Új privát üzeneted érkezett!

Ihol vagyok, e!!! :lol: :lol: :lol:

Sajna a BKV-sztrájk ideje alatt sikerült egy szívós felfázást begyűjtenem, de olyat, hogy majd betojtam úgy fájt a petefészkem és a vesémet is éreztem! Köszönöm BKV és köszönöm, hogy bérletet vehettem erre az időszakra! Kaptam lórugásnyi antibiotikumot, már picit jobban vagyok, legalább nem fáj már a szerkentyűm. Sokat feküdtem, mert gyengusz is voltam, takonykór most kedz beköszönni egy kis Torok Gyulával vegyítve... Nem volt kedvem gépezni... :oops: Bocsi csajok!

De majd most jól kiosztalak titeket, mert végre visszaolvastam mindent és roppant büszke vagyok rá! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Bakker Navared, 3 perccel beelőztél!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Marianna:
Sajnálom a kisebbik bébit, de talán jobb így, mintha nem lett volna egészséges... Gratulálok, hogy a másik tündérke jól van! :)

Nyanya:
Örülök, hogy beindultok és szurkolok a terminálthoz, sok sikert! Uhura én nedves popsitörlőt szoktam vinni és előtte gyorsan rendbe teszem a muffot, így nekem nem kellemetlen a vizsgálat. A dokit meg hidd el, bazira nem feszkózza, naponta megszámlálhatatlan bládis nyunyust vizslat, neki már nem ügy, csak nekünk... :)

Tigriske:
Kép
GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol:
Zita, Kata, Lilla Isten hozott titeket a Föld nevű bolygón! :)

Zsu:
Látom szépen alakultál, remélem jól bírta a punkciót. Mennyi sikerált?
Köszi a fülest, akkor már 32 pozi tesztről tudunk. :)

Rodina:
Drukkolok a csütörtöki HSG-re! :)

Kubuspace:
Nem kaptál képet a bébiről? Úgy megnézném... Én is hallottam a vérből történő (fizetős) vizsgálatról, ami jó eséllyel kimutatná a rendellenességet. Asszem én ezt fogom megcsináltatni, ha majd ott tartunk, ettől a magzatvízvizsgálattól tartanék.

Vayacon:
Ne izgulj, hamar eltelik majd az a pár nap és akkor nincs visszaút, jöhet az INSZEM!!! :)

KPN:
Nagyon drukkolok neked, talán ez a nem mindeannapi inszem hozza meg a várva-várt sikert, a szerencséteket! :) Addig is hajrá, vegyetek példát Nyulam-Bulamékról! :lol: :wink: Kép

Heni:
Ennyire fényes fejű bohócok nincsenek is, csak a BMC-s pároknál! Gratula a jó eredményhez! A titokszobás akciótokon akkorát nevettem!!! :lol:

Sting:
Ne viccolj, egy 19 mm-es tüsző az csodálatos, abból igenis szép babóca lehet. A barnázás pedig nem gáz, el fog múlni. :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Muzsi:
De jó hírek éljen a rövid protkó! :lol:
Ez a Sz. doki egy csudapofa! Rám is hozta már a szívbajt nemegyszer, de ez azért van mert ő alapos én meg izgulós. Biztos csak elgondolkodott azon, hogy hogyan tovább veletek és elfelejtette mondani a jó hírt - gondolom... :roll:
A méhpempőt én éhgyomorra szoktam szippantani.
Micsoda beköszönések (papikukimami), szenzációs!!! :lol: :lol: :lol:

DMimi:
Nem semmi mit akcióztok össze a drnővel uhunál! :)
A katonaleadási mizériátokat sajnálom, olyan bosszantó lehetett, hogy elkavarták a cuccot (ha jól tévedek). Ugye már picit nyugodtabb vagy? Fel a fejjel, ezen is túllesztek nemsokára! :)

Lujzici:
Szorítok nektek, bárhogy is döntötök. Én azért a helyedben ráfeküdnék az inszemre, te sem leszel fiatalabb és megy az a fránya idő... Betojok miket találnak nálad! :cry: Még jó, hogy időbek kiderült és kezelik. Úgy sajnálom...

Rózsa:
Szijjjjaaaaa!!!! :lol:
Remélem javultak már az értékeid! Azt hittem már eladtátok a kecót. :roll: Jó sok minden történt veletek, azért ne strapáld agyon magad. Kutyusok jól vannak? :)

Andrea:
Tök jó ez a plakát, én még nem láttam sehol! Jó spontánkodást, néha kell egy kis feltöltődés. :)

Navared:
Szuperjó hír, hogy bacimentesek vagytok, gratula! Az álmod pedig váljon valóra! :)

Avarka:
Micsoda kálvária, sajnálom...

Pancsi:
Üdv nálunk, mielőbbi pocinövesztést! :)

Sztyopáné:
Drukkolok jövő csütörtökre! :) Látom kergetjük egymást, mert én jövő pénteken megyek. :lol:

Vörösmacska:
Konyakot adtak? De jó fejek, nem semmi!
Szörnyű lehet egy férfinak ezt átélni, teljesen megértem, hogy totál begörcsölt... Ezt a gátlást sok türelemmel és szeretetttel lehet majd egyszer feloldani. Az otthonról vitt anyagleadás legalább segített.

Dorkabab:
Üdv, sikeres inszemet! +++++++++++++++++++++++++++
Egy tüsző épp elég, hogy csodaszép kismami légy! :)

Lukácsné:
Gratula a kiskönyvhöz, már én is szívesen lapzgatnám a sajátomat! :)

Böbe:
Kitartást és erőt kívánok a temetésig. Utána picit jobb lesz... talán...

Vicky:
Húúúú de beindultatok! Szorítok nektek és ha már aktuális lesz: könnyű és gyors szülést kívánok!

Eszter:
Halihó! :)
Küldök egy kis ájulás-és rókakomaűzőt: (((((((((((((())))))))))))))
Csodás élmény lehett az uhun látni őket. Milyen mókás dolgokat művelnek, jópofa ahogy "kommunikálnak" egymással. Örülök, hogy szépen fejlődnek! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk ismét 1 pozitív teszttel gyarapodott, ezért a

"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása: 32 !!!

Kép

Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Most nem olvasok vissza, majd jövök holnap délelőtt...

Köszi a drukkokat!
Sikerült 5 petét leszívni!Ahhoz képest, hogy nem akartak beindulni... nagyon örülök! Reggel kell telefonálnom, hogy mennyi termékenyült meg! Olyan izgi! Egyáltalán nem fájt, még azért kómás vagyok, egy kicsit, és most estére érzem hogy fáj, olyan mensisen, kellemetlen, de elvisehető!

Na megyek pihizni

Reggel jövök a hírekkel!

Jó éjt
Vendég

zsu: Gratulálok az 5 petécskéhez. Kíváncsi lennék, hogy mennyinek sikerült megtermékenyülni, de ezt már nem tudom meg.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajok!

sajtocska: jobban vagy már? Kúráld ki magad rendesen lombik előtt!!! Köszi a drukkokat. :lol:

én is beoltattam magam meg a párom is :wink:

angyalka: bládi???

eszter: 3 lány?!?! :lol: :lol: Apa egész nap olvadozni fog :D

Lukácsné: de jó már ,hogy kaptál kiskönyvet, már én is nagyon szeretnék :D

Heni: gratula a bacimentességhez :!:

Kép
sztyopane

Vicky: Holnapra szorítok nagyon és küldöm a drukkokat. Aztán amint tudsz jelentkezz :!: :!: :!: Úgy izgulok mintha nekem kéne befeküdnöm a kórházba :oops: :lol:

zsu: gratulálok az 5 petikéhez, holnap egyből írj, hogy mennyi termékenyült meg!!! Mikor kell őket hívnod?

Kép
sztyopane

Vicky nagyon szurkolok!

Maccs
vörösmacska

Köszi mindenkinek. Majd írok Heninek és ő hozza a híreket. Előre is köszi érte.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu ez csodás Kép ! Drukkolok a petesejteknek és a fickókáknak, hogy minnél többen találjanak egymásra gyorsan!!!!!!! Reggel majd gyere ha tudsz róluk valamit! DEJÓÓÓ!

Maccs
vörösmacska

Lányok: én egy kicsit megijedtem ettől ami történt a Mimiék "kémcsövével".
Valamelyikőtök használta az "elkavarták" szót... nyugtassatok meg légyszi, mert amúgy is ez a rémálmom: ugye nem tudják összekeverni a spermamintákat és véletlenül másét beinszemezni??? :shock:
Bocsi, eszem ágában sincs beijeszteni senkit, csak én kicsit most megijedtem. :oops:

Kép
lujzici

lujzici: Alapvetően megkérdezik a te és a párod nevét is. Valamelyik csak stimmel. :D Csak viccelek. Bakik mindig előfordulhatnak, de szerintem ahhoz nagyon sok mindennek kellene összejátszania.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Holnapra mennek a drukkok :D Ügyes legyél :D :D :D Várjuk a fejleményeket :D :D :D

Sztyopáné: dehogy jött meg :evil:

Sajt: kúráld jól ki magad :!: :!: :!:

Lujzici: az inszemnél csak az Apa nem biztos, lombiknál sem az Apa sem az Anya nem 100% :lol: :lol: :lol: ne parázz,csak nem keverik el a lurkónak valót:D :D :D

Zsu: nagyon ügyike voltál :D :D :D holnap várunk :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Állítólag többszörösen is be van biztosítva, h. minden nőci azt a cuccost kapja, amit a párocskája leadott :D De ezen én is agyaltam már... nekem is rémálmom :lol:

Angyalka, köszi a bíztatást részedről is :lol: inszemnél az apa, lombiknál mindkét fél kétséges.... ez nagyon jó :wink:

Sajti, sajnálom, h. az ágyat kellett nyomnod, én meg azt hittem, már nem is szeretsz minket :oops: :D

Heni, szuper! Akkor már semmi akadály!!!!!

Vicky, ne izgulj, minden rendben lesz, nagyon szorítok én is! Jelezz, amint tudsz!

Zsu, nagyon ügyi vagy, tök jó!!!! Holnap reggel telefonálás után azonnal szólj nekünk is!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti jobbulást!

Maccs
vörösmacska

Zsu!
Nagyon szurkolok, hogy a kémcsőszex sikert arasson, és mind az öt szépen megtermékenyüljön, és szépen osztódjon! Nagyon várjuk holnap a híreket felőled!

Vicky!
Neked nem is tudom mit kívánjak holnapra! Hogy szüljetek-e vagy még ne! Tudod mit, legyen úgy ahogy neked és a babának a legjobb lesz! Nagyon sokat fogok gondolni rád, mert az inszemes topikban te teszteltél utoljára pozit, azóta nincs újabb kismamink! Szóval szerintünk te még oda is tartozol!
Szóval megy a mega-giga drukk! Vigyázz magatokra, és nagyon várjuk a híreket!

rodina74

Sajt!
Kösz holnapra a drukkokat!

rodina74

Megyek aludni,legalábbis megpróbálok. Még nem akarom elengedni a babácskámat. De ha a doki azt mondja szülni kell,akkor szülünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó estét lányok!

Nem semmi „kis” „parázs”vita kerekedett itt a fórumon!! Remélem mindenki szálkamentes lett a vita végére!!Szerencsére az oltásmizéria engem még akkor ért, amikor nem voltam terhes. Mivel tudtam, hogy terhes szeretnék lenni, jobbnak láttam oltatni. Sajnálom azt, aki a terhesség alatt kell, hogy meghozza a döntést ezzel kapcsolatban. S főleg azért, mert a döntést nem saját tapasztalataink és tudásunk alapján hozhatjuk meg, hanem másokból kiindulva és mások tudásában biizva… Az biztos, hogy mindannyian a baba érdekeit tartottátok szem előtt, és ezért mindannyiotoknak jár a diicséret!!!Reméljük a legjobbakat, hogy minden babus és anyuka jól jön ki ebből!
És hogy a meddőség se maradjon részemről érintetlen: a meddőség egyrészről egy orvosi fogalom, másrészről van egy, a köztudatban élő, elég árnyalt jelentése is.
Az én BMC-s beutalómon az áll, hogy „elsődleges meddőség” miatt kérik a felvételem; noha minden szervem megvan, s spontán is teherbe eshetnék (orvosok szerint is)… Szóval orvosi szempontból meddő vagyok, a köztudatban viszont akkor jelennék meg meddőként, ha soha nem esnék teherbe...
Szal szerintem mindkét vita kicsit meddő! :D

Navared, remélem, hogy csak leiirni nem tudjuk, de elérni igen a sikert!! :)

Heni, juppié! Akkor mostmár megy a menzisürgető!!

Eszter, remélem a rosszullétek hamar elmúlnak!

Vicky, szerintem a tesód megértené, hogy a kisbabus nagy veszélynek lenne kitéve, ha meglátogatnák betegen. Mikor a tesóm kisfia született, én maszkban mentem hozzájuk látogatóba, hogy ha lehet, semmit ne vigyek be. Ha mindenképp látogatni akarják, szerintem a maszk arra kiváló, hogy ne adjanak át betegséget.
Holnaptól még jobban szoriitunk nektek!!

Sajti, jó hallani Rólad!! Remélem nagyjából és nem oly lassan egészében is kikecmeregtél a bajból! A „halilalipapi-papikukimami” köszöntés pedig Üvegtigris-érdem.:(

Zsu! Fantasztik!!Nagy szoriitás, hogy mindegyik petécske párra leljen!

Kiss Angyalka!Hát lombikos jómagam is majdnem jót nevettem a megnyugtatáson, amit a sperma-elkavarás témájában nyújtottál…ehhe…. :lol:

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Huh, olyan sok minden történik egy nap, hogy mire végig olvastam már kavarog a fejemben, hogy kivel mi van, még szoknom kell a sok nevet és történetet :D

vicky, téged könnyű volt megjegyezni, jöjjön az a babóca, amikor jönnie kell! drukkolok, hogy könnyen menjen minden!

Köszönöm a tegnapi gyorstalpalót mindenkitől, túl vagyok az inszemen, csak 4-en voltunk így jutott ágy mindenkinek és tényleg elég volt 11-re menni. Kicsit fájt a beavatkozás, de hamar megvolt :) Tesztelés majd febr.5-én
dorkabab

Jóóóó reggelt,

Tyűűű mennyit írtatok,

Vicky,
Sokat gondolok Rátok, várjuk a híreket. Ügyesek legyetek.
Köszi a cikket, hát igen anno sejtbank csinálta, de akkor is fizetnem kellett érte. Most pedig már a dokim nem dolgozik a sejtbankkal. Hát így jártam akkor :roll:
Köszi az infót a bmc „nyitvatartásról”.
A majdani látogatásokat meg gondold meg jól, főleg ebben az időszakban, max üvegen keresztül valahogy, és maszk és minden.

Heni,
Még az elején tartok, de remélem jó híreket kaptál bacimentességileg.
Szerk: na odáig jutottam már h tudom minden oké, hipp hipp !
Köszi az infót Neked is. Én is kivi vagyok rájuk nagyon, Mártikára, Irénkére is. Illetve az a hölgy aki a beavatkozások előtt az elhelyezéseknél asszisztál, magas, szőke (?) hajú, vele múltkor összefutottam a Szent István parknál és ő már tudja :lol:

Sting,
4-4 nagyon jó. Fingerek krosszban.

Vörösmacska,
Jaj istenem, ne sírj, habár a könnyek jót tesznek a bőrnek, de azért ne vidd túlzásba.

Lukácsné,
Tegnap óta nekem is van könyvem :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Babe,
Kitartás, sok erőt kívánok.
Korábban kérdezted és én pl válaszoltam, hogy igen beadattam az oltást, 9 hét környékén. Amikor az orvosom is igazolta a terhességet, akkor megbeszéltük, hogy asap menjek oltatni. És a férjem is természetesen.
Nem akarok témát feszegetni, megbántani meg pláne nem, de pár hete pont Te voltál aki hezitált h Szűcs doki azt mondja hogy igen, a körzetid pedig h nem, nem kell oltatni….
Azt pedig azért úgy hiszem h valóban nem tennék ki az ablakba h hölgyeim uraim igen valóban igaz az illető az oltástól nyúlt ki. :roll:
A másik már oltattál, így innentől kezdve kár is agyalni a dolgon. :D

Pancsity,
A korom az oka :roll: vagyis az h éppen elmúltam 35 és ilyenkor már mondják. De nem kell, csak felajánlotta a dokim, én döntök h igen, nem.

Woody,
Hát teljesen össze vagyok zavarodva, írod h Neked a Jánosban csinálták, hmmm akkor nekem miért nem ?
Már nem emlékszem a vérvételhez éhgyomor kell ?

Muzsi,
Látod a mai hsz időpontját ? és ehhez vissza kellett olvasnom két oldalt :shock: 8) :roll:
Kívánom h mindenki tapasztalja ezt meg minél előbb, (és ez még csak rosszabb lesz :D )))) de hiába van minden rendben, vagy pisilni kell, vagy tényleg kialudtam magam vagy csak nem tudok elaludni.
Köszi Szűcs Doki infót Neked is.

Eszter,
Most már azért vége lehetne ennek az időszaknak.
Örülök a tegnapi vizsgálat jó eredményeinek. Naná hogy több mint egy óra volt a vizsgálat, három bébinél ? :lol:

kubuspace

Sajt,
Ajaj fene ebbe a bkv sztrájkba. Jól kifogtad. Mielőbbi gyógyulást Neked.
Nincs képem, nem mindig kapok (mondjuk idáig még semmit nem kaptam) de kedden megyek a kórházba, akkor majd kikövetelem.

Zsu,
Na végre, már úgy izgultam, várjuk a mai híreket is.

Lujzici,
Nyugi nem tudják összekeverni.

Rodina,
Drukk drukk.

Dorkabab,
Örülök h minden rendben volt, drukk a 5-i + eredményért.

(Mielőtt vitát kezdenék: Azt tudjátok h az oltás 8-9 hónapig nyújt védettséget ?)

kubuspace

Nálunk minden oké, várom a tavaszt, asszem hétvégén megutáltam a havat, és most is esik. Brrr.
Hétvégén még lesz egy vizsgám, tanulni kellene, deeee már nem megy. 4 hét alatt letudtam 9 vizsgát és azóta képtelen vagyok újra rávenni magam a tanulásra.

Pár napja rossz a lelkem és görcsölgetek is, egy nagyon kedves barátom 33 évesen szívinfarktusban meghalt, kedden lesz a temetés (akkor kellene mennem uh-ra is). Aránylag hosszú út, és és ahol a temetés lesz ott lesz az előző életem főszereplője is, akivel nem szeretnék találkozni.
Bocs az offért.

Csajok, tudom h lefutott kör már az iwiw, de olyan kiváncsi vagyok Rátok, ha valaki megtisztelne azzal, akkor elküldi nekem priviben az elérhetőségeit ? :lol: Köszönöm szépen.

na mostanra kifáradtam, bújok ágyba, 9-ig ha minden jól megy törp is húzza a lóbőrt :-)

kubuspace

SZiasztok!

Zsu!!!
Küldöm a randisugarakat!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Írj,hogy mi a helyzet a gyerekekkel :)

Sajtikám!
Jobbulást édesem, pihenj, gyógyulj!!!!

Kubu!
Irigyellek a nem alvás miatt :) Én is szeretnék EZÉRT koránkelő lenni, mert amúgy is az vagyok, az igaz, hogy estére kivagyok, a Barátok köztöt már csak másnap tudom nézni a neten :) :) :)
Mártikát én nagyon reégen láttam a BMC be, ott dolgozik még egyáltalán?
:shock: :shock: :shock:

Muzsi ZT!
Jöhet a mensimanó, de még MA érjen ide, de ha nem, akkor várjon már szombat vasárnapig, mondd meg neki!!!!!! Hogy tudjak menni 2-3-4??? ciklusnapi UH ra!!! Nem parázok, majdcsak jön ez a dög!! :)

Dorka!
Drukk február 5 re!!!! Ne izgulj, lazíts!!!!

Kép

Én abszolult nem parázok, hogy összekeverhetik az anyagokat, mondjuk bizti meglepődnék, ha egy néger kisbabával jönnék haza

:lol: :lol: :lol: :lol:

De ezen szerintem felesleges agyalnunk !!!!

Mimikém!
Élvezd ki a hétvégét kishugiddal, aztán hajrá előre!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kubu, próbálok neked pü-t küldeni, de nagyon nem akar elmenni, legalább is úgy tűnik, de ha mégis 3x átment, akkor bocsi :oops: Most megpróbálom megnézni, mit alkottam...

Rodina, neked mi van ma, miért kell a drukk? Ne haragudj, de most nem bírok rájönni :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mindenkinek nagyon nehezen működik ma a babanet vagy csak Nekem?
Úgy látom Navared Neked is. :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Helló!

Ja nekem is szar, nehezebb volt most bejutni, mint a parlamentbe!

Ami miatt jöttem az az, hogy üzent Vicky:

"Még ma meglesz a baba, 3 újjnyi a méhszáj, és be van illeszkedve a feje"

Hajrá Vicky, nemsokára foghatod ŐT!!!!!
Minél gyorsabb, könnyebb és problémantes szülés kívánunk!!!!

heni77

Sziasztok

Már negyed órája próbálok belépni a bnetre! Nagyon be van lassúlva! Pont most!

Na szóval! Az 5 petéből 4 volt érett, ebből 3at tudtak megtermékenyíteni, és a 4.et még próbálják! Pénteken fél 11re kell mennem a beültire!
Vendég

Vicky,
úristen, de izgulok, millió drukk Nektek. Jaj istenem mindjárt sírok.

Heni,
köszi a Vicky híreket.

kubuspace

Vicky, nagyon szorítok, hogy problémamentes szülésed legyen!!

Sajt, gyógyulj meg hamar! Hülye bkv!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, sokat segítettek! És még szeretnék kérni! Holnapra is jól jönne! :D :oops:
Vendég

Kubuspace, írtam privit!
Vendég

Navared, Zsu, Heni,

köszi, köszi, jelöltelek Benneteket. :-)

megyek mert felébredt törp :shock: :lol:

kubuspace

Valaki írja le légyszi, hogy zajlik egy beülti! Nagyon izgulok!

Mától kell használni az utrogestan-t, hát asszem nem fog a kedvenceim közé tartozni! :? De a cél érdekében kibírom! Napi 3*3! :shock:
Vendég

Heni,
privit küldtem Neked, ha minden igaz.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

csajok utánnatok olvasni nem egyszerű! :lol: :lol: :lol:

Vickynek üzenem Heni kérlek add át:nagyon gondolunk rá és a kis Barbira!sok sok puszi nkik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:tök jó hogy ilyen sok kis petikéd lett!most olvastam hogy 3szépen megtermékenyült!az a kis 4.is fog!beindul majd!
beültiről kérdezel?nem olyan mint az inszem?csak ott a kis sejteket teszik be nem a spermát!vagy nem tudom..de szerintem az is igy mükszik :/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
örülök!

Kubu:jelölj be engem is :lol: :lol: :lol:

Sajtikám:te kis szegény ez a kurva Bkv! :evil: :evil: :evil:
pihizzél!tuti rendbejössz a lórugásnyi adag antibiotikumtól! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok,

Vicky: minden rendben lesz :!: :!: :!: Szorítok NEKTEK :!: :!: :!:

Zsu: a beülti az semmi extra...bementek, megmutatják a lurkókat a monitoron( vigyél fényképezőt)...átöltözöl, behívnak a műtőbe és egy katéterrel berakják a porontyokat :D :D :D itt semmit nem fogsz érezni,mert egy sokkal vékonyabb katért raknak fel mint az inszemnél,mert itt csak 2-3 db embriót kell bejuttatni,míg az inszemnél több millió spermát raknak fel...én nagy paragép vagyok ,de ez tényleg nem is kellemetlen... :D :D :D aztán beültetnek egy kocsiba vissza fognak vinni a szobába és ott pihengetsz egy darabig..Majd megkapod a zárót és elindul haza terhesen :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

sziasztok

zsu
beültetés előtt nekem kellett fél 8-ra menni uh-ra, akkor találkoztunk babe-val, ez hozta meg a szerencséjét, na jó csak vicc volt.

nekem mondjuk sok 9 petesejtem volt lehet azért kellett mennem hamarabb.

9-10 körül megmutatták tv-n keresztül a babákat aztán vártam a beültire ami hamarabb volt mint gondoltam.

a szokásos név egyeztetés után a csövön keresztül fellövik a babákat aztán megvárja a doki bácsi míg visszajön a biológus hogy oké üres a cső és utána ott uh-oz hogy lássa a folyadékot hogy megvan-e.
aztán fekszel asztalon 5 percet és leszállsz a tolókocsival visszatolnak fekszel és megmondják mikor mehetsz a záróért.
a beültiért már ne aggódj, nem fáj.

mindenkinek sok sikert.

heni várjuk a híreket majd barbiról.

sajnos nekem is van most egy kis szomorúságom, meghalt apukám egyik tesója tegnap és szombaton megyünk temetésre.

táblázat

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sting, Kiss Angyal, köszi a válaszokat!

Írok Nektek privit, megkerestek az iwiw-en?
Vendég

lukacsne, egyszerre írtunk! Köszi neked is a választ!!

Sajnálom apud testvérét! Részvétem! :(
Vendég

Lukacsne,
őszinte részvétem. Igen, szerintem TE hoztad meg a szerencsémet, persze Neked meg ÉN :lol:
Jól vagy?
Normális az, hogy Nekem már tegnap óta feszülget a pocim? Nem vészes, csak érzem a feszülést. :?

Kép

Kép

babe3

Vicky nahyon szorítok Nektek hogy minden a legnyagyobb renben legyen!!!

Zsu.:Nekem a beülti úgy zajlott hogy 10 óra körül kellett megjelennem,engem az emeleten helyeztek el olyan sokan voltunk,átöltöztem hálóingbe és vártam hogy sorra kerülhessek.
Kb. fél 12-kor bementem a műtőbe,fel az ágyra és jött a doki.
2x vagy 3x átmossák a nunust langyos vízzel,hogy az utro stb. kijöjjön,majd hozza a biológus a babókákat,sűrűn kérdezgetik a nevedet ésa doki felhelyezi őket.Pár rerc múlva ismét jön a biológus és szól a dokinak hogy a kis csőből kiment e az összes babó.Ezután óvatosan felkelsz és tolószékben az ágyadhoz visznek,ahol egy órát pihenni kell,utánna a dokt rendelőjénél megvárni a zárót és megmondja mikor kell menni vérvételre...hát röviden ennyi.
Az Utro nekem sem a kedvencem már 54napja tolom...áááááá,de egyszer csak vége lesz :lol:

Kép
marianna82

Mariann, köszi neked is! Akkor ez hamar fog menni, azt hittem bonyolúltabb! Kicsit megnyugodtam!
Vendég

Zsu: Bejelöltelek :wink:

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal, köszi, visszajelöltelek!
Vendég

Sziasztok!

Babe, megkaptam, ment a válasz

Zsu!
Szupi, de jó, te már pénteken terhes leszel!! :) :wink:

Lukácsné!
Szörnyen sajnálom, őszinte részvétem. Jól öltözz be a temetőbe mindig nagyon hideg van, nehogy felfázz, mint szegény Sajti!!!

Sting!
Küldöm a babaragacsokat!!!!!!

Csajok!
Dilemmázok. Nem jól külditek a mensimanókat, még mindig nem értek ide. És ha csak holnap jönnek, hogy megyek 2.napi UH ra???? Hétfőn akkor már a 4. napon leszek!!!! most mi a f@szt csináljak?

Ha ír Vicky jelezni fogom!!!!

Puszi

heni77

Heni, ha megjön holnap reggelig, akkor menj be holnap, ha estefelé jön meg, akkor úgyis csak szombattól kell számolni, és hétfő a 3.nap, vigyél sok pénzt magaddal, és már szurizhatod is magad! nagyon szurkolok, hogy megjöjjön! +++++++++++
Vendég

Jesszus laptető! Milyen rég volt nekem ilyen! Mostanában a lapalja jött mindig! De nekem az is bejött eddig! :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?