Ranita- Drukkolok, hogy 21-en akkor mar kezdjetek, vagy legalabb mar megbeszeljetek a protokollt, receptek stb....Nagyon remelem, hogy rad nem vonatkozik a varolista, mert tenyleg nagy kib@szas lenne....
Nekünk is FT hitelünk van otthon, összesegeben a valsag miatt eddig jobban jartunk vele, mert ugye nem emelkedett semmit!
Betty- Meg mindig semmi piri???
...Akkor legalabb jönne mar meg a szemetje, hogy kezdhess....Szerintem ennyire meg sosem vartad pirit
...Ezek 3.cn vv eredmenyek!!
CukiGabi- Hogy vagy??Höemelkedes elmult??Akkor szepen kiszurt veled a BKV
...Örülök, hogy megoldodott a csaladi gond, az nagyon megtudja az ember eletet keseriteni, sajnos nekem is az elmult ev ilyen szempontbol nagyon rossz volt, de mar majdnem " tul vagyok" rajta
Suzy- Itt is drukk hegyek, hogy a höd ott maradjon szepen fent!!!
Milyen masodik allasod van neked?
Zsu- Nagyon szoritok, hogy a sok szuri megtegye a hatasat, bar szerintem is a minöseg fontosabb, mint a mennyiseg!!MInden okes lesz!!!!!
...160 ezer az tenyleg horror, ezert nem szabad pl az utazasi hozzajarulast elveszni hagyni!!!!!!Meg kell csipni minden kis bejövö penzt!!
Ancsuka- Tenyleg igazad van, el is felejtkeztem a fagyibabokro, hogy akkor nincs 3 honap szünet, de szerintem akkor sem vonatkozik a varolista a programmban mar bent levökre!Vagy is remelem!!!!!!
18-ra mega drukkok++++++
Kamilla- UH kepek???
Bri-De jo, hogy jöttel!!!!!!
Nagyon hianyoltalak mar!!!!Ezek tenyleg szupi hobbik, hasznald ki a lehetösegeidet!!!
...Most akkor jössz haza februarban?????Drukkolok, hogy gyere!!
Rolam:
Szerdan nagyon kis szorgalmas voltam, kimostam 2 adag ruhat, elpakoltam, kitakaritottam a fürdöt, wc-t, konyhat, kimostam a hütöt , vasaroltam es megföztem.....Igy el is ment a napom...Tegnap pedig megint vezettem, szerencsere a kocsival minden rendben volt, igy mar eleg koran sikerült vegeznem!!
.....Ma csak este megyek dolgozni, addig meg var a porszivozas, felmosas es gulyasleves fözes...Ugyanis karacsonyra "Anyospajti"-tol egy kuktat kaptam es meg nincs felavatva!!De majd ma!!!
Ja meg egy kerdes: Szerintetek vigyek köntöst a HSG-re??Mert nem annyira szeretnek egesz nap haloingben flangalni, de köntösöm meg baromira nincsen, szerintem venni fogok.....
Mindenkinek szep napot!
Szeretettel:
Ancsa