Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Keny: gyönyörű menyasszony voltál és a ruhád valami eszméletlen dögös volt! Itt is (iwiwen már) gratulálok Nektek!

Babim: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! :)
Már fél 3-tól itthon vagyunk mind a 4-en (persze Férjecskémmel együtt) :D
Nagyon izgatott/boldog vagyok. Remélem velem (velünk) maradnak a kisPacák! :) Próbálok pihizni és beszélgetni Velük!

Köszönöm mégegyszer a drukkokat! :)

Irises,
én úgy tudom, h. fél éven belüli eredményeket fogadnak el...

Nati,
drukkolok holnapra!!!! Vigyázz magadra!!!! :wink:

Kép
arikon78

Megjöttünk.
Köszönöm a kérdéseket, a drukkokat!

Babácskánk 38 mm és nagyon aktív, folyton mozgott az uh alatt. Tündéri.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba gratulálok, jó egészséget! :D

Progiszuri, Utro, Egisept fertőtlenítő spray "elkelt".
lidi33

Baba!

Hurrá ugye mondtam, hogy minden okés lesz, remélem pénteken én is hasonló jó hírekkel jövök :P

Ari!
Ügyesek vagytok gigamegamegtapasztódrukkok!!!!!!!!!!!

Puszi!
Köszííííííííííííííí

KépKép

Kép
keny

Babim: Kép

Keny: :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok !

Baba
annyira jó, hogy minden rendben !!!!! :D :D :D :D :D :D :D
pihengessél !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Lányok, köszönöm az öleléseket, drágák vagytok !!! :D :D
ez a mi évünk lesz ! jönnek a babák majd rohamosan !

Keny
ez nálad a boldogság éve lesz !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

vvviki

Arikon
drukkolok továbbra is a Kis gyönyörű "Pacáitoknak" !!!!

vvviki

Baba :P
Úgy örülök neki! Gratulálok! Szívből!!!

Bols :P
Eddig is ez volt a vonalzód? Akkor jó vaksi vagyok, szóval Neked is ikreid lesznek? Gratulálok 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Puszinak meg nagyon drukkolok, bármikor is jön az akció... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Arikon - nagyon ügyik vagytok! Most pihenj egy kicsit! Jaj.. annyira drukkolok nektek! :D

Baba - de jó! :wink:

Keny - gyönyörű vagy a fotókon! Gratulálok még egyszer! (Édi a férjed..) :wink:
kuglica

Xandra: :oops: :D

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon ügyesek vagytok!!!!!!! Örülök nektek!!!! Akkor a picik 8 sejtesek voltak? 68 kiló ragasztó rájuk!!!!!

Kuglica Juhúúúúúúúúú!!!! Hát még párat alszol és már kezdődik is a buli!!! meglátod elrepül!!!

Irises pont ma hívtam kaálit ez ügyben és nekem is at mondták fél éves eredményeket elfogadnak még. Hehe, nálunk 14 napnál nem lehet idősebb eredmény...

...én szenvedek a cisztámmal...fájdogál. Csúnya ciszta talán elfakad! 22-én megyek uhura, remélem mindjárt kezdünk is!!

Ja, kettő kérdés tapasztalt Kaálisokhoz:
1. Leszívás után mennyit kell feküdni Kaáliban
2. ET után mennyit kell feküdni Kaáliban...nem tudjuk eldönteni béreljünk -e vmi lakást, szobát Szegeden...mi kb 3 órára lakunk onnan, ha nem kakilnak a határon sokat...

kismamiknak puszi!!!
zsuki 75

Csajok, köszi.
Xandra, még Te is előbújtál? :lol: Aranyos vagy!

Arikon, babatapasztó drukk!++++++++++++++++++++Pihenj, igyál sok folyadékot! Fáj még a pocid?

Puszi++++++++++++++++tutod+++++++++++++++++++++

Keny, naná! Neked még nagyobb lesz a babád pénteken, hisz 9 nappal lesz akkor idősebb, mint az enyém tegnap. Nem lett túl jó a kép, mert annyira izgett-mozgott, úszkált, kapálózott, integetett, hogy nem lehetett jó képet csinálni, de du. azért majd felteszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Zsuki,
Kösziiiiiii!! :D Az egyikük 8*3-as, a másikuk 10*2-es volt. Azt mondta a doki, h. a második érték a morfológiai osztályozást jelenti, és a 4-es a tökéletes (irtó ritka, inkább csak tankönyvekben lehet velük találkozni...). A 3-as az nagyon jónak számít, a 2-essel sincs nagy gond, csak lassabban fejlődik. De megnyugtatott, h. rengeteg baba született "2-es szorzóval", és ez a sejt morfológiára vonatkozik, a baba fejlődésére stb. semmilyen negatív hatással nincsen. Remélem nagyjából érthető voltam... :)

1. Nekem kicsit több mint 1 órát kellett pihizni,
2. összesen félórát voltam a pihi-szobában ET után. :)

Keny, Viki, Kuglica, Baba,
Nektek is nagyon szépen köszönöm! :)

Baba,
jaj, tök jó lehetett látni a kis Tündérkéteket! :) Nagyon kíváncsi vagyok a fotóra!
A pocim már csak néha húzódik, főleg ha leülök. :)

Kép
arikon78

Jó reggelt!

De jó hírekre érkezem!
Baba, annyira de annyira......! Ha eü-i sétát tartasz, nézz be hozzám egy ölelésre.

Arikon, én nagyon hiszek benned/bennetek, olyan mély nyugalmat érzek nálad, és ez a legfontosabb amire most szükségetek van.Maradj ilyen, meghozza gyümölcsét!

Zsuki, cisztaűzés :!:

Keny, te dolgozol különben?

Kalkata, hiányzol ám innen!

Mennénk a héten kromoszómára az Istenhegyi útra, de a francos sztrájk miatt ki se jutok Újpestről. 20 perc volt kocsival a Lehel térig, így visszafordultunk, mert nem biztos, hogy visszaérnék időben a munkahelyemre. Remélem mihamarabb megegyeznek.

üdv mindenkinek!
nani72

Arikon,
nagyon örülök a jó híreknek, és a két babának!
Vigyázz rájuk nagyon!nekem ez az érzés sajnos a múltkor kimaradt

Nati,
megadrukkok mára!
Legyen sok szép petécskéd!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nati,
Mi volt a punkción???? Drukkoltam ám nagyon!!! :wink:

Nani,
annyira aranyos vagy, köszönöm!!! :oops: :)
A fenébe a sztrájkkal!!! :evil: Lehet dél körül kicsit enyhébb a forgalom, vagy az a melóhely miatt nem oké, ugye?

Melikém,
Nagyon vigyázok rájuk, remélem érzik és kapaszkodnak rendesen! :)
Ölellek, és biztosan érzem, márciusban minden tökéletesen fog alakulni veletek!!! :)

Kép
arikon78

Ari!
Tapasztó mára is!Sikerülnie kell!!!!!

Baba!
Úgy legyen, már csak 1-et kell aludni :wink:

Nani!
Igen.

Zsuki!
Ciszta monnnyon le!

KépKép

Kép
keny

Keny, drukk holnapra!Hányra mész?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi csajok a drukkokat, hatottak Lett még egy meglepi tüszőm, így összesen 6 sejtecskét szívtak le Holnap 11-kor kell telefonálnom, hogy ügyesen hancúrozott-e ma mind és hogy hogyan tovább?!! Nagyon kellemes élményem van mindenről, altatás, leszívás, pihi, stb, az egészben a legrosszabb az volt (még pityeregtem is), amikor Apa és Bence elment egy játszóházba, mert azért mégiscsak 3 óra volt... De túléltem, most még feszít a hasam, de semmi különös . BOLDOGOK VAGYUNK

Ari,
te most otthon pihensz, igaz? Hogy érzed magad??? Te is gélt kaptál???
A többi embrikét fagyasztottátok??? A 8 és 10-es érték a sejteket jelenti?? :oops:
Neked vérvételre kell menni vagy tesztelsz?

Keny,
küldöm a nevem priviben, én is nagyon kíváncsi vagyok Rátok!!! Holnap ismét láthatod a kis picurkát, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Baba,
a köhögésed rendbejött???

Meli,
már csak 3 hét a konziig, és hidd el utána sitty-sutty sikerülni fog. Nagyon jóóóóóóóóó alapokkal indultok, és kapaszkodni fognak azok a kis picurkák és veletek maradnak!!!!!! HIDD EL!!!!!!!!

Nani,
remélem sikerült elintéznetek a vizságlatot!!!! Mi szerencsére elég jól haladtunk ma, persze megint fél órával korábban is érkeztünk :roll:

Zsuki,
Ari már megválaszolta a pihiket, nálam is így volt a punkciónál, transzfer még hátra van :P

PUszi,
ma drukkokat is útnak indítottam, megérkeztek, igaz?????

Jó éjt lányok, én megyek és olvasok egy jót :P
Vendég

Natikám!
Annyira boldog vagyok miattatok!
Holnap jó híreket hozol majd, én tudom!
Puszillak!

Ari,
babaragacsok mennek! :wink:

Keny,
nagyon csini menyasszony voltál!Igazi vagány csaj!

Puszi,
Ti spontánkodtok, ugye?Drukkolok, hogy úgy "járj", mint Baba és Keny! :wink: :D

Nani,
sajnálom, hogy nem tudtad elintézni a vizsgálatot!
Egyébként Ti mikor ugrotok neki a következőnek?

Viki,
majdnem egyszerre megyünk majd konzira! :D Nemsokára itt lesz, hidd el!
Énis ezzel vígasztalom magamat! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kuglica,
nálatok meg nemsokára kezdés?
Most biztos minden rendben lesz, és sok-sok embrikétek lesz!

Baba,
várjuk a képet! :wink:

Till,
Ti hogy vagytok?
Lencsi nődögél?

Akit kihagytam, annak még egy plusz nagy ölelés! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Baba!
4-re.

Nati!
Na fél tucat :lol: petike nagyszerű!Randidrukk!

Meli!
köszi, pusza

KépKép

Kép
keny

Ma csak annyira ugrok be, hogy az akciózoknak drukkjaimat küldjem: Kép

Holnap már jövök "rendesen"! :oops:

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Nati, randidrukk!+++++++++++++++Még köhögök(már 3 hete).

babaimádó
Kép
babaimado

Meli, még nem tudom feltenni a képet.

babaimádó
Kép
babaimado

Olvasó üzemmódban vagyok, bocsi :oops: , mert várakozó állásponton vagyunk még...

Nanikám, köszönöm, amúgy metróval eljutottál volna a Moszkvára onnan pedig jár a 990A(7-8 percenként) az Istenhegyin (ki tudja meddig lesz sztárjk, lehet szükséged lesz az infomra) Puszi

Babim, nagyon-nagyon örülök a kis "mocorgónak
:wink:

Alle, drága, ((((((((((ölellek)))))))))

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Katám, köszi az infót! Jövő hétre csúsztattuk a dolgot,3-ig lehet menni vv-re.

Keny-nek drukkok az uh-hoz!

Meli, márciusban indulna a 3. lombik,de még nem lettek kész a trombózisszűrés eredményeim, nem tudom ha az rossz eredmény lenne,változtatna e a kezdésen?

Tnati, jó randizást a picikéiteknek!!!!!

Arikon++++++++++ tapasztók!!!!!

Mindenkinek pussz!
nani72

Nati,
ez fantasztikus!!!!!!!! Úgy örülök Nektek!!!!! Gondolom már tűkön ülsz....már csak 45 perc!! :wink: Én is izgulok, mert ma derül ki (szintén 11-kor), h. lesz e fagyibabánk!

Itthon vagyok hétfő óta (táppénzen). A hasam húzódik, néha olyan menszisen. Igen, én is progi gélt kaptam, szerencsére nagyon könnyedén lehet használni, majd meglátod! :wink:
Majd vérvétel lesz 25-én!
Ha jól tudom, az első szám (tehát a 8, 10) a sejteket jelenti, a második (2-es ,3-as) az osztályozása.
DE képzeljétek pont erről az osztályozásról van egy nagyon jó cikk a HelloBaby-ben! Én mindig megveszem, de még csak most jutottam odáig, h. olvasgassam is. Leírják egy embriológus segítségével, h. hogyan történik az embrió kiválasztása az ET-hez. Nagyon érdekes...

Meli, Nani,
:)
Nani,
és mikorra lesznek meg az eredmények? DE tuti minden oké!!! Drukkolok!!! :)

Kép
arikon78

sziasztok,
Köszi a drukkokat, 3 embriként van :P :P :P . A másik három sajna nem termékenyült meg, de nem gond, lényeg, hogy vannak hárman :P :P . Holnap 11-kor újabb telefon, hogy mikor kapjuk vissza őket :lol: :lol: :lol: úgy érzem egyre izgalmasabb :P
Vendég

Nati, gratula a 3 embrikéhez. Gondolom holnapután (esetleg holnap) visszakapod. Mindhármat beültetteted? Mennyi idős is vagy?
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++

Arikon+++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nati: szuper! Drukk a triónak! :D :D :D

Arikon: pihenj, relaxálj! Én meg drukkolok! :wink:

Baba: gyere msnre, lekicsinyítem neked a Kicsid képét szívesen! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
gyönyörű kis babócátok van!!!!! És már szinte igazi kis baba formája van :P

Keny,
lassan Te is látod ismét a kis picurkát!!!

Puszi,
dugi drukkok mennek!!!! :wink:

Ari,
fagyibabák???? Én azt hittem, hogy a másik 7, amit nem kaptatok vissza, az mind megy fagyiba... vagy nem osztódtak jól??? Vagy mi alapján döntik el? És a legjobb kettőt kaptátok vissza???
A hello bébi egy újság?? Még sose hallottam róla :oops: . Nekünk a Kismama és a Baba magazin jár :wink:

Nani,
a trombózisszűrés miből áll? Vérvétel? És kb mikorra van eredmény? azért drukkolok, hogy tudjatok kezdeni!!!!

Meli,
köszi mindent!!!!! (((((((((((Extra ölelések Neked!!!! )))))))))))))))))
Vendég

Nati,
sajnos nem úgy fejlődtek, h. "érdemes" lett volna fagyasztani Őket. :( Nagy valószínűséggel nem élték volna túl az esetleges ébredést. Szomorú voltam, mert ugye kis életekről van szó...De Férjecském megnyugtatott, és bíztat, h. a hasamban levőkre összpontosítsak. :) Igen, a biológus is mondta, h. a "legszebbeket" kaptuk vissza. :)
A HelloBaby kéthavonta megjelenő magazin, tavaly óta léteznek. Kifejezetten babát tervező pároknak szól. Okos tanácsokkal, jó cikkel. Ha jól emlékszem a Kaáli váróban is láttam a mostani számot. :)

Hogy érzed magad? Hasad nem fáj?

Puszedli,
én is gondolok ám rád...sutyiban! :D

Baba,
de széééép! :)

Kép
arikon78

Sziasztok, Drága Sorstársak! :D

Sajnos nem tudok most visszaolvasni, de szívből drukkolok minden Akciósnak!!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tnati,
szuper!!! Hajrá!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda,
drága vagy, köszönjük a kérdést! :P
/igen, növögetünk :P 5230 gr, 60 cm :P /

Mindenkinek cupp!!!

tillidian

Arikon: igen a Kaáliban is szokott lenni HelloBaby újság, Bernárd doktor is szokott írni bele. :D

Kép

Kép

*puszedli*

Hello Csajok!

Nálam annyi az újság, hogy ma megjött a mensim. (Öt nappal hamarabb, mint hogy kellett volna.. mindegy, nálam sajnos így "normális", hogy kiszámíthatatlan.) Hívtam is a Kaálit és tök jó, mert van laboruk vasárnap reggel, úgyhogy megyek az első alaphormonos vérvételemre. (Hétfőn reggel már van egy munkahelyi jelenésem.. úgyhogy annyira örülök, hogy hétvégén is lehet menni a Kaáliba, mert bakker, akkor kimaradt volna a vizsgálat és egy egész ciklust kellett volna várni).

Szóval.. tulajdonképpen elindult a lombikos procedúrám.. igaz, még nagyon az eleje, de azét mégiscsak elindult, ugyanis vérvétel után már vasárnap este - tehát holnapután - kezdem a fogigátlót. Kezdődik a rally.. ;)
kuglica

Kuglica: hajrá start! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Baba - szuper a fotó! :wink:

Tilli - milyen gyorsan nő Lencsi! Nagyon jó! :P

Arikon - igen, most a pocidban lévőkre kell összpontosítani! Ne szomorkodj.. Nagyon-nagyon drukkolok neked! / nektek!

Nati - én is gratula a három embrikéhez!! :) Mind a hármat visszakapod?

Meli - köszi szépen az érdeklődést és a drukkokat, aranyos vagy. Te mikor mész konzira?

Keny - voltál uh-on? mizújs?

Mindenkinek drukkolás!
kuglica

Puszi - köszi. :wink: Figyusz, ne hari, elvesztettem a fonalat a te időzítéseddel kapcsolatban.. :oops: Mikor kezdődik nálad a következő lombik?
kuglica

Ari,
sajnálom a többi embrikét, de most tényleg a pocidon a hangsúly, lehet, hogy nem is lesz szükségetek többre :wink: .
Ezt a Hello Babyt én is megnézem... S mit írnak az embriókiválasztásról?

Köszi kérdésed, jól vagyok. Hasam néha szúrogat, meg néha feszül, de egyáltalán nem vészes. Csak picit érzem. Egyre jobban izgulok a holnap miatt :oops: Jobban mint eddig bármikor a lombik alatt :oops: :oops:

Kuglica,
ez szuper!!!!! Akkor most már Ti is indultok!!! Már akartam kérdezni, hogy hogyan derült ki, hogy kevesebb szurit adtál magadnak??

Till,
képet nem kérhetünk Lencsiről??? Olyan szívesen megnézném!!!
Vendég

Tnati - úgy derült ki, hogy kevesebb szurit adtam magamnak, hogy a doki egy uh-os napon mondta, hogy "jó, akkor felírunk még egy doboz gonalt, ezt ki kellene váltani.. mert most már az első doboz lassan elfogy.." .. én pedig mondtam, hogy "de hát van még benne bőven.. ".. mire a doki mondta, hogy a következő uh-ra vigyem már be, megnézi.. És amikor bevittem és mutattam neki, hogy hát még mindig van benne, akkor olyan nagyon furcsán nézett rám.. :lol:

:oops:
kuglica

Kuglica: nem vesztetted el a fonalat! Nem írtam/írok róla. Majd fogok! De most még nem. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Voltam ma UH-on, és minden a legnagyobb rendben!!!A babám izgett mozgott, minden újjacskáját megszámoltuk, még a lábikóján is, szépen látszik a gerince, combcsontja.Izgett mozgott, integetett és rugdosott a tappancsokkal :P Fúúúú hihetetlen érzés látni ezt a csöpp kis emberkét ott bent :lol: És mintha kukaca lenne :lol: , de ez nem 100%, bár én is fiút érzek.Jövő hét szerdán megyek kombinált tesztre, akkor lesz babamozi is :lol: .BOLDOG VAGYOK!!!!!Ja és kicsit idősebb mint gondoltuk 12 hét+4 napos, jól belehúzott!

Akciósok Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
keny

Keny: szuper hírek, gratulálok! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Keny,
nagyon örülök, hogy ilyen édes kis babótok van!
Már alig várom, hogy egyszer végre énis átélhessem ezt az érzést!
Na, de már nam kell sokat várnom! :wink: :D

Arikon,
sajnálom, hogy nem lett most fagyibabátok, na de sebaj, tesókért majd úgy jöttök, hogy megint kapsz egy kis stimut!Mert az ikreknek is kell majd kistesó! :P

Natikám,
annyira izgulok érted, hogy az hihetetlen!Mintha a mi babánkról lenne szó! :oops:
Teljes szívemből kívánom a legjobbakat!
Szavakkal nem is tudom leírni, mi mindent kívánok Nektek!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Keny, de szuper! örvendezek most! pussz!

Baba, szép formás a picike! :wink:

Nati+++++++++ !

Arikon++++++++!

Kuglica, drukk a "rally"-hoz! :)

Nálam új ciklus indult, így bejelentkeztem uh-kra. ( sima cikluskövetés lesz, hormonvizsgálattal )Majd ha megyek a laborba, elhozom a korábbi leleteimet,hátha elkészült egyik-másik.Remélem. Ugyanis az oep egy csomó mindent elutasított /pénzhiány /.Lehet, valamiket még ismételni is kell, amikre ezévben lesz támogatás. (áek)

szép hétvégét!
nani72

Keny, juhhéj...szóval még a kuki is látszott...hát nem semmi

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?