ahoi!
joli!
grt
sz@rd le a többieket! velem 3 évig ezt csinálták a főiskolán... mindenki az én jegyzeteimből élt, azt fénymásolták és járt kézről kézre. aztán egyszer amikor kölcsön adtam valakinek, "mert múltkor beteg voltam" aztán a másik szakról egy vadidegen hozta vissza, akkor borult a bili, és óra közepén el kezdtem üvölteni azzal, akinek eredetileg adtam. a tanár meg csak kamillázott, hogy mi van
persze zh-k és vizsgák közben is én voltam, akit mindenki zaklatott, mert én voltam az egyetlen hülye, aki bent volt minden előadáson és figyelt, jegyzetelt.
onlány!
jól hangzik a sali-recepted... pedig nem vagyok egy nagy salátás (külön elméletem van arról, hogy miért vagyok anti-vegetáriánus
)
zsu!
akkor ezek szerint neked rendszeres ciklusaid vannak?
én már nem csak a babákra, hanem erre is irigykedek
voltam a dokinál. 9,1 mm nyh és 14,9 mm domináns tüsző. a doki szerint ez egész jó.
-akkor is, ha 3 hete még vastagabb volt a nyh
na, akkor már nem is annyira jó, de várjunk 10 napot, mert szerinte lesz ebből vérzés.
hát NEM
nekem kell a norcolut.
megértette, felírta, ha holnap reggel negatívat tesztelek, akkor kezdhetem is (kizárt, hogy pozitív legyen, de ugye tesztelni muszáj)
ami jó hír, hogy bal oldalon nyoma sem volt cisztáknak, egy működőnek tűnő petefészket láttunk
tehát most már joggal reménykedhetek, hogy a következő adag closti meghozza a várt eredményt
ja, és a rákszűrésem olyan lett, hogy Bárdos Erik ránézett az eredményre, és közölte, hogy ennyire negatív eredmény nincs is a világon