Új privát üzeneted érkezett!

Hát Én megprobáltam volna nektek feltenni képet, de nem tok, mert túl nagy a felbontása :(
Schade :(
Na Én lassan megyek zárni...
Jaj amúgy nekem ma a jobb oldalam totálissan szurkál, nem értem mért(Jan.4 volt meg)...Még félidőben semm járok, ha jól nézztem...
No mind1!!!!
Majd apjukat elkapom!! Ugyis hétvége, igaz melozzik :( De remélem valahogy, csak össze gubancolódik az ágynemünk :D

Kellemes Hétvégét!!! Betegek meg kurálják magukat!!!
csip-csip18

Szép estét!

Iner
Nem elkeserítés képen írom, de akkor így érthető számomra a magasabb cukor és, hogy most jön elő :!: de ez még korrigálható ch diétával mindenképpen :!:

Csip
Meg még laptetőd is van...gyűrkészétek azt a lepedőt :lol:

Csajok...ez a 100. oldal :shock:

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt!

Nagyon aranyos - legyen szép a napod!!!!!

EGY KIS MOSOLY A MAI NAPRA :))))))

Kép

Kép

Elefánt: "Miért a hátadon hordod a melleidet?"
Teve: "Hmmm, furcsa kérdés ez attól, akinek a fütyköse az arcán lóg...!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!
Zsu!
Ez jóóó :lol: :lol: :lol: :!: :!:

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Csip-csip!
Ha gondolod küdd át nekem a képet email-ben és akkor lekicsinyítem :) !
Vendég

Zsu! Hát igen, de mikor a védőnőnek mondtam, azt mondta csak az 1. ági felmenők számítanak...de nekem mégis előjött...lehet már előbb nézni kellett volna a vércukrot nálam emiatt...

Csip! kérjük a képet valahogy... :D

Kírus! nektek is szép hétvégét...

Az enyém számolással fog telni.... :wink:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

sziasztok!

Na végre itt, bár nemsokára indulunk vendégségbe :) Mindenkinek kellemes hétvégét!

Zsu, a tv (L) nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd megmutatom Lizának és tuti nem lehet a képernyőről levakarni....
Csip, attól még lehet peteérésed, nem törvényszerű a hó közepe :) Picurkát irigy vagyok a költözésetek miatt! Bárcsak mi is már ott tartanánk, hogy valaki megvenné ezt a hézat és mehetnék végre vissza Harasztira :(
[quote]
írta:
Elefánt: "Miért a hátadon hordod a melleidet?"
Teve: "Hmmm, furcsa kérdés ez attól, akinek a fütyköse az arcán lóg...!
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

Tegnap annyira felb@szta az ember az agyvizemet.... Van egy újjabb háziállítunk már hónapok óta és nem tudjuk megfogni. Berámolt a speizba mindent és még a hűtőt sem érem el akkora a kupac. Már káromkodtam is ezért.... Erre észrevettem 2vézét, amit a kollegáktól kaptam, mikor gyesre mentem ill az esküvőnkre. Kihoztam, mondom neki nehogy visszavidd, mert ez törékeny és számomra sokat jelent. Errre kb fél óra múlva hatalmas csörr, káromkodás. Mondom ugye nem azt rúgtad fel, amit megtiltottam, hogy visszavigyél. Nem szól, csak annyit mond, hogy hagyjam már békén. Erre látom, hogy darabokban hozza a kedvenc vázámat, amit a kollegáktól kaptam. Hát úgy felment a pumpa bennem, hogy kiabáltam vele este és már ott tartottam, hogy itthagyom a picsbe.
Ma mennénk az unokatesójához vendégségbe, de lehet bosszútállok és bejelentem, hogy nincs kedvem menni... Csak az a ciki, hogy az anyukája meg a szomszéd anyóshoz jött látogatóba....
Ötlet bosszúra???? Inkább megtorlásra???

Kép
Kép
onlány

Tünde, tessék keményen nyomni az ágyat! Apája remélem jön neked a hétvégére, hogy kúráljon :) Egyébként hogy vagy ma?

Joli, nagyon drukkolok neked!!!!!

Juli, jesszusom, ez olyan rémisztően hangzik... De pontosan mit csinálnak majd veled? Mi az hogy béltisztítás és nyugtatót is kapsz????????????, :shock:

Iner, most olvasom S.tündér hozzászólását a tejről.... Akkor van benne mégis valami. Szerintetek a tejpor is hasonló??? Szerintem nem, mert az "mű" vagy mi...

S.tündér, hú ez a recept jó! Szerintem én is megcsinálom... Most kitaláltam, hogy kenyeret köretet nem eszek, hanem salival helyettesítem. Bár első ronda gondolatom a krumplisali volt :oops:

Ancsi, jajjj mennek a drukkok neked!!!44 AMúgy szerintem nem kötelező a pijjjama :) én éjszakára használtam azt a kórházban, nappalra meg melegítőben voltam és 2napos lesz vagy mi? :shock: Vagy most már nem értem mi van... Vagy ugye hálóingbe belavírozol és .... :shock: whá, de nem szeretek "szőke" lennei

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

onlány!
elvileg kérhetek bódítót (vénás dormicum... hmmm jó kis drog :lol:) de 2ből 2x nem hatott, úgyhogy azon gondolkodom, kihagyom.
a béltisztítás... ha kedden lesz a vizsgálat, akkor hétfő reggel ehetek utoljára, aztán délután kapok valami cuccot (ha szerencsétlen vagyok, akkor keserűsót, ha szerencséa, akkor x-prep-et... az fincsi csokilikőr-ízű :D) amitől másnapig kijön belőlem minden, ami bennem volt... részletekbe nem mennék bele.
ha ez megvan, akkor jön a vizsgálat... kb másfél méter hosszú endoscoppal :? :shock:
a nyombelet pedig a gyomor felől csinálják. az nem gáz annyira... bár arra nem emlékszem, mert az volt az egyetlen alkalom, amikor tényleg ki is ütött a dormicum.

ja, nem bántanám a helyedben a zembert. hidd el, ha tudja, hogy fontos volt neked az a váza, éppen elég szarul érzi magát...

zsu!
ez a szafaris randi nagyon beteg :!: :!: :!:

ja, reggeli hőm 37,6.
coldrex-szel indítottam, most mérem újra.
már azon gondolkodom, hogy talán rossz a digi mérőm :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lanyok!!

Most nem tudok visszaolvasni, csak nagyon jo hetveget szeretnek mindenkinek kivanni!!

Szerintem csak hetfö este leszek legközelebb, hozom a hireket a HSG-röl!! :wink:

Mindenki nagyon vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok!! :D

Visszaolvasok , remélem még ma tudok írni :lol: :lol:

EDI
ediii

Sziasztok!

Ediii
Már vártunk, remélem jó teltek a napjaitok :wink: :?:
Martinnak boldogságos, vidámságos születésnapot :lol:
Majd, ha van időd, gyere mesélj... :wink:

Iner
A védőnőket hagyjuk...egyik-másik olyan sötét, mint az éjszaka :roll: :!: (már bocsánat...)

Tündi
Remélem már jobban vagy, apácska gondolom már Veled van és majd tovább kúrál Téged :wink: jobbulást :!:

Julcsi
Higanyos nincs esetleg :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nekem is eszembe jutott, így ma szereztem higanyosat, és du 2x is összehasonlítottam a digivel, de csak 1tized köztük a különbség... tehát a digi is jó.
délután így 38,1 volt, amit sikerült gyógyszerrel 37,4re tornázni :o
evvan... ha keddig nem lesz jobb, akkor meló után újra orvos :?

ancsi!
remélem, jó hírekkel jössz hétfőn :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Akkor az elég jó, azt hittem, hogy nagyobb az eltérés :roll:

Mi a fene lehet nálad :shock:

Levertség, fáradság :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

a szokásoson kívül (hasmenés, hasfájás) csak a láz. tényleg semmi bajom nincs. nem fáj semmim, nem vagyok taknyos, nem köhögök, nincs levertség... persze a közérzetet azért hazavágja rendesen, de tényleg ennyi.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sajnálom, hogy ennyit kell küzdened, de volt már ilyen máskor is, vagy ennél a betegségednél ez normális :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

1-2 napig volt már, hogy magasabb a hőm a szokásosnál (amúgy is jó ideje a hőemelkedés az "üzemi hő" :lol: ) de nnyire még nem volt gáz. ezért is gondoltam, hogy összeszedhettem valamit. na de az antibiotikumnak 3 nap alatt azért már illene hatnia :?: nem :?:

amúgy gyulladásos bélbetegségnél a hőemelkedés lehet normális, de nekem a laborjaim tökéletesek szoktak lenni, sehol semmi nyoma a vérképemben a gyulladásnak.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jó éjt neked is :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
A gyulladást jelzi a szervezet, a vérképen meg egyértelműen látszik,hogy gond van, de ha ez neked normális :?: :shock: és azért is furcsa számomra, mert nincs más tünet "csak" láz :!: :?: :roll: kíváncsi vagyok a doki mit mond holnap, ha esetleg mész :!: :roll:

Bekavart volna a Clostil :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Most kicsit kiakadtam a cukormérőn, amit itthon használok, mert előfordul, hogy 2x egyás után tök más értéket mutat, nem tudom melyik a valós...azért csinálom most a méréseket már 3 napja, hogy a dokinak megmutassam, hogyan alakul a cukrom a diéta alapján (amit magam állítottam fel, még dietetikussal nem beszéltem), de ezek szerint semmi értelme...egyszer reggeli után mutat 4,5 , gondoltam megismétlem, mert túl alacsonynak tartottam, akkor meg 7,1 lett, pedig a vér mennyiséget már egész jól kitapasztaltam, azzal nem lehet gond...tanácstalan vagyok...
Remélem holnap a doki elmagyaráz majd mindent...

Iner

iner

Iner
Laborosként csak annyit mondanék, hogy egy mérés nem mérés, szokták is mondani, tapasztaljuk, de ha pl mérsz egy vérnyomást és utána rögtön az utána következő nem lesz ugyanannyi :!:
Sztem mérd meg kaja előtt, kaja utána és azokat írd fel, de holnap mindenképpen kérdezz rá :!:
Drukkolok, hogy be lehessen állítani ch diétával és ne legyen rosszabb :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!

Holnap reggel 8-tól írásbeli vizsga, majd szám. tech gyakorlat! Nagyon szorítsatok!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
naná, hogy megy a drukk! :lol:

iner!
neked szintén... remélem, az orvos tud majd valami biztatót mondani.
az egyik kolleganőmnek volt terhességi diabetese. ő sajnos a diétától nem javult, így insulinra állították. az utolsó 2 hónapban fogyott 6 kilót!!! :shock: majd született egy 4kilós nagylánya :)

zsu!
nem hinném, hogy a closti zavart be. hiszen annak már vagy 30 napja, hogy szedtem :roll:

remélem, sikerül holnap eljutnom a nőgyógyászhoz. aztán majd jövök a beszámolóval.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jó reggelt!

Joli drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++

köszönöm az aggódást! jobban vagyok! hétvégén már csak hőemelkedésem volt! holnap du megyek babakukucsra, ami miatt most egy kicsit stresszes vagyok... :shock:

szép napot mindenkinek! puszi

Kép
gtunde75

Sziasztok!!

Zsu!! Köszönjük szépen a köszöntést :D
Nagyon jó volt Bükfürdőn, hamar eltelt, nevettük is a párommal,hogy mi mindent fordítva csinálunk..., előszőr jött a gyerkőc.., most nászút és majd az esküvő :lol: :lol:
Hanyadik napon tartasz??? hőd,hogy áll??

Joli!!! megy a sok drukk a vizsgádhoz :wink:
Biztos sikerülni fog!!!!!
majd gyere és mesélj,hogy sikerült :)

Tünde! Olvastam,hogy lázas voltál, sajnálom,de már látom jobban vagy :D Drukk az uhu-hoz, minden rendben lesz :wink:

Ancsa!! Ma van a Hsg??? ha jól emlékszem..., Kitartás!!! hamar túl leszel rajta 8)

Próbálok még jönni,és visszakapcsolódni..., mert hát csajok jó sokat írtatok, és mire elolvastam már gőzöm nem volt,hogy kivel mi történt :oops: :)
Gondoltam én is írogatom papírra mint Ancsa :lol: ,de arra még nem volt időm.... :)
Szép napot mindenkinek!! :D

EDI
ediii

szép jó reggelt mindenkinek!

Joli, egy nagy kalappal neked! Mikorra lesz eredmény?

Tünde, naaaa de jó, kissé jobban vagy! Ne izgulj, a babád ott fog ugrándozni a monitoron :)

Edi, hű hát igen, kicsit sok a visszaolvasnivaló :) Mi újság veled?

Juli, várunk a hírekkel! Hát amit leírtál nem valami szívderítő dolog.

Ancsa, mennek a drukkok mára!

Zsu, te hogy állsz? Hő?

Iner, szerintem beszélj a driddal, addig ne idegeld magad. Ahogy leírtam, az orvosok legalábbis a SOTÉN akccucheket vagy hogy írják, használnak és az jó. Zsuval csak részben értek egyet, -remélem nem haragszik meg érte- hogy 2szer ugyanazt az eredményt egy JÓ műszer sem fogja mutatni, de azért nem szabad óriási különbségnek lennie..... Leírtam ugye priviben, hogy nekem is majdnem emiatt volt inzulin... vagy mondok egy vérnyomásmérős plt. Vettem ilyen 3000ftos nevenincs vérnyomimérőt és ha 2szer egymásután mértem, akkor olyan égbekiálltó eredmény született hogy csak na... egy nagyon kedves belgyógyász ismerősöm mondta, hogy felejtsem el azt a készüléket és vegyek omront.... ami 16.000ft :shock: mindegy megvettem és nem bántam meg! ha egymás után mérek, akkor vagy nincs vagy elenyésző különbség van a két mérés között.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Joli!
Megy a drukk!!!+++
Majd gyere a hírekkel :wink:

Zsu!
Hogy vagy? Valami jó hír esetleg?? :roll: :wink:

Onlány!
Én is egy occsó csuklós mérővel mérem a vérnyomim és néha mutat ám hülyeséget... szeretnék nagyon egy felkarost,dehát majd....

Tünde!
Biztos minden rendben lesz holnap az uh-on!!!

Nekem ma kellett volna vissza mennem Kecskemétre genetikára, de sajna páromnak elkellett menni vidékre dolizni(3-4 napra) :cry: és így most kilőve,nem is megyek már vissza...

Mindenkinék havazik???
Szép napot!!!
Vendég

Sziasztok!

A hőm még változatlan 36,8, 10.DPO van ma és 32.cn :!:

Szép napot Mindenkinek!

És a mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++akinek kell :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Ez nagyon jóó hír így kezdésnek :wink: :wink: :wink: !!!
Vendég

Sok a munkám, később jövök...
Havazik itt is :wink:

Kírus
Félek nagyon... :oops:

Onlány
Dehogy haragszom :!:

Joli
Csak ügyesen, drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt!

Zsu: Ez valójában is jó kezdés, hurráááá, reméljük így is marad :D

Joli: Lehet már valamit tudni???

Juli? Akkor mégsemm lesz holnap tükrözés???

Onlány: Hogy vagytok???Remélem ma azért jó napod lesz és senki nem idegesít fel!!!!:D

Csajém: Hunnn vagy mán!!!!

Ediii: Gyerköc???Lemaradtam valamiröl??? :oops:

Kírus: milyen volt az éjszakád ma???

Nálunk semmi kül...Szombaton api melozot aztán persze elráncigáltam még a Kikába, nem örült neki, de elhoztuk végre a vitrint....Na hát-hát nem is ecsetelem, hogy mind 2 felrobbantunk az idegtől mire 1 részét összeraktuk és 5 részes :shock: Csupán 3 órába telet!!!!Tegnap is melozott a drágám na mondom majd én neki állok megcsinálok még egy részt, na elkeztem és az elején össze is törten a fiókot
:evil: :evil: :evil: rossz helyen csaptam rá és eltört....úgy dühöngtem, de ugyanúgy csináltam, ahogy api tegnap elött...No, de meg lett ragasztva, de akkor is szét vetett az ideg...na egyedül megcsináltam 1 réstz 1.5 óra alatt...Igaz annyi a hiba benne, hogy nem mertem tovább ütögetni ezért nem mindenol paszol, de azért össze van rakva, csak egy kicsit össze kell még "csapkodni" hogy ne látszodjon a rés....
És még van 3 rész... :evil: Majd api megcsinálja Én biztos nem!!!Több ilyenem semm lesz az is biztos!!!!
Tegnap reggel meg arra figyeltem fel a wc-n, hogy tiszta tojásfehéres a bugyim :shock: :shock: No mi a szösz :shock: Nekem???:shock:
Na persze, hogy api csak este volt otthon....
De azért véletlenül össze gubancolódott a lepedőnk :wink:
No ezek voltak :D
csip-csip18

zsu!
nagyon jó ez a hő :) görbét nem lehetne látni?

tünde!
örülök, hogy jobban vagy :)

én a vérnyomásomat nem is mérem. elég gyakran magas, úgyhogy inkább nem idegesítem vele otthon magam. elég a dokiktól hallgatni, hogy ez így nem lesz jó... rendszeresen mérni kellene... mijjjjjjé :?: :?: :?: attól alacsonyabb lesz :?: :?: :?:

dél körül megyek a dokihoz. megbeszélem vele az új ciklust, mert ez a mostnai már kész kataszrófa. véget kellene vetni neki :lol:

ja, reggeli hőm 37,4 :shock: és úgy eszem a paracetamolt, mint a cukorkát :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

csip!
jövő héten, 25-én fekszem be szegedre. a tükrözések csak akkor lesznek.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Suzy! köszi a drukkot, remélem sikerül beállítani diétával a cukrom...
Elég fura ez a mérő....nem bánnám, ha egy 7 pontos mérést megcsinálnának a kórházban nekem...majd meglátjuk mit mond a doki...

Joli! megy a drukk+++++ügyes leszel...

-j-! köszi a drukkot...nem félek már az inzulintól sem, ha kell...akkor kell...ha fogyok tőle az jó is, csak a babának ne legyen baja és mindemellett rendesen fejlődjön...
Várom a beszámolót mi volt a nőgyogyinál?

Onlány! már stresszelek rajta annyira, változtatni nem tudok a dolgon, csak tenni érte, hogy jobb legyen és azért meg a babámért mindenre képes vagyok...ahogy bárki más az lenne...
remélem a doki megmondja normálisan, hogy mi a teendőm, és akkor javulni fog a helyzet...

Kírus! sajnálom, hogy nem sikerült visszamenni a genetikára...de biztos minden okés...mikor mész legközelebb uh-ra akkor? és dokihoz?

Csip! remélem azért annyira nem lett baja a polcnak...engem tuti szétvetett volna az ideg...mostanában csak ilyen lapraszerelt bútorokat lehet venni, mi is mindig megszenvedünk velük....

Iner

iner

roppant mókás lesz a mai napom... apája nem talál bizonyos okiratokat, szerződéseketami most nagyon kéne (jog miatt, hogy mit lehet és mit nem) és kiadta nekem a feladatot, hogy keressem meg :shock: szívesen segítek, de nem túl poénos órákon át 4kézláb a szekrények között ácsingózni. Még a lányom is nevet rajtam :roll: Ezek a férfiak hova lennének nők nélkül, mert mi vagyunk az eszük! Már egyet megtaláltam, úgy örültem neki :D

Iner, ja már nem tudsz sok mindenen változtani, szerda lesz a te napod. Drukk! Sztem a diétával minden okés lesz!

Csip, köszi jól vagyunk :) a pocaklakóm összevissza rugdal :) Te szereltél? :lol: Én az ilyen dolgokat apára hagyom mert "szőke" vagyok... Erről jut eszembe, hogy amit vettem a kocsimba rádiót, az összes led kiégett rajta :shock: és isteni szerencsémre, most véletlen a kezembe akadt a blokk és a jótállás ééééééééééééés 23iáig van rajta gari, úgyhogy mákom van. Felhívtam a szervízt, azt mondja nem kell a kocsit behozni, csak szedjem ki.... Mondom de én szőke vagyok hozzá, mire a pasi: ó elnézést :shock: :shock: :shock: köszi...

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!

Köszi a drukkokat! Túl vagyok ezen a részen. Az írásbeli alatt tele volt a tököm az osztálytársakkal, mert mindenki az én nevemet üvöltötte, mintha én lennék egyedül a teremben. Hogy a mi a válasz erre meg arra. Mondom csesszétek meg én még nem is tartok ott. Nem volt bent csak egy ember, attól meg dumálhattunk. Most azért vagyok pipa, hogy azok akik szart sem tanultak azért lesz jobb jegyük, mint pl. nekem, mert mindenhonnan összevadészta a jó válaszokat engem meg totál belezavartak. Volt, hogy mikor visszaolvastam a mondatot a végén, nem sok értelme volt. Most eléggé zabos vagyok! Mind1. Ezen már nem tudok változtatni. A kettes meglesz, talán a hármas is, de az nem tuti.
A szám. tech. könnyű volt. Négyesnek gondolom.
Holnap reggel cukorterhelésre megyek megint. Félek ismét ájulás lesz a dologból. Szorítsatok, hogy jók legyenek az eredményeim.
És még egyszer bocsi, hogy senkinek nem írok, de most megint megyek tanulni, immár a szóbelire. De, jövő héttől aktívan újra itt leszek veletek minden nap. már nagyon várom.

Joli
Kép
Kép
joli83

gyorsan megosztom veletek az új receptemet!!! Mennyei! Ez egy saláta, amit melegen kell szervírozni. Előbb próbáltam ki és alig ettem belőle, de már gurulok!

szóval minden ízlés szerint megy bele... 2főre kell hozzá egy fej sali, bár az eredeti recept ruccolával írja, de az baromi drága, így én a fejesnél maradtam.... aztán 2-3fej hagyma, amit fejenként 8adolok, kakukkfű, fenyőmag, sonka, balzsamecet és 1-2ek olaj

A sonkát gyorsan megpirítom, majd kivadászom, félreteszem egy tányérba. Aztán beledobom a hagymákat, kissé párolom, mikor látom, hogy mintha elkezdődne az üvegesedési folyamat, rászórom a kakukkfüvet és a fenyőmagot, aki akarja sót is tehet hozzá (mivel én házi sonkából készítettem, így nem raktam hozzá, hisz a hús elég sós). 5percig párolom, illetve egészen addig, míg aranyszínű nem lesz, de semmiképp nem égettt. Egy salis nagy tálba helyezem a salit, rákaparom amit főztem és nyakonöntöm balzsamecettel. Parmezánt szórok a tetejére és mhhhhhhhh jöhet az élvezet!

Kép
Kép
onlány

Joli, hát igen a vizsgák ilyenek, szarrá szekálják az embert, ha tudják a többiek, hogy az ember lánya értelmes :wink: ilyenkor nem kell törődni velük. Sajna én is megtanultam... Fősulin 2vel mellettem ülő csaj visította a nevemet és csak odanéztem és mutattam, hogy nem segítek, mert még nem is vagyok kész. A köv amire emlékszem, hogy valaki kitépi a lapot a kezemközül és egy egyest ír rá :twisted: :twisted: :twisted: Aztán hiába magyarázkodhattam...

Kép
Kép
onlány

Joli!
Hát nem semmi társak :shock: ,de bizti jól sikerült :wink: !!!
Holnapi cukorterheléshez drukk!!!

Onlány!
Na az a halálom mikor keresnem kell valamit a fiókban és hát lehajolni nem tudok így én is négykéz lábra megyek aztán alig tudok fel állni :lol: :lol:
Köszönjük a recit,nagyon finom lehet..majd kiprobálom(bár fenyömagot be kell szerezzek-itt a boltban nincs szerintem)...

Iner!
Uh-ra majd február közepén megyek(32 hetesre),dokihoz vizsgálatra majd febr.10.-én
Meg most csütörtökön fel kell keresnem a toaxemiás eredményemmel...már nagyon várom megtudjam hogy jó lett-e...

Csip-csip!
Akkor jól megszenvedtetek a fiókkal :roll: ...
Átlagos éjszakám volt,jól alszom(csak minden fordulásnál megébredek-de aztán alszom tovább) :)
Vendég

Onlány: ez nagyon jó recept meg is fogom csinálni holnap...
Csak fenyőmagról nem hallottam még, és láttom Kírus semm :D
Szóval azt nekem is be kell szereznem...
De ha van még salis recepted kültheted, mert ÉN nagyyon salis vagyok :D
Ja és Én pl.nem is szerettem a ruccolát :D Keserű :D
csip-csip18

Julcsi
Nincs görbém, csak a ciklus felétől szoktam mérni :!:
Sajnálom, hogy a hőd nem megy lejjebb, voltál ma dokinál :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ahoi!

joli!
grt :)
sz@rd le a többieket! velem 3 évig ezt csinálták a főiskolán... mindenki az én jegyzeteimből élt, azt fénymásolták és járt kézről kézre. aztán egyszer amikor kölcsön adtam valakinek, "mert múltkor beteg voltam" aztán a másik szakról egy vadidegen hozta vissza, akkor borult a bili, és óra közepén el kezdtem üvölteni azzal, akinek eredetileg adtam. a tanár meg csak kamillázott, hogy mi van :shock: persze zh-k és vizsgák közben is én voltam, akit mindenki zaklatott, mert én voltam az egyetlen hülye, aki bent volt minden előadáson és figyelt, jegyzetelt.

onlány!
jól hangzik a sali-recepted... pedig nem vagyok egy nagy salátás (külön elméletem van arról, hogy miért vagyok anti-vegetáriánus :D )

zsu!
akkor ezek szerint neked rendszeres ciklusaid vannak?
én már nem csak a babákra, hanem erre is irigykedek :oops:

voltam a dokinál. 9,1 mm nyh és 14,9 mm domináns tüsző. a doki szerint ez egész jó.
-akkor is, ha 3 hete még vastagabb volt a nyh :?: :?: :?:
na, akkor már nem is annyira jó, de várjunk 10 napot, mert szerinte lesz ebből vérzés.
hát NEM :!: nekem kell a norcolut.
megértette, felírta, ha holnap reggel negatívat tesztelek, akkor kezdhetem is (kizárt, hogy pozitív legyen, de ugye tesztelni muszáj)

ami jó hír, hogy bal oldalon nyoma sem volt cisztáknak, egy működőnek tűnő petefészket láttunk :o tehát most már joggal reménykedhetek, hogy a következő adag closti meghozza a várt eredményt :)
ja, és a rákszűrésem olyan lett, hogy Bárdos Erik ránézett az eredményre, és közölte, hogy ennyire negatív eredmény nincs is a világon :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Igen a Clostil óta rendes a ciklus :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
a closti ilyeneket tud csinálni :?: egyre jobban ceretem :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

van ám még a tarsolyomban ilyen ínycsiklandó saláta recept.... :wink: bár ehhez én javaslom a kenyeret, vagy baguettet... Még mindig nem vagyok éhes tőle. Na majd holnap a másikat :D

Julcsi, oszd meg az elméletedet erről, érdekel :)
a 14,9es tüsző az jó! Nem lehet, hogy lesz ebből tüszőrepi? Nem akarod inkább megvárni? :roll:

Csip, jah a ruccola olyan fanyar... hát hogy őszinte legyek, a fenyőmagról hallottam (apja azt mondja, hogy kimegy a kertbe szedni :shock: :lol: erre meglátta amikor megvettem és azt mondja, jaj miből van? Maumutfenyőből? :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: ) Azt hittem megkeseredik, de nem! Nagyon finom. Puha pirított mogyira hasonlít nagyon nagyon épphogy enyhe fenyőízzel, de ez is túlzás.

Én a g robbyban vettem, múltkor a tescóban is láttam
http://www.nosalty.hu/fenyomag_alapanyag_342 én 469ftért vettem

Kép
Kép
onlány

bioboltban, herbáriában is kapható

Kép
Kép
onlány

Na csajok akkor mégis van valami jó abban a clostiban... :roll:
Az már jó ha beállítja a ciklust(vagyis kezdésnek jó)

Juli!
Na látod legalább a rákszűrés eredményed jóó :wink: ...valami jó hírt is kapsz :wink:
Azt kívánom most már minden eredményed ilyen jó legyen!!!
Vendég

azt hiszem mára ennyi volt nekem, mert megyünk fogorvoshoz. Apájának nagyon fáj a foga, meg nagybevásárolni, meg rokonnal talizni . Szóval hosszú lesz még a nap.

Jaj, képzeljétek most lesz a 10. évfordulós osztálytalink.... ill áprilisban. Vicces látvány leszek, mert bowling klubban akarják megrendezni. :D a golyó helyett majd én gurulok :shock:

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?