Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Boni!
Ez faca!!!!!!!!!!!!

Twist!
Édes a Manód!
Nem belekotty, de ráérnek még a látogatók. Először szedjétek össze magatok, pihenj, ismerkedjetek meg egymással.
20150601134430

Boni mami,

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/b]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Köszi csajok..

Twist nagyon szép alánykád!

látogatókat én előre kijelentettem,hogy nem! szerencsére nem volt ebből gond.. főleg most hogy azért influenzajárvány van simán hivatkozhatsz erre :wink: aki nem érti meg az nem szer benneteket eléggé
Vendég

Sziasztok!

Twist!

Gyönyörű a kislányod, még egyszer gratulálok!

Boni!

Bakker, ezt nem hiszem el :evil: :evil: :evil: Fizet a biztosító? Vagy a tiétek a kár? Hú, tudnék mit csinálni a kezeivel annak, aki elveszi a más tulajdonát :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Twist majd ha haza mégy akkor nem fogsz unatkozni én 36 napot voltam kórházban.

Rakok pár képet szerintetek mit csinál az egyik képen a drágám?(kakil)Kár hogy fényképpel hangot nem lehet rakni
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Twist!

Nagyon szép, kislányos arca van Dorottyának! Még egyszer: Nagyon gratulálunk nektek!
Az első képen látszik a lányodon, hogy nagyon meg van elégedve. Olyan, mintha éppen akkor lakott volna jól, és még cuppog a szájával, hogy milyen finom volt! :lol:

rodina74

sziasztok
nagyon cukik a kiscsajok! ma mi is azok voltunk mert a rózsaszín cumival voltunk a dm-ben vásárolni és felkiáltott az idős biztonsági őr hogy jaj de szép ez a kisleány! :)

Csajok nekem egy kissé szétmentek az izmaim a szülésnél mert el-el cseppen a vizelet néha ha nagyon kell. :(
Anyu elhozta a kaziját (video) és csinálom a Kriston Andrea hüvelytornát de egyrészt szar a videonk másrészt nem tudom átmásolni ha jó lenne akkor sem.
Találtam egy blogot ahonnan le lehet tölteni de nem boldogulok vele, esetleg valakinek ha van ideje elmondaná hogy kell innen letölteni mert nekem mindig kiírja hogy error. :(

mi ez a pangás mostanában? mindenki babázik? Tegyétek is én is azt teszem. Holnap este teszek fel vigyori képeket most már egész nap fülig ér a szája az én kis törpimnek! 8)

dita75

Dita, én a mai napig a trüssszentek, vagy köhögök, már szaladok a vécére mert jön a pisi, pedig nem is szültem mert Olcsa császáros, egyszerúen evvan. Nem tudok mit csinálni.........

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Boni!
Van vmi híretek?

Vius!
Az utsó kép az?

Írtad múltkor, h ti már 3as cumiból esztek. Nem lehet, h emiatt fáj Darinka pocija, h gyorsan megeszi a hammát?

Dita!
Lackót vasárnap nézte egy fickó kislánynak (sötétkabát, nadrág), igaz nem volt rajta sapka :lol: A haja is huligánosan hosszú volt, de most már csábosan rövid.

Kép Kép
20150601134430

Viki bubus nagyon édes! iwiwes képei is

egyenlőre kárszakértő azt mondja casco val nem lesz gond..

apa most járja a szervizeket új autó után.. talán van rá esély hogy legyen másik.. most visszatértünk ifjúságunkhoz! éljen bkv Máv és Volán

DArinka egyértelműen az utolsó képen vonul félre :)

ja mondtam hogy Zsiga belekakilt és pipilt bilibe?

Tesco gazdaságos brummabrumma Kép

gesztenyeszemek Kép
Vendég

Sziasztok!

Suska
Nem szabad elfogadni h. evvan mert később nagyon sok problémád lehet belőle. Anyukám is évek óta szenvedett mire megtalálta a Kriston tornát azóta javult sokat.

Eszem sok van a blog címet meg nem tettem fel.

http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/10 ... torna.html

Nagyon jó egyébként állítólag 2 hónap alatt rendbe lehet tenni vele a rejtett izmokat. Nem mindegy apucinak sem! :roll: :oops:

VIKI, BONI
Nagyon megnőttek a fiúk, édes aranyos bogarantyúk.

Mi ma egész nap kínoztattuk szegény gyerököt mert szemészeten másfél órát voltunk + utána védőnőnél is. A szemészeten majdnem benyomtam a nőnek ahogy kínozta szegénykémet, én ezt nem bírom nézni. 26-án kapja második szuriját asszem ott is félrenézek vagy becsukom a szemem. Szegény kis bogárkám.
Jövő héten szerdán meg gasztrora megyünk. Többet látják orvosok már mint a saját apja például. Tegnap is fél 9kor ért haza melóból és ma reggel 5 kor már ment. :(

dita75

Na csak gyorsan, mert kivagyok, mint a liba...

A lényeg, hogy mind a két gyerekem beteg.
Éjszakára Lilinek megint 40,1 fokos láza volt, de már Levinek is 38.
Aztán reggel 8-ra vittem Levit UBT fújásra, amit nem akartak megcsinálni, mert hajnalban evett. Ok, hogy tök éhgyomorra kell menni, se fogatmosni, semmit nem lehet, de mivel Levi csecsemő, azt mondta a doktornéni, hogy reggel 6-ig ehet, és utána ne. Na most fél 5-kor evett. 9-ig ott ültünk, mire megcsinálták, vagyis elkezdték. Du 2-re mentünk vissza az eredményért, aztán a két gyerekkel haza a gyerekorvoshoz, ahova már reggel bejelentkeztünk, így ahogy odaértünk (kivárva, még az egyben ügyeletes orvos kimegy egy részeghez mentőt hívni) mehettünk is be. Egy órán át nézte a két gyereket, Lili végül szuriban kapott lázcsillapítót mert már megint 39,7-nél járt. Lehet, hogy influenzás, de ha nem is az, valami makacs vírus.
Levi is valószínű azt kapta el, csak védi az anyatej, és ezért jött ki rajta kevésbé. Neki most az a lényeg, hogy szopizzon, amennyit tud, és ha kell valami teával, vagy gyümilével pótoljuk, és ha még kell, csak akkor a tápi, mert most nem a kaja, hanem a folyadék a lényeg. Ma így a torna is kimaradt, de szegény Levi végigaludta a napot.

Viszont Levi tegnap elkezdett oldalra fordulni, igaz csak az egyikre, és még hiányzik hozzá, de legalább már próbálja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Sajnálom a kis betegeket. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik.

Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

dita75

reggelt!

Ditus gyönyörűek vagytok :lol:

Lina sajnálom mai napot :cry:

Kép
Vendég

Évikém!
Isten éltessen!
Kép

Némóka, Évi!
Készültök a Törpök szülinapi bulijára?

Linácska!
Ölelés!

Ditus!
Miló nagyon édes!

Boni!
Zsigi barna szemeibe beleszerelmesedem mindig! Nem is tudtam, h Thomas is szeret fürdni :D:D:D:D:D:D

Az én kis kócosom, pizsiben: Kép Kép
20150601134430

Viki muszáj lesz feljönnötök ha kijön a jó idő! össze kell hoznunk őket :lol: az új séró is tutkó

thomas direkt fürdetőjáték :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.15 08:31-kor.
Vendég

Évi Boldog szülinapot!
Vendég

Évi,
sok boldog szülinapot!

Milyen jó dolgom van...reggel 9:18, kávézgatok, mind a két gyerekem alszik :lol:
Lili sokkal jobban van, jót tett a szuri, Levi csúnyán köhög, viszont ő kevésbé lázasodik szerencsére.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok! Bocsi, most csak magamról írok, mert közben megy a mosógép és a szkenner, a munkahelyemre le kell adni papírokat és végre alszik Dorka:)
Szóval, tök jó itthon végre, végre! Együtt fürdettünk, elég nehéz volt, de szerintem bele fogunk jönni. Egész éjjel fent volt Dorka, napközben meg nagyokat alszik, fordított napirend szerint él. Szívás. Már tudtam picit aludni. A kórházban nem lehetett, mert a szobatársam babája is sírt és ha Dorka végre aludt, akkor az ő gyereke miatt nem tudtam, és a látogatói is nagyon sokan voltak. A végén már a látogatók szeme láttára is aludtam, nem zavart már semmi:)
Tegnap nagyon bedurrant az egyik mellem, de szerencsére ki tudtam fejni (könnyeim hullottak rendesen), azóta minden okés. Nincs sok időm semmire, nem is hittem volna, hogy tényleg 24 óra a babás elfoglaltság.
Kép
Vendég

[quote="linacska"] írta:linacskavi,
sok boldog szülinapot!

Milyen jó dolgom van...reggel 9:18, kávézgatok, mind a két gyerekem alszik :lol:

Te Szegény! Gyermekeitől elkínzott Anya! :lol: :lol:

Twist!
Igen, ez 0-24 órás műszak. Kitartást! Remélem hamar visszaáll a nappal-éjjel menetrend.
20150601134430

Twist éljen az otthon! :lol: de gondolom 3-4óránál tovább nem nagyon alszik nappal? majd belejötök :lol:

annyira dönörű a kislányod :lol:

Lina annyira car lehetett 9.18kor kávézgatni :wink: :lol: remélem LEvi és Lili is hamar meggyógyul
Vendég

sziasztok

ÉVI
Isten éltessen sokáig! :)

TWIST
Bezony én sem gondoltam hogy majd ennyi idő elmegy a picivel hisz mondták egész nap alszik, de mióta nem kell fejnem sokkal több időm van. Kicsit stresszes is voltam miatta így amióta megszűnt a fejés sokkal nyugodtabb vagyok.
Nagyon cuki a törpikéd, olyan kis édesdeden tudnak szuszizni.
Az enyém most is horpaszt. Bealudt a déli etetésen úgy hogy böfizni sem volt ideje most hasrafektettem nehogy visszanyelje mert éjjel is felvettem valami lehetett a torkán amit visszanyelt, azt hittem megfullad a gyerek annyira köhögött tőle és kapkodta a levegőt. A sírba tesz már ezzel. Az új tápszer miatt van megfigyeltem azóta bukik és fordul elő velünk ilyesmi. De legalább már nincs hasmenése.

LINA
Örülök hogy szépen alszanak a kicsik így biztos könnyebben kilábaltok a betegségből és neked is könnyebb.

VIKI
A kis pizsised nagyon vagesz! Nem is kócos a haja, nagyon csábos.

BONI
NAgykádban a kiskád? Annyi játék van Zsiginél hogy ő már el sem fér! :) Nagyon szépen néz a nagy barna szemeivel én is szerelmes vagyok beléjük már régóta. Úgy látom Milónak is mandula szemei vannak tiszta apája a szeme egy az egyben bár nekem is barna a szemem de neki olyan a vágása mint a páromé.
Hozzátok ma nem ment a Józsi???

NÉMÓ, MONIC és a többiek hol vagytok?

dita75

Ditus nem voltam lennt.. :cry: ravasz vagy :wink: :lol:

egyébként most hétvégén mentünk volna Herendre és meg akartalak lepni :cry: de autó híján ez nem jött össze, mi lepődtünk meg :cry:
Vendég

Dita szerintem túleszi magát.. mohóka.. Zsiga akkor szokott ilyent csinálni.. sőt én már 17 után nem nagyon adhatok neki más ételt, mert ráköveteli a tápit és túleszi magát és kihányja :roll: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Évi,
Nagyon boldog szülinapot!
Kép

Boni,
Sajnálom az autót! Hihetetlen milyen emberek vannak... :twisted:
Fiad egyszerűen szívdöglesztő! :wink:

Viki,
A Te szöszi fiacskád is szívdöglesztő kis pasi lett már! :wink:

Dita,
Nagyon édes Miló! Örülök, hogy a hasmenés elmúlt! Popsija meggyógyult?

Twist,
Bizony 24 órás "munkád" van ezentúl! :lol: De hamar belejössz, és remélhetőleg a kisasszony is észreveszi majd, hogy mikor van éjszaka, és akkor alszik.

Linácska,
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Kép

Monic,
Hogy van Danika? Tényleg pocakod gömbölyödik már? Pocakfotó? :wink:

Mi jól vagyunk, csak nagyon fáradt vagyok, mert Rékám éjszaka állandóan felkel, és sajnos van olyan, hogy 1-2 órát is szórakozik velünk mire visszaalszik.
Amúgy nagyon édes, egyre okosabb, mindenkire mosolyog, és bárkit levesz így a lábáról. :D Nagyon próbálkozik a kapaszkodás nélküli állással, de még eldől pár másodperc után. Viszont a vízilóval nagyon ügyesen közlekedik.
Készülök a szülinapra, de majd csak jövő hét szombaton tartjuk meg. Jön az egész család felköszönteni Rékát, de szegénykém biztos nem tudja majd, hogy miért van itt ez a sok ember.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

BONI
Nem tom, lehet!
De kár ........ fene egye a büdös tolvaját! :twisted:

NEMO
Hihetetlen hogy már eltelt egy év! :)
Csináljatok sok szülinapi képet!
Nálatok sem járt a Józsi?

Furi hogy Nyházára előbb eljutott mint Pöstre! :shock:

dita75

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést! Megint bölcsebb lettem egy évvel :) :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Desviki

igen az utolsó kép az nem a cumitól fáj neki mert mikor egyes cumival kapta akkor is fájt a pocója.
De tegnap kaptunk gyógyszertári keveréket azt napi 3szor lehet csak adni az úgy néz ki jó lesz.de nem kiabálom el.
Lackó cukker a képeken.

Boniko

Nekünk is van ilyen macink :)
Nagyon szép Zsigu fiatok szép pasi lesz belőle :)

Linácska

Mihamarabbi gyógyulást Lilinek is és Levinek is

Twist Újra otthon az éjszakai fent lét majd átmegy nappaliba mi is volt hogy éjszakáztunk de mára már átalussza az éjszakát.
Még én is fejtem addig nekem sem volt időm ahogy Dita is írta de mióta nem fejek több időm van.majd belerázodtok Dorka Gyönyörű

Évi Boldog szülinapot!!!!

Dita Miló egyre szebb örülök hogy nem fosik már.

Vicky mizu veletek?

Mi tegnap voltunk tanácsadáson kaptunk két szurit szegény nagyon sírt ne igazán akar enni mondtam is a dokinönek azt mondta még hai 80dekát hízik addig ne aggódjak ha éhes ugy is jelez amugy minden ok a szájpenész 2-3 hetente visszatér valszin érzékeny rá megint nőtt 4cmt.igy most 58cm születése óta 8 cm.Súlya pedig 5130g volt tegnap.
Megyek mert jön a Drágám leendő keresztanyja jövöhéten vasárnap lesz és már készülünk rá.

Majd jövök

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Évi Istenéltessem!!!! Tavaly ilyenkor még nehezebb voltál egy pettyet :lol: :lol:

Vius, Darinka nagyon szépséges!!!

Viki mami, Lackó igazi legény!!!

Boni, azok a szemek, jajaj!!! A kádas képen már legény Csiga.

Kép
pgsuska

Na elkiabáltam a dolgokat.
Lili felkelt délutáni alvásból, majd közölte, hogy fáj a füle. Este 3/4 6-kor. Hirtelen ötletből felhívtam a fülészét, hogy nem rendel-e még véletlen. Mondta, hogy de véletlen igen, még egy 15 percig, de akkor induljunk, megvárja Lilit. Már ott volt érte a férje, mire odaértünk, de türelmesen vártak. Tegnap óta Lilinek full dagadt tüszös a mandulája, és középfülgyulladása lett, amit utolsó pillanatban kaptunk el, hogy ne kelljen szurni. Azt mondták, azonnal antibiotikum, mert ha tegnap még szinte piros sem volt, most meg tüszös, akkor valami nagyon virulens dologról van szó, és nehogy tüdőgyulladása legyen.
Na most áldom magam az oltás miatt, hogy beadattuk, mert aztán most aggódhatnék, meg szidhatnánk magunkat, hogy miért nem tettünk meg mindent. Így legalább valószínűsíthető, hogy nem az újinfluenza, csak valami hagyományos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

vius: Még egyben vagyunk. Jövő héten hétfőn megyek legközelebb dokihoz ctg-re és uh-ra. A kislányom 2 héttel kisebb a koránál. Ha hétfőn is még picinek találja a doki, akkor befektet és lehet hogy a jövő hét végén már szülök. De a méhszájam még bírja, bár már 2 ujjnyi. Görcsöm semmi. Lassan hozom én is a babás képeket, már alig várom hogy kint legyen. De azt se bánnám, ha nekiindulna a növekedésnek és kibírnánk egyben a 40. hétig. Erre is van még esély.

évi: Boldog szülinapot, már ennyi idő eltelt :D.

linacska: Sajnálom hogy betegek a gyerekek. Mielőbbi gyógyulást nekik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nagyon ügyesek vagytok. Már csak pár nap, és nem is lenne koraszülött a picilányod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Évi,

neked tegnapra, Eszternek és Ádámnak mára nagon sok boldog születésnapot kívánunk!
És persze fergeteges születésnapi partit :wink: :lol:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Évi,
Nagyon boldog szülinapot Eszternek, és Ádámnak!!! :D :D :D
Kép

Dita,
Nem jött a postás.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést, el se hiszem, hogy így eltelt egy év... Olyan jó, hogy ők is vannak nekünk, iszonyú klassz itthon ennyi kölök :)

Linácska, jobbulást Lilinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Halihó!

Eszternek és Ádám bátyámnak Boldog szülinapot!
Kép

Moncsi!
Hogy vagytok? Kérünk füstjelet!

Linácska!
Jobbulást nektek!
20150601134430

Évi drága kis ikreidnek boldog első szülinapot! tánci tánci

http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y :lol:
Vendég

Ádámnak és Eszternek Boldog szülinapot!!!! Remélem nagy buli van!!!!!!

Kép
pgsuska

Köszönjük szépen!!!
Boni, olyan kedves volt tőled ez a szülinapos dal! Kicsit picsogtam is, olyan más ezt épp ma hallgatni, mint egy akármilyen másik napon :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

ÉVI IKREK
NAgoyn boldogságos szülinapot kívánok nektek!

VIUS
Mióta alussza át Darinka az éjszakát?
Este mikor eteted utoljára és mikor kel fel reggel?
Én Milót 7-8 körül etetem és kb. éjjel 1-2 óráig kibírja evés nélkül aztán reggel 8-ig. De sajnos nem mindig alszik nyugodtan az evések között. Olyankor magam mellé veszem de úgy összetörök reggelre ma is szétment a fejem a kevés alvástól és leszakad a hátam.
Mondjuk most 2 órán keresztül potyára tartottam a dokinál ugyanis elmentünk átiratkozni a legjobb dokihoz de olyan faszán volt megoldva az ügyelet hogy egy ideig csak gyerekeket fogadtak aztán cseréltek és csak felnőtteket. Pont mi jöttünk volna Milóval mire elkezdték behívni a felnőtteket aztán 2 óra várakozás után kezdett éhes lenni Miló úgyhogy fogtam felöltöztettem és tűztünk haza dolgunk végezetlenül. Még jó hogy nem volt beteg mert akkor tomboltam volna hogy mindenki előbbrevaló egy 8 hetes csecsemőnél.

LINACSKA
Láttam a hírekben valamelyik nap hogy egy csoport be lett oltva mégis 2-3 gyerek elkapta az új influenzát. Én nem is értem ezt.
Remélem mielőbb kilábaltok a betegségből. Én még nem jutottam el beadatni az injekciót majd hétfőn beállok a sorba a kismamákhoz. Igazság szerint attól félek hogy lebetegszem tőle vagy nem bírom mozgatni a karom mert többen is panaszkodtak erről és akkor nem tudom ki látja el a bébimet mert rajtam kívül senki sem tudja.

dita75

Sziasztok!!

Évi Iker babáidnak boldog születésnapot kivánok!!

Dita mi általában 9 felé szoktunk fürdeni azután kaja kb fél 10kor aztán reggel hatig alszik ha nem fáj pocója de általában átalusssza az éjszakát ritkán kel fel enni de akkor sem 1-2 óra felé hanem 4körül kel.ma is pl 5kor kelt ettünk majd fél 10 ig megint aludt.

Most megyek apa fürdet én meg csinálok kajcsit neki.

Linácska remélem minél hamarabb jobban lesznek gyermekeid!

Sziasztok.

Kép

Kép
vius
Baja

Csajok,
micsoda felfedezést tettem: mindig is tudtam, hogy a babák "szagra mennek", na de ennyire....
Éjszaka nem tudtam letenni Levit, csak rajtam aludt, ha letettem kb. 6 perc múlva fent volt, csúnyán köhögött...
Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve alá tettem a használt pizsamafelsőmet. Az alját lebukta Levi, így újat vettem fel, de a tetejének még nem volt semmi baja. A lényeg, hajnal 3-tól reggel 7:15-ig aludt Levi egy szó nélkül. A kis arcába gyűrte a pizsi ujját, és úgy aludt. Most fél 9-kor visszaaludt, megint aláraktam, kb. egy fél órája felébredt, nézelődött az ágyban, de nem vettük ki. Aztán megint visszaaludt, szintén magához gyűrve a pizsit. Olyan édi
:lol:

Dita,
a védőoltás nem nyújt 100% védelmet. Kb. 80%, gyerekeknek kevesebb, immunrendszertől függően. Mert hát ugye arról az oltás nem tehet, ha valakinek gyengébb az immunválasza, és azért sem kezd el ellenanyagot termelni.
Nyugodtan oltasd be magad, igen, fájni fog a karod, na de ezt ne úgy képzeld el, hogy ne tudnád ellátni Milót, azért én a 18 kilós lányom is fel tudtam emelni. Kellemetlen de nem vészes.

Évi,
utólag is boldog szülinapot kívánok Eszternek és Ádámnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita én meg sem éreztem oltást, tesóm sem

Lina ez a megoldás a ruhával nálunk nem jött be anno :cry: :lol:
Vendég

Szasztok! 1 percem van:)
Szóval, Nagyon boldog szülinapot Évi!!:)

Ditus, Vius, annyira szépek a babáitok, cukik:) És persze a többiek nagyobb babuskáit is imádom nézni. A fórum összes babája nagyon-nagyon jó helyre került, mindegyik hihetetlenül boldog, jó nézni a fotókat:) Jól megbecsüljük a gyerkekeinket, az biztos:)

Tegnap sok látogatónk volt, 4 turnus. Ez kifárasztotta a kiscsajt és végül is elég hisztis éjszakánk volt. Most délben tudtam egy picit aludni, amikor ő is aludt. De legalább ma nem jön ide senki. Hurrá:-)
Tejem (most még) van bőven, a hasamon folyik le. És ha szoptatok az egyikből, akkor a másikból folyik a tej. Ha elapadna, fel vagyok készülve, kapszulákkal, teákkal, fejőgéppel, mindennel. Isten tartsa meg a sok tejcsit:)
Evés után szokott fosizni a kiscsaj, elég egyértelmű, mert a férjem szerint olyan a hangja, mintha egy 10-es csőben zúdulna le a szennyvíz:) Ezen röhögök két napja:-)
Na, a császáros sebem már napról-napra jobb, most inkább a csipőm fáj, mindig máshol fájok.
Ja, eleinte még vasaltam a babaruhákat, mára erre nincs időm. Kimosom, megszárítom és általában máris fel kell használni egy kis kifolyt pisi-kaki miatt.
Cuki a kiscsaj, nagyon élvezem a babázást, és nagyon-nagyon féltem őt. A legparább mami vagyok. Tegnap is szerencsém volt, hogy hasra tettem le őt, mert bukott egy nagyot és nem fulladt meg tőle. Szépen kifolyt minden a textilpellusra. Hála Istennek! Nagyon féltem őt, úgy félek, hogy baja lesz, mert ügyetlen vagyok:(
Ha alszik, akkor felváltva rohangálunk be hozzá, hogy jól van-e, lélegzik-e stb. Bébiőrt még nem vettünk, talán februárban lesz pénzünk rá. Addig parázás lesz.

Puszilok mindenkit!
Vendég

Sziasztok,

életjel: jól vagyunk köszönjük, csak a netünk elromlott, amit végül megjavítottak, de a hibás net csak egy géphez volt elég így a férjemnek átengedtem, hogy dolgozni tudjon.
A hétvégén meg elég sok gond volt a férjem lányával, tényleg igaz, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond... :? :?
Jövő héten megyek dokihoz vizsgálatra, uh-ra (aminek külön örülök, mert néhány napja nem érzem mozogni a Picurkát, lehet, hogy azért mert úgy fekszik, de mindenképp nyugodtabb leszek ha uh-ra mehetek végre), és az AFP is jövő héten lesz.

AKik csináltattak kombinált tesztet azok mennyi idő alatt kapták meg az eredményét? Mert nekem a 12. héten csinálták és még sms-nek se híre se hamva...

Viki mami,

megzabálom Lackót a pizsamás kócos hajával. :lol: Nagyon aranyos. :lol:

Boni mami,

Zsigi meleg barna szemeit továbbra is imádom, Danci szemei is ilyen szép sötétek. :wink:

Twist,

örülök, hogy jól vagytok és hogy van elég tejed is. Látod-látod, szépen belejössz mindenbe. A bizonytalanság, hogy biztos mindent jól csinálsz-e és a féltés szerintem életed végéig megmarad mostmár, ez az anyaság :wink:

Dita,

Miló fotói nagyon jók, nagyon szép kisfiú. Rólad meg sugárzik a boldogság. Sajnálom, hogy a dokinál nem jutottatok sorra. Azért ez felháborító... :?

Ja, és Danika már egyedül áll, csinálta párszor, de persze csak a családtagok látták én nem. Nekem úgy mutatta meg, hogy a kád közepén állt egyedül a vízben amíg én törölköztem :shock: Majdnem inkfartust kaptam...

Kép}
monic80

Nemone,

majd csinálok pocakfotót, megdöbbentően nagy a hasam, mondtam is a páromnak, hogy szerintem minden reggelre a kétszeresére nő...
Amikor Danikát szültem még a szülés előtti órákban sem volt nagy hasam, most viszont hatalmasra számíthatok...

Kép}
monic80

Monic, nekem a kombinált teszt eredménye egy héten belül jött meg. Annál a cégnél e-mailen küldték el először, aztán postán is az eredeti leletet aláírva.
A négyes teszt 4 nap alatt jött volna, de ünnep volt, ezért késett.

LInácska, tök jó volt a kísérleted, hogy szagra mennek a babák:)))) És bejött, király vagy!
Jaj, tényleg, eszembe jutottál, mert hogy Levinek olyan lábujjai vannak, mint neked:) És Dorkának is pont olyanok az ujjai, körmei, mint nekem. Hihetetlen:) A kislábujjam picit befelé áll és a kiscsajnak is:) Tényleg ez én lányom, nem cserélték el a kórházban:)

Megyek, reggelizem valamit, de totál semmi étvágyam. A szülés után nagyon szépen eltűnt a zabálhatnékom.
Vendég

Sziasztok

Ditus köszi köszi, már mosásban is van JÓzsi megérkezett! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dita,
Nálunk is járt Józsi. Nagyon szépen köszönöm! :D Jaj, nem is mondtam még, hogy a Nemo-s body-t már hordja Réka.
Sajnálom, hogy potyára mentetek a dokihoz! :x

Monic,
Igen, ezt hallottam sok kismamától, hogy a 2. baba hamarabb látszik, és nagyobb is a pocak. Várom a pocakfotót! :wink:
Danika nagyon ügyes! Netet sajnálom!

Lina,
Nagyon leleményes vagy! :lol:

Évi,
Volt nagy buli hétvégán? Fotók?

Képzeljétek Réka magától rájött, hogy kell lemászni az ágyról, és azóta sokat gyakorolja. :) Ma paprikás krumplit csináltam, és kivettem bebőle krumplit raktam hozzá egy kocka csirkét neki, és nagyon szépen ette. Majdnem az egészet megette kanállal, igaz az elején furcsán nézett rám, de nyitogatta a száját.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Megjöttem a dokitól meg a munkahelyemről. A baba jól van, ctg rendben még 30-as fájásom sincs. Barbus nőtt 30 dekát 1 hét alatt (BPD: 91mm, AC:278 mm, FL: 69 mm, becsült súly: 2400 gr.), de a vizem megint kicsit kevesebb és a lepényen is láttunk már kis meszesedést. A mai nappal minden gyógyszeremet leállította. Úgyhogy a hír, hogy csütörtökön a kórházi motyómmal be kell reggel mennem a kórházba és ha úgy látja a doki, akkor megrepeszti a burkot és szülünk. Aznap töltöm a 37. hetet, szóval már nem koraszülött. Ha szerinte még bírja a baba odabent, akkor befekszem és várunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?