Sziasztok! Érdekeseket írtok nagyon, csak kapkodom a szememet néha.
Konkri: majd én is szeretnék benézni a blogba.
Megnéztem a személyimet, márciusban lejár, még a lapozgatós fajta van. Rájöttem, hogy S.O.S. meg kell csináltatnom az újat, uis a fejem már csak kerekedni fog, és azért nem mindegy hogy x éven keresztül milyen fotó lesz rajta. Szóval sietnem kell, arról nem beszélve, hogy nem akarok fennakadást, semmilyen iratom nincs átírva még az új nevemre
, pedig 2008-ban volt az esküvőnk.
Bhdetti: igazán még én sem érzem a babát, azaz nem tudom 100%-ra mondnai, h őt érzem.. de azért szombaton volt egy egyértelmű jel, éreztem hirtelen egy oylan belülről feszülést, odakaptam, és egy egészen nagy dudort lehetett kitapintani. Így kivülről eddig ez volt az első alkalom, h érződött, szerencsére a férjem is gyorsan meg tudta fogni mielőbb odaébb slisszolt.... amúgy inkább belülről érzek vmi feszegetést olykor, de még nem egyértelmű. Vannak néha félelmeim, de remélem a hét végén esedékes UH mindent eloszlat és csakis jó híreket kapok.
Geoo: olyan jó, h már ennyi mindent vettél. Én még igyekszem visszafogni magam, néhány kisrucitól eltekintve, amik azért úgy véletlen éppen leütődnek a teszveszen vagy megrendelődnek a neten... de a komolyabb vásárlásokkal még egy kicsit várunk.
Babanaplót szeretnék sk. készíteni, szívem szerint magát a könyvet is én kötném össze, csak nem nagyon tudom, hogyan álljak neki. Amit ajándékba kaptam, az aranyos, de nekem túl standard, nem pont a saját igényeimnek megfelelőket lehet beleírni. Szóval olyat szeretnék, amelybe én ragasztok emlékeket, el is van téve egy préselt 4levelű lóherém a nyitólapra. Naplószerű bejegyzéseket, kis rajzokat, képeket szeretnék bele.