Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen híreket hallok,de tényleg fel a fejjel 2010 szép kerek szám, muszáj, hogy sikerüljön. A kitratásunknak gyümölcsöt kell hoznia :lol: :lol: :lol:

Bibócska2010, sajnálom a tapasztalatodat,de azt hiszem mindanyian elmondhatjuk, hogy a mi tapasztalatunk más és reméljük, hogy mindig ilyen jó lesz. Nem hangsúlyozom mondani, hogy más intézetekben sokkal rosszabb a helyzet, persze ott is vannak kivételek. Azt hiszem sokat számít az ember lelki állapota, néha hajlamosak vagyunk borulátóbban látni a dolgokat, főleg ennyi lelki sokk után.

Kitartás lányok és Boldog Babákban gazdag Új Évet mindenkinek!!! :lol: :lol:
macsek76
 
 


Sziasztok,

az elkeseredettség javán túl vagyok némi pozitív gondolat kergetőzik az agyamban, remélem ez csak erősödni fog.
Bibócska, én is nagyon sajnálom, hogy így érezted. Legalább 20 alkalommal voltam már a Cirisben, de nem voltak ilyen gondjaim... nem kellett várnom... talán kifogtál egy rossz napot.
Azért azt még elmesélem, hogy én anno egy nagy hírű meddőségi klinikáról jöttem, ahol a reggeli vérvétel volt, hogy délután fél négykor volt meg, addig ott ültem a párommal étlen szomjan...

Ne keseredj el, remélem meglesz Neked is a megoldás és végre elkezd ez a fórum babásodni. Ha van kedved, gyere írj és már az is segít, ha kimérgelődöd magad.
Jók legyetek és írjatok.
kockaspled
 
 


Sziasztok lányok!

Bibócska, nagyon sajnálom a rossz élményeidet... nem is értem, nekem is merőben más volt a tapasztalatom.

Sosem vártam, pedig előző helyemen mindenkit fél 8-ra rendeltek UH-ra, volt, hogy 11-re kerültem sorra és utána még rohannom kellett a Nyírőbe is, hogy levegyék a vért. Itt, ha várnom is kellett mondjuk 10 percet, mert konzi volt, azonnal szóltak, elnézést kértek és megkínáltak kávéval, vagy teával, szóval nem volt olyan vészes.

Itt most jártam végig egy stimut, nagyon alaposak voltak, máshol volt a beültetésem, és ők is mondták, hogy nagyon körültekintően jártak el. Mindig megvolt a vérvétel, UH, és Vass dokit mindig el lehetett érni. Ha épp e-mailben akartam tőle kérdezni, akkor is mindig válaszolt, ő személyesen. Ha nem értem el, volt, aki felvegye az üzenetét, és mindig kaptam választ még aznap, vagy tőle, vagy a kolléganőtől.....

A pszichológiai támogatásról annyit, hogy azt is igénybe vehettem volna, kitöltöttem egy ide vonatkozó kérdőívet, de idő hiányában nem folytattam a dolgot...

Neked ezek mostani tapasztalataid?

A transzferes részt nem értem teljesen, de nekem az máshol volt, így nem is tudnék hozzászólni.

Remélem, hogy jövőre sokkal jobb tapasztalataid lesznek, akár itt, akár máshol és együtt babásodunk! Sajnos az eü tényleg egyre rosszabb helyzetben van, mi pedig egyre többen - nem igazán várható javulás - szerintem - egyik intézetben sem. :?
zzafir75
 
 

 
 

BOLDOG ÚJ ÉVET, LÁNYOK?

Még a szilveszteri buli hatása alatt? Vagy romeltakarítás?
Nálunk már egyik sem, úgyhogy pocakosodó boldog új évet Nektek!
zzafir75
 
 


Sziasztok Lányok!

Már rég nem hallottam felőletek, úgyhogy gondoltam benézek mi van veletek. Mindenkinek babás boldog új évet kívánok és remélem gyarapodik a fórumozók száma 2010-ben! Puszi mindenkinek! BB
bb75
 
 


Szia BB75!

Nálad mi újság? Hogy vagy?

Puszi
zzafir75
 
 


BUÉK Lányok

kitartást és dögnehéz pocakokat mindenkinek 2010-re. Kedvem a régi, túléltük ezt a sikertelen lombikot is, megyünk tovább. Jövő hétfőn konzultáció az én kedves Vass doktorommal és újabb stimu. Nem adjuk fel, akkor is lesz babánk.
Írjatok ki, mikor hova megy, mikor izgulunk egymásért.
kockaspled
 
 


Szia Kockáspléd,

örülök, hogy újra a régi vagy :) - muszáj mindig túlélni a kudarcot és menni tovább.

Mi a magunk részéről most egy kis szünetet tartunk. Illetve a sikertelenségek kapcsán várjuk az orvosi konzi javaslatokat. Remélem, hogy kiírnak pár vizsgálatot, hogy közelebb kerüljünk már végre a pocaklakóhoz :)
Azokat szerintem a Cirisben fogom megcsináltatni.
Remélem, hogy kiokoskodnak valamit, mert már csak akkor szeretnék a stimuba belevágni, ha nem lesz felesleges az egész.

Gyanítom, hogy a méhnyálkahártyával van gond, csináltattam most egy uhu-t a vérvételkor, és nagyon vékony volt! :( Így nem csoda, ha nem tapadnak meg a picikék...

Úgyhogy egyenlőre mi várakozunk, és esetleg felkeresek egy természetgyógyászt.

Akkor nálatok indul lassan a stimu? Az szuper, én is alig bírom ki ezt a várkozást.

Macsek? Bb? Többiek?
zzafir75
 
 


Sziasztok!

Most már jócskán túl vagyok az első három hónap émelygős, hányós időszakán (az előzőnél semmi bajom nem volt). Most éppen a 21. hétben vagyok, szerencsésen túl a genetikai vérvételen, ultrahang, stb. és ismét kispasi lesz! A legutóbbi ultrahang szerint az ülőmagasság: 15 cm és a súlya talán negyed kiló is lehet :) . A nagytesó überhappy, pedig féltünk a reakciójától, mert korábban azt mondta, hogy neki nem kell kistesó.
bb75
 
 


Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Látom mindenki nagyon bizakodó! Hegyes! Ez a legjobb hozzáállás :)

Nálunk is haladgatunk, párom a héten megy baci és vírus tesztre, gondoltuk megelőzzük a doki javaslatát, mert mire én kerülök sorra (január végén kell mennem) és leveszik a cytot meg a többit, februárra lesz csak eredmény. Hátha addigra megnyugodhatunk, hogy nincs HPV-nk :roll:

Közben szorgosan járok a tapmaszira, iszonyúan fáj, ha a petefészkem és a méhemhez ér, főleg a kérdéses bal oldalhoz,de már vannak jó jelek! Eltűntek a pattanások, pedig eddig mindig volt egy két jelentkező piroska, már nem fáj a hasam, ami eddig sokszor kellemetlenséget okozott, sőt a fejfájások is elmúltak:lol:
Szóval bíztató jelek vannak, nem adom fel, még legalább 2 hónap kezelésre szükség van, aztán a vizsgálat és a tesztek mindent elárulnak, nagyon bízom benne! E nélkül nem is folytathatnánk a babaprojektet.

Puszi mindenkinek és hajrá!!!
macsek76
 
 


BB75, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!! De jó ilyen jó híreket is olvasni. Neveken gondolkodtatok már?

Macsek, bízni kell! Mi is újult erővel vágunk bele a dolgokba. A párom is megy külön szakemberhez, hátha a vitaminok mellé kap még esetleg valami injekciót, szerencsére egyre javulnak az eredményei, igaz, még mindig 20mio alatt vagyunk, de azért bizakodunk.

Én most várom a konzi eredményét, hogy mit csináljunk a következő kezelés előtt, az biztos, hogy alapos kivizsgálás nélkül nem vágunk bele újra. De egyenlőre - útmutatás hiányában - még csak a természetgyógyász ötletéig jutottam, februárban meg is keresem, kicsit méregtelenítek.

Akkor Kockáspléd és Te, lényegében már januárban kezdtek...
Én is nagyon szeretnék, olyan türelmetlen vagyok, de így, hogy ilyen jó minőségű blasztocicákból egyik sem tapad meg, nem szabad. Biztos van valami oka, nálam is valami gond, amit eddig még nem vettek észre.

Hát bízzunk!
zzafir75
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy csak így bepofátlankodok, egy másik hasonló topicról vagyok.
Zafir: A méhnyálkavastagság növelésére nagyon jó az akupunktúra. Nekem végig 7mmes volt és egyenlőtlen, most már az első 10alkalmas kezeléseken túl 11mmes és szép egyenletes, az Uhán a Doki mindig meg is dicsérte, hogy milyen gyönyörű. :D
Van aki a méhpempőt ette jó nagy mennyiségben és az is szép eredményt hozott. De ebben saját tapasztalatom nincs.
Nagyon sok sikert kívánok Nektek! És remélem a 2010es év rekord mennyiségű babásodást hoz, mindannyiunk számára.
Tény, hogy egyre többen vagyunk, akiknek küzdeniük kell, azért ami egyébként a legtermészetesebb dolog lenne...
Sok sikert!
emerenc
 
 


Szia Emerenc,

köszi a hozzászólásod!

Időközben hívtak a klinikáról és mondták, hogy jó volt a méhnyálkahártyám, punkciókor és beültikor is mérték.
Azért volt olyan vékony már az UHU idején, mert nem lettem terhes.

Sajnos ez a tipp kilőve, de köszi a tanácsokat! Igaz, a tűket továbbra sem szeretem, de a méhpempőt jegyzem!!!

Nem tudom, hogy mit fognak még kitalálni, miért nem tapadnak meg a kis blasztocicáink, ez már a második sikertelen próbálkozás volt, most 3 emrikével :(

Sajnos tényleg egyre több fiatalt érint ez a probléma, remélem, hogy az orvostudomány gyorsabban fejlődik és találnak megoldást a problémáinkra, mielőtt még kifutunk az időből ....

Azért lehet, hogy ezt az akupunktúra ötletet sem zárom ki, a siker érdekében sok mindent ki kell próbálnunk, igaz??
:wink:
zzafir75
 
 


Sziasztok!
Mi is Dévaisok vagyunk, most hallottam, hogy eljött onnan Vass Doktor, akihez mi is jártunk. Igazából nagyon bizonytalan vagyok , van már egy kisfiunk 6 éves, és 5 éve küzdünk. Sok probléma, vetélés , méhenkívüli és insem után másfél éve derült ki, hoyg a petevezetékek elzáródtak...Nagyon vacilálunk, bevallom, idegenkedek a lombiktól, de a férjem nagyon szeretne még saját babát(persze én is). Sok alternatív dolgot kipróbáltunk sikertelenül. Az árakról tudnátok vmt mondani? Sajnos nálunk az is számít. Előre is köszönöm
bcickany
 
 


Szia bcickany,

üdv közöttünk!

Az árlista fent van a honlapon, az alábbi linken találod meg:

http://www.ciris.hu/hu/szolgaltatasaink/arlista.html

Gondolom, hogy friss infókat tartalmaz, én az idén még nem voltam az intézetben.

Gratula a kisfiadhoz, nagyon édes! :)
zzafir75
 
 


Emerenc, Te hol tartasz most a kezelésben?

Kockáspléd, Macsek, Bb hogy vagytok?

8)
zzafir75
 
 


Sziasztok,

voltam ma a dokibácsinknál és csupa jó hírt kaptunk. Nem vágunk bele újabb lombikba, hanem 3 hónapig gyógyszeres támogatás mellett mi fogunk lombikozni apajelölttel :P .Az eredményeim javultak, ma nagyot nevettünk is mert a lombik stimulációkor 11 mm-es nyálkahártyát tudtunk varázsolni, most pedig minden nélkül csak a vitaminokkal és magammal 12 mm volt a nyálkahártyám. Szóval a lényeg, mivel kiskatonánk sok van és gyorsak is és jók is, valamint átjárható a petevezetékem, valamint rendben van a cukrom is, most mi jövünk. Ha bebukjuk, akkor újra lombik, de mindenesetre bízom. Írjatok veletek mi van, semmit nem tudok.
kockaspled
 
 


Szia Zafír!

Tök jó, hogy most egy kicsit felélénkült a topic. Remélem majd hamarosan babás témákról is tudok majd veletek csevegni. Olivérnek fogják hívni a picurkát, ha pedig véletlenül mégis kislány, akkor Blanka vagy Barbara lesz. Esténként sokat mozog, de még ritkán lehet kívülről érezni.
Továbbra is külföldön folytatjátok? A beültetés után azonnal hazajöttél, vagy pihenned kellett valahol? Ott mi az álláspont ebben a dologban? Mert amikor nekem júniusban volt a lombikom a két orvos különböző dolgokat mondott. Végül feküdtem napokig, de majd beleőrültem. Gondoltam is, hogy azért nem sikerülhetett, mert teljesen görcsben voltam a fekvés miatt. Közben a barátnőm egyfolytában rohangált lombikot követően a másfél éves kislánya után és mégis sikerült neki.
bb75
 
 


Sziasztok lányok!

Kockáspléd, ezek FANTASZTIKUS hírek!!!!! Nagyon örülök!!!!
Titkon én is abban reménykedek, hogy katonáink javulgatnak és egyszercsak spontán babó is szóba jöhet :)
Milyen gyógyszereket kell majd szedned? Monitorozzák majd a ciklusodat? Peteérésedet? Vagy ilyenkor "csak" rábízzák a természetre a dolgot?

BB, szia!!!! Hogy vagy? Szóval akkor még nem biztos, hogy kisfiú vagy kislány. Nekem mindkét név: Oliver, Blanka nagyon tetszik :)
Mi egyenlőre pihi fázisban vagyunk. Most várjuk, hogy mit mondanak a klinikáról, miért nem tapadnak meg a babák. Eddig csak annyit beszéltünk, hogy a méhnyálkahártyám oké volt, punkciókor és beültikor is nézték (nekem elkerülte a figyelmemet :? ). Egyenlőre kint folytatjuk, vagy így félig-meddigesen. Stimu itthon, többi kint. Hiszünk ebben az új technológiában, és embrikéink vannak, úgyhogy ez szerintem minket igazol! A klinikára sokan csak a punkcióra utaznak ki, aztán beültire mennek vissza és 2 órás fekvés után lehet is hazamenni. Mi azért szoktunk pihenni még 1-2 napot. Most, mivel a punkcióra mentünk csak ki, majdnem egy hetet voltunk kint. Így, amikor vérezgetni kezdtem, már ott helyben kaptam az instrukciókat, de sajna hiába emelték meg a progeszteront.

Egyenlőre nálunk ennyi.... :(
zzafir75
 
 


... fekvés kapcsán jut eszembe: én azt az instrukciókat kaptam, hogy kicsit fogjam magam vissza, nem kell feküdni, csak úgy, mintha nyaralnánk...
Ne emelgessek, ne sportoljak, de egyébként semmi extra - lazítsak, sok-sok folyadék.

Hát most várok, hogy mondjanak vmi okosat, milyen irányban induljunk, hogy legközelebb megtapadjanak a kicsikéink.......
zzafir75
 
 


Sziasztok!

Micsoda fantasztikus hírek! Gratula Kockáspléd! Elárulod a receptet nekünk is? :lol: Néha én is titkon abban reménykedem, hogy jobbak lesznek az eredményeim és nem kell lombikozni, majd hip hop spontán meglesz a baba....de sajnos most egyenlőre már egy jó cytológiának is örülnöm kell. Hiába a sorsom csak részben irányítom én magam.
Érdekes, hogy az első lombiknál minden olyan ok volt, méhnyálkahártya, egy rakás petesejt, szépen osztódó apróságok, valahogy mégsem maradtak meg.... :cry:

Jövő hétre kaptam időpontot, akkor ismételjük a cytot és néznek HPV-t is. Eredmény 2 hét múlva. Vigasz, hogy addigra a párom tesztje meglesz, ő már volt a héten -önszorgalomból-, és reméljük, hogy nem mutatnak ki semmi bacit vagy vírust. Akkor én is megnyugodhatok egy kicsit. Addig is marad a talpmaszi és persze nálam is a sok vitamin..... :D


Pusszantás mindenkinek
macsek76
 
 


Macsek, milyen vitaminokat szedsz?

Az első lombik után mi következett? Voltál valamilyen kivizsgáláson?
zzafir75
 
 


Szia zzafir!

A dr. Lenkei vitaminokból az alapcsomagot szedem. Tudom sokan támadják, pláne, hogy szientológus,de én igyekszem a tapasztalatnak hinni és a kettőt külön kezelni. nem ő az egyetlen aki ilyen nagy dózisú vitaminokat forgalmaz, csak ő a leghangosabb. :lol:
Anno a közepessel kezdtem, úgy 2 éve,de sajnos lustaságból ki is hagytam néhány hónapot olykor. Meg is látszik, itt az eredmény, hiszem, hogy a cytom rossz eredménye is amiatt volt, hogy nem szedtem tovább őket rendesen.
Emellé télen még bedobok egy extra 1000 mgr C-vitamint is, ill . azt hallottam, hogy mivel a HPV nem gyógyítható (bár még nem biztos, hogy azom van) a szervezetnek magának kell leküzdenie, ahhoz pedig a C-vitamin elengdhetetlenül szükséges segítségnek. Mondjuk, hogy akkor így most duplán hasznos lehet. :lol:

Szerintem, ha nem szedtem volna, akkor nem lettek volna az eredményeim ilyenek, sokkal rosszabbak lennének. Logikus viszont, hogy amit a gyulladás kárként okozott, azt nem könnyű helyretenni, extra érzékeny lesz az ember a fertőzésekre és könnyen újra fellobbanhat. Hát íme... :(

Az első lombik után, ami még a Dévaiban volt, pont nyár következett, aztán meg allergiaszezon, így mire újra mentem volna, a dokink már itt volt ugye a Cirisben. Nem mondta, hogy feltétlen kellenének vizsgálatok, egy sikertelen lombik után még nem feltétlen gondolt extra vizsgálatokra. Nem utalt semmi arra, hogy valami extra gond lenne. Akkor az eredmények teljesen rendene voltak, nem mondta ki,de valszeg pszichés okok miatt (is) nem jött össze (többi ok még ismeretlen az orvostudomány előtt), nagyon rágörcsöltem a témára. Nagyon nehéz ezt higgadtan kezelni minden egyes percben ennyi év próbálkozás után.
Most inkább az alternatív gyógyászattal próbálok ráerősíteni a lenkei vitaminok szedése mellett, egész jó hatása van a talpmasszírozásnak (ez egy spéci módszer, nem a hagyományos erflexológia), tényleg jobban bírom a stresszt és már vannak jelei a szervi javulásnak is. Persze még kell legalább 2 hónap. Meglátjuk...
macsek76
 
 


Nos,

receptem nincs, de szívesen leírom mit tettünk. Amikor kiderült a PCOS, akkor kőkemény diéta, 24 kg -ot fogytam, új életet kezdtem. Lenkeit szedünk mindketten, de megmondom őszintén a folyékony gyerekvitaminból eszünk dupla adagot. Képtelen voltam a maréknyi tablettát megszokni. Az eredménye nagyon jó, kiegyensúlyozott vagyok, betegség messze elkerül és úgy érzem , hogy jó. A szcientológiával nem foglalkozom, mindenkinek a maga dolga eldönteni miben hisz.
Én már nem görcsölök a dolgon, teljesen lazán állok mellé. 6 vetélés, 2 sikertelen lombik után ez nagy szó, de rájöttem, ha nem váltok felfogást belebolondulok. Örülök minden másnak amit az élet ad és szépen csendben reménykedem, hogy ezt is megkapjuk. Ha nem annak is biztos oka van. 19-én betöltöm a 36-ot, az idő egyre fogy, de dokibácsi szerint nem kell pánikolni, nem vagyunk elkésve.
kockaspled
 
 


Oppá elküldtem véletlenül a vége nélkül. Szóval Zafír a kezelés az alábbi : napi egy aspirin protect és egy femibion vitamin, ciklus 5. napjától Clostilbegyt 5 napig,, 7. és 9. napon egy egy Puregon szuri, 11 napon ultrahang, és szex, szex , szex, minden másnap. Peterérés után pedig kapok megtapadás elősegítőket. Ebben a hónapban is volt peteérésem, 20-a körül várom a mensim, aztán hajrá.
Ja és még vettünk Pre Seed sikosítót:) ami életben tartja a spermákat, kvázi egy táptalaj. Az egy vagyon volt, 8200 ft 6 alkalomra, apró tubusokban.
Na ennyi, amit tudunk. Diéta most is megy és közben szedem az IR gyógyszert is.
Na most ti jöttök.
kockaspled
 
 


Hahó lányok!

Köszi az infókat. Mindketten ua-t a vitamint szeditek, ennek én is utánanézek. Engem sem érdekel a többi, csak hogy legyen babánk, és ha ez segíthet??

Kockáspléd, jól hangzik a program, hajrá-hajrá-hajrá! Nagyon szuper lenne, ha további beavatkozásokra nem lenne már szükségetek. Én is parázok, 35 leszek egy hónap múlva... félek, hogy jelentősen romlanak az esélyeink...

Mielőtt doki bánk megtervezte a programodat, voltak még vizsgálatok? Sperma? Írtad a petevezető átjárhatóságot is....

Macsek, igen, 1 lombik után még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Bár én erről is tudnék mesélni.... de azért már a második beülti után... jó lenne alaposan kivizsgáltatni magunkat megint, ha szükséges, mielőtt újból belevágunk a harmadikba....

Bb??? hogy vagy?

Emerenc? Neked mi a véleményed a Lenkei vitaminokról?
(Ha még olvasol minket :) )


Szép napot, lányok!
zzafir75
 
 


oóóóó, megvan a honlap.... de bőség zavara.

Melyik vitaminokat szeditek pontosan?
zzafir75
 
 


helóka mindenkinek!

zzafir....a lenkei vitaminokból alapvetően 3 csomag van, ami mindenféle vitamint komplexen egyszerre tartalmaz, az hogy miből mennyi van benne, az alapján van alapcsomag, közepes és erős. Ezeket variálja, mert ahogy kockáspléd is írta, van akinek nehéz lenyelni a kapszulákat, tablettákat. MInden csomagot további 3 varációban adnak ki, a régi -első-verzió, ahol minden hatóanyagnak más a külseje (van benne tabletta, lágyzselé kapszula és csak kapszula típusú is), aztán van a tabletta forma (ez mind egyforma és 9 db-t kell belőle szedni naponta) és van a lágyzselé kapszulás (ezt szedem én is, itt is egyformák és ebből napi 6 szemet kell szedni). Személy szerint beveszek reggel 3-t és este 3-t, ja és még rádobok egy plussz 1000 mg C-vitamint, mert az alapcsomag 1000 mgr-t tartlamaz, tehát így napi 2000mgr-t eszem. Sokan mondják, hogy ez sok, meg biztosan nem jó, meg különben is kipisili az ember a többit...no igen, de mivel nem tudom, hogy a szervezetem aznap éppen mennyit igényel, ezért inkább beveszem és rábízom a testemre menniyt használ. Nagyon okos kis szervezetünk van, pontosan tudja mennyi kell neki.

Egyébként a lenkei vitaminokat valóban sokféle formában készítik már, anno 2007-ben még alig volt néhány terméke és már akkor sokan szedték, ha érdekel olvasd el a könyveit is, én ezzel kezdtem, kapható a lenkei üzletekben, és mindenki maga dönti el mit hisz el belőle. Azért elég sokmindenben magára ismer az ember.
Azt hozzá kell tenni, hogy Vass doki megkérdezte tőlem, hogy milyen vitamint szedek és a lombiknál leállított róla, mert a magas A-vitamin nem feltételen jó a beágyazódásnak, vetélést eredményezhet, kivéve, ha ki tudom szedni a csomagból akkor szedhetem tovább. Na erre jó, hogy van olyan csomag is, ahol minden vitamint más formájú-színű kapszulába/tablettába/lágyzselé kapszulában is forgalmaz. Ez esetben le lehet választani és egyszerűen nem kell azt beszedni.
Hogy képben is lásd, itt a link, a 3. termék az amit szedek:

http://drlenkei.hu/component/option,com ... temid,107/

Az aktív árpa készítményt is itt vedtem (bár más Herbáriákban is kapható), ezt a talpmaszírozó nénim ajánlotta, mert gondom volt a napi wc témával :lol: , most már hála neki nincsen.
:)
Sőt a lugosító vizet is (Füredi víz), mivel savas környezetet nem szeretik a babócák.
Nos, kb. ennyivel próbálok magamon segíteni :D , én is túlvagyok már az ifjú hamvas hölgykoron (idén leszek 34), szóval ami nem árthat, azt tuti kibróbálom és ha jó a tapasztalatom, nem tágítok, végigviszem. Van olyan barátnőm, aki tornával és gyógynövényteával próbálkozott, és spontán sikerült nekik, az előtte lévő terhességét sajnos meg kellett szakítani, mert üres volt a petezsák.
Mindenkinek más jöhet be, lényeg, hogy kitartóan kell csinálni és hinni, hinni, hinni!!!!

Ha bármi másban még segíthetek, csak írj bátran! :)

Puszi mindenkinek!
macsek76
 
 


Macsek, nagyon aranyos vagy, köszi ezt a részletes útmutatást. Máris könnyebben eligazodok. A Lenkei könyveket én is néztem, érdemes lesz elolvasni!

Szerintem a héten én is rendelek belőle! Ártani biztosan nem árt.

Jelenleg csak a folsavat szedem.

Már két napja késik..... és annyira rosszul érzem magam, pont, mint a beülti után. :oops: Persze, hogy beindult az agyacskám, háthaaaaaaaaaa......

de jó is lenne...... :roll:
zzafir75
 
 


Zafír,

Lenkeihez még. Csak, hogy lásd a különbséget a napi két evőkanál gyerekvitamin kb 20 szoros mennyiséget tartalmaz, mint a többi más gyártó által ajánlott multivitamin kapszula. A gyerekvitamin ráadásul citromos, jó ízű és nem undok bogyó:)
Nekem októberben minden létező vérvizsgálatom megvolt, hormonok, pajzsmirigy hormonok, normál vérkép, terheléses cukor. Aztán volt citológiám, ami még az életben nem volt P1, de most igen és ultrahangom. Tavaly volt műtétem, átjárhatóságim , minden negatív.
Te egy hős vagy, két napja késik és nem vettél tesztet? Én nem bírnám ki:)
Macsek, Zafír és én, 30-as babavárók klubja. Megnyugtat, hogy mindannyian elhagytuk a krisztusi kort:) Bár én vagyok a legvénebb szatyor.
Holnap megyek az endokrinológushoz is, ő is csináltatott egy csomó vérvizsgálatot kedden. Remélem ott is minden jó és jöhet a házilombik sorozat.
kockaspled
 
 


szaisztok lányok!

kockáspléd talán elmékszik rám a másik fórumról. én is mihamarabbi babásodást kívánok mindenkinek, leírom, hátha segít valakinek és kíváncsiak vagytok rá. nekem is cirisben jött össze a kisfiam, igaz még az elején, más gárdával. szedtem a lenkei alapvitamint, a férjem is, lombik előtt nagyon vigyáztunk, én nem dohányoztam, de ő sajnos igen, de amennyire tudta visszafogta magát. egészségesen próbáltunk élni, szerintem a vitaminnak is köszönhetően 14 sejtem lett, persze a hormonoktól is, amik kati szerint könyvbe illőek voltak, rajzolni sem lehetett szebbet állítólag, 9 termékenyült meg belőle és kettőt raktak vissza, ebből lett botikám. az előzményekkel nem fárasztalak titeket, csak annyi, hogy igen kemény út vezetett odáig.
a terhesség alatt szedtem elevitet, mert akkor még nem volt femibion, csak németországból lehetett behozatni, méhpempőt végig!!!, magnéziumot, mert sokat görcsöltem és e vitamint még +-ban. 35. hétig bírtam, de ez már nálam nagy szó.

én csak tényleg azt tudom javasolni, hogy szedjétek a vitaminokat, bízzatok az orvosotokban, természet gyógyászat is nagyon jó, engem kezeltek energiával is, boti szerette a kéz melegét, mindig "odament" és képzelétek el felismerte a barátnőm hangját, születése után is. bújt a kezéhez, nagyon érdkes dolog, én hiszek benne. talpmasszázs nekem is volt előtte, nagyon jó méregtelenítő kezelés, bár kua fájdalmas.

kitartást, sok türelmet kívánok mindenkinek, mert a végén nagyon megéri, én jól el is kényeztettem a kispasimat, de megérdemli ő is és mi is. ha nem bánjátok rakok fel róla 18 éven felülieknek való képet :D

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


ja és a lombikos babák tényleg okosabbak, ezt tapasztaltam. boti 6,5 hósan felállt, 8 hósan kúszott, kapaszkodva lépegetett és 10,5 hós kora óta magától megy, mindent elég egyszer megmutatni, most megtanult az ég a gyertyára legugolni, pápzni, tapsolni, persze a legérdekesebb, amit nem szabad, na azt meg sem kell mutatni neki, rájön magától.

sajnos nem tudom a neveket, bocsi, csak beugró vagyok, de akik nem engedhetik meg anyagilag a cirist, nekik tudom javasolni a győri kaályt, nagyon jó eredménnyekkel dolgoznak, csak 1 hónapra ad előre időpontot a főorvos úr, ezért sokat kell telefonálni, de államilag támogatott. szerintem a dévaynál, pesti kaálynál és bmc-nél jobb, remélem ezzel nem bánottam meg senkit. már aki meg tudja oldani a leutazást. teszek fel cikket róla, ez is egyedi eljárás, amit csak ők csinálnak.
Kép

Kép

Kővári Tamás dr -hoz érdemes időpontot kérni, de minden paciens útját figyelemmel kíséri.

sok sok eleven kismanót kívánok! a mi fórumunkon most születnek az utolsó cirises babák, akik a kezdeti gárdából valók. most épp egy ikerpár kislány jött a világra, tehát kitartás!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Hahó lányok!

Kockáspléd, Murphy törvénye, amint megcsináltam a tesztet és megláttam az egyetlen (controll) csíkot, máris megjött........ komolyan mondom, ez olyan durva! Persze nem igazán számítottunk másra, de bízom benne, hogy Lenkei vitamin után javulnak a katonáink!

Etna, üdv közöttünk és köszi a hozzászólást! Nálunk is dohányzik apa, szegény már annyit szenvedett a leszokás miatt. Most épp az e-cigiviel próbálkozik, hát ez van! A vitaminokat most nyomja ezerrel, de rendelek neki is Lenkeit.
Nagyon cukifalat a kisfiad, leveszem ám a mintát :).

A barátnőm a győri Kaáliba jár, nagyon meg van elégedve az általad említett dokival. Eddig két kezelése volt ott. Elsőnél tüszőrepesztő idő előtt hatott, másodiknál kinyertek petesejtet, de annyira deformált volt, hogy megkapta a diagnózist, petesejt donorra van szüksége. Ráadásul valami elkezdett vérezni a műtét során, és benne maradt két tampon. :( Gondolhatjátok milyen lehetett erről tudomást szerezni.....
Mindezektől eltekintve meg van győződve az orvosáról és a kellemetlenségek ellenére nem adja fel, és Győrben próbálkozik.

Annyira bírom ezt a lelki erőt és megtörhetetlenséget benne, nekem is erőt ad! Most akupunktúrára jár.
Én is keresem a természetgyógyászomat, aki a pihi idején segít a méregtelenítésben.

Hajrá babák, akár Cirisesek, akár nem!!! 8)
zzafir75
 
 


Na most olvastam el a cikket, szerintem ez a pgd eljárás, amit sok intézet hirdet a honlapján, de Mo-n törvényileg tilos.
Lehet, hogy a cikk korábbi? Nem tudom.

Külföldön is csak két országot tudok, ahol a tövény megengedi.
Mi először meg akartuk csináltatni, de nem volt elég embrió.
Másodszor volt elég embrió, de mégsem választottuk.
Van rá ugyanis esély, hogy a beavatkozástól megállnak a sejtek a fejlődésben (ezért a kikötés, ha nincs elég embrió, akkor nem lehet kérni).
zzafir75
 
 


zafír!
vedd le a mintát nyugodtan, de akkor most aludj, mert ha botihoz hasonló fiad lesz, többé nem fogsz :lol:

sajnálom barátnőd esetét, sajnos mindenhol vannak negatív példák is, de mindenkinek az az orvos a szent, akinél sikerül a baba, nekem nem a győri kaályba jött össze, én csak azért írtam, mert nagyon sok + dolgot hallottam róla és ha nem sikerült volna a cirisben a lombik, akkor oda mentem volna tovább, mert nem volt anyagilag második magán lomibkra lehetőségünk.

ha a párodnak jó a spermaképe a cigi mellett is, akkor nem annyira vészes, nálunk sokat nyomott a latban a cigi, mert visszér gondok vannak norbinál, mikor cigizett 28 millió volt csak, szedte a nan bau nevű kína készítményt, e vitamint és cinket így 56 milla lett és mind jól mozgó, előtte meg 50% semmit nem mozgott. ja és nem napi 1 dobozzal szívott, csak napi 5-6 szálat. és még így is 5 sejt nem termékenyült meg a 14 ből, bár ezt nem tudom, hogy az én sejtjeim vagy az övéi miatt. a fiúknak az e vitamin és a zink nagyon jó, a zinket te is szedheted, a fertőzések megelőzésére jó, hála istennek norbinak nem volt fertőzése, ezek is számítanak ,mert náluk semminek nincs tünete és fertőzött sperma mellett sem lehet teherbe esni és ugye azért a nyílvános férfi wc, nem a patyolat tisztaságáról híresek. ezért érdemes a zink.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Szia Etna,

a barátnőm esetét én is pont azért írtam le, mert már 11 éve próbálkoznak, sok orvosnál járt - és a leírtak ELLENÉRE SEM AKAR VÁLTAN, sőőőt: meg van győződve az orvosáról, hogy jó kezekben van. Nagyon tisztelem benne ezt az elhivatottságot és a pozitív hozzáállást, a kitartást, ahogy küzd a babáért!

Sajnos a páromnak alapból nem jó a spermaképe, ezért jobb lenne cigi nélkül. A lombikra is azért van szükség, mert kevés a jó minőségű katona. Egyre javulunk a vitaminoktól (cink, szelén, e-vitamin kombinációt szed), de még a legjobb eredményünk mindig csak 9mio, 25% gyors mozgású és sajna 95% morfológiailag hibás :(

Hát mi ezért lombikozunk... de töretlen kitartással.

Most arra gyanakszom, hogy nálam is lehet valami. Előző félévben három kezelésünk volt (kissé sok(kk) így utólag), kettő kezelésnél lettek végre embrikéink, az elsőnél - hiába volt 12 petesejt, egyet sem tudtak normálisan megtermékenyíteni. Ekkor váltottunk Cirisre, ott épp állt a bál, így mentünk külföldre.

A másik kettőnél már jobbak voltak az eredmények, első kezelésnél 5 - a másodiknál 10 embrikénk lett, igaz a továbbtenyésztés során csak 2 ill. 4 maradt meg. Ebből kettő, majd a következő alkalommal: három ment pociba, de sajnos negatívat teszteltünk dec. 11-én.

Most itt tartunk, és várjuk, mit mondanak, hogyan tovább :cry:
zzafir75
 
 


Zafír,
ne szomorkodj. Vass doki nekem azt mondta egy azaz egyetlen sejt kell mindkét féltől. Nem több, nem kevesebb. Gyors fejszámolással kiderítettem, hogy egy alkalommal több mint százezer katona áll hadrendbe nálatok. Lehet, hogy kevés, de biztos, hogy csak egy kell.:)

Endokrinológusnál már voltál kivizsgáláson? Szerintem érdemes elmenni. Nekünk még nem sikerült, de ha ő nem deríti ki, hogy anyagcsere problémám van, akkor még esélyünk sincs. Így van és küzdünk tovább. Szerintem a nem lehetnél szörnyűbb az, ami nálunk van, hogy ma már hétgyerekes anya lehetnék. Van egy fiam akit imádok, de nagyon nagyon szeretnénk az immáron 5 éves kapcsolatunkba közös babát. A párom imádja a fiam, de én tudom, érzem belül, hogy nagyon vágyik saját bébire.
kockaspled
 
 


Hahó lányok!

Kockáspléd, igen, tudom, hogy feleslegesen kutatom az okokat, de annyira félek belevágni a folytatásba, most csak az jár a fejemben, hogy megint ua. lesz a vége, negatív teszt és csak a sok gyógyszer, műtét, reménykedés, stb.
Most jobb is a pihi, fejben sem vagyok kész.

A katonáknak azért drukkolok, hogy egyszercsak majd spontán babóra is legyen lehetőség, a lombikhoz valóban "bőven" elég. Volt egy állapotunk, amikor 500e volt csak, akkor gyorsban fagyasztattunk is le, meglepett, hogy vitaminok után 3-4 héten belül feljavult 7mio-ra...??? Ki érti ezt?

Endokrinológusnál jártunk, családban van egy doki, ő minden vizsgálatot elvégeztetett 2008. novemberben. Most gondolkozom, hogy újra el kéne menni hozzá. Nálam minden tökéletesen rendben volt, talán az fsh-m volt kicsit magasabb, de erre más intézetben (újabb vv után) is azt mondták, hogy ez már a korommal jár :oops:
Csontsűrűségmérésem nem lett tökéletes, és annó alacsony volt a vörösvértest számom, ezért vasat szedtem egy darabig.
Azóta minden altatás előtt okés ez is. Plusz a májon találtak egy kis haemangiómát, amit minden stimukor nézetnem kell, növekszik-e vagy sem, de szerencsére nem :)

Páromnál a májenzimek voltak magasabb értékűek, és a hormonok, de nem adtak rá konkrét gyógyszert, csak tanácsokat: sport, mozgás, no stressz, változatos étrend és no cigi, alkohol.

háááát, ennyi. :roll:
zzafir75
 
 


Kockáspléd, ezek szerint Neked már van egy kisfiad?
Ezt nem tudtam!
Persze teljesen érthető, hogy az 5 éves kapcsolatban közös babára vágytok, és hidd el össze is fog jönni!

Nagyon jó, hogy most a lombik helyett Nálatok van alternatív megoldás, mikor kezdtek? :D
zzafir75
 
 


Emerenc +++++++++++++++++++++++++++++++ :D
zzafir75
 
 


Hali lányok,

láttátok már?

http://www.videoklinika.hu/tema/ciris

Doki bánknak is van fent pár "rendelése", sok hasznos infóval.

Jó videózást :)
zzafir75
 
 


Halihó Lányok!

Anno én ezek a videók alapján találtam meg a Dokinkat :lol: , miután a Dévaiban nem találtam.

Csütörtökön megyek tesztre, már nagyon ideges vagyok, remélem a HPV gyanú nem igazolódik be és a cyto jobb lesz, mint P3.

Szurkoljatok nekem is. Én is szorítok mindenkiért.

pusszantás mindenkinek
macsek76
 
 


MACSEK, örülök, hogy írtál.

MEGADRUKK, hogy csütörtökön minden rendben legyen!
Ne idegeskedj, várlak a hírekkel.

Kockáspléd?

Bb?

Etna?

Emerenc? ++++++++++++++++++++

Mi újság Veletek?
zzafir75
 
 


Lányok,

türelmetlenül várom a JÓ híreket!!!

:lol:
zzafir75
 
 


Hahó Lányok!

Nos tegnap megvolt a teszt, most 10 nap izgi. A párom eredménye részben megérkezett,de a HPV teszt csak jövő héten.
A meglévő eredmények alapján a bevizsgált anyagban sajna van baci, tehát nem steril, pedig annak kéne lennie. Valószínűleg volt egy látens gyulladás, amit észre sem vett. No ez aztán rendesen befolyásolta a spermaképet, konkrétan hiába jó a szám, gyorsan halnak, másnapra annyi szegénykéknek. 4 éve még minden rendben volt... :(

Ha az én eredményem is megjön,akkor lehet gondolkodni a folytatásról, reméljük a cyto jobb lesz,mert ha nem ,akkor szövettan. Pláne ha a HPV-re is pozitív, na akkor kész leszek rendesen.Meglátjuk, most dilizek vagy 2 hétig. :?

Addig a lombikra nem nagyon lehet tervezni, pláne, hogy a leletek is lejártak. Kezdhetek most már mindent újra. :twisted:

Ilyen az élet, azért próbálok nem belebolondulni.

Pussz mindenkinek!
macsek76
 
 


Macsek, én is kezdem az elejéről a leleteket, mert nekem is lejárt szinte mind.

Apának írtak fel gyógyszereket? Mikor várható javulás?

A HPV-d ne legyen pozitív, drukkolok!!! Jó sokat kell várni az eredményre.

Mi is várakozó pályán, tényleg nehéz kivárni, mire újra próbálkozhatunk...... de hát muszáj.

Kockáspléd, hogy áll a spontán ciklus?

Bb?

Többiek?
zzafir75
 
 


Sziasztok Lányok,
Én még új vagyok itt, ma voltam először a Cirisben.
Van vkinek tapasztalata Szakács dokival? Rendes volt, megnézte az összes leletemet, elfogadták, néhányat még előírt, és beszéltünk az inszemről. De sajnos talált az UH-on sajna egy cisztát a jobb petefészkemen (korábba már műtöttek ezzel), meg vmi mást is, ami nem nagyon megnevezhető, azt mondta, ha nem szívódik fel a mensivel, ki kell szedni laparral.
Csináltatott már ott vki műtétet?
És mik a tapasztalatok az ilyenekkel kapcsolatban? nagyon félek kés alá feküdni:(
És egyébvként meg néztem, elég drága ott a lapar. Sztetetk, ha máshol csináltatom, mondjuk a nőgyógyászommal, akkor elfogaják azt a Ciriben?
Köszi szépen előre is!
ljucy
 
 


Szia Ljucy,

üdv a fórumon!

Én már találkoztam Szakács dokival, nagyon kedves, megnyerő doki, igaz nálam csak UHU-t csinált. Műtétem szerencsére még nem volt.....
Azért várd meg a mensit, lehet, hogy kiürül. Mikor esedékes?

Azért a legtöbb nőgyógy műtét alatt már elaltatnak, szerencsére nem érzel semmit és nem emlékszel semmire. Úgyhogy emiatt ne izgulj.
Nem tudom, hogy mennyi a lapar, de ha a saját nőgyógyászodnál maradsz, 1000%, hogy elfogadják, ott nem szoktak ebből problémát csinálni, hogy csak az a jó, amit ott végeztetsz el.

Lombikoztok Ti is?
zzafir75
 
 


Szia,

nem, mi még ott nem tartunk, csak inszemet szerettem volna csináltatni egyelőre, és az összes hozott leletem alapján meg is állapodtunk, hogy márciusban lehet kezdeni, (egy-két vérleletet még nézet), de aztán csinált egy UH-t, a rend kedvéért, és akkor látta, hogy van ott vmi, ami nem odavaló:( (ciszta meg vmi kis szövevényes trutyis sűrű vmi, ami akár még lehet rosszindulatú is, bár remélem, nem az, erre is kért vmi tumormarker vizsgálatot:(
Megnéztem, nagyon drága ott egy műtét, szóval én mindenképpen a saját dokimnál csináltatnám, ha kell.
Itt műr mindenki lombikozik ezen a Fórumon?
ljucy
 
 


Ljuci, ne aggód túl magad, még nem biztos, hogy gond van. Meg kell várni az eredményeket.

És mindig legalább két dokit megkérdezni mindenről. A saját dokidhoz nem mész el egy UHU-ra?

A műtétet bárhol megcsináltathatod, szerintem is jobb a saját doki, ha van egy jó nődokid.

Nem, itt sem mindenki lombikos, van inszem, sőőt, most egy spontán ciklusfigyelős helyzet is, erről jut eszembe, Kockáspléd???

Bb??? :roll:
zzafir75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?