Új privát üzeneted érkezett!

Már megint lemaradtam a laptetőről... vicces :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Nekem ma 10 percen belül két laptetőm is volt. Felajánlom neked mind a kettőt, nekem most nem kell. Majd szülés után megmondom, hogy akarok-e még laptetőt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky :D ari vagy! Amúgy lehet, nekem is inkább majd 2-3 hét múlva lesz rá szükségem, amikor már a stimus időszakban leszek :wink:
Amúgy tényleg, láttam is a másikban a laptetődet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sting!!! Na mi lesz már, hosszúra sikeredik a hsz? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

csajok rengeteget irtatok!

Szóval:én reggel mentem a kis párommal és csak vártam és vártam és vártam.....
sokan voltak..
Szűcs dokim nem volt így a dokinéni csinálta az inszemet...

Heni:jól irtad 8-10pár várt beavatkozásra igy az inszemesek (rohadtúl mérges is voltam)nem kaptak ágyat az emeleten....
Dokinéni jócskán megkínzott mert a belső méhszájam nem akart kinyilni kis rángatás után sikerült "sexelnünk" :lol:
zárómra kb 5 percet sem vártam addigra elfogyott a rengeteg ember...

hazajöttem és most keltem fel de észre is vettem hogy valami kis barnás valami jött ki lehet a rángatástól??????
:roll: :roll:

Kép
sting1982

Zsu, gratulálok a gyönyörű eredményekhez. Nagyon örülök, mennek a drukkok szerdára.

Punkcióra mit meséljek az altasásos vagy az altatás nélküli :shock: verziót? :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Lányok:szerintetek mennyit számít hogy valaki pihen és fekszik akár inszem akár visszaűltetésnél?
befolyásol ez valamit?nyilván inszem és beűlti közott van külombség?
:roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
sting1982

Sting: nekem is volt az inszemek után barnázás...igen,azért van mert megrángatják ott a motyót...voltak orvostanhallgatók akik bent voltak a műtőben????

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

neeeeeeeemmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Lujzici, úgy legyen! :D

Navared, köszi a részletes leírást!

Pancsi, én 3 adag fogigátlót szedtem a két lombik közt.Ma 11 napja kezdődött a stimum.225gonalt és először 2 menopurt, aztán 4 menopurt, aztán 3 menopurt, kellett szúrni.Azt nem tudom, hogy mi alapján döntik el, hogy kinek melyik protokolt írják elő, de asszem az endósoknak a longgal kezdik.Nekem az első long, most antagonista(rövid).

Vörösmacska, köszi a gratulációt, emlékszem rá, hogy neked legutóbb altatás nélküli volt...nagyon kibírhatatlan?mert mikor engem altattak a laparomnál, akkor nagyon nehezen viseltem a felébredést!Nem tudom...
Vendég

Zsu, azért a laparos és punkciós altatás között nagy a különbség, ez tapasztalat.
Előzőnél k...va sz...ul voltam, a leszívásnál semmi. Ez egy nagyon rövid altatás, szinte csak kábítás. Csak "kómás" vagy kicsit, semmi több. A laparnál meg okádtam egész nap :( :oops:

Sting, szerintem nem árthat a fekvés nyilván, de normál esetben sem biztos h. fekszel órákat.... nem?
Ha meg kellett történnie megtörtént, ne izgulj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared:igazad van nem biztos :roll: :roll:

Kép
sting1982

Navared, ez nagyon megnyugtató, én a lapar után csak akkor hánytam, amikor este kiparancsoltak az ágyból, hogy muszáj sétálni :D , ez volt a válaszom :D , nekem az volt inkább rossz hogy, annyira fáztam, hogy majd leestem az ágyról, állítólag dobáltam magam.. :oops: nagyon rossz volt...
Vendég

sziasztok

megjöttem én is csak egész 7végén dolgoztam.

avarka
sajnálom, de szerintem ne add fel hanem kérdezz meg minden lehetőséget hogy mit mikor és miért lehet?

zsu:
ne izgulj a leszívás nem fáj, ha 10től több a petesejt akkor szokott kicsit fájni a hasa a csajoknak , nekem 9volt és csak kicsit fájt másnap olyan mensis fájdalom de hamar elmúlt, de valaki meg sem érzi.

sting:
nekem sem volt egyszersem ágy azt mondták amikor megdöntötték az ágyat ott dől el minden és hogy utána már nem számít hogy egész délután fekszel vagy nem, de persze pihenni kell.

bmc tábla

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsu, hááát szóval igen, nagyon kibírhatatlan :shock: :shock: :shock: , de kibírtam és örülök :lol: , hogy nem altattak a leszíváskor, ez az igazság. Persze nem én kértem, hogy ne altassanak, hanem el volt dugulva az orrom, mert megfáztam előtte és szóltam rögtön, hogy evvan. Aztán altatóorvos megbeszélte Tanár úrral, hogy mit szólna ha inkább altatás nélkül csinálnánk, persze Tanár úr helyeselt és meg belelegyeztem. Sziszegtem, húúgattam rendesen, de olyan tündéri volt az altatóorvos meg a másik orvosnő aki szúrt, meg azt hiszem még Bettike volt bent, egyfolytában beszéltettek meg beszéltek hozzám, hogy eltereljék a figyelmemet. Aztán közben kaptam valami „kábítószert” mert nagyon magas volt a vérnyomásom, attól úgy szédelegtem mintha berúgtam volna Kép, jó volt, de adtak valami oxigént vagy mit, mert majdnem leszédelegtem az ágyról amire amúgy fel voltam kötve…Persze mindeközben Tanár úr csak a dolgát végezte odalent, de minden egyes tüszőm leszívását, méreteit stb végig láttam a monitoron :) és azt is hallottam amikor kiszólt a biológus bentről, hogy hány petesejt lett. Jó volt, mert nem kellett engem pakolgatni, hanem saját magam átmásztam az ágyra stb.. és utána rögtön ehettem-ihattam :lol: :lol: , még a műtőben lement az infúzió, úgyhogy a szobában én már azt sem kaptam.

Avarka, szóval nyugi van, pihi van, várunk!!!

Babe, köszi jól vagyok. :) :) :) Várom, hogy megjöjjön, már kellett volna, aztán ha megérkezik akkor a 4. nap körül megyek UHU-ra, hogy megnézzenek és ha minden okés akkor megtermékenyítik a lefagyasztott petesejtjeimet és lesz beültetésem. :D :D :D :D Így legyen- Ámen. Egyébként diétázok, mert olyan sokat híztam az utóbbi 1 hónapban, ahogy otthon voltam a stimuláció-leszívás miatt, hogy sírógörcsöt kaptam amikor megláttam, Kép Képúgy bőgtem, hogy nem tudtam abbahagyni. Már lement 5 kiló. Egyébként nem vagyok síró-pityogó de 1 hónapja mindenen bőgök, biztos még a magamba pumpált hormonok vagy nemtoom..

Szia Pancsi! Kép Sajnálom a leállított stimut. Biztos nem mondott az SZ doki semmit, hogy meddig kell várnod, mikor menj vissza? Szóval már látom, fogamzásgátlót fogsz kapni, ez a protokoll része. Valószínűleg 1 hónap fogigátló és utána folytatjátok. illetve újra kezditek. én is kaptam anatogonista protokoll érszeként fogigátlót 1 havit és utána indult a szurikáta...

Én úgy csodálkozom, hogy kétfe szurit is kaptok tüszőnövelésre, és csak egyfélét kaptam, Menopurt és a tüszőeldurranásgátlásra Cetrotide-ot és ennyi. Szépen lettek tüszőim, 18-as nyh- milyen másfélék vagyunk?! Nem semmi dolguk lehet a dokiknak ezeket belőni, kinek milyen, mennyi stb.

Rodina, én nem tudom a választ. De megmondom őszintén nem is kérdést.

Navared, nagyon örülök a kezdésedhez!!! Te is menyi fajta szurit kapsz anyám! :shock: :shock:

Maccs
vörösmacska

Sting nem tudom ezt a pihenés dolgot, hallani ezt is meg azt is. Valahol pl a beülti után azt mondják feküdni kell, meg no szex, aztán hallottam olyat is, hogy egyenesen ment a csaj sielni és sikerült. Most azt hallottam, pl. Olaszországban egyáltalán nem mondják a fekvést, mindent lehet csinálni ami jólesik és nem megerőltető, én ennek a pártján vagyok. Inkább a lelki nyugalom és mozgolódás lájtosan. ... Inszemnél is. Én csak azért íratom magam betegácsiba, hogy ne kelljen napi 2x2 órát zötykölődnöm, meg nemek idegbaj a melóhelyem, de én úgy tervezem, hogy egy-két nap ágynyugalom után felkelek....és elcsöszmörgök otthon, meg majd átsétálgatok anyukámékhoz ...óhh már itt tartanék!!!!
Gratu, mennek a drukkok!!!

Maccs
vörösmacska

nemek=nekem :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Lukacsne, akkor megnyugodtam, hogy nem fáj! Köszi, hogy átírtad a táblázatot!

Vörösmacska, asszem akkor inkább aludni fogok.... :) A hormonok miatt nekem is vannak ilyen hangulatváltozásaim!

Sajt! Rég jöttél.... Ma ahogy vártam a vv eredményemre, látom, hogy bemegy a doktornőhöz egy biológus, mondom anyunak, hogy valaki ma nagyon boldog lesz! És így is volt! Sírt a lány örömében! Úgyhogy beírhatod a statisztikádba a +1-et!
Nemsokára kezdhettek ti is....
Vendég

Köszi csajok a biztatást!

Valóban szétcsúsztam egy kicsit ettől a helyzettől..
Másfél órát autókáztam, 2 órát vártam és egy vérvételen + a kilátástalanságon kívül semmit sem kaptam :cry:

Persze, hogy nem adom fel!
Szedem a méhpempőt reggel-este, iszom a berry nektárt, 2000 C vitamin + holnap megyek talpmasszázsra!

Az agyamat nem lehetne valahogy kikapcsolni? :roll:

Kép
avarka

Sziasztok!

Remélem jó hétvégét tudtok magatok után és kipihenten indul a hét!!

Navared, telefonáltatok ma apa eredményéért? Ó, de látom is!Juhuhuhú! Indul a mandula!! Remélem a deca most jobb élmény lesz!
A petevezetőben talált„képlet”: korábban egyszer sem mondta a doki, hogy lenne ott valami. Mikor pénteken rákérdeztem arra, hogy akkor mi ez, akkor azt mondta, hogy valszeg az endometriózis okozta valamiféle összenövés. Azt mondta, hogy nem kell vele foglalkoznom, ártalmatlan…Hát legyen iigy. Egyébként a HSG alkalmával anno nekem azt állapiitották meg, hogy a jobb oldali petevezetőm (ebben van a képlet) nem átjárható. Szal lehet, hogy már régebb óta ez okozza az átjárhatatlanságot, vagy ennek egy kezdeménye.

Lujzici, örülök, hogy a prolaktin szinten kiivül minden rendben van nálatok!! Szerintem a férjednek teljesen igaza van, hogy most hagyna egy kis esélyt a spontán babusnak is. Ha netalántán nem jönne össze két-három hónap alatt, akkor meg még minden eredményetek érvényes lesz, és kezdhettek iziben a BMC-ben. Döntöttetek már?

Sting, remélem menetelnek rendesen a kiskatonák!Biztos nem volt kellemes ez a dokinővel kombinált szexuális együttlét, de minden bizonnyal hatásos lesz; annak kell lennie!:) Szerintem könnyen lehet, hogy ettől van a barnázás.

Vayacon, inszemhez már most megy a drukk!!Mikor is kezdetek? (Bár talán a hétvégi eksön is sikerrel járt!!)++++++

Rózsa, sajnálom, hogy iigy megbonyolódott az életetek, remélem, hogy minél hamarabb, szépen sorban megoldódnak a dolgok. Kitartás a túlórához, próbálj a szabadidődben pihenni. Az endrológus remélem hamar kigyógyiit!!

Andi, szerintem jól döntöttetek!! Március meg amúgy sincs olyan messze annak a tudatában, hogy az addig még hátralévő idő milyen jól tölthető el  Jó spontánkodást!!!

Babe, Mariann, jó hallani rólatok! Vigyázzatok magatokra, s ha lesznek újabb képek, osszátok meg velünk is!!

Kubuspace, azt hiszem én is a kombinált teszt mellett döntenék. Arra azért lehet alapozni, fölöslegesen pedig miért is vállalnál plusz kockázatot! Fraknkfurti visszút biztos lassan telt. Mondjuk az odaút tempója nekem nagyon gyors lett volna…Huh.. :)

Avarka, sajnálom, hogy ezzel kell most szembe nézned. :( De volt már, amikor a petefészkedet is látták, nem? Én iigy emlékszem. Nagyon-nagyon szoriitok, hogy csütörtökön jó eredményeket kapj, és hogy el tudjátok kezdeni a stimulálást!

Zsu, megy a drukk, hogy szerdán minél több petécskét tudjanak lesziivni!!Vörösmacs beszámolója után mi mellett döntöttél?(altalásban vagy anélkül lesz a punkció?)Már iirtad is, h inkább altatásban vállalod be..Köi a gyors választ :)

KPN, remélem megy a mozgolódás odabent!++

Pancsi76!Szia köztünk, mielőbbi babásodást kiivánok! Sajnálom, hogy ezt a mostani stimut le kellett álliitani  Azt nem tudom, hogy iigy ki kell e hagynod 3 hónapot. Nem mondta a doki, hogy mikor kell menj legközelebb??

Vörösmacs, megy a menzisürgető!
Heni ZT, neked is !!

Vicky, nagyon aranyos és rendes kiscsaj lesz ez a Barbus!!Tudta, hogy bent kell maradni, hát bent maradt, aztán pedig meghallotta, hogy nőni kell, hát nőtt! Szoriitunk majd csütörtöktől nagyon!!(No meg azért csütörtökig is  )

Rodina, a Met…-tel kapcsolatban nem tok segiiteni, mert nem szedtem soha. A HSG-n remélem minden ok lesz!”Csuriban a kezem” 

Jómagam: Ma van a negyedik napja, hogy kapom a szurikat. Holnap kell mennem uh-ra. Nagyon remélem, hogy az endometriózis ellenére elég lesz nekem ez a rövid protkó, és hatnak a hormoninjekciók.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Muzsi, ez a "protkó" elnevezés nagyon tetszik! :D :D Köszi a drukkot! Tuti neked is jó lesz a rövid protkó! Majd holnap írj, hogy mi volt uh-n!
Vendég

Jó reggelt,

Avarka,
Nagyon sajnálom. Remélem csütörtökön mást fog mondani.

Zsu1981,
Csuriban a kezem.

Muzsi,
Totál igazad van tényleg gyors volt az odaút, de ott legalább lehet menni és jók az utak, meg azért 1000 km, brrrrr szerettük volna minél hamarabb letudni.
Remélem uhun minden rendben lesz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Lányok, annyit tudtok írni, alig győzöm visszaolvasni.

Babe, sajnálom ezt a nagy fáradtságot, de megéri, igaz? :) Amúgy én baba nélkül is ki vagyok ütve mostanában, ma reggel is alig tudtam felkelni. Biztos az idő...

Rózsa, sajnálom a rossz híreket. :( És lehet tudni, mitől volt ez a 14 napos késés meg a rosszullét? Orvos azért látott? Mert ez nem túl mindennapi. Remélem, az anyagiak is minél hamarabb rendeződnek nálatok.

Andi, jó ez a gólyás :D Milyen rendesek hogy gondolnak ránk. :D :D Jól döntöttetek a márciusi inszemet illetően. Pihizd ki magad lelkileg is.

Marianna, ne aggódj, minden rendben lsez a piciddel.

Navared, örülök, hogy nincs baci!

Kubuspace, igazad van, én is a kombinált tesztet választanám. És naná, hogy jók lesznek az eredmények.

Avarka, borzasztóan sajnálom, ami történt, de tényleg nem szabad föladni (látom nem is teszed). Biztosan megtalálja majd Tanár Úr a megoldást.

Pancsi üdv köztünk! Szorítok Neked, remélem, minél hamarabb kezdhettek. Én is endós vagyok, bár nekem csak kis fokú volt, és remélem, nem is nőtt vissza a műtét óta. Igaz, fájdalmaim még mindig vannak. :( Hát remélem nem zavar majd be a stimuba.

Nekem laparnál sem volt semmi bajom, hányinger sem az altatástól, úgy látszik, szerencsés vagyok. Na jó, mondjuk a hasam eszeveszettül fájt utána. Meg én is nagyon fáztam, reszkettem.

Vicky, továbbra is mennek a drukkok Neked tőlem. :)

Sting, a leszbi szex biztos szerencsét hoz. :) Biztosan a beavatkozástól barnáztál. Szerintem nem árt pihenni inszem után 1-2 napot, én biztosan fogok. De erről eltérnek a vélemények. Viszont az, hogy utána nem feküdtél, szerintem nem befolyásol semmit. Elég,ha otthon pihizel.

Muzsi, biztosan okés lesz ez a rövid protkó, ne aggódj!

Velem nem történik semmi izgi, várakozunk. Hónap végén megyünk uh-ra, akkor kezdjük a inszemet. De hogy mennyire várom már, az kiderül az álmomból: azt álmodtam h megjött 14 napra és örültem, hogy végre mehetek, aztán elkezdtem aggódni, hogy ez azért mégse jó, hogy ilyen hamar jött meg. :?
vayacon

Sziasztok!

Rodina!
Sajna fogalmam nincsen, de a Met betegtájékoztatója azt írja, hogy ilyen esetekben nem szabad szedni. Ez már nekem is eszembe jutott, mert az altatásos "műtét" hez is ezt írja, tehát a punkció előtt sem lehet szedni vajon? :roll:
Valaki?????
Drukkolok nagyon a HSG hez!!!!!!!!

Navared!
Gratula a bacimentességhez, hajrá kezdés!!!!!!

Avarka!
Ezt nem értem, 2 nap múlva mitől lesz másabb az eseted??? :shock: :shock: :shock:

Kubu!
Eltudom képzelni milyen lehetett a hazaút! :shock:
Mi tegnap mikor mentünk hajnalban a BMC be, csak 15-20 km volt, de azt hittem megőrülök, hogy milyen dugó volt az autópályán......Így 400 km????? Te Jézusisten.........
Nem lesz semmi gond, ne is járjon az eszed a magzatvíz vizsgálaton!!!!! Jó?

Mariann!
Tökéletesen, jól döntöttél, most a TI babátok a legfontosabb!!!!!! Eltudom képzelni milyen érzés lehet otthagyni a szeretett munkádat, de most szerencsére van fontosabb dolgod is! :wink: :lol:

Zsu!
Nemá' !!!!! De igen, mi voltunk legelől!!! Miért nem jöttél oda? Én is nézgelődtem, de téged nem találtalak, mondjuk nekem is curva szar az arcmemóriám. Még jó, hogy megjelöltük egymást az iwiwen, nem??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Te hol álltál??? Egyedül voltál? Megmondom őszintén annyira Stingre koncentráltam, hátha eljött reggel a párjával, és a beavatkozásos sorban állnak.
Drukk a punkcióhoz!!!!!!! Ügyi vagy! Hűha!!!! Ez tényleg tuti ez a pempős cucc, 12 es nyh???? :shock: :shock: E mán tuti!!!!!!! :)

Pancsi!
Üdv itt és mielőbbi babásodást neked!!!!

Dmimi!
Azt mondják itt, mert én is itt hallottam anno, hogy egy fogpiszkáló végére egy picit. Vagy egy műanyag kiskanál végére egy picikét, a lényeg, hogy ne érintkezzen fémmel, de ne kérdezd miért!!!!!

Sting!
No para! Nem akarok hülységet mondani, de talán Tigriske volt így, hogy az inszemük után nem tudott feküdni, mert nem volt hely! Mesélte is, hogy még majdnem a párjával is összekaptak ezen. Ja és ugye tudod, hogy a napokban szült 3 babát ebből az inszemből???!!!???!!!???!!
:wink: :lol: :lol: :lol:
Szóval szerintem ne izgulj emiatt!!!!! Meg semmi miatt se!!!!

Muzsi ZT! :)
Köszi a menszisürgetőt, de én még ráérek, apa eredménye úgyis csak holnap lesz készen, nekem meg holnap lesz a 28.napom, annyira nem sürgős!!!!
Ne parázz feleslegesen, ha nem elég az adag, akkor növelik, ezért kell járni UH ra :)

Hát csajok tudom, hogy már így is curva hosszú lesz a hsz om, de annyit írtatok, hogy alig győztem olvasni, válszolni, de ezt még le kell írnom, hogy jártunk.

Szegény páromat reggel óta nyaggattam, mint egy kisgyereket, hogy mit hogyan........tiszta hülye vagyok :) Még a sorbanállás közben is vagy százszor elmondtam neki, hogy újságokhoz nem hozzányúlni, meg amúgy odabent a titokkabinban semmihez, kezet mosni jó alaposan, utána már semmihez ne nyúljon ha kezet mosott , csak a lényeghez :) stb......
Be is megy a titokszobába, szinte könyékig bekeni magát a fertőtlenítővel, erre nyílik az ajtó, kb 10 mp múlva. Hóhó mondom ez gyors volt.....úgy röhögtünk, erre mondja, hogy nézzem má' meg mi a finoman szólva kuki van, mert nyakig bekente magát a fertőtlenítővel, de nincs víz :shock: :shock: :shock:
Úgy elkezdtünk röhögni, hogy csak nekünk lehet ennyi szerencsénk. Na a lényeg az az, hogy elvolt zárva a csap alul, de megszereltük :) :) :)
Hazafelé is röhögtünk végig a kocsiba :)

Na befejezem mára
Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vicky!

Most olvastalak odaát, naggggyyyyon ügyik vagytok, hogy ilyen szépen fejlődtök. Küldöm a drukkokat ez tényleg mindig bejött!!!!!! :) Ügyes legyél, vigyázz magatokra!!!!! Jelentkezz ha van valami!!!! Igaza vana dokkernak, biztosan jobb helyen leszel a kórházban!!!!

Puszillak

heni77

Hát Vörösmacska nem lehetett semmi ez az ébren leszívás minden elismerésem.Én úgy tudom azért altatnak hogy mozdulatlan legyél. A lap teteje meg azért volt az enyém mert tegnap regisztráltam köszi köszi...

Zsu nagyon szoritok a leszivás miatt de sinen van az ügyed.Égyébként én is gondolkodtam hogy lehetne ki kapcs az agy.Mert annyit agyalok én is. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.01.19 10:32-kor.
pancsi76

Jó Reggelt Mindenkinek!

Látom írogattatok azért rendesen.

Sting,
Én csak annyit mondok, hogy az inszem napján voltam csak otthon és délután pihiztem. Ennyi. Barnás Nekem is volt az inszem után.
Másnap reggel amikor mentem dolgozni, már majdnem a vonatnál voltam, amikor eszembe jutott, hogy otthon felejtettem az Utro-t, na spuri vissza a lakásba, fel a másodikra. És dolgoztam utána, vásárolni mentem, stb. Tehát nem kell úgy bánni Magunkkal, mintha, hűha milyen hímes tojások lennénk. Ha az a Baba meg akar tapadni akkor úgyis megfog, akármit is csinálsz. Ez az Én véleményem és tapasztalatom. Ja és Nekünk Szűcs Doki a zárónál még mondta, hogy aznap sexeljünk, adtunk is az élvezetnek.
Ha Rám hallgatsz mindent úgy csinálsz, ahogy eddit. Persze mázsákat ne emelj. :lol:
A gondolatodat is jobban eltereli a munka, és nem figyeled mindig a jeleket :lol: :lol:
Ugye, Csajok? :lol:

Remélem Mindenki jól van, szorítok Mindenkiért, akiért kell (már azt se tudom, hogy kiért kell).
Pusz

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Kubuspace, Heni, Pancsi, köszi a drukkot, asszem alig fogok aludni ma este valamit, nagyon izgulok! Éjjel fél 1kor kellett a repit beadnom, beállítottam 2 telefont is, hogy jelezzen, és a férjemet is "beállítottam", hogy hívjon, mert ugye pont most volt éjszakás, de sikerült fentmaradnom... :D

Heni, én anyuval álltam kb 5-6.ként a sorban, barna kabátban, óh, akkor odamehettem volna...Egyszer csak találkozunk.. :D

Pancsi, sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt a doktornőnél, nálam ilyen nem fordult elő vele, pedig az pf-kem nagyon bújkálós és mindig nagyon nehezen lehet rálelni.Most kihez jársz?
Vendég

Sziasztok!

Heni:nem semmi ez a sztori :lol: :lol: :lol: szegény párod!
kapta az adagot :lol: de víz az nem volt :roll:
de a lényeg hogy megoldottátok!
nem vagy nekem bejelölve?iwiw-ven?majd küld el priviben hogy ki vagy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok:azt nem lehet tudni hogy ez a rángatás utáni barnázás mikor múlik el?tegnap használtam este az utrot és reggelre jócskán barnás valami jött ki!nálam soha nem volt még ilyen :roll: :roll: :roll: kicsit meg vagyok ijedve..

Pancsi:szia üdv itt nálunk!jó helyen vagy :lol: :lol:

Vicky:Megnyugtató hogy befekszel még idő előtt!remélem minden rendben van és lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Muzsi:mennek uhura a drukkok :lol:

Lukácsné:átjavítod a tábiban az inszemet mert már nem 3 hanem 4.ik de utolsó :lol: :lol: :lol:

Rózsám:de jó hogy írtál végre!
sajnálom hogy nem úgy alakulnak a dolgaid ahogy kéne!
túlórával csak óvatosan...
puszis neked vigyázz magadra

lányok:köszi mindenkinek a hasznos infókat! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szücs dokihoz járok és nagyon meg vagyok elégedve vele.A férjem sajna ülő foglalkozást végez és 35 éves nem 25 de akkor is csak egy kis c vitamint szedetett vele és minden ok. Nálam van a baj sajna.Nekünk már van egy gyönyörű lányunk aki 7 éves.Akkor még nem volt endom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pancsi76 2010.01.19 10:29-kor.
pancsi76

Drága Babe:igen tudom ha akarja a manó akkor jönni fog de tudod igy a 4.inszemnél már kicsit fél az ember igyekszik minél jobban odafigyelni magára nehogy ez meg az miatt ne foganjon meg a baba :lol: de tegnap feküdtem ma sem fogok még dolgozni de ma azért van mit tenni a lakásban...
de kedves tőled hogy irtál nekem! :lol: :lol: remélem jól vagytok mind ketten.... :lol: :lol:
te ez a barnázás mikor múlik el? :roll: :roll: :roll:
jelekről:semmit nem fogok nézni valami jó könyveket be kéne szereznem.és nem fogok már orba -szájba tesztelgetni mint az elején....

Kép
sting1982

Hát igen Sting.... Babe már csak tudja, hogyan kell nem figyelni a jeleket, de inkább ne tőle tanulj :lol: :lol: (bocs Babe, de ezt muszáj volt... :D ) Amúgy szerintem is igazad van, ha meg kell fogannia, úgyis meg fog!!!

Heni, hát ez nagyon vicces lehetett :lol: könyékig antibakteriálisan csapot szerelni, nem sámli :D
Amúgy szerintem, mivel "beszéltünk" erről itt egy csomót, én is túllihegtem a páromnak, h. mit hogyan csináljon... pedig tudja ő magától is :wink:
Mennek a drukkok a bacitalansághoz!!!

Pancsi, sajnálom a rossz tapasztalatodat... nekem nem ő a dokim, de kétszer uhu-zott és nem volt semmi gáz :?

Zsu, lapar után én is annyira fáztam, h. nyáron 2 paplannal takartak be, de kakát sem ért, aztán kaptam a valagamba egy fájdalomcsillapítót és az segített vmennyit. Hát ez az altatás tényleg nem ilyen!!!
Holnap du. várunk majd a fejleményekkel és nagyon szorítok/tunk!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hát Macsek, lövöm majd magam rendesen :D csak legyen eredménye!!!
Hidd el hamarosan kezdhettek Ti is, nagyon drukkolok a petécskéidnek!

Muzsi, értem, akkor tényleg lehet, h. ez a fránya endo van ott (is) :( Hát nagyon remélem nem zavar be a kis dög!!! Holnap gyere mihamarabb és mesélj, mi volt uhu-n!

Az álmokról jut eszembe: ma azt álmodtam, h. nagy volt a pocim (és nem a kajától :D ), sétálgattam vhol és mondogattam, h. milyen gyorsan megnőtt, hogy elszaladt az idő és még ki sem élvezhettem teljesen a terhességemet... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

A pihenéssel annyit hogy vigyázni kell, de a jó vérkeringés nagyon fontos tehát ami jól esi.Volt két csaj romániából jöttek át beültire a káliba, kivettek egy albérletet Budapesten.De az eggyik csaj másnap haza utazott vonattal gondolhatjátok.Aki itt maradt az albérletben és feküdt 2 hétig neki nem maradt meg de a vonatosnak megmaradt. Ez nem biztos hogy azért maradt meg.Az biztos hogy nem kell stresszelni. Egyébként az endorfin is egy hormon és boldogságot okoz :P :lol:
pancsi76

Navared:szép kis álom... :lol:
remélhetőleg hamarosan teljesül :lol: :lol: :lol:
igen:Babe hála istennek nem a tapasztaltabbak közé sorolható neki nagy mákja volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sting: nekem amikor a Zeke csinálta az inszemet 4 napig barnáztam, amikor a dr.nő csinálta akkor soha nem volt semmi...Ne aggódj,nekem is azt mondták,hogy az a 10 perc a legfontosdabb amíg megdöntenek a műtőben az ágyon...

Eszter: Te merre vagy :?: minden rendben veled és a 3-om babával :?: Remélem sokat alszol és azért nem jössz a fórumra :wink:

Csajok: a méhpempőt este kell bevenni :?: :?: :?: én mindig reggel eszegettem...lehet azért nem hozta meg a várva-várt hatást :?: :?: :?:

Hencsikém: ez jó móka lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap kell telcsizni az eredményért :?: :?:

Sztyopáné: :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

Angyal:engem már ez elején döntöttek még meg is voltam lepődve :lol: :lol:
akkor nem aggódom a barnázás miatt :lol: :lol: :lol:
pempőt én úgy tudom este kell :oops:
mikor kell menned Bmc-be?

Kép
sting1982

Sting: elvileg holnap kell megjönnie és akkor pénteken reggel megyek u.h.-ra...már az elején megdöntöttek :?: akkor most a TUTIRA ment a dokker :wink: :D :wink:

Kép

kiss angyal

Sting,
Én csak aznap délután barnáztam egy kicsit, másnap már semmi nem volt. Nekem csak másnap délben kellett elkezdeni az Utro-t.
Hálát adok az égnek, hogy Nekem nem a Doktornő csinálta. Én is be vagyok fosva Tőle :cry:
Minden OK lesz Nálad, ne izgulj.

Navared,
nem haragszom, de az vesse Rám az első követ, aki nem figyeli Magán a jeleket. Szerintem az hazudik.
Azt mondjuk Én is megfogadtam, hogy idő előtt nem tesztelek, és a hőmérőt is félre tettem.

Kép

Kép

babe3

Babe:azért nem volt olyan vészes, félni azért nem kell a dokinénitől :lol: :lol: :lol:
csak kellemetlen de hát nem ő tehet róla ha nem találja vagy éppen nem tudja befecskendezni elég mélyre a fiukat :lol:
és úgy voltam vele ha ez az ára hát felőlem bármit is csinálhatott volna velem....
:lol: tűrtem volna mit hogy ezt is tűrtem.

Angyalom:drukk péntekre :lol: :lol: :lol:
már az elején nehézkes volt valamiért megtalálni vagy csak bejutni hozzám nem tudom de már az elején a seggem a levegőben volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Hát hozzá kell szóljak, a drnő védelmében.

Nem tudom, azonkívül, hogy mindig kellemetlen egy nőgyógyi vizsgálat nekem sosem fájt, akár a saját nőgyógyimnál voltam, akár Wiegandt doki vizsgált ( újak kedvéért ő ment el a BMC ből helyette jött a drnő ), vagy Szűcs doki, de olyan egy hülye szó lesz "gyengédséget" :) :) :) még sosem tapasztaltam, mint a dokinőnél. Pl ahogy forgatta bennem a silverboyt percenként elnézést kért meg ilyenek. nem is tudom elképzelni, hogy egy ilyen törékeny nőci valakinek fájdalmat tud okozni, na azt meg főleg nem, hogy szándékosan, és csak azért mert nem szimpi neki az illető :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez akkora hülyeség szerintem..........

Én sem azért vagyok a dokinőnél, mert választottam, hanem mert ő vette át W.doki betegeinek nagy részét. Szóban egyszer engem is "megbántott" de végülis csak a tényállást közölte, jó lehet, hogy nem a legjobb stílusban, de mint láthatjátok mindegyik dokinak vannak szar napjai, ők is emberek!!!!!

Ezt nem "nyálazásként " írom, vagy mert valami BMC fun vagyok, de ez a véleményem.

heni77

Tyúúúú bammeg' még ideges lettem :shock: :shock: :shock:
Bocs

heni77

Heni:ne legyé má ideges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Hecsikém:megvagy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sting1982

Sting!

Te is. :)
Basszus mintha tegnap reggel láttalak volna a soron kívüli sorban, ott voltál ugye a beavatkozásosok között?

Eccer én már meglestelek az iwiw en, még régebben, de akkor szőke voltál, és tegnap reggel meggyőztem magam, hogy az a lány akit néztem, nem lehetsz te, mert neki vöröses volt a haja.
Pedig tuti téged mustráltalak.
Mi legelől álltunk a hivatalos sorban.

Na mindegy, jobb későn, mint soha.

Kiderül, hogy a fél fórum ott volt, és nem szóltunk egymásnak!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Na de majd legközelebb!!!!! :wink:

heni77

Macsek és Pancs: az antagonista protokollnak nem része a fogigátló...semelyik protokollnak nem része..nem tudom milyen megfontolásból kell valakinek szedni a stimu előtt vagy nem szedni...Heninek például nem kellett az antagonista előtt szedni semmilyen gyogyót egyből ment a szurizás...
Itt le van írva a protokoll menete:
Családinet Tudástár: Meddőség - Meddöségi kezelések II.
http://www.csaladinet.hu/tudastar/meddo ... elesek_ii_

Kép

kiss angyal

Hencsikém: osztom a véleményedet a Dr.nővel kapcsolatban...soha nem bántott meg,mindig elnézést kért előre ha tudta,hogy nem lesz kellemes stb...az viszont számomra nagyon meglepő,hogy egyre több lány ír róla negatívumot :roll: míg a többi dokiról csak hébe-hóba,a Dr.Nő meg szinte minden héten napirenden van ...Én Lukácsnéval vitáztam a nyáron itt a fórumon erről,de azóta már nem merek mondani semmit,mert sok rosszat írnak róla...de viszont olyat egy dokiról sem feltételezek,hogy azért mert valaki nem szimpi neki,direkt fájdalmat okozna...ez egy "kicsit" durva lenne :shock:

Kép

kiss angyal

heni: Én punkció előtt már reggel nem venném be a metet, de este még igen. De ez csak az én személyes véleményem. Szegény párodat akkor jól bestresszelted. :D Nem lesz gond remélem, ennyi síkosítóval. :) Köszi a drukkokat, nagyon kíváncsi leszek erre a csütörtökre.

kubu: Nekem is ezt a kombinált tesztet csinálták azt hiszem. Ez elég sok kórházban a sejtbank által támogatott és ezeken a helyeken nem kell érte fizetni, csak elég sokat várni. Meg azóta kaptunk a sejtbanktól egy tájékoztatót a köldökzsinór vér levételéről. Ennyit megért, hogy nem kellett kifizetni 25.000 Ft-ot. És azt hiszem, hogyha az integráltat kéri valaki, akkor az is csak 5000 Ft talán. De nekem jó lett a kombi, én nem csináltattam mást.

sting: Én is úgy emlékszem hogy Tigriske panaszkodott hogy nem volt ágyuk. És tessék. Mi lett volna ha még ágyuk is van? :D Nekem a barnázás másnapra mindig elmúlt. Neked sem fog sokáig tartani szerintem, csak jobban megnyuzigálták a dolgokat. Nagyon számítok nálad is a 4. inszem sikerében.

zsu: Nagyon drukkolok a holnaphoz.

navared: Néha én is úgy érzem magam, mint te az álmodban, de azért már a babára is kíváncsi vagyok. Ezért van bennem ez a kettős érzés a csütörtökkel kapcsolatban. Na meg parázok a fájdalomtól is azért rendesen. De majd kérek EDA-t, legalábbis egyenlőre így indulunk.

Dokinőről nem tudok nyilatkozni, mert én Zekéhez mentem át Wiegand doki után. De az a furcsa, hogy nekem a 4. inszemnél volt a legérzékenyebb a felhelyezés. Nem tudom miért. És azt sem hogy ennek van-e köze a babásodáshoz. Lehet hogy ilyenkor már megpróbálják feljebb juttatni a cuccot?
vicky79
Budapest III. kerület

Heni,
Én nem akarok Senkit bántani, de Nekem személyes rossz tapasztalatiam vannak a Dr. Nővel kapcsolatba. És Én is egyre több negatív dolgot hallok Róla. Nem, azt Én se feltételezem, hogy azért, mert Valaki nem szimpi Neki, fájdalmat okoz. De egyszerűen Nekem NEM jött be, és kész.
Ezzel kapcsolatba már Nekem is volt itt "vitám". De hát el kell fogadni Másnak is a véleményét, Én úgy gondolom.
Természetes, hogy Mindenki a saját Dokijához ragaszkodik és azt "isteníti".
Remélem már lenyugodtál.

Sting,
küld meg priviben légszi, az IWIW-es elérhetőségedet és bejelöllek, jó? :lol:

Kép

Kép

babe3

A minisztérium szakmai protokollja szerint igen, a fogamzásgátló a protokoll része lehet, amennyiben ezt a körülmények, a beteg leletei előírják.
http://www.bajcsyszul.hu/E%DCMIVF.doc
[quote]G írta:nRH antagonista felhasználása
1. A kezelést megelőzheti előkezelés OAC-sel, vagy spontán, vagy megvonásos vérzéssel is elindulhat.
2. OAC használata esetén a gonadotropin stimuláció az utolsó tablettát követő 4-5. napon indul. Spontán, vagy megvonásos vérzés esetén a 2-3. napon indulhat a kezelés...

Maccs
vörösmacska

Halilalipapi!

Heni, a párod biztos viccesen mutatott könyékig bekenve a fertőtleniitővel…Vajon ha látta volna vki kijönni iigy a kabinból, mit gondolt volna, mivel vannak a karjai beteriitve??? :D
Aztán ha elindul a parti, remélem nem fogod magad felhúzni fölöslegesen!!Remélem kiirtad magadból az idegességet!

A dokikkal kapcsolatban szerintem sokféle vélemény van és lesz is mindig, mert mindenki más és más. Még ugyanazt a szitut is mindenki másként éli meg. De mindenképp hinnünk kell abban, amire ők felesküdtek. Durva lenne, ha bármelyik doki rosszat akarna. Ugyan.

Zsu, azért próbálj minél többet aludni az éjjel, mert az arra való!! Aggódd ki magad napközben… :) Hozzáteszem én ma csak uh-ra mentem, mégis alig tudtam elaludni…Szóval csak a szám jár, de azért egy sarokba dobott tanácsnak nem rossz! :)

Sting, ahogy többen is iirták, ne aggódj a barnázás miatt, minden okés lesz!!Én a beavatkozás után annyit fogok pihenni, amennyit csak tudok!! Sőőőőt, ki is fogom használni a helyzetet, és jól kiszolgáltatom majd magam az uracskámmal :lol:

Navared, a jó álmok márpedig valóra válnak!!Egyébként én is álmodtam, de én nem magamról, hanem egy már állapotos barátnémról. Azt, hogy ikrei lesznek. Hááát, azért egy kicsit magamra is veszem az álmot... :)

Kis Angyal, én is reggel eszem a méhpempőt. Valahol azt olvastam, hogy reggel, éhgyomorra kell fogyasztani. De Sting azt iirja, hogy talán este a jó…
Hmmm… megerősiitések a méhpempő szedésével kapcsolatban, kedves Mindenki?! Reggel vagy este? (lehet mindegy?)

Én ma voltam uh-n (5. stimus napon), és 8 db nagyobb tüszőt látott a dokinő (Szűcs doki helyett van, aki csak csütörtöktől lesz). 11, 10 és 9 mm-esek, egyenlően elosztva a két petefészekben. Asszem ennek most örülök :) Illetve nem igazán tom, hogy ilyentájt mik a jó méretek, de gondolom az mindenképp jó, hogy hasonló méretűek. :roll: Hmm, hmm?

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?