Sziasztok,
életjel: jól vagyunk köszönjük, csak a netünk elromlott, amit végül megjavítottak, de a hibás net csak egy géphez volt elég így a férjemnek átengedtem, hogy dolgozni tudjon.
A hétvégén meg elég sok gond volt a férjem lányával, tényleg igaz, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond...
Jövő héten megyek dokihoz vizsgálatra, uh-ra (aminek külön örülök, mert néhány napja nem érzem mozogni a Picurkát, lehet, hogy azért mert úgy fekszik, de mindenképp nyugodtabb leszek ha uh-ra mehetek végre), és az AFP is jövő héten lesz.
AKik csináltattak kombinált tesztet azok mennyi idő alatt kapták meg az eredményét? Mert nekem a 12. héten csinálták és még sms-nek se híre se hamva...
Viki mami,
megzabálom Lackót a pizsamás kócos hajával.
Nagyon aranyos.
Boni mami,
Zsigi meleg barna szemeit továbbra is imádom, Danci szemei is ilyen szép sötétek.
Twist,
örülök, hogy jól vagytok és hogy van elég tejed is. Látod-látod, szépen belejössz mindenbe. A bizonytalanság, hogy biztos mindent jól csinálsz-e és a féltés szerintem életed végéig megmarad mostmár, ez az anyaság
Dita,
Miló fotói nagyon jók, nagyon szép kisfiú. Rólad meg sugárzik a boldogság. Sajnálom, hogy a dokinál nem jutottatok sorra. Azért ez felháborító...
Ja, és Danika már egyedül áll, csinálta párszor, de persze csak a családtagok látták én nem. Nekem úgy mutatta meg, hogy a kád közepén állt egyedül a vízben amíg én törölköztem
Majdnem inkfartust kaptam...