Sziasztok!
Dmimikém!
Annyira nagyon sajnálom, igazuk van a csajoknak! Bőgd ki magad, aztán csakis előre nézni!!!! Tudod meg kell szenvednünk ezért a kisbabáért, de csak akkor lesz meg a jutalom, ha kitartunk!!!! Fel a fejjel!!!!!!
Igen ez nálunk is így van, ha tilos a sex, tuti akkor akarja a legjobban az ember!!!! E mán1 csak így van, a tiltott gyümi a legfinomabb
Puszillak, kitartás!!!!!
Pancsi!
Szerintem senkit nem sértettél meg a véleményeddel, ezért van ez a fórum, hogy a + / - véleményeket egyaránt elmondhassuk. Én is csak ugyanígy tettem, ezért nem szabad megsértődnünk a másikra!!! Ha valami van, ne hagyd szó nélkül, így tanulhatunk csak egymástól! Puszi
Sztyopi, Angyalka!
Küldöm a mensimanókat
Magamnak is, ma van a 28.cnapom, és ma telózok a bacieredményért is!!!!
Stingecském!
Ferbuár 4, 4. inszem, hát kell ennél nagyobb egybeesés??? Ez tuti siker!!!!! Annyira annyira drukkolok nektek(is)!!!!!
Vörösmacsek!
Szegény férjurad, mennyire megviselhette ez. A pasik amúgy is nehezebben veszik ezt az akadályt, szegénykém mennyire rossz lehetett nektek!!!! Sajnos ilyen dolgok előfordulhatnak, de mint a példádból is látszik, nem szabad feladni, és meglesz az eredménye!!!!! Nektek is csak hatalmas kitartást tudok kívánni!!!!!!!
Dorkabab!
Üdv itt nálunk, nagyon jó helyre kerültél!!!! Nagyon szorítok a sikeretekhez, mielőbbi pocakosodást kívánok neked!!!!
Lujzici!
Húúú ez elég komolyan hangzik. De jó, hogy nem súlyos. Ja igen, gyógyszerek, én is azt nézem, hogy csak gyűlik gyűlik, lassan olyanok leszünk, mint a nyugdíjasok, egy szatyor gyógyszerrel kelünk-fekszünk..
Lukácsné!
De jó, gratulálok a kiskönyvedhez, számomra is többet érne, mint bármelyik diploma
Jól vagy, jól viseled a terhesség kezdetét?
Zsu!
Drukk a mai punkcióhoz!!!! Gyere mesélj majd!!!! Izgi!!!!
Kubu!
Jól teszed, ha nem is gondolsz a magzatvíz vizsgálatra!!!
Húúú, mesélj majd, mit szólt Szűcs doki, kiváncsi vagyok a reakciójára
Szerintem max 15 óráig vannak bent a dokik!!!!
Ja most látom Vicky is du 3 órát írt, na mindegy
Pussssz csajok, KITARTÁS!!!!!!