Új privát üzeneted érkezett!

Mai drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

És az Én drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tegnap nem tudtam már jönni este 9-ig dolgoztam :!:

A hőm ma reggel 36,8 lett, örülök neki :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nagyon drukkolok Neked már is és reméljük, hogy az emelt adag sokat fog jelenteni, várunk majd az újabb jó hírekkel :!: :wink:

160ezer ft nem kevés pénz, sőt :shock: , de nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog és hamarosan babás leszel :!: :wink:

Gabi
További jobbulást Neked, laptető hozzon szerencsét :!: :wink:

Bri
De jó, hogy végre volt egy kis időd jönni :arrow: nem semmi mennyit "termeltél", de hasznos volt olvasni a soraidat :!: :wink:
Nagyon sok és érdekes hobbikat találtál magadnak :wink:
Köszi a drukkot é, próbálok továbbra is +-an gondolkodni és dolgokhoz hozzáállni :!: :roll:

Betty
Majd csak eltelik ez a pár nap, a várakozás a legrosszabb tudom :!:

Ancsu
Hétfőn lesz uh :?:

Angyli
Jövőhéten Ti is kezdetek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
nem is a várakozás, hanem a para....hogy nehogy pl. ciszta legyen.
Mert ez így akkor sem normális....mert mindenki megbetegedik utro mellet is :roll:

Cukigabi 8)
te is jó korai vagy :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
értem, de reméljük a legjobbakat :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty,
ne gondolj semmi rosszra, ha nem vagy terhes, akkor biztos, 100%, hogy az utrótól késik. Nem mindenkinek jön meg mellette :!:.

De is érdekes, hogy volt nekem olyan, hogy duphastont szedtem, napi 2*1-et és attól nem jött meg. Mikor meg az utrót használtam, napi 3*2-t , amellett meg megjött. Ki érti ezt :roll: .

Zsu,
várunk a hírekkel!

Ancsuka,
egy lombik azért általában nem kerül ennyibe, ne ijedj meg :? . Nekünk utróval együtt volt a vége 103ezer + útiköltség, de azt meg térítették :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Nekünk is deviza alapú hitelünk van, még 16 évig :shock: és egyik hónapban sem fizetünk egyformán :!:

Ranita
Csak most látom, hogy Ti is a jövőhéten kezdtek :shock: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri,
látom jól visszaolvastál :D .
Tapolcán a várólista azért lett most - ha jól tudom-, mert meghatározták, hogy egy hónapba mennyi lombikot szabad csinálni :evil: . Ami egyrészt talán jó, mert mindig rengetegen vannak (2 orvos van, de az ha jól tudom egy héten csak 1* vagy 2* van) , órákat kellett várni egy uh-ra is, meg volt olyan, hogy napjában 10 leszívást is csináltak. Volt olyan, hogy még ott is feküdt páciens, ahol azt nézzük, hogyan osztódtak a törpék. Másrészt viszont nem jó, mert mi van, ha valakinek nem sikerül és nem mehet újra rá 3 hónapra, mert már nincs hely :roll: . Lehet akkor, hogy fél év is eltelik, 2 lombik között? Hiszen ilyenkor épp a várakozás a legnehezebb.
Bár Angyal szerint ez csak az újakra vonatkozik. Hát remélem :roll: .

Az antagonista a nehezen stimulálhatóknak van? Én pont az ellenkezőjét hittem :roll: . Szerintem én kevés szurit is kaptam (bár én azt is sokanak éreztem), 2-10-ig napig 150 egység gonalt, és a 7-10-ig egy-egy ampulla cetrotidot. Ez szerintem eléggé az alap. Vagy nem :roll: ? És ettől lett 12 petesejt, 10 megtermékenyült, 4 osztódott :roll: . Nekem szerintem ez bejütt, nem bánnám, ha most is ez lenne. Bár pont tegnap azt olvastam, hogy a PCO-soknak ez a legjobb.

Nem deviza alapú a hitelünk, hanem forint, éves kamatperiódusú, márciusban lesz majd a forduló. Na attól is eléggé félek :roll: .

Jó kis hobbikat választottál :D .
Most akkor februárban kezdtek ti is?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
akkor jó :roll: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy,
szép a hőd :D . Szerintem te tegnap beágyazódtál. Fáj még valamid?

Hát jövő héten már lesz valami, csak azt nem tudom, hogy mi :roll: . Felhívtam ma Tapolcát, biztos ami biztos alapon, hogy akkor aznap lesznek e a vizsgálatok, főleg ugye apa miatt. Mert akkor mára elő van írva egy kis kötelező humpákolás :D . Azt mondták meg lesz aznap minden vizsgálat, aztán majd a doki bácsi megmondja, hogy hogyan lesznak a szurik :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ja és a lombikos 10 parancsolat. Az biztos, hogy betartani azt nem lehet. De azért próbálkozzunk :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
A hasam már nem görcsölt tegnap este óta, a derekam és a melleim továbbra is fájnak :!:
A melleim egyformán fájnak, a bimbó környéke a legjobban, főleg, ha nyomom, mert szoktam nézegetni, de ha nem érek hozzájuk, akkor is alapból érzem, hogy vannak :!: :roll:
Majd meglátjuk mi lesz belőle :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello Csajszik!!

Olvasasra visszavonulok..... :wink:

KépKép
gyancsi

Ranita- Drukkolok, hogy 21-en akkor mar kezdjetek, vagy legalabb mar megbeszeljetek a protokollt, receptek stb....Nagyon remelem, hogy rad nem vonatkozik a varolista, mert tenyleg nagy kib@szas lenne.... :roll: Nekünk is FT hitelünk van otthon, összesegeben a valsag miatt eddig jobban jartunk vele, mert ugye nem emelkedett semmit!

Betty- Meg mindig semmi piri??? :shock: ...Akkor legalabb jönne mar meg a szemetje, hogy kezdhess....Szerintem ennyire meg sosem vartad pirit :wink: ...Ezek 3.cn vv eredmenyek!!

CukiGabi- Hogy vagy??Höemelkedes elmult??Akkor szepen kiszurt veled a BKV :evil: ...Örülök, hogy megoldodott a csaladi gond, az nagyon megtudja az ember eletet keseriteni, sajnos nekem is az elmult ev ilyen szempontbol nagyon rossz volt, de mar majdnem " tul vagyok" rajta :wink:

Suzy- Itt is drukk hegyek, hogy a höd ott maradjon szepen fent!!! :wink: Milyen masodik allasod van neked?

Zsu- Nagyon szoritok, hogy a sok szuri megtegye a hatasat, bar szerintem is a minöseg fontosabb, mint a mennyiseg!!MInden okes lesz!!!!! :lol: ...160 ezer az tenyleg horror, ezert nem szabad pl az utazasi hozzajarulast elveszni hagyni!!!!!!Meg kell csipni minden kis bejövö penzt!!

Ancsuka- Tenyleg igazad van, el is felejtkeztem a fagyibabokro, hogy akkor nincs 3 honap szünet, de szerintem akkor sem vonatkozik a varolista a programmban mar bent levökre!Vagy is remelem!!!!!! :roll: 18-ra mega drukkok++++++

Kamilla- UH kepek???

Bri-De jo, hogy jöttel!!!!!! :D Nagyon hianyoltalak mar!!!!Ezek tenyleg szupi hobbik, hasznald ki a lehetösegeidet!!! :wink: ...Most akkor jössz haza februarban?????Drukkolok, hogy gyere!!

Rolam:
Szerdan nagyon kis szorgalmas voltam, kimostam 2 adag ruhat, elpakoltam, kitakaritottam a fürdöt, wc-t, konyhat, kimostam a hütöt , vasaroltam es megföztem.....Igy el is ment a napom...Tegnap pedig megint vezettem, szerencsere a kocsival minden rendben volt, igy mar eleg koran sikerült vegeznem!! :wink: .....Ma csak este megyek dolgozni, addig meg var a porszivozas, felmosas es gulyasleves fözes...Ugyanis karacsonyra "Anyospajti"-tol egy kuktat kaptam es meg nincs felavatva!!De majd ma!!! :wink:

Ja meg egy kerdes: Szerintetek vigyek köntöst a HSG-re??Mert nem annyira szeretnek egesz nap haloingben flangalni, de köntösöm meg baromira nincsen, szerintem venni fogok..... :roll:

Mindenkinek szep napot!
Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Bri :!:

De jó, hogy jelentkeztél nagyon örülök Neked :D

Sajna nem tudom, hogy mennyi volt az ismimnek az FSH szintje de az eltérés nagy volt a normál tartománytól, de az akupunktura és a talpmasszázs megtette a hatását, most 24. hetes kismama.

Short protokoll az, amikor vérzés 3. napján kezdem el a szurizást ugy a 11-12. napon van a petesejtleszivás és 3. vagy 5. napon a visszaültetés.

Nálam a ciszta már elég régi vendég, hol kisebb hol nagyobb de legalább már nem endometriózis.
Fogalmam sincs, hogy még mindig bennt kacsingat-e majd az UH kimutatja, mindenesetre 21.-én reggel 8h-ra éhgyomorra kell mennem hálóinggel, papuccsal és köntössel.
Drukk Érted is++++++++++++++++++
Februárban kezdesz :?:

Suzy :!:

++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen 21.-én megyek reggel 8h-ra egyidőben Ranitával.

Gabi :!:

Remélem, hogy jobban érzed már Magad :!:
Mindjárt itt van a nagy nap Neked is :!:

+++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Mennek a további drukkjaim++++++++++++++++++

Betty :!:
Én továbbra is szoritok, hogy babó miatt nem jött meg+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Mindjárt 21.-e és indul a mandula :!:
++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi :!:

Igen vigyél Magadal köntöst is a HSG-re :!:
Szoritok, hogy minden rendben legyen+++++++++++++++++

ancsuka :?:

Kamilla :?:

Princzike :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyli
Drukkolok, hogy ne legyen ott a ciszta és akkor gyorsan, iziben tudjatok kezdeni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi, drága vagy :!:
Vendég

Angyli en is remelem, hogy a ciszta mar eltakarodott melegebb eghajlatra!! :evil:

Csajok annyi mindenkiert kell az elkövetkezendö hetekben izgulnunk, remelem valaki megtöri a hosszu hallgatast egy pozi teszttel!!!!! :wink:

Akkor azt hiszem holnap delelött meg beujitok egy köntöst 8) ...Pedig Isten latja a lelkemet, hogy most nem akartam vasarolni, de ami kell, az kell :oops: :lol:

KépKép
gyancsi

Csajok, elhúztam haza vár a fini ebéd, a drágám főzött nekem :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancs
pedig muszáj lesz egy köntöst venned télllleg :lol:

Jaaaaj, csajszik majdnem mindenki egyszerre kezd....lesz áááám babaesőőőő :lol: :lol: :lol: de jóóóó :D :!:

Tudja valaki, hogy Kamillnak végülis egy vagy két babája lett e uh-n :roll: :?: Mert tudomásom szerint nem mondta...

betty615

Gyancsi :!:

Bizom én is a legjobbakban, majd kiderül csütörtökön, hogy mizu van :!:

Sokan kezdünk szinte egyidőben, és Mindannyiunknak sikerülnie kell :!:
Ez a mi évünk lányok, ezt ne felejtsétek el :D
Jó vásárlást :!:

Jó étvágyat/akat/ :!:
Mi finit főzött a párod :?:

Betty :!:

Nekem ugy rémlik, hogy egy babó van Kamillának :!:
Vendég

Betty- Ugye, hogy kell a köntös, tudtam en :D Mar Apjuknak is beadagoltam.....Csak azt nem tudom, hogy hol lehet kapni??Ruhaboltban vagy ahol törülközök vannak??Inkabb a masodik....Sose volt meg köntösöm :D ...Nekem is egy baba remlik Kamillanal, de nem mernek ra megesküdni :roll:

Suzy- Jo etvagyat az ebedhez!

Angyli- Akkor cisztaüzö drukkok mennek neked csütörtökre+++++ :wink:

Csajok tök fini lett a gulyasleves, pedig bevallom, hogy most csinaltam elöször, mert eddig mindig elriasztott, hogy olyan barom sokaig kell fözni a marhahusit....De most nagyon megerte, mert baromi fini, nyamm-nyammmm :lol:

KépKép
gyancsi

Bocsi a bepofátlankodásért, de követlek rendszeresen benneteket. Látom nagy az aggodalom a várólista miatt. Szerintem ne aggódjatok, mert mindenki sorra kerül. Mikor én Szegedet jártam a kaáliban mondták, hogy itt is limitált a tb támogatott lombik, de sehol nem hallottam, szerintem ők nem verték nagy dobra hanem nagyon figyeltek arra kit mikorra hívnak be, hogy ne haladják túl a keretet, többet nem fizetett nekik a tb. Ha szegeden így van akkor a többi kaálib is. A várólista az első konzultációra az van még akkor is ha fizetésesre mész, sajnos nagyon sokan járnak ilyen központokban. Akkor még nem tudják annyira kontrollálni a beültetéseket, majd csak azután miután tudják kivel mi a gond és mennyi vizsgálata van készen. Ha okosan ügyeskednek észre sem veszed, hogy azért halasztott a doki, mert nem fértél bele a keretbe. Ezzel ne foglalkozzatok, a régi várólista nem hiszem, hogy visszajön, max többet kell várni az első konzultációra 2-3 hónap de azután a dolgok beindulnak.

Sok sikert mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

gyancsi :!:

köcce a drukkot :D :D

Finom is az a gulyásleves :wink:
Vendég

Melisch
Szijjjjja, hogy vagytok :?: örülök, hogy belátogattál :!: :wink:

Angyli
Tepsis krumpli natur csirke mellel, jó tejfölösen :wink: nagyon fini volt :!:

Betty
Arra már nem válaszolt Kamilla, nekem úgy rémlik :!: :roll:

Elmegyek egy kicsit bicajozni, egyedül leszek este, majd jövök, muszáj kiszellőztetni a fejem, hosszú volt a hetem!!!

Addig is puszika Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Bri, örülök, hogy jöttél, és teljesen igazad van! :) csak egy kicsit bepánikoltam! :oops: Pedig még van remény...

Suzy, drukkolok, hogy ne menjen lejjebb a hőd!

Ranita, tök jó, hogy már jövőhéten kezdhettek!

Betty, küldöm a pirit meghozó drukkjaimat!!!

Gyancsi, köntöst tudsz venni (ha már muszáj :D :D )fehérnemű üzletekben, vagy akár nagyobb hipermarketekben, én múltkor a corában vettem...

Angyal, nagyon drukkolok neked is, hogy ne leygen cisztád!

Gabi, meggyógyultál?

Bocs, ha valakit kihagytam :oops:

Szóval rólam...Először köszi a drukkokat mindenkitől, nagy szükségem volt rá, és még lesz is!
Reggel voltam vv-n és uh-n, az egyik pf-ben van 22mm-es (a lóadagnak köszönhető), egy 17es, és több 13-15-ös.A másik oldalt megint nehezen találta meg, de ott megint nem volt semmi, még hasi uh-t is csinált!
Aztán du-n vissza kellett menni, megint volt uh, mert a hormon eredményeim alapján kelett volna ott több tüszinek lennie, megint ugyazt látta mint reggel, most is felkutatta a másik pf-met is (jó volt.... :D ), de újra csak az ürességet látta.Aztán várnom kellett amíg megbeszélte a Koncz Tanárúrral a dolgomat, és arra jutottak, hogy kapjam továbbra is a lóadagokat, hogy a kisebbek is megnőjjenek, és hétfőn menjek vissza vv-re és uh-ra! Aztán átmentem egy másik épületebe EKG-ra, mert a nyári már nem érvényes!
Szóval egész nap úton voltunk, jó nagy forgalom volt, alig tudtunk haladni.

Na eldugulok... :D
Vendég

Az nagyon finom lehetett :wink:
Egészségedre/tekre/ :D :D

Ez jó eredmény, szurjad a további lóadagot hétfőig gyönyörüen meg fognak nőni a tüszőcskéid :wink:
Megy a további drukk++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszi a drukkot :D
Vendég

Szép estét!

Zsu
Tüszőnövelő drukkjaim mennek Neked++++++++++++++++++++++
Akkor menjen a lóadag szuri és hétfőre meg lesz az eredménye :!: :wink:
Pihend ki a mai napot, fárasztó lehetett :!: :shock:

Köszi a drukkot :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Na úgy néz ki rendbejövök 1-2 napon belül,már alig folyik az orrom,hatott a kúra :lol: Na nem az amit ti ajánlottatok :lol:

Holnap jövök bővebben,mert csak délelőtt van dolgom,délután itthon vagyok.

Juj nem sokára kezdünk!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek és jó éjt!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Gabi
Örülök, hogy jobban vagy :wink:

Szép napot Mindenkinek!

A mai drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon aranyos - legyen szép a napod!!!!!

EGY KIS MOSOLY A MAI NAPRA :))))))

Kép

Kép

Elefánt: "Miért a hátadon hordod a melleidet?"
Teve: "Hmmm, furcsa kérdés ez attól, akinek a fütyköse az arcán lóg...!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes hétvégét kivánok lányok!

Gabi :!:

Örülök, hogy jobban érzed Magad :D

Remélem, hogy jól vagytok, nagy a pangás.

Mindenkiért nagyon szoritok++++++++++++++++++++++

Puszii
Vendég

Sziasztok!

Suzy,
mai hő?

Gabi,
de jó, hogy jobban vagy. Neked már csak egy hét. Jujjj, de jó :D .

Zsu,
jó lesz ez :D . Most megint kellett szurit venni? Hétfőre drukk!!!!

Melisch,
reméljük akkor neked is igazad van :D . Valamelyik fórumon már olvastalak, és nagy gratula a csodabébihez :D .

Betty,
nálad mi újság? Piri?Vagy még egy teszt esetleg?

Angyal,
6 nap :D

Gyancsi,
én is imádom a gulyáslevest, azt hiszem nálunk is lesz a jövő héten, most úgy megkívántam :roll: .
Köntös van? Hát igen, ami kell, az kell, ugye :roll: :D :D :D .

Látom, itt mindenki úgy ír nekem, hogy jövő hét kezdés :D . Ti tudtok valamit, amit én nem :D :D :D ???? Bár igaz, akárhogy is vesszük, ha csak vizsgálat is lesz, már az is valami :roll:. Olyan kíváncsi vagyok, komolyan mondom, én még semmit ennyire nem vártam :oops: . De azért félek ám, nehogy valami gubanc legyen és pofára essek :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Este meg elmegyünk megnézni az Avatart. Látta már valaki? Kíváncsi leszek, annyira odáig vannak ettől a filmtől :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita :!:

Elkezdtük a visszaszámlálást :D

Meglásd minden rendben lesz és kezdeni fogol :!:

Nekem a férjem nézte neki tetszett, nekem nem jönnek be az ilyen jellegü filmek.
Nálam a vigjátékok és a horrorok vannak a szeren :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Csajok egyet nem értek, már ketten is írták, hogy két lombik között el kell telni időnek, de akkor pl. Betty, neki két beültetése volt már meg és egymás után, most akkor ez hogy van? Vagy én lennék ennyire hü… és valami félre olvasok? Most olvasom amit ancsi írt, a lefagyasztás mitől függ? mennyit tudnak egyszerre leszívni? Most végül is az érett tüszőket szívják le igaz, én magamból indulok ki, ami 20mm feletti az általában 4-6 abból ha pl. 5 megtermékenyül akkor 2 vissza majd köv. hónapban megint kettő vagy három vissza. Jól értelmezem? Megmondom őszintén fogalmam mi a menete, de már kezdek beletanulni tőletek.

Suzy, igen hétfőn uh. A hőd hogy alakul?

Ranita, igen gondoltam, hogy a stimu mértékétől is függ. Mondjuk fogalmam nincs velem mi lesz, de remélem nem kerül el lombikig.

Ancsi, szerintem vigyél és abban mentem le a „műtőbe” vagyis az is rajtam volt, meg csak kimész wc-re stb. Szerintem nem árt ha van.
Melisch, látom neked már a pocakban a babó, gratulálok hozzá. Kinél voltál a káliban? Mert ha nekünk az inszem nem jön össze akkor mi is oda megyünk és én Szegedi vagyok.

Zsu, nagyon szorítok, hogy azok a tüszők szép nagyok legyenek.

Gabi, örülök, hogy jobban vagy.

Velem semmi extra nincs ma ügyeleten voltam beadatni a szurit, de meg fogom beszélni a dokival, hogy viszek fecsit meg tűt és beadják-e nekem a klinikán mert a fa.. ki van az ügyelettel.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Bri, én is azért kérdeztem tőletek, hogy az inszem fáj mert még soha senkitől nem hallottam ez, amit az ismim mondott. Mondjuk az biztos a szülésnél nem fáj jobban semmi, én császáros voltam, de altattak, mikor felébredtem a falat tudtam volna kaparni fájdalmamban. A szurit nem adhatom be mert vagy izomba kell vagy bőr alá valahogy, de én eddig mindig izomba kaptam. Fel kell rendesen szívni, oldószer meg por 2-2 ampulla és úgy beadni, így én nem próbálkozom magam mert nem tudom hogy kell beadni.

Ancsu

ancsuka

teszt:
5db terhességi+5db ovulációs 1300FT postaköltséggel együtt.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajok!!

MOst sajnos nem tudok visszaolavsni, de mindenkinek mennek a drukkjaim akinek kellenek+++++++

Mar csak hetfön fogok tudni jönni este szerintem, a HSG eredmennyel :wink:

Mindenkinek nagyon szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

U.I: Köntös beszerezve, bar S-es, de akkora, hogy 3-szor belefernek...Hiaba , nem az ilyen törpekre meretezik ezeket :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!!!
Laptetőt megtartom most,bocsi :oops:

Betty!
Hát ilyenkor tényleg nem jó,h közel lakom a munkahelyhez,de különben jó,h nem kell utazni :lol:
Óóó nem ciszta,az nem lehet!!
Igen "korán" kelek,7-re megyünk dolgozni és előtte még elintézzük a dolgainkat a neten.Online játékok,stb....

Ranita!
10 parancsolatot olvastam már,de betartani........lehetetlen!
Nekünk deviza alapú hitelünk van,féléves periódusokkal.Nekünk 1500-al kevesebb lett most.Nem sok,de legalább nem emelkedett.
Avatart párom látta,teljesen odáig volt érte.

Ancsu!
Ha clostitól szép tüszőid voltak akkor biztos nem kell annyi szuri.
Fagyis beülti nem számít lombiknak.Csak amikor leszívás is van az számít annak.Javítsatok ki,ha nem így van.

Zsu!
Sajnálom,h csak egy pf-ben van tüszi,de az is elég a sikerhez.
Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Bri!
Jaj,de jó kis elfoglaltságok.Én olyan rég szeretnék teniszezni járni,de valahogy mindíg elmarad.

Gyancsi!
Nekem nem kellett köntös hsg-re,mert bementem egy öltözőbe levetkőztem,megcsinálták a vizsgálatot aztán felöltöztem,megvártam a zárójelentést és jöttem haza.De ez a BMC-be volt.
De azért köntös még kellhet a továbbiakban is.Jó,h vettél
HSG-hez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Angyal!
Ciszta nem lesz ott és kezdetek ti is++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy!
Nem értek a hőhöz,de drukkolok++++++++++++++++++++++++++
Kép

Rólam!
Félek,h pont most fog késni menszi és eltolódik minden,bár nem azon a pár napon múlik,de akkor is.Péntekre már beharangoztam munkahelyen is,h későn megyünk(v.egyáltalán nem is).
Szóval kivételesen örülnék,ha megjönne minél előbb!

Szép estét mindenkinek!
Puszi

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! Minden rendben lesz, hidd el nem engedjük, hogy késsen.
:wink:
Én costit is meg merionál injekciót is kapok, de igen ettől állt. mindíg jó a tüszöm.

A lombikot meg értem, viszont ez így jó szerintem.

Puszi csajok

Ancsi, neked meg drukk hétfőre majd gondolunk egymásra. :wink:

Ancsu

ancsuka

Jah azt nem írtam,h a családi probléma nem a családi békét oldotta meg,hanem végre nem kell azzal találkozni akivel perben álltunk,mert megvan a jogerős határozat. :lol:
Úgyhogy örülünk nagyon és nem utolsó sorban anyagi vonzata is van a dolognak :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

gabi, ez jó hír! legalább kaptok is valamit :)

Nem is mondtam vagyis írtam, hogy ma hogy jártam az ügyeleten a szurikor, mert azt írtam le, hogy elegem van belőlük.
Szóval tegnap felhívtam őket, hogy ma mikor mennyek és miért telefonálok, full normális volt az ügyeletes mondta, hogy ma mikor megyek hátul a portán jelentkezzek és majd le szolnak az orvosnak és ő mondja mikor mennyek. Erre megyek, elküldtek, hogy kopogjak be a dokihoz, de oda ki van írja nem szabad, na köszi, telefon mire a faszi elhajt, hogy miért nem akarok én bemenni a váróba, mondom neki már másodjára, hogy én nem beteg vagyok, és a betegek közé nem akarok bemenni, azt mondja akkor nem tudja a megoldást. Na köszi eddig full normális emberekkel tudtam beszélni, most meg ez. Jó bekopogok, majd be is jutottam, kérdem a dokit ugyan mondja már meg, hogy akkor mi is legyen holnap ha jövök mert 4 ember mind másfélét mond. Full normális volt és elmondta, de a szuri....
Komolyan szerintem többet ért volna ha Jani adja be...., szerintem vastag volt a tű, meg majdnem csontba adta a marhája, már bocsi, de nagyon mérges vagyok, fájt nagyon, komolyan sírni tudtam volna, zsibbadt az egész lábam. Így holnap ha megyek viszem a tűket mert nem tudom hogy a tű vagy a rossz hely volt a baj.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :D

Ancsuka, sajnálom, hogy így jártál a dokival, tapasztalatom szerint az ápolónők sokkal kíméletesebbek!Nincs a környéken más aki beadhatná? a costit izomba kell adni? mert a merionált azt bőr alá, és az nem fáj, és otthon is meg lehetne oldani...Szerintem, ha megkérnél valakit a klinikán, biztos megtanítaná, hogy hogyan kell beadni a szurikat, sokkal egyszerűbb, ha magadnak csinálod, hidd el, én sem tudtam volna elképzelni, hogy magamnak fogom beadni, mert elég rosszul voltam minden szurizásnál, de simán ment (na jó, az elsőnél egy kicsit remegett a kezem :D ) Most meg már úgy megy mint egy fogmosás, még ha úton vagyunk, akkor a kocsiban is beadom.
Én úgy tudom, hogy akkor nem kell várni a két lombik között, ha saját pénzen megy a dolog!A lefagyasztás valóban attól függ, hogy mennyi petét tudnak megtermékenyíteni, kettőt mindenképp visszaültetnek, ha marad még akkor azokat fagysztják le!
Ja, a szurit biztos beadják a klinikán is!

Gabi, örülök, hogy jól vagy már, és nem fog késni, drukkolok, hogy időben jöjjön meg!

Suzy, mennyi volt a hőd ma?

Ranita, nem kelett venni több szurit, azt osztotta be a dokinő, ami megmaradt, remélem elég lesz.

Betty? hogy vagy?

Többiek?

Én ma egyedül leszek.. :( majd keresek valami filmet...
Vendég

zsu,
UUU valamit nagyon rosszul írtam szerintem....
A costi az tablette, a merionál az injekció. A merionált mindíg is izomba kaptam, tudom olvastam, hogy lehet bőr alá, de nem tudom, hogy hogyan.
Most nem doki adta be hanem ápolónő.

Ancsu

ancsuka

itt vagyok, visszaolvasok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka, pedig szerintem egyszerűbb bőr alá, és egyáltalán nem fáj, mert nagyon kicsi a tű.Esetleg legközelebb kérd meg az ápolónőt, hogy mutassa meg!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?