Új privát üzeneted érkezett!

basztikulikecske!!!!
Tiszta lányos anyukák lettünk...augusztusban csak csajok lesznek??????????
:o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Te jól vagy?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ma mégse főzök úgy döntöttem. Rendelünk pizzát v.gyros tálat. Végigtakarítottam a lakást(tart vagy egy napig)úgyhogy megérdemlem. Mióta szedem a Mg,nem volt görcs,hálistennek. Maradék Elevitet elvétve bekapkodom majd még. Van bőven mert csak akkor vettem be ha volt "produktum"aznap,de ma is csak tamarin lekvárra,szóval.. :?
Babázni is megyek ma,de jó lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

na lecsúszott a kakaóscsiga is :) :(
gyerekek!!!!-ennyit zabálni :)
na sebaj...100kilósan igazán nőies egy nő :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kolleganőm sztorija (jó, ez már 17 éves történet, UH nem igen volt, illetve kezdetleges)
Végig lányt mondtak Neki. Így telt el a 9 hónap. Egy fiúnév volt a tarsolyban, az is csak bennemaradt :wink: , nem is foglalkoztak vele. Szülés, és felsírt a FIA.
Amikor mondták, hogy fiú, annyit válaszolt: "az nem lehet" :-)

A csaj annyira nem erre készült, hogy csak lányos cuccai voltak, rózsaszín huzat a mózeskosáron... És egy naposan (szita agy) elővette a picike fülbevalókat is, mert a 35. héten megbeszélte az egyik nővérrel, hogy a kislányának azt is beteszik a fülébe, még bent. :-) A szobatársai csak kicsit néztek rá furán azalatt a pár másodperc alatt, mire leesett, hogy a fülbevaló most nem kell...

Á, én nem is tudom ezt jól leírni, de mindig jókat röhögünk rajta.
Persze Nagyika rohant haza, és varrta a világoskék hutatot... Hogy a kis trónörökös mire hazamehet, minden "rendben" legyen. :-)

szilvás76

Igen jól vagyok:) kerekedek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvás :) nem semmi :)

evilany

én roppanós virslit ettem mustárral.
Tízóraira egy fél kígyóuborkát, meg 2 narancsot. :-)

Hülye ízlés :-) :wink:

szilvás76

Évi. Hát, azért manapság már pontosabbak az előrejelzések, hacsak nem szégyenlősködik a kis Drága a pocakban. :-)

szilvás76

Szilvás,nullkalóriázol?

evilany

Nem diéta, csak most ez esett jól. :)
Nem tudatos, ezeket kaptam ki reggel a hűtőből. :-)
Tök véletlenül. :lol: :shock:

szilvás76

Szilvi!
Ez aranyos sztri...biztos kellemetlen volt anno...de nagyon jópofa :D
csórikámat sajnálom... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ja, reggelire sajtos rudat. :-) :wink:
A korrekt tájékoztatás érdekében mondom.
És a virsli mellé is volt egy kis szeletke kenyér. :-)

szilvás76

Én úgy tudnék zabálni...
Főleg este én hülye nézzük a Hal a tortánt...nnna...csorog a nyálam,holott már rég túl vagyunk a vacsin.
Meggybefőttet ettem,valamit mégis...

evilany

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76n roppanós virslit ettem mustárral.
Tízóraira egy fél kígyóuborkát, meg 2 narancsot. :-)

Hülye ízlés :-) :wink:

Hülye ízlés??????????????????
És a bundáskenyér vajkrémmel?paradicsommal?-nem az???????
Ha jól esik!!!! egészségünkre :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem arra kéne figyelnem, hogy igyak. Valahogyan mindig elfelejtem, pedig tudom, hogy most NAGYON fontos.
Megyek is, főzök egy kis gyümölcsteát... :-)

szilvás76

ÉVI!
Én éjjel is eszem!!!!
Ha felkelek...igaz a hányingertől nem tudok visszaaludni...muszály bekapni 1-2 falatot :D
Aztán minden csendesedik...és megy a csicsika :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én sem vagyok ivós fajta :S
de most valahogy szomjazok :D
lehet megint magas lesz a terhesvércukrom?????
lányommal 12 volt :(
állandóan wc-re jártam és vedeltem mint egy kacsa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jóóóóóóóóóóóóóóóóól lefeküdtem :)
na tényleg lelépek 1 kicsit :D
pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó pihenést,jó teafőzést,én eszek vmit,aztán megyek barátnőzni.

Annyit mondjon már meg vki hozzáértő hogy akkor most nekem kérnem kell az adójóváírást? Kaptam egy papírt melóhelyről h.15ezer lett per hó,és hogy ugye szuperbruttósitás van meg minden,de nem igazán értem és persze jan.18ig le kellett volna adni jó hogy szóltak és tájékoztatnak...tp mellett is jár ez a jóváírás?

evilany

Sziasztok lányok csak bekukkantottam hogy olvassam amiket irtatok mert ez az ami kicsit vigasztal a ti irásaitok . kicsit nagyon kikészültem idegileg nagyon össze jöttek a gondok itthon nem tudom mikor leszek jobban sajnos olyan szintre jutottam szedem a terhes nyugtatót :( sajnálom lányok lehet nem jövök mostanában vigyázatok magatokra és a babókra próbálom összeszedni magam mielőbb .

Millió puszim mindenkinek sziasztok
Vendég

Évi passz. Kérdezd Tündit. Ő biztosan tud válaszolni.

Én nem bírok enni. Annyit, mint régen. Na nem baj. Sőt örülök is neki. Volt, hogy nem tudtam enni mikor hazaértem munka után, mert fájt a gyomrom. Estére már olyan éhes voltam, hogy a csillagokat láttam, de egy falat sem ment le a torkomon.
Most is megettem a levest a másodikat meg csak hurcolom magammal tegnap óta. De mire hazaérek éhen akarok majd halni. :roll:

királylány

Vanilla mi a baj? Tudunk segíteni? Az ex borított ki ennyire vagy jött még hozzá más is?

királylány

Az ex is meg más is olyan szinten tegnap óta sírók megállás nélkül de nem akarlak terhelni titeket a gondjaimmal elég mindenkinek a saját problémája.
Vendég

Ha gondolod küld priviben. Ezzel nem terhelsz. Azért vagyunk, hogy segítsünk mikor miben...

királylány

[Szilvi hasonló story esett meg az egyik ismerősöm hugával. Végig azt mondták, hogy fiú. a szülés előtti nap volt uh-n, ott is megerősítették. Megszületett: kislány. Orvos majdnem hanyat esett. A kiscsajt sokáig Tibikének becézték. Jelzem kb 3 fiú veszett el benne a hétpróbásabb fajtából. :lol:

királylány

Vanilla. írd meg nyugodtan. Nem terhelsz vele, hátha eszünkbe jut valami, és esetleg Neked is jobb, ha kibeszéled!!!
Tényleg!!!

szilvás76

Na kilépek a városba, elintézem a dolgomat. Hű de utálok ott koslatni. Még jó, hogy rugalmas a munkahelyem. :P :lol:

királylány

és rugalmas a "főnököd" is :-)
Jó dologintézést. :-)

szilvás76

sziasztok!

Ircsi, nem semmi kutatómunka! köszi!!! ;) gmail-re esetleg fel tudnád tenni? sajnos itt nem tudok nyomtatni, meg office sincs a gépemen, de elküldeném apának, hogy nyomtassa ki, mert végig szeretném olvasni!

nekem amúgy a legnagyobb gondot az okozza, hogy kitaláljam, hogy mit egyek, és amit ehetnék, ahhoz általában semmi gusztusom... olyan nehéz! :( ha esetleg lesz időd, akkor nem írnád meg, akár priviben, hogy Te pl. mit eszel egy nap!? előre is nagyon köszi!!!

Vanilla, szerintem is írd le, hogy mi a gond, hátha!!!???

Csillag, nem semmi kajcsizások! huh, én már régen 100 kiló lennék, így sem vagyok messze tőle... :( de annyira jól tudod írni, hogy miket ettél, hogy tényleg az ember rögvest éhes lesz! :P

Évi, jó babázást!!!

úgy nézem ez az Elevit jól elbánt sokatokkal... :( sajnos azt nyomatják a tv-ben ezerrel, pedig tényleg millió más terhesvitamin is van, ami esetleg még szorulást sem okoz, de végülis 12 hétig javasolják általában... mindegy is! én semmit nem szedtem Benivel! de tényleg semmit! folsavat sem. nekem a dokim nem mondta, és végülis így is minden okés volt! ;)

Szilvi, nem semmi a sztori... :shock: azért, ha már ott a kis kuki, meg golyócskák, nehogy már mégis lány legyen! :P én éreztem Beninél, hogy fiú lesz, bár lehet, hogy csak azért, mert azt akartam elsőre... :oops: de bejött! lánynevünk nem is igen volt. a kínai szerint amúgy Beninek is lánynak kellett volna lennie, és most is lányom lett volna... :roll:

huh, holnap többen is mentek dokihoz! nagyon izgis! képeket hozzatok ám, ha lesz!

Maccs, tényleg hasonlítasz az avatarodra! :)

sophie27

Szilvi :lol: rugalmas a főnököm, na meg most nincs is itthon, mert pihenni van. Nem mellesleg az anyukám. De én nem szeretek vásárolgatni. Se munkaidőben, se azon kívül. Pedig ma üzletbe is kell menni :roll:

királylány

Én holnap nem kérek képet. Múlt héten kaptam kettőt is. De majd meglátom mennyien lesznek. Mert elvileg lehet képet kérni, 500ft/db.

királylány

Na vissza jöttem.Megnéztem az Avatar-t (nagyon baró film-tetszett).
Vanilla nyugodtan add ki magadból.
Nálunk is nagy gondok vannak...de próbálom leküzdeni 2 hónapja műtötték apóst gégedaganattal...párom mamája combnyaktörést szenvedett,keresztanyám olaszban eltörte a gerincét,öcsém levágta az újját(asztalos),most hétfőn műtötték anyóst tüdőrákkal és hétfőn este párom mamája agyvérzéssel ment korházba....
Szerintem ez is betett nekem...és ráadásul egyedül vagyok a gyerekekkel,mert párom az édesapját istápolja aki még nem tud nyelni a műtét óta és egyedül van.Na én is kiadtam magamból!!!
pfúúúúúúúúúú...remélem most könnyebb lesz!
Vanilla!(Kriszti druszám)
Írd ki magadból a gondokat fájdalmakat,ha kell pü-be,ha ide nem szeretnéd....
Hidd el valamelyest megkönnyebbülsz!!!
Puszika és vigyázz magatokra!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na látom mindenki pihen/dolgozik/babázik...Én megyek lassan gyerekért az oviba, ma én vagyok a soros, apa estig dolgozik. Holnap nem tudom mikor tudok jelentkezni, 8-ra megyek a kórházba - ha el bírunk készülni - foggalmam sincs meddig húzódik el. Nem a gyorsaságukról híresek. És a laborba csak papíron van kiírva, hogy a kismamákat előreveszik :twisted:

királylány

Csillag jól rátok jár a rúd. Nem is csodálom, hogy nem vagy nyugodt. Ennyi bajt egyszerre. több embernek, több évre is elég lenne. Mindenkinek jobbulást, mihamarabbi felépülést kívánok. Te meg pihenj amennyit tudsz. És szú-sza!

királylány

Sziasztok, én is megyek, holnap doki-hegyek... :-) Holnap (legkésőbb estefelé, legalább egy rövidített helyzetjelentéssel) megpróbálok bejelentkezni.

szilvás76

Köszi Dia!
Mindenki rajta van az ügyön...gyógyulgatnak...hiszen erős emberek... :)
csak én vagyok gyenge :)
Szúúúúúúúúúúúúú-szááááááááááááá :D
Holnap majd "találkozunk"
Addig is puszi,vigyázz te is magadra!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi neked is további nagyon szép napot!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Nekem is lassan lejár a munkaidőm, de nem is bánom. Reggel nekem is 9-re a kórházban kellett lennem vv így hulla vagyok. Még nem a kombinált teszt rh, vérképet és szifiliszre kaptam papírt, várom az eredményt emailben.

A kínai horoszkóp szerint nálunk is lány lesz :lol: na de ki bánja. A magánlaborba ahova végül is mentem a nőci miután megnézte milyen vizsgálatom lesz megkérdezte, hogy babát akarunk vagy már úton is van. Mondtam úton, olyan aranyos volt végig beszélt így nem törődtem azzal, hogy 2 kémcső vért csapoltak le (irtózom a tűtől, bár lassan már belejövök).

Evés nekem sem megy a főt kaja, inkább vajkrémes kenyér, szalámi, kígyóuborka és paradicsom a menü. De nincs mese erőltettem a főt kaját is és néha a gyümölcsöt meg a vizet is. Szóval nekem semmi nem igazán jön be az édességen kívül.

Holnapra nagy drukkok a dokihoz indulóknak és sok türelmet a várakozáshoz :evil:

Este még én is benézek és megnézem a gmailt is.

Vannila f el a fejjel ad ki magadból a gondokat hátha legalább kicsit megnyugszol ha leírtad őket!

Nagy puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

újra itt :D
jewel Quest-el játszom...lefoglal és nem a gondokon jár az agyam... :(
ti mi jót csináltok?
én krumplistésztát főzök közkívánatra :D
holnapra is kitaláltam a kaját!
Párom végre hazajön...csinálok tojáslevest,paradicsomos gombócot-főtt krumplival és meglepem aranygaluskával... :D
remélem örülni fog neki...és azt is remélem nem lesz sok a konyhai munka a pocómnak :)
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na bevacsiztam :D kruplistésztából...pedig főtt kaja vagy mifene :D
de jól esett :)
majd 8 körül még utánna küldök 1 almát...de az is lehet eszek még egy tányérral,tejfölösen...savanyúval :D
látom nincs senki... :(
Hát kiakadtam a sulin...Fanniéknál délutáni tanítás is van...így ez azt jelenti hogy nem kaphatnának házit csak hétvégére...ennek ellenére 3.napja folyamat hozza haza a rengeteg matekot...még jó hogy pik-pak megcsinálja csórikám...mi lenne ha nem menne neki????????
:o :o :o :o :o :o
észbontó ez a rendszer!!! :( :( :( :( :( :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Gondoltam adok magamról egy kis helyzetjelentést. :wink:
Hétfőn visszajött a hányingerem, és amit megettem, a wc-ben kötött ki... Már majdnem mondtam, hogy irány a kórház és infúzió, mert se hétfőn, se kedden nem tudtam normálisan se enni, se inni. :( Aztán hál' Isten estére már jobban lettem. (így persze a vizsgáim is át kellett tegyem :? )
Olyan sokat írtatok, hogy alig győztelek Titeket visszaolvasni!
Csillag a kínai fogamzásnaptár szerint nekünk is kislányunk lesz, de nem tudom... Én azt is el tudom képzelni,hogy fiú, de azt is, hogy lány, majd kiderül. :D Mi hétfőn láttuk az Avatart és nekünk nagyon nagyon bejött, szerintem szuper film,ráadásul megkapta a legjobb filmnek járó Golden Globe-ot is. :P

Királylány , itt nálunk is csak papíron mehetnek előbb a kismamák vérvételre, ma mentünk be személyesen időpontot kérni, mert már megőrültünk, hogy nem veszik fel a telefont... :evil: És 2 HÉT MÚLVÁRA KAPTAM nagyon mérges voltam. :evil: Most akkor hogy is van ez :?: :!:

Jó nektek, hogy ti ennyit tudtok enni, nekem szinte mindentől hányingerem van, sokszor alig eszem, pedig tudom hogy kéne és éhes is vagyok, de utána visszajön sajnos. :cry: Hiába a B6 néha.

A következő napokban nem igazán leszek, holnap reggel 7:45re be kell mennem a TO-ra, hogy jelentkezzen nekem az ügyintézőnk vizsgára (sajnos már 3. vizsgaalkalom lesz :( ), 8ra rohanok fel egy másik épületbe vizsgát írni, 9-re kocsival nyomás a vőlegényemmel a kórházba vércsopi meghatározásra meg hepatitis szűrésre, 10-re vissza az egyetem újabb vizsga, ott végzem, rohanás fel egy másik épületbe 3. féle vizsgából szóbelizni, aztán haza, tanulás, pénteken 8kor vizsga, utána megyünk Győrbe haza, szombaton disznóvágás nagyszüleimnél...
Úgyhogy kérhetek drukkokat holnapra? :roll: Remélem nem esek össze, és jól fogjuk viselni babucival ezt a sok vizsgát és rohangálást. :roll:
Vigyázzatok magatokra, Ircsi, Tündi gyönyörűek a babáitok, már mi is nagyon várjuk a hétfőt, hogy végre láthassuk!!! :roll: :wink: :)

Sok puszi nektek, legyetek jók, amint van időm, jelentkezem, csak már nagyon hiányoztatok.... :roll:

ui.: Ha elmúlt a vizsgaidőszak (jövő héten már pihi van :) ), akkor teszek fel én is képeket a gmail-re. :)
Csillag örülök, hogy minden rendben, olvastam, hogy megijedtél és voltál dokinál! Vigyázz nagyon magadra!

Kép

Kép
barbcsi

[quote="maass"] írta:maass

Ircsi!

Szerinted jó esélyem van rá, hogy már gyerekként túlestem a toxoplazmózison? Rengeteg állatunk volt, kb. 20 macska, átl. 6 kutya, a többit fel se sorolnám. A macskáink kint is, bent is léteztek, sok kakát takarítottam, zömmel nem voltak semmi ellen se oltva, stb.

50-50% :wink:
Egy laborvizsgálat alapján lehet erre pontos választ adni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Már régen nem jelentkeztem, sajnos egyszerűen nem jutottam el odáig, hogy a gépet bekapcsoljam. De olvasni tudtalak Titeket (telefonon keresztül), és izgultam is kellőképen mindenkiért. Örülök, hogy végül mindenki jobban van.
Sajnálom Vanilla, és Csillag, hogy ilyen sok nehézség összejön nektek mostanában, remélem nemsokára elvonulnak a viharfelhők.
Királylány, Sucer, Titeket üvözöllek, bár sajna nem valószínű, hogy gyakran fogok jelentkezni, de azért vagyok. :-)
Barbi, Maccs megnéztem a Ti képeiteket is, nagyon szépek a gyerekeitek. Gratulálok hozzájuk. És azért is, hogy ilyen jól bírjátok a több gyereket nevelgetni, terelgetni, és a háztartást is intézni. Én néha nagyon megijedek, hogy hogy fogom bírni két manóval. A titkot osszátok meg légyszi. :-))
Ircsi, ha esetleg megvannak ezek az IR-es és PCO-s cikkek word, vagy pdf formátumban én is örülnék ha feltennéd a gmail-re. Bele-bele olvastam, de nem tudtam alaposan végig olvasni. Nagyon érdekes dolgok. Egyelőre ugyan nincs problémám, de sohasem lehet tudni...
Ja és a uh-s képek is nagyon nagyon édesek. Mindenkinek gratula hozzá.
Most mennem kell, jön a párom, csinálok neki vacsit. Sajna nem tudom mikor jövök megint, de igyekszem.
Ja, és én is tettem fel képeket, hogy tudjatok arcot is kötni hozzám. :-)
sziasztok,

Katka
KépKép
katka77

Woody
Ha abbahagyod a met-et, csak fokozatosan!!!! Utána az étkezéssel, mozgással tudsz magadon segíteni!
Én most az Utro-t csökkentem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Munka után elmentünk úszni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(doktorom engedélyezte, kb. 14 éve heti 2-3 alkalommal jártam úszni...most november óta nem voltam :oops: :cry: )
40 hosszt letekertem, nagyon jólesett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Feltettem az IR-tudnivalókat a gmail-ra.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nézegetem a képeket :wink:

Katka
Tesóddal mintha ikrek lennétek... és a csemeték is :wink:

Maccs
Fáradt autózók :lol: :wink:

Bmaass/Barbi
Nektek hol volt az esküvőtök???????
Nagyon szépek a gyerekeid! A 4 baba :lol: :lol: :lol:

Vanilla
3 muskétás :lol: (mintha a fiaid nővére lennél :wink: )

Stelly
Olyan szeretgetni, gyömöszölni való szerencsehozó kismalac :lol:

Bea
Komoly fiatalember a fiad! Ahogy a babát öleli.... :wink:

Tünde
DE... édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Macsekok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillagfény
Szépek a gyerekeid!

Melisch
Maya gyönyörű :lol:

Sophie
A huncutság ott van a kicsi fiad szemében :lol: :wink:

Szilvás
Csibész :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, én is csökkentem már az utrot.
A met-et is folyamatosan kellett csökkenteni. Tehát nem hiszem, hogy ez a gond.
Most nagyon figyelek a diétára és majd megyek terhestornára is.
Nálunk Budakeszin ingyenes, keddenként van 1,5 óra, de 30perc az szülésfelkészítő.

Most ismét eltűnök egy kicsit, 4 napra elmegyünk pihizni a Mátrába, kivettünk egy kis parasztházat ahova lehet kutyát is vinni. Szerencsre maradt tavalyról még üdülési csekk is. :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,jó pihenést.
Még mi is elutazunk egy utolsó baba előtti romantikázásra :) valamikor májusban majd,üdülési csekkből
Ezeket nézegetem:
www.gulliver.hu

Csillag,krumplis tészta nyamiiiii mi pénteken eszünk azt,rendeltem anyukámtól.Én is tejfölösen imádom.

Vanilla,nem terhelsz ha írsz a gondokról,a napokban már kicsit felszabadultabb voltál,történt újra valami?(nagyon remélém h.nem)

Megyek gmail,képnézegetni :)

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?