Új privát üzeneted érkezett!

Juli: Igazad van Kírusnak :D

Amúgy nálunk nagy a pangás...Unalom hegyek...A hasam eléggé szurkálódik...Hol itt hol ott...Apinak nagyn nincs jó kedve...Felidegesítik folyamatossan a melohelyén :( Nem szeretm, mert ilyenkor nagyon bús, és nehezzen lehet felvidítani...
Pedig nem ártana ma is kicsit össze melegedni :D :D :D

Suzytündér: Hol vagy ma???????

Ancsa: Mikor jössz már????
csip-csip18

Julcsi
Örülök a jó eredményeidnek :wink: a Closti beállította a ciklusomat, de amint nem szedtem egyből hosszabb lett :!:
Van egy rossz "tulajdonsága" a Clostinak, hogy elvékonyíthatja a mnyh-át, de nálam ilyen nem volt egyszer sem, sőt azt mondta a dokinőm, hogy tankönyvi a mnyh :shock: :wink:
Sok sikert+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++drukk a következő hónaphoz :!:

Csip
......Főleg, hogy még laptetőd is van :shock: :arrow: a múltkor is pont ugyanígy volt :!: :wink:

További szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány!
anti-vegetáriánus elméletem röviden:
az állat, ha nem akar táplálék lenni, akkor elfut. a növények erre képtelenek, teljesen védtelenek :lol:
így hát én nem eszem növényt, csak állatot :lol:
osztálytalálkozó... ne is mondd! ez csak arra emlékeztet, hogy öregszem :o a mienk is most lesz valamikor a nyáron... már ha lesz aki megszervezi :)

ja, el is felejtettem írni:
a görbémen nincsenek 18-as karikák (mert az csak apára és rám tartozik), viszont kis zöld pipák jelölik a nőgyógyász-látogatást.
a doki kezébe nyomtam a görbét, az meg csak nézte... nézte... rábökött a pipára, és mondta, hogy ha azok jelölik az együttléteket, akkor mindjárt magához nyúl...
ja, mondom, úgy is hívhatjuk. cyber-sex az uhuval :lol:

csip!
azért hát már csak el tudod érni, hogy apának legyen kedve... :oops:

zsu!
igazából a ma látott kép alapján a doki nagyon bizakodó volt a clostit illetően... úgyhogy ilyenekre, hogy elvékonyíthatja a nyh-t, nem is gondolok... csak arra, hogy most már tuti összejön :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.01.19 08:45-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Úgy legyen csajok, ahogy írjátok!!!!! :D :D :D

Suzy: Remélem igazad lesz :wink:
csip-csip18

Sziasztok!

Joli! grat a vizsgához ügyes voltál...

Most értünk haza...
A doki nem sokat mondott, szerdán majd a tanácsadás után többet tudok...annyi van hogy a 160-as diétát kell majd tartanom valószínű...

Julcsi! grat az eredményekhez...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Jaj csajok eszméletlen dolgokra bukkantam még hétvégén, és nem is írtam...
Na szóval képzeljétek nálunk anyu és anyós nem ismerik egymást és már sokszor vagyis 2 szer szerettem volna ha megismerkednek, de egyszer anyu vissza utasította azzal a szöveggel( hogy nem illik hozzám a fia és nem lesz ez egy tartós kapcsolat). Rá fél évre megint megprobálkoztam akkor anyós mondott nemet, mert hogy anyu utasította vissza öket. Szóval 1-1 volt....
Na most hetek óta azon megy a beszélgetés anyu és köztem, hogy nem árta nekik velük beszélni, mert már unom, a postás szerepet...
Mert após felajánlotta, hogy ha beköltözzünk segít ebben - abban...
Na most már anyu kiváncsiskodik, hogy mi, hogy van, adnak-e pénzt, festékre vagy parkettára vagy após hív szakembert vagy most Mi?!?!, és Én mondtam, hogy nem merek ebbe bele mászni nehogy az legyen, hogy Én a pénzükre hajtok...
Na Szombaton anyóssal mentünk a Kikában, Én azt hittem, hogy nekünk nézzünk bútort, de nem :shock:
Kitalálta, hogy nekik (mert ők is elakartak költözzni, de nem jött össze) új bútorok kellenek, ha nem tudtak elköltözzni :shock:
Minek???Most???Érdekes...na akkor a Kikában be avattam, hogy szertném, ha hétvégén össze ülnénk...Hát neki aludni kell rá egyet mondom jó....vasárnap vártam, hogy hívjon, nem hívot, kiderült, hogy össze veszet apóssal...Na és min???Pénzen!!!
Após mondta szóba semm jöhet az új bútor a pénz a fiamé-neki kell mivel nem sokra költözznek, legalább ha a lakásba nem tudtak pénzt adni akkor a felújításba segítsünk!!!
Anyós kiborult!!!! Most hívot, hogy holnap össze ülhetnénk...
Kérdezem töle mi a baj, mert hallottam a hangján, hogy valami nem koser...
Összevesztek apóssal...Mondom a szekrényen???Igen!Nem tetszik neki a szekrény???Mondja nem!Mondom hanem???
A pénzt nektek szánja nem pedig nekem bútorra!!!Mondom neki akkor majd tartsuk me késöbb ezt a beszélgetést ők beszéljék le ezt....Nem, úgyis mind1, sosem lehet az amit Én akarok(mondja anyós). Nekem nem lesz bútorom a pénzt ti kapjátok tök mind1 ő már eldöntötte!!!
Na totálissan sokkot kaptam!!!
Akkor most anyós féltékeny ránk???Új lakás miatt???
Hát csajok most picsára ültem!!!!
Most kiváncsi vagyok mi lesz...Hívom anyuékat, hogy akkor holnap ráérnek-e....
csip-csip18

Na csajok nálunk holnap lesz a nagy nap!!!
Szülök megismerkedése :D
Huuuu már nagyon izgulok!!!!
Drukkoljatok!!!
PUSZI, majd jövök a hírekkel Szerdán :D
csip-csip18

Julcsi
Jó a Closti és segíteni fog...

Az elméleted nem semmi, akkorát röhögtem... :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Bocsi, de most nem tudok visszaolvasni, mert most ertem haza.....Hat ez a HSG szamomra egy horror volt, nem is maga a vizsgalat, mert az tenyleg 5 masodpercig tartott kb, hanem az a hülye kateter aminek a ballon van a vegen, azt felhelyezte a mehembe es nyomott bele egy kis kontraszt anyagot, hogy ne essen ki belölem.....Na mar ez baromira feszitette a hasamat, de gondoltam ha lefekszem az agyba akkor elmulik.....Hat nem mult sajnos, hanem egyre szarabb lett, 10 perc utan olyan szarul voltam, razott a hideg, remegett kezem-labam, azt hittem menten elajulok, rohantam a WC-re hanyni......Aztan kicsit jobb lett, remeges abba maradt de a hasam tovabbra is baromira görcsölt, összegörnyedve feküdtem 1,5 orat az agyon, mert csak akkor volt hely a röngtenben....Mar alig vartam, hogy megcsinalja a vizsgalatot es kivegye azt a szart belölem.....De a lenyeg, hogy mind a 2 oldal tökeletesen atjarhato, igy februarban lesz az elsö es utolso inszemünk, mar a Clostit is kivaltottam :D ...Ugyhogy kurv@ szar volt, de megerte :wink: .....Most megyek csajok pihizni, mert 5-kor keltem :roll:

Holnap jövök bövebben es irok mindenkinek!!
Nagyon szep estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

csip!
kitartást a holnaphoz :o

zsu!
én csak bízom... bízom... mást úgysem tehetek (ja, de: szexelünk is :lol: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ancsa!
KépKépKép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ancsám: Le a kalappal!!!! Ügyi vagy!!!! Büszke vagy rád !!!!
Tudtam,hogy vissza kell jönnöm :D :D :D
Na Szép Estét
csip-csip18

Sziasztok!

jelentem teljesen jól vagyok... :) és apa egész héten itt van velem!!! :lol: :lol: :lol: szóval ne haragudjatok, de most ritkán fogok jönni.. de azért olvaslak Titeket!!

Ancsa szegénykém! sajnálom, hogy ilyen rossz volt a HSG, de túl vagy rajta és végül is nagyon jó híreket kaptál!!! :lol: :lol:

Joli ügyi vagy! a szóbelin is ügyi leszel!

Csip szorítok, hogy problémamentesen lezavarjátok a "nagy találkozást" :)))

Juli tetszik az elméleted! :wink: :wink: és mennnnnyire igaz!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu mi a helyzet??? :wink: :wink: várom mai hőjelentést!!! :wink: :wink: :wink:
drukkolok!!!

iner drukkolok, hogy elég legyen a diéta!!!

akit kihagytam, annak puszi!!!

megyek dódozni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jo reggelt Csajok!!

Köszi a gratulaciokat :oops: ...Megyek vissza olvasni... :wink:

KépKép
gyancsi

Jajj most latom, hogy a vonalzim mar nem aktualis, na mindjart szerkesztek egy ujat, inszemeset :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Nagyon nagy izgalomban vagyok, mert a hőm nem esett le, de a tesztem nega lett, remélem lekezd a hcg bennem termelődni és akkor ki lehet hamarosan mutatni vizeletből, mert v.v-re nem megyek még egyszer :!: :oops:

Tündi
Örülök, hogy jobban vagy :wink:

Ancsi
Hősiesen végig csináltad, és nagyon jó, hogy átjárható vagy és most már nagy-nagy drukk az inszemhez :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli- Na örülök, hogy megkaptad a Norcolutut, hajra kövi honap-hajra Closti :lol: ...Kiderült egyebkent, hogy mi okozta a lazadat??

Iner- Remelem minden rendben lesz a cukroddal, drukkjaimat küldöm neked szerdara++++++ :wink:

Joli- Hatalmas nagy gratula a vizsgadhoz, tudtam, hogy ügyesen veszed az akadalyt :lol: ...Egy nagy kalappal a mai cukorterhelesre :wink:

Jajj ezzel a vizsgazassal kapcsolatban akkor bevallok en is valamit.....En a fösulin mindig puskaztam es azert kiabaltak esetleg a többiek az en nevemet, mert tudtak, hogy nalam van a legjobb a puska es elö is merem venni :D ....Volt olyan, hogy 3 különbözö puskat vett el tölem a tanar, mar nem hitte el, hogy ennyi van nalam....De hat akkora balek volt, hogy mindig a mögöttem levö padra tette le, en meg mindig elvettem :D :oops: :roll:

Zsu- Mi ujsag nalad??Mai höd??Mikor fogsz tesztelni??Nagyon drukkolok, hogy ez a honap a tietek legyen :wink:
Köszi nagyon az sms-t, egyebkent valahogy ereztem, hogy irni fogsz :wink:

KépKép
gyancsi

Gtunde- Majd gyere az uh-os hirekkel, nagyon izgulok :lol: ...Akkor a heten igazoltan vagy tavol :wink: ...Örülök, hogy mar jobban vagy!!

Ediii- Hat ez vicces, mindent forditva csinaltok :D Örülök, hogy jol telt Bükfürdö, remelem mar babocaval a pocidban jöttel haza :wink:

Onlany- Jo,hogy vagytok itt tapasztalt kismamik es tudtok Inernek segiteni!!Ez jo, szöke vagyok :arrow: Akkor elnezest :D :D :D ...10 eves osztalytali??De jo.....Kicsit irigykedem, mert nekünk is volt, de persze en nem tudtam menni, mert a vilag vegen lakom :evil: ...Ilyenkor szar külföldön elni, lemaradok egy csomo mindenröl :?

KépKép
gyancsi

Zsu- most latom, hogy irtal, drukkolok, hogy pozitiv legyen egy-ket nap mulva az a franya teszt!!!!!+++++++++A höd mindenesetre nagyon biztato!!

KépKép
gyancsi

Ancsi
köszi, Én meg drukkolok, hogy hsg után spontán legyél kismami :!: :!: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Sok sikert a Clostihoz :!: +++++++++++++++++++++++++++++++
Nem semmi technikával csinálták neked a hsg-t, nagyon megszenvedtél vele :shock: de a jó eredményért...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kirus- Sajnalom, hogy nem jutottatok el Kecsora....Tenyleg akkor nem is mentek vissza egyaltalan kesöbb sem??

Csip- Hajra lepedögyürkeszes :D ...Anyospajti nem egyszerü eset ahogy latom.....Ez a butor összeszereles valoban egy nagy szivas, otthon mi is heteket elb@sztunk vele, itt kint szerencsere a szekrenysort, az agyat meg a ruhaszekrenyt megvettük az elöttünk itt lakoktol, akik 1 honapot voltak a lakasban, szoval minden butor 1 honapot volt hasznalva, igy nem kellett szerelnünk, megusztuk :D ...Drukk a mai nagy talalkozohoz!!! :wink:

Susytunder- Hol vagy????

Nagyon szepen köszönöm a drukkokat meg mindent, nagyon jo erzes csajok tul lenni ezen a HSG-n....Most mar tenyleg semmi allhat az utunkba :D ....Annyira rossz volt tegnap ide ki vezetni, mar full sötet volt, szakadt a ho-havas esö-esö es alig lattam valamit, mert szemüveges vagyok amugy, de persze nem vittem magammal szemüveget, szoval vaksiskodtam egy sort :roll: ...De hazaertem szerencsere...Olyan szar, hogy mindig összevissza irok, egyszer ez a haza itt kint, aztan meg irom, hogy megyek haza, Magyarorszagra......De azert remelem ertitek mit hadovalok itt :lol: ....Na lassan lepek, mert fözes van, mennem kene boltba, postara, aztan 1-re baratnömhöz, fodraszkodunk :wink:

Mindenkinek nagyon szep napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

semmi allhat- semmi sem allhat.....De jo lenne ha tudnek irni :roll: :lol:

KépKép
gyancsi

Zsu- Cuki vagy, köszönöm a drukkokat :lol: ...Hat a doki bacsi is ezzel fogadott, hogy tudom-e hogy milyen sokan szoktak spontan terhesek lenni a HSG utan :D ...Ugy legyen!!Ja egyebkent ez valami osztrak modszer, azt mondta itt kint tanulta ezt a ballonos fityfenet....Hat eszem a zuzajat annak aki kitalalta, annak dugnam en fel valahova :roll: :lol: ...De a lenyeg, hogy minden okes :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsi
Azért is írtam, mert nekem is van több olyan ismerősöm, akinek egyből sikerült utána a terhesség, és az egyik csajszi nem is volt teljesen átjárható...úgyhogy nagy-nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jujj most mar megjobban beleeltem magam :D ...Nem tudom miert , de valahogy en is azt erzem, hogy sikerülni fog :wink:

KépKép
gyancsi

ancsi!
ma megyek vissza a háziorvoshoz a láz miatt (bár tegnap barátságos 37,9 volt a max :)). nem hiszem, hogy fog tudni okosat mondani... sztem az lesz, hogy várjuk meg a tükrözés eredményét :?

egyébként csak a vizsgákra, zh-kra visszatérve... írtam én valahol, hogy tanultam rájuk :?: neeeeeeeem. én is puskáztam ezerrel. kezdetben király puskáim voltak (pénztárgépszalagon, feltekerve... a rekord harcászat szigorlatra 8 m hosszú ágyú :lol:), később rájöttem, hogy ha A5-ös füzetbe jegyzetelek, akkor az tökéletesen lapozható a padban, tehát soha többet nem volt szükség puska-gyártásra :D

én is drukkolok egy spontán babóhoz :)

zsu!
keresztben mindenem egy zebrás tesztért!!!
én is ma teszteltem, de csak azért, hogy nyugodtan be tudjam venni a norcolutot.

ma beszéltem a gasztróssal. mondtam neki, hogy oké, hogy 25-én befexem (már tiszta ideg vagyok), de semmit nem beszéltünk meg, hogy készüljek? éhgyomorra? béltisztítással?
mondta, hogy ahogy szeretném. na, gondoltam, ha az én szeretetemen múlik, akkor leginkább sehogy... de mintha hallotta volna a gondolataimat, közölte, hogy nyugodtan reggelizzek meg, aztán majd ők megoldják az előkészítést. f@sza :twisted: ez így simán +1 nap a kórházban :shock: de én meg olyan gyáva nyuszi vagyok, hogy akkor már nem mertem szólni, hogy én mégis inkább itthon intézném... (bár itthon sem jobb pl a vasárnapi ebédnél a családot nézve nyálat csorgatni miközben egy falatot nem ehetek :? )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jaj... még valami. most utott eszembe, pedig már annyiszor meg akartam kérdezni.

kírus!
te kérdezted Karasztól, hogy vállal-e szülést?
vagy mivel tudható, hogy évek óta nem, ezért már az ember meg sem kérdezi?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Megjöttem a fogdokitól,már "csak" 2 fogam van tömnivaló(csütörtök-péntek) és akkor elfelejtem egy időre(remélem) a fogorvost... :D

Ancsi!
Ügyi voltál,és drukk hogy sikerüljön a bébi most már!!!!
Nem megyünk már vissza..most már ugy vagyok vele ha eddig nem láttak semmi rosszat akkor eztán már tán nem lesz semmi gond(igazából most már nem is tudnának mit csinálni :roll: ),már 3 alkalommal voltam ott.
Jó fodrászkodást!!!

Juli!
Mikor először mentem hozzá magánba akkor mindjárt közölte hogy nem vállal szülést-de beszél bárkivel ha valakit megakarok fogadni szülésre(mondtam köszönöm nem kell-nekem ez így épp jó hogy nem kell még szülésért is fizetni :) -persze ezt az utobbit nem mondtam neki)...
Igazából nem tudom a konkrét miértjét mert nem kérdeztem tőle,de úgy hallottam hogy a családja miatt vonult vissza(több ideje jut így a családra).... De aztán ki tudja mi is az igazság....

Nem irigyellek szegénykém...de majd csak túl leszel rajta,aztán kibirod valahogy azt az 1 nap kórházat :? :wink:

Zsu!
Nagyon drukkolok hogy nöjjön a hcg-d!!!!!!!!++++++++++
Vendég

kírus!
értem... a pontos miértjét én sem tudom (bár sejtésem van)... csak azt, hogy ha egyszer valamicsoda folytán eljutok odáig, akkor ha kell, térden állva fogok könyörögni neki, hogy vállaljon el :)

még 2 fog :?: szekénykém... na de ezt már fél lábon is kibírod :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli- Akkor te vagy az en emberem- puskazas teren egyformak vagyunk....Mi mar puskatollat is vettünk, amin volt egy kis ablak es oda bele lehetett tenni egy papirgurigat es tekerni lehetett az oldalan :D

Kirus- Ha eddig minden rendben volt akkor lehet, hogy tenyleg felesleges meg egyszer lemenni Kecsora....Gratula a fogdoki miatt es drukkok mennek csütire meg pentekre, jo lesz majd tul lenni rajta :wink:

Csajok nem tudom mikor fogok tudni jönni, lehet csak penteken, mert holnap is meg holnap utan is vezetek sajnos :( ...De megprobalok azert elöbb jönni!!

Mindenki vigyazzon magara es a hianyzoknak tessek eletjelet adni magukrol :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
Az mindig sokat jelent, hogy az ember mit érez belülről, hinni kell és sikerülni fog :!: :wink: mi még egy kis drukkal felturbózzuk és már............jön is a zebrás teszt :!:

Julcsi
köszi, valahogy bízom benne, már csak azért is, mert ilyenkor már Closti mellett is meg szokott jönni :arrow: visszanéztem és ennyire sokat már nem késett... :roll: :lol: hátha :!: :?:

Akkor hétfőn jössz Szegedre :?: hát nem irigyellek, nem kis beavatkozás lesz Neked, drukkolok, hogy simán menjen és ügyi legyél :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

csak beugrottam elmesélni a jó hírt! voltunk dokinál és minden ok! keze-lába kalimpált! :) minden szupi és tökéletes! :) hihetetlen volt látni!!!!
Kép

mindenkinek nagyon szép estét!

Kép
gtunde75

Tündi
Nagyon szép a fotó kis pocaklakóról , szívből örülök, hogy minden rendben van, csak így tovább, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu köszönöm! :D úúúúúgy meg vagyok hatódva!

Kép
gtunde75

Tündi
Fantasztikus érzés lehet ez most Neked, legyél vidám és örülj minden jónak, szépnek, vigyázz a kis pocaklakóra és magatokra is persze :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
igen, hétfőn megyek. reggeliznem aznap még szabad, aztán ott meg majd jön az előkészítés :shock: igazából nem is bánom, mert amilyen válogatós vagyok, úgysem enném meg a kórházi kaját, így legalább okkal éhezem :) kedden colonoscopia, szerdán gastroscopia... a többiről meg még sejtésem sincs. de az is lehet, hogy ennyivel megúszom :)

tünde!
aztttta :!: és hogy integet :o
tökéletes sztárfotó :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, de köszi mindenkinek a drukkokat. A vizsgák eredményeit nem tudom még, csak szombat délután mondják meg a legvégén. Ne igyunk előre a medve bőrére.
Megvolt a terhelés. Kivételesen nem lettem rosszul.

Juli

Meg tudnád kérni anyukádat, hogy nyomozza ki az eredményeimet?

Joli
Kép
Kép
joli83

Jó reggelt csajok!!!

Tünde!
Nagyon édi a babóca :wink: ,vigyázz rá!!

Zsu!
Mizujs??? :roll: ++++++

Susy!
Merre csavarogsz?? :roll:

Ma szerencsére nem kell mennem sehova(mostanság már ez is ritka) :D
Na de holnap...fogdoki-védőnő-aztán mennem kell Bajára a dokinak bevinni az eredményem :? És persze csúcsidőben fogok haza jönni a busszal mikor tele van sulisokkal :shock: ,már előre tiszta ideg vagyok :!:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Szép jó reggelt!

Kírus
Te is ,de korai vagy :roll: :wink:

Lejjebb ment a hőm 2 tized fokkal, iszonyatosan fáj a fejem :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

joli!
persze, rákérdezek, hogy mi van :) ha tudok valamit, megy PM :)

azt meg azért érzi az ember, ha sikerült e vizsgája... úgyhogy sztem igyunk előre a medve bőrére :!: :lol:

zsu!
fejednek jobbulást! a hődnek meg holnapra helyére visszamászást :!:

én hőm totál pofás. ma reggel már csak 36,8 volt, ami igazán üdítő ahhoz képest, hogy az elmúlt 12 napban 37 felett volt sokszor nem is kevéssel.
éppen azon gondolkodtam, hogy ha nem kezdtem volna a norcolutot, lehet, hogy meg is jött volna magától :?: de mindegy. holnap már 3. nap, így várhatóan ismét 37 felett leszek jó 10 napig.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Köszi :wink:
Na végre Neked meg lejjebb ment, azt a plusz fokokat Én kérném szépen :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó regglet mindenkinek!!!

Suzy: ma nem teszteltél???

Tünde: jaj de szép...méreteket nem írnál???Én annyira kiváncsi vagyok, most mekkora :D

Kírus: Na de korán kelltél de kismami...Lánykád alszik???

Suzytündér: Miújság feléd???Ritkán jössz mostanság!Remélem nincs baj, hogy nem jössz!!! Kristóf, hogy van???

Ancsa: Jó vezetést!!! Szemüveget nem otthon felejteni :D

Joli: nagyon drukkolok az eredményeid miatt! Szóbeli megvolt már???Vagy mind volt már??? :oops:
csip-csip18

CSip

Még csak az írásbeli, meg a szám. tech. gyakorlat volt meg. Holnap reggel 8-tól jön a gyakorlat, aztán szombat reggel meg a szóbeli. Nagyon szorítsatok!

Joli
Kép
Kép
joli83

Nálunk:

Hétfő este jött értem api! Na mondom beszélek vele, hogy ő most még mit szertne (felújítás szempontból) festés(színes-fehér) parkettázás( csiszolás, laminált)...
Erre a válasz: Majd adj magárt!!! :shock:
Na ettöl Én ki tudok bukni már...Mert?
Hát, hogy-hogy lesz pénzzünk...
De mondom apád felájánlotta, hogy ő segít...
De neki nem kell a pénze... :shock:
(Na erröl annyit kell tudni, hogy a szüleik házasok, de nem úgy viselkednek...Pénz terén is külön kasszán vannak, és nagyon eltérnek anyagilag is)Tudni kell apja nagyon fogja a pénzt...Pedig van neki...De sporolós...Régen a Tominak nagyon sok mindent nem vettek meg...És akkor ő megvette magának...Ezért is ment el dolgozzni már 13 évessen..Nem úgy mint nálunk, hogy apám nekünk mindent megvett amit a számon kiejtettem :oops: !
Na és ezen össze vesztük Hétfőn este, de úgy, hogy zokogtam, hogy mért ilyen...Mért nem tudunk elfogadni 150 ezer forintot, és akkor most színesre kifesteni és szép új laminált parkettát venni, mert ő neki az tetszik!!!
De, hogy majd ö összegyüjti nem kell mindent egyszerre csinálni...
Rá érünk...Na jó...Mondom elég...Fejezzük be...
Ezáltal este nem volt lepedő össze gabajodás :(
Na reggel persze bocsánatot kért...
Na du. mentünk anyósékhoz, nagy talcsira...
Minden jól sikerült...Anyósom egy kicsit bátran belekérdezet apám anyagi dolgaiba :shock: Hogy miből tudot apu lakást venni...
De apu szépen elmesélte...Bár ő nem szereti ha ilyenröl van szó...
Aztán szpen kilukadtunk a lakásnál, ahogy apu mesélt...addig jól is sikerült a beszélgetés, aztán anyám mesélt tovább, és persze mi került szóba a gyerek téma :shock:
Na először az 1, 2 beszólását türtem és nagyokat nyeltem...( élvezzük a lakás ki, éljünk egy kicsit még, semmiről nem vagy lekésve, Én 27 évessen szültem) Na és az utsó 2 nél kibuktam, és beszóltam, hogy nem ezért jöttünk, itt ennek semmi köze nincs...De, hogy van. Mondom nincs és fejezze be, hogy ő semm tárgyalta meg ezeket a dolgokat a szüleivel mondom! És, hogy ne ő tervezze az Én életemet, elégszer írányított és mondta mit, hogy csináljak...Na erre a dumámra apu kibukot, hogy most elég csúnyán beszélek és hogy anyu igazat mondd...Beszéljünk másról...
Persze engem elkapot a sírás és ki is mentem...
És utána anyu kikülte a páromat...Ő megvigasztalt...De még mindig sírtam...
Akkor hallottam, hogy anyu mondta bent, hogy tudja, hogy most a lelki világomat megtörte, mert szertnék már babát, de akkor semm vagyok lekésve semmiről, anyósom meg rá helyeselt, na szerencse, hogy nem voltam bent, mert biztos az is kapot volna egy fröcsöt!!!
Na vissza mentem és hát persze beszélgettünk tovább a lakásról és apu oda fordult és kérdezzte mi a bajom...(tudni kell hogy Én apu elött mindig sírok, mert egyszerüen kihozza belölem, ahogy nézz, meg látja, hogy valami nem stimmel nálam)És mondtam zokova, hogy türelmetlen vagyok és nem tudunk megegyezzni semmiben!
Ennyi és zokogtam :cry: :cry: :cry: Mondta nyugodjak meg, minden meglesz úgy ahogy szertném, csak még bírjam ki ezt a 4 hetet...
Ennyi volt...
De mostanába olyan törékeny vagyok, hogy pillanatok alatt elkap a sírás-zokogás...Ki vannak az idegeim...Hogy párom is ahelyett, hogy már lenne valami elképzelése azt mondja, hogy majd 15-én, ha átvesszük a lakást!!!Adja magát!!!
De persze jó lenne, ha addigra eldöntené-nénk, hogy most mégis mit szertnék, nem pedig azt, hogy majd úgy is olyan meg az lesz amit Én akkarok!!! Mert pont ezt nem akkarom!!!
Mert nem biztos, hogy egyik napról a másik napra találunk festőt-parkettázóst-kőmüvest...És van mindenre max.2 hét...
Na most jól kipanaszoltm magam :oops: :oops: :oops:
Este azért össze jött a gubanozolás az ágyban...De kiitudja lesz-e ebbő valami is... :?: :?: :?: Ha vasárnap volt tojásfehéres folyásom?!?!?
Na ezek vannak nálam :oops: :( :oops:
csip-csip18

zsu!
postázom a plusz fokokat :) hova küldjem :?:

húúú, csip!
nem semmi tegnapod volt.
de jobb ha tudod, úgyis az lesz, amit te akarsz :wink: a "majd adja magát" egyszer csak át fog váltani "nekem mindegy"-be... és akkor úgyis neked kell majd intézni mindent :twisted:

amivel engem is ki tudnak akasztani anyuék, az a tipikus "nem vagy még elkésve semmivel", "ráérsz még", és az "én idősebb voltam, mikor a nővéred született" :arrow: mintha én ettől kevésbé szeretném a babát... mintha ettől kevésbé fájna, hogy nincs...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: hát igen úgy, ahogy mondod...
csip-csip18

Hát csajok mostanában nem szoktam ilyen korán kelni,de ma muszály volt mert már azt hittem kiszakad a hólyagom :lol: :lol: ,aztán nuku vissza alvás...

Csip!
Áhh lánykám elöbb felszokott kelni mint én,ha már 6 utánig alszik akkor az nagy szó :shock:
8.kor már az oviban van :)

Hű zajlik ám az élet,sajnálom hogy mindenki még "ennyire" babaellenes...
Pároddal meg majd megegyeztek,a férfiak szeretnek az utolsó pillanatra hagyni mindent :evil: ez gondolom szinte mindenhol így van...

Juli!
Hát igen ezek a beszólások sovány vigasz-ok ilyenkor... :roll:
Tp-en vagy szabin leszel jövö héten mikor Szegeden kell lenned?

Zsu!
Reméljük nem jelent rosszat a hő leesés :!:
Mikor tesztelsz legközelebb??

Joli!
Megvan a cukor eredményed?
Szorítunk neked nagyon,de biztos hogy sikerülni fog,ügyes csajszi vagy te :!: :!: :wink:
Vendég

Kírus
Talán holnap, ha addigra semmi, de most teljesen úgy érzem, hogy hamarosan ideér :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
szabin leszek. a tp nagyon keveset fizet, főként úgy, ha az ember kórházban fekszik :?
Joli eredményeit meg próbálom nyomozni, de senki nem veszi fel a telefont... ha máshogy nem megy, ebéd után felmegyek érte :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?