Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Leadtam a skacokat, szalad a lakás, takarítani, mosni kéne.... egy a baj, nem szalad elég gyorsan, mindig el tudom kapni.... :cry: pedig elszaladhatna, nem kéne takarítani :lol: :lol:
Ráadásul az orrom is meglevesesedett megint :evil: nemrég múlt el az előző oszt' tessék, már megint.... :evil: ááááááááá.....

Kriszti, nagyjából látom, ezt a mei tai-t, de jobb élőben!

Mia, köszi Yodi nevében! :lol:

Lini, elcsendesedtek a szomszédok estére? :wink:

Doli, Lilinél az autós-nemsírós-bemenetel csak egyszeri alkalom volt :cry: ma is sírt.... :cry: sosem fogja megszokni :cry:
Derekad? Jajjjjj, alakulnak a csontok, helyezkedik Réka! :D Lassan itt az idő! :D Bálintnak én is azt gondoltam, hogy szerelőfiú lesz, van szerszámosládája szerszámokkal, szerszámtartó öve, különleges ruha meg nem kell hozzá :wink:

Orsi, haladsz a lakással? Nekem is el kéne kapni.... :wink: Jajj, mit akartam mondani!!!! A törökbálinti corában van egy kisebb kutyásbolt(majd megkeresem a nevét ha kell) ahol sokan kerestén a bentót, és emiatt beszerezték, úgyhogy már lehet ott kapni!!

Mi van Hajnival???? Hol van? HAJNIIIIIII??????

Zugolvasó Gabi? Te is merre vagy? :wink:
sylph

Szilvi! Jaaaaaaaaaaaaj! Ez már az? :D Paraparapara! :D
Tök jó ötlet ez a szerelősfiú! Autószerelő! Úgyis imádja! :D

Orsi, Andi! Jól kidumáltunk ám Benneteket Mariannal! :wink: :lol: Azt mondta, jó csapatba kerültem! :D

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Hűűűű mennyit írtál! :shock:
A lényeget nem írtad! Hogy van poci?
Úúúúgy várom, hogy megszülessen Réka baba! :D
Figyi pont jó a febr 5 és akkor innen mész szülni, Gézu meg maradhat itt! :wink:

Hólapátolás seprés! Mi is mindig mi csináltuk, aztán utólag belegondolva mi voltunk a buzgómócsingok! :oops:
Mivel én otthon voltam simán megtehettem, hogy lementem lapátolni, de aki dolgozott az nem! Amúgy is dugó van a hó miatt, gondolom nem volt arra + 1 órája, hogy ott carakodjon! Mire hazaért meg már meg volt csinálva! Szóval nekik is car lehetett! Vagyis nekik lehetett car nem nekünk!
Amúgy volt aki soha semmit nem csinált, de ezt olyan szinten, hogy együtt laktunk 4 évig és 2 mondatot nem beszéltünk egymással, pedig azonos korú gyerekeink voltak!
Volt akinek magától nem jutott eszébe, de ha mi csináltuk egyből jöttek! Utlag belegondolva ez az igazi áldozat mert mi mondjuk kedvet kapzunk a gazhuzogatásra, nekik meg nem volt de illemből jöttek és csinálták!
Mi 8 lakásosban laktunk, először tök jó társaság volt, mindenki fiatal én egy lakótól kaptam agyrémet a többiek jófejek voltak!
Illetve ami nagyon car volt, hogy annyira bántott, hogy mi vagyunk hangosak a gyerekek rohangáltak, dübögött az egész ház, mert az építő kihagyta belőle a zaj szigetelést! :?
Az alattunk lakóknak meg nem is volt gyerkőjük, szóval nem is érthették mit csinálunk ennyire hangosan!
Minket nem zavart senki zajjal, mert minket nem lehetett túlzajongani! :lol:
A mai napig ha rohangálnak itthon a gyerekek, mondjuk nekik, hogy csöndesebben, mert nem tud aludni Pisti! Ez ilyen szállóige lett! :lol:
Ja ami még gáz volt, hogy ráadásul az alattunk lakó hajnal 4-kor járt dolgozni és már tök korán aludni kellett volna, ha tudott volna! :oops:
Szóval nem egyszerű, akárhonnan nézzük!Nehéz ennyi embernek együtt lakni és egymáshoz alkalmazkodni! Ezt csak úgy lehet megoldani, ha sűrűn van lakógyűlés és mindent megbeszéltek!

Annyira fáj a fejem! :shock: :shock: :shock: Olyan mintha túlnyomás lenne benne!

Szegény Réka! Megsajnáltam! :oops:
Nem vagyok ám ennyire indultos vele kapcsolatban, csak elöntött engem ez a hullám! :D
Meg BA-hoz képest ez most nagyon szörnyű volt! Az idegesít, hogy abbahagyja a tornát!
BA annyira kedves! Dolli ha egyszer tornázol vele megtudod miről beszélek!Ha kell tudok neked adni dvd-ket, most van szülés utáni dvd-je is! :wink:
Réka tényleg nagyon jóóóóóól néz ki! Biztosan azért utálom, mert irígy vagyok rá! :D
Viccet félre, tényleg bocsánatot kérek mert lehet valakinek olyan Ő mint nekem BA!

Ja még a buzgómócsingról annyit, hogy itthon nem teperek ki rögtön lapátolni! megadom a lehetőséget Apinak! :lol:
Vendég

Orsi! Néha görcsi, de most nem olyan durva, tegnap ezért takcsiztam is a lakásban rendesen, mára nem sok minden van, illetve rendezgetni, csak vissza kell fogni magam, nehogy böjtje legyen. És ez nem egyszerű. :) Jah, meg ma fincsiségeket is akarok csinálni, mindjárt lelépünk a kisboltba. Jó sok tervem van mára... Aztán este meg majd depizem, hogy felével sem végeztem. :wink: :roll:

Társasház nem olyan egyszerű.... 8-ból négyen itthon vagyunk, szóval az nem kifogás. :) És tényleg szívesen megcsináljuk a kerti dolgokat, nem is az ellen ágállok, akinek nincs ideje, mert mondjuk nagyon pici a babája, vagy mert dolgozik. Hanem aki még egy fűszálat sem tett keresztbe, csak beszólogatni tud.
A másik, amit sosem bírtam, hogy sosem azt mondják, hogy mit hogy kéne, hanem azt, hogy mit ne. Ez így nem építi a közösséget... :( Munkahelyemen is volt ilyenből konfliktusom. Próbáltam valamit megoldani, kolléganők csak ültek a sejhajon. Amikor kész volt a megoldás, jött a kritika: így ne! Dollika újabbat talált ki, így se! A harmadik így ne után besokalltam, hogy akkor másnak is lehetne ötlete, kreatívkodhatna, gondolkodhatna. De az már meghaladta az agyi kapacitásukat! :lol: Hú, most nagyon visszagondoltam. :( :roll: Most itt ugyanez a helyzet. Így ne! De a továbbgondolkodásban nincsenek benne.
Jah, és a lakógyűlés. Jó lenne. Mi fél évvel beköltözésünk után csináltunk egy ismerkedős délutánt, nagyon feszengősre sikeredett, többet nem ajánlottuk, hogy csinálunk (az egész napot végigsütöttem, két szelet süti fogyott 3 óra alatt). Próbáltunk témákat fölvetni, áh! Na mindegy, lehet, hogy mi voltunk a bénák vagy csak egyszerűen antipatikusak voltunk/vagyunk a lakóknak. :(
Aztán belekezdtünk a társasházzá alakulásba, közös képviselőket hívtunk, a második közös képviselővel történő beszélgetésre SENKI nem jött el. Én őt támogattam, leírtam az érveimet, elfogadták, őt választottuk, most meg megy a háborgás, és lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de kicsit magam ellen irányulónak érzem a dolgot. Azon kívül, hogy ismét nem megoldani akarjuk a dolgot, hanem szerződést bontani, közös képviselőt szélnek ereszteni. Már fél éve össze lehetett volna hívni a közgyűlést, ha valakinek ennyire bögyében volt a dolog, mert kommunikáció nélkül hogy akarjuk feloldani a konfliktusokat? A közös képviselő persze hogy ült a babérjain, mert azt hitte, minden oké. Hozzáteszem, hogy amiért mi cseszegettük szegényt, az mindig meg lett oldva előbb-utóbb. Na jó, nagyon belelovaltam magam. Bocsi! :oops:
Jah, én is buzgómócsingnak érzem magam. Le kéne szokni róla, oszt mindenki csináljon amit akar. Jó kis anarchia lenne itt! :)

Réka! Sok dumájával én sem értek egyet, pl ezzel az 5 kilós hízással sem, meg hát szegénykém nincs nagy iq-val megáldva, de arról nem tehet! :wink: Jól néz ki, az tuti. Mondjuk nekem az ő módszerük étkezésben azért bevált, azt írtam, hogy keverve használtam az Atkinssel, mert nem tudok egyféle típusú diétát betartani. Nekem mindegyikből hiányzik valami.
[quote]& írta:quot;Fogyókúrázni kezdtem, de rájöttem hogy egyszerre két fogyókúrát kell tartanom, mert csak egytől nem lakok jól." :lol:

Na asszem eleget pofáztam mára, eldugulok. :oops:
5-e? Ok, benne vagyok! Névnapi ajándék lenne! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi, Dolli nálunk is ez van... :cry: mindig mi csinálunk mindent, ha nem akkor marad annyiban. Ma pl. a párom nem lapátolta e azt a kicsi havad, hááát más sem. :evil:
Az a baj, hogy baromi kényelmesek, (főleg a középső) hisz mindek jöjjön ki lapátolni, ha van két barom aki megcsinálja helyette..

Orsi, nálunk i van szállóige :D ha zajonganak, mindig azt mondjuk, hogy pszt, Dorci alszik... :wink: :lol: Itt mindenki itthon van, de amíg én ki tudtam menni két kisgyerekkel lapátolni addig ezek egy gyerek mellett nem tudnak.... nincs nagy placc, hamar lehetne végezni, ha mindenki a sajátját letolná és nem mindig egy mindent.... de ezek... ááá
Fejem nekem tegnap fájt, bizti hidegfront jön, nekem akkor szokott fájni.
sylph

Lányok nincs valami ötletetek, duguláselhárításra?
Az a nagy bajom, hogy megy a mosogatógép és amikor kinyomja a vizet, feljön a mosogatóba, meg ha onnan eresztem le a vizet megindul, aztén egyszercsak megáll és lassan folyik le.
Az egész csövezetet szétszedtem, tiszta, valami a falban lehet, gondolom lerakódhatott a zsír, mert semmi nagyobb darab nem ment le, mert szűröm, nem engedem le a trutyikat, szóval nem tudom mit csináljak... Beleöntöttem a falba lefolyótisztítót, tök feleslegesen, hiszen nem áll meg benne, hanem lefolyik így nem tudja feloldani... görényt használt már valaki?
Vagy hívjak duguláselhárító fiút? :wink: :lol:
Ötlet?
sylph

Hajni négy napja a haját tépi! :evil: Kibújt Lili első fogacskája de nagyon megszenvedjük. Négy napja üvölt, hisztizik, síkít.... én meg már az összeomlás határán...közben állandóan pakolná a szekrényt de folyton odacsukja az ujját. Fel akar állni de folyton orra esik! És ilyenkor ezerrel megy az üvöltés. :evil: :roll:
Na majd ha kicsit lenyugodtam jövök. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi! Én szódabikarbóna + ecetre esküszöm, de ha lentebb van a dugulás, akkor lehet, hogy szaki kéne hozzá. :roll:
De azért hogy jót is mondjak, azért nem mindenki olyan ám a házban, mint ez a nő! :wink: Szembeni csaj nagyon ari, ő a három gyerek mellett is szokott ténykedni, amikor csak ráér. Tavaly a füvezést ő oldotta meg, és most, hogy pihis vagyok, az előteret is főleg ők tartják tisztán, van is miatta lelkifurim, mondjuk amikor bírom, azért én is összeszedem a sok sarat, de ez nem olyan, mint amikor fitt voltam, de majd bepótolom! :). És mindig megköszöni, ha valamit megcsinálunk. Meg igazából 2 ember bántja csak a szemem, csak hát ez megmérgezi az egész légkört. :?

Nah, megyek Zsandi sütikéket csinálni! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Hajni! Kitartás! Már tisztára megijedtünk, mi lehet Veletek! Jöhetsz ám ide is hajat tépni, tudod, mi megértjük, mind átéltük! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Csak egy gyors, mert se ebéd, meg a lakás is kocog.

Szilvi!
Én azt javaslom, hogy a mosásnál használj Trisót, mert lágyítja a vizet és jó zsíroldó is és az egész rendszert kipucolta nálunk is, de hogy most tűzoltásként mit használj azt nem tom :oops:

Úszás:
Dorinának nagyon tetszett, jól érezte magát!!

Itt se, majd du jövök
Vendég

Sajnos még nem vagyok jobban, ráadásul sikerült manót is megfertőznöm, nem is ment oviba. Beszéltem Sárával, mondta hogy akkor inkább maradjon itthon egész héten.

Dolli,
Mit mondott rólunk Mariann? :D

Orsi,
Lemaradtunk az első úszásról :( Fruzsinak hogy tetszett?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győzök visszaolvasni :D Elolvastam ám most mindent, de nem emlékszem az elejére?

Csajok, mi lenne, ha mi költöznénk egy nagy társasházba együtt? Mint ahogy Mia is mondta :D:D:D
Nálunk is szomszéd fronton ugyanez a helyzet. Vagy én vagy nagyi lapátol havat. Nagyi még a kukájukat is hajlandó kivinni meg behozni. Na ez nekem már túlzás lenne. Amúgy meg köszönni sem köszönnek. Mondjuk a férfi még inkább, mint a nő. De nyáron kétszer is jól összevitatkoztunk velük. Első alkalommal, mikor megvették a kutyájukat kértük, hogy kerítsék el, mert a közös részeken zavar minket, nem beszélve arról, hogy így simán fel tud jönni a mi teraszonka, ha nyitva van az ajtó, akkor a lakásba is be tud jönni. A mi kutyink is el van kerítve, a kert hátsó része el van neki különítve, ezt ők is megtehették volna csak a nő szerint, őt zavarná a kerítés a kilátásban... No comment. Azóta is össze-vissza futkározik a kutyájuk, mikor ki van engedve, mikor a nagykaput nyitjuk rögtön rohan ki az utcára, de már eljutottam odáig hogy ne érdekeljen (pedig a kutyát sajnálom), de ha ők nem figyelnek rá, akkor én figyeljek??? Utolsó alkalommal voltam olyan szíves becsengettem hozzájuk, hogy megint kiment a kutya és még ők voltak megsértődve...
Na a másik esetünk az az volt, hogy beálltak a kocsifeljáróra napközben és párom váratlanul hazaállított és nem bírt bemenni az autóért (egy utánfutó volt nálunk kölcsön és azt kellett volna visszavinni, tehát muszály volt bemennie autóstul érte). Becsöngetett hogy talán el kéne állni, mire az volt a válasz, hogy még befejezi a mosakodást, mert a boltból hazaérve nagyon megizzadt a pakolásban és mielőtt elállt volna az autóval az útból le kellett zuhanyozzon...Ja, ez is a nő volt. Azzal van csak a gond, a pasi az aranyos (szegénykém elég papucs :D)

Mimi! Igen, akkor páromat láttátok! Miénk a hátsó rész és kombi Opelje van páromnak :D És olyan körül ért haza, mikor írtál :D Jól ki lettünk kukkolva :D

Febr.5 nekünk is jó talán. Remélem nem akkor lesz pont a műtét, de ez e hét pénteken kiderül! Már nagyon várom hogy lássalak benneteket!!!
Viszont a bulikat még egy időre hanyagolom. Ahhoz még nem érzek elég lelkierőt!

Köszi mindenkinek a bíztatást, hogy ez is egy olyan állapot, amibe bele kell rázódjak. Én is így érzem! És tényleg várom már a tavaszt/nyarat, hogy mehessünk jobban!
Orsi, kifigyuztam a picassán a képeket és a strandolósak tökre tetszettek!!! Várom már nagyon!!! Nyárra Marcival is megszerettetem a vizet :D A műtét után szeretném majd vinni babaúszásra!

Lini, kitartás szomszéd fronton!!!

Hajni! Fogzás :( Már előre beszéltük apával, hogy ha véget ér a hasfájás, akkor jöhet a fogzás :D Tehát a sírás nem marad abba :D

Mia! Füldugó :D Lehet nekünk is be kéne szerezni :D Bár Marcira nem lehet panasz, de amolyan végletek embere. HA sír, akkor nagyon. SOkkal inkább nyűglődik és akkor nyavalyog. Na, azzal nem tudok mit kezdeni... még :D

Na, most ennyire futotta!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Érdi vagyok, és 24 hetes kismama :D
babuci88

Szija Babuci! :D :D :D

Nanááááááááááááááá, hogy csatlakozhatsz, de ha 88-as születésű vagy akkor NEM! :shock:

Na jóóóó vicceltem! :lol:

Hogyan szólíthatunk és akkor a kötelező kérdések:

Merre laktok? Kinél fogsz szülni? Első babát várod?

Puszi: Orsi
Vendég

Babuci! Hát hogyne! :D Olyan jó, hogy mindig jönnek újak, és hogy mindig volt/van/lesz kismamánk! :D
Első baba? Mióta vagy érdi? Kisfiú vagy kislány a pocaklakó? Merrefelé laktok? Hol fogsz szülni? Hú, ezer kérdésem van ám! :wink:

Kriszti! De jó lenne, ha 5-én még össze tudnánk futni, utána nekem úgyis pihi van egy ideig. :wink:
Én benne vagyok a közös társasban! :wink:

Andi! Rólatok? Csupa rosszat! :lol: :wink:
Jobbulást Veronikának is! Pihizzetek, gyógyulgassatok!

Na megyek vízszintbe, ez a derékfájás nemhogy múlna, de erősödik! :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kriszti!

És mindenkit felismertél a strandos képen? Regibaba milyen szééép volt! :lol:

Tali! Azért csak febr 5., hogy addig belehúzzatok a korán kelésbe! :wink:
A lányok már tudják, hogy csak fél 1-ig szoktuk tartani, mert utána mennem kell a skacokért!
Nyáron kifulladásig! :wink:
Szóval a korán kelők előnyben, azoknak méh szokott jutni a sütiből! :lol:

Egyszer Mia volt aranyos(tutira nem fogom elfelejteni :wink: ) még nem született meg Patrik, tartottunk egy talit, de nem írtuk ki a kezdést. Akkor írta, hogy ő délben végez a rendelőben, utána jön! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan jót kacagtam!

Szomszéd: :shock: :shock: :shock: És mit csinálsz a kutyával ha átjön??????
Ez a mosakodós is érdekes, nem lehet, hogy azt akarta a csaj, hogy mossa meg a hátát a párod????? :shock: Én tuti nem mondanám egy hapsinak, hoyg megyek zuhanyozni mert megizzadtam! :shock:
Akkor már értem miért akartok költözni!

Jaaaaaaaaaaaaaj Andika!Gyógyúúúlj mááán meg! :cry: :cry: :cry:
Még nem tudom milyen volt uszi, mert csak fél 4-re megyek a nagyokért!Jövőhéten viszont csinálok egy csomó képet, kinyomtatom és árulni fogom az uszis szülőknek! :wink:
Vicceltem! :wink: Te tudod miért írtam ezt! :lol: :lol: :lol:

Fejem fájás elmúlt, begyógyszereztem magam, mert a végén nem láttam! :shock:
Délben már aludtunk Bogikával!
Szerintetek hogy haladok a takarítással?????? :evil:
Sikerült mosnom 3 adagot és kivasaltam! Ennyire fitotta a fájós fejjel!Ezt kb 1 óra alatt lehetett volna amegcsinálni! :oops:
Megyek iszom egy kávét és elkezdek pakolni.

Zsandika! Ti is ovival úsztok???? Hétfőnként viszik őket?
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!Naná,hogy meglestem hol laktok :lol:
Szánkózni voltunk,és sétáltunk is egy jót.Amúgy kb 15perc csigatempóban hozzátokig gyalog.
Ha jó idő lesz,akkor most már sétálhatnánk együtt!Ha hó van akkor is :lol:

Voltunk a Regivel neurológián.Hála égnek aránylag okés minden.Van kis izom tónus elosztási zavara,ezt tudtuk is...adtak házit mit kell csinálni,hogy ez múljon.És kicsit ferde a drága...erre a nő azt mondta,hogy jelenleg úgy látja ez nem olyan vészes és ha elkezd mászni ez elmúlik.de erre is kaptunk azért házit.És elküldött itt Érden a korai fejlesztőbe,ott tudnak adni sok otthoni feladatot..pl labdán gyakorlatok és hasonlóak.
Du megyünk az ügyvédhez.Kíváncsi vagyok mit mond?
Nem tudom ma írok e még??Megpróbálok majd de a Fanni itthon lesz már úgyhogy kicsit macerás lesz.

Szia Babuci!
Naná,hogy csatlakozhatsz!!De készülj fel,nem egyszerű társaság ez :lol:
És tényleg mesélj magadról!!

Hajni!Kitartás!!lesz ez még cifrább is :lol:

mimi12

Sziasztok!

88-as születésű vagyok...
Első baba, a lakótelepen lakunk, Még nem tudom, hogy hol fogok szülni, meg kinél, egyenlőre a Baksayhoz járok, de nem tudom, hogy felfogadom-e... Kislány v kisfiú? Na ez egy jó kérdés, mi is szeretnénk már tudni :) Nem magamutgatós fajta :P Reménykedünk benne, hogy a köv UH-n megmutatja magát :D Ja igen, 11 éve vagyok érdi:)
babuci88

Sziasztok!
Az ebédet ma apa főzte, fogta és rendelt egy pizzát.

Babuci!!
Üdv itt köztünk, persze, hogy csatlakozhatsz!!
Első baba? Régóta laktok Érden? Merrefelé?
Én 20 hetes kismama vagyok.

Megyek, mert ez a nap nem olyan haladós. Dorinával meg apával csináltunk egy nagy hógolyó csatát:)))

Orsi! Akor majd szervezd Te a következő találkozót!!!

sziasztok
Vendég

Na közben kitaláltam ezt a NAGY BABANETES HÁZAT! :lol:
nem is olyan rossz ötlet! A talikat könnyen össze tudnánk szervezni! :wink:
Mindenkinek lenne feladata a házban: Én lennék a manikűrös-pedikűrös, masszőrötök, ezért a pincét szeretném kibérelni, a háznak lenne egy saját magánovija Dollival az élén, ezzel mutatunk egy fityiszt az érdi fos ovihelyzetnek, Zsand lenne a mi szakácsunk, Dolli és Mimi a cukrászunk, Hajni a citromos álom és a PIA felelős, Szilvikénk varrná nekünk a ruháinkat, hozná nekünk az Avonos cuccokat. Lini mindent becsomagolna nekünk, Pétere gondoskodna légkondiról, Brigi párja mosná a kocsikat, Mia a háztetőn lakna mint a hegedűs és egy túzoltó póznán tudna onnan lecsúzni!Andi lenne a ház mormotája! :lol:
Brigi lenne a kapcsolattartó, mert Ő szívesen megy mindenkihez.

Én magamra vállalom a takarítást és a kertészkedést is!

A Többiektől várom a visszajelzést mivel tudnak hozzájárúlni a ház fennmaradásáshoz! :wink:

Kép
Vendég

Babuci!

Akkor nem lakunk messze egymástól, mi minden nap megyünk lakótelepre, oda jár Fruzsika oviba!

Hogy szólíthatunk?
Vendég

Mimi!

Már ne is haragudj, hogy értetted, hogy nem egyszerű társaság ez?????? :shock: :twisted:

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="zsand"]O írta:zsandrsi! Akor majd szervezd Te a következő találkozót!!!

Zsandi! Szervezheted nyugodtan, én most nem tudok menni!
Azért Ti menjetek, és fotózzatok ezerrel! :D
A kövin ott leszek az tuti!
Vendég

Reninek hívnak:)

Ti kihez jártok dokihoz? Ti merre laktok?
A nagyob gyerkőcök hova járnak oviba?
babuci88

Ja még valami eszembe jutott aztán már itt sem vagyok!

Egy bowlingos talit is csinálhatnák márciusban! :wink:
Battafitt-ben nagyon jó a pálya, közel van, nincs túl nagy zsufi! :wink: Árban is jók!
Aki nem akar gurítani az tud iszogatni! Füst az nincs, az tuti! :wink:

Csinálhatnánk egy babanetes bajnoskágot! :wink:
Azt kéne kitalálni, hogy kinek mikor jobb? Hétköznap v. hétvége?
Szerintem megint írjunk véleménykutatós levelet Hajninak és összesítjük!
Vendég

Szia Reni!

Bálintom már isis, A Mariánumban jár az Alsó utcában, Fruzsi lányom jár a Kincses oviba a Béke térre! Hány emeletesben laksz?
Van még két lakótelepi anyuci itt!
Liniék a 9 emeletesbe, Andiék a 4-ben!

Bogi még itthon van, remélem jövőre már ő is ovis lesz!
Dolgozol még?

Dokim a Parragh volt, magánrendelésre jártam, Szent Imrében szültem!
Vendég

Négy emeletesben lakok, nem dolgozk, a 11 héttől ki vagyok írva, éjszaka dolgoztam, meg elég sokat kellett emelgetnem, meg a főnököm halálra idegesített, és ez már a 2. terhességem, az első elment, így nem kockáztattam...
babuci88

Reni!

Nekem sincs orvosom, nekem második gyerkőc, de sajnos akinél Dorinát szültem külföldre ment, így nem is törtem magam, hogy legyen dokim én átjárok Battára az Sztk.ba ide Érdre védőnőhöz.

Hogy találtál a topikra???? Én már annyiszor törtem a fejem, hogy hogy kerültem ide a csajokhoz, de nem jut eszembe sosem:((

Taknyosoknak csináljon a Hajni citromos álmot, ja ő most nem tud, mert így is le van strapálva, akor én bevállalom aki igényli írja meg és holnap viszem (tényleg)
Most végeztem, mert a pizzát felfaltuk, de a hús ki volt véve valamit kellett vele kezdenem, lett rízs tejszínes gombás karaj EZ A KEDVENCEM:))))

Orsi!
Dorina az ovival jár úszni, nem bánnám a heti két alkalmat sem, de sajna csak 1x mennek, külön meg nem akarom vinni, mert akor nem a csoporttal halad!!!

itt se.............
Vendég

Sziasztok!

Dolli!Mikor szoknak le a kiabálós kommunikációról? :)
Melyik nap legyen?Holnap?

Mi nem társasban lakunk,mégis bosszant a szomszéd.A kutyájuk állandóan átjön,szédszedi a kerítést,meg átugrik a kapunkon.Beszarik az udvarra,megeszi a Suzy kajáját.stbTöbbször szóltunk Nekik,akkor egy vékony lánccal megkötötték,egész nap ugatott a kutya,végül sikerült elszakítani a láncot.Volt,hogy a másik szomszéd szabadította ki,mert beakadt és lógott a kerítésen,már majdnem annyi volt neki.
Szóval felőlem összeköltözhetünk.De lehet mindenki menekülne a hárpiától,de egy próbát megér. :wink: A tűzoltó póznát meg tudnánk a bulis éjszakákon is használni. :wink:

Reni!Üdv köztünk!Akkor lehet ismered Andit?De fiatal vagy!Én is Parraghoz jártam,Szt.Imrében szültem.Ligeten lakom.Baksayval hogy vagy megelégedve?Mikor mész UH-ra?

Kép
tierno

Brigi! Jöhettek holnap! :D
Gézu már leszokott! :D Mondjuk én nem nagyon díjaztam a kiáltozást, úgyhogy gyorsan le lett nevelve, de ez nyilván gyerkőcfüggő is. :roll:

Reni! Én az Uzsokiban fogok szülni, újpesti a dokim.
jól tetted, hogy nem kockáztatsz! :D

Orsi! Személyi edző is lehetsz! Cserébe vállalom a fűnyírást! :D

Áh, délután még tök sok ötletem volt, de kifáradtam. :( Lükepék Dolli túlhajtotta magát! :twisted:

Bowling buli jó ötlet, csak én még majd nem nagyon dobálózhatok majd. :( Jah, meg persze akkor még nagyon kimozdulni sem fogok tudni! :roll: :wink: Néha megfeledkezem róla, hogy lassan kétgyermekes anyuka leszek! :oops: Gáz!

Kép
Kép
tekiroll

Zsand,
Én nagyon taknyos vagyok és közel lakom az sztk-hoz :)

Mimi,
Mi volt az ügyvédnél?

Dolli,
Én meg sokszor nem érzem magam felelősségteljes felnőttnek a két gyerek ellenére :? Nekem is vannak ilyen függőben levő terveim amit szeretnék megcsinálni ha majd kicsit több időm lesz mint pl virágkötő tanfolyam illetve komolyabb szinten a dietetika. Csak sajnos sehol sem indítanak másoddiplomás képzést belőle. Egy emelt szintű érettségi letételéhez most meg nem érzek energiát.

Judy,
Valahogy így vagyok én is most Zsomborral, sokkal jobban elvagyok itthon mint anno manónál, jobban kiélvezem az itthonlétet, mert nem valószínű hogy lesz harmadik babó.

Mangora,
Én is a felnőtt társaság hiánya miatt mentem vissza dolgozni két év után. De tényleg hamarosan jön a tavasz és lehet bandázni :D Kéne vennem magamnak is egy bicót. Egyébként depresszió ellen nagyon jó a torna és amikor csak teheted mozdulj ki otthonról. Hidegben, esőben remek hely az IKEA és a Decathlon, ott jól el lehet bóklászni. Persze ezekhez kocsi kell.

Kép[
Kép[
kostyika

Csajok! Valaki jöjjön és rúgjon pitsán, ha a következő 3 napban egy fűszálat is keresztbe teszek! Kicseszek magammal. :evil:

Andi! Hát nekem sem lenne kedvem újra érettségizni. Hiába emelt szintű, ez olyan, mintha ugyanazt meg kéne csinálnod mégegyszer, kétszer vizsgázni ugyanabból. És az olyan fölöslegesnek tűnik!

Csajok! Akkor dietetikusunk is lesz! :)

Mimi! Tényleg! Majd ha tudsz jönni, mesélj, mi volt, meg hogy hogy alakul a helyzet Fanni ügyben!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Hogy kerültem az oldalra? Hát rátévedtem egy másikra(nem tudom hogyan:)) és onnan ide, mert ott írták, hogy itt vannak érdi kismamik és anyukák, szóval vhgy így:P

Baksayval nekem személy szerint nincs gondom... Sok rsszat hallottam róla, de én nem tapasztaltam semmi rosszat... Majd csak 16-án megyek UH-ra a 28 hetesre!

Van vki akinek a Szakálné Dimov Mariann a védőnője?:)
babuci88

Hi,

Lili ma töltötte be a 8. hónapját ééééés ma ült fel egyedül először ééééés ma mászott először!!!!!!!!!! Még bizonytalan, meg dülöngél de annyira ügyi és aranyos!!!!!
(aranyos: már az egyik fülemre semmit nem hallok!)

KÖLTÖZZÜNK!!!!!!!
Én segítek takarítani, kertet rendezni, gyerek felügyeletet is vállalok!! Meg tartom a kapcsolatot a hivatalokkal, közművekkel (az is a munkámba tartozott). Jaja de jó lenne!!!!! De ez is csak egy álom.

Mai-tain én is gondolkodom, ugyanis apát a nudu nem éri körbe (pedig xls van), és én már a 10kgt nem bírom!!!

Lakó gyűlés:én 1szer voltam komoly 15n voltunk 40 lakásból! 1 órát vitatkoztak, hogy váltsák le a gondnokot, aki inkább GONDnok. Na én 1 óra múlva megelégeltem és kértem a kaputelefonon cserélje ki a nevünkre a címkét, mivel ő kérte, hogy ne ragasszuk át, hanem inkább az egészet kicseréli. 1 év alatt nem sikerült, így kinyomtattam én, apa meg kicserélte. Tavaly le is váltották, a többség úgy szavazott (teljesen egyet értek,mert SEMMIT) nem csinál, erre ugyan úgy ő a gondnok mintha misem történt volna és veszi fel a fizetést!

A felső szomszédra meg én is azt gondoltam, hogy békésen beszélek vele, de ki sem nyitották az ajtót, pedig hallották, hogy kopogok, mert a gyerek meg is jegyezte, hogy”kopognak!” válasz: „nem érdekel!” Apa erősen felkopogott, aztán lassan abbahagyták. De addigra már 10óra múlt. Most kb. 30szor ébredt fel Lili, a hülye dübögésükre és még mindig nem alszik, de már tiszta ideg vagyok!!!!!!!!!! Olyan ideg vagyok, h ááááááááá

Mia: van légtisztítónk és párologtatónk is, de a zajhoz képest az semmi!

Olyan ideg vagyok, hogy addig hergeltem apát, míg csak fel megy! Most bontja le a fürdőszobáját vagy mit csinál az a …………………………… fentlakó!

2 órát kellett altatnom szegény Lilit, mert mindig felriadt!

Na kiderült, hogy a fent lakó csaj, az irodájukból a takarítónő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahah
Na remélem összeszedi magát!

Na megyek mert még mindig ideg vagyok

Lini
Kép
kicsi lini

Szia Reni

Mi a 10 emeletesben lakunk! BOCSI Orsi, de 9 emeletes nem igyen van :lol:
Még majd írok, csak ideg vagyok

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Dorinának volt egy ötlete,mi legyen farsangon:
Kép Tescos szatyor

Dolli!Inkább mennénk csütörtökön,ha nem baj.

Reni!Mariann?3-4 emberkének biztosan. :)

Házikó: Párom azt mondta,nem vállalja az autók tisztítását :? Viszont tudnám ajánlani fodrásznak,vagy valami gondnok félének. :wink: Én segítek füvet nyírni,felmosni,gyerekekre vigyázni.Dorci is nagyon ügyesen takarít,ugye Hajni?Meg a mosógépbe bedobálja a szennyest.Ma is kiadtam Neki,mikor a zokniait dobálta,nagyokat röhögött,sikított,mondta,hogy bü.Olyan édi volt.

Lini!El kéne kapni Őket,elmondani,hogy nálatok baba van.Ha írnál nekik levelet és ennyire hülyék,lehet,el se olvasnák.

Itt volt már valaki?Erre a babaúszásra gondoltatok?
http://www.diosdligetspa.hu/

Jó éjt!

Kép
tierno

Jóóó reggelt!

Lini, ez nagyon gáz! :shock: :shock: :shock:
Ezek költöztek most????? Baccus nagyon nagy tírpák társaság lehet! :?
Nem csodálom, hogy kiakadtál!
Nincs valami házirend féleség, hogy 8 után nem lehet fúrni faragni stb?
Hűűűű azt hiszem ha mi Apink ment volna fel, akkor bunyó lett volna! :lol:
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy kezdjetek el lakást nézni! :wink:

Brigi, de cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dorina, kár hogy én már nem férek bele egy szatyorba, de most jut eszebe van nagy C&A-s szatyrom! :lol:
Én nem ismerem a diósdi uszit, de mintha valaki mondta volna, hogy jó! :roll:
Én nem ezt írtam, hanem ezt
http://bebiuszas.freeweb.hu/uszodak.html

MIA HOL VAN???????????????????????? :shock:

Hajnika, van egy csomó gyerekzáram, átdobjam ma?Küldöm a fogtündért Lilinek!
Kép
Vendég

Brigi
Mi itt voltunk párszor a nyáron, de nem babaúszáson, hanem gyerekúszáson. Jó volt, mert kevés gyerek volt egyszerre így tudtak velük foglalkozni rendesen. és mélyvízes.
akkor még nem volt meg a kültéri medence, vagyis akkor épült.
Gergő szeretne megint járni.

Itt is megnyílt a Gárdonyi uszija, azt is ki kéne próbálni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Drága Brigi! Nem baj, sőt, azért léptembe, hogy jó-e nektek a csüt, nagyon kitoltam magammal, vagy én nem tudom mi van, de üvöltök a fájdalomtól, leszakad a derekam, meg még valami, de azt nem tudom, micsoda. :cry:
Csajok! Szép napot!

Kép
Kép
tekiroll

Jajj Dolli
Vigyázz magatokra :roll: fekvés, dupla magnézium :!: :!: két hetet még ki kell húznunk egyben :!: a többi dolog úgyis megoldódik..

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Dolli Mi az a még valami??Tuti jól van számolva a terhességed??Nem lehet esetleg,hogy 1-2héttel több vagy mint amit számoltak?
Amúgy csajok nyugi!!A Regi 1hét múlva született :wink:
Dolli!Nem tudom milyen magnéziumot szedsz de 500mg körülit nyugodtan bevehetsz egyszerre.AZ a magne b6-ból kb 5szem :lol:
Amúgy a magne b6 szerintem cart sem ér.

mimi12

Szasztok!

Köszi lányok a tippeket dugulás ügyben!!!! Szerintem sorra mindet kipróbálom :wink:

Bubó ma itthon van, tegnap sokat fújták a nóziját, ma egy kicsi hőemelkedése van, köhög, de pihenget úgyhogy nyomja valami :roll: :( majd a dokinéni megnézi.... szerintem megint nem fog adni semmit, mert csak megfázott... de a papír miatt muszáj menni...
Én meg be vagyok zsongva... :P délután biztosat tudok, akkor elmesélem! :lol:

Hajni, szegénykék :( Kitartás és gratula az első fogacskához!!!!

Zsand, nemrég kezdtem el trisósan mosogatni a gépben... remélem használ majd! Figyi, van cuccom az anyaotthonba! Elvisszük valamikor? Héten ráérsz?

Andi, jobbulást Nektek!!!!

Kriszta, akkor nálatok sem jobb a helyzet.... :cry: de bubkók, hogy nem kerítik el a kutyát!!! Mi lecseréltük a kerítés miattuk, mert kibújtak volna :wink: szerintem ez alap! Ha a mi kutyánk a mi területünkön legyen ne zavarjon mást!!!! Kocsibeálló: mintha csak én mesélném!!!

Mimi, mit mondott az ügyvéd?

Dolli, :( :( :( pihengess!!!! Reméljük még nem akar kibújni Rékuci!!!! Mert ez a sok fájdogálás..... hááát..... kicsit gyanús.... :wink:

Reni, szia!!!!!! Üdv köztünk!!!!! Jó helyre csöppentél!

Lini, gratula Lilibabának!!!! Szomszéd :evil: egyszer nálunk volt olyan, hogy este 10körül kezdett fúrni valamit a közös falon, képzelheted..... gyerekek ugye aludtak (nekik még nem volt) István odament a közös falhoz és jól átordított :wink: abba is hagyták :lol:

Brigiiiii, nagyon cuki Dorina!!! Tesco-lady :lol:
sylph

Fááááááj a fejem......

Orsi, tiéd hogy van?
sylph

Sziasztok!

Hol vagytok csajok???

Én benne vagyok költözzünk.
Ki is vállalta a gyerekfelügyeletet? Fel tudok ajánlani trambulint és légvárat, tuti sikere lesz minden korosztálynál.
A főzést vállalom, de azért néha beiktatunk egy kínais napot is :oops:
Még vállalom a vasalást, gondolom ezért nem fog kígyózni a sor. Én szeretek vasalni!!
Vállalom még, hogy tanulok a gyerekekkel.

Megyünk vásárolni, a gyerek két hete kér valami Muskétás Barbiet és apánk beígérte, hogy ma megkapja. Tiszta lázban ég:)))
Vendég

Sziasztok!

Orsi ha jó a bútorunkra a zár akkor megvenném. :lol:
Apa ma itthon van és érdekes módon Lili reggel óta tök jókedvű. :evil: :lol: Ja és Apával sütöttünk burgonyás-sajtos pogácsát. :shock: :lol: :lol: :lol:

Brigi: Dorina jöhet megint törölgetni, akkora por van a murvás úttól. :roll: :oops: Ez a Tesco-s ruci annyira édes! :lol: :lol:

Dolli: jaj vigyázz Rékára, picit még melegedjen a pociban, olyan hideg van idekint. :lol:

Én is benne vagyok a költözésbe. Én még szívesen kreatívkodok a gyerkőkkel + én is szívesen vasalok. :wink: :lol:

Lini: ugye jöttök pénteken? Könyörgős smile :lol:
Vettem én is pomelot ( most olvasom, hogy van benne L betű is én meg folyton pomeozóm. :oops: ) de ez most eléggé grapefruit ízű, a tiéd sokkal finomabb volt. :?

Mimi: mit mondott az ügyvéd? Annyira kíváncsi vagyok! Exed hajlik a peren kívüli megeggyezésre?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Laptető :lol: :lol:

Orsi: köszönöm a fogtündért, lehet ő is segített. :lol: :lol: Kíváncsi vagyok mikor bújik ki teljesen, most még csak a teteje látszik.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!
Én nem vállalok cukrászatot.Nem tudok sütit sütni,ez volt életem 2. tortája :lol:
Viszont ZsAndival bevállaljuk a lovak ellátását,én vállalok lovagoltatást,vállalok szintén vasalást is mert azt is szeretek,kézbe veszem az autók szervizeltetését alkatrész ellátását.
Hmm még mihez is értek???
Tudok lukat fúrni a falba,be tudok verni egy szöget és tudok villany körtét is cserélni :lol:
Ja és a dekopir fűrésszel tudok egyenesen vágni.
Viszont takarítást kérek cserébe :lol:

Ügyvéd.
Ezt írom a zártunkba...
Dolli!!!Mi a szitu???

mimi12

JA jó, hogy írja Mimi, Szilvi nekem is küldj légyszi msn-es meghívót. Kicsit le vagyok maradva... :oops: :oops: :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok csináltam egy új táblit a februári talihoz, remélem mindenki megkapta. :lol:
Reni: ha elküldöd priviben a mail-ed és persze ha akarsz jönni neked is átküldöm. :wink:
És ha valaki kimaradt sikítson. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Hajni!Akkor ma pihi van! :wink: 1 zárat átvehetek Tőled,ha jó a mienkre és annyi van?Hiába ragasztom le az ajtót,Dorina leszedi! :roll:
Nem tudom megnyitni a mailt. :?

Orsi!Ilyesmire jó? Kép

Dolli!Én olyan hülye vagyok!Holnap elmondom.Nehogy megszülj még!Holnap odakötözlek az ágyhoz!!!!

Szilvi!Nőgyógyászhoz mész? :wink:

Csajok!Tuti,hogy a lányom a szépségiparban fog dolgozni :)
Kép Kép

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?