem, de nem vagyok biztos benne... Nem időnként kemény ugyanis a hasam, hanem mindig... Nem szakaszokban húzódik össze, hanem van, hogy reggeltől estig ilyen iszonyat durván kemény. Nem tudom, mi ez.
Szerencsére a babó mozog, aktív, szóval szerintem elvan, csak nekem elég kellemetlen, mert kemény és érzékeny hassal nem tudok ki sem egyenesedni, legszívesebben mindig görnyedve járnék, ami azért nem túl jó... Ha ilyen egész napos keménység van, bal alul szokott görcsölgetni is a hasam, mindig csak bal alul... Más esetleg ilyen tünetekkel?