helóka mindenkinek!
zzafir....a lenkei vitaminokból alapvetően 3 csomag van, ami mindenféle vitamint komplexen egyszerre tartalmaz, az hogy miből mennyi van benne, az alapján van alapcsomag, közepes és erős. Ezeket variálja, mert ahogy kockáspléd is írta, van akinek nehéz lenyelni a kapszulákat, tablettákat. MInden csomagot további 3 varációban adnak ki, a régi -első-verzió, ahol minden hatóanyagnak más a külseje (van benne tabletta, lágyzselé kapszula és csak kapszula típusú is), aztán van a tabletta forma (ez mind egyforma és 9 db-t kell belőle szedni naponta) és van a lágyzselé kapszulás (ezt szedem én is, itt is egyformák és ebből napi 6 szemet kell szedni). Személy szerint beveszek reggel 3-t és este 3-t, ja és még rádobok egy plussz 1000 mg C-vitamint, mert az alapcsomag 1000 mgr-t tartlamaz, tehát így napi 2000mgr-t eszem. Sokan mondják, hogy ez sok, meg biztosan nem jó, meg különben is kipisili az ember a többit...no igen, de mivel nem tudom, hogy a szervezetem aznap éppen mennyit igényel, ezért inkább beveszem és rábízom a testemre menniyt használ. Nagyon okos kis szervezetünk van, pontosan tudja mennyi kell neki.
Egyébként a lenkei vitaminokat valóban sokféle formában készítik már, anno 2007-ben még alig volt néhány terméke és már akkor sokan szedték, ha érdekel olvasd el a könyveit is, én ezzel kezdtem, kapható a lenkei üzletekben, és mindenki maga dönti el mit hisz el belőle. Azért elég sokmindenben magára ismer az ember.
Azt hozzá kell tenni, hogy Vass doki megkérdezte tőlem, hogy milyen vitamint szedek és a lombiknál leállított róla, mert a magas A-vitamin nem feltételen jó a beágyazódásnak, vetélést eredményezhet, kivéve, ha ki tudom szedni a csomagból akkor szedhetem tovább. Na erre jó, hogy van olyan csomag is, ahol minden vitamint más formájú-színű kapszulába/tablettába/lágyzselé kapszulában is forgalmaz. Ez esetben le lehet választani és egyszerűen nem kell azt beszedni.
Hogy képben is lásd, itt a link, a 3. termék az amit szedek:
http://drlenkei.hu/component/option,com ... temid,107/
Az aktív árpa készítményt is itt vedtem (bár más Herbáriákban is kapható), ezt a talpmaszírozó nénim ajánlotta, mert gondom volt a napi wc témával
, most már hála neki nincsen.
Sőt a lugosító vizet is (Füredi víz), mivel savas környezetet nem szeretik a babócák.
Nos, kb. ennyivel próbálok magamon segíteni
, én is túlvagyok már az ifjú hamvas hölgykoron (idén leszek 34), szóval ami nem árthat, azt tuti kibróbálom és ha jó a tapasztalatom, nem tágítok, végigviszem. Van olyan barátnőm, aki tornával és gyógynövényteával próbálkozott, és spontán sikerült nekik, az előtte lévő terhességét sajnos meg kellett szakítani, mert üres volt a petezsák.
Mindenkinek más jöhet be, lényeg, hogy kitartóan kell csinálni és hinni, hinni, hinni!!!!
Ha bármi másban még segíthetek, csak írj bátran!
Puszi mindenkinek!