Köszi csajok a drukkokat, hatottak Lett még egy meglepi tüszőm, így összesen 6 sejtecskét szívtak le Holnap 11-kor kell telefonálnom, hogy ügyesen hancúrozott-e ma mind és hogy hogyan tovább?!! Nagyon kellemes élményem van mindenről, altatás, leszívás, pihi, stb, az egészben a legrosszabb az volt (még pityeregtem is), amikor Apa és Bence elment egy játszóházba, mert azért mégiscsak 3 óra volt... De túléltem, most még feszít a hasam, de semmi különös . BOLDOGOK VAGYUNK
Ari,
te most otthon pihensz, igaz? Hogy érzed magad??? Te is gélt kaptál???
A többi embrikét fagyasztottátok??? A 8 és 10-es érték a sejteket jelenti??
Neked vérvételre kell menni vagy tesztelsz?
Keny,
küldöm a nevem priviben, én is nagyon kíváncsi vagyok Rátok!!! Holnap ismét láthatod a kis picurkát, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Baba,
a köhögésed rendbejött???
Meli,
már csak 3 hét a konziig, és hidd el utána sitty-sutty sikerülni fog. Nagyon jóóóóóóóóó alapokkal indultok, és kapaszkodni fognak azok a kis picurkák és veletek maradnak!!!!!! HIDD EL!!!!!!!!
Nani,
remélem sikerült elintéznetek a vizságlatot!!!! Mi szerencsére elég jól haladtunk ma, persze megint fél órával korábban is érkeztünk
Zsuki,
Ari már megválaszolta a pihiket, nálam is így volt a punkciónál, transzfer még hátra van
PUszi,
ma drukkokat is útnak indítottam, megérkeztek, igaz?????
Jó éjt lányok, én megyek és olvasok egy jót