Szép estét Lányok!
Bocsi a kicsi eltűnésért
, de pénteken lementünk Mamiékhoz, vasárnap este jöttünk haza és hulla voltam.
Tegnap meg ma bepótoltam az elmaradt olvasást!
Először is....
Lillus!
Bocsánat a késésért, de így utólag is.....
SOK BOLDOG 6. SZÜLINAPOT DOROTTYÁNAK!
Torta nagyon tutinak néz ki! Biztos nagyon fincsi is volt!
És a szülinaposról kép?
Nagyon ügyes vagy a vezetéssel!
Csak így tovább! És miért ne éltétek volna túl, hogy egyedül vezettél?! Nanemáááár!!!!
Boszikám!
Szofi baba egyszerűen lenyűgőző!!!!
Nekem az "első levegőzés után" című képeken a rózsaszín sapiban tetszik a legjobban!
Azokon annyira szép!!!!
Lara is biztos szép, mint mindig, de Róla most nem tettél képet, de azért a dícséret Neki is jár!
És nagyon jók a Lányok új vonalzói!
És ha van egy kis időd, tényleg gyere és írjad, hogy mi van Veletek!!! Az a fontosabb!!!! Csak még egy kérdés. Apa és Leánykái között ugye nagy a Szerelem? És mostanság legalább jobban siet haza?
Ha én pasi lennék és három szép Csajszi várna otthon, biztos rohannék!
Sissy!
Nagyon szupi lett Tomi szobája!!!!
KisVuk nagyon cuki! Lányok unokatesójának is pont olyan van az ágya fölött.
És Teeeeeeee!!! Fantasztikusan nézel ki!!!!
Az a 22-i színház meg még biztos belefér. Hiszen az már csak két nap!
Hol és mit néztek meg? És kivel? Mármint melyik színészekkel?
Én is nagyon gyúrtam februárra......de KicsiJáz közbeszólt és Mami szülinapján született!
Vero!
Jó Nőci vagy Te!!! 19 kiló minusz....
nem semmi!!!!
Lányok ma voltak már oviba? Meg bölcsibe?
És Laci mit szólt a cipellőkhöz amiket vettél? Mert végülis erről még nem írtál semmit!
Judy!
Az ötödik résszel elég lassan haladtam....másfél hét volt mire legyűrtem.....de a hatodiknak már a felénél tartok. És azt még csak tegnap kezdtem el.
Fogyihoz Neked is hajrá!!!!! Menni fog!!!! És jó uszizást Neked is meg Ancsának is!
Tenci!
Szánom bánom minden bűnőmet!!!!
De ígérem, hamarosan írok!!!!
Addig is csókjaim a Pasijaidnak!
Kriszti!
Jó hogy jöttél. És miért nehéz őket átszoktatni nagyágyba meg külön szobába? Eddig Veletek aludtak?
De biztos menni fog!!! Csak egy kis idő kell Nekik! De ahogy kiveszem az írásodból egy szobában leszenk, ugye?
Nem dobja fel Őket ez? Hogy együtt aludhatnak és az tök jó? Valami furfangot nem találtál még ki Nekik, hogy miért lesz jó Nekik pl. a nagyágyban, egy szobában?
Na mindegy! Hajrá!!!!!
Gabi!
Hajrá régi-új ismeretség!
És ahogy Vero is írta.....nem eltűnni, mert lerágjuk a körmünket, hogy mi lehet!
Encinek itt lesz a szülinapja? És hányan lesznek a gyerekek?
Jó hely, nem mondom.
Vali!
Mi a helyzet Vikóval? Mostanában ahogy írod megint inkább csak nyűgös.
Nem lehet, hogy valami bújkál benne? Persze nem akarok semmit sem a falra festeni.....KOPPKOPPKOPP!!!!!.....de azelőtt szoktak kicsit nyügibbek lenni, mielőtt betegek lennének.
Férjeddel minden okés? TE jobban vagy már lelkileg? Mert erről nem írtál semmit!!
A könyv sorozat, amit meg olvasok: Debbie Macomber- Cédrusliget sorozata. 8 könyvből áll és most gyűröm a 6-at. Ezért is jövök mostanság.....kb. heti egyszer......ritkábban.
De ha befejezem a könyveket, ismét lendületbe teszem magam!
Kiscsillag!
Tényleg régen jártál már felénk! Gyere gyakrabban, ha van időd. És tehetnél Kincsőről képet!
Én azt hiszem, hogy még nem is láttam.
És holnap szavazok!
Lányok!
Jó éjt Mindenkinek! Mentem aludni, mert fárad vagyok. Meg holnap visszük Jázt HP fülorrgégére. Semmi baja, de furcsán veszi a levegőt....
Így "meglátogatjuk" Adri doki nénijét, aki tavaly kivette a manduláit.
Puszi Mindenkinek!