Új privát üzeneted érkezett!

Királylány
Ez akkor területfüggő zsákbamacsek!
Akkor sok szerencsét lányok, előbb-utóbb meglesz a megfelelő szolgáltatás!

maccs01

Maccs szerintem is. :D zért írtam, hogy nem tudom milyen a lefedettsége. De tesóm úgyis megmondja. Korrekt egy pasi. Nyakon is vágnám, ha nem az lenne. :lol: Lehet, hogy Pest környékén jobb a Digi. Na ma jön hozzánk leinformálom és holnap referálok. :lol:

királylány

Na munkaidő lejár. Akkor én most ballagok. Holnap jövök, ha ma már nem is. Vagy ne fenyegetőzzek? :lol: Jók legyetek!

királylány

Zsófi, nekem is fokozatosan kell abbahagyni a Meforal-t.
Én 2x1-et szedtem Meforal 500mg
A doki azt mondta, hogy a 10. hét végén kell elkezdeni csökkenteni a felére 1/2 reggel és este is. A 12. hét végén, tehát nekem mától el kell hagyni a szedését.
Utána azonnal terheléses cukor vizsgálat, így sajnos holnap reggel megyek reggel 7-re. Nagyon nincs kedvem. :(
Azért kell szedni a 12. hétig, mivel az IR sajnos vetélést okozhat az első 3 hónapban.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
na most 2 hétig ismét nem parázok!
Szigorú ágynyugalom a javaslata a dokinak...sok B6 és + pihenés....Ha valami gáz van,mennem kell hozzá.
Zárt méhszály,nincs vérzés,folyás...a baba is szépen nőtt(ezt igazolja a +2kg is)
A szúrkálás a növés miatt van odabent...ne simogassam,mert ingerlem vele a méhem...Azt mondta nem lát aggodalomra okot,de mivel voltak vetéléseim,nagyobb odafigyelést igénylek...minden jel számít.De ez most csak ijedelem volt.Sokat nem mászkálhatok így a gyerekek edzését a fiam egyedül kell megoldja :(
15:00-ra megy a lányért...ő 17:20ig van.Aztán jön a fiam edzése,amit a leány vár meg és 19:00 körül jönnek haza :( Jó hosszú idő...és nem leszek velük :(De legalább babóval minden rendben van!!!És most ez a fő!!!
Február 1-én megyek a 12 hetes UH-ra...és előre megkaptam a labor beutalót is...de ezt majd uh után megbeszéljük mikor menjek.Nagyon rendi volt a doki és segítőkész!
femibion mellett mennyi magnézium+B6-ot lehet max bevenni?(ezt nem kérdeztem meg) :(
vettem Sedatif pc-t is...idegesség ellen.
Valaki ha jól emlékszem szedi!!! Milyen adagba szedjem?Mert az utasításán 3x2 áll...nem sok az egy kicsit?
Egyszóval semmi gond nincs...csak megijedtem(de ez normális a körülményekhez képest).A fejem még mindig fáj.Hazafelé csak úgy hasított a hasam...most már kicsit jobb!
Ne haragudjatok rám!!!Nem volt szándékos az ijesztgetés!!!!Még mindig aggódom,de megpróbálok nyugizni!!!ÍGÉREM!
--------------------------------------------------------------------------------
BEKRI JOBBULÁST!
---------------------------------------------------------------------------------
Évi! cuki az előke :)
--------------------------------------------------------------------------------
Szép az ultrahangos kép!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------
Még1szer ne haragudjatok rám!!!!
Én ilyen aggódós típus vagyok :(
És beszari,félős,nyámnyila csaj :)
De most már kicsit tudok nevetni :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a szúrkálásra azt mondta van akinek szinte egész nap szúr-és állítólag ez normális jelenség :(
hát nekem nem az!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi nem tud belépni az oldalra :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki?????????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de már sikerült :)
Na látod minden OK. Akkor kicsit én is nyugodtabb vagyok a fájdalmak miatt.
De miért kell szigorú ágynyugalom,ha zárt a méhszáj és minden rendben?
Örülök hogy nyugodt vagy,jól tetted hogy orvoshoz fordultál.
A homeopátiás cuccokból mindig sokat kell beszedni. Én is fogok venni egyébként.
Pihenj egyet erre a rossz napra :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

a sok piheés miért kell?...mert a hosszú utakon mindig szúr-erőteljesebb-és ezt elkerülendő,illetve a veszélyeztetett terhesség miatt kell ágynyugalom!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nálam nagyobb a vetélés kockázata :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aha.a pihenés OK,csak a szigorú ágynyugalom azért mást jelent,gondoltam miért szögezett az ágyhoz.De az más ha pihenned kell.Az OK.
Na mennem kell majd benézek estefelé,pihenj Kicsi Csillag :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

köszike....puszi Évi :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

PÓTGYEREKEM!!!!

Kép

Csórikámat le kellett fürdetni a lábánál meg a pocójánál...dzsindzsás az idő odakint csóri ebének :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megyek lepihizek.Lehet ma még "láttok itt" de ez nem 100% :D
Puszi mindenkinek és köszönöm a drukkokat!

Imádlak Benneteket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csak gyors kukk.

Csillag jajj, de jó, hogy most csak megijedtél. Illetve nem jó, de az igen, hogy nincs semmi gond. Akkor most tessék szépen betartani az orvosi utasítást! Ellenőrizni fogom :lol:

Sophie írdd meg a pontos címet légyszi pü-ben és tesóm lekérdezi mit lehet nálatok. Az a baj, invitel van felétek, de megnézi. Mobilnet tuti mehet.

Na megyek, mert itthon káosz van. Pedig esküszöm reggel még rend volt mikor elmentünk itthonról. A vasalóig megint nem jutok :r
oll:

királylány

Zsófi,

Nem tudom, hogy nálatok van-e, de nekünk Gigalan van - ez mikrohullámú. Esetleg nézz utána, http://www.gigalan.hu , a városházához közel van a kirendeltségük, a festékbolt mellett. Dr. Lengyel Lajos u. 6

Évi, mióta beraktad aláírásba, egész nap azt éneklem, hogy Menj, az úton menj tovább! :D

Kép
xtina75

Sziasztok!!!

Csak bekukkantok... :D mert az a kis idő is jó volt itt veletek!!!

Csillag: Panka ha jól tudom jó doki, nyugika!!! Szerintem nálamjobban senki nem parázott!!::D de nekem volt is okom... meg hát első baba volt....

Évi,: tiszta főző-lányka vagy, szép az előke és a cicusok is!!!!

Minden kismaminak szép napokat!!!

Sophie: hamarosan mi is ismét babásak leszünk!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na végre ideértem én is. Tegnap délután plázába voltunk, este férjem kisajátította nettem :evil: , nem szokása és az én laptopom így ritkán kap rá engedélyt. De az este már a hazafele vezető úton kérte engedjem kicsit kutakodni. Na erre 10 után kérdezte akarok-e én is, hát akkor már nem. Cserébe enyém volt a távirányító és azt néztem amit akartam. Ma ugye meló ismét. De közben benéztem 2x lássam mi van veletek annyira aggódtam Évi meg Csillag miatt. De hurrá-hurrá minden rendben van!!!!! Csillag én is sokat drukkoltam és mondtam, hogy a sok séta nem tetszik a picurnak :wink: de jó, hogy igazam lett. Meg mindenki mondta, hogy nincs ott gond csak pihiz. De a legjobb volt, hogy alaposan megvizsgáltak, te is megnyugodsz és ezzel a picinek is csak jót teszel.

Kicsit nehéz most mindenre reagálnom, mert azért az igazság, hogy irtatok :lol: a lényeg Barbi le a kalappal előtted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem elég, hogy férjedet eltűröd és szereted ilyennek amilyen még ezen furcsa családot a barátaidnak nevezed. Hát szerintem én messziről elkerülném őket, még ha ők a világ legjobb emberei is. Nem vagyok tisztaságmániás de a koszt nem szeretem és a wc higiénia nálam nagyon kényes dolog. Pedig nagyimnak csak kinti wc-je van de az tiszta, akkor ezen emberek miért piszkolnak rá? Na ez nagyon kiakasztott, na meg még te főzzél meg súrolsz utánuk. Le a kalappal!!!!! Ja és gratulálok a picikéhez, nagyon kis csöppség!

Én sem vagyok konyhatündér, inkább dolgozom este sokáig az irodámba mint főzzek. Imádom a munkám, a házi munkát megcsinálom de nem vagyok háziasszony. Én sem főzők naponta, párom sem igényli és irtó keveset eszünk és sokat válogatunk. Sokszor tippem sincs mit főzzek, mert ha én nem szeretem meg sem csinálom ha meg a férjem nem eszi meg akkor azért nem készítem el. Na szóval így sok minden kiesik a menüből. Remélem a gyerek nem lesz válogatós és akkor próbálkozhatok másfajta kajával is. Sütit szeretek sütni, de egyedül én eszem így leginkább Maya jár jól, mert végül úgyis kidobom. Tehát inkább nem kínlódok azzal sem, ha kell süti veszek készen pár darabot, bár az nem olyan jó. Csak ámulok miket főztök ti, legalább lehet kapok valami jó tippet én is, mert mindig bajban vagyok azzal mit főzzek.

Nadrágok nekem még vannak hurrá jó nadrágjaim, bár szerintem a pocim nekem is kicsit látszik. A magas ületü nadrágok nem jók nekem sem csak a csípő nadrágok, a többinek leeresztem a cipzárt és a széken nem látszik. Na de ez normális hiszen nekem ez első babám.

Pompon lányok kitartás eljön a ti időtök is.

Puszi, ha még van valaki itt, most este itt vagyok, párom alszik utána este NCIS végéig nem lesz alvás :lol:

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch! Köszönöm a drukkot neked is. :)Aranyos vagy
betartom az orvosi utasítást
gyógyszer szedésre tudsz tanácsot?
Sedatif pc...és mennyi magnéziumot+B6-ot lehet szedni?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Írtam már hogy 2kg még híztam...így eddig 3kg :)
csúúúúúúúúúúúúcs

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

barinőmnek van egy csini kismami nacija...már most is jó...de később is az lesz.sztreccs anyag és még +10kg-ig is szupi....ultrahang után ha minden rendben megveszem tőle...ő 7000-ért vette....2000-ért odadja :d

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Anyósomat ma műtötték(tüdőrák)...lehet ez is rátett a dolgokra!!! Ezt mellékesen jegyzem meg :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

maccs01

Enikőnél és Ricskónál is szedtem, nem folyamatosan, csak ha nagyon ingerlékeny lettem. Főleg az első trimeszterben. Nincs káros mellékhatása.

maccs01

maccs 3x2???????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem sok az?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Amikor rámjött a hoppáré, akkor bevettem kettőt. Ez tartós stresszre van, szóval azért a napi 3x2. Ha időnként rádjön az idegbaj, akkor bedobsz kettőt, majd lehet, hogy kimarad pár nap, amikor nem kell. Mikor a baba már rugdos, akkor már nem lesz nagy para, attól megnyugszol úgyis, mint a cicasimogatás, levezeti az ideget. :)

maccs01

Magnézium
én 3x500 mg-t szedek (magnesium citricum)

Meforal
Szedem folyamatosan.... 2x 850mg

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag, ez homeopátia, ez így működik, általában többet kell bekapkodni. 2 nem sok.

maccs01

Én magne B6-ot vettem...ezt ajánlották a patikában :(
ebből mennyit? hmm ezt nem tudom...
oké...sedatif elkezdve :D stressz ellen

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lehetséges hogy jól értettem a dokit? vagy félrehallottam az idedtől:
-b6-ot igyon nyugodtan...
van folyadékban is? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Magne B6-ból szerintem elég a 3x1....és alkalmanként bekaptam +3 szemet.
vegyek mást?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én alapjában egy idegesebb természet vagyok...hamar kihoznak a sodromból a gyerekek...(pl:papucs nélkül mászkálnak,veszekednek,civakodnak) rögtön plafonon vagyok...
4 éve kevert szorongásos depresszióval kezeltek...de leálltam a nyugtatóval 2 éve...azóta depi vok
Na ezért kell a sedatif...hogy ne legyek olyan ideges...és ne stresszeljek mindenen

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek...holnap elolvasom a válaszokat!!! Pusszantás

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976n magne B6-ot vettem...ezt ajánlották a patikában :(
ebből mennyit? hmm ezt nem tudom...
oké...sedatif elkezdve :D stressz ellen

Magne B6 helyett szedem én a Mg-citrátot... olcsóbb és nagyobb a Mg tartalma...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Magne B6 filmtabletta: 48 mg magnézium és 5 mg B6-vitamin

A homeopátia nem ártalmas, kicsi babáknak adható szerekről is van ilyen kézikönyv, kismamákhoz is van, meg általános homeopátiás kiadvány is. Egy csomó patikában van ingyenes füzetecske, meg homeopátiás kártyák (az is ingyen). Ha jársz ilyen helyen, kérdezz rá!

maccs01

Homeopátia.... nem hiszek benne...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, tudom :)

maccs01

A Ti babucitok? Fiú??? Naggggyon jó!

maccs01

Nem tűntem le csak volt már lemaradásom :oops:

Csillag én életemben nem szedtem homeopátiás akármit, még a gyógyszert is mellőzöm ha csak lehet így sajnos nem tudok segíteni. Az elmúlt évben szedtem legtöbb vitamin is a babát várva.

Ircsi én is kiváncsi lennék a kép kiértékelésére, írtam, hogy nem értek hozzá Barbi piciét is csak bámultam és végül inkább nem tippeltem melyik a feje, nehogy megint a fenekére tippeljek :lol: :lol: Na de Ircsi babóját nézve először lent számoltam 1 lábat feljebb még egyet, alul köldökzsinór :oops: aztán rájöttem hasi tájékon köldökzsinór és lejjebb 2 pici lábacska és kisfiú első tipp második tipp keresztbe font lábak. Légyszi magyarázd meg egy ilyen kis buta kezdőnek, hogy is van ez. Sajnos nekünk nem lesz 4d, így úgysem lesz hasonló jó minőségű a kép de lehet előbb felismerem a fejét :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

En a Beres MagneB6-ot szedem - az 250g -abbol igy eleg napi egy darab.

Ircsi - nagyon klassz a kep a babatokrol. :) En csutortokon megyek, de az csak 2D-s lesz, de mar nagyon varom. Mi majd a 18 hetesnel akarunk elmenni 4D-re, meg egy kicsit komolyabb genetikara. Lauraval is igy voltunk. (Persze, ha csak valami gondot nem latnanak csutortokon - de ugysem lesz!)

Csillag - jo hogy minden rendben van. Tessek pihenni!

Mi ma hoembert epitettunk a kertben - Lauranak megtetszett a ho - bar gondolom hamar elolvad megint.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Csillag,van oldat is a Magne B6ból.Én most hogy görcsölök 2x2-t veszek be vagy valahogy így.A kutya jó fej :)

Xtina,ez volt a lagzira is a bevonuló zene,annyira szeretjük,és igaz is.

Ircsi júúúj a Ti babátok??? Gyönyörű!!!

evilany

Ircsi, nagyon édes a babóca! ennyire nagy kukija lenne már most!? :shock: :oops: :wink: bár szerintem az inkább más! vagy!? segíts kérlek!

a másik, hogy azt nem tudom, ez a Te féle gyógyszered mennyiben más, mint az enyém... meforal, merckformin!? meg a másik, hogy azért az én adjunktus dokim is endokrinológus... miért mondaná, hogy ne szedjem, meg azonnal hagyjam abba!? szerintetek nem tudná, hogy attól el is vetélhetek!? :cry: szóval csak azt nem értem, hogy miért van ennyiféle kezelés, ha amúgy ugyanaz a bajunk!? egyébként azon is gondolkoztam, hogy konkrétan az IR nálam, mint diagnózis még nem is merült fel... lehet, hogy nem is ez a betegségem, de, hogy terhelés után a cukrom helyett az inzulinom nő, az tutter! de nekem mindig II. tip. diabéteszről beszélnek. most ez egy és ugyanaz!?

Csillag! nagyon örülök neked! nagyfiad meg bizti vigyáz a lánykádra! addig meg nem idegesítenek otthon! csak azon ne idegeskedj, hogy vajon mit csinálhatnak éppen abban a pillanatban és akkor semmi gond nem lesz! ;) okés!?

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... :oops: szita az agyam, pedig ez inkább a várandósság alatt jellemző! :P

sophie27

Királylány, megnéztem a blogodat... nagyon jó! tetszik! egy kérdés: Bende Verát honnan ismered!? ezer éve nem hallottam róla! ha ő a Niki anyukája Bende Vera! :) puszilom, ha beszélsz, értekezel vele... most már én is írok neki pár sort, mert már hónapok óta gondolok rájuk!

sophie27

Zsófi, mielőtt bevállalnátok a babát, vizsgáltasd ki maga IR-re és legyen biztos, hogy most a cukroddal mi a helyzet, hogy tudják kezelni, ha kell, és úgy, ahogyan kell!
Sajnos, a többi kérdésedre nem tudom a választ, hogy ki mit és miért mond, meg mik a különbségek.
Jó éjt!

maccs01

Az én tippem a keresztbe tett lábak, egy kéz az arc elött, szerintem neme nem megállapítható a kép alapján, de egy biztos: nagyon kis formás!
Az én kis manómnak a feje a géppel szemben ülve balról van, kezei nem látszanak, de utánaszámoltunk, a lábacskái se nagyon. :(
Tettem fel pár képet a gmail-re magamról/magunkról, de a gyerekekröl még nem. Az elsö kép 10 éve készült, az esküvös 2002-ben, aztán a fiam és a lányom keresztelöjéröl is van egy-egy kép. A legkisebb még nincsen megkeresztelve, mert érdeklödök hiányában elmaradt. :(
Holnap igyekszem tovább tunningolni az állományt. :)
Ma kenyeret sütöttem ill. répatortát. Nagyon finom lett, mint mindig.:)
Ircsi ne feledd a kérdésemet!
A barátnöm már egyszer kidobott, ennek van már pár éve. Akkoriban szinte minden nap találkoztunk és nem én kezdeményeztem, mégis neki lett sok és lepasszolt seperc alatt. Aztán volt adásszünet, míg a gyerekek révén megint egymásba nem botlottunk. Aznap éppen öszinteségi rohama volt, pedig addig is összefutottunk, de még köszönni se volt hajlandó. Éppen a pszihológustól jött, mert depressziós. Mint utóbb kiderült, ö fogadott gyerek, a saját szülei és testvérei kitaszították a családjukból, amit sose tudott megemészteni. Nagyon jó dolga volt a nevelöszüleinél, van két fiú "testvére", akik hozzá képest vitték valamire. A barátnöm óvónö...
A nevelöszülök profok, matekosok. Mindent megadtak ill. megadnak neki, nincsenek gondjai. Az egyik tesó is depressziós lett, nemrég engedték ki a klinikáról (öngyilkosjelölt), a barátnöje szintén buggyant, öt újra bezárták személyiséghasadással... A barátnöm fia évek óta jár pszichés kezelésre, 7 éves, eddig bekakilt ill. pisilt, kicsit ki-(vagy be-?)számíthatatlan idönként, agresszív fázisai vannak, amit nehéz kézben tartani. Állítólag azért lett ilyen, mert elütötték a ház elött a kutyáját...
A barátnöm komoly bogyókat szed, a fia is kap valamit. Gondolom ettöl vannak a hangulatingadozásaik, stb. Még jó, hogy orvos családból származok és sok hülyeséget megéltem már. :)
Érzelmileg nem érzem barátnömnek, amióta lepasszolt annak, de akkor minek nevezzem? Ö se tudom, hogy hogy áll velem/velünk, de nem is nagyon érdekel. Minden egyes alkalommal úgy megyek hozzá, mintha utoljára tenném. Ha igazán belegondolok, egyáltalán nincsenek barátaim, mert ezt a helyet nehéz bevenni. Rengeteg csalódáson vagyok túl, éppen azért, mert Csillaghoz hasonlóan én is szeretem alapjában véve az embertársaimat és nagy az érzelmi bázisom, még a sok eszementnek is jut belöle, mert mindenkiben próbálok valami jó tulajdonságot találni, még azokban is, akik engem gyülölnek. Eddig elmondhatom, hogy senkit se gyülölök, annyira távol áll tölem ez az érzés. Szerintem a közöny rosszabb és ebbe beleesnek az anyósomék...
A másik barátnöm a kicsit visszamaradott kisfiával mégse jött, mert beteg lett. Mi fülek vagyunk egymás számára. Van a gyerekkorunkban pár dráma, ami összeköt minket és a családi fejlemények is sok hasonlóságot mutatnak. Kedveljük egymást, de nem halnánk bele, ha nem látnánk többet egymást az életben. Ö nem olyan, mint én, hogy lemegyek egy szimpatikus emberért a térképröl.
A 3. elvi barátnöm teljesen megörült, vele lassan elpusztul a kapcsolatunk, mert már semmi közös nincsen bennünk. Az egykor közönséges, de vicces valakiböl közönséges, de érvényesülni akaró valaki lett, aki leszarja az öt a tenyerén hordó férjét, szapulja, elhagyná, a gyerekit is lepasszolja egész nap, mert ö most munka mellett tanulni is akar, mert nem érzi magát valakinek, stb. Kell neki ehhez egy új férj és egy új lakás. Hát nem tom. Eddig sikerült mindig annyira észhez térítenem, hogy azt a kedves, de egyszerü férjét nem dobta ki nagy ívben. Ha az én férjem lenne ilyen önzetlen, régen kialudtam volna magamat! :)
Itt vége is a dalnak a helyi alapanyagból. Otthon meg nem is tudom mit mondjak. Soha senki nem jön felénk, pedig onnan ide is annyiba kerül, mint innen oda és mi se a pincébe lévö nyomdánkban nyomjuk a pénzt. Mindig felajánlom a vendégszeretetünket, kinézem a baromi olcsó repjegyet, söt megszervezem a taxiszolgálatot is, hiszen állandó a baráti körünkben a jövés-menés, de nem jön senki. Tavaly mindenkit meglátogattunk otthon, naponta több 100 km-t gyalultunk le 4 gyerekkel a fedélzeten, mindenki megígért mindent, de nem jön senki. Jellemzöen minél messzebb laknak a népek, annál valószínübb, hogy találkozunk. A keresztelöinkre se a magyarok jönnek el a szomszéd faluból, hanem Milánóból, New Yorkból, Prágából és Tallinból, de akiknek csak át kell a szomszédba menni, azok lemondják lehetöleg aznap. Ezek a tapasztalatok némiképpen lehütötték a lelkesedésemet.
Sebaj, vannak apró híveim, legalább 4 darab háztájiban. :)
Ma megmondtam a gyerekeknek és nagyon örültek a létszámemelésnek. :)
Jól megdajkálták a pocakom. :)

Mentem gyerekek, elkapott a szófosás, bedölök az ágyba némi regenerációra.

Jó éjt, rémálom és görcsmenteset!

Barbi
Vendég

Sziasztok!
Köszi a jobbulós jókívánságokat :)
Próbáltam visszaolvasni, és úgy rémlik, két kismamit még nem köszöntöttem :oops: Királylány és Sucer üdv itt :)
Csillag, örülök, hogy a körülményekhez képest minden oké!
Ircsi, jó a fotó - Sophie a kukac azért túlzás lenne :lol: Akkor szokott ilyen folt/látszólagos "csonkolás" lenni a uh-felvételen, amikor takarják egymást a testrészek. Legalábbis így emlékszem... Szóval, ott csak a lábikók takarják egymást, ez tuti, hogy alatta van-e még egy harmadik dolog is takarásban... :?: Majd hamarosan kiderül :-)

bekri

Barbi
Ne foglalkozz azokkal, akik Rád sem nyitják az ajtót! Ezekért kutyagolj?! Van elég dolgod. Majd a Te Családod másmilyen lesz, számíthatnak egymásra.
A Barátok azok, akikre számíthatsz, ha baj van; veled örülnek, ha repkedsz. Érdeklődnek felőled és sokat eszükbe jutsz, hiányzol Nekik, és mindez vice versa. Ha nincs ilyen, még Lehet. Ezt nem lehet erőltetni. Hiába szakadsz bele, hogy ápold a kapcsolatokat, mikor a túloldalon semmi erőfeszítés nincs. Szerintem ott kell hagyni az ilyet és építeni egy olyat másvalakivel, ami Téged is épít.

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?