Muzsi:
De jó hírek éljen a rövid protkó!
Ez a Sz. doki egy csudapofa! Rám is hozta már a szívbajt nemegyszer, de ez azért van mert ő alapos én meg izgulós. Biztos csak elgondolkodott azon, hogy hogyan tovább veletek és elfelejtette mondani a jó hírt - gondolom...
A méhpempőt én éhgyomorra szoktam szippantani.
Micsoda beköszönések (papikukimami), szenzációs!!!
DMimi:
Nem semmi mit akcióztok össze a drnővel uhunál!
A katonaleadási mizériátokat sajnálom, olyan bosszantó lehetett, hogy elkavarták a cuccot (ha jól tévedek). Ugye már picit nyugodtabb vagy? Fel a fejjel, ezen is túllesztek nemsokára!
Lujzici:
Szorítok nektek, bárhogy is döntötök. Én azért a helyedben ráfeküdnék az inszemre, te sem leszel fiatalabb és megy az a fránya idő... Betojok miket találnak nálad!
Még jó, hogy időbek kiderült és kezelik. Úgy sajnálom...
Rózsa:
Szijjjjaaaaa!!!!
Remélem javultak már az értékeid! Azt hittem már eladtátok a kecót.
Jó sok minden történt veletek, azért ne strapáld agyon magad. Kutyusok jól vannak?
Andrea:
Tök jó ez a plakát, én még nem láttam sehol! Jó spontánkodást, néha kell egy kis feltöltődés.
Navared:
Szuperjó hír, hogy bacimentesek vagytok, gratula! Az álmod pedig váljon valóra!
Avarka:
Micsoda kálvária, sajnálom...
Pancsi:
Üdv nálunk, mielőbbi pocinövesztést!
Sztyopáné:
Drukkolok jövő csütörtökre!
Látom kergetjük egymást, mert én jövő pénteken megyek.
Vörösmacska:
Konyakot adtak? De jó fejek, nem semmi!
Szörnyű lehet egy férfinak ezt átélni, teljesen megértem, hogy totál begörcsölt... Ezt a gátlást sok türelemmel és szeretetttel lehet majd egyszer feloldani. Az otthonról vitt anyagleadás legalább segített.
Dorkabab:
Üdv, sikeres inszemet! +++++++++++++++++++++++++++
Egy tüsző épp elég, hogy csodaszép kismami légy!
Lukácsné:
Gratula a kiskönyvhöz, már én is szívesen lapzgatnám a sajátomat!
Böbe:
Kitartást és erőt kívánok a temetésig. Utána picit jobb lesz... talán...
Vicky:
Húúúú de beindultatok! Szorítok nektek és ha már aktuális lesz: könnyű és gyors szülést kívánok!
Eszter:
Halihó!
Küldök egy kis ájulás-és rókakomaűzőt: (((((((((((((())))))))))))))
Csodás élmény lehett az uhun látni őket. Milyen mókás dolgokat művelnek, jópofa ahogy "kommunikálnak" egymással. Örülök, hogy szépen fejlődnek!