Orsi! Néha görcsi, de most nem olyan durva, tegnap ezért takcsiztam is a lakásban rendesen, mára nem sok minden van, illetve rendezgetni, csak vissza kell fogni magam, nehogy böjtje legyen. És ez nem egyszerű.
Jah, meg ma fincsiségeket is akarok csinálni, mindjárt lelépünk a kisboltba. Jó sok tervem van mára... Aztán este meg majd depizem, hogy felével sem végeztem.
Társasház nem olyan egyszerű.... 8-ból négyen itthon vagyunk, szóval az nem kifogás.
És tényleg szívesen megcsináljuk a kerti dolgokat, nem is az ellen ágállok, akinek nincs ideje, mert mondjuk nagyon pici a babája, vagy mert dolgozik. Hanem aki még egy fűszálat sem tett keresztbe, csak beszólogatni tud.
A másik, amit sosem bírtam, hogy sosem azt mondják, hogy mit hogy kéne, hanem azt, hogy mit ne. Ez így nem építi a közösséget...
Munkahelyemen is volt ilyenből konfliktusom. Próbáltam valamit megoldani, kolléganők csak ültek a sejhajon. Amikor kész volt a megoldás, jött a kritika: így ne! Dollika újabbat talált ki, így se! A harmadik így ne után besokalltam, hogy akkor másnak is lehetne ötlete, kreatívkodhatna, gondolkodhatna. De az már meghaladta az agyi kapacitásukat!
Hú, most nagyon visszagondoltam.
Most itt ugyanez a helyzet. Így ne! De a továbbgondolkodásban nincsenek benne.
Jah, és a lakógyűlés. Jó lenne. Mi fél évvel beköltözésünk után csináltunk egy ismerkedős délutánt, nagyon feszengősre sikeredett, többet nem ajánlottuk, hogy csinálunk (az egész napot végigsütöttem, két szelet süti fogyott 3 óra alatt). Próbáltunk témákat fölvetni, áh! Na mindegy, lehet, hogy mi voltunk a bénák vagy csak egyszerűen antipatikusak voltunk/vagyunk a lakóknak.
Aztán belekezdtünk a társasházzá alakulásba, közös képviselőket hívtunk, a második közös képviselővel történő beszélgetésre SENKI nem jött el. Én őt támogattam, leírtam az érveimet, elfogadták, őt választottuk, most meg megy a háborgás, és lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de kicsit magam ellen irányulónak érzem a dolgot. Azon kívül, hogy ismét nem megoldani akarjuk a dolgot, hanem szerződést bontani, közös képviselőt szélnek ereszteni. Már fél éve össze lehetett volna hívni a közgyűlést, ha valakinek ennyire bögyében volt a dolog, mert kommunikáció nélkül hogy akarjuk feloldani a konfliktusokat? A közös képviselő persze hogy ült a babérjain, mert azt hitte, minden oké. Hozzáteszem, hogy amiért mi cseszegettük szegényt, az mindig meg lett oldva előbb-utóbb. Na jó, nagyon belelovaltam magam. Bocsi!
Jah, én is buzgómócsingnak érzem magam. Le kéne szokni róla, oszt mindenki csináljon amit akar. Jó kis anarchia lenne itt!
Réka! Sok dumájával én sem értek egyet, pl ezzel az 5 kilós hízással sem, meg hát szegénykém nincs nagy iq-val megáldva, de arról nem tehet!
Jól néz ki, az tuti. Mondjuk nekem az ő módszerük étkezésben azért bevált, azt írtam, hogy keverve használtam az Atkinssel, mert nem tudok egyféle típusú diétát betartani. Nekem mindegyikből hiányzik valami.
[quote]& írta:quot;Fogyókúrázni kezdtem, de rájöttem hogy egyszerre két fogyókúrát kell tartanom, mert csak egytől nem lakok jól."
Na asszem eleget pofáztam mára, eldugulok.
5-e? Ok, benne vagyok! Névnapi ajándék lenne!