Sziasztok!
Rodina!
Sajna fogalmam nincsen, de a Met betegtájékoztatója azt írja, hogy ilyen esetekben nem szabad szedni. Ez már nekem is eszembe jutott, mert az altatásos "műtét" hez is ezt írja, tehát a punkció előtt sem lehet szedni vajon?
Valaki?????
Drukkolok nagyon a HSG hez!!!!!!!!
Navared!
Gratula a bacimentességhez, hajrá kezdés!!!!!!
Avarka!
Ezt nem értem, 2 nap múlva mitől lesz másabb az eseted???
Kubu!
Eltudom képzelni milyen lehetett a hazaút!
Mi tegnap mikor mentünk hajnalban a BMC be, csak 15-20 km volt, de azt hittem megőrülök, hogy milyen dugó volt az autópályán......Így 400 km????? Te Jézusisten.........
Nem lesz semmi gond, ne is járjon az eszed a magzatvíz vizsgálaton!!!!! Jó?
Mariann!
Tökéletesen, jól döntöttél, most a TI babátok a legfontosabb!!!!!! Eltudom képzelni milyen érzés lehet otthagyni a szeretett munkádat, de most szerencsére van fontosabb dolgod is!
Zsu!
Nemá' !!!!! De igen, mi voltunk legelől!!! Miért nem jöttél oda? Én is nézgelődtem, de téged nem találtalak, mondjuk nekem is curva szar az arcmemóriám. Még jó, hogy megjelöltük egymást az iwiwen, nem???
Te hol álltál??? Egyedül voltál? Megmondom őszintén annyira Stingre koncentráltam, hátha eljött reggel a párjával, és a beavatkozásos sorban állnak.
Drukk a punkcióhoz!!!!!!! Ügyi vagy! Hűha!!!! Ez tényleg tuti ez a pempős cucc, 12 es nyh????
E mán tuti!!!!!!!
Pancsi!
Üdv itt és mielőbbi babásodást neked!!!!
Dmimi!
Azt mondják itt, mert én is itt hallottam anno, hogy egy fogpiszkáló végére egy picit. Vagy egy műanyag kiskanál végére egy picikét, a lényeg, hogy ne érintkezzen fémmel, de ne kérdezd miért!!!!!
Sting!
No para! Nem akarok hülységet mondani, de talán Tigriske volt így, hogy az inszemük után nem tudott feküdni, mert nem volt hely! Mesélte is, hogy még majdnem a párjával is összekaptak ezen. Ja és ugye tudod, hogy a napokban szült 3 babát ebből az inszemből???!!!???!!!???!!
Szóval szerintem ne izgulj emiatt!!!!! Meg semmi miatt se!!!!
Muzsi ZT!
Köszi a menszisürgetőt, de én még ráérek, apa eredménye úgyis csak holnap lesz készen, nekem meg holnap lesz a 28.napom, annyira nem sürgős!!!!
Ne parázz feleslegesen, ha nem elég az adag, akkor növelik, ezért kell járni UH ra
Hát csajok tudom, hogy már így is curva hosszú lesz a hsz om, de annyit írtatok, hogy alig győztem olvasni, válszolni, de ezt még le kell írnom, hogy jártunk.
Szegény páromat reggel óta nyaggattam, mint egy kisgyereket, hogy mit hogyan........tiszta hülye vagyok
Még a sorbanállás közben is vagy százszor elmondtam neki, hogy újságokhoz nem hozzányúlni, meg amúgy odabent a titokkabinban semmihez, kezet mosni jó alaposan, utána már semmihez ne nyúljon ha kezet mosott , csak a lényeghez
stb......
Be is megy a titokszobába, szinte könyékig bekeni magát a fertőtlenítővel, erre nyílik az ajtó, kb 10 mp múlva. Hóhó mondom ez gyors volt.....úgy röhögtünk, erre mondja, hogy nézzem má' meg mi a finoman szólva kuki van, mert nyakig bekente magát a fertőtlenítővel, de nincs víz
Úgy elkezdtünk röhögni, hogy csak nekünk lehet ennyi szerencsénk. Na a lényeg az az, hogy elvolt zárva a csap alul, de megszereltük
Hazafelé is röhögtünk végig a kocsiba
Na befejezem mára
Puszi mindenkinek