Sziasztok!
..aljas módon megvártam,amíg beindul az élet, pedig kb. óránként megnéztem,írt-e valaki
Rólunk röviden: Vencel megkezdte a feltérdelést,néha egy bizonytalan,remegő lábú állás is összejön
Igazából még nem találta meg az ideális helyet a gyakorlásra, egyenlőre sem a székláb,sem a fotel nem az igazi szerinte
A fránya fiókok meg mindig kinyílnak
Érdekes sorrendet választott,ugyanis pl. felülni még nem teljesen tud,illetve folymatos négykézlábon állásból még mindig kúszva indul el. Na de ő tudja,nem igaz? Meg kb. egy hete túllépett a csapkodáson, és egyre ügyibb manuálisan. Pl.egyesével le tudja szedni a karikákat a karikatartó gúláról /soha nem tudom verbálisan leírni az egyes játékokat /,meg egyet-egyet vissza is pakol. Ez már azért sem egyszerű neki,mivel nem ül
Az alvás nagyjából működik,bár néha felébred . Tegnapelőtt viszont nagyonmegijedtem. Felkelt három körü,ilyenkor mindig félálomban iszik valamennyit és alvás. Most nem volt hajlandó bekapni a cicit,de annyira nem,hogy rendesen fel is ébredt,meg húzta el a fejét és nyekergett. Nagyon megijedtem, már ott jártam,hogy másnap mit kezdünk majd egy éhező gyerekkel,meg hasonló rémálmok
Aztán egy félórácskát ébren volt, mászkált az ágyunkban, meg nevetgélt, aztán cici és alvás
De nagyon rossz érzés volt.
Orsi!
Ügyi Bence /Dani ?
/ az újra egyedül alvással, Vencel egészen megszerette az altatást, lassan haladunk egyenlőre az egyedül alvással. és nagyon szép az állós kép,amellett,hogy nagyon ügyi!
Ini!
Boldog névnapot a férjednek és gratula a telekhez...kitartást a Rátok váró építkezéshez! Az a nagyfiú a babakocsis képen Oli,vagy csak kölcsönkértétek ?
Hatalmas!
Rebi!
Akkor most megoldódott a könnycsatorna kérdés? Szép maradt Levi szeme? Ami Csengét illeti,egyszer majd az is rájön,hogy ő nagylány,és letépi magáról a pelust
Bogi!
A gyerekrablásos sztorit egyszerű hárításból inkább nem is hiszem el
. Vencel csak akkor mehet egyedül wc-re,ha már szavazhat is.
Noémi,
Hipp-hipp, hurrá a felüléshez, a sötétben ücsörgés pedig nagyon édi lehetett! Album végignézve, nálam pici Liliána a nagy fotelben a nyerő
!
Hajni!
Éljen, éljen az állás! Ezen a fogas macerán mindig bedühödök,bár minket nem érintett. De mégis mi van akkor,ha még nincs foga, könyörgöm ?!?!?!
Tünde,
Berregős-sikongatós-tánci-tánci Kitti tündéri lehet,és még elemet sem kell cserélni benne...
Manga,
Örülök,hogy kifejtetted részletesebben,és tényleg több szempontból is hasznos volt akkor a nyár. A pihenés sem az utolsó,én magamon is azt láttam,hogy amikor voltak az alvás körüli zűrök, sokkal negatívabb voltam a kialvatlanság miatt.
Judit,
Akkor a párod egy napot sem bírna nálunk, szemben kutya,felettünk zenekedvelő kamasz,előttünk forgalmas út utánfutós kamionokkal. Jó pihenést
!Mi ez az új ágy? Készültök valamire
? Non-stop románc? Hogy van a nővéred? És Léna?
Ági!
Nálunk nem nagyon zavart be a fogas szopi. Ha néha kakil közben,vagy nagyon fáradt,vagy izgatott,akkor néha ráharap,és elmélet jobbra-balra,én is felszisszenek, ő meg szétröhögi magát a hangomon
Én nagyon remélem,hogy a szopi szokásokat nem fogja bezavarni a fog! A műved peig igazán remek lett, én meg sme próbálom koppintani
!
Most mentem, így sok lett belőlem...
Puszi:
Buksi