Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Baba: remélem semmi baj!!! szorííítozok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

tetőőőő :D

hát igen, Mareska lányka még hisz ebben :D valamiben hinni kell:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Így van Mares, hinni kell!
puffocska

baba: drukkolok a jó eredményhez!

puffocska: mindenféle pénzügyi marhaságot tanulok.

Lányok ma voltam megint UH-n, sajnos a rendkívül alacsony progeszteron miatt hetente megyek vv-re. Ma végre kielégítő volt a progi szintem és ma először látszott a pici szívverése is. Már 9 mm és egy 18 mm nagyságú petezsákban csücsül.
Ma először volt kézzelfogható, hogy odabent valaki van, aki már egy picinyke emberke.

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Panny: Sajnálom,ami veled történt. Sajnos én is átéltem augusztusban.

Mares: Örülök,hogy már jól vagy:-)

Baba: Remélem minden rendben van,és hamar rendbe jössz.

Betty: Merre vagy?Rég voltál.

Lányok: Lenne egy kérdésem,hátha valaki hallott már ilyenről.Pajzsmirigy alulműködésem van, 7,2 volt a TSH,amikor kaptam rá L-Thyroxint.Rá 3 hétre volt ismét vérvétel,akkor lement 2,38-ra,aminek nagyon örültünk.Eltelt 6 hét,és a TSH:4.
Vérvétel előtt 1 héttel volt torokgyulladásom,amire antibiotikumot szedtem.Befolyásolhatta? Nem érem utól a dokimat,mert épp síel....
L-Thyroxynból egyiknap 75,másik nap 100 mg kellett szednem,most megemeltem picit.100 és 125.Gondolom nem árthat.
Vajon mitől ingadozhat?

Csillag: Képzeld,tegnap és tegnapelőtt hiperszuper pozitív LH tesztem lett.Ennyire még nem volt pozi.Lehet jó hatással van rám a cickafark és barátcserje.De lehet nem lesz semmi a projektből a TSH miatt.Bár ez 1 hete készült,lehet,hogy azóta lement.
Jövő kedden megyek progeszteron vérvételre,akkor csináltatok TSH-t is.Én már nem értem ezt az egészet.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekem is megvolt az első uh ma. Láttunk egy 6,5mm-es embriót. Szívhangunk még sajnos nem volt :( 2 hét múlva kontroll és akkorra már lennie kell.

Csibuc! Gratulálok Nektek, most már tuti szabad:)
recon

Köszönöm lányok :) Férjecském most ment el a leletért, holnap meg doki :)
Csibuc jaj az nagyon jó, úgye milyen sokat nő a babóca 1 hét alatt? :)
Recon ne izgulj, 2 hét múlva gyönyörű lesz amikor meglátod :) mondjuk én is izgultam nagyon :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van! Mi most hála Istennek jól vagyunk, ezt én már kész csodának minősítem. :P

Basszuskulcs, nagyon mérges vagyok, már meg kellett volna érkeznie a tesztjeimnek, és még mindig nem kaptam meg a szállítmányt. :evil: :roll: Előre is elnézést kérek azoktól, akik epedve várják tesztcsomagjukat, de önhibámon kívül nem tudom nekik küldeni. :(
Valószínűleg az ünnepek, meg az időjárási viszontagságok miatt késik a dolog, csakhát bosszantó. :evil:

Kismamikáim, örülök, hogy láttátok a bébiket, de én is szeretnék képecskéket nézegetni, úgyhogy ha kaptok, kérlek tegyétek fel ide!

Drága babára várók, nagyon sokat gondolok rátok, és bízom továbbra is, hogy hamarosan eljön a ti időtök is!

Betty, nem tudom, hogy olvasod-e még a topicot, de láttam, hogy valószínűleg nem sikerült most a baba. Sajnálom :( , nem tudom, mit írjak, és szeretném, ha újra írnál ide.

Velem van bajotok lányok, vagy miért nem jöttök már (ez elsősorban a régiekre vonatkozik)? Gondolom az is baj, hogy keveset tudok jönni, de sajna nem megy gyakrabban, legalábbis egyenlőre. Nekem is megvannak a gondjaim meg ilyenek, de igyekszem.

Ölelés mindenkinek, jók legyetek: a ti Esthajnalcsillagotok

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs
neeeem, nincs nekem bajom, csak egyszerűen nem jöttem :lol:
Mindig olvasom egyébként a topicot, és ígérem, ezután fogok is jönni :!:
Igen, nem sikerült, úgyhogy megyünk a kövire,DE...egyet kérek tőletek:
Fogok jönni, de ne szurkoljatok agyon :oops:
Köszke :!:

Puszilok mindenkit :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok csajok!!!

Recon, Csibuc GRATULA nektek!!! Lesz szívhang tuttira hamarosan, képeket persze én nagyon várom már a babókról :D

Baba: jobban vagy???? vagy még mindig rossz a pisi??? gyógyfüvek hatottak???

EHCS: mi is lenne velünk nélküled?!?!?!?! :D imádunk!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Most próbálkozunk babaügyben.és már ti bizti otthonosan mozogtok tesztügyben így kérdeznék :)
A 10-es tesztek az "eseménytől" számítva mikor adhatnak pozitív eredményt? sajnos pé-t +hőt mostanában nem tudtam nézni,mert Proverát (progi) kellett szedtem (valószínű) hormonhiány miatt :(

Rea
rea26

Helló!

Betty, örülök, hogy jelentkeztél, majd igyekszünk nem túlbuzgón drukkolni neked. 8)

Hogy nektek semmi sem jó, ha nem szurkol az ember, vagy nem ír semmit, akkor az a baj, ha meg mindig drukkhegységeket küld, akkor fél, hogy agyonüti, és inkább nem jön. :twisted:
De ennek van egy megelőzési módja, tessék mindig jönni, és másról is lehet is fecserészni, nemcsak a babatémáról. :wink:

Mares, köszönöm, kedves tőled. :)

Rea, a megtermékenyítéstől számított 7-9. napon már mutathat pozitívat a teszt, de teljesen egyéne és babája válogatja. :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok! Már egy ideje olvasgatom a topikot, de most sikerült regisztrálni, csatlakozom hozzátok, ha megengeditek. 3 hónapja próbálkozunk a férjemmel, sajnos eddig sikertelenül. Tudom, ez még semmi, de kezdek aggódni, hogy valamelyikünkkel gond lehet. 8 évig szedtem fog.gátlót, az első 2 hónapban éreztem az ovulációt, de ebben a hónapban semmit nem éreztem :-( Szerintem peteérésem sem volt.
Esthajnalcsillag, szeretnék tőled teszteket venni, igaz, csak hétvégére nem várom a mensit, de a fentiek miatt tuti meg fog jönni. Hogyan rendelhetek?
ancsi28

szia Ancsi! Üdv közöttünk! :D

Aggodalomra semmi ok, van olyan hónap, amikor nincs peteérés. Sajnos. A gyógyszer abbahagyása után kell pár hónap, amíg rendeződnek a hormonok. persze ez is egyén függő. Csillagtól priviben tudsz tesztet rendelni.

chrissy81

Köszi, Chrissy, várok pár napot, hátha...csak aztán rendelek.
ancsi28

Ancsi, üdv itt, ahogyan Chrissy is írta, priviben add majd le a rendelésedet, azt hiszem az előző oldal tetején vannak az árak és a tesztfajták, amelyekből választhatsz, de elküldhetem akár priviben is neked.
Akkor drukk a mostani ciklusodhoz, és ha netán mégsem jött most össze a baba, akkor várom megrendelésedet!

Chrissy, köszönöm :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Az újjaknak, üdv itt :) Ehcs örülök, hogy a fiúk jól vannak :)
Betty ne búsilj :) Sikerülni fog :)
Maresz édes vagy, a gyógyfüvek jót tettek, de még nem az igazi, ráadásul a dokim nem rendelt ma, persze órákat kell mindig várni, hogy megmondják :( A Leletemet meg nem tudták odaadni, mert bedöglött a nyomtató, a gépen majd a doki látja... de most mit tegyek, ha a doki sem rendel???? Őrület ami itt Gyálon van :S :(
Hát holnap is megyek hátha kitudják már nyomtatni az eredményeket... pozítivan állok hozzá :) Képet is hoznék a babóról, de ez a k... Gyáli rendelőben nincs fotópapír, így még nekem sincs képem :( :( De elvileg 2 héten belül megyek ultrahangra amit Budapesten a Jahn F. kórházban csinálnak, hátha ott van papír, és kappok végre képet a kis pocaklakómról :P
Remélem mindannyian jól vagytok :) Pusszillak titeket :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Lányok! Mi a különbség a 'sima' tesztcsík és a vizeletsugaras teszt között? Én eddig az lh tesztek közül a babymarkt nevűt használtam, ahhoz tudok viszonyítani. A vizeletsugaras jobb, megbízhatóbb, azért drágább?
ancsi28

Baba, köszi :) Nem akarlak elkeseríteni, de a sima kórházi rendeléseken sem szoktak fotót adni a babáról, magánrendelésre kellene menned, már ha van rá suskád. :?

Ancsi, ugyanúgy megbízható mindkét tesztféle, csak a vizeletsugaras nagyobb, a csíkok is nagyobbak rajta, és nem kell külön vizeletet pohárba felfogni, egyszerűen csak a pisibe kell tartani a kupak levétele után a megfelelő részt, a kupakot visszarakod, és várod az eredményt, a tesztcsíkot meg akkor tudod, hogyan kell használni, kissé macerásabb, de az sem rossz.

esthajnalcsillag

Ehcs Igen? Az kemény, akkor bejelentkezek egy magándokihoz, muszály a kép a piciről :P:) Majd a 16 hét körül megyek akkor már a nemét is megmondják :) Kell a kép, én meg azt hittem kapok majd :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Babagoa
nem búsulok, nem búsulok, csak egy kicsit azon aggódok, hogy nehogy most meg azért nem jön meg, mert valami bajom lett.
Az már a legkisebb, hogy nem jött össze, azt már megszoktam a 3 év alatt :lol: :lol:
Na de majd megyek 19.-én uh-ra, aztán kiderül.
Ilyen sem volt még, hogy ennyire vártam pirit :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot :!:
Üdv. az újaknak :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép reggelt!

Betty, hát remélem nincs semmi baj, csak mint írtad, az Utro fenntartja a progeszteronszintet, ezért nehezen, vagy egyátalán nem jön meg, amíg abba nem hagyod.

Baba, nem tudom, merre laksz, de ha esetleg majd Budapestre mész UH-ra, akkor megírom, kihez és hová menj, ő már tutira megmondja akár a 12. héten is, hogy fiú vagy kislány lesz a baba, nekem is megmondta mindkét fiamnál sima 2D-vel. :)
Ráadásul nagyon jó szonográfus, tényleg ért a szakmájához, és ha ő azt mondja, minden okés, akkor az úgy is van :wink: (ezt főleg a szűrővizsgálatokra írtam).

Mindenkinek szép napocskát!

esthajnalcsillag

EHCS
jó a mixpod-od :wink: 8)

betty615

Hehe, köcce Betty, koppintottam valakiről, nem is tudom kiről... :lol: :lol: Alig tudtam, mit hogyan kell a végén csinálni, english tudásom igen véges :P , de azért rájöttem. Viszont amikor hozzátettem az utolsó számot, azt sehogyan sem tudom előrébb venni, mármint úgy értem, hogy pl. rögtön azt szeretném meghallgatni, akkor előbb az előtte lévő számra kell, hogy lépjek, mert nem látom a 4-et. :roll: Hű, azért remélem érted mit akarok kikerekíteni belőle. :lol:
Tudnál ebben segíteni?
Egyébként ma teszteltél még? Teljesen negítív a teszt?

esthajnalcsillag

Szasz!

Üdv.az újankank!

Betty!

Sajnálom :( ..lehet h van benne valami hogy a progitól nem jön meg ha tényleg tutira nem jött össze....augusztusba amikor nem volt szívhang nálam én is utróztam...amikor abbahagytam másnap már pecsételtem..lehet h nem pont attól de a dokim szerint van benne valami.

Tegnap volt a férjem urológián..prosutatája ok,vizelet ok..szal nála nincs semmi gáz..már el is kezdtük szedni az antibiotikumot,jó erőset!!Ennek minden bacit ki kell írtania :wink:

Ja és képzeljétek tegnap megjött..pont 28 napra a műtéttől számítva...hamar helyreállt a szervezetem,ennek örülök.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem igazán értem, mi írsz :lol:
A negyedik számot akarod elsőnek :?: Hogy azt játsza először mindig :?: Mert azt úgy tudod, hogy belépsz a mixpododba, fejlécen my playlists :arrow: katt, majd jobb oldalon, edit songs :arrow: katt, akkor kijön a listád, és egyszerűen az egérrel átmozgatod a számokat úgy, hogy rányomsz a csíkra amibe van írva a zene, és lenyomva tartod majd áthúzod,ahova akarod.
Utána jobbra fent zöld mezőben : Save (get code) :arrow: katt, majd kijön egy ablak, és ok gomb. Ennyi. És át fog állni. :wink:

Persze, teszteltem, nega, mint mindig :lol: :lol:

betty615

Panny
Örülök, hogy ilyen gyorsan helyreállt a szervezeted, nagyon drukkolok, hogy minél előbb jöjjön a kis bébitek+++++++++++++++ :wink:

betty615

Panny, de jó, hogy ilyen klassz kis szervezeted van, látszik, hogy nagyon akarsz újra babás lenni. :wink:

Betty, hát nem csak erre gondoltam, de tök jó, hogy leírtad, mert erre is kivi voltam. Arra céloztam, hogy amikor kijön a lista, csak az első három szám látszik, a negyedik pedig nem, pedig az is rajta van, csak valamiért nem tudom egyből azt elindítani, mivel olyan, mintha nem lenne a listán.
Nega teszt basszus :twisted: Pedig én zebrásat küldtem :mrgreen:

esthajnalcsillag

EHCS
aztat nem tom hogy kell :roll: :lol:
hát látod bakker, mégis a nega ért ide :twisted: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok CSajok!!!!

Betty, EHCS: hát ti aztán tuttok élni... mixpod :D - énmeg itten javítom a féléves dolgozatokat, de egye fene mindenki átmegy :D

Panny: gratula hogy megjött gyorsan, nekem 21 napra jött meg... tisztán azon vagyok én meg a testem hogy bébike legyen :D

ma vagyok talán a 7. napon... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BABÁSODJUNK CSAJOK MOST ITT A MI IDŐNK :D

RÉGIEK!!! BÁR ÉN IS ÚJ VAGYOK, DE AZÉRT HIÁNYOZTOK!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares: Nagyon jó szándékú vagy. Vagy ilyen okos gyerekeket tanítassz?
Nálam sajna lesz bukta. 8)

Én megvagyok, semmi különös nincs, azt leszámítva, hogy a pirim ami mostanában múlik el, megint nem volt tökéletes. Inkább barnás, mint piros. Nem értem én ezt. A fene egye meg.

csillagocska: Megjött a szállítmány? Még van 2 db tartalékom, de lehet hogy rendelnem kéne már. De most tényleg, nem úgy mint a múltkor. :oops:

Csajol én nem is értem mit beszéltetek. Mixpod??? Még nem is hallottam ilyet. De én analfabéta vagyok ezen a téren.

Kép
babicsek

babicsek,
okos gyerek van, meg értelmes, csak kevés... valahova elbújnak a kedves ,aranyos okos gyerkőcök :D
meg még soha nem bukott nálam senki, 2001 óta most ne törjem már meg ezt a szép ívet :D

de fura a hőm... :D tudok énalkotni!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares 8) :lol:

Babi
a mixpod egy zenei oldal, össze tudsz magadnak állítani egy listát :wink:
EHCS lapján van alul.

betty615

Bettym

jaj de jó hogy itt is látlak :D mindig vidám leszek tőle :D
áááááááááááááááá mindjádrt alszok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

uram még sehol, még defekt is volt neki 5kor indult pestrol.... szegenyem mikor ér haza!?!??!?!?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bekukk 8) Szurkolok minden leendo kismaminak :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó!

Bridget, neked is kukk :twisted:

Betty, bakker, bocsi, lehet, hogy csak pont rosszat húztál a tesztekből :lol:

Mares, majd hozzád íratom be a gyerekeimet. :D

Babicsek, van már, tudsz rendelni :wink:

Na pusz

esthajnalcsillag

Ehcs
bárcsak úgy lenne :lol: :lol:

betty615

BEtty,
Ehcs ötlete jó :D nem jó tesztet húztál :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:lol: :lol:

betty615

BEttym, láttad a hőmet??? nemgáz ez???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
nem gáz, miért lenne az :?:
Lent van, nem ugrál, ez teljesen jó eddig... :wink:

betty615

Betty, legközelebb majd megjelölöm a pozi teszteket :lol: Most is megvan jelölve, csak láthatatlan, persze csak neked az, én látom :lol:

Mares, csak így tovább :wink:

esthajnalcsillag

akkor dzsóóó :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS: drága vagy :D remélem a 30 terhességi teszt között nem csak láthatatlan pozitív lesz :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag!

Remélem nekem is pozit küdtél :wink: :wink: :wink:

Mares!

Jesszus,30 db-ot rendeltél? :lol: az igen. :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny,
igeeen és lh-ból is annyit :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Panny
én is 50-et szoktam rendelni :oops: :lol:

betty615

Jó reggelt!
én is 40-et rendeltem lh-ból....
Mares, nem gáz a hőd, kicsit alacsonyabb, mint szokott lenni, de ez miért lenne gáz?
Nézzétek meg az enyémet, hogy ugrál!!!!
Ehcs, tényleg nézzél már rá, ha van időd, mit szólsz? szerintem nem volt még ovum.

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?