Új privát üzeneted érkezett!

Halilalipapi Muzsi, ez szuper!!! Szerintem ezek totál jók ennyi idő alatt... örülök :D
És igen, biztos ez az álmom valóra válik....érzem, tudom, akarom és meg is fog történni a nagyon közeli jövőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalka, Heni, ne idegeljétek magatokat a dr.nővel kapcs-ban... nyilván nem direkt okoz fájdalmat! Pl. amikor beültin voltam, mindenki a Koncz tanárúrra panaszkodott, h. fájt nekik az inszem, a dokinő pedig akkor szuper óvatos volt. Ez függ a helyzettől, a dr-tól,a pácienstől és azok hangulatától!
Személy szerint én 2x voltam nála, hát nem estem hanyatt a kedvességétől, de tárgyilagos volt, az tuti. Hát engem sem talált jó hangulatomban, ahogy én sem őt!

Angyalka, szerintem mindegy mikor veszed be, bár az éhgyomri logikusnak tűnik...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jólvan csajok!tényleg mindenki máshogy éli meg a dolgokat!Szegény Babe nincs jó élménnyel róla azt kész passz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de a lényeg hogy ők hozzák meg nekünk a várva várt csodát!!!!!és hálásnak kell lennünk nekik én személy szerint hálás is vagyok már az eddigiekért is!
és főleg mos az utolsó inszememnél mert hát az lesz bizony bizony:)

Babe:ment a privi :lol: :lol:

Vicky:A 4.szám szerencsés lesz nekem is meglátsd :lol: :lol: :lol:

Muzsikám:szupi kis petéid vannak!!!!!!!!örülök nagyon :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Henikém:voltam "szőke" :lol: is! :lol:
igen ott voltam a a párommal elől mi olyan 7.30körül értünk oda!

Kép
sting1982

Andikám:röppent a privim :lol:

Kép
sting1982

Na helló!

Lenyugodtam, úgyahogy... :) lehet a mensi előszele mutatkozik, akkor vagyok idegbeteg.

Hát ja, kinek mikor milyen a tapasztalata...

Angyalka!
Mindenesetre érdekes amit mondasz, van benne valami, remélem mi nem tapasztaljuk meg az erő sötét oldalát :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

ZT!

Tök szupi eredmények!!!!

Gratulálok!!!!

heni77

Vörösmacska: igen a protokoll rése LEHET,de nem feltétlenül...ezért írtam,hogy nem tudom,hogy kinek mi alapján döntik el...

Hencsikém: remélem :lol: :lol: :lol:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

rése=része

Kép

kiss angyal

Helóka nektek!

Remélem jobban telt a napotok mint nekem!!! :cry: :cry: :evil:
Én szét sírtam az egész délelőttöt meg még mindig pityergek, úgyhogy bocs, ha esetleg nem magyarul írnék.

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ma rám!!

ÁÁÁÁá, b@ssza meg a jegesmedve, de el vagyok keseredve!! :cry:
Szóval mentem ma UH-ra, de nem is nézett meg, merthogy nem találta kartonomban apácska leletét. Letelefonálnak laborba, stb. mire közlik velem, hogy párom múltkor szárazon ment el, tehát nem volt minta, tehát nem tudtak bacit nézni. Valaki valahol nagyon elcseszhetett vmit, mert férjem még büszke is volt magára, hogy nem sokkal, de valamennyivel több katonát tudott kisajtolni magából. Ez az jelenti, hogy kell mégegyszer időpont bohócpolírra. De most már vihetem itthonról, kaptam hozzá csövecskét, meg instrukciót....
jah, és ez még nem minden, mert a doki kijelentette, hogy ha ez megvan és minden negatív, akkor sem enged tovább spermafagyasztás nélkül. Ez viszont pénzbe kerül, de ez még a legkevesebb, mert nem az a 30-40 ezer a lényeg, hanem az, hogy már megint elvesztettem az életemből egy hónapot, minimum. Mert minekünk nem 4-5 nap "noszex" van előírva, hanem 10-12 nap. Na ehhet mit szóltok?? Visszafog nőni a szűzhártyám!! Nem vagyok én szexmániás, meg van hogy simán 1-2 hétig nem szeretkezünk, de amikor kötelezőből kell kihagyni az időt, akkor szokott férjem fickós lenni, meg nekem is olyankor viszket leginkább a pöcköm (ha értitek mire gondolok) ÁÁÁ, már megint bőgök, ezt nem hiszem el!!!! Hurrá, migrénem is lett!! :cry: :cry: :evil:

Bocs, nem akartam kisnovellát írni, csak ez most így kikívánkozott belőlem.
Puszi, ölelés és drukk mindenkinek!!
dmimi

Nem akartam senkit megsérteni a véleményemmel és nem is azt írtam hogy a fájdalmat azért okozta mert nem voltunk szimpik.Csak egyszerüen nem jött be lehet túl érzékeny vagyok vagy mi.A vélemény akkor is vélemény de már bánom hogy a témát érintettem. Igaz hogy ök hozzák meg remélhetöleg a várva várt eredményt, de én mindenkivel próbálok kedves lenni még ha rossz napom van akkor is /idős emberekkel dolgozok/nem vagyunk egyformák. :roll: :roll:
pancsi76

Dmimi nem értem hogy most téged stimuláltak?Én most új vagyok.
Ne keseredj el tudom könnyü mondani de csak a jövöre gondolj.
pancsi76

Szia Pancsi!

Nem, még nem kezdtek stimulálni, pont a receptekért mentem be, de..... így jártam.
dmimi

Dmimi: Úgy sajnálom :cry: sírd ki magad és utána csak előre nézz...

Kép

kiss angyal

Dmimi
Akkor a férjednek nincs meg a katona szám azért utasítottak el? :?
pancsi76

Dmimi, nagyon sajnálom!! :( Remélem a siirás segiitett és már megnyugodtál valamennyire. Mit jelent az, hogy szárazon ment el?Hogy a párod ondója nem tartalmazott elegendő spermát?Ezért nem tudták bevizsgálni? Csak azért kérdezem, mert számomra iigy érthető lenne a spermafagyasztás. Mondtak valamit, hogy miért van erre szükség?
Huh, hát a 10-12 nap önmegtartóztatás durván hosszú...De azért tartsatok ki, valahogy!!
Amikor az ember arra számiit, hogy a napokban indulhat a lombik, nagyon nehéz szembesülni azzal, hogy mégsem. Azért próbáljátok meg a javatokra fordiitani ezt az időt, készüljetek lelkileg és testileg is a kezdésre, és el fog telni ez az egy hónap nem olyan soká!Fel a fejjel!

Pancsi, szerintem ez a fórum arra is való, hogy a véleményünket megosszuk egymással, de természetes az is, hogy ellenvéleménnyel is fogunk találkozni. Ez iigy van jól!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

sziasztok csajok!

Hűűűűűűű ti mennyit tudtok írni!!!

Angyalka: itt vagyok csak ez a várakozás :shock: , már megjöhetne akkor előrébb lennénk. Jövőhét csütörtökön megyünk apával bohócporlíra :!: Szorítok , hogy holnap megjöjjön és kezdhessetek :!: :!: :!:

Pancsi: Üdv itt nálunk és mielőbbi pocakosodást nektek!!!

Vicky: Szorítok nektek nagyon :!: Olyan izgi, hogy Barbus már készülődik kifelé :!: :!: :!: Jelezzél :!: :!: :!:

Dmimi: iszonyúan sajnálom :cry: :cry: :cry: , de ahogy angyalka is írta most még sírd ki magad aztán irány tovább előre :!: :!:

Stingecske: mikor kell vissza menned tesztelni? És a 4 szám neked is szerencsét fog hozni :!: :!: :!:

Muzsi: gratulálok a petikékhez nagyon ügyes voltál!!!

Kép
sztyopane

Lányok! Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. nem is tudom mihez kezdenék nélkületek!!!

Pancsi! Kevés a spermaszám, ezt idáig is tudtuk, azért indultunk lombikon, csak az első stimu nem sikerült. Most az történt, hogy sikerült anyagot leadnia, csak ez valahogy "elveszett" vagy nem tudom mi, mert a laborban állítják, hogy teljesen üres volt a csészike. Lehet, hogy csak szemmel nézték először. Mert ha kevés (és nekünk nagyon kevés) akkor nincs félig tele a csövecske, hanem a teteje felé van elmaszatolódva. Szóval lehet hogy nem nézték meg alaposan a csövet, csak az alját nézték, feljebb már nem.. Nem tudom, nem értem...
dmimi

dmimi:te szegény akkor tényleg nem volt egyszerű napotok!
fagyasztást azért mondták mert párodnak mint az önmegtartóztatás is mutatja 10-12nap kell hogy erősek és fürgék legyenek
és ezután fagyiba mennek.gondolom én...
tündérem:ne legyél így elkenődve tudom rohadt szar érzés nekem is volt benne részem de az újrakezdés annál jobb lesz és erősebben fogsz benne hinni!!!!!!!!hidd el nekem!!!!!!!!!!!!
sírd ki magad :cry: :cry: :cry:

Sztyopane:köszi drága nagyon hiszem hogy most sikerült!!!!!!!!!!!
17nap múlva azaz 4én kell mennem vissza ++tesztel
előírás szerint!!!!!!
:lol:

Kép
sting1982

Muzsi!
A szárazon elmenés azt jelenti, hogy nem jön ki kiskatona, jah.
És ezért az elkallódott minta miatt kell majd kötelezően fagyasztás. Jobban kifejezve magam, azért kell ez, mert úgy könyvelik le a dolgot, hogy tényleg szárazon ment el. Pedig nemmmm!!!!! :cry: :cry: :evil:

Pedig már úgy beindultam!!! Szúrni meg bökni akarom magam!!!! Lelki pihenés meg nyugi egy ilyen hatalmas baki után??? Nem hiszem, de hát mit tehetnék??? Továbbra is csak emészteni fogom magam. A fenébe, még munkám sincs, hogy a munkába temetkezzek... ez jutott, ezt kell túlélni, remélem sikerül, de nagyon nehéz lesz!!!
dmimi

Most én is parkoló pályán vagyok igaz, de úgy érzem mindig elörébb vagyok a cél felé. Laurám születése óta szeretnénk bébit és az már 7 éve. Ez is elöre jutás hogy most várok várok várok..... remélem nem sokáig :lol: :lol:
pancsi76

most nézem hogy 4.inszem volt és febr 4én kell vissza menni!de jopofa

Kép
sting1982

KITARTÁS MINDENKINEK :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
sting1982

Ó Mimi nagyon sajnálom, :( sírjál ha jól esik, átérzem, én is bőgve jöttem el december 28-án amikor közölték, hogy amíg apa spermája nincs lefagyasztva addig nem foglalkoznak velünk. Ez valami biztosíték náluk. De már hála túl vagyunk rajta, mármint a fagyasztáson, de majd ha akcióban leszünk hozhatunk itthonról, ha tudunk, mert csak jobb a friss :) Szerintem most rögtön kérj új időpontot, hogy minimum legyen az elszállt idő. Nektek miért ilyen hosszú karantén?

Maccs
vörösmacska

Nem úgy van hogy ez az icsi vel egy hímivarsejt is elég a megtermékenyítéshez? :roll:
pancsi76

Mimi nem tudom hogy nézik... nekünk is a leszíváskor alig ment bele valami, mert párom elbénázta, olyan kémcsőfélét adtak neki, de nem a szokásosat, hanem kisebbet. Szóval ebénázta és alig ment bele valami, de azt mondta azért volt az alján valamennyi és úgy jött a bilológus, hogy mincs sperma.

Na szóval ezért kellett lefagyasztani a petesejtjeimet, most már írok róla, eddig nem nagyon tudtam. Aztán már szegénykém emiatt olyan stresszbe volt, hogy nem tudott leadni újat aznap, ott kínlódtunk, már én is bementem, meg kaptunk konyakot, de semmi. Olyan hülyeség az egész :oops: , de ezt történt velünk lányok és nevessetek ki, akármennyire fáj, hogy nem jutottunk el a beültetésig de még utálni sem tudom érte, csak nagyon sajnálom :( :( . és jobban szeretem, mint valaha és fordítva, mert ennyi mindenen keresztülmenni már csúcs. Az ismerőseinknek nem mondtuk el senki sem tudja, csak a Bmc-ben és most ti.
És ez szegény uramban olyan lelki gátat okozott, hogy legközelebb sem tudott spermát adni, úgyhogy fagyasztásra második nekifutásra itthonról vittük. De lányok nem most kezdtük a meddőségibe járást, a két kezem kevés, hogy megszámoljam hányszor voltunk mintát adni és soha semmi gondja nem volt, pikk pakk ment mindig. És neki jók is az értékei, de ezután már csak bebiztosítva fagyasztva mehet tovább az ügyünk.

Maccs
vörösmacska

vörösmacska:sajnálom hogy nálatok is ilyen"göröngyös"az út a gyerekig!
szegény párod!nem egyszerű ez a bmc-be járás és szerintem férjeinknek meg aztán végképp nem könnyű :cry:
sajnálom...

Kép
sting1982

Sziasztok,

Egy ideje olvasgatlak titeket, de most írok elöszőr. Holnap megyek inszemre a BMC-be és nem tudom, hogy mire számítsak. Át kell majd öltöznöm hálóingbe és ágyba feküdni, vagy mint az UH-on ülök kint a folyosón, várom míg sorra kerülök? Mit vigyek magammal? Dokinéni azt mondta, hogy csak akkor kerülök sorra, mikor lemegy a sima rendelés és mégis 10-re kell mennem. Mikor szabadulok szerintetek? Vigyek magammal egy napi hideg élelmet is?
dorkabab

Vörösmacska nagyon átérzem a történteket a férfiak akárhogy is kemények de ezt a helyzetet ök szerintem nehezen élik meg és lehet hogy kialakul bennük valami gátlás vagy mi. A férjem szokta mondani hogy neki sem könnyü produkálni egy olyan helységben ahol elötte egy kávé automata van.Én erre meg hogy mennyire sajnálom öt de igy belegondolva :oops:
pancsi76

Üdv Dorkabab szorítok neked hogy babásodj sikeresen. Én nem tudok segiteni ebbe sajna nekem az inszem kimaradt az életemböl. A lényeg ne izgulj vigyázznak rád.
pancsi76

Dmimi!
Sírd ki magad! Nagyon sajnálom, hogy így történt! Nem is tudok mit mondani erre! Sajnos tudom milyen érzés, amikor úgy érzi az ember, hogy rettenetesen fogy az ideje!
Szokott enni a párod tökmagot? Szerintem próbáljátok ki, minden nap egyen meg legalább egy marék tökmagot! Bár az én páromnak ragyogó eredményei vannak, de még annál is jobb szokott lenni, ha eszik tökmagot! Nem veszítetek semmit, és hátha beválik!

Vicky!
Nagyon vigyázz magadra! Nagyon szurkolunk neked csütörtökön! Remélem azért még jó pár napot bent marad Barbus!

Vörösmacs!
Hát, őszintén sajnálom a párod! El is hiszem, hogy lelki-beteg lett ezzel kapcsolatban! Jaj, szeresd is nagyon, mert ezzel tudsz neki most a legtöbbet segíteni!

Egyébként minket is, még jobban összehozott ez a babakérdés. A sok küzdelem, fájdalom, reménykedés még jobban összekovácsolt minket!

rodina74

dorkabab:Szia!
holnap van az első inszemed?izgi!!!!!!!

menet:párod leadja a mintát 7.30-8 között kell jönni.akik beavatkozásra jönnek a sor elejére állhatnak oda álljatok ti is!
12-13óra között kezdődni az inszem.hálóing papucs,zokni,köntös és tisztálkodószer.
ha nem vagytok sokan kapsz ágyat és szólnak ha mehettek .
10re menni????ezt nem értem :oops:

Kép
sting1982

Tökmag. Az én párom az egész babaprojekttől függetlenül tökmagos :lol: , tehát már előtte is.. és minden nap, tvnézés, egy zacsi tökmag betol. Minden nap. :) Ha nem veszek tökmagot morog, az nem baj, ha pl kenyér nincs, de ha tökmag nincs, akkor harap :lol:

Igen Rodina, minket is még jobban összekovácsol ez a sok kínszenvedés...

Maccs
vörösmacska

Dorka: üdvözlünk a csapatban!
Ki a dokid? Milyen gyógyszereket kaptál inszem előtt?
Mi is inszem előtt állunk... jövő héten kezdjük a stimut. :-)

Vörösmacsi: jaj de sajnálom, ami történt! Nem csodálom, hogy sírtál a frusztráltságtól... kemény stimus napok, még keményebb leszívás után mindezek!
Teljesen megértem a párodat - nem csodálom, hogy már gátak alakultak ki benne. Eleve olyan nehéz lehet az egész mintaadás.
De semmi baj, ez megoldható, csak ugye a tolódás, az idő, mi meg mindannyian már olyan régóta várunk! De előbb-utóbb minden stimmelni fog!

Mimi: veled is együtt érzek! De próbáld meg ezt a fagyasztásos dolgot úgy felfogni, hogy csak alaposak itt a dokik, és biztos ami biztos, legyen a talonban katona. Nem baj ez! Csak hát miért pont most a finisben kell még ez is, ugye?
Fel a fejjel, megyünk tovább... ez valóban egy göröngyös út legtöbbünknek.

Én meg, képzeljétek, ma este veszem be az első adag Bromocriptint! :-)))

Kép
lujzici

Szia Dorka Kép. Gyors babásodást! Nekem az inszem kimaradt, majd a lányok segítenek, de már látom meg is írták.

Maccs
vörösmacska

Lujzi, csak lefekvés előtt közvetlenül vedd be a Bromocriptint. Remélem csak fél vagy negyed szemet kaptál és fokozatosan kell emelni ha egyáltalán kell.

Nekem egy régi őrült dokim amikor kiderült, hogy magas a prolaktinom egy hangyányit, felírta a maximum 3x1-et, én meg szépen kiváltottam délben és ebéd után a melóban bevettem és hazafelé elájultam, összeestem a buszmegállóban, úgy vakartak össze. Rá van írva, hogy milyen óvatosan kell emelni, Egyébként most egy éve megint szedem, de csak napi fél szemet este.

Köszi mindenkinek lánykák az együttérzést. Puszika

Maccs
vörösmacska

Lujzici az a gyógyszer mire való?
pancsi76

Köszönöm a gyors választ, az eddigi BMC-s pályafutásom alapján gondoltam, hogy azt a 10 órás érkezést nem kell elkapkodnom... :wink:

Sting, itt az 1. inszem, de volt már máshol két sikertelen lombikom, csak itt azt mondták, hogy hiába vagyok "öreg" és csak egy alig átjárható petevezetőm van, mivel párom spermája alkalmas lombikra, így elöszőr csak azt csinálják. Majd 3 sikertelen inszem után lehet szó itt lombikról :(

lujzici, Skriba dokinénivel boldogítjuk egymást, napi 1 ampulla Menopur 7 napon át és ebből egy tüsző növekedett
dorkabab

Pancsi, Bromocriptin magas prolaktin szintre való, vérvételnél derül ki ha magas ez a hormon.

Maccs
vörösmacska

Köszi vörösmacska még ezzel a gyógyszerrel nem taliztam.Akkor ezek szerint ezért nem. Jó éjszakát nektek.Holnapi bmk-ok ügyesek legyetek semmi stressz drukk!!! :lol: :lol:
pancsi76

Pancsi: egy kicsit magasabb a prolaktin szintem. Ez az egyik anyasági hormon, és bizony ha magasabb, az nem túl jó a peteérés szempontjából. Ezt hivatott lejjebb vinni a gyógyszer.

Vörösmacs: napi egy szemet kell szednem este. Szűcs doki azt mondta, az első héten csak felet vegyek be, majd utána jöhet az egész.
De én kutakodtam a neten, és a mellékhatásai miatt úgy döntöttem, hogy az első 2-3 napban csak negyedet, azután pár napig felet fogok szedni, csak azután egy egészet.

Képzeljétek, ma a kardiológusnál kiderült, hogy mitralis prolapsusom van, ami egy kis vitorla-elhajlás. Egy ideje már vannak ritmuszavaraim, meg fájdogál a mellkasom és hátam... ja, és az EKG is kimutatott egy pici eltérést.
Kaptam gyogyót erre is. :-)))
Fontos kezelni, mert terhesség alatt rosszabbodhatnak a tünetek.
De alapjában véve állítólag nem súlyos. :-)))

Kép
lujzici

Sting, bocs elírtam, szóval párom spermája bár kicsit lassú, kicsit kevés de alkalmas inszemre, ezért most még csak inszem mehet
dorkabab

Lujzici én is így szedném a helyedben, nagyon okosan teszed. Én amikor először ezt felfedezték és elkezdtem szedni 3 éve, következő hónapban terhes lettem. Hozzon sikert!

Nagyon sajnálom ezt szívrendellenességet, megáll az eszem mi jöhet még???!!! :shock: :shock: :shock:

Jó éjt, megyek a kádba :wink: :wink:

Maccs
vörösmacska

sziasztok

ma voltam a védőnőnél és kaptam kiskönyvet, csütörtökön megyek EKG-ra.

Holnapra mindenkinek szoritok.
Dorkabab
üdv a csapatban és mielőbbi babásodást kívánok neked.

teszek fel táblát újat.

sajti
hol vagy? nagyon el vagy tűnve, mi van veled???? táblázat

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Dmimi, teljesen átérzem a helyzetedet, nálunk is volt spermafagyasztás (35ezer), velünk sem álltak enélkül szóba, ez amolyan biztosíték nekik is és nektek is!

Vörösmacska, hát nektek sem lehetett könnyű ezt átélni, az én férjem is azt mondja, hogy ott teljesíteni nagyon gáz, és mennyiségre is kevesebb a cucc.Sajnálom őket nagyon!

Dorkabab, üdv itt, akkor holnap találkozhatunk, és punkcióra megyek! Nem kell sorba állnod holnap, mert aki beavatkozásra megy annak nem kell, szendvicset, innivalót vihetsz magaddal, mert meg kell majd várni a zárójelentést.De hogy az mikor lesz azt nem tudom.

Muzsi, hát nem tudom, hogy aludni tudok-e ma éjjel, már vacsorázni sem tudtam, úgy izgulok! :oops:
Vendég

Zsu, végül is, ha úgy is órákig fogok ott ülni, akkor már olyan mindegy, hogy azt a pár embert kívárom a bejelentkezésnél...asszem, akkor csak 11 fele fogok menni és jól bereggelizek itthon :)
dorkabab

Jóóóó reggelt,
Kialudtam magam, brrrr

Vayacon,
Aranyos vagy köszönöm. Ma írok privit ígérem.

Heni,
Nem jár az eszem a magzatvíz-vizsgálaton. Megígérem.
:shock: :lol: :roll: :D 8) jó kis sztoritok volt a titokszobában.

Sting,
Én is akartam mondani, hogy no para, én sem tudtam feküdni, és az első inszemből megszületett Marci.

Vicky,
Ügyes légy :D Nagyon szépek a méreteitek már.
Lehet h írtad már ,de én nem tudom, melyik kórházban fogsz szülni ?
Sejtbank csinálta az első kombinált tesztemet, az 10.000 Ft volt, azóta ez a lehetőség megszűnt, dokim tájékoztatása szerint.

Muzsi,
Hajrá hajrá, nagyon szépek.

Dmimi,
Borzasztóan sajnálom.

Vörösmacska,
Sajnálom.

Lujzici,
Vigyázz Magadra.

Csajok,
Mindenkiért nagyon csuriban a kezem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szerintetek délután meddig vannak bent a dokik ?

Szűcs dokihoz szeretnék bemenni, megmondanám neki hogy ne várjon mert nem jövök :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubuspace: Én az ÁEK-ban fogok szülni és még nekem ingyen vették le a kombinált teszthez a vért. Az alábbi cikkben szerepelnek azok a kórházak, amik ingyen csinálják, de már elég régi a cikk. Lehet hogy meg kéne kérdezni a sejtbanknál. Nem mindegy, most szerintem 25.000 körül van. Szerintem 3-ig biztosan bent vannak a dokik.

http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures.aspx
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok, egészen elképesztő történetek ezek a bohócpolír szobából.
tényleg el sem tudjuk képzelni, hogy milyen nehéz lehet kötelezően teljesíteni. mindig azt mondják, hogy a nőnek milyen nehéz, mert szúrás, meg hormonok és arról, hogy a fiúk mekkorát teljesítenek, ritkán beszélünk. nem tudom emlékeztek-e, én is arról tudosítottam, hogy a férjem nagyon megszenvedett az 5. inszemnél (4m lett a spermaszám, pedig már volt 15 is).
szóval mindenkivel együtérzek, szeretgessétek a fiúkat és ha kell tartsatok velük a titokszobába :wink:
melyik orvos dugikonyakja volt??? :wink:
látom megint orvos téma volt szőrmentén, én "Eszteres" vagyok, most az 5. inszemnél volt 2 csepp valamim délután, de gondolom ez annak volt köszönhető, hogy a nem volt meg a tüszőrepedés és "feszegetni" kellett.
velem minden alkalommal úgy bánt, hogy nem találtam benne kivetnivalót és az elején tényleg sokszor kért bocsánatot már akkor, amikor silverboy még csak a kezében volt :lol:
az, hogy a "szerkezete" kinek mennyire érzékeny, illetve ki melyik orvossal találja meg a hangot nagyon eltérő. szerintem hagyjuk a dokikat "lógva" :roll: :D
Tigris-papa bejelentkezett a másik fórumon!
Viki, te meg lassan találkozol Barbival!!! elképesztő, most lettél terhes
:lol:
Sajt, Eszter tényleg hol?
kpn

Sziasztok!

Dmimikém!
Annyira nagyon sajnálom, igazuk van a csajoknak! Bőgd ki magad, aztán csakis előre nézni!!!! Tudod meg kell szenvednünk ezért a kisbabáért, de csak akkor lesz meg a jutalom, ha kitartunk!!!! Fel a fejjel!!!!!!
Igen ez nálunk is így van, ha tilos a sex, tuti akkor akarja a legjobban az ember!!!! E mán1 csak így van, a tiltott gyümi a legfinomabb
:wink:
Puszillak, kitartás!!!!!

Pancsi!
Szerintem senkit nem sértettél meg a véleményeddel, ezért van ez a fórum, hogy a + / - véleményeket egyaránt elmondhassuk. Én is csak ugyanígy tettem, ezért nem szabad megsértődnünk a másikra!!! Ha valami van, ne hagyd szó nélkül, így tanulhatunk csak egymástól! Puszi

Sztyopi, Angyalka!
Küldöm a mensimanókat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Magamnak is, ma van a 28.cnapom, és ma telózok a bacieredményért is!!!!

Stingecském!
Ferbuár 4, 4. inszem, hát kell ennél nagyobb egybeesés??? Ez tuti siker!!!!! Annyira annyira drukkolok nektek(is)!!!!!

Vörösmacsek!
Szegény férjurad, mennyire megviselhette ez. A pasik amúgy is nehezebben veszik ezt az akadályt, szegénykém mennyire rossz lehetett nektek!!!! Sajnos ilyen dolgok előfordulhatnak, de mint a példádból is látszik, nem szabad feladni, és meglesz az eredménye!!!!! Nektek is csak hatalmas kitartást tudok kívánni!!!!!!!

Dorkabab!
Üdv itt nálunk, nagyon jó helyre kerültél!!!! Nagyon szorítok a sikeretekhez, mielőbbi pocakosodást kívánok neked!!!!

Lujzici!
Húúú ez elég komolyan hangzik. De jó, hogy nem súlyos. Ja igen, gyógyszerek, én is azt nézem, hogy csak gyűlik gyűlik, lassan olyanok leszünk, mint a nyugdíjasok, egy szatyor gyógyszerrel kelünk-fekszünk.. :shock:

Lukácsné!
De jó, gratulálok a kiskönyvedhez, számomra is többet érne, mint bármelyik diploma :lol: :lol: :lol:
Jól vagy, jól viseled a terhesség kezdetét?

Zsu!
Drukk a mai punkcióhoz!!!! Gyere mesélj majd!!!! Izgi!!!! :)

Kubu!
Jól teszed, ha nem is gondolsz a magzatvíz vizsgálatra!!! :wink: :lol: :lol:
Húúú, mesélj majd, mit szólt Szűcs doki, kiváncsi vagyok a reakciójára :) :) :)
Szerintem max 15 óráig vannak bent a dokik!!!!
Ja most látom Vicky is du 3 órát írt, na mindegy :)

Pussssz csajok, KITARTÁS!!!!!!

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?