Új privát üzeneted érkezett!

Sajti, Eszter, merre vagytok???

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Nagyon drukkolok mindenkinek mára!
Köszönöm az együttérzéseket, ezen is képes vagyok bőgni :cry:

Maccs
vörösmacska

kpn: Én is úgy érzem, mintha még csak most derült volna ki, hogy sikerült a baba. Kezdek izgulni.
vicky79
Budapest III. kerület

Helló!

Kpn!

Pont egyszerre írtunk, és tiéd lett a laptető!!!!
Anyám ez aztán tud mit jelent???? :wink: :wink: :wink:
Tényleg, mikor mész eredményhirdetésre???

heni77

Jó Reggelt Lányok!
Remélem már lecsillapodtak Mindenki kedélyei a Dokikkal kapcsolatban.

Mimikém,
iszonyatosan sajnállak Titeket. Pedig annyira boldognak tűntetek 1 hete. Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás. Nem is értem, az Urad csak tudja, hogy most jötte ki valami vagy nem? És ha Ő azt mondta, hogy jött, akkor elpárolgott? Nem értem, na mindegy.

Dorkabab,
üdv itt Köztünk, a lehető legjobb helyen vagy. Szorítok, hogy minden OK legyen. Majd gyere és mesélj. Ki az Orvosod?

Vicky,
hogy vagytok?

Lukácsné,
de jó, hogy Neked már van kiskönyved. Már Én is alig várom. Nálad már látszik valami a pocin? Én már azt is algi várom.

Heni,
hogy vagy?

És mindenki már mi újság veletek?

Andikám,
de eltűntél, gyere már ide Közénk.

Lányok,
Én még mindig nagyon Magam alatt vagyok Drága Nagyikám halála miatt. És a temetés még csak 1 hét múlva lesz. Nem is tudom, hogy fogom kibírni, nagyon össze kell kaparnom Magam. :( :(

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok
Heni pedig azt hittem pont téged húztalak fel vele.Aranyos vagy. Sajna itt senkinek sincs kikövezve az út a célig és mig oda eljutunk addig akadnak akadályok. De örülök hogy ilyen aktív fórumba vagyok.Megnyugtató hogy itt mindenki aggódik és örül egymásért.

Bebe öszinte részvétem.Most erősnek kell lennedkitartás :cry: :cry:

Viki örülök hogy még itt vagy köztünk ti tartjátok bennünk a erő egy részét látom te sem most kezdted és lehet nehéz is volt de most már itt van.Kívánok neked gyors szülést,de még egy pár nyugodt hetet.

Sting neked mikor kell vissza menned? Sok sikert :!: :!: :!:

Zsú este ha van erőd részletes beszámolót kérünk. Most is gondolok rád.

Kubu magzatvíz vizsgálatra akarsz menni? Nekem is volt az elsőnél mert tele volt az agya kis cisztákkal. Még nem szállitotta el a gerinccsatorna a vízet.De utána eltüntek.Semmi a vizsgálat :D :D
Neked miért kell menned?
pancsi76

Hello mindenki! :lol:

Babe:elhiszem hogy kivagy teljesen de ott a kis manó a pocakodba,kérlek erre gondolj!
szedd össze magad erősnek kell lenned! :!: :!: :!:

Hencsi:igen tuti befutó leszek ezzel a 4-es párral!mint aki pókerezik :lol: :lol: :lol: :lol: eredményetek???

Vicky:te drága!tényleg nem rég derült ki neked is Tigrisnek is Kaktikámnak is hogy babások vagytok és már nemsokára szültök!csodálatos!
minden ok lesz és képek nélkül nem jöhetsz majd mert kis Barbira mindenki kiváncsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kpn:mikor kell menned Bmc-be ++tesztelni?

Lukácsné:köszis a tábit! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Babe:most néztem iwiw.-emet és szerintem már láttalak valamikor!olyan ismerős az arcod!!!!! :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

vörösmacska, nagyon sajnálom ami veled, akkor történt
viszont ezek után tuti sikernek kell lenni a beültetésnek

dmimi, nagyon rossz ez az egész, ami veletek történt.
Én azt mondom, sírd ki magad és utána előre kell nézni, az út végén tuti ott a siker. Nagyon drukkolok neked is, hogy minden ok legyen majd.

Sting, nagyon drukkolok neked február 4-re! HAJRÁ!!!

Kubuspace, te is a Jánosba jársz, ha jól emlékszem. Ott is ingyenes a kombinált teszt. (vagyis azért valami kicsit kellett adnom a laboros néninek)
A 12. heti genetika utána vették le a vért.

Lukácsné, Babe nagyon szuper, hogy minden ok veletek!

vicky, lenne egy kérdésem. Most hagytam abba a meforált és voltam most cukor vizsgálaton. Viszont nem lett valami jó szerintem.
0 perces 4.17 a 120perces 7,02
Szerinted ez nagyon rossz, mi lesz most?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

babe: Meg vagyunk. Holnap be kell mennem a cuccommal, úgyhogy már kezdek izgulni. Lehet hogy holnap már szülök, majd holnap reggel dől el. Cukrom rendben, de a babus egy kicsit kisebb mint kellene. Sajnálom a nagyidat, de a temetés után jobb lesz, hidd el. Az úgy lezárja a dolgokat egy kicsit. Apukánál is így volt. De persze elfelejteni sosem fogod.

pancsi: Köszi, de sajnos ha meg lesz a baba akkor kevesebbet fogok tudni írni. Azért majd jövök, meg a másikba hozok majd képeket is, amint tudok. Drukkolok mindenkinek.

sting: Persze hogy szállítom a fotókat. :D

woody: A terheseknél a terheléses cukor 7,8 lehet. A tiéd még nem rossz, de ez romlani szokott. Nekem a 15. héten lett 7,7 és erre már megnéztük a napi cukrokat és kellett az inzulin. De ki lehet bírni. Legfeljebb méregesd, ha van mérőd, de ha nincs akkor ezért ne vegyél. Ha kell, majd felírja a doki és úgy olcsóbb és akkor olyat ír fel, amihez a tesztcsík is tb-támogatott. De ne erre készülj.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Lányok, Ti aztán termeltek rendesen :lol:

Sting, akkor együtt megyünk, nekem 4-én kezdődik a(z) (igazi) stimum! Esetleg a sorban találkozhatunk!!!

Dmimi, hát nagyon sajnálom én is ezt a dolgot a pároddal... de teljesen elképesztő ez az egész :shock: Nyilván tudja, h. siekrült-e bele vmi vagy sem, de most már kár is ezen agyalni, attól nem lesz kevésbé elszomorító, de sosem hátra, hanem előre!!! :wink:

Vörösmacs, örülök, h. sikerült eljutnod oda, h. elmeséld nekünk! Te nem vagy olyan közlékeny, mint mi itt sokan, de ez nem baj, mindenki úgy jó ahogy van! Nem lehetett egyszerű és megértem, h. kiakadtál rendesen, de minden okés lesz meglátod, ennyi nehézség után!

Sajti 23-ig szedi a fogigátlót, ha jól emlékszem és utána kezdenek, addig bujkál itt nekünk :D :wink:

Heni, telefonáltál már???

Zsunak drukkoljunk nagyon, már biztos túl van rajta és éledezik :D

Babe, próbálj inkább a babára koncentrálni és ne szorongj a mamád miatt, hidd el Ő már jó helyen van!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Papikukimami…Hali!!

Zsu1981, Issssszonyatosan nagy drukk a mához!!+++++++

Dmimi, remélem ma már kicsit jobban vagy!!

Vörösmacs, sajnálom. Leginkább azt, hogy a férjed ennyire a lelkére vette. Pedig szerintem ez bárkivel előfordulhat, főleg egy ennyire muszáj-helyzetben. De azt is tudom, hogy a férfiaknak ez mennyit számiit. Remélem mindketten felül tudtatok ezen kerekedni! Már hogy nevetnénk ki?! Az volna az igazi ostobaság a részünkről!

Dorkabab!Üdv a fórumon! Megy a drukk, hogy siekres legyen a mai inszemed!!

Lujzici, huh ez a mitra..pro.. nem nagyon hiányozhatott, nagyon sajnálom. De azért a rosszban a jó: időben kiderült, s lehet kezelni. Hajrá!

Lukácsné, hogy növekszik a kisbabód?

Kubuspace, biztos hogy eleget aludtál?????????????? 5:14-kor iirtad a hsz-t!!!(Bár nem csodálnám, ha ezt fel sem tudtad volna fogni ilyen korán hajnalban…)
!!!!!!Szűcs doki ma nincs, csak csütörtöktől!!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi, úgy látom ezt a szót, h. "sikerül" neked sem mindig sikerül leírni :D ahogy nekem sem!

Dorkabab, üdv. én is a csapatban! Nagyon sok sikert (most másodszorra sikerült is leírnom :lol: )!!!

Lujzici, hát... és régebben is volt problémád a szíveddel vagy csak mostanában? Sajnálom, h. még ez is, de nem lesz semmi baj!!!

Kpn, mikor van tesztelés?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Helló,
persze, értem Én, hogy ne legyek annyira oda, de akkor se tudom ezt így elfogadni, hogy Mama nincs többé. Ehhez idő kell.
Nagyon félek a temetéstől is. Bárcsak már túl lennék rajta.

Úgy néz ki péntek reggel megyek a "rendes" Nőgyógyászomhoz.
Olyan lassan megy az idő. Én a Szent Imrébe akarok szülni, és oda lehet járni a 12. héttől terhes tornára is. Most hívtam Őket. Tutira fogok menni.
Hát azért ez az egészséges aggódás Bennem is nagyon Bennem van.

Woody, Lukácsné, Mariann és a többi fiatal Kismami!
Már kérdeztem, de Egyikőtök se adott választ, hogy Ti beadattátok az influenza elleni oltásokat? SEGÍTSETEK már légyszi. Köszi:)
Többiek,
Neketek mi a véleményetek erről? :shock:

Kép

Kép

babe3

Helló csajok!

Hogy ti milyen türelmetlenek vagytok?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eredetileg is fél 2 kor szándékoztam telózni az eredmény miatt, de ha már így rákérdeztetek ennyien , ami curva jól esik, hogy ti is így aggódtok értünk, mint én értetek, felhívtam őket, illetve csak próbáltam, mert nem veszik fel.
Így marad az eredeti terv, és fél 2 kor hívom őket.

Addig is kitartok ezerrel!!!!!!

Puszi

heni77

Babe!

én mikor szóbakerült, hogy esetleg kezdhetünk majd januárban, akkor beadattam a h1n1 oltást!!!
Pont akkor kezdődtek a kismamikról is a rosszhírek

heni77

Ja és párom is beadatta, nehogy hazahozzon valami nyavaját ha én terhes leszek!!! :wink: :wink: :wink:
Na meg szegénykém asztmás is persze, azért sem ártott.
Szerintem javasolják majd neked is.

heni77

Woody!

Te is szedted a Met et a 12.hétig?

heni77

Babe, én nem kaptam H1N1 oltást még.
Nekem azt mondták, hogy a 12. hétig nem javasolt. De ha akarod beadják, mivel ez a te felelőséged.
Most, hogy már vége a 12. hétnek és szerintem nincs járvány, ezért még nem adatom be.
Kicsit fura nekem ez az oltásos dolog, elvileg terhességnél még gyógyszert sem szabad szedni, de most meg kapjak meg valami ismeretlen eredetű kipróbálatlan oltást. Hát nem köszi, most legalábbis. De ez csak az én véleményem és döntésem és persze a férjemé.
Viszont az egész családom megkapta, férjem, anyósék, szüleim stb..

Vicky, nagyon köszi a választ. Nagyon drukkolok holnapra és várom a híreket!

Heni, igen a Mensmentisben azt mondták, hogy kell a Met 12. hétig, és ott voltam kontrolon is, ez neked is fontos lesz, ha babás leszel. És most tuti az leszel! Én tudom és érzem! :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát Nekem Szűcs Doki kifejezetten azt mondta, hogy minél előbb adassam be. Úgyhogy Én egy hete meg is tettem. Azt mondta, hogy a szakmai állásfoglalás szerint, terhességi korra való tekintet nélkül oltassanak a Kismamák, mert eddig még egyetlen olyan eset se volt, hogy magzatkárosodást, vagy vetélést okozott volna kora terhességnél. Én meg hallgattam Rá, nagyon megbízom Benne, azért Ő csak jobban tudja.
Na mindegy, remélem nem csináltam hülyeséget, mert azért Én is ódzkodtam tőle. De mondta Szűcs Doki, hogy ehetek Én akármennyi gyümit, hordhatok maszkot, nem vagyok védett, akkor sem, mivel ez nem egy sima nátha. Én meg ugye tömegközlekedek: vonat, metró, villamos, és mindegyiken ezren vannak. Hát féltem és beadattam, hallgattam Rá. :shock:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Heni, Kiss Angyal!
jelentem itt vagyunk! :)

Lányok, én néhány naponta zugolvasok, mert annyi a történés, hogy mire pótolom a lemaradást, általában már nincs energiám írni, ill. a felét elfelejtem, hogy kinek mit is akartam! (ez nálam terhességgel jár...folyamatosan hülyülök...)

nekem ismét visszatértek a "rossz" napjaim... hányás, elájulgatás,... de majdcsak vége lesz már!

Henikém!
nagyon szemmel tartalak ám!!!
és várom az eredményt! :)

Vörösmacska!
nagyon sajnálom, hogy ennyire megszenvedtek ezzel a lombikkal, és remélem most már minden simán megy majd!

Hülyére röhögöm magam a titokszobás storykon :D
eszembe jutott, hogy annó mi mennyit bénáztunk ott :D

Babe!
én nem adattam be a h1n1 oltást!
nem hiszek benne, és annál jobban félek a kockázatoktól, mint hogy rizikózzak!
egyébként is főleg itthon vagyok mostanság, így elég kicsi a fertőzés veszélye - szerencsére!

Mindenkinek nagyon drukkolok, aki épp most van akcióban, és várom nagyon a híreket :)

mi tegnap voltunk genetikain!
minden rendben a hármakkal :)
meg lettünk dicsérve, hogy már most jól nevelt mintagyerekek, mert relatív nyugton voltak mikor éppen rajtuk volt a sor a méricskélésben :) ...mondtam a doktor úrnak, hogy igyekszünk :)
ugyan nem kérdeztük, mert azt gondolom, még korai...akármi is lehet majd még 4 hét alatt, de annyira úgy feküdtek néha, hogy a doktor úr megjegyezte, hogy egyelőre úgy néz ki, mindhárman lányok lesznek... nőuralom lesz itthon :D
de ezt még nem vesszük kp-nek!
tegnap az egypetéjü manók 6,3 cm-esek voltak, "másik"petéjű kollégájuk pedig 6,9 cm! nőnek mint a gomba :D
vicces dolgokat csinálnak a pociban... simizik a saját arcukat, a kettők folyton átkalimpálnak egymásnak a hártyán, aztán rugdossák a hasamat - persze még nem érzem :D ... úgyhogy elvannak.
én, mivel minden héten megnéznek, nem kell hogy megcsináltassam se az amniocentézist, se a kombinált tesztet... persze nekünk sok olyan vizsgálat van ami majd kimarad, mert úgysem hozna reális eredményt egyik sem a 3 baba miatt, viszont lassan hűtő ajtókat kell vennünk majd, mert nem férnek már a sztárfotók :D !
nem tudom kinek mennyi idő volt ez a genetikai uh, de mi több mint egy órán át tartottunk... :oops: :oops: :oops: mondjuk én éjjel-nappal tudnám nézni őket :D

igyekszem jönni!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

az én apósom gyerekorvos, így a környezetemben ő a legautentikusabb, tehát rá hallgatok.
ő az oltás pártján áll terheseknél, mert belül mnden átrendeződik a gyerek fejlődésével/méh növekedésével. Össze+felnyomja a méh fölötti szerveket, illetve a tüdőt, ami így könnyebben van fertőzsének kitéve. A hírekben szereplő kismamák mind valami brutál tüdőgyuszival kerültek kórházba. Nem nehéz egy ilyet összehozni egy a terhesség miatt csökkenten működő/pangó tüdővel.
Azt is mondta, hogy az esetleges nagyon enyhe mellékhatás (pl hőemelkedés, ami tudtommal 3 frissen oltott terhes barátnőmnél nem volt!) kisebb rizikó mint egy bekapott masgas lázzal járó fertőzés.
Nagyon dícséretes, hogy mindenki oltat a kismama környezetében, de ezzel csak azt érik el, hogy ők nem betegednek meg, de át bármit adhatnak.
(én be vagyok oltva, ugyan terhes nem vagyok mint tudjuk, de semmiféle mellékhatás nem volt/van :)
kpn

Sziasztok!

Bacimentes, mensiváró Heniék jelentkeznek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nekünk sem volt semmi "bajunk" a h1n1 oltástól.
Oltás megvan, már csak a baba kell!!! :)

heni77

Eszti!

Ne kelljen má' mindig rádkérdezni, néha azért agyjál életjelet magatokról!!!! :)
Hűha......3 kislány, Lac el lesz nyomva rendesen akkor :)

heni77

Hát úgy látom, eddig nem sokan vannak az oltás mellett. Na mindegy.

KPN,
Neked azért köszi a megnyugtatást.

Végülis Ceizel Doki is oltáspárti. Én már egy hete megkaptam, és hála Istennek, semmiféle mellékhatás nem volt. Remélem a Babára sem. A TV-ben csak azt hallani, hogy ez a Kismama is meghalt, meg az a Kismama is meghalt, és Én nagyon parás vagyok emiatt. Én meg ezzel nem kockáztatok.
Persze ez most megint lehetne itt vita téma, mint a Doki ügy.
Mindenkinek a saját döntése, szerintem.

Kép

Kép

babe3

Heni,
GRATULA a bacimenteséghez. Ez már egy jó jel :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

babe: Én osztom Woody véleményét az oltással kapcsolatban, én nem adattam be. A másik fórumunkban elég sokan beadatták, de nem lett semmi bajuk. Mondjuk ők is mind a 12. hét után adatták be. Azt úgyse hallanánk, hogy valakinek baja lett az oltástól, mert akkor majd kihozzák hogy nincs közte összefüggés. Persze ha valakit elüt az autó és már h1n1-es volt, akkor a járvány vitte el. Engem dühít ez a dolog egy kicsit. A védőnőm és a háziorvosom sem javasolta, csak a gyakori fertőtlenítést és a maszkot. Én be akartam adatni szülés után, hogy a babának legyen ellenanyag, de még mindig nem múlt el a náthám karácsony óta. Ha elmúlik, akkor beadatom és a tejcsivel védett lesz a babó. Csak az a gáz, hogy nálunk senki nem oltatta magát s mind ide akar majd jönni látogatni. Ráadásul a húgom és a barátja most volt lázas beteg. Nem akarom hogy megsértődjenek, de a babát is féltem. Még nem tudom hogy lesz.

eszter: Nálatok is 3 lány??? Legalábbis eddig. Na, legalább javul a nemek aránya. Bár most már túlsúlyban vannak lassan a lányok. Te meg Tigriske rögtön bevállaltok 6-ot.

heni: Gratula a bacimentességhez! Akkor hajrá, előre.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát szerintem Szűcs Doki se akart rosszat azzal, hogy rábeszélt, és Én (már bocsi Mindenkitől), de az Ő véleményére jobban adok. Ezt a kérdést most csak úgy feldobtam itt.
Az pedig tényleg ki van mutatva, hogy a kismamák a legeslegveszélyeztettebbek közé tartoznak. Nincs kedvem meghalni még egyenlőre.
Nem értek egyet azzal, hogy úgyse hallanánk, ha Valakinek baja lenne az oltástól. Ez hülyeség. Ebben az országban ne hallanán? Dehogynem!
Ja, és Vicky hát ez az karásony óta náthás vagy, vajon ez olyan jó szerinted? Mert szerintem nem. Én is voltam megfázva elég jól karácsonykor, de hála Istennek kikecmeregtem belőle. Aztán most januárba megint elkezdett a torkom fájni, de a hársfa teától meg a méztől és citromtó el is múlt.

Kép

Kép

babe3

Bocsi, hogy belepofff....

Szerintem sem reklámoznák, ha valakinek valamilyen baja lett az oltástól. Ráfognák valami másra.

heni77

Heni:Gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oltásról:vannak pro és kontra vélemények!
csajok ahogy KPN is irta és neki apósa mondta szerintem is a legveszélyesebben a kismamák vannak kitéve a virusnak.irtátok hogy 12.hét után kell beadatni.előtte nem ajánlott vagy árt?
én mindenesetre ha babás lennék beadatnám...
azért jártok kórházakba ki tudja mit köhögnek rátok a rendelőkben....

Kép
sting1982

Én is oltattam magam de csak a terhesség miatt. Ha nem indultunk volna eszem ágába sincs, de igy nagyon fontosnak tartom.Hogy ki dönt jól azt nem tudom.Senki sem tudja.De hogy ha már terhes vagy? Hát nem tudom.......
pancsi76

Sting,
végre Valaki Más is KPN-en kívül.

Heni,
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a BMC-be tuti mondták volna, hogy nem ajánlott, mondjuk csak ekkortól és ekkortól. De mivel pont az ellenkezőjét mondták, tehát, hogy minél előbb oltassak, ezért nagyon megbízom Bennük. Szerintem nem merenek Ők ott csak úgy dobálózni a szavakkal. Ha már Valaki odamegy, valószínűleg azért megy, mert nehezen lehet gyereke és ha összejön, nem teszik kockára se a Baba se a Mama életét azzal, hogy bíztatnak az oltásra, holott nem tuti biztos.

Kép

Kép

babe3

babe: Szerinted a homeopátiás dolgokon kívül mit csinálnak az orvosok egy kismamával. Folyt az orrom és a köhögésből még maradt. Belehalni nem fogok, csak a hasam keményedik és a baba nem szereti. Mézet meg próbálj beszedni terhességi cukorbetegként. Tenni ellene nem tudok, elég sok antibiotikumot be kellett már szednem a bacik miatt, szóval azt biztos nem lehetne. De lassan már mindegy, csak az oltást nem tudom beadatni, de nem fogok a kardomba dőlni. Szerintem is csak hiszti. Te a te orvosodban bízol, én meg az enyémekben. Egyébként most volt egy kislány a hétvégén a tv-ben, aki megvakult egy oltás után 2 nappal, de persze semmi köze egyiknek a másikhoz. Ráfogták valami örökletes dologra, ami biztosan nincs neki. Ennyit a "biztosan kiderülne" dologról. Majd évekkel később visszatérünk a dologra. Az meg hogy ki a veszélyeztetett: egyszer a kismamák a legyengült szervezetünk miatt, egyszer a kamaszok a túl erős immunválasz miatt. Most akkor mi van? Mindegy, a másik fórumban is kitárgyaltuk már ezt és nem jutottunk dűlőre.
vicky79
Budapest III. kerület

Egyébként ha már beadattad, akkor nem mindegy ki mit mond? Te így döntöttél, én meg így. Van még sok ember aki úgy döntött mint te, és sok aki úgy mint én. Ebben nincs egyetértés, csak a vita. Kicsit a politikához tudom hasonlítani. Meggyőzni abban sem lehet a másikat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
ezt az évekkel később dolgot mire is értetted? De nemis érdekes. Mindenkinek meg van erről a véleménye.
Sajnos úgy veszem észre, Mi nagyon nem vagyunk egy állásponton semmibe (ami nem is baj, emberek vagyunk), itt volt például ez a meddőség dolog is.
Az is itt van még élénken Bennem.
De hát ez van. Én nem akartam Senkit megbántani. :cry:

Kép

Kép

babe3

Én már október végén beoltattam magam, biztos, ami biztos alapon. Ha végre egyszer terhes leszek, akkor nem kaarom elveszteni egy hülye influenza miatt! De mindenkinek szíve joga....

Lujzici!
Hát nem semmi! Nagyon sajnálom, de a lényeg, hogy nincs nagy baj! Lassan, már az, hogy egy gyógszerrel több vagy kevesebb, már nem is számít.

LÁnyok holnap jön valaki?
Valaki tudja, hogy miért kell a hsg-re reggeli első vizeletet vinni! Már este odakészítem az üveget, mert nagyon félek, hogy reggel kómásan elfeljtem! :oops:

Eszter!
3 lány! Hát nem semmi! Azt hiszem, amikor majd jönnek a fiúk udvarolni a lányaitoknak, a párod igencsak ki lesz! Ott fog ülni, és vigyázni fog rájuk! :wink:
Remélem 1 fiúcska azért mégis lesz köztük! Vagy csak lányokat szeretnétek?

rodina74

babe: Az évekkel későbbet úgy értettem, hogy ennek a "teszteletlen" oltásnak a mellékhatásait csak évekkel később fogjuk megtudni. Mint annak az angliai orvosságnak, amitől beteg babák születtek. Persze ez ne legyen ilyen, de semmi sincs kizárva. A sógornőm is beadatta magának terhesen és vele sem vitatkoztam, mondtam hogy az ő dolga. A meddőségi dolgot meg még mindig nem értem, de nem is érdekel igazán. Ha valamiről az ember nem beszél, akkor azt megérteni sem lehet és reagálni sem rá. Pedig a fórum erre van, hiszen amúgy nem tudunk a másikról semmit. Egyébként a másik fórumon is volt, hogy összeugrottunk a csajokkal, de még eddig mindent meg tudtunk beszélni és senkiben nem maradt szálka. Ez van, tényleg nem vagyunk egyformák. Én tényleg csak segíteni maradtam ebben a fórumban, de ha meg lesz a baba, akkor nem fogok tudni minden fórumot követni. Akkor majd privátban várom a kérdéseket és arra hamarabb fogok tudni reagálni.
vicky79
Budapest III. kerület

A meddőség dolgon mit nem értesz? Te szerinted, aki ilyen helyre jár az meddő. Én szerintem az a meddő, akinek se így se úgy nem lehet gyereke, effektív nem tudnak Rajta segíteni, se inszemmel, se lombikkal. Én soha nem tartottam Magam meddőnek, sőt felháborított, ha Valaki ezzel a jelzővel illetett. Szerintem nem jogos. Sőt itt a fórumon se meddő egyik "társunk" se. Én legalábbis így érzem.
Elég baj az, ha Valaki már úgy indul neki ennek az egész procedúrának, hogy kiírja a homlokára: "MEDDŐ VAGYOK!".
:cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Na inkább nem szólok semmit a témához...................

Rodina!
Első vizeletet a HSG re azért kell vinni, nem e vagy valami véletlen folytán terhes, mert ha + a teszt, meg sem csinálják a HSG t, nehogy úgymond kimossák belőled. Ezt elég durván fogalmaztam, de aszem ezért van így.

heni77

Heni, örülök az eredménynek :lol: végre valami jó!
Babe, ha egyszer ezt már megbeszéltétek vagy csak lezártátok Vikivel, szerintem nem kéne megint belekezdeni :roll:
én egyébként nem akartam állást foglalni, csak megosztottam veletek egy 1000-dik orvos véleményét 8)
kpn

Heni,
nyugodtan hozzászólhatsz, mert bármilyen véleményt, kritikát elfogadok. Csak, ha Én más véleményen vagyok, azt is elmondom, mert Én ilyen vagyok, őszinte és szókimondó. Ez nem minden esetbe jó, tudom. De hát ez van, akinek nem tetszik, nem áll szóba Velem. :lol:

Kép

Kép

babe3

babe: Tudod mire hasonít ez nekem? Nem vagyok alkoholista. Na jó, néha italozok egy kicsit, de nem vagyok alkoholista. Én büszke voltam mindig arra, hogy meddőként sikerült gyereket vállalnom és ezt senki nem veheti el tőlem. Én vállaltam mindenki előtt és most is vállalom. Hogy mennyi mindenen mentem keresztül azért, hogy a kislányom megszülethessen. Az én értelmezésemben az a meddő, akinek segítségre van szüksége és az emberek ezért járnak ilyen intézményekbe. És örüljünk, hogy már van lehetősége az ilyen betegeknek is arra hogy babájuk legyen. És ez nagyon jó. 40 éve még a te értelmezésedben is meddők lettünk volna. És mivel neked az első beavatkozás sikeres lett, te lehet hogy tényleg nem vagy meddő, de a többiek nevében nem beszélhetek. De azt hiszem ezt már tényleg lerágtuk.
vicky79
Budapest III. kerület

kpn: Igazad van, részemről ennyi. Holnap úgysem tudok jönni és utána is ki tudja mikor. A többit beszéljétek meg itt, én úgyis csak kontárkodni vagyok itt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ne mérgelődj :oops: nincs értelme...igazad van,mindenki a saját dokijában bízik meg...

Babe: én abszolúlt oltás párti vagyok!!! Szűcs doki tuti,hogy képben van ezzel kapcsolatban,hiszen Ő gyárt gyerekeket...biztos több infó jut el hozzá erről a dologról mint hozzánk :wink: ne idegeskedjél, így döntöttél, szerintem jól döntöttél...Vickynek más a véleménye,de hát Te kérdezted kinek mi a véleménye erről és ő pedig leírta...ennyi...nem akar ő megbántani...

Heni: :D :D :D :D :D :D :D Csúcs híreket hoztál..

Eszeter: de jó,hogy bejelentkeztél :D :D :D 3 csajszi:?: :D mindegy szerintem,hogy fiúk , lányok..az a lényeg,hogy rendben legyetek :D :D :D el szoktál ájuldozni :?: :shock: van veled valaki otthon :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Heni!
Köszönöm! Én is erre gondoltam, de azt gondoltam hátha néznek valami mást is. Évekkel ezelőtt voltam még a Margit kórházban hsg-n, és oda nem kellett vinnem vizeletet.

rodina74

Babe!

Azért nem szólok hozzá, mert én is ugyanolyan szókimondó és őszinte típus vagyok, mint te.

Meddő témában Vicky vel értek egyet, meddő vagyok, mert segítségre van szükségem ahhoz, hogy babám szülessen!
Úgy veszem észre te "élvezed" ha vitát szíthatsz, de ha valakinek más a véleménye őrá nem tudod elfogadni, hogy ilyen szókimondó típus!!!!

Megbántasz embereket,

[quote="babe3"]
írta:
babe3Ja, és Vicky hát ez az karásony óta náthás vagy, vajon ez olyan jó szerinted? Mert szerintem nem. Én is voltam megfázva elég jól karácsonykor, de hála Istennek kikecmeregtem belőle. Aztán most januárba megint elkezdett a torkom fájni, de a hársfa teától meg a méztől és citromtó el is múlt.

és nem csak azzal, hogy elmondod a véleményed, mert ezért a fórum, hogy ezt megtedd, ill mindenki megtehesse, bocs, de nekem a stílus sem mindig tetszik, de ki a f@sz vagyok én itt, hogy észt osszak?? :shock:

Ezek szerint nem tudod, hogy Vicky terhességi cukorbeteg, és pl a méz abszolult nem ehető egy cukros betegnek.

Mindegy, nem vagyunk egyformák.
Isten őrizz, hogy megbántsalak, esküszöm nem állt szándékomban.

Talán tényleg jobb, ha kimaradok ezekből , mert én meg hajlamos vagyok megbántani embereket, az ilyen szókimondó stílusommal. Nem szeretnék itt vitát, olyan jó ez a csapat

heni77

angyalka: Dehogy mérgelődöm, csak nem szeretem nem érteni a dolgokat. Egyébként a holnapi nap miatt jobban aggódom. Oltással kapcsolatban: én be akartam adatni, de akkor akit megkérdeztem mindenki ellene volt. Utána meg nem ellenkeztem velük. Lehet hogyha mást kérdezek meg először, akkor már be lennék oltva, de most már ragaszkodnom kell a véleményemhez, nehogy később lelkiismeret furdalásom legyen, ha baj van. De nem lesz. :)

heni: Köszi és tényleg te se idegesítsd magad ilyeneken. Gondolj arra, hogy nemsokára nálad is jöhet a menet és akkor teljes nyugalom. Tudod!!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

Dehogy idegesítem magam!!!!

Remélem nem tűntem bunkónak!!!!
Csak a véleményemet szerettem volna megírni.

De beszéljünk másról szerintem.
Babe, ugye nem sértettelek meg?!?!?! :roll:

heni77

Sziasztok Lányok!

Látom ismét kitört egy kisebb "forradalom" az oltás és meddőség témákban. :roll: :? Jól pörög az élet!!! :D

Köszönöm szépen, jól vagyok, azt hiszem. Habár a következő néhány napot még biztos be fogja árnyékolni ez a dolog.

De nem baj, majd hétvégén biztosan magamhoz térek, mert jön kishugi és majd bearanyozza a napjaimat!!! :lol: :lol:
dmimi

Nem semmik vagyok lányok.... nagyon izgi ez a vita, de ennek sosem tud vége lenni, hiszen mindenki mást mond és hisz.
Most ha politizálni kezdenénk, akkor is problémák lennének, azt hiszem, de épp ezért nem is tesszük.
Igaz, már mind2 témában kifejtettem a véleményem és nekem is vigyáznom kell a számra (ez esetben az ujjaimra), de azért még1x:
meddőség: én sem érzem magam annak, de mégis segítésgre szorulok, ha itt nyomulok. De úgy látom ezt a fogalmat mindenki másként értelmezi. Babe-nek ez egy rossz érzéseket keltő szó, Heninek pedig csak egy bizonyos állapotot leíró. Nem kell ezt túlreagálni.
oltás: nem adattam be magamnak és nem is szándékozom. Ha már itt tartunk Ceizel "barátunk" is eleinte ellenezte, mert h. nem is volt elég idő a kísérletekhez, stb., hirtelen pedig aki nem adatja be az nem normális...? Érdekes... lesz ennek még folytatása, majd meglátjátok (médiában úgy értem). És azt tussolnak el amit akarnak és azt etetnek meg velünk szintén amit csak akarnak.
Ez az én véleményem!

Eszter, gratula ahárom gráciához!

Heni, örülök a bacimentességnek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?