Sziasztok!
Gondoltam adok magamról egy kis helyzetjelentést.
Hétfőn visszajött a hányingerem, és amit megettem, a wc-ben kötött ki... Már majdnem mondtam, hogy irány a kórház és infúzió, mert se hétfőn, se kedden nem tudtam normálisan se enni, se inni.
Aztán hál' Isten estére már jobban lettem. (így persze a vizsgáim is át kellett tegyem
)
Olyan sokat írtatok, hogy alig győztelek Titeket visszaolvasni!
Csillag a kínai fogamzásnaptár szerint nekünk is kislányunk lesz, de nem tudom... Én azt is el tudom képzelni,hogy fiú, de azt is, hogy lány, majd kiderül.
Mi hétfőn láttuk az Avatart és nekünk nagyon nagyon bejött, szerintem szuper film,ráadásul megkapta a legjobb filmnek járó Golden Globe-ot is.
Királylány , itt nálunk is csak papíron mehetnek előbb a kismamák vérvételre, ma mentünk be személyesen időpontot kérni, mert már megőrültünk, hogy nem veszik fel a telefont...
És
2 HÉT MÚLVÁRA KAPTAM nagyon mérges voltam.
Most akkor hogy is van ez
Jó nektek, hogy ti ennyit tudtok enni, nekem szinte mindentől hányingerem van, sokszor alig eszem, pedig tudom hogy kéne és éhes is vagyok, de utána visszajön sajnos.
Hiába a B6 néha.
A következő napokban nem igazán leszek, holnap reggel 7:45re be kell mennem a TO-ra, hogy jelentkezzen nekem az ügyintézőnk vizsgára (sajnos már 3. vizsgaalkalom lesz
), 8ra rohanok fel egy másik épületbe vizsgát írni, 9-re kocsival nyomás a vőlegényemmel a kórházba vércsopi meghatározásra meg hepatitis szűrésre, 10-re vissza az egyetem újabb vizsga, ott végzem, rohanás fel egy másik épületbe 3. féle vizsgából szóbelizni, aztán haza, tanulás, pénteken 8kor vizsga, utána megyünk Győrbe haza, szombaton disznóvágás nagyszüleimnél...
Úgyhogy kérhetek drukkokat holnapra?
Remélem nem esek össze, és jól fogjuk viselni babucival ezt a sok vizsgát és rohangálást.
Vigyázzatok magatokra,
Ircsi, Tündi gyönyörűek a babáitok, már mi is nagyon várjuk a hétfőt, hogy végre láthassuk!!!
Sok puszi nektek, legyetek jók, amint van időm, jelentkezem, csak már nagyon hiányoztatok....
ui.: Ha elmúlt a vizsgaidőszak (jövő héten már pihi van
), akkor teszek fel én is képeket a gmail-re.
Csillag örülök, hogy minden rendben, olvastam, hogy megijedtél és voltál dokinál! Vigyázz nagyon magadra!