Új privát üzeneted érkezett!

Tigrincs! :wink:
WOW! Gratulálunk Jáznak a bilizéshez!!! Ez már döfi!!! :D nagyon jól nyomja! Te meg örülj, míg nem cikrál 2 lábon a lakásban! :lol: akkor aztán futhatsz!!! :lol:
Naaaa! És milyen könyvet olvasol??? Csak nem Harry Pottert :lol: :lol: bocsi, de most ez jutott az eszembe :D biztos azért, mert én nagyon szeretem :lol:
Vásárlás: egyelőre csak egy ilyen vásárlás volt és pénteken már Zsófival nyomom, ugyanis én meg péntekenként szoktam vásárolni :oops: így ezért nem fogunk összefutni, bár ma is voltam a budaörsi Auchanban, de csak a Sebastiano-ban :lol: vettem magamnak egy csízmát :oops: :D fél órával korábban meg egy GEOX bakancsot a Peremier Outlet-ben :oops: D (atya ég mit kapok ma Lacitól!!!! :oops: ) de hát ha egyszer két téli cipőm is tönkrement :oops: különben meg a csízmát fél áron vettem, a bakancsot meg 38 helyett 12-ért :lol: meg vagyok magammal elégedve :lol:
Szofi-LAckó: igen, igen! Azért is hívta meg :D mondták sokat emlegeti Szofit otthon :lol:
Zsófi evés: oh! A nokedilit ő is nyomja befele :D még meg se próbálja megrágni :D szó szerint, mint kacsa a nokedlit. :lol: nekünk most 2-2 metsző van kint teljesen és a 4db 2-es metszők is már kint, de csak félig látszanak a fogak.

Kriszti!
Ájulás tényleg kemény! Én nagy ájultam el, de Katánál szülés után rögtön kimentem pisilni a szobából és a többiek ott drukkoltak, hogy ne nyaljam fel a padlót :lol: még jó hogy jött az ajtófélfa, mert meg tudtam kapaszkodni erőt gyűjteni. :lol:

Judy!
Hát! Nem lehet egyszerű neked akkor a kocsis kiállás! Most meg aztán jön a JÓIDŐ :wink: és a kutyátok is egyre inkább csajozós lesz :lol:
Hallottam, hogy beindult megint a bölcsi a felrobbant ház mellett! 2x nem üt egy helyre a ménykü :oops: szerintem is jobb ha közel van hozzád Ancsa.

Kati!
Tőzsdés suliról írnál egy kicsit mail-ben!!!

Steffi!
??? hogy vagytok?

Kriszta!
hogy vagytok? vezetgetsz??? Panka? Petya?

Uh! Elszállt az idő! Mennem kell!
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz, Katának mi a második keresztneve?

Én vasárnap voltam shoppingolni, délelőtt az Osanban (III.ker), délután a budakalászi Cora-ban. Olyan jól esett egy csomó pénzt elkölteni (asszem szülésig ez volt az utolsó magán partizán-akcióm, vásárlás közben többször brutál keményedéseket produkált a hasam).

Ma voltam UH-n, Vida doktor bent volt, ő is vizsgált. A tény már nagyon megnyugtatott, hogy ott van. Egy héttel eltolta a szülés idejét a gép, így február 27. helyett március 6. a terminus. Babócka jól van, magzatvíz átlagos, fejvégű fekvésű, 29cm a fejkörfogata, 28cm a haskörfogata, szép magas homloka van (kis okos már most!!!), és jó nagy zacsija (kukesz elég kicsinyke... :) ), lepény 0. fokban érett. Becsült súlya: 1967g.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Tigrincs, köszi a párologtatós tippet!!! :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszta!
megcsináltam Kata vonalzóját :wink: Kata Viktória :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Boldog névnapot kívánok!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz: Isten Éltessen!!!!

Kriszta: Mi van veletek???? Nagyon el vagy tűnve...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vero,
Nagyon boldog névnapot!!!!
Nem olyan gáz azért, mert az esetek 80%ában hallgat rám, csak néha rájön a mehetnék, és olyankor lép meg - na meg ha tüzel egy kutya a környéken :wink:
Kiderült, hogy Ancsa már nem is ott lesz, mert kb 2 hét múlva költözik a céges bölcsi a Szabadság térre, egy nagyobb, tágasabb helyre. Valahol az amcsi nagykövetség környékén lesz. Na az elmúlt évek tévészékházrombolása és hasonlók után ez se túl megnyugtató :oops: , de az amcsi követségre tuti nagyon vigyáznak :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Veronikusz, boldog névnapot!!! Szofival buliztok ma? ;)
Szép neveket választottatok a lányoknak!

És látom, nemcsak mi adunk dupla keresztnevet, itt szinte mindegyik gyerkőcnek kettő van keresztnévből :)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Vero, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
snooopy

VERÓ-BOLDOG NÉVNAPOT!

téli lábbelikhez-nagyon jóóó vagy!!!! :wink: :lol: és különben is névnap van... :D :D
nokedli?-nálunk is nagy sláger :lol: :lol: :lol: és még csak két foggal nyomjuk..
még nem írtad milyen lett a saját készítésű ruci a csajoknak??,tetszés megvolt???-képet is ígértél :roll: :lol: :lol: :lol: -már csak azért is hogy lássuk milyen tehetség lakozik benned :wink: :lol: :lol: 8)

ORSI-két srác?vagy Koli maminál nyomja???-most külön szobába vannak a fiúk??-és képen láttam a kicsi ágy az új Kolinak???

KRISZTI-mi kilógunk a sorból :wink: :lol: :lol: csak egy név van....amúgy nálatok második név valaki után vagy csak ezek is tetszettek???Miklós nagyon bejön :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
srácaid mennyivel születtek??? :roll: és most mire számítasz??? :D

JUDY-szóval akkor még két hét bölcsimentes napok?és mennyi idő mire odaérsz??uszi jó volt? :lol:

BRIGI-semmi pánik hol van még az a bizonyos három év?majd jön a jó idő és megoldódik a dolog...szopival hogy állsz?-nagyon jóóóó a hozzáállásod és bizti meglesz az eredménye-én drukkolok!!! :lol: tényleg gyümit adtál már Beninek???

KRISZTA-nagyon nem jössz....nincs semmi érdekesség nálatok???-mondjuk ezt kötve hiszem :lol: :lol: :wink: :wink:

STEFF-ez a kérdés neked is szól!!! :wink: :lol: érdekelne Martinovi....meg minden más :roll: :wink: :lol: :lol:

SISSY-ma nem láttalak....bejelentkezést :wink: :lol: :lol: nem ám szülni mész és nem tudunk róla :D :lol:

TIMI-na mennyi van még a könyveidből??én a gyűrűk urára tippelnék :wink: :lol: :lol: várjuk a helyes választ :D
mi jól-köszi-azon kívül,hogy Benedeknek felső fogai jönnek ami eléggé megviseli főleg éjszaka :roll: na meg minket is....már elszoktam tőle,pedig Mikeynak is hasonló volt a helyzet....napközben köbö 20liter :lol: nyál jön ki eddig is volt de nem ennyi+hőemelkedés is...áthívtam dokinőt,persze ő is azt mondta fog és tényleg nagyon durva az ínye...hamár itt volt átnézte mindkét srác alkatrészeit szóval idei első vizit kipipálva :wink: :lol: :lol:
csajokkal minden rendben??Jáz mázsálás eredmények? :roll: :D

VALENTINA-nagyon rég voltál......remélem minden veletek is....gyere ha tudsz,vagy Vikó ül a gép előtt? :wink: :lol: :lol:

ANCSA-csajos napjaid hogy telnek??-jöhetnél picit,ha van időd....dobhatnál képeket is...

na megyek mert most meg gyanúsan nagy a csend...jobb ha hangzavar van :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Lányok!
köszi szépen a köszöntéseket! nagyon redesek vagytok! :wink:

Tenci!
majd dobok képet. Hatalmas sikere lett a varrt szoknyáknak, fátylaknak. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok!

Én jól eltűntem. :oops: Hiába, nem szokta a cigány... Ez a hónap kétgyerekesen kicsit megviselt, na meg a karácsony. Merthogy Panka a decembert egy az egyben kihagyta az oviban. Hangszálgyuszi, aztán síelés miatti lógás, aztán kohogés, két ünnep között meg fül és arcüreggyulladás. Múlt héten ovi, most meg takonyhegyek, megint itthon. Én meg őszülök. Ezek egész nap balhéznak valamin.

Meg itt volt a barátnőnk Chiléből, éééés Valentinának hívják... Nálunk volt szenteste is, meg még jó sokat, múlt pénteken utazott el. Volt emiatt egy általános iskolai osztálytalálkozó is, naggyon jó volt.

Vezetés: amióta volt a nagy hó, szinte alig vezettem, meg ugye oviba sem kellett, úgyhogy megint para van. Egy jó pszichológus, az kéne nekem.

Tencikém, Te milyen újságra gondolsz? Nők Lapja????

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tenci!
Na nem jól emlékeztem. De érdekesség sincs. Sajnos. Azt hittem egy darabig, de nem.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok! Vagyis inkább szép estét! :D

Vero!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Örülök, hogy Szofi és Lackó kapcsolata szépen alakulgat! 8) :wink:
És igaza van Tencinek! Ha már egyszer névnapod van, Laci egy szót sem szólhat! :wink: Főleg, hogy ilyen occsón megúsztad a dolgot! 8)
Ósant meg majd egyszer összehozzuk! :wink:

Kriszta!

Szóval majdnem "besétált" hármaska az életetekbe? Ezt most így kell érteni? :roll: Bocsánat, ha túl kíváncsi vagyok, de nekem ez jött le az utolsó mondatodból. :oops: :roll: Ha tévedek, BOCSÁNAT! :oops:
És ne tessék parázni!!!! Ment már az a vezetés, most nincs is hó és azt mondták, hogy 22-23-ig nem is nagyon lesz, úgy hogy hajrá teccő vagy ósan!!!
És Panka teljesen rendbe jött már? Ezek a betegségek "csak" Neki voltak, vagy Petyának is?
És síelni hol voltatok?

Kriszti!

Mi is egy nevesek vagyunk! :wink: Max. ha lenne egy fiam, na Neki kettő lenne! És a második Z! :wink: :lol: Mert eközül a két név közül nem took választani! Egyébként én abszolút nem vagyok oda a két névért. 8) Bocsesz! :oops: :roll: De ez is mindenkinek a magánügye! :wink:
Infót párologtatásról....nincs mit. :wink: Kérdeztél én válaszoltam, mivel én szoktam párologtatni! :P
És tényleg, Zoárd neve mellett, látom a Gellértet zárójelben. Ez azért zárójeles még, mert nem biztos? Van más is ami esetleg még szóba jöhet?

Judy!

Na ha amcsi nagyköv. mellé fog járni Ancsa oviba, akkor biztos jó helyen lesz! :wink: Kutyeszt is csókoltatom! :D Mingyá itt a tavasz, oszt lesz "erezdelahajamat" megint állatéknál........is! :lol: :wink:
Póló egyébként jó lett a Zuradnak? 8)

Linocs!

Ti hogy vagytok? Karácsony hogy telt? Pöttöm még mindig "bújkál"? :wink: 8) Nem mutogatja Magát? Egyébként, ha már tudjátok, hogy ki Ő, elmondod?

Boszi!

Csajok! Hogy vagytok? Szofibabával minden okés? És Lara? Gondolom nagy segítségedre van! :wink:
Na ha lesz egy szusszanásnyi időd, gyere.

Sissy!

Tencinek igaza van!!! Uff-uff?!?!?! Már igen közel a vége! Tessék továbbra is Jókislánynak :lol: :wink: lenni és jelentkezni!
Anyukád hogy áll a babaruhák mosásával-vasalásával? Egyébként Ő lesz az első unoka nálatok és férjedéknél is?

Na Adri, itthon maradt a héten keddtől, mert megkérték az óvó nénik a Kedves Szülőket, hogy akik otthon vannak ne vigyék a gyereket oviba a BKV-sztrájk miatt, mert összevont csoportok lesznek, mert nem minden óvó néni fog tudni bemenni oviba! :? Na mondom jóvan, marad itthon a Gyerek! Hát Adri ettől az itthonléttől mára már teljesen ki lett! :roll: Mondjuk egy kicsit én is! Mert ez a napi 100x megkérdezi, hogy mikor mehet már oviba....ááááááááá!
Úgy hogy tojok a sztrájkra, akár lesz tovább akár nem, hétfőn tuti elviszem, mert megkattan!!!! :oops: :roll:

Na jó, megyek olvasni! 8)

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és kérdeztétek a könyvet....ezt majdnem lehagytam! 8)

Harry Potter csak 7 részes :wink: A gyűrűk ura meg talán 2-3? Passz!
Egyik könyv sem az esetem Csajok, bocsika!!!!! 8)

Amit én olvasok az Debbie Macomber-Cédrusliget könyvei. Felsoroljam mind a 8 könyv címét? :lol: 8)

Na megyek, mert ezzel az 5-kel igencsak lassan haladok! :roll: 8)

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Etenci, kicsit hosszú a történet, hogy miért adunk két nevet, de azért leírom (azért hosszú, mert nem bírom röviden leírni, béla vagyok).
Szóval: a férjem nem volt megkeresztelkedve. Esküvő előtt úgy döntött, megteszi (pedig nem volt kötelező). A hajdúszoboszlói pap (aki tanított engem még középsuliban) a keresztelőn "csak úgy" adott neki "keresztnevet", miután Zoltán nevű szent nincs. Mivel Zsombi Debrecenben született, és Szoboszlón kereszteltük ugyanannál a papnál, így elkerülvén egy esetleges nekünk nem tetsző nevet, Péter lett a keresztségben. Zéti már bp-i születésű, itt is keresztelték, de ha már Zsombi 2 nevű, őt sem fosztottuk meg ettől. És Zoárdot sem ;) :) Na, biztos sokkal egyszerűbben is le lehetett volna írni, de én nem tudok nem bonyolítani... :D
Zsombi 3950g-mal és 52cm-rel született, Zéti pedig 3450g-mal és 54cm-rel. Igazából nem számítok semmire Zoárd esetében, bár úgy érzem, ő lesz a legkisebb.

Tigrincs, a Gellért még nem volt biztos Zoárd esetében, amikor a vonalzót készítettem (mostmár az, így a zárójel le is kerülhetne).

Aludnom kéne, de nem tudok...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Először is Veronak nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Nálunk minden rendben, nem tűntem el :), s tudni fogjátok majd a híreket, mert Tigrincs Timi hozza Nektek.

Kész van már anyum a ruhácskák mosásával, vasalásával, meg már egy csomó bent van a szekrényében. Tényleg aligha maradhatott egy-kettő. Ezeket mind úgy kaptuk, már használtak voltak, s volt egy pár, amit anyósom vett. Mi még nem vettünk neki ruhácskát, mert meglátjuk mekkora lesz, s majd akkor anyum vesz neki egy párat. Amúgy is olyan gyorsan kinövik.
Anyuméknál nem az első unoka, nővéremnek már van egy 7 éves kisfia, de ők kint élnek Belgiumban, így elég messze vannak. Szóval így a babavárás örömtelei pillanatait, előkészületeit igazán velem élhette át elsőnek. Persze mikor nővéreméknél megszületett Kevin, akkor is rohant ki hozzájuk egyből, s kint is volt egy jó darabig, de azért az nem ugyanaz, mikor egy kerületben van az unoka, s ha hiányzik, csak egy telefon, hogy menjünk már át. :) Építkezni meg ugyanabban az utcában fogunk.
A férjeméknél ez lesz az első unoka. Bátyjának még nincs gyereke, őszintén szólva nem is tudom, hogy mikor lesz, mert már azért felette is halad az idő. Meg akivel most együtt van, hát..... inkább hagyjuk.

Judy!
Akartam már kérdezni, hogy milyen élőben a csizma? Bevált?

Timi!
Tök jó, hogy a kiscsaj ennyire bírja az óvit! Legalább nincs állandó hiszti reggelente. De biztos jók az óvó nénik, mert különben biztos nem szeretne járni.
S tényleg január vége felé ismét nagy havazást mondanak? Nem is hallottam.
További jó olvasást a könyvhöz!

Ancsa!
Tényleg veletek mi van? Hogy vagytok?

Na most már megyek!
Sziasztok!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Még 1x köszi a köszöntéseket! :wink:

Tigrincs!
:lol: jó olvasást neked! :wink: igen, igen. A HP az csak 7 könyv, csak a 7 könyvből 8 filmet csináltak :lol:
Adrinak meg kitartást hétfőig! most az időjós oldal hétfőtől havat mond! :wink:

Judy!
WOW! az tök szuper lesz! akkor hajrá másik helyszín! :wink:

Sissy!
de jó dolgod van!!! :lol: milyen rendes anyukád van. :D Jó is az ha lesz segítséged!

Kriszti!
szerintem azért nem olyan biztos hogy ő lesz a legkisebb súlyra! :? Pozitív hozzáállás! :D de bárhogy is lesz, csak egészség legyen!!!
2 keresztnév: én mindig is szerettem volna egy arab 2. nevet, amit sajnos nem kaptam meg. (lévén Algírban születtem) :lol: Gondolom ezt pótoltam most a lányaimnál. No meg Laci is 3 nevű :wink:

Steffi!
mi van veletek? nagyon el vagy tűnve :oops:

Kriszta!
vezetést nem feladni!!! folytatni!!! :D kicsit több önbizalommal!!! megy ez neked!!! :D Gyakorolj csak, mert hogy fogsz így hamarosan a Kopaszira jönni?! :wink:

Nekem meg nagyon szuper napom volt tegnap. Ugye már a bakancs-csízma jó alaphangulatot adott + kaptam rózsákat is :wink: + hosszú idő után VÉGRE sikerült átlépni a lélekteni 60 kilót (nagyon sokáig voltam 60-61 között) és már csak 59 vagyok :lol: így most már -19 kilónál tartok! Ne haragudjatok - ez nem dicsekvés, hogy megírtam - de annyira de annyira örülök neki!!!! :D :D :D :D 56-58 között most már meg is fogok állni a fogyóval 8) ja! és tegnap este egy olyan piszok jó filmet láttam a "Film+"-on!!!! :lol: betegre röhögtem magam!!! LAci kérdezte is, hogy min mulattam ilyen jól, míg ő az ölemben aludt. :lol: :lol: :lol: Szóval rég nevettem ilyen sokat. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,
-19kg??? Az nem semmi!!! :D :D Szupercsaj vagy!!! :D
Én most kicsit feladtam, karácsonykor visszajött rám 2 kiló az előtte leadott 3ból, és ez elkedvetlenített :oops: De jövő héttől újra kezdem - az úszást is, mert az is kimaradt most az ünnepek alatt, leginkább a köhögésem miatt - az első hosszon belefulladtam volna a medencébe :oops: és nem tetszik az úszómester :D :D

Sissy,
sajnos még nem tudom, mert bár már hétfőn postára adták, a magyar postának még nem sikerült eljuttatnia hozzám. Teljesen kivagyok már tőle... Holnap elküldi nekem a fickó a csomag számát, és elkezdek nyomoztatni utána. Csak a magyar postára ne bízzon az ember semmit :roll:

Timi,
póló teljesen jó lett :D Idáig nyúzta, most kaptam meg mosásba :D
kutyinak a csókjaidat átadom - de ha nem baj csak szóban :D :D
Ezt a könyvet nem ismerem... Na majd rákeresek a neten.

Tenc,
bölcsimentes még 2,5 hónap lesz :D Csak 2 hét múlva nézzük meg. De csak áprilistól fog járni. Most annyira anyás, hogy nagyon tartok tőle, nehéz lesz a beszoktatás szerintem :? :oops:

Kriszti,
mi két nevesek vagyunk. :D Nem voltam híve a dolognak eredetileg, de mivel roppant ritka vezetéknevünk van (Molnár) és mellé mindkettőnknek egy szintén nem túl gyakori keresztnév tetszett :D ezért úgy gondoltuk kapjon mellé egy másik, tényleg ritkább keresztnevet (ez lett a Mínea)

Kriszta,
hajrá vezetés!!! Menni fog meglátod :D

Bocs, mennem kell, hiszti ezerrel. Nemtom mi van ezzel a gyerekkel, pár napja egyszerűen kezelhetetlen :oops: Nem eszik, mindent földhöz vág és állandóan ordít :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Csak egy Uff-ra jöttem.
Nem volt időm visszaolvasni, mert Vikó mostanában nem akar aludni és estére totál ki vagyok tőle. Olyankor alig várom, hogy vizszintesbe kerüljek.:lol: :lol:

Megyek mert szét szedi a házat nekem.
Próbálok visszaolvasni és jönni még.
V

valentina

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vero!
Gratulálok a -19kg-hoz, minden elismerésem, ügyes vagy!

Judy!
Neked is menni fog, csak az eleje a nehéz, míg meg nem indulnak azok a fránya kilók lefelé!

Igen, Lilluska, 37. hét!!!! :)) Kíváncsi vagyok mikor dönt úgy, hogy most már neki elég odabent, bár mondtam neki, hogy még jó helyen van, anyukája még bírja. :)

Tegnap elhoztuk végre a bölcsőt is, kész lett rajta a csiszolás, festés. Hétvégén felállítjuk. Éljen!!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

SISSY-nagyon rendi kismami vagy!!! :D :D :D és hajrá bölcsőállítás :wink: piciTomi bizti vár még...habár én drukkolok neki 27.re :lol: Timi meg gondolom28-ra :wink:

LILLUS-igen virágföld nálunk is nagyon fini :lol: :lol: ügyes vagy nagyon-így tovább a vezetéssel :wink:
látom lassan Dorottya szülinap...készültök valamivel???..és már 6éves??-akkor szeptembertől suli?

VALENTINA-látom tényleg csak egy uffra jöttél.....Vikó szétkapta a házat?? :roll: :lol: :lol:

JUDY-szóval jobban menne az úszás valami Baywatch-os oktatóval??? :wink: :lol: 8) és semmi pánik nálam kettő -mindent földhöz vág,ordítás-a legjobb mikor egyszerre :roll: :D és mindig az kell ami épp a másiknál van-és még sorolhatnám....
és miért vártok áprilisig a bölcsivel???-lehet addigra Ancsa apára vált :D :wink: :lol:

VERÓ-nem is mondok semmit....de azért mondom:nagyon király vagy!!! :wink: :lol: :lol: a feladat teljesítve-álomhatár átlépve...-és akkor jöhet négyeske???? :roll: :lol: :lol: így szokott lenni.....vissza eredeti súly...és projekt beindul :wink: :lol:
filmet én is láttam-a házvezetőnőcisre gondolsz???gyilkos nyanya a papcsaládnál?-ez tényleg egy állat film volt-nekem is fojt a könnyem :wink: :lol: :lol:

KEISZTI-köszi egyszerű voltál-értettem :D :lol: Hajdúszoboszlón laktatok???
látom éjjeli bagoly vagy..... :lol:

KRISZTA-látom zajlik az élet nálatok is.....na ilyenekre gondoltam :D :D

TIMI-na most ki kattan meg Te vagy Adri??? :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Judy!
hát akkor hajrá úszás/fogyó! csak elkezdeni nehéz! :oops: :? :wink: utána már rólad is olvadnak le a felesleges kilók!!!! :wink: különben te hogy tudsz elmenni úszni??? ki van akkor Ancsával??? :roll: :? én fodrászhoz nem jutottam el március óta (addig is mindig jött Zsófi velem, de most hogy már önjáró!!! :shock: :? :oops: :lol: ) lovaglást már nem is említem :oops:

Sissy!
kaphatunk képet a bölcsőről? :wink:

Tenci!
merre jársz? most nincs is hó! :? :D hogy vannak a fiúk?

Kriszta!
jobblást nektek! :oops:

Timi!
hol tartasz a könyvekben? Nagylányod hogy bírja az otthonlétet? és te még bírod? :oops: :lol: :wink:

Lilluska!
nagyon kis ügyi vagy! :D csak így tovább! ha jobb lesz az idő, remélem már kocsival jöttök majd a Kopaszira!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci!
:lol: igen, ez szokott lenni a sorrend, de most nem tudom, hogy lesz-e és ha igen mikor négyeske :oops: :wink:
film: igen! azt láttam! én is fetrengtem tőle :lol: még Laci is röhögött rajta mikor márnap elmeséltem, hogy miről szólt a film :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tenci: Vikó totál kupit csinált és magából kikelve űvöltött utánam. :oops: Néha meg olyan kis angyal. :shock: Most meg apóséknál akart maradni engem meg haza zavart. Kicsit aggódom, mert nélkülem nem szokott aludni :? kíváncsi vagyok mit fog alkotni.

Timi: Milyen könyveket kaptál? És kiolvastad már valamelyiket?

Judy: Vikó is ilyen mostanában, semmi se jó neki. Tegnap virslit kért, mire eléraktam már kolbász kellett, mikor azt is megkapta közölte velem nem éhes. :twisted: Ilyenkor a falnak tudnék menni :oops:

Szép estét mindenkinek.
V

valentina

SZiasztok!

Veronika utólag, de nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!!!

Kép

Kép
gablaty

Lilluska!! Dorottyának Boldog SZülinapot kívánok!!!!
Kép

Kép
gablaty

Lilluska!
Dorottyának sok-sok boldogságot!

Gabi!
:D jaj! nagyon szépen köszönöm. :wink: Nálatok meg hamarosan buli lesz! :lol: aztaaaa! hogy repül az idő!!!! :shock: :P :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Igen bizony, nemsokára 4 éves lesz a csöppségem!
Az elevenparkban lesz a babazsúr. Pont szombaton voltam megrendelni.
http://www.elevenpark.hu/
Jobbat nem tudtam most kitalálni, hogy hova lehet vinni annyi gyereket :lol: Biztosan jó lesz!!!
Képzeljétek találkoztam a cca.20 évvel ezelőtti barátommal, megtalált az iwiwen :D
Ő is "egyedülálló" jelenleg :D
Jövőhéten majd találkozunk,majd jövök a fejleményekkel. :)
szép napot mindenkinek!
itt esik a hó!!!!!!

Kép
gablaty

GABIIIIIIIIIIIIIIII!
és ezt csak így írod!!! :D :D WOW! ez nagyon jó hír! kapcsolódj ki! érezd jól magad! és nem eltünni, mert lerágjuk a körmünk! :wink: :lol: :lol: :lol:
Enci bulijáról meg csinálj majd képeket!!! biztos nagyon szuper lesz!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

Talán még emlékeztek páran Ránk! :)
Lenne egy kérésem! Légyszíves szavazzatok a kislányomra!!! Egy hétig lehet, minden nap egy szavazatot leadni. Természetesen csak ha tetszik. :)

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/

Bencze Kincső Dorka

Köszönjük szépen!!!
Judit és Kincső

Kép
Kép
kiscsillag

Lilluska!!!

Dorottyának nagyon, nagyon boldog Szülinapot kívánunk!!!!

Mit kap a nagy lány?
Orhideát? :wink:

Gabi!!!

Ezek szuper hírek!! De jó, nagyon drukkolok!!!
És mit szólt Enci a babaházhoz???? Mesélj!
És most mit kap?

Veronikusz!!!

Hú, ez nem semmi!
Nagy gratula!!!
Aztán el ne tünj nekem! (már alig mutat valamit a mérleg)

Tigrincs,
JÁz bilizik :roll: ?
Azt a mindenit!!!
gratula neki!
akkor mi tényleg elbújunk! :cry:
Van már ovi?

Lányok mindenkinek köszönjük az érdeklődést!
De tudjátok, én nem nagyon szertek úgy írni magunkról, hogy nem írok másnak, nem reagálok a hozzászólásokra,
így ezért nem is nagyon jövök.
Mert sajnos most olvsani sincs nagyon lehetőségem.
JÓ sok minden van!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök!
Most még fent vagyunk Larával, Ő vaut rendezi, Szofi alszik.
azon gondolkodom, hogy tudnám valahogy Larát kivinni.
Mert Szofi még csak múlt héten kezdett levegőzni, így kivinni még nem lehet.

Szofi jól van, eszik rendesen, sőt sokat! :lol: 3710 g volt a tegnap esti mérésnél. Ahhoz képest, hogy szilveszterre értük el a 3kg-t ez nagy megugrás!!! Siet Lara után, aki a 3 éves státuszán volt 17 kg. A héten kell menni Szofival kontrollra, most próbálom elérni az orvosát, de lehet hogy több nap lesz. Nem egyszerű!
Lara jövő hét hétfőtől mehet oviba, de nem tudom mi lesz, mert a szobatisztasággal visszaestünk ugye mióta Anya itt hagyta :cry:
De csak február első heténben szeretném kezdeni a beszoktatást.
Nagyon várja már az ovit, barátja Zsombi (aki márciusban lesz 4 éves, és vele lesz még egy csoportban) már mondta neki, hogy Lara kedves, majd én megvédelek, mert úgye márciusig egy csoportban lesznek!
Tegnap este Zsombi az árokban motorozott, mondtuk neki ,hogy hát Lara még nem tud mert kicsi. Erre Ő, nem baj, majd megtanítom :lol:

Bocsánat, de most tényleg csak ennyi

Sok puszi mindenkinek!

ancsaboszi

És akkor pár kép!

Kérdeztétek, hogy kap e Szofi gyógyszert!
Igen kap!
Napi háromszor! :cry: Fél évig biztos!
Ez a gyógyszerbevétel után készült

Kép

Kép

Kép

első levegőzés után

Kép Kép

ancsaboszi

Kiscsillag!

Szavaztam!
Nagyon cuki!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Lilluska! Dorottyának nagyon boldog szülinapot!

Tenci!
Én azért maradnék a februári időpontban. :)
Meg január 22-én még színházba is szeretnék menni.

Vero!
Még szép, hogy kaphattok képet a bölcsőről, sőt az egész babaszobáról is, mert hétvégén végre helyére került minden.

Gabi!
Biztos nagyon jó lesz a babazsúr, ezt még én is élvezném, sőt ahogy ismerem, a férjem meg annál inkább. Ahogy rohan az idő, lassan majd mi is vihetjük ide a kis manónkat.

Ancsa!
Te meg ne írj ilyen butaságokat. Még ha nem is reagálsz senkinek, mi igenis szeretnénk tudni, hogy mi van veletek. Nem az a lényeg most, hogy válaszolgass mindenkinek, hisz szerintem mindenki tisztában van, hogy most erre nincs nagyon időd, mert minden percedet a kis Szófival kell töltened. Ő most nagyobb odafigyelést igényel. Ez érthető.
Szóval hetente egyszer azért kérünk szépen helyzetjelentést! :)
És nagyon szépen fejlődik Szófi, látszik a képeket. Szép baba!

És az ígért képek!
Elég kicsi a szoba, így nehéz volt fényképezni, de azért remélem összerakható!

BÖLCSŐ

Kép

Kép

Kép

BABASZOBA

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

37. hét (múlt hét szerda)

Kép

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Kiscsillag!
Szavaztam! Hajrá!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

KisCsillag!
hát már hogy ne emlékeznénk RÁTOK!!!! :wink: :wink:
Örülök hogy jöttél! Jöhetnél gyakrabbanb is!!! :wink:
Én is szavaztam a kis Tündérkére! :D

Ancsa!
de jó hogy jöttél!
Lányok nagyon gyönyörűek!!! :P :D Nagyon ügyes vagy! Szofi fantasztikusan fejlődik! 8) A gyógyszereket mire kapja - ha nem vagyok tolakodó/bántó?! :oops: a kis szivére, vagy mert koraszülött? :oops: Nagyon kis vasgyúró! :D
fogyókúra: :lol: nyugi, teszek róla hogy ne tűnjek el :lol: szombaton Raffaello torát sütöttem csak úgy és hát ... nagyon jó lett + tegnap este jóóóól be tejfölös lángosoztam is :lol: nem is sorolom, hogy miket ettem még :lol: Laci meg csak tömött, hogy "egyél még, egyél még" :lol: NA de mától folyt. köv.! :wink:

Rólunk még annyit, hogy Szofinak folyt az orra pénteken, de mára már szinte teljesen jól van. Mehetett volna oviba, de mivel szombat éjjel óta fáj Kata torka, így nem ment egyik se, sőt Zsófi se megy bölcsibe holnap. :oops: Különben a plafonról szedem le őket, szóval nagy bajuk nincs, csak hát kicsit kúrálom őket :D Viszont sajnálom, mert ma lett volna az első angol óra az oviban. :? :oops: Na de majd jövő héten! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sissy!
ez valami csodaszép!!! :D Gratulálok! :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:11-kor.
Vendég

De guszta torta, ha jól látom házi, szóval biztos fincsi is volt. És süni marcipán. Imádom a süniket!!!!!! :)

Köszi, köszi a szép szavakat Vero és Lilluska!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

DOROTTYÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

olvasom sikerült jó kis ajcsival meglepni a kiscsajt :lol: :lol: ill nagycsajt :wink: :lol:-és Bogi mit szól hozzá?-Dorottya olyan jóóóó testvér,hogy engedélyezi a közös játékot? :roll: :D :lol: -és képeket kérünk még :wink: :lol: :lol:

SISSY-csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni-tényleg klassz és nagyon boldog szép kismami vagy :D :D Tomiszoba tuti :wink:
persze február!!!! :lol: 8)
ha már színház akkor mindent bele-lehet még egy mozi is belefér február első napjaiban :lol: :lol: :lol:

ANCSA-de jó,hogy jössz :D Szofibaba nagyon nagy már és gyönyörűűűűűűűű :lol: :lol: :lol:
ez a Zsombigyerek még a végén szerelem lesz :wink: 8) :lol: :lol: -na majd nézel,hogy nem csak motorozni tanítja Larát!!!! :roll: :wink: :wink: :D :D úgy 15év múlva :D :lol:
jók a vonalzóid :D

VERÓ-látom én mi a helyzet-mehetett volna oviba :wink: :lol: :D :D már most hiányoznak mi????-uncsinapok a csajok nélkül :D :lol: és kúrálni csak anya tudja őket.......szóval mit is csinálsz majd ha ovibölcsi lesz????? :wink: :lol: :lol: :D :D
raffaello torta jól hangzik :lol: majd anyát befűzöm.... :roll: :wink: :wink: :wink:

VALENTINA-apósnap milyen volt???? :roll: :D

itt is hóesés-de ahogy esik úgy olvad is.....már voltunk a pályán szánkózni,jó-jó de mégsem az igazi......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Köszönöm a kedves szavakat!
Ok, ok akkor ha jövök tudok!
Most alszanak a csajok, nekem teregetenm kéne, de ugy útállllllllllllllllok!!!!
Vagyis leszedni a szárazat, szóval fúj!!!

Orsi,
Nagyon szép lett az otthonotok!! gratulálok hozzá!!!
Jó lesz ott a két srácnak az tuti!!!

Sissy!
Nagyon kedves vagy, és a privit is köszönöm :oops: ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de valahogy kiment a kéményen!
Nagyon szép a szoba!!! Oda jó lesz megszületni!!! Nagyon barátságos és otthonos!
És az FP forgó, nagyon jó választás!!! Nekünk is ilyen van, és Lara is szerette és Szofi is imádja, és a legjobb, hogy az ágyból lehet távirányítani! 3 féle zene! szóval nagyon ott van a szoba!!
és TE milyen kis csini kismami vagy!!!!

Veronikusz,
Sok gyógypuszi a csajoknak!
és hogy bírják otthon???

Tigrincs
ovi????

Tenci
Mikey-nak is mennek a gyógypuszik!

Lilluska
Nagyon szép ez a torta, és tényleg tuti finom!!! több kép??? szülinaposról!!! na kérünk!!!

Képzeljétek kimentem a két gyermekkel, hú, hát midnen tiszteltem a két és több gyermekeseké! :lol: nem volt semmi ez az öltözés, Szofi babakocsiban az ajtó mellett feküdt.
Mi meg hómackót építettünk!!!

ancsaboszi

Sziasztok,

csak egy gyors uff, mielőtt valaki hiányol :D
Kicsit el vagyok úszva, max olvasni volt időm mostanában, azt se mindig...

Lilluska,
Dorottyának nagyon boldog szülinapot!!!
Nem ismerem ezt a pacit, de biztos nagyon jó :D :D gondolom örült neki nagyon :D

Vero,
úszni csak hétvégén tudok menni, ha párom itthon van, akkor Ancsa vele marad itthon. Ha meg majd be kell mennem interjúzni a céghez, akkor meg anyunál lesz a munkahelyén - remélem nem fogja végigordítani azt a kb 1 órát :? :roll:

Ancsa,
de jó, hogy jöttél!!! Nem baj, ha nem reagálsz semmire, csak néha jelentkezz be légyszi, hogy mi van veletek!! :wink:

Sissy,
nagyon klassz a szoba :D Meg te is csini vagy nagyon :D

Gabi,
jó téged is "látni" :D Érezd jól magad a találkán :D :D Aztán tessék jönni mesélni, mert kilyukad az oldalunk :D :D :D

Tenci,
amíg itthon vagyok, addig asszem nem fizeti a cég (mert amúgy a felét ők fizetik). Úgy meg elég húzós, mivel ez mégiscsak egy belvárosi magánbölcsi :oops: Meg aztán jól megvagyunk mi itthon, még ha az agyamra is megy néha a kisasszony :D :D

Valentina,
hogy vagytok?

Timi,
kiolvastad már az összes részt? :D :D

Megyek, elszaladunk úszni, meg apósnak elhozni a közgyógyos papírjait az orvostól, meg Auchan meg posta... Szóval szokás szerint nem unatkozom :oops: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

köszi, aki szavazott!!!

Lécci szavazzatok ma is Kincsemre!
!!!!!!!!!

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

ha valakinek nincs belépője

név : kincsi
jelszó: kincs2008

köszi!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Ne haragudjatok, amiért nem jelentkeztem, de már az erőm végét járom. Bár a szülés dátumát 1 héttel kijjebb tolták. Ráadásul a fiúkat most szoktatjuk az egyedül elalváshoz nagyfiús ágyban, egy szobában, de egyenlőre elég nehezen veszik az akadályokat...

Sissy, nagyon szép a szoba!!! Minden a helyén, már csak a kislegény hiányzik. De ahogy látom, csak februárban lesz aktuális az érkezése (drukkolok).
Nagyon csinos vagy!!!

Veronikusz, azta!!!! Nem semmi, milyen sokat leadtál!!! Nagyon ügyes vagy!
Amikor a harmadik lánykátokat vártad, mennyire volt húzós a terhesség vége (lelkileg, testileg)? Mert én egyre jobban azt érzem, nincs erőm semmihez, és nagyon türelmetlen lettem a fiúkhoz.

Lilluska, Isten éltesse a 6 éves nagylányt! A torta nagyon finomnak tűnik! Gondolom nem hagytak belőle morzsányit sem felvágás után a gyerkők! :)

Ancsa, igen, két kicsihez kell ám jó logisztika! De hamar belejössz, és pikk-pakk menni fog. És nemsokára jön a jóidő, nem kell annyi ruha rájuk, ez azért nagy könnyebbség lesz!
Milyen szépen gyarapszik Szofi baba! És gyönyörű!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Lilluska!
Torta nagyon guszta! :wink:

Tenci!
:lol: :lol: látom átláttál rajtam! :lol: hát! Ha ők nem lesznek, kölcsönkérek majd 2-3-at! :lol:

Ancsa!
Köszi, megvannak a lányok! Bár már tegnap megbántam, hogy itthon maradtak, mert túl energikusak voltak :lol: Duplo-zunk, nyomdázunk, most épp színeznek, máskor meg óvó nőset játszanak + szülinapi party-t tartanak hármasban Zsófival. :lol: őt is odaültetik a kisasztalhoz partedliben :lol: és szeletelik a fa, tépőzáras tortát :lol: betojok rajtuk :lol: tegnap fent volt egy 2 gyerekes anyuka és döbbenten mondta, hogy náluk sosincs ilyen csend :lol: (hát! épp kifogta azt a bizonyos ritka pillanatot! :lol: :lol: )

Judy!
:D milyen rendi férjed van! :D és sose tudok tervezni Vele.

Kriszti!
Nem tudom! Nekem lelkileg nem volt semmi bajom Zsófival. Nyugisan vártam, nem kellett stresszelnem magam! (nem úgy mint szegény Katánál, akinek a terhessége alatt épült a lakásunk. Szegény lehet azért is ilyen kis nyüzsgős. :oops: :lol: ) Fizikailag se volt semmi bajom. Az utolsó nap is még én vittem őket oviba/bölcsibe. Este még játszótereztünk is … szóval nem volt semmi :D:D:D nagyon boldog voltam!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép estét Lányok!

Bocsi a kicsi eltűnésért :roll: , de pénteken lementünk Mamiékhoz, vasárnap este jöttünk haza és hulla voltam. 8) Tegnap meg ma bepótoltam az elmaradt olvasást! :roll:

Először is....

Lillus!

Bocsánat a késésért, de így utólag is.....
SOK BOLDOG 6. SZÜLINAPOT DOROTTYÁNAK!
Torta nagyon tutinak néz ki! Biztos nagyon fincsi is volt! :wink: És a szülinaposról kép? :D
Nagyon ügyes vagy a vezetéssel! :wink: Csak így tovább! És miért ne éltétek volna túl, hogy egyedül vezettél?! Nanemáááár!!!! :wink: :lol:

Boszikám!

Szofi baba egyszerűen lenyűgőző!!!! :lol: :wink: Nekem az "első levegőzés után" című képeken a rózsaszín sapiban tetszik a legjobban! :wink: Azokon annyira szép!!!!
Lara is biztos szép, mint mindig, de Róla most nem tettél képet, de azért a dícséret Neki is jár! :wink: És nagyon jók a Lányok új vonalzói! :wink:
És ha van egy kis időd, tényleg gyere és írjad, hogy mi van Veletek!!! Az a fontosabb!!!! Csak még egy kérdés. Apa és Leánykái között ugye nagy a Szerelem? És mostanság legalább jobban siet haza? 8) Ha én pasi lennék és három szép Csajszi várna otthon, biztos rohannék! :lol: :wink:

Sissy!

Nagyon szupi lett Tomi szobája!!!! :wink: KisVuk nagyon cuki! Lányok unokatesójának is pont olyan van az ágya fölött. :D
És Teeeeeeee!!! Fantasztikusan nézel ki!!!! :wink: Az a 22-i színház meg még biztos belefér. Hiszen az már csak két nap! :wink: Hol és mit néztek meg? És kivel? Mármint melyik színészekkel?
Én is nagyon gyúrtam februárra......de KicsiJáz közbeszólt és Mami szülinapján született! :wink:

Vero!

Jó Nőci vagy Te!!! 19 kiló minusz.... :shock: :D nem semmi!!!!
Lányok ma voltak már oviba? Meg bölcsibe?
És Laci mit szólt a cipellőkhöz amiket vettél? Mert végülis erről még nem írtál semmit! 8)

Judy!

Az ötödik résszel elég lassan haladtam....másfél hét volt mire legyűrtem.....de a hatodiknak már a felénél tartok. És azt még csak tegnap kezdtem el. :D
Fogyihoz Neked is hajrá!!!!! Menni fog!!!! És jó uszizást Neked is meg Ancsának is! :D

Tenci!

Szánom bánom minden bűnőmet!!!! :oops: :roll: De ígérem, hamarosan írok!!!! 8)
Addig is csókjaim a Pasijaidnak! :wink:

Kriszti!

Jó hogy jöttél. És miért nehéz őket átszoktatni nagyágyba meg külön szobába? Eddig Veletek aludtak?
De biztos menni fog!!! Csak egy kis idő kell Nekik! De ahogy kiveszem az írásodból egy szobában leszenk, ugye? :roll: Nem dobja fel Őket ez? Hogy együtt aludhatnak és az tök jó? Valami furfangot nem találtál még ki Nekik, hogy miért lesz jó Nekik pl. a nagyágyban, egy szobában?
Na mindegy! Hajrá!!!!! :wink:

Gabi!

Hajrá régi-új ismeretség! :wink: 8) És ahogy Vero is írta.....nem eltűnni, mert lerágjuk a körmünket, hogy mi lehet! :wink: 8)
Encinek itt lesz a szülinapja? És hányan lesznek a gyerekek?
Jó hely, nem mondom.

Vali!

Mi a helyzet Vikóval? Mostanában ahogy írod megint inkább csak nyűgös. :? Nem lehet, hogy valami bújkál benne? Persze nem akarok semmit sem a falra festeni.....KOPPKOPPKOPP!!!!!.....de azelőtt szoktak kicsit nyügibbek lenni, mielőtt betegek lennének.
Férjeddel minden okés? TE jobban vagy már lelkileg? Mert erről nem írtál semmit!! :oops: :roll:
A könyv sorozat, amit meg olvasok: Debbie Macomber- Cédrusliget sorozata. 8 könyvből áll és most gyűröm a 6-at. Ezért is jövök mostanság.....kb. heti egyszer......ritkábban. 8)
De ha befejezem a könyveket, ismét lendületbe teszem magam! :wink:

Kiscsillag!

Tényleg régen jártál már felénk! Gyere gyakrabban, ha van időd. És tehetnél Kincsőről képet! :wink: Én azt hiszem, hogy még nem is láttam. :roll:
És holnap szavazok! :wink:

Lányok!

Jó éjt Mindenkinek! Mentem aludni, mert fárad vagyok. Meg holnap visszük Jázt HP fülorrgégére. Semmi baja, de furcsán veszi a levegőt.... :roll: Így "meglátogatjuk" Adri doki nénijét, aki tavaly kivette a manduláit.

Puszi Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja bocsi, többen is kérdeztétek ovit.....

Adrit tegnap már vittük oviba!!! Egyébként óvó néni telefonált még péntek este....ugye akkor még nem lehetett tudni, hogy vége a sztrájknak......., hogy nyugodtan vigyük Adrit oviba, mert megoldották a dadusok és az óvó nénik a bejövetelt. Mondtam neki, hogy egyébként is vittem volna, mert már megkattant itthon! 8) És mondtam Erzsi néninek, hogy pótólja be Vele a csütörtöki zeneovit, ami ugye kimaradt Adrinak, mert csüt. reggel óta nem hallgattam mást csak hogy Ő megint lemarad a zene oviról. :twisted: :roll: Erzsi meg azt mondta, hogy csütörtökön....akkor van....ott maradhat mind a két zeneovin. :lol: Csak hogy értsétek, azért van kettő, mert olyan sokan járnak, hogy két csoportra vannak osztva a gyerekek. 8)

Na most már tényleg mentem.

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszi aki szavazott!

Szavazzatok ma is légyszíves!! :)

http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=nevezes

tigrincs :)
Köszi, igyekszem gyakrabban jönni. Kincső 2 emberes gyerek , vagyok rá egyedül. :)

Itt egy kép
puszi
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?