Új privát üzeneted érkezett!

Ranita
Ez nagyon érdekes számomra...akkor mit látott a doki vagy mit nézett :?: :shock:

Ancsu
Nekem is jöhet a privi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Megjöttem a munkahelyemről.
Minden marad a régiben, nem rúgnak ki, nem helyeznek át, nem szűnik meg a státuszom... egyszóval nagyon boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
A főnököm amúgy nagyon megértő volt, semmi ellenségeskedés, különben is jó fej, családbarát fajtából.:wink:

Köszi mindenkinek a segítséget, és persze a drukkokat! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

suzy, laptető, kívánom, hogy szerencséd legyen.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Jajj, lányok, már megint mi van :cry: . Most olvastam a PRI-s fórumon, hogy Tapolcán újra várólista van :shock: . Most akkor ilyenkor mi van? Lehet, hogy nem is mehetek februárban? Vagy mi van, ha mehetek, de nem sikerül? Akkor lehet, hogy csak fél év múlva lehet a következőt csinálni?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok lányok :!:
Nemrég értem haza reggeltől mostanáig végeztem a Munkaügyi kp-ban :!:
Ennyi népet egy helyen max. a Kaáliban láttam :!:

Ancsuka,Zsu :!:

Nagyon drukkolok Értetek, minden rendben lesz az UH-on+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Szerintem kismama vagy, azért nem jött meg és ne is jöjjön :!:
Ujabb teszt :?:
Uh-ra mikor kell menned :?:

Suzy :!:
Nagyon szoritok+++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Örülök, hogy minden rendbe jött a melóhelyen :!:

Gyancsi :!:

A debreceni Kaáliban lesz a cisztaleszivás.
De remélem, hogy mégsem lesz rá szükség, mert nem lesz ott!

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Ancsuka- Köszi, valaszoltam is a prividre :wink: ...Jo volt 2 reszletben is :lol:

Zsu- Neked is köszi az infokat!!Cataflammal mindenkeppen keszülök, lehet egy levellel :D

Ranita- Ez akkor egy szuper HSG volt neked!! :shock: De tenyleg ha a szükületet nem latta a doki akkor mit latott???? :shock: ...Szerintem ha te mar ledumaltad a februart akkor rad nem vonatkozik a varolista!Szerintem az elsö jelentkezökre vonatkozik.....Vagy nem??

Lucuzs- Gratula, ezek szuper hirek!!! :D

Csajok en meg 2 hete megkaptam a hormonlabor eredmenyemet, el is felejtettem mondani....Es minden jo szerintem :roll: ...Bar nem ismerem annyira ki magam, de mintha a tesztoszteron is okes lenne, a multkor az kicsit magas volt....Szoval akkor a szamok:

LH: 6.2
FSH:4.6
ösztradiol:42
Prolaktin:18.4
Tesztoszteron: 0.55
Andro:2.0
TSH:0.967

Ugye ezek rendben vannak??

KépKép
gyancsi

Angyal- Mit inteztel a Munkaügyiben??Igen, ott mindig annyian vannak, mint az oroszok :wink:

KépKép
gyancsi

Lányok, a többi intézetben ez hogy van? Máshol is van várólista?

Kép

Kép
ranita1979

Betty hol vagy ma???? :roll:

KépKép
gyancsi

Suzy, Ancsi,
azt mondta a doki, hogy nekem állítólag szűkületem volt és azt nem venni észre, mert ott csak annyit látnak, hogy átmegy e a folyadék vagy sem. És nekem meg átment :roll: .
De ki tudja, az is lehet, hogy a műtét utáni fél évben alakult ki valami???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita- En nem tudom, engem is ijesztgettek, hogy a Kaaliban is több honap, aztan vegül is az elsö konzira valoban 1,5 honapot vartam, de lehet ment volna elöbb is, csak tudtam, hogy akkor itt ünnepnap lesz es azt dumaltam le eleve.....De mondjuk szerintem a 1,5 honap nem veszes, mert ha nem sikerül a lombik akkor ugy is csak 3 honap mulva lehet ujra probalkozni, szoval akkor egyböl fel kell iratkozni es kesz :wink: ...De mindenkinek sikerül a lombikja es ilyenekre nem lesz szüksege!!!!!! :D

KépKép
gyancsi

De szita az agyam :evil: .

Lucuzs,
örülök, hogy minden ok :D .

Gyancsi,
hát én ezekhez az redményekhez nem igazán értek :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Gabi :!:

Már nemsoká indul a mandula Neked is :D
Remélem, hogy tényleg nem lesz már ott az a fránya dög :!:

Ranita :!:

Rád már nem vonatkozik a várólista, mert megvolt a konzultációd :!:

Gyancsi :!:
Ezek nagyon jó eredmények :!:
Jelentkezni voltam, de állitólag tegnap nem volt jó a sorszámgép, ezért Mindenkit mára hivtak vissza :!:
Meg az alkalmi munkavállaló kiskönyvet is sokan hozták leadni, hosszabbitani :!:

Ez a napom ráment, legközelebb febr. 11-én kell mennem.
Vendég

Akkor jol megszivtad a hülye gep miatt :roll: ....Nem baj, februar 11-ig van idöd kiheverni a traumat :D

KépKép
gyancsi

Angyal,
úgy érted, hogy az első konzultáció :roll: ? Mert most még nem voltam :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
19.-én kell mennem uh-ra, ma beszéltem a klinikával, azt mondták az nem jó, ha a teszt nega, de ha 19-ig nem jön meg, mindenképp menjek uh.-ra, és akkor majd kiderül, mi van.

Ancsuka
holnap csinálok egyet a kedvedért jó :lol: :?:
Jó az új vonalzód :wink:

Zsu
uh -ig mindenképp még tolnom kell az utrot, sztem, ha kiderül, hogy nincs semmi, akkor abbahagyatja velem a doki.

Csajok :!:
Utro mellett mindegyikőtöknek megjött a menszi :?: :?: Ha késett is, megjött :?: :?: Kíváncsi vagyok rá, írjátok már meg :!: :!:

Gyancsi
csak etrofemet szedek napi 1-et, az utrot nyomom, meg a vitaminokat, tehár ez nem nagy hormonmennyiség.
A hsg nekem nem altatásban ment, hanem natúrban, a lapar ment csak altiban.
Hányadik cn.-i hormonok ezek :?:

Lucuzs
örülök hogy marad a munkahelyed :!: :wink:

Angyli
fentebb leírtam a válaszokat, amit kérdeztél :wink:

Szuzy
remélem ez a hónap sikerülni fog neked :!: :wink:
Drukkolok :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

gyancsi :!:

Addig bőven kipihenem amit kell :D :D

De már Te benne vagy a projektben, mert UH-ra jársz, szurizol ez rád nem vonatkozik :!:

Lehet, hogy irtad, bocsi nem vettem észre :!:

Nekem utro mellett is megjött 29. napra.
Vendég

Betty,
Én pont ma írtam, hogy nekem is megjött hajszál pontosan az utro mellett :roll: .

Angyal,
remélem így van :roll: !

Kép

Kép
ranita1979

Tuti, hogy igy van :!:

puszi lányok, vacsizok majd dvd filmet fogok nézni az emberrel :D

További szép estét, jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Csajok!
Bocsi,h nem írok bővebben!!!

Nem javult az állapotom,hőemelkedésem van,már bevettem kalmopirint,mert szétmegy a fejem.
És holnap dolgozni kell menni,mert a sztrájk miatt van aki nem tud jönni,én meg gyalog bent vagyok 5 perc alatt. :twisted:

Viszont ma megoldódott egy évek óta húzódó családi probléma aminek nagyon örülök :lol:

Mindenkinek jó éjszakát-pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Most jöttem a második munkámból, nagyon fáradt vagyok, ma legalább 5km-t mentem...görcsöl a hasam, leszakad a derekam elég sokszor egy nap, úgyhogy nem tudom mi lesz ebben a hónapban, de nem temetem a dolgot, amíg a kötsög piri nem jön :!:

Lucuzs
Örülök a jó hírednek :!: :wink: akkor minden a régi a melóhelyeden :?:

Gabi
Jobbulást kúráld magad, citromos, mézes tea...esetleg egy nagy izzadással :wink:
A legnagyobb öröm, ha a családban rendben, békességben mennek a dolgok :!:

Betty
Az utroról nem tudok semmit nyilatkozni, mert Én még soha nem kaptam olyat :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm a drukkokat, eltettem zsebre :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Gabi, ha hőemelkedésed van, akkor menj el dokihoz antibiotikumért, nehogy nagyobb baj legyen, nekem is az segített lehúzni a hőemelkedést.Sok neocitrán, grapefruit, citrom, méz.Nálam ezek mindig bejönnek!

Suzy, hányadik napon vagy?

Bocs, hogy nem írok most másnak, de mindjárt indulunk uh-ra, alig aludtam valamit, nagyon izgulok!
Vendég

Húú, de korai vagy Zsu :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu, biztos jó hírekkel térsz vissza, nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cukigabi
örülök, hogy megoldódott egy családi probléma :)
Én is azt mondom, valamivel gyorsan kúráld ki magad.
Az ilyenkor nem jó, hogy csak 5 percre laksz a melóhelytől nem :roll: :?: :lol:

betty615

Sziasztok!
Próbálom kúrálni magam!

Zsu!
+++++++++++++++++++++

És még akinek szükséges
+++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Jobbulást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Ma a 28 cn :!:

Lejjebb ment a hőm, a derekam továbbra is fáj, a melleim kő kemények, sőt fájnak is akárhol nyomom:!: :shock: de folyamatosan tudnék enni és ez a múlt hónapban nem volt :!:
Fel szoktam írni, hogy mikor milyen tapasztalataim vannak :!: csak leírtam, hogy most ez van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Gabi :!:

Gyógyulj meg mihamarabb :!:
Sok savanyu kápit és gyümölcsöt egyél :!:

Zsu :!:

Megy a sok +++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:
Nagyon szoritok Érted is +++++++++++++++++++++++

Ujabb teszt :?:
Továbbra is drukkolok, mert sztem kismama vagy +++++++++++:!:

Vendég

Ranita, várólista? o te szegény, de ha neked már le van beszélve akkor tuti menni fog. Nem tudom itt nálunk van-e várólista, remélem nincs.

Angyal, aranyos vagy , köszi

Lucuzs, na látod meg is oldódott a gond, örülök neki.

Gyancsi, én az eredményhez hozzá sem tudok szólni, nem tudom mi a jó. Ha nem sikerül a lombik akkor egyből tudsz menni ha vannak lefagyasztva, betty is ment egyből a következőre vagy tévednék?

Betty, nagyon helyes, csináld csak és nekünk lesz igazunk és pozitív lesz.

Suzy, És a piri nem fog jönni nem engedem.

Velem minden rendben van, vagyis nem biztos…. már a 3.napja 36.8 a hőm és még hol van a 12.napi uh (hétfő) fogalmam nincs miért ilyen magas a hőm, vagy ez a normális?

Ancsu

ancsuka

Kép

Ancsuka,
most ha agyonütnének sem tudnám megmondani, hogy miket szedsz. De ha clostit is, az megemelheti az alaphőd. Ez tényleg jó magas, de biztos nem a pé miatt :roll: .

Zsu,
:?: :?: :?:

Suzy,
ha lejjebb ment a hőd, akkor lehet, hogy beágyazódás :D ?
Hány napja is volt a pé?

Betty,
jó későn kell menned uhura :roll: , de azért csinálj még tesztet. Én semmin sem lepődök meg.

Ma meg azt a pletyit hallottam, hogy az egyik ismerősömnek ikrei lesznek. Állítólag spontán. De jó neki :oops: :? .

Kép

Kép
ranita1979

Angyli
Köszke :wink:

Ancsu
nem tudom neked milyen szokott lenni az alap hőd :!: :?:
Merional és Clostil megy együtt megint?

Ranita
6 napja :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

megmondom őszintén nem tudom mennyi az alaphőm, de ennyi, 36,4 körül volt régen, pár hónapja mértem.

Igen szedem megint mind a kettőt costit meg a merionalt is.

Ancsu

ancsuka

Ezt ismeritek :roll: ?

Lombikos 10 parancsolat

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat”, semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a többezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hánysejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha kereselsz találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a stasztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Aki ezt mind-mind kibírja... :wink:
nem olvastam még egyébként :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen már olvastam több helyen, de igaza van Suzynak elég nehéz betartani :shock:
Vendég

Zsu :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na ezt betartani, de való igaz.
Élő példa vagyok én, mikor Vivivel terhes lettem még nem volt netünk, mikor megszületett akkor lett bekötve. Fogalmam nem volt, mikor és hogyan van a peteérés, mármint ilyen tüzetesen mint most, mikor jó, mikor reped meg tüszőrepesztő után, stb.
Nem tudtam statisztikát sem, sőt tüneteket sem ismertem. Szóval van ebben valami.

Puszi

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Köszi a drukkokat! Holnapra is szükségem lesz rá :oops:
Ma egész nap úton voltunk...szóval, van 17-es, 15-ös, 14-es, 13-as, és 9esek, a mnyh 10mm-es!Ma 7 napja a szurizásnak, megduplázták az adagomat, tehát van a gonal 225, a cetrotide 1, a menopur 4 , össz, 6db! :shock: Újra ki kellett váltani szurit (45ezer, már 160ezernél tartunk), holnap megint kell mennem, reggel vv-re, és ekg-ra.Aztán 1re vissza az eredményért.
Hát kíváncsi vagyok, hogy a lóadag mennyire dobja meg őket!
Vendég

zsu, 160eft 1 lombik??? :shock: :shock: :shock:
basszus, nagyon remélem ha oda kerül nekem is a sor nem fog ennyibe kerülni, mondjuk eddig nekem a costitól meg a merionáltól is szép tüszőim voltak.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
én is ugyanígy voltam. Amikor a Hanna megszületett, akkor lett bekötve a net, sok doloogról fogalmam sem volt. Akkoriban még azt sem tudta pontosa mikor is van a pé. nem is görcsöltem a dolgokon egyáltalán. Most meg....... :roll:

Zsu,
160 ezer :shock: :shock: :shock: ? Az nem semmi. De miért vagy te ilyen nehezen stimulálható? És ezt a sokat most hány napig kapod még? Uh is lesz holnap megint?

Kép

Kép
ranita1979

ranita, ez a fránya net :lol: :lol:

zsu, azért szorítok ám nagyon, hogy minden rendben legyen.

Ancsu

ancsuka

Köszi a drukkokat, ja, 160ezer, nem tudom, hogy miért vagyok nehezen stimulálható, bár még a 7napon vagyok szurizás ügyileg, és 11-14 nap között szokott lenni a leszívás, addig még nőhetnek!Legalább is nagyon remélem, a másik pf-met megint alig találta meg, ott még mindig semmi!
Vendég

Zsu, hát igen, nagyon drágák a gyogyik, injekciók, de meg fogják hozni az eredményt :!: :!: :wink:
Holnapra is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A lombikos 10 parancsolatot ismerem, de még nem láttam olyant, aki be is tartotta volna :wink: :lol: (mármint akinél kéznél a net)

betty615

Zsu :!:

Valóban sok az a 160e Ft de meglásd megtérül majd egy-két gyönyörü babóval :!:

Nagyon szoritok Érted+++++++++++++++++++

További szép estét jó éjt kivánok :!:
Vendég

Köszönöm szépen a drukkokat mégegyszer!!!

Most megyek, mert reggel megint 5kor kell kelni.

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Kép

Köszi lányok,javulgatok!

Megint csak a drukkjaimat küldöm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek

Kép
cukigabi
Budapest

HSG
Nekem ultrahangos volt mind2 en bementem felfekudtem megcsinaltak es mar mehetem is haza...se fekves se pihenes semmi nelkul . :roll:

VAROLISTA
Engem is ezzel hulyitettek...pedig az egyik legkaposabb dokihoz jelentkeztem es megis fogadott 2honapon belul...azaz igazsag mikor tudod kb mikor szeretnel menni elott 2honappal masfellel jo odaszolni!De 2lombik kozott akkor is 3honapot kell varni!Szal en is mar csorogtem,hogy februarban mennek van meg hely pedig januar van es nem akarkihez :wink: :) ! Egyes ointezmenyek viszont tulterheltek ha ott van varakozas mert egyszeruen annyi beteget latnak el,hogy a dokikat limitaljak le hany beteget kezelhetnek :? :roll:

Luzuzs
Remelem azota talaltal segitseget de en ugy tudom csak a lombik alat vgy vedett es ha szoltal a dokidnak...szal az utana varakozoi allas alatt nem es ha nem szoltal sem..hisz nem tudott rola :?
"elég, ha szóban tud róla a munkáltató- és tudja, hogy Munka törvénykönyve 107. § i) pontja alapján mentesül a munkavégzési kötelezettség alól a ha külön törvényben nevesített emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelésben vesz részt, a kezelés teljes időtartamára"
Orulok,hogy rendezodott a munkahelyi dolog....de ha most nem lettel volna vedett akkor munka nelkul lennel???? :shock:

Gabi
A lista ez:
-vizierobik
-yoga
-japan ora
es meg dolgozom a festo tanfolyamon es a tenisz orakon 8)
Sima megfazas ngyon is jo!!!A szervezet legyengul konnyebben babasodsz :wink: ugyanis ha az immun is gyengul..a baba meg elmeletben parazita a szervezetnek ami ellen dolgozik :? Szal megfazas pe utan a legjobb :wink:

Melinda
Drukkolok a februari megbeszeleshez...tok merertheto,hogy kivgy en nem is tudom mit csinaltam volna veluk ha velem ez tortenik :twisted: :roll: :oops: Nagy oleles neked!!!Most volt idom visszaolvasni :oops: nem eltiltva vgyok de ha itt ulok orakat akkor nincs abbol semmi jo...es most ezt nem engedhetem meg magamnak :? majd februarban ha esetleg hazajutok 8)

Ranita
Koszonom az osszefoglalast!!!Egy Kép vgy :D

Dejok ezek a teli balcsis kepek...most olyan dejavu erzesem volt :shock: Antagonistat szoktak a nehezes stimulalhatoaknak vgy amikor mar minden kotel szakad... :roll: (most nem felreerteni!) egy szuri megy az elejen (gonal) asszem 6.napig aztan uhu es attol fuggoen meg megy ugyanaz es meg valami melle...jo eredmenyeket szoktak vele produkalni a masik topikban pl nyulasznak majdnem 3-mas ikrei lettek es sok mas csajszi is volt ott akinek ez jott be...de ez embere valogatja nekem sem sikerult ezzel....7tuszom volt abban 3pete azok is kukak...1termekenyult meg es az nem osztodott igy nem volt beulti novemberben :roll: de en mas eset vgyok nekem magas az FSH-m :roll: szal eleve akarmilyen protokollom lesz nehez eset vgyok :? :roll:

Nem deviza alapu hiteletek van?Mert akkor valtozhat allandoan a havi torlesztes :?

Kamilla
Latom neked osszejott :D Spontan baba? :idea: Ngy gratula az eredmeny a lenyeg :wink:

Angyal
Koszonom ari vgy!Megtudnad mondani mennyi volt az FSH-ja az ismidnek?Mert ez csak ugy rendbe nem jon :roll: meg nekem is van eselyem de rendbe nem fog ez mar jonni :? Short protokoll az milyen? Neked miota van meg a cisztad? :shock: Nekem 3honapig ott figyelt de aztan szepen osszehuzodott es a clostitol volt :? :roll:

Gyancsi
Szupi hobbik megvannak fentebb irtam. 8) Hamarosan HSG remelem nem izgulsz ngyon :D

Ancsuka
Mennyi tesz veszen a tesztek ara? :roll: Mar,hogy fajna az inszem?Es ha ugy vesszuk az faj akkor a lombik megjobban faj...gondolj bele a sok szuri meg leszivas sokkal fajdalmasabb akkor pedig az sme faaaaj :) es inszemnel a kiskatonakat helyezik fel mig lombiknal magat az embriot!mondhatni "ugyanaz" az atjarhatosaginal is a mehig feltesznek egy katetert szal akkor az is faj?mondjuk ott az oldat felfecskendezese fajhat az mas is...no para es ha belegondolsz a szules milyen fajdalmas dolog szerintem annal mar nincs is fajdalmasabb :lol: Na meg egy fogfuras az faj de egy inszem,hogy fajhat nem is ertem :roll: inkabb 10inszem meg lombik mint egy gyokerkezeles...aki meg azt mondja faj az inszem az valoszinu meg nem szenvedett annyit egy babaert mint mi lelkileg :twisted: Nem am hallgatni az ilyen barinokre :roll: Te is clostizni fogsz?Vgy te inszemes vgy mar oszevgyok kicsit kavarodva(igy jar az aki ennyi ideig nem jon igaz :oops: ) Nem akarod megis megprobalni magadnak beadni?En anno egy vv-t sem tudtam vegignezni es mint a szulesnel legzesi kibefujasokat csinaltam/lok a mai napig is igy van... :shock: de amikor most novemberben indult a lombikom elsem tudom mondani milyen ero keritett hatalmaba...es az elsot megmutattak bar remegve neztem vegig es leis izzadtam rendesen...de otthon mar muszaj volt nyomatnom mert nem volt senki(azt hittem ocsem bator es beadja nekem de aztmondta o egy vv-tol elajul :shock: )igy magamra maradva beadtam es nem is fatj szepen lassan pontrol pontra mindent es ment 8) es az uj szurit meg megsem mutattak :shock: marha szar volt egyedul...de muszaj volt es talan elis benaztam es levegosen adtam be :shock: de aztan a masik mar ment...sot utt mutattam anyumnak meg kerianyumnak,hogy megy a dolog :) nem szabad felni!!!Szerintem probald meg! :wink: Vgy a noverkenel mond neki 2.nap,hogy esetleg most te megprobalnad o meg nezze,hogy jol csinalod-e :wink:

Suzy
Drukk a spontankodashoz!!!Ez am a pozitiv gondolkodas! :)

ZSu
Orulok a johireknek!!!mnyh jo :wink: a tuszik is szepek ne parazz nem a mennhyiseg hanem a minoseg szamit :!: Lehet nem lesz fagyibabod de nem is ez a lenyeg :!: Ha mindharom szep nagy lesz es lesz benne peti akkor meg akar harmas kismami is lehet....most nem akarok hulye peldat felhozni de Betty te se harizz meg legyszi!!!!!!Latod Bettynek mennyi tuszije volt....aztan mennyi petije lett....aztan mennyi termekenyult meg...es hat latod az uccso kettojevel megy majd a proba szal egyaltalan semmi semmit nem jelent soha!!!!!!!Ez ngyon fontos csajok!!!Van akinek 20embriobol egy sem marad meg es van akinek 1bol lesz 2baba :wink: kerdezni lehet a masikat meg amulni a masik eredmenyen de hasonlitani sosem szabad!!!!Sot nekem az elso lombiknal kis clostis rasegitessel sima honapra mentunk volna amugy....2tuszot csiholt a doki de persze egy volt erett ...2petit szivott le es mivel egy volt erett azt termekenyitettek meg osztodott is vissza is kaptam nem lett belole semmi :roll: Minnel kevesebb tuszoje van valakinek annal jobb lehet a minoseguk es minnel tobb annal kevesebb pete lesz es azokbol is kevesebb termekenyul meg :roll: Szal annak kell orulni ami van!Na most olvasom te endos vgy...de no para nem tudom te ismered-e Zsofikukacot o is az volt azt hitte neki sosem lesz babaja most meg ikres kismami...eslo lombikja sikerult ha jol emlexem :wink:
Na most olvastam a masodik uhu eredmenyt latod latod...mar vgy tobb,mint 5petinel tartassz azaz tuszonel...gonal az jo en abbol 300-at nyomattam vegig :shock:

Betty
Az utro az epp eleg...azert siman nem johet meg bar ne ettol ne jojjon meg en azt kivanom :roll: Gyancsi leletei 3.cn-es mert csak akkor nezik LH FSH 8) Jah es meg 1 en meg olyat nem is hallottam,hogy valakinek nega a teszt es nyomnia kell uhu-ig az utrot :shock: en hiszem ,hogy emiatt nem jon meg :roll: legyen maaaar 19-eeeeeee :x :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy oleles neked is!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
látom ráértél kicsit :lol: :lol:
Én is azt mondom, mint te, hogy az utro gátolja pirit, úgyhogy fel sem merül bennem, hogy sikerült volna. De azt mondták uh-ig semmiképp se hagyjam abba, csak akkor hagyatják abba, mikor nem sikerül, és megjön piri. Nálam valami miatt hiba került a mátrixba :lol: :lol:

betty615

Drukkjaimat küldöm mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?