Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van! Mi most hála Istennek jól vagyunk, ezt én már kész csodának minősítem.
Basszuskulcs, nagyon mérges vagyok, már meg kellett volna érkeznie a tesztjeimnek, és még mindig nem kaptam meg a szállítmányt.
Előre is elnézést kérek azoktól, akik epedve várják tesztcsomagjukat, de önhibámon kívül nem tudom nekik küldeni.
Valószínűleg az ünnepek, meg az időjárási viszontagságok miatt késik a dolog, csakhát bosszantó.
Kismamikáim, örülök, hogy láttátok a bébiket, de én is szeretnék képecskéket nézegetni, úgyhogy ha kaptok, kérlek tegyétek fel ide!
Drága babára várók, nagyon sokat gondolok rátok, és bízom továbbra is, hogy hamarosan eljön a ti időtök is!
Betty, nem tudom, hogy olvasod-e még a topicot, de láttam, hogy valószínűleg nem sikerült most a baba. Sajnálom
, nem tudom, mit írjak, és szeretném, ha újra írnál ide.
Velem van bajotok lányok, vagy miért nem jöttök már (ez elsősorban a régiekre vonatkozik)? Gondolom az is baj, hogy keveset tudok jönni, de sajna nem megy gyakrabban, legalábbis egyenlőre. Nekem is megvannak a gondjaim meg ilyenek, de igyekszem.
Ölelés mindenkinek, jók legyetek: a ti Esthajnalcsillagotok