Sziasztok!
Heni, Kiss Angyal!
jelentem itt vagyunk!
Lányok, én néhány naponta zugolvasok, mert annyi a történés, hogy mire pótolom a lemaradást, általában már nincs energiám írni, ill. a felét elfelejtem, hogy kinek mit is akartam! (ez nálam terhességgel jár...folyamatosan hülyülök...)
nekem ismét visszatértek a "rossz" napjaim... hányás, elájulgatás,... de majdcsak vége lesz már!
Henikém!
nagyon szemmel tartalak ám!!!
és várom az eredményt!
Vörösmacska!
nagyon sajnálom, hogy ennyire megszenvedtek ezzel a lombikkal, és remélem most már minden simán megy majd!
Hülyére röhögöm magam a titokszobás storykon
eszembe jutott, hogy annó mi mennyit bénáztunk ott
Babe!
én nem adattam be a h1n1 oltást!
nem hiszek benne, és annál jobban félek a kockázatoktól, mint hogy rizikózzak!
egyébként is főleg itthon vagyok mostanság, így elég kicsi a fertőzés veszélye - szerencsére!
Mindenkinek nagyon drukkolok, aki épp most van akcióban, és várom nagyon a híreket
mi tegnap voltunk genetikain!
minden rendben a hármakkal
meg lettünk dicsérve, hogy már most jól nevelt mintagyerekek, mert relatív nyugton voltak mikor éppen rajtuk volt a sor a méricskélésben
...mondtam a doktor úrnak, hogy igyekszünk
ugyan nem kérdeztük, mert azt gondolom, még korai...akármi is lehet majd még 4 hét alatt, de annyira úgy feküdtek néha, hogy a doktor úr megjegyezte, hogy egyelőre úgy néz ki, mindhárman lányok lesznek... nőuralom lesz itthon
de ezt még nem vesszük kp-nek!
tegnap az egypetéjü manók 6,3 cm-esek voltak, "másik"petéjű kollégájuk pedig 6,9 cm! nőnek mint a gomba
vicces dolgokat csinálnak a pociban... simizik a saját arcukat, a kettők folyton átkalimpálnak egymásnak a hártyán, aztán rugdossák a hasamat - persze még nem érzem
... úgyhogy elvannak.
én, mivel minden héten megnéznek, nem kell hogy megcsináltassam se az amniocentézist, se a kombinált tesztet... persze nekünk sok olyan vizsgálat van ami majd kimarad, mert úgysem hozna reális eredményt egyik sem a 3 baba miatt, viszont lassan hűtő ajtókat kell vennünk majd, mert nem férnek már a sztárfotók
!
nem tudom kinek mennyi idő volt ez a genetikai uh, de mi több mint egy órán át tartottunk...
mondjuk én éjjel-nappal tudnám nézni őket
igyekszem jönni!
puszi: eszter